Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 5/8 - 12/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 5/8 - 12/8/2018
<p class="Standard">ΚΡΙΟΣ

Είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι η ερωτική σας διάθεση, ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας, θα είναι ισχυρή. Διεκδικείτε με επιδεξιότητα την προσοχή του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να σας αντισταθεί. Παρ' όλα αυτά προς τα μέσα της εβδομάδας το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στην προσωπική σας ανάγκη να πάρετε “ρεπό” από την αισθηματική σας ζωή και περάσετε χρόνο μόνοι σας ή με φίλους. Αν, όμως, έχετε κανονίσει κάποια έξοδο ή δραστηριότητα με το/τη σύντροφό σας ή για τους ελεύθερους με το άτομο που σας ενδιαφέρει, μην το αναβάλλετε, καθώς από την Παρασκευή σας απασχολεί ξανά ο αισθηματικός τομέας. Γι' αυτό μην προχωρήσετε σε κάποια ενέργεια που ενδεχομένως δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις και χαλάσει το ερωτικό κλίμα του σαββατοκύριακου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με εξαιρετικό κλίμα για την αισθηματική σας ζωή, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε κι εσείς με τη σειρά σας γι' αυτό. Μην περιμένετε από τους άλλους να είναι παρόντες ανά πάσα ώρα και στιγμή, τη χρονική στιγμή μάλιστα που εσείς οι ίδιοι δε δείχνετε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σας απέναντί τους. Αυξάνοντας την επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας, χωρίς ωστόσο να γίνεστε πιεστικοί μπορείτε να δημιουργήσετε τις βάσεις για ένα πολύ ερωτικό σαββατοκύριακο, όπου τότε δε θα χρειαστεί να κουραστείτε ιδιαίτερα προκειμένου να διατηρήσετε το καλό κλίμα, καθώς όλα θα γίνονται από μόνα τους. Η ελεύθεροι του ζωδίου, αυτήν την εβδομάδα, έχετε μεγάλη αυτοπεποίθηση και κερδίζετε με χαρακτηριστική ευκολία την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Το σαββατοκύριακο είναι κομβικό και οι νίκες που μπορείτε να πετύχετε είναι σημαντικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οποιοσδήποτε μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να είναι τρελός/η. Εκπέμπετε ισχυρότατα ερωτικά σήματα τα οποία σας κάνουν ακαταμάχητους, γεγονός που καθιστά την εβδομάδα σας ιδιαίτερα ερωτική. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου έχετε ζωηρή επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας, ενώ τα μηνύματα που ανταλλάσσετε είναι...“σκανδαλιστικά”. Το κλίμα αυτό κυριαρχεί κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εβδομάδας, γι' αυτό φροντίστε να μη το χαλάσετε με ανούσιες διενέξεις. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι ανακτάτε την ερωτική σας διάθεση, κυρίως χάρη στο ενδιαφέρον που σας δείχνει κάποιο άτομο που δε σας αφήνει ασυγκίνητους/ες. Ωστόσο, αυτό που δημιουργείται τώρα έχει την τάση να παραμένει στα...λόγια, γι' αυτό αν θέλετε κάτι περισσότερο, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε την κίνησή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το ξεκίνημα της εβδομάδας θα διαπιστώσετε πως όσο καλή θέληση και να επιδείξετε για να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και το/τη σύντροφό σας, τα πάντα μπορούν να πάνε στραβά με έναν αστείο τρόπο. Αν δε χάσετε το χιούμορ σας και την καλή σας διάθεση, τότε από τα μέσα της εβδομάδας και μετά θα σας δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που κάνατε για τη σχέση σας. Μάλιστα, η αποφασιστικότητά σας σας βάζει στο τιμόνι της σχέσης, τουλάχιστον γι' αυτήν την εβδομάδα, γι' αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε σωστά αυτήν την ευκαιρία. Οι ελεύθεροι του ζωδίου φαίνεται πως έχετε την τάση να περάσετε χρόνο με φίλους, παρά να ασχοληθείτε με την αισθηματική σας ζωή. Ακόμα κι έτσι, όμως, δε θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις που θα αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας και είναι αποκλειστικά στο χέρι σας το αν θα εξελιχθεί σε κάτι ή όχι.

ΛΕΩΝ

Η απομόνωση δε σας ωφελεί σε κάτι. Ευτυχώς δεν αργείτε να το αντιληφθείτε αυτό και περνάτε το χρόνο σας με φίλους, οι οποίοι λειτουργούν ευεργετικά τόσο για εσάς τους ίδιους, όσο και για την αισθηματική σας ζωή. Οι συμβουλές τους είναι τώρα πιο χρήσιμες από ποτέ και σας βοηθούν να δείτε καθαρότερα τα λάθη σας. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι έχετε κάνει λάθος χειρισμούς στην προσωπική σας ζωή και αυτό διαπιστώνετε αυτές τις μέρες με την αρωγή των φίλων σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, η κατάσταση αλλάζει, το ίδιο και η διάθεσή σας. Είστε πιο ανοιχτοί και αυτό ενισχύει τη γοητεία σας. Οι δεσμευμένοι βελτιώνετε τη σχέση σας επαναπροσδιορίζοντας τα θέλω σας, ενώ οι αδέσμευτοι φλερτάρετε περισσότερο και γνωρίζετε ανθρώπους που μπορούν να σας χαρίσουν ισχυρές συγκινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν η επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας φαίνεται να οδηγείται σε αδιέξοδο, προσπαθήστε να αποφύγετε τα εύκολα συμπεράσματα και περάστε στον εποικοδομητικό διάλογο. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η επικοινωνία δεν είναι η ίδια και σας γεμίζει αμφιβολίες. Είναι λοιπόν προτιμότερο να ακούσετε από το ταίρι σας τους λόγους της προβληματικής επικοινωνίας, παρά να αφήνετε τη φαντασία σας να οργιάζει. Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά αποκαθίσταται το ζήτημα της επικοινωνίας, γεγονός που βελτιώνει τη διάθεση σας. Κάνετε πράγματα προκειμένου να βελτιώσετε την κατάσταση στη σχέση σας και φαίνεται πως τα καταφέρνετε, καθώς το σαββατοκύριακο θα είναι ένα από τα πιο ρομαντικά που έχετε περάσει. Οι αδέσμευτοι, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, στρέφετε το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα που προκύπτουν στον επαγγελματικό τομέα, όμως το Σαββατοκύριακο σάς αποζημιώνει, φέρνοντας στο δρόμο σας ανθρώπους που αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι αλλαγές που γίνονται στον αισθηματικό σας τομέα στις αρχές της εβδομάδας είναι πολλές, όμως με την καλή σας διάθεση μπορείτε να τις αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Μη φοβηθείτε να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, καθώς αυτό θα βοηθήσει στο να νιώσει ασφαλής ο/η σύντροφός σας μέσα σε αυτήν τη σχέση. Ενδέχεται προς τα μέσα της εβδομάδας να νιώσετε την ανάγκη για ένα διάλειμμα από τα πάντα και να επιλέξετε την ξεκούραση. Ίσως είναι απαραίτητο, καθώς το Σαββατοκύριακο που σας περιμένει είναι ιδιαίτερα κοινωνικό και άκρως ερωτικό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από την ερωτική σας ζωή. Το σαββατοκύριακο, όμως, δε θα μπορέσετε να της ξεφύγετε, διότι η γοητεία που εκπέμπετε φέρνει στο δρόμο σας ενδιαφέροντες ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να σας διεκδικήσουν και εξαρτάται από εσάς το αν θα βρουν πρόσφορο έδαφος ή όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αρχή της εβδομάδας δε σας στέλνει και τα πιο αισιόδοξα μηνύματα. Τόσο εσείς, όσο και ο/η σύντροφός σας δυσκολεύετε τη μεταξύ σας επικοινωνία, σχεδόν σαν να σαμποτάρετε τη σχέση σας. Κάντε λίγη υπομονή, καθώς προς τα μέσα της εβδομάδας η επικοινωνία μεταξύ σας αποκαθίσταται και οδηγείτε ενστικτωδώς τη σχέση σας σε μια νέα ανανεωτική εποχή. Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο οι συνθήκες σάς ευνοούν, ώστε να πάρετε αυτό που θέλετε. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί, κατά τη διάρκεια τη εβδομάδας δίνετε προσοχή σε άλλους τομείς της ζωής. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο η κοινωνικότητά σας σας βάζει σε νέες και ενδιαφέρουσες περιπέτειες. Φλερτάρετε, διασκεδάζετε, γνωρίζετε ανθρώπους...ακόμα κι αν δεν υπάρχουν προοπτικές για κάτι πιο σοβαρό, οι κατακτήσεις σας θα βελτιώσουν σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα σάς φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις, τόσο τους δεσμευμένους, όσο και τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι έχετε την ωριμότητα να επεξεργάζεστε τα ζητήματα που προκύπτουν και να να κάνετε ένα βήμα πιο κοντά στο/στη σύντροφό σας, προκειμένου να βρεθείτε στα “μισά”. Οι αδέσμευτοι από την άλλη, θα αντιμετωπίσετε ανθρώπους που δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς, όμως φαίνονται πολύ διαφορετικοί από εσάς, ενδεχομένως να μην είναι και του “γούστου” σας, όμως η έλξη που νιώθετε σας βάζει σε σκέψεις. Είναι καθαρά στη δική σας ευχέρεια το αν θα προχωρήσετε σε κάτι “περισσότερο” μαζί τους, το σίγουρο όμως είναι πως θα σας απασχολήσουν αυτές τις μέρες τέτοια άτομα, διεγείροντάς σας κυρίως πνευματικά. Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα είναι κυρίως πνευματικές και πολύ διασκεδαστικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συνεχής επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας μπορεί να είναι εποικοδομητική, την αξιοποιείτε όμως σωστά; Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σάς κάνουν να χάνετε τον έλεγχο μερικές φορές, με αποτέλεσμα να χαλάτε το καλό κλίμα που υπάρχει στη σχέση και την ίδια στιγμή να προσπαθείτε προσπαθείτε να επανορθώσετε. Δεν είναι κακό να εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας, όμως οι συνεχόμενες εναλλαγές σε “ζεστό-κρύο” οδηγούν το/τη σύντροφό σας στην παράνοια. Ηρεμήστε λίγο τη συναισθηματική σας κατάσταση, προτού γίνει πρόβλημα για τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι από την άλλη δεν έχετε τέτοιες ανησυχίες, καθώς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας επιλέγετε να ασχοληθείτε με όλα τ' άλλα, παρά με την ερωτική σας ζωή. Όποτε επιλέξετε να το κάνετε, να είστε σίγουροι/ες πως πολλές ενδιαφέρουσες καταστάσεις σάς περιμένουν εκεί έξω, αρκεί να είστε πρόθυμοι/ες να τις συναντήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα που ξεκινά ενδέχεται να είναι ιδιαίτερα ερωτική μεταξύ σας και του/της συντρόφου σας, ειδικά αν εσείς δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Μπορεί να δοκιμάσετε κάτι φανερά ασυνήθιστο, όπως για παράδειγμα ένα μαραθώνιο των αγαπημένων σας ταινιών, αλλά εδώ που τα λέμε ποτέ δεν ήσασταν λάτρεις του συμβατικού. Ποιος νοιάζεται αν αύριο αργήσετε στη δουλειά; Το ταίρι σας! Εκτός και αν είναι επίσης Υδροχόος, οπότε θα ακολουθήσει πρόθυμα τα εκκεντρικά σχέδιά σας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ενδέχεται να έχετε έντονη αλληλεπίδραση με το ταίρι σας, που θα χαρακτηρίζεται από ακόμα πιο έντονα συναισθήματα, ωστόσο δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας παρασύρουν σε καταστάσεις που αργότερα θα είναι εντελώς ανεξέλεγκτες. Εστιάστε σε ό, τι όμορφο νιώθετε και συγκρατήστε τον εαυτό σας αν νιώσει οτιδήποτε αρνητικό. Οι δεσμευμένοι με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να εξασφαλίσετε μια πιο αρμονική εβδομάδα μεταξύ σας, ενώ οι ελεύθεροι να προχωρήσετε με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, με τους δικούς σας όμως όρους (εννοώντας, φυσικά, με όρους που δε θα σας προκαλούν ανασφάλεια και φόβο)

ΙΧΘΥΕΣ

Καταιγιστικές αλλαγές αναμένονται αυτήν την εβδομάδα στον τομέα των αισθηματικών σας, φίλοι Ιχθύες, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε ελεύθεροι. Για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να παραμείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί στις μεταβολές που έρχονται για να παραμείνουν. Μέσα σε όλα αυτά, είναι μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για εσάς και οι αναπόφευκτες καλλιτεχνικές σας αναζητήσεις, θα ενισχύσουν τη γενικότερη κατάσταση ονειροπόλησής σας, φέρνοντάς σας έτσι σε επαφή με περισσότερους ανθρώπους που μπορεί να αποδειχθούν...ομοϊδεάτες, οπότε δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι ενδιαφέρον ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη. Love is in the air, που λέει και το τραγούδι, οπότε μην ξεχάσετε ζήσετε το εδώ και τώρα της στιγμής, χωρίς ωστόσο να χάνετε την επαφή με τη γη γιατί η υπερβολική εξιδανίκευση μπορεί να σας κάνει να αγνοήσετε κάτι δυνάμει υπέροχο που βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας. Είτε είστε δεσμευμένοι, είτε ελεύθεροι, έρχεται μια όμορφη εβδομάδα. Αξιοποιήστε την!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 12/8 - 19/8/2018

Κατά το ξεκίνημα της εβδομάδας η διάθεσή σας είναι ιδιαίτερα ρομαντική,

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 29/7 - 5/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 29/7 - 5/8/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 29/7 - 5/8/2018

Έχετε όλη την καλή διάθεση να δείξετε το ενδιαφέρον σας και να γίνετε δοτικοί, όμως ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας, οι προσπάθειές σας...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 22/7 - 29/7/2018

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα και σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει εντάσεις και αλλαγές, κυρίως...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 8/7 - 15/7/2018

Η αρχή αυτής της εβδομάδας ξεκινάει με ένα σταθερό μεγάλο τετράγωνο μεταξύ του Ταύρου, του Λέοντα, του Υδροχόου και του Σκορπιού.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 18/6 εως 24/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 18/6 εως 24/6/2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 18/6 εως 24/6/2018

Ένα είναι σίγουρο. Δεν θα βαρεθεί κανείς από τις επιρροές αυτής της εβδομάδας. Είναι μέρες γεμάτες με υπερβολή, αντιρρήσεις, τσακωμούς...

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις απο 7/5 εως 14-5-2018

Αντιμετωπίζετε δυσκολίες αυτήν την εβδομάδα με τη σχέση σας, καθώς είναι πιθανό το ταίρι σας να παρερμηνεύσει την κοινωνικότητά σας.