Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-8-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 7-8-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Από όποια μεριά και να κοιτάξετε την σχέση που έχετε, τίποτα δεν σας αφήνει ικανοποιημένους. Στο ακριβώς άλλο άκρο είναι ο σύντροφος σας, που όλα τα βλέπει ειδυλλιακά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Είσαστε κολλημένοι στην ασφάλεια της ρουτίνας σας, και μάλλον δεν θέλετε να την αλλάξετε. Το σίγουρο είναι, ότι κάποια φλερτ γύρω σας ήδη έχουν ξεπροβάλλει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Μείνετε μακριά από άτομα που απομυζούν την ενέργεια σας. Ξέρετε ποιοι είναι, άρα δράστε άμεσα για το καλό σας. Στα επαγγελματικά σας, το γκάζι το έχετε πατήσει στο τέρμα του!

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Με το να συγκρούεστε και να καυγαδίζετε με το ταίρι σας, άκρη για αυτά που έχουν γίνει, δεν θα βρείτε. Οι μέρες δεν υποστηρίζουν εντάσεις, παρά μόνο σοβαρό διάλογο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Τα φεγγάρια σας είναι μαύρα, αυτή την εποχή και μάλλον αναπολείτε τις μέρες που ο έρωτας είχε μέσα στην ζωή σας, βασικό ρόλο. Που ξέρετε…. ίσως και κάτι νέο να σας περιμένει στην γωνία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Έχετε πια διαμορφώσει έναν δύσκολο χαρακτήρα, και μάλλον απλησίαστο. Αυτό είναι μια κατάσταση όμως, που δεν επιτρέπει σε κανέναν ΄΄καλόβουλο΄΄ να σας κερδίσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Το ημερολόγιο δείχνει ότι το Καλοκαίρι, είναι προς το τέλος του, και εσείς ακόμη δεν έχετε βρει τον χρόνο για να ξεκουραστείτε, είτε είστε μέσα σε δεσμό, είτε μόνοι σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Ο αστρολογικός ουρανός με τι τόσο θετικές όψεις προς το ζώδιο σας, σας έχει κάνει να αισθάνεστε και πάλι ανανεωμένοι, ίσως και ερωτευμένοι με την ίδια την καθημερινότητα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Κάθε μέρα αντιλαμβάνεστε και βλέπετε πιο καθαρά, ότι το ταίρι σας, όλο και πάει πιο μακριά, χάνεται και λιγοστεύει τις επικοινωνίες με εσάς. Κάτι μάλλον του συμβαίνει, που πρέπει να μάθετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Οι νέο έρωτες και οι ιδιαίτερες γνωριμίες που έχουν έρθει στην ζωή σας, σας έχουν κάνει να ξεχάσετε όλη την θλίψη του παρελθόντος αλλά και να απολαύσετε την εποχή. 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Εσείς έχετε πάρει αποφάσεις ζωής, γύρω από την ερωτική σας ζωή. Αυτό το έχει καταλάβει το συντροφικό σας ταίρι, που περιμένει για να εκφράσει και αυτό τις θέσεις του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Οι ερωτικές επιστροφές που θα έχει το ζώδιο σας, είναι μόνο για ρεκόρ Γκίνες. Επιπροσθέτως τα οικονομικά σας μεγέθη, θα πολλαπλασιαστούν με νέες ευκαιρίες που σας πλησιάζουν.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...