Ερωτοσκόπιο 9-8-2018

Ερωτοσκόπιο 9-8-2018
<p>Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, είναι φορτωμένο με αστρολογικά φαινόμενα, που μόνο θετικά μπορούν να επηρεάσουν την ζωή όλων … ανοίγοντας την πόρτα της αγάπης και του χρήματος.

Είναι λάθος  να υπάρχει η αντίληψη, ότι οι εκλείψεις και οι ανάδρομοι πλανήτες μόνο προβλήματα και εμπόδια προκαλούν. Αυτά λοιπόν είναι έργα των ανθρώπων, όχι του αέναου σύμπαντος!

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα πρέπει να ασχοληθούν πιο εντατικά με σπουδές και επαγγελματικές προτάσεις, που ήδη τους πιέζουν έντονα. Οι Κριοί, δεν έχουν αφήσει καθόλου κενό στην ζωή τους, για έναν νέο σύντροφο. Οι Ζυγοί, ξέρουν ότι το ταίρι τους, έχει αγνά συναισθήματα για αυτούς, αλλά ακόμη θέλουν και άλλες αποδείξεις. Οι Καρκίνοι, έχουν σκεφτεί την επίσημη δέσμευση – γάμο, από την νέα σεζόν. Οι Αιγόκεροι αποζητούν την ηρεμία και τις καλές τους παρέες.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, δεν θα κάνουν αυτόν τον καιρό, καμία κίνηση επικοινωνίας με το παρελθόν, όσο και αν αυτό τους ψάχνει. Οι Δίδυμοι θέλουν διακοπές – έρωτες- πολλά λεφτά, και ο ανάδρομος κυβερνήτης τους, θα τους τα προσφέρει! Οι Τοξότες πρέπει να κοιτάξουν πιο αναλυτικά κάποια οικονομικά – κληρονομικά τους ζητήματα. Οι Παρθένοι, αποσιωπούν τις δυσκολίες που βιώνουν μέσα στον δεσμό τους. Οι Ιχθείς, δεν έχουν χρόνο για αισθήματα και άλλα σχετικά θέματα πλέον.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί ξέρουν ότι μόνο μέσα από την ώριμη – σωστή επικοινωνιακή τους συμπεριφορά, θα έχουν επιτυχία στον ερωτικό τομέα. Οι Υδροχόοι, είναι άκρως πικραμένοι από την συμπεριφορά του ανθρώπου τους. Οι Λέοντες πρέπει να τιθασεύουν τα νεύρα τους, που έχουν απομακρύνει όλους τους γύρω καλούς τους φίλους. Οι Ταύροι, ξέρουν ότι μόνο μέσα από την σιωπή τους, τα προβλήματα δεν θα λυθούν. Οι Σκορπιοί, έχουν κάνει μια φρέσκια γνωριμία, που είναι διαφορετική από όλες τις άλλες του παρελθόντος.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτοσκόπιο 2-8-2018

Ερωτοσκόπιο 2-8-2018

Ερωτοσκόπιο 2-8-2018

Ένας καινούργιος μήνας ξεκινά και προσφέρει πολλά και καλά αστρολογικά φαινόμενα, που θα συνεργαστούν αρμονικά με όλα τα ζώδια.

Ερωτοσκόπιο 27-7-2018

Ερωτοσκόπιο 27-7-2018

Ερωτοσκόπιο 27-7-2018

Ισχυροί οι κραδασμοί του σύμπαντος … με αυτά τα δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα που είναι σε πλήρη εξέλιξη, πάνω σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Ερωτοσκόπιο 17-7-2018

Ερωτοσκόπιο 17-7-2018

Ερωτοσκόπιο 17-7-2018

Το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου, που έχει και τα περισσότερα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα, πλησιάζει και θα βρει τα περισσότερα ζώδια...

Ερωτοσκόπιο 15-7-2018

Ερωτοσκόπιο 15-7-2018

Ερωτοσκόπιο 15-7-2018

Μια πολλή ευαίσθητη περίοδος αυτή για τα αισθηματικά θέματα και τις ερωτικές σχέσεις! Οι εκλείψεις συνεχίζονται και τα απρόοπτα...

Ερωτοσκόπιο 22-6-2018

Ερωτοσκόπιο 22-6-2018

Ερωτοσκόπιο 22-6-2018

Ο υπέροχος μήνας του Ιουνίου, πλησιάζει στην ολοκλήρωση του μέσα από έντονα αστρολογικά φαινόμενα, που ήδη έχουν φέρει πολλές ανατροπές...

Ερωτοσκόπιο 5-5-2018

Ερωτοσκόπιο 5-5-2018

Ερωτοσκόπιο 5-5-2018

Ένα διαφορετικό Σαββατοκύριακο πλησιάζει, και με τόσα έντονα αστρολογικά φαινόμενα σε πλήρη εξέλιξη.