Απιστία: άστρα να πάνε Β

Απιστία: άστρα να πάνε Β
<p>Συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας στην απιστία βάσει ζωδίου, με τους υπόλοιπους 6 αντρικούς τύπους του ζωδιακού.

Ζυγός

Τι παιδιά και οι Ζυγοί, τι παιδιά…Συνήθως ασκούν πάρα πολύ μεγάλη γοητεία στο γυναικείο φύλο, ακόμα και αν οι γυναίκες «δεν μπορούν να καταλάβουν τι του βρίσκουν – βρε παιδί μου» Πολλοί άντρες Ζυγοί είναι ιδιαίτερα όμορφοι εμφανισιακά, αλλά και να μην είναι, δεν μπορεί να το δει κανείς. Είναι οι «απατεώνες» της ομορφιάς. Μοιάζει σαν όλες οι γυναίκες να φοράνε ροζ γυαλιά όταν βλέπουν Ζυγό, και τον βλέπουν πάντα κούκλο. Επίσης έχει ευφράδεια και χιούμορ. Γενικά δεν θεωρείται από τα πολύ δυνατά ζώδια στον έρωτα. Μέγα λάθος. Είναι πολύ εφευρετικοί εραστές, συνεργάσιμοι και τους αρέσει να ευχαριστούν τη γυναίκα τους. Δεν έχουν πρόβλημα να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα, γενικά παίζουν δυνατά κι ας παριστάνουν τους πολύ εγκεφαλικούς. Που είναι και αυτό, έχουν μεγάλη διανοητική χάρη, που λειτουργεί και αυτό σαγηνευτικά.

Θα έχετε ακούσει συχνά ότι οι Ζυγοί είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα. Είναι απολύτως αλήθεια. Λατρεύουν το φλερτ και θέλουν να ξέρουν ότι αρέσουν. Και μπορεί και να φτάσουν στα άκρα, να πάνε με κάποια άλλη γυναίκα, μόνο και μόνο για το παιχνίδι. Δεν θα καταστρέψουν τη σχέση τους, ακόμα και αν τους τύχει να ερωτευτούν πραγματικά εκτός σχέσης. Θα κοιτάξουν να τα μπαλώσουν και να προχωρήσουν με τον κανονικό τους δεσμό. Έχουν την αίσθηση ότι αν δεν το ξέρει η γυναίκα τους δεν πειράζει, αλλά αν το μάθει πεθαίνουν από ντροπή και τύψεις.

Αγαπημένο ψέμα

Όλα. Ο Ζυγός θέλει τόσο πολύ να κάνει το δικό του, άμα του καρφωθεί, που θα πει τα πάντα για να κερδίσει λίγο χρόνο. Και είναι και επινοητικός, και δεν το έχει και σε τίποτα να εκτεθεί σε φίλους προκειμένου να τον καλύψουν.

Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός έχει το όνομα του ερωτιάρη και του άπιστου. Μεγάλο ψέμα αυτό. Ερωτιάρης είναι, άπιστος όμως όχι. Αγαπάει πολύ και σε βάθος τη γυναίκα της ζωής του. Το σημείο του Σκορπιού στον ζωδιακό άνθρωπο είναι τα γεννητικά όργανα. Είναι η περιοχή που ορίζει το είναι του. Δεν είναι όμως άπιστος. Και μάλιστα θεωρεί την απιστία πολύ σοβαρό παράπτωμα.

Το κακό με τον Σκορπιό είναι πως τα συναισθήματά  του είναι θυελλώδη και έχει μεγάλες εκρήξεις θυμού. Κάνει πολύ σφοδρά παράπονα για το παραμικρό και απαιτεί όλη την προσοχή και την ενέργεια της συντρόφου του. Θέλει να του λέει πόσο καλός εραστής είναι, να το λέει και στους φίλους τους ει δυνατόν και λοιπά. Αν δεν έχει όλη την προσοχή και αν δεν γίνεται ακριβώς αυτό που θέλει, στην ποσότητα που θέλει, κάνει μεγάλους καβγάδες και στήνει σκηνικά χωρισμού. Δεν θέλει α χωρίσει πραγματικά, αλλά το κάνει για να ζήσει την ένταση. Εκεί θα πάει με άλλη γυναίκα. Στον χωρισμό. Γιατί θέλει να νιώσει ότι εκδικείται και γιατί είναι νόμιμο, αφού έχει χωρίσει. Αλλά θέλει και να τα ξαναβρεί με την αγάπη του.

Το πολύ καλό του είναι πως, παρ’ όλο το γεγονός ότι είναι θυελλώδης, συγχωρεί και την απιστία της συντρόφου του. Θα κάνει σκηνή, αλλά θα το δεχτεί.

Αγαπημένο ψέμα

«Εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ μαζί της, αλλά μου είπε ότι εσύ την έβαλες». Του αρέσει να λέει τρομερά ψέματα, οπερετικά και θυελλώδη. Πρόκειται για παιδί, στο βάθος.

Τοξότης

Οι Τοξότες άντρες είναι μυστήρια τραίνα. Και πιστοί και άπιστοι, ταυτόχρονα. Έχουν τον Δία Κυβερνήτη τους, που προστάζει επέκταση, αλλά είναι τόσο καλά παιδιά, που τελικά καταλήγουν πολύ πιστοί σύντροφοι. Θέλουν να παίξουν αλλά δεν το κάνουν. Είναι πολύ συντροφικοί και τους αρέσει να κάνουν και παρέα με τη γυναίκα τους, να μοιράζονται πολλά, όχι μόνον το σεξ. Οπότε όταν περνάνε καλά, δεν κοιτάνε πουθενά. Μπορεί να έχουν τρελάνει κόσμο – είναι και πολύ γοητευτικοί, αλλά ούτε θα το προσέξουν ούτε θα το επιδιώξουν ούτε θα δώσουν δικαιώματα.

Εκεί που είναι επικίνδυνο να πέσουν σε απιστία, είναι όταν ταξιδεύουν. Όταν βρίσκονται μακριά από την εστία τους, έχουν την τάση να θεωρούν πως ο καινούριος χώρος είναι το νέο τους βασίλειο. Αποκόπτονται κάπως από το σήμα της πηγής τους. Αν  τύχει το ταξίδι να είναι επαγγελματικό και κουραστούν – που τους θυμώνει το να κουράζονται – τότε επειδή τους φταίνε όλα, κάνουν ένα αγχολυτικό σεξ με όποια βρούνε πρόχειρη. Το μετανιώνουν αυτόματα και λιώνουν στα τηλέφωνα με τη σύντροφό τους, την οποία ξαφνικά λατρεύουν. Αν χτυπήσει το τηλέφωνο 3 η ώρα το βράδυ από το ξενοδοχείο να σας πει ότι σας αγαπάει, μην το χαρείτε. Τον νου σας.

Αγαπημένο ψέμα

«Δεν έπιανε το κινητό». Το κλείνουν κατάμουτρα, αν έχουν αποφασίσει ότι χρειάζονται σωματική επαφή και μετά παριστάνουν ότι έπεσε η γραμμή.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι και πολύ καλοί άντρες και σύντροφοι και πολύ γοητευτικοί. Συνήθως έχουν και ενδιαφέρουσα σωματοδομή, πολύ άντρες όπως λέμε. Τους αρέσουν και τα αθλήματα συνήθως, οπότε κρατάνε μια πολύ καλή φόρμα.

Όπως έχουμε πει και άλλη φορά οι Αιγόκεροι είναι οι άρχοντες αυτού του κόσμου, οι κλειδοκράτορες. Πράγματα που για τους άλλους φαίνονται πολύ δύσκολα, για τους Αιγόκερους είναι ολοφάνερα. Να ξέρετε ότι από τον αστερισμό του Αιγόκερου ανοίγει η Πύλη της πραγματικότητας, αυτό είναι πολύ σοβαρό και θα το συζητήσουμε άλλη φορά πιο αναλυτικά.

Οπότε οι άντρες Αιγόκεροι, ξέροντας πολύ καλά το επίγειο παιχνίδι, ξέρουν και να γοητεύουν. Το κάνουν έντονα μεν, με κομψότητα δε.

Σαν σύντροφοι είναι πιστοί. Αγαπάνε τη γυναίκα τους και θέλουν να είναι ευτυχισμένη. Δεν πέφτουν εύκολα σε πειρασμούς, ούτε είναι οι άνθρωποι που θα χαλάσουν το σπίτι τους για ένα πάθος. Μάλιστα, αν τύχει να έχουν μια ανοιχτή σε νέες προτάσεις σύντροφο, είναι απόλυτα ευτυχισμένοι.

Αν όμως έχετε σύντροφο Αιγόκερω, ξέρετε ποιο είναι το κουσούρι του: του αρέσει το ερωτικό τρίγωνο. Μπορεί να γίνει πολύ φορτικός για να πείσει ότι δεν είναι κακό, δεν πειράζει, δεν είναι απιστία αφού είναι και οι δύο μαζί. Υπάρχει ένας πολύ σοβαρός ενεργειακός λόγος που το θέλει να βρεθεί με δύο γυναίκες και μην τον πείτε απλά και μόνο ανήθικο. Δεν εννοώ ότι πρέπει να του κάνετε το χατίρι, όχι. Αλλά καταλάβετε πού είναι το πρόβλημα Κυβερνήτης του Αιγόκερου είναι ο Κρόνος αυτοπροσώπως. Και δημιουργεί μεγάλες εντάσεις που εξισορροπούνται με δύο γυναίκες. Αν δεν το ξέρετε, να σας αποκαλύψουμε ότι τα κέρατα του Αιγόκερου, αυτό συμβολίζουν: τις δύο δυνάμεις που έχει ανάγκη για να ισορροπήσει. Οπότε μπορεί, μόνο και μόνο για να το ζήσει, να πάει «έξω» με δύο γυναίκες, γιατί είναι βαθύ ένστικτο.

Αγαπημένο ψέμα

«Δεν την έφερα για αυτό που νομίζεις». Για αυτό που νομίζετε την έφερε την κοπέλα – φίλη  - συνεργάτιδα. Θέλει να το δοκιμάσει, θα προσπαθήσει πολύ.

Υδροχόος

Οι άντρες Υδροχόοι είναι και πολύ γοητευτικοί και πολύ πειστικοί και έχουν και φοβερό χιούμορ. Βέβαια καμιά φορά γίνονται αδιάκριτοι, κάνουν δημόσιες χειρονομίες, τους αρέσει να φαίνεται ο ερωτισμός τους και η εξουσία που ασκούν στις γυναίκες. Είναι συνήθως επιτυχημένοι επαγγελματικά και τους αρέσει η καλή και πλούσια ζωή. Ξεχάσαμε κάτι; Α ναι. Είναι εντελώς άπιστοι.

Οι Υδροχόοι αντιλαμβάνονται το σεξ καθαρά σωματικά. Το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη. Θέλουν να κάνουν έρωτα έτσι όπως ένας λαίμαργος θέλει να φάει πολύ. Και να τσιμπολογήσουν στο ενδιάμεσο, και να πάρουν και δεύτερη μερίδα και να δοκιμάσουν και όλες τις εξωτικές κουζίνες. Και δεν έχουν συνδέσει καθόλου το σεξ με την ηθική. Δεν θεωρούν απιστία το να πάνε με άλλη γυναίκα, δεν καταλαβαίνουν τον όρο καν. Επίσης είναι αρκετά εγωιστές στον έρωτα και βάζουν σε προτεραιότητα τις δικές τους ανάγκες.

Και να πουν ότι θα μείνουν πιστοί, δεν θα τα καταφέρουν. Δεν υπάρχει τίποτα να κάνετε, ούτε κάποιος τρόπος να το σταματήσετε. Οι Υδροχόοι είναι δεμένοι με το βαθύ πεπρωμένο της ανθρωπότητας, Κυβερνήτης τους είναι ο Ουρανός. Και σε αυτά τα μεγάλα μεγέθη, η αντίληψη που έχουμε για το τι είναι σωστό και τι όχι αλλοιώνεται εντελώς.

Αγαπημένο Ψέμα

«»Δεν θα το κάνω ποτέ ξανά». Θα το κάνει, είναι σίγουρο σχεδόν.

Ιχθείς

Οι άντρες Ιχθείς είναι και πολύπλοκοι και γοητευτικοί και παράδοξοι και όλα τα καλά που αρέσουν στις γυναίκες. Είναι βέβαια και εγωιστές, πολύ αναβλητικοί, πολύ προστατευτικοί με τον εαυτό τους, που τον συγχωρούν πάντα και πολύ αγχώδεις. Έχουν πάρα πολλά ταλέντα, αλλά τείνουν στην απραξία επειδή είναι στην πραγματικότητα μυστικιστές και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βλέπουν τον κόσμο να γλιστράει, σαν ένα μεγάλο ενυδρείο παλλόμενο.

Στον έρωτα και στις σχέσεις δεν είναι πιστοί, και ας τους παριστάνουν. Τους αρέσουν οι γυναίκες και δεν μπορούν να αντισταθούν. Δεν έχει σημασία αν έχουν οικογένεια και παιδιά. Δεν θα προκαλέσου βέβαια ποτέ, δεν τους αρέσουν τα σκάνδαλα και ντρέπονται σαν μωρά αν πιαστούν. Δεν είναι θρασείς, θα ζητήσουν χιλιάδες φορές συγγνώμη. Και δεν θέλουν να χαλάσουν τη σχέση τους, οπωσδήποτε όχι για μια άλλη σχέση. Πολλές φορές οι Ιχθείς τείνουν να παντρεύονται για δεύτερη φορά και θέλουν οι γυναίκες της ζωής τους, η πρώην και η νυν να τα πηγαίνουν καλά.

Η μεγάλη τους αδυναμία είναι οι γυναίκες των φίλων τους. Για λόγους που έχουν να κάνουν με τον επαναστάτη Ποσειδώνα που είναι ο Κυβερνήτης τους, τους αρέ4σει να διεισδύουν σε σχέσεις για να αποδείξουν ότι αυτά είναι συμβάσεις και ότι όλοι μπορεί να κάνουν ελεύθερα έρωτα. Αυτό είναι το τελειωτικό τους όνειρο, όλοι να είναι ελεύθεροι να πάνε με όλους.

Αγαπημένο ψέμα

«Αυτή μου την έπεσε και ήμουν μεθυσμένος». Δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να ρίξει αλλού τις ευθύνες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Απιστία: πώς εμποδίζεται;

Απιστία: πώς εμποδίζεται;

Απιστία: πώς εμποδίζεται;

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες το 2-4% των συζύγων αναφέρουν ότι είχαν μία τουλάχιστον εξωσυζυγική σχέση με τους προηγούμενους 12 μήνες. Τα...

Γυναίκα και Απιστία: οι Αιτίες!

Γυναίκα και Απιστία: οι Αιτίες!

Γυναίκα και Απιστία: οι Αιτίες!

Ποια είναι η αιτία που μπορεί να σε φτάσει στην απιστία; Τι κάνει μια γυναίκα να βγει έξω από τα όρια της σχέσης της, ενώ κανονικά δεν το...

Γυναικεία Απιστία: Όλα τα Γιατί!

Γυναικεία Απιστία: Όλα τα Γιατί!

Γυναικεία Απιστία: Όλα τα Γιατί!

Γιατί μπορεί να φτάσεις στην απιστία; Οι γυναίκες έχουν θέμα με την απιστία, είναι ο κακός τους εχθρός, ο απόλυτος εχθρός του ρομαντικού...

Απιστία: Πότε Συγχωρείται;

Απιστία: Πότε Συγχωρείται;

Απιστία: Πότε Συγχωρείται;

Έχεις σκεφτεί τι θα έκανες αν ο σύντροφός σου πάει με άλλη; Είναι ανατριχιαστικό, έτσι δεν είναι; Καμία γυναίκα δεν θέλει ούτε να το...

Γυναίκα και απιστία

Γυναίκα και απιστία

Γυναίκα και απιστία

Τι σπρώχνει μια γυναίκα στην απιστία; Ποιοι είναι οι λόγοι που μπορούν να την οδηγήσουν να ψάξει έξω από τα σύνορα της σχέσης της; Οι...

Απιστία: άστρα να πάνε Α

Απιστία: άστρα να πάνε Α

Απιστία: άστρα να πάνε Α

Θέλεις να μάθεις πώς θα σου την κάνει; Την απιστία εννοούμε. Το ότι των αντρών παίζει το μάτι τους, το ξέρουμε. Ότι παίζει σύμφωνα με τον...