διδυμος με παρθενο

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 25-2-2017

Κάποια προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν στο πρόγραμμά σας, προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι. Στον επαγγελματικό τομέα μάλλον θα σας γίνει μια πρόταση που θα παίζει ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Οικονομικά φροντίσετε τις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε περιττά έξοδα και υποσχέσεις σε τρίτους. Αισθηματικά θα είστε πολύ τρυφεροί και θα υπάρχει ...

Οδηγός Γάμου

Κριός Σε περίπτωση που κάνετε πρόταση γάμου σε ένα Κριό , υπολογίστε την αίσθηση της περιπέτειας, το πάθος και τον αυθορμητισμό. Προτείνετε το με έναν τρόπο που εκφράζει μοναδικά την ατομικότητά της, όπως η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, καγιάκ ή οποιαδήποτε περιπέτεια που ταιριάζει στην προσωπικότητά της.

Σημάδια του Ήλιου

Κριός Ψάχνετε για κάποιον του οποίου η ενέργεια μπορεί να ταιριάζει με το δική σας. Θέλετε κάποιον που είναι πρόθυμος να πηδήξει βαθιά στην αγάπη. Έχετε μια φλογερή ενέργεια που καίει. Χρειάζεστε κάποιον ο οποίος είναι χοντρόπετσος, ο οποίος δεν θα παίρνει από προσβολές εύκολα και ο οποίος είναι πάντα έτοιμος για μια νέα συγκίνηση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 25-2-2017

Κριός Ίσως θα πρέπει να εξερευνήσετε μία από τις πιο ανερχόμενες γειτονιές ή ίσως ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε έναν παλιό φίλο. Ότι κι αν αποφασίσετε, είστε όλοι υπό τον έλεγχο του τι συμβαίνει στον κόσμο σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 25-2-2017

Κριός Οι ειλικρινείς και τολμηρές κινήσεις σας θα δημιουργήσουν μια μόνιμη εντύπωση. Σχεδόν ποτέ δεν μπορούσατε να σταθείτε σε μια τελετή, οπότε γιατί να πιεστείτε σήμερα; Εφόσον δεν βλάπτετε κανέναν, κάνετε και πείτε ότι θέλετε.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-2-2017

Κριός – Η Εγκράτεια Πολύ καλή επιρροή. Δείχνει ότι έχεις κατασταλάξει ερωτικά και δεν αφήνεις τους πειρασμούς να χαλάσουν την ευτυχία σου. Πρόσεξε λίγο μην πας στο άλλο άκρο. Καλή η σοβαρότητα, αλλά μην ξεχάσεις και το παιχνίδι που μπορεί και ανανεώνει τις σχέσεις.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-2-2017

Κριός Υπάρχει μια τόσο καλή πλανητική ενέργεια από τον Άρη, τον Ερμή, την Αφροδίτη, την Σελήνη, που μπορείς να δοκιμάσεις οπωσδήποτε να έχεις ένα σημαντικό ραντεβού που θα σε φέρει κοντά με έναν άνθρωπο που δεν έχεις ξεχάσει. Θέλει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση η ημέρα, αυτό να μην ξεχάσεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-2-2017

Κριός Ενώ μπορεί να κυνηγάτε τα όνειρα και τους στόχους σας με μια αμείλικτη ενέργεια, παρορμητική λήψη αποφάσεων μπορεί μερικές φορές να σας αφήσει να τριγυρίζετε άσκοπα. Σκεφτείτε για το πώς θα προχωρήσετε για πρώτη φορά πριν την ανάληψη δράσης σήμερα. Ξεκινήστε στο τμήμα του αγοριού και απασχοληθείτε στο τμήμα των ανδρών. Τα μαθήματα που θα πάρετε ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-2-2017

Κριός Δεν χρειάζεται καν να κυνηγήσεις τον έρωτα σήμερα, θα σε κυνηγήσει αυτός. Η ημέρα έχει έξοχα πλανητικά χαρακτηριστικά, ο ενεργός Άρης από το ζώδιό σου σε βοηθάει πολύ και μπορείς να περάσεις ένα βράδυ από αυτά που σου αρέσουν, με αναπάντεχες ερωτικές εκπλήξεις.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 25-2-2017

Κριός Πάρτε το προβάδισμα, όταν πρόκειται για την αγάπη τώρα. Εάν μπορείτε να προβλέπετε το ρομαντικό μέλλον σας, μπορείτε να μοιραστείτε αυτό το όραμα με κάποιον άλλο και να δείτε πώς θα τους αρέσει.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 25-2-2017

Κριός Ακόμα κι αν οι δυνάμεις της σχέσης είναι υπό πίεση, είναι αδύνατο να μην δείτε τα πλεονεκτήματα. Είτε μόνοι, σε μια σχέση είτε μεταξύ των σχέσεων πρέπει να ξυπνήσετε γιατί η διευθέτηση δεν αποτελεί πλέον επιλογή. Αυτό έρχεται σε μια στιγμή που οι πόρτες είναι ανοικτές στο παρελθόν για μια δεύτερη ευκαιρία.

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-2-2017

Κριός Κρατήστε ένα ανοικτό μυαλό και σήμερα. Αυτό δεν πρέπει να είναι πάρα πολύ δύσκολο, επειδή η ενέργεια σας είναι υψηλή. Στην πραγματικότητα, έλκεστε από νέα πρόσωπα τώρα, καθώς και από νέες ιδέες. Είναι μία από εκείνες τις ημέρες, όταν το πρωτοποριακό πνεύμα σας έρχεται στο παιχνίδι σε ένα μεγάλο δρόμο. Μόνο που τώρα, θέλετε να εξερευνήσετε τα ψυχικά ...

Το στυλ του γάμου κάθε ζωδίου

Κριός Ο γάμος είναι όλα σχετικά με τον ενθουσιασμό, έτσι θα θελήσετε να δημιουργήσετε μια μέρα που κανείς δεν θα ξεχάσει. Είσαι το ζώδιο που είναι πιθανότερο να επιλέξει έναν ακραίο γάμο, ίσως καταδύσεις. Αν πάτε για κάτι πιο παραδοσιακό, θα προτιμούσε ένα σύγχρονο και μοντέρνο - κλαμπ, μοντέρνο μουσείο τέχνης. Ακόμα και στον πιο παραδοσιακό γάμο θα ...

Ο ρομαντικός εαυτός σου

Κριός Είσαι αυθόρμητος, ενθουσιώδης και παθιασμένος εραστής, και ένα από τα δυνατά σας είναι η ικανότητά σας να ενθαρρύνετε το σύντροφό σας για να πάρετε μερικές βόλτες στην άγρια πλευρά. Από τον πειραματισμό με τη σεξουαλική σας ζωή για να βγουν από αυλακιές τρόπο ζωής, να σας φέρει μια ζωντάνια και ενθουσιασμό στη σχέση σας που ωφελεί το σύντροφό σας ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 24-2-2017

Κριός Είστε ασυνήθιστα απλή σήμερα και δεν έχετε διάθεση να ακούτε αηδίες από κανέναν. Πριν να βαδίσετε με τα βαριά πόδια σας και να τους τραβήξετε το αυτί, θα πρέπει να θυμάστε ότι πιάνετε περισσότερες μύγες με το μέλι.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 24-2-2017

Κριός Χαλαρώστε για τώρα και πολύ σύντομα τα πράγματα θα είναι όπως θέλετε να είναι. Μπορείτε να αισθανθείτε ότι η ενέργειά σας επιστρέφει με ένα μεγάλο, κακό, αυθάδη τρόπο, αλλά μην παραιτήστε. Σε λίγες μέρες όλα θα είναι αρμονικά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 24-2-2017

Κριός Μια συζήτηση καρδιά με καρδιά με το φίλο σας δεν πάει όπως έχει προγραμματιστεί, και ο δυναμικός τρόπος σας μπορεί να βλάψει τα συναισθήματά του. Αισθάνεται ότι επηρεάζεστε από τα συναισθήματά του, και μπορεί να έχει δίκιο. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά περισσότερο μπορεί να επιτευχθεί με ένα απαλό άγγιγμα. Δείξτε την καλή πλευρά του εαυτού σας ...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 24-2-2017

Κάποια θέματα πρακτικών εκκρεμοτήτων θα πρέπει να τα δείτε με σοβαρότητα για να τα ρυθμίσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να αποφύγετε τις παρασκηνιακές κινήσεις και να κρατήστε ψύχραιμη στάση στις διάφορες διαδώσεις. Οικονομικά θα υπάρξει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, φροντίστε να αποφύγετε όμως τα περιττά έξοδα. Αισθηματικά θα είστε πολύ ...