διδυμος με παρθενο

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 31-3-2017

Η περίοδος αυτή θα είναι σημαντική για την επέκταση των γνώσεών σας, πιθανόν να ετοιμάσετε ένα σημαντικό ταξίδι. Στον επαγγελματικό τομέα όμως θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και θα έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση της κατάστασής σας, ωστόσο προσέξτε τα έξοδά σας. Αισθηματικά η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα είναι ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 31-3-2017

Κριός Η τύχη σας περιμένει αυτή την εβδομάδα, καθώς η Σελήνη σας έχει κυκλώσει αυτήν την εβδομάδα. Από σήμερα, τι είναι αυτό που χρειάζεστε από ρομαντισμό; Αυτό είναι το ερώτημα, να βρείτε τη στιγμή που θα καταλάβετε πότε να κάνετε το κτύπημα, χωρίς παρέμβαση από τις σκέψεις σας.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 31-3-2017

Κριός Πώς είναι το κάρμα σας; Με την καταβολή μια καλής πράξης, μπορεί να εμπνεύσετε και άλλους να κάνουν κάτι ανιδιοτελή που βοηθά ένα άλλο πρόσωπο που έχει ανάγκη. Οι ενέργειές σας θα εντυπωσιάσουν κάποιον που αξίζει την προσοχή σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 31-3-2017

Κριός Αισθάνεστε ζαλισμένες γιατί δεν χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας με σύνεση. Αντί να είστε παραγωγικές ξοδεύετε το χρόνο σας άσκοπα. Κάντε ένα διάλειμμα, ακόμα και 15 λεπτά θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί είστε σε μια αυτοαποδοκιμασίας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 31-3-2017

Κριός Θα έχετε κάποια πολύ σοβαρά προβλήματα σήμερα, αλλά πολύ λίγες λύσεις. Καλύτερα να είναι γρήγοροι στα πόδια σας, επειδή είναι χιονοπόλεμος, και με κατεύθυνση σωστή για σας. Σκεφτείτε ενώ είστε στην κατηφόρα. Να είστε βέβαιοι ότι θα καταλήξετε σε κάτι.

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 31-3-2017

Κριός Είναι μια μεγάλη ημέρα για να θέσετε κάποιες από τις ιδέες μεγαλοφυΐας σας στο γράψιμο. Ο Δίδυμος στη Σελήνη στον οίκο σας της επικοινωνίας, σας εμπνέει για να βγείτε από το γραπτό λόγο σήμερα. Μπορεί να είναι μόνο μερικοί κατάλογοι ή έργα που εργάζεστε σήμερα. Είναι μια κουραστική μέρα, που θα σας πηγαίνει πέρα δώθε στον τομέα της επικοινωνίας. ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 31-3-2017

Κριός Κολλήστε με την αλήθεια και προσπάθησε για λίγες μέρες ακόμα, έστω και μόνο για να επαναφορτίσετε τις πνευματικές μπαταρίες σας για την ώρα. Αυτό δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσει κάτι νέο, είτε πρόκειται για μια συναυλία ή ένα ειδύλλιο.

Σαββατοκύριακο Αγάπης 01/02-04-2017

Η επικοινωνία μας πλέον θα είναι πολύ άμεση και θα υπάρχει ένας διάχυτος αισθησιασμός στις επαφές μας με τα άτομα που μας ενδιαφέρουν, αφού ο Ερμής από τις 31 Μαρτίου βρίσκεται στον Ταύρο. Το Σάββατο βέβαια η Σελήνη θα είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και θα είμαστε έντονα συναισθηματικοί. Την Κυριακή όμως που εισέρχεται στον Καρκίνο και θα είναι σε ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-3-2017

Κριός – Επτά των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Είσαι σε κατάσταση άμυνας στον έρωτα. Ένα άτομο που μπορεί να έχει Άρη στον Λέοντα παίζει ένα παιχνίδι που σε έχει αποσταθεροποιήσει ερωτικά. Θέλεις να κάνεις μια κίνηση για να εξασφαλίσεις ότι δεν θα είσαι θύμα μέσα σε μια σχέση. Είναι πιθανόν η ερωτική σου ζωή να δέχεται εξωτερικές επιρροές που δεν μπορείς να τις ...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 30-3-2017

Κάποια νέα γνωριμία με άτομο κύρους θα σας ενθουσιάσει και θα δείτε με άλλη ματιά τα πράγματα. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει θετικό κλίμα και θα έχετε κάποια νέα πρόταση συνεργασίας. Οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση της κατάστασής σας, ωστόσο προσέξτε τα έξοδά σας και ρυθμίστε τις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά η σχέση με τον σύντροφό σας θα είναι ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-3-2017

Κριός Μια αφανής βοήθεια από την ανάδρομη Αφροδίτη η οποία συνωμοτεί με τον Πλούτωνα μπορεί να σε βοηθήσει σήμερα, παρά τις γενικές δυσκολίες, να εξασφαλίσεις ένα παράθυρο εύνοιας για να τα βρεις πάλι με έναν πρώην σύντροφο. Θα είναι πολύ εύκολα τα πράγματα αν σε ενδιαφέρει Ζυγός, Ταύρος, Αιγόκερως ή Πλούτωνας.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα. Ζυγοί, Ταύροι και Αιγόκεροι, αλλά και Σκορπιοί, είναι ζώδια με τα οποία έχεις κοινά ερωτικά μυστικά. Δες με ποιον τρόπο θα αξιοποιήσεις την γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη.

Απαλλαγείτε από το άγχος με τον Ερμή

Το άγχος σας μπορεί να γίνει πραγματικό πρόβλημα αν δεν μπορέσετε να ξεπεράσετε τη νευρικότητά σας, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στα θέματα των εξετάσεων. Λιγότερο άγχος είναι για σας πλεονέκτημα. Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική. Μην περιμένετε να αποστηθίσετε ολόκληρα κεφάλαια σε λίγες μόνο μέρες. Μερικοί μαθητές πιστεύουν ότι ...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-3-2017

Κριός Σήμερα αισθάνεστε κάτω προς τη γη. Μπορεί να μην είστε πάντα, αλλά προς το παρόν το προτιμάτε. Μετά από όλα, το υψηλό και ισχυρό μπορεί να πέσει πολύ πιο πέρα από ότι εσείς. Θα μπορούσατε να ανάψετε μια φωτιά κάτω από κάποιον χωρίς καν να προσπαθήσετε. Είναι πάντα καλό μερικά γέλια.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 30-3-2017

Κριός Καλώς ήρθατε σε μια μέρα με πολλές χαρούμενες σκέψεις, και συναισθήματα. Είναι όλοι εκεί για να τους έχετε από δίπλα. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αισθάνεστε καλύτερα, σας λένε ότι είστε οι καλύτεροι, σύντομα θα εμφανιστεί όλη η αγάπη που περιμένατε όλη την ημέρα.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 30-3-2017

Κριός Χρησιμοποιήστε τη θετική ενέργεια προς τους άλλους όταν προσπαθούν να μετατρέψουν ένα κλίμα γύρω σας. Αντί να ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα, μερικές φορές είναι πιο εύκολο να βοηθήσετε άλλους που έχουν ανάγκη πρώτα. Θα μπορούσατε να καταλήξετε στην εξεύρεση λύσεων σε απίθανα μέρη.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 30-3-2017

Κριός Θα μπορούσε να είναι καλύτερα να ρίξετε μια ζακέτα για το σπίτι και παντόφλες και να κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερα σήμερα. Η κατάρρευση στο σπίτι είναι θεραπευτική, και σας βοηθά να δεθείτε με ένα μέρος που είστε σπάνια. Αποθαρρύνετε τους φίλους από την επίσκεψη, καθώς δεν θα θέλετε να βλέπετε κανέναν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 30-3-2017

Κριός Δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να δείχνετε τα συναισθήματά σας. Το πρόβλημα προκύπτει όταν αφήνετε τα συναισθήματά σας να πνίξουν τη φωνή της λογικής. Η τάση σας να αντιδράτε θα είναι οξεία σήμερα, να προσπαθήσετε να παραμείνετε ήρεμοι.