διδυμος με παρθενο

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-6-2017

Κριός – Ο Μάγος (Αντεστραμμένο) Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε νέες ερωτικές περιπέτειες στη ζωή σας. Αυτή τη στιγμή, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πάλι τη ζωή και τη δημιουργική σας δύναμη. Μπορεί να έχετε μερικές καινοτόμες ιδέες και περιμένετε το σωστό χρόνο για να τις μετατρέψετε σε πραγματικότητα. Προκαλείστε να ασκείσετε την ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-6-2017

Κριός Η ρομαντική σχέση σας μπορεί να είναι ισχυρή στη φυσική ευχαρίστηση και μπορείτε να είστε έτοιμοι για να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο, όμως η συναισθηματική πλευρά των πραγμάτων μπορεί να είναι λιγότερο επιτυχημένη και οι προηγούμενες συναισθηματικές βλάβες μπορεί να σας εμποδίσουν από τη σύνδεση τόσο έντονα που δεν θα μπορείτε να πάρετε ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-6-2017

Κριός Αναμφίβολα θα χρειαστεί να βελτιώσετε μια περιοχή του συναισθηματικού σας κόσμου ή, ενδεχομένως, να αναθεωρήσετε μια σχέση στο δρόμο, αλλά είστε έτοιμοι να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να φέρετε την αλλαγή που απαιτείται. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει την αποχώρηση από το παρελθόν και την αποδοχή του τρόπου με τον οποίο πρέπει να σταθείτε στο σημείο ...

Με πόσα άτομα θα έπρεπε να παραδεχτείτε ότι έχετε ...

Τι θα σκεφτόσαστε αν σας έλεγα ότι έχω κοιμηθεί μόνο με ένα άτομο; Τι λέτε για 100; Στην πραγματικότητα, είμαι κάπου μεταξύ αυτών των δύο, αλλά προφανώς το πραγματικό ποσό είναι απίστευτα σημαντικό. Όταν οι άντρες ρωτούν ποιος είναι ο αριθμός μου, απαντώ ειλικρινά γιατί η αντίδραση που μου λέει πολλά για το πρόσωπο με το οποίο είμαι.

Τα 12 Σημάδια του Ζωδιακού Κύκλου

Η δυτική αστρολογία υπαγορεύει ότι τα αστρολογικά σημάδια της ηλιακής ακτινοβολίας είναι οι δώδεκα τομείς της εκλειπτικής, αρχίζοντας από την εαρινή ισημερία (μια διασταύρωση της εκλειπτικής με τον ουράνιο ισημερινό), αυτό αναφέρεται επίσης ως Πρώτο σημείο του Κριού. Η σειρά των σημάτων του Ήλιου είναι Κριός, Ταύρος, Δίδυμος, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, ...

Αστρολογικό Δελτίο 28-6-2017

Εξαιρετική ημέρα από αστρολογική άποψη, που συνδυάζει το πρακτικό πνεύμα, την ανάγκη να ασχοληθούμε με τους αγαπημένους μας και την γρήγορη σκέψη και δράση σε ένα τονωτικό κοκτέιλ. Θα ενδιαφέρουμε πολύ να παράγουμε, να αναλύουμε, να διορθώνουμε προβλήματα και να διαχωρίζουμε τα πράγματα σήμερα με το φεγγάρι στην Παρθένο και τον Ερμή και τον Άρη να ...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-6-2017

Κριός Οπωσδήποτε έχετε λίστα των υποχρεώσεών σας, είστε καλύτερα καταρτισμένος με συστηματικό τρόπο από έναν απροσδόκητο. Αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αυθορμητισμό. Αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ευκολία του σχεδιασμού και η προσεκτική διαχείριση του χρόνου αντισταθμίζουν τον παράγοντα ενόχλησης.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-6-2017

Κριός Το χαμόγελο έχει πολλά να κάνει με την εσωτερική ειρήνη, την εσωτερική ηρεμία και αυτό δεν είναι ο μόνος τρόπος για να εκφράσετε αυτό το είδος ηρεμίας σήμερα. Τα λόγια αγάπης πρέπει επίσης να ταιριάζουν με αυτό το όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπό σας σήμερα. Αφήστε τα ερωτικά συναισθήματα να έρθουν μέσα σας και να μιλήσετε με αγάπη σήμερα.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 28-6-2017

Κριός Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να φοράτε ένα μεγάλο καπέλο για να τραβήξετε όλη την προσοχή, αλλά θα πρέπει να διασκεδάσετε με τους θαυμαστές σας. Κρατήστε τη διάδοση ενθουσιασμού σας, και σύντομα θα έχετε μια παρτίδα χαριτωμένες νέες συζητήσεις για να μοιραστείτε το όραμά σας για τον κόσμο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 28-6-2017

Κριός Σήμερα, φανταστείτε τον εαυτό σας ως ένα ποτήρι εξαιρετικής σαμπάνιας: αφρώδες, γλυκό και διασκεδαστικό σε κάθε είδους γιορτές. Κρατήστε τα πράγματα ελαφριά και κοινωνικά όλη την ημέρα. Έχετε την άδεια του σύμπαντος να αποφύγετε τη δουλειά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 28-6-2017

Κριός Εσείς και αυτή η ειδική κυρία μπορεί να μάθετε πολλά η μία από την άλλη, αν και οι δύο παραμένετε ανοικτοί σε νέες εμπειρίες στο υπνοδωμάτιο. Μπορεί να μην συνειδητοποιήσει ότι το σώμα της θα αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο εάν την αγγίξετε εκεί και αντίστροφα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 28-6-2017

Κριός Αισθάνεστε λίγο λασπώδης τελευταία, αλλά ξαφνικά, είναι σαν να κατεβάσατε ένα τετράπλευρο πυροβολισμό εσπρέσο, χωρίς τα jitters. Ποτέ δεν είστε σίγουροι για τον εαυτό σας - αυτό είναι ένα σημάδι από τα αστέρια ότι η ώρα για δράση είναι τώρα.

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-6-2017

Το ταξίδι για τους σκοπούς της εργασίας υποδεικνύεται έντονα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάτε στο εξωτερικό. Η επιχείρησή σας μπορεί να σας στείλει σε διαφορετική χώρα ή η έγκρισή σας για βίζες μπορεί να έρθει σήμερα. Ωστόσο, εάν είστε ήδη τοποθετημένοι σε μια ξένη χώρα για την καριέρα σας, υπάρχει ελάχιστο περιθώριο επιστροφής στη γενέτειρά σας στο ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-6-2017

Κριός Αποκλείοντας αυτές τις νέες ιδέες που είχατε αυτή τη στιγμή δεν βλέπεις μέσα από αυτό που ήδη γνωρίζεις στην καρδιά σου, είσαι ο δρόμος προς τα εμπρός μέσα σε αυτή τη σχέση. Αφήστε τον εαυτό σας να αναπνεύσει και αφήστε μια από αυτές τις ιδέες να τεθεί σε κίνηση σήμερα.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 27-6-2017

Κριός Τα λόγια της αγάπης είναι σίγουρα μαλακά και τρυφερά, αλλά δεν κρατούν ένα κερί σε κάποια πραγματική δράση. Κάποιος είναι υπέροχος να σας τροφοδοτεί μόνο τις σωστές γραμμές, αλλά η καρδιά σας ξέρει ότι χρειάζεστε κάτι περισσότερο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 27-6-2017

Κριός Αυτή δεν είναι μια μεγάλη μέρα για ταξίδια - περιμένετε καθυστερήσεις και παρακάμψεις. Αν ταξιδεύετε αεροπορικώς σήμερα, επιβεβαιώστε την κράτησή σας προτού φύγετε για το αεροδρόμιο και φύγετε νωρίτερα - πιθανόν να επιλέξετε για τυχαία αναζήτηση.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 27-6-2017

Κριός Θα είναι δύσκολο να πετύχετε κάτι που θα γίνει σήμερα, εκτός και αν περιορίσετε την επιθυμία σας να μιλήσετε. Οι άνθρωποι αγαπούν να σας μιλήσουν, αλλά υπάρχει ένας χρόνος και τόπος. Βεβαιωθείτε ότι δεν ενοχλείτε κανέναν ή ότι μια αδρανής συζήτηση θα γίνει άσχημη.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 27-6-2017

Κριός Τα πάντα αρχίζουν να κινούνται γρηγορότερα και ταχύτερα - και το αγαπάτε. Κρατήστε το ρυθμό και δείτε αν μπορείτε να κερδίσετε πόντους με τις τοπικές cuties. Μη φοβάστε να κοιτάξετε βαθιά τα πράγματα που δεν είστε σίγουροι ακόμα.