γυναικα κριος

Κώστας Αποστολίδης: «Η γυναίκα μου είναι ο ...

Κώστας Αποστολίδης: «Η γυναίκα μου είναι ο άνθρωπος για τον οποίο ζω και παλεύω» Ο Κώστας Αποστολίδης στάζει μέλι όταν μιλά για την γυναίκα του. Ποιος ο ρόλος της...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-7-2017

Κριός - Η Σελήνη Αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να θυμάστε ότι η αβεβαιότητα και το μυστήριο είναι αναπόσπαστα μέρη της ζωής. Θυμηθείτε ότι οι σχέσεις και οι άνθρωποι περνούν από φάσεις και οι προτιμήσεις του συνεργάτη σας αλλάζουν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 27-7-2017

Κριός Η φάση με την δικιά σου είναι γενικά πολύ καλή, αν και πρέπει να σταματήσεις να τσεκάρεις μανάρια όταν είστε μαζί γιατί την ενοχλεί. Δεν έχει μεγάλο θέμα, ξέρει ότι δεν σημαίνει κάτι, απλά κάνε της το χατίρι. Οι αδέσμευτες είστε απίστευτα γοητευτικές, αλλά πολύ ντάουν.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-7-2017

Κριός Λόγω του ότι θα έχετε δυσκολία να φέρετε εις πέρας συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, είναι καλύτερο να αποφύγετε συναντήσεις με πρόσωπα από τα παλιά. Είναι όμως ευκαιρία να αποφασίσετε τι θέλετε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-7-2017

Κριός Υπάρχει ανάγκη να συνεχίσετε να δίνετε έμφαση στην πνευματική επικοινωνία καθώς εσείς και ο αγαπημένος σας μπορείτε να δημιουργήσετε ή να ενισχύσει έναν δεσμό μέσω της επικοινωνίας ιδεών και επιθυμιών.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-7-2017

Κριός Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας λέει ότι ένα δράμα κρύβεται εκεί που υπάρχουν υποθέσεις συναισθηματικές, αλλά μπορεί να βλέπετε μια κατάσταση με άδικο και υπερβολικό τρόπο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 27-7-2017

Κριός Συνεχίζεις να είσαι πολύ χαλαρός και αυτό σε κάνει να εκτιμάς ακόμη περισσότερο το σχεσώνι σου. Ο δικός σου είναι επίσης πολύ ήρεμος και η επικοινωνία πολύ καλή, αν και δεν έχετε τρελά κέφια ερωτικά. Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσετε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο απόψε.

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 26-7-2017

Έχετε μία έντονη επιθυμία να κάνετε μεγαλεπήβολες κινήσεις με σκοπό την επίτευξη ή προώθηση των στόχων σας. Πρέπει να ξέρετε όμως πως σήμερα ό,τι προσπαθήσετε να κάνετε χωρίς την ομαδική προσπάθεια θα είναι σπίτι χτισμένο στην άμμο. Μελετήστε καλά τις κινήσεις σας και δράστε συνεργατικά.

Η νέα δήλωση του Μάριου για τη σχέση του με την ...

Η νέα δήλωση του Μάριου για τη σχέση του με την Καινούργιου, που θα συζητηθεί Αυτή η δήλωση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη σίγουρα θα χαροποιήσει την Κατερίνα...

Αστρολογική Ταρώ 26-7-2017

Κριός - Το Άστρο Αντίστροφα Τα θετικά μηνύματα του ορθού αστεριού φαίνεται να εμποδίζονται ή να καθυστερούν όταν η κάρτα είναι ανάποδα. Η ζωή σας προσφέρει μια ευκαιρία για ερωτική ανανέωση, αλλά κάτι σας κρατά πίσω.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2017

Κριός Σήμερα και ειδικά για εσάς το κάρμα θα παίξει αποφασιστικό ρόλο. Απόψε περισσότερο από ποτέ θα έχετε μία επανασύνδεση μόνο εάν είναι καρμικό να γίνει. Οπότε, δεχθείτε το αποτέλεσμα, όποιο και να είναι.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 26-7-2017

Κριός Είσαι ήρεμος και χαλαρός αυτήν την περίοδο. Γουστάρεις πολύ με τον δικό σου, αλλά το γεγονός ότι βγαίνετε και χωριστά σας κάνει ακόμη πιο τρυφερούδια. Η βραδιά θα είναι χαλαρή και δροσερή. Οι αδέσμευτοι προτιμήστε παρεάκι και σπίτι, αντί για μεγάλα σχέδια.

Βρυχάται το θηλυκό λιοντάρι;

Μα καλά! Να μην έχουμε δει ούτε ένα από τα ντοκιμαντέρ της εκπαιδευτικής τηλεόρασης; Η λιονταρίνα ως γνωστόν είναι εκείνη που κυνηγάει το θήραμα και το φέρνει στην οικογένειά της για φαγητό. Το αρσενικό λιοντάρι αναλαμβάνει την προστασία και το θηλυκό την τροφή. Να μην πολυλογούμε, κάπως έτσι γίνεται και με τη γυναίκα Λέοντα. Μην την υποτιμάς. Κρύβει ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 26-7-2017

Κριός Είσαι σε γενικά πολύ καλή φάση με τη δικιά σου. Η επικοινωνία σας είναι έντονη και η ερωτική σας ζωή λουκούμι. Παίζουν δυο - τρεις αναποδιές βέβαια, αλλά δε βαριέσαι, σε όλους συμβαίνουν αυτά. Οι αδέσμευτες έχετε στη διάθεσή σας το μεγάλο ατού που το λένε γοητιλίκι.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 26-7-2017

Κριός Τα συναισθήματα σήμερα θα είναι πιο έντονα σε όλους τους τομείς. Μεγάλος ερωτισμός υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το ότι η ημέρα σας δίνει ένα καθαρό προβάδισμα.

Σταύρος Νικολαΐδης: Οι φωτογραφίες του δύο μηνών ...

Σταύρος Νικολαΐδης: Οι φωτογραφίες του δύο μηνών γιου του Πατέρας έγινε περίπου τέλη Μαΐου ο Σταύρος Νικολαΐδης! Ο ηθοποιός μετά από τις δύσκολες στιγμές...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-7-2017

Κριός Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να κάνετε σωστά την κίνησή σας. Κάτι σας κολλάει και σας κρατάει πίσω, χωρίς όμως να μπορείτε να εντοπίσετε τον λόγο. Μην κάνετε την κίνησή σας, έως ότου λύσετε αυτό το ζήτημα.

Τζίμης Πανούσης: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό με την ...

Τζίμης Πανούσης: Σπάνιο φωτογραφικό υλικό με την κόρη και τη σύζυγο του Ο πάντα απρόβλεπτος και δημιουργικός Τζίμης Πανούσης είναι πάνω από όλα πατέρας και...