γυναικα κριος

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 25-9-2017: Η ...

Κριός Η διάθεσή σου ανεβαίνει σταδιακά και αρχίζεις να βλέπεις τον δικό σου όλο και πιο τρυφεδιάρικα. Μπορεί να υπάρχουν μικρά προβλήματα και αναταραχές μεταξύ σας, αλλά ξέρεις πως όλα αυτά δεν είναι τίποτα για εσάς. Οι αδέσμευτοι κάνετε χαμό όπου κι αν βρεθείτε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 25-9-2017: ...

Κριός Έχεις το μυαλό σου αλλού και δεν επικεντρώνεσαι τελευταία. Αυτό παίζει να το παρεξηγήσει η καλή σου και να σου κάνει κάποια μούτρα, αλλά αν μπορέσεις να της εξηγήσεις τι παίζει, όλα θα πάνε καλά. Οι ελεύθερες παίζει να σκοράρετε με το άτομο που ποθείτε απόψε.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-9-2017: άστατη διάθεση

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα Η άστατη διάθεση κυριαρχεί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στη σχέση σας μιας και ο σύντροφός σας μπορεί να παρεξηγήσει εύκολα τις αντιδράσεις σας. Ταύρος – Δύο των Σπαθιών Αντίστροφα

Η Μοίρα του Ήλιου 25-9-2017: μεγάλα σφάλματα

Η σημερινή μοίρα του Ήλιου στο Ζυγό αντιπροσωπεύεται από το σύμβολο ενός άνδρα ο οποίος πέφτει από την κορυφή ενός βράχου στη λίμνη που βρίσκεται πιο κάτω, καθώς προσπαθεί να βοηθήσει μια νεαρή γυναίκα να σκαρφαλώσει σε ένα ορεινό μονοπάτι. Αυτό είναι το σύμβολο του χαρακτήρα ο οποίος παρά το γεγονός πως οι προθέσεις του είναι καλές και το μόνο που θέλει ...

Ζυγός: Η Εποχή της Δικαιοσύνης

Είναι γνωστό ότι η Δικαιοσύνη αντιπροσωπεύεται από την γυναίκα που κρατάει μια Ζυγαριά, ήγουν η Δικαιοσύνη όπως την ξέρουμε από την δικαστική της οντότητα έχει αστρολογική αναφορά. Αυτό που ίσως δεν ξέρουμε είναι ότι αυτή η παράσταση σχετίζεται και με τα Ταρώ. Ο τρόπος που η μυστική παράδοση επενεργεί στον υποτιθέμενο στείρο από τέτοια νοήματα ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-9-2017: Απωθημένα και ...

Κριός Τα απωθημένα και οι εντάσεις θα είναι στην πρώτη γραμμή. Το θέμα είναι να τα χρησιμοποιήσετε σωστά, στο κάτω – κάτω η ερωτική «συνταγή» θέλει και δύσκολα υλικά για να δέσει όμορφα. Προσοχή σε παράνομες σχέσεις, αν υπάρχουν, θα φέρουν πόνο.

Επανασυνδέσεις ζωδίων 25-9-2017: αν μ’ αγαπάς, να μη ...

Κριός Έχετε ελαφρώς αγριεμένη διάθεση γενικά στον έρωτα και ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επανασύνδεση. Έχετε έτοιμη μια λύση για όλα και προτρέπετε το ταίρι σας να σας ακολουθήσει παντού λέγοντας: αν μ’ αγαπάς να μη φοβάσαι. Όμως, η πολύ μεγάλη βιασύνη μπορεί να σας πονέσει αργότερα.

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 24-9-2017

Αυτή θα μπορούσε να αποδειχθεί μια συναισθηματικά παράξενη μέρα, ειδικά αν αντισταθείτε στο να βρεθείτε σε βαθιά αίσθηση του ίδου σας του εαυτού. Εάν αυτά τα δυσνόητα συναισθήματα είναι δικά σας ή κάποιου άλλου, θα βρεθείτε μπροστά τους. Και όσο περισσότερο αντισταθείτε, τόσο πιο έντονα θα γίνουν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 24-9-2017: ...

Κριός Δεν ξέρεις πως ακριβώς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αλλά και πάλι η ατμόσφαιρα στη σχέση σου παραμένει τρυφερή. Να είσαι προσεκτικός με ό,τι πεις, γιατί παίζουν παρεξηγήσεις. Οι αδέσμευτοι σκεφτείτε καλά πριν κάνετε κίνηση σε όποιον έχετε κοζάρει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 24-9-2017: ...

Κριός Μην ανησυχείς για τα μικρά πράγματα. Έτσι κι αλλιώς είναι τόσα πολλά τα σοβαρά προβλήματα εκτός της σχέσης σου, που το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη ξεκούραση με τη μουσουδιάρα σου και όχι τσακωμούς. Οι ελεύθερες μπορεί να είστε λίγο ντάουν απόψε.

Συγκλονίζει η μάνα του Φύσσα: «Δεν θα φύγω από τη ...

Συγκλονίζει η μάνα του Φύσσα: «Δεν θα φύγω από τη ζωή αν δεν σου κόψω το λαρύγγι» (Nassos blog) Ο πόνος της μάνας; Τι είναι ο πόνος της μάνας; Πολλοί προσπάθησαν να...

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 24-9-2017: έρωτες με ...

Ο πειρασμός να τρέχετε και να κρυφτείτε σήμερα είναι ισχυρός. Καθώς ο Άρης αντιτίθεται στον Ποσειδώνα, οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να βρούμε τον εύκολο δρόμο από οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουμε - αλλά στην πραγματικότητα θα μας κάνει πολύ καλύτερο να σταθούμε και να αντιμετωπίσουμε την, έστω και πολύ δυνατή, μουσική των σφαιρών. Σήμερα οι ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-9-2017: απαλλαχτείτε από ...

Κριός – Τέσσερα των Σπαθιών Αντίστροφα Θα μπορέσετε να απαλλαχτείτε από ερωτικά άγχη τα οποία σας είχαν στερήσει την ηρεμία σας την τελευταία περίοδο και θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στη σχέση σας και τη χαλάρωσή σας.

Ομοερωτικές Προβλέψεις 25/09 – 1/10/2017: μικρές ...

ΚΡΙΟΣ Έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των αναγκών σας για αγάπη και στοργή και πώς να το πάρετε από αυτό που θέλετε αυτήν την εβδομάδα. Με την Αφροδίτη στη Παρθένο, δώστε προσοχή, ίσως δεν σκέφτεστε την αγάπη πολύ αυθόρμητα. Με τον Ήλιο στο Ζυγό, η καρδιά σας θα είναι πιο δεκτική στις μικρές πράξεις αγάπης.

Ερωτικά αστρολογικά Tips 24/09/2017: μ’ αγαπά δεν μ’ ...

Κριός Είστε βουτηγμένοι στην αμφιβολία και το μ’ αγαπά δεν μ’ αγαπά, το παιδικό παιχνίδι που στοιχειώνει στην ουσία για πάντα την καρδιά μας, είναι το σημερινό σας μάντρα. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να αναρωτηθείτε αν εσείς αγαπάτε τόσο πολύ όσο νομίζετε ή μήπως θέλετε απλά έναν έρωτα τρόπαιο.

Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 24/09/2017: Ερωτική ...

Κριός Δεν είναι και από τις καλύτερες ημέρες αστρολογικά για τον έρωτα, τόσο αν είστε Κριός στο ζώδιο όσο και στον Ωροσκόπο. Η ερωτική αστάθεια είναι μεγάλη, κανένα συναίσθημα δεν είναι σίγουρο. Φυσικά υπάρχει μια ένταση, λόγω της συνόδου που ξεκινάει ανάμεσα στον Άρη και την Αφροδίτη, αλλά δεν είναι του είδους που σας αρέσει, μοιάζει περισσότερο με ...

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-9-2017

Δώστε την προσοχή σας στη βοήθεια ενός φίλου ή κάποιας οργάνωσης της οποίας το έργο εκτιμάτε. Δώστε αυτό το χρόνο όσο χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας καλά. Δείτε αν μπορείτε να πάρετε μερικά άλλα άτομα που εμπλέκονται? η ικανότητά σας να στρατολογήσετε άλλους για την αιτία είναι μάλλον γοητευμένος αυτή τη στιγμή.

Η Βάσω Γουλιελμάκη άλλαξε λουκ στα μαλλιά! Δείτε ...

Η Βάσω Γουλιελμάκη άλλαξε λουκ στα μαλλιά! Δείτε την αλλαγή που έκανε! Αν και 47 ετών, η Βάσω Γουλιελμάκη διατηρεί τέλεια σιλουέτα και ξέρει πώς να φροντίζει σωστά...