ιντιγκο

Quaoar: το κάρμα των ίντιγκο

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες, ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί για τον εντοπισμό και την κατανόηση των επιρροών γενεών, ιδιαίτερα για τα παιδιά Indigo για τους οποίους Quaoar αποτελεί βασικό ορισμό από αστρολογική άποψη. Πρόκειται για εξωτερικό πλανήτη που έχει αφήσει άφωνους τους αστρρολόγους.

Συναισθηματική νοημοσύνη

Αν και πριν κάποια – πολύ λίγα – χρόνια ο όρος συναισθηματική νοημοσύνη ήταν σχεδόν άγνωστος, αυτήν την στιγμή έχει φτάσει να είναι ένα από τα βασικά εργαλεία ανάλυσης της προσωπικότητας. Τι είναι όμως η συναισθηματική νοημοσύνη; Έχει νόημα ο όρος; Μπορεί να περιγραφεί το συναίσθημα με όρους λογικής ανάλυσης ή το πνεύμα να γίνει συναισθηματική υπόθεση;

Τα Χαρισματικά Μικρά

Κάθε γονιός, ασφαλώς, πιστεύει ότι το παιδί του είναι ξεχωριστό, και στην ουσία έχει δίκιο πέρα για πέρα. Τα παιδιά, κάθε παιδί, είναι ένας ολόκληρος κόσμος, γεμάτος μυστήριο και δυνατότητες. Κάθε άνθρωπος τελικά, που ξεκινάει την ζωή του σαν ένα μικρό παιδί, είναι μια επιλογή του σύμπαντος, που ζητάει να εκφράσει συγκεκριμένες ποιότητες.

Ιντιγκο Δυναμη!

Νοιώθετε την αύρα σας να έχει πρόβλημα; Οι διαφορετικές δονήσεις της ενέργειας πάνω μας είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα και είναι αποτέλεσμα των καθημερινών μας δραστηριοτήτων. Οι αρνητικές ενέργειες χτυπούν σαν βέλη την αύρα μας και μετά βέβαια νοιώθουμε το μπλοκάρισμα της ενέργειας μας, αυτό σημαίνει πως έχει λερωθεί η αύρα μας.

Το Χρωμα κι Εγω!

Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα; Πιστεύετε πως έχει σχέση με την προσωπικότητά σας; Το χρώμα της προσωπικότητά σας δεν είναι ένα χρώμα που φοράτε όλη την ώρα. Το αγαπημένο σας είναι συνήθως, αυτό το χρώμα που σας ενθουσιάζει περισσότερο και σε κάνει να νιώθετε ζωντάνια όταν το αντικρίζετε.

Σέξι και Όμορφη Γι’ Αυτόν!

Πώς θα τον κάνεις να ξετρελαθεί, με το που θα σε δει; Ποια είναι η τέλεια γυναίκα για τον άντρα που σε ενδιαφέρει; Τι θεωρεί ερωτικό, σέξι και ακαταμάχητο; Πρέπει να το ξέρεις, αν θέλεις να κλέψεις την καρδιά του με την πρώτη ματιά, έτσι δεν είναι; Αν λάβεις υπόψη σου το ζώδιό του, μπορείς να κάνεις την απόλυτα ερωτική εμφάνιση, που θα τον «κλειδώσει» ερωτικά ...

Βρες αν είσαι Ιντιγκο

Δέκα και πλέον χρόνια μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο κάποια διαφορετικά παιδιά αρχίζουν να γεννιούνται, έχουν ματιά που σε κοιτάζει βαθειά και αρχοντική αίσθηση του εαυτού τους. Είναι τα παιδιά ίντιγκο.

Κρυσταλλινα παιδια

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 άρχισαν να γεννιούνται τα παιδιά που η αύρα τους είχε ένα ιριδίζον χρώμα. Τα παιδιά αυτά ονομάσθηκαν εξ αιτίας του ιριδίζοντος χρώματος της αύρας τους Κρυστάλλινα Παιδιά.