ιχθυς με τοξοτη

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-3-2017

Κριός Δεν είναι καθόλου κατάλληλη η στιγμή για να δοκιμάσεις – ειδικά σήμερα – μια επανασύνδεση. Ο ανάδρομος Δίας από τον χώρο των σχέσεών σου στον Ζυγό κοντράρεται με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και σου δημιουργεί ζητήματα πολύ περισσότερα από όσα μπορείς να διαχειριστείς. Ηρεμία και διαλογισμός!

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Θέλεις να ζήσεις πράγματα που να σε βγάλουν από την ερωτική ρουτίνα. Ένα άτομο με έντονο Δία ή από το ζώδιο του Τοξότη έλκει την ψυχή σου και σου δίνει την αίσθηση ότι αξίζει να ασχοληθείς μαζί του. Η ερωτική σου ζωή μπαίνει σε δυναμική φάση που θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να βιώσεις εσωτερική άνοιξη.

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-3-2017

Με αποφασιστικότητα και δυναμισμό θα ρυθμίσετε τις εκκρεμότητές σας. Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε νέες ιδέες και θα είστε πολύ δημιουργικοί, σημαντικά πρόσωπα θα σας πλησιάσουν. Οικονομικά θα υπάρξει σχετική βελτίωση, οργανώστε τον προϋπολογισμό σας και αποφύγετε τις σπατάλες. Αισθηματικά δείξετε κατανόηση στον σύντροφό σας και θα μπορέσετε να ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-3-2017

Κριός Με τον Ερμή να ολοκληρώνει το τρίγωνό του με τον Κρόνο από τον φιλικό σου Τοξότη όλη σου η ψυχική διάθεση ξεκαθαρίζει και το να βρεθείς με έναν άνθρωπο από το παρελθόν σου γίνεται πολύ εύκολη και πολύ χρήσιμη υπόθεση. Με όπλο την ωριμότητα που έχεις πια μπορείς να φέρεις κοντά σου κάποιον που αγαπάς χωρίς τους εγωισμούς του παρελθόντος.

Κέρδισε την καρδιά της

Κριός Όταν πρόκειται για ρομαντισμό, πάθος οι γυναίκες Κριοί λατρεύουν την καταδίωξη - το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθεί μια δύσκολη ισορροπία μεταξύ σας να επιδιώξετε το ενδιαφέρον τους και να μην τις πνίγεται ώστε να σας κρατήσουν στη καρδιά τους.

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-3-2017

Κριός Με τον Ταύρο στη Σελήνη στον δεύτερο σπίτι των χρημάτων σας σήμερα, μπορείτε να γειώσετε τον εαυτό σας με τις λίστες και τις προτεραιότητες και μπορείτε να αρχίσετε τα στρατηγικά σχέδια σας. Το πιο σημαντικό, να είστε ρεαλιστές! Απλά θυμηθείτε, ένα βήμα μωρό σε κάθε στιγμή. Με τον Ταύρος στη Σελήνη, θα πρέπει να το πάρετε αργά.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 29-3-2017

Κριός Είναι αστείο πώς η ζωή φαίνεται να είναι όλες οι εργασίες και μερικές φορές δεν σας επιτρέπει να ανασάνετε και η Σελήνη σας πλησιάζει σήμερα ότι μπορεί κάλλιστα να αισθάνεστε πίεση, ακόμη περισσότερη από ότι θα θέλατε.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 29-3-2017

Κριός Ανοίγετε το δρόμο για τη ρομαντική εξέλιξη κάποιου άλλου, κάνετε μια μεγάλη γνωριμία, δίνοντας κάποιες εξαιρετικές συμβουλές.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 29-3-2017

Κριός Έχετε την αίσθηση ότι κάτι λείπει από την κοινότητά σας - μια LGBT Scrabble club, για παράδειγμα, ή μια ομοφυλοφιλική ομάδα χορού. Λοιπόν, τώρα θα ήταν η τέλεια στιγμή για να οργανώσετε μια κοινότητα που βασίζεται στην οργάνωση!

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-3-2017

Κριός Κάποιες δύσκολες όψεις τις Σελήνης, και ειδικά το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα και η αντίθεσή της με τον ανάδρομο Δία θα σε προβληματίσουν αισθηματικά μέχρι το μεσημέρι στις τρεις. Μετά και ειδικά από το απόγευμα στις 7 η διάθεσή σου γίνεται πολύ ερωτική και ξέρεις τι να κάνεις για να περάσεις τέλεια με το ταίρι σου, μακριά από εντάσεις και ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 29-3-2017

Κριός Να κάνετε κάτι καλό για κάποιον άλλο και θα είναι η ανταμοιβή σας. Πάρτε χρόνο να σκεφτείτε τι χρειάζεστε πραγματικά, θα αισθανθείτε ακόμα καλύτερα για την καλή σας πράξη όταν είναι για ένα φίλο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 29-3-2017

Κριός Μπορεί να χρειαστεί να καλέσετε μερικούς φίλους για να σας βοηθήσουν σήμερα, αλλά αυτό θα είναι εξαιρετικά εύκολο! Έχετε μια καλή αίσθηση για το τι θέλετε, και το όραμά σας είναι αρκετά σαφής για να πάτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ερωτοσκόπιο 29-3-2017

Μετά από μια θεαματική Νέα Σελήνη, που θα εξακολουθήσει για δύο εβδομάδες να δίνει δονήσεις στον έρωτα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και λέει ναι στο πάθος με κάθε τρόπο! Ειδικά από το απόγευμα στις 7 και μετά, είμαστε έτοιμοι να παραδοθούμε στο πάθος. Η ενέργεια του Ταύρου δίνει προτεραιότητα στις σωματικές απολαύσεις με κάθε τρόπο: γεύσεις, αρώματα, ...

Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου: πνευματικότητα και ...

Με αυτή την ευνοϊκή όψη πολλά ζητήματα που θεωρούσαμε ότι είναι αξεπέραστα θα μπορούμε να τα αξιολογήσουμε και να βρούμε τρόπους για να τα ξεπεράσουμε. Άλλωστε οι δύο πλανήτες θα μας υποστηρίζουν με την ενέργειά τους να έχουμε πρωτότυπες ιδέες και θα αυξήσουν την επινοητικότητά μας. Βεβαίως θα είμαστε επίσης πολύ επικοινωνιακοί και διπλωματικοί και θα ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 28-3-2017

Κριός Έχετε ακόμα χρόνο για να κάνετε προσωπική πρόοδο. Βρείτε έναν τρόπο να πάτε μπροστά και να πετύχετε ορισμένους στόχους σας. Μπορείτε ακόμα να έχετε τη διασκέδαση, αλλά τουλάχιστον ένα πράγμα πρέπει να αλλάξει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 28-3-2017

Κριός Μπορεί να προτιμάτε να βγαίνετε ραντεβού με ομοϊδεάτες άντρες. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί σήμερα, αφού κανείς δεν σκέφτεται αρκετά όπως σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 28-3-2017

Κριός Είναι πάντα πιο συναρπαστικό όταν παίρνετε ένα τρομακτικό ρίσκο, γι 'αυτό μην διστάσετε να δοκιμάσετε κάτι νέο. Η έμφυτη αφοβία σας θα έρθει σε αρκετά βολική σήμερα, ειδικά αν αυτό θα βοηθήσει να κάνετε τη ζωή της αγάπης σας καλύτερη.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 28-3-2017

Κριός Κάποιος στην ομάδα σας έχει κάτι να προσφέρει με τον τρόπο του ρομαντισμού τώρα. Ίσως είναι μια εισαγωγή σε κάτι ή κάποιον νέο. Βρείτε το.