ιχθυς με τοξοτη

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 21-2-2017

Κριός Περιμένετε για λίγο πριν βυθιστείτε πάλι και μην φρικάρετε όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλετε. Μερικές φορές, οι φίλοι σας και το υπόλοιπο σύμπαν έχουν έναν σκληρό τρόπο πλησιάζονται σε σας.

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-2-2017

Διάφορα θέματα πρακτικά φροντίστε να τα τακτοποιήσετε και να οργανώσετε τον χρόνο σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε μια νέα πρόταση για συνεργασία που θα σας ενθουσιάσει και θα σας ανοίξει νέους δρόμους στην καριέρα σας. Οικονομικά καλύψτε τις υποχρεώσεις σας και θα προκύψουν θετικές εξελίξεις. Αισθηματικά θα είστε σε αρμονία με τον σύντροφό σας ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 21-2-2017

Κριός Κάντε ένα άλμα στην σκοτεινή πλευρά σας απελευθερώνοντας την στην άσκηση ή κάποια άλλη αβλαβή διέξοδο πριν κάποιος πάθει κακό. Έχετε μια πολύ συσσωρευμένη επιθετικότητα που απλά περιμένει για ένα στόχο.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-2-2017

Είναι βαθιά ερωτική η σημερινή ημέρα, με πολύ μεγάλη τρυφερότητα και συντροφικότητα. Όλα τα ζώδια έχουν να παίρνουν δώρα και ανταμοιβές, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι παγίδες. Αν αφήσουμε κατά μέρος τον εγωισμό όλα μπορούν να γίνουν θετικά, όλα τα προβλήματα θα λυθούν αυτόματα με μια αγκαλιά κι ένα φιλί.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-2-2017

Κριός Μπορεί να παίρνετε κάποια ανάμικτα μηνύματα σήμερα, αλλά ευτυχώς είναι τα σωστά αντιφατικά μηνύματα στο σωστό χρόνο. Στη σχέση σας οι εντάσεις είναι πιθανό να αυξάνονται, αλλά στη συνέχεια η υποστήριξη της φιλίας, οικοδομεί τις σχέσεις σας. Αυτά είναι το είδος των συνθηκών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια σημαντική ανακάλυψη.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 21-2-2017

Κριός Αν έχετε την αίσθηση ότι κάτι περίεργο υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και κάποιον άλλον, μην θυμώνετε. Να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει πρώτα, στη συνέχεια να καταλάβετε πώς αισθάνεστε πραγματικά για αυτόν.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 21-2-2017

Κριός Τα σχέδια για σήμερα έχουν αλλάξει δεκάδες φορές, η οργάνωση με φίλους σας είναι ότι χειρότερο. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι το γεγονός αυτό απλά δεν ήταν γραφτό να γίνει. Μπορεί να έχετε περισσότερη διασκέδαση με μόνοι σας.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-2-2017

Το χιούμορ και η καλή διάθεση που δίνει το εξάγωνο Ερμή/Ουρανού δένουν απόλυτα με τον δυναμισμό αλλά και την βαθιά συναισθηματικότητα που χαρίζει το εξάγωνο Σελήνης/Ήλιου. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για μια επανασύνδεση, για ένα ραντεβού προσέγγισης. Τολμήστε και δεν θα χάσετε.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-2-2017

Με την κορύφωση σήμερα ακριβώς του θετικότατου εξαγώνου ανάμεσα στον Ερμή από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Κριό η ατμόσφαιρα δονείται θετικά και μας παροτρύνει να φλερτάρουμε άγρια! Χιούμορ και αισιοδοξία, πρωτοτυπία και πειραματισμός, ενώ η Σελήνη θα κάνει επίσης από τον Αιγόκερω που βρίσκεται ένα υπέροχο εξάγωνο με τον Ήλιο, τονίζοντας τον ...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 20-2-2017

Θα ασχοληθείτε με θέματα που επηρεάζουν στην καθημερινότητά σας και θα τα τακτοποιήσετε. Στον επαγγελματικό τομέα θα προωθήσετε τα σχέδιά σας και θα ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία. Οικονομικά θα πρέπει να περιορίσετε τα έξοδά σας και να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας, σύντομα θα έχετε και βελτίωση των εσόδων σας. Αισθηματικά θα έχετε ισορροπία με τον ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό! Αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο και ελπιδοφόρο. Είναι φανερό ότι η Ταρώ συμβαδίζει με την αστρολογική ταυτότητα της ημέρας που είναι εξαιρετική. Να γιορτάσετε τον έρωτα αυτήν την υπέροχη Δευτέρα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-2-2017

Είναι η πιο τέλεια ημέρα για μια επανασύνδεση και μην την χάσετε με τίποτα. Η Σελήνη σε καταπληκτική σχέση με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό αλλά και ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς θα γεμίσουν με θετικές ενέργειες τον ορίζοντα, δείτε πώς θα στήσετε ένα πανέμορφο ραντεβού, το βραδάκι προσφέρεται για τρυφερές επανενώσεις και επιστροφές.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 20-2-2017

Καθώς ο Ήλιος συναντάει με σύνοδο τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και η Σελήνη από τον Τοξότη παιχνιδίζει με τον Ερμή και τον ανάδρομο Δία, αλλά και τον Ουρανό και τον Κρόνο η ημέρα είναι εξαιρετική για τον έρωτα. Τολμήστε να πάρετε ένα ρεπό από τις υποχρεώσεις σας, αφεθείτε με εμπιστοσύνη στον έρωτα και θα κερδίσετε!

Ερωτοσκόπιο 20-2-2017

Με τον Ήλιο να βρίσκεται από σήμερα σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ο έρωτας γίνεται μια λεπταίσθητη υπόθεση ονείρων. Ο ρομαντισμός, αυτός ο ξεχασμένος θησαυρός, κάνει την εμφάνισή του στην ζωή μας και την ομορφαίνει, την πλουτίζει, την κάνει πολύχρωμη. Αν δεν είστε ήδη ερωτευμένοι, θα ερωτευτείτε μέσα σε αυτό το δεκαήμερο!

Αστρολογικό Δελτίο 20-2-2017

Η εβδομάδα μας θα ξεκινήσει πολύ ευχάριστα, αφού πλανητικό σκηνικό θα είναι ευνοϊκό και θα μας επηρεάζει θετικά. Η κοινωνικότητά μας θα είναι πολύ αυξημένη και θα βρεθούμε με ενδιαφέροντα άτομο, αλλά και θα ανανεώσουμε τις σχέσεις μας. Ακόμη θα είμαστε εφευρετικοί σε ζητήματα που μας απασχολούν και θα βρίσκουμε τις κατάλληλες λύσεις. Στον επαγγελματικό ...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 20/02 – 26/02/2017

Το πολύ δυνατό στοιχείο από αστρολογική άποψη αυτής της εβδομάδας, είναι η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 26 Φλεβάρη που συνοδεύεται από μια εξαιρετική Δακτυλιοειδή Έκλειψη Ηλίου, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον Ερμή. Ο έρωτας γίνεται υπόθεση διαίσθησης, με καρμικές αποχρώσεις. Είστε έτοιμοι για μια καταβύθιση στο ονειρεμένα νερά της αγάπης;

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 19-2-2017

Κάποια από τα σχέδιά σας μπορεί να αλλάξουν και να ενθουσιαστείτε από ευχάριστες εκπλήξεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν. Οικονομικά αποφύγετε τις σπατάλες αν και η κατάστασή σας βελτιώνεται σταδιακά. Αισθηματικά θα ανανεώσετε την σχέση σας, θα είστε πολύ τρυφεροί με τον σύντροφό ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 19-2-2017

Ο έρωτας είναι ένα πεδίο πολλά υποσχόμενο σήμερα. Μπορούμε να αγγίξουμε τα όνειρά μας, τα περισσότερα ζώδια έχουν αυτοπεποίθηση μα και ξεκάθαρες απόψεις για το ποιον θέλουν, πώς θα καταφέρουν να βιώσουν τον έρωτα, πώς θα δείξουν την αγάπη τους. Για να δούμε τι μας είπε η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ με το σημερινό της ρίξιμο.