ιχθυς με υδροχοο

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-3-2017

Κριός – Ο Ήλιος (Αντεστραμμένο) Ενώ το νιώθεις ότι έχει έρθει ο καιρός να πάρεις και να δώσεις όλα αυτά που για καιρό έχεις ποθήσει στον έρωτα, υπάρχουν εσωτερικές αναστολές. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι κάποιον προδίδεις με τον έρωτα που νιώθεις, μπορεί οι υποχρεώσεις σου να στέκονται εμπόδιο και να μην μπορείς να αφεθείς. Δες πώς θα ισορροπήσεις τις ...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-3-2017

Με πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες θα ρυθμίσετε κάθε τι που σας απασχολεί και σας έβαζε εμπόδια. Στον επαγγελματικό τομέα, θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε πραγματικότητα τις συνεργασίες που θέλετε. Οικονομικά, θα υπάρχει βελτίωση των εσόδων σας, αποφύγετε όμως τα περιττά έξοδα και φροντίστε τις υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά δείξτε ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-3-2017

Κριός Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σήμερα σου επιτρέπει σαφέστατα να έχεις μια επανασύνδεση αν αυτό είναι που επιθυμείς. Το γεγονός βέβαια ότι ακριβώς αύριο θα έχουμε την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, θα σου δώσει τόσο μεγάλη δύναμη που ίσως δεν είναι σκόπιμο να πάρεις τώρα αμέσως τις αποφάσεις σου, ίσως να περιμένεις λίγο να ξεκαθαρίσουν οι επιθυμίες ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-3-2017

Κριός Η πολύ δυνατή σχέση εξαγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σου τον Άρη από τον 2ο Οίκο των σχέσεών σου – τον Ταύρο – με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σου αυξάνει και την ανάγκη να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που ήδη έχεις στην ζωή σου και να διευρύνεις την ίδια σου την ψυχή. Έχεις πολλά να μοιραστείς με Ιχθείς, Σκορπιούς και Καρκίνους.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-3-2017

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Ένα από ατ πιο καλοδεχούμενα χαρτιά της Ταρώ. Σε συνδέει με ένα άτομο που έχει Ερμή στον Καρκίνο και γενικά έχεις καλή σχέση με άτομα από τον Καρκίνο, τον

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-3-2017

Κριός Καθώς παίρνει ισχύ η δύσκολη σχέση του Ερμή από το ζώδιό σου με τον ανάδρομο Δία από τον Ζυγό καλό είναι να σκεφτείς καλά πριν δοκιμάσεις πάλι να βρεθείς με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Έχεις πολλές δυνατότητες να δεις την ερωτική σου ζωή εξαιρετικά αισιόδοξα με νέους ανθρώπους, μην αναλώνεσαι σε εμμονές.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 26-3-2017

Κριός Ένα πανέμορφο εξάγωνο ανάμεσα στον Άρη από τον 20 Οίκο σου στον Ταύρο και την Σελήνη από τους Ιχθείς σου δίνει έντονη διαίσθηση και κάνει γενικά καλό στις σχέσεις σου. Η Κυριακή είναι φτιαγμένη για να την ευχαριστηθείς με έναν Ταύρο, έναν Ιχθύ ή έναν Καρκίνο.

Ομοερωτικές Προβλέψεις 27/03 – 02/04/2017

Κριός Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 28 του μήνα θα φωτίσει όλη αυτήν την εβδομάδα και την επόμενη στο θέμα των σχέσεών σου. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου αλλά εξετάζεις σοβαρά και μια επανασύνδεση με ένα άτομο από το παρελθόν σου, ακόμα και από πολύ πίσω. Έχεις άφθονες ευκαιρίες και αυξημένη γοητεία.

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 26-3-2017

Κάποιες ξαφνικές εξελίξεις θα σας κάνουν να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, αλλά και να περάσετε πολύ όμορφα με τους γύρω σας. Στον επαγγελματικό τομέα δείξτε μεγαλύτερη βαρύτητα στα μελλοντικά σας σχεδία. Οικονομικά θα πρέπει να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας και να αποφύγετε τις σπατάλες. Αισθηματικά θα αναζωπυρώσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας και θα ...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 25-3-2017

Κριός Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας, ενώ προσπαθείτε να εργαστείτε. Είναι λογικό να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί τώρα. Η ονειροπόληση μπορεί να είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή! Και αυτό μπορεί να φέρει εξαιρετικά δημιουργικές ιδέες, αν κάνετε χώρο για αυτές.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 25-3-2017

Κριός Νοιάζεστε για όλους τους άλλους και για αυτό που χρειάζονται από εσάς, έτσι ώστε να τους το δώσετε χωρίς καμία αγωνία. Αυτό είναι εύκολο για σας να το κάνετε, αρκεί να θυμίζετε πάντα στον εαυτό σας να βάζει τις ανάγκες σας στον κατάλογο ύψιστη προτεραιότητα.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 25-3-2017

Κριός Θετική σκέψη πηγαίνει πολύ μακριά, όταν πρόκειται για την αναζήτηση για την αληθινή αγάπη. Κρατήστε το πηγούνι σας επάνω και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας σήμερα.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 25-3-2017

Κριός Ετοιμαστείτε να λειτουργήσει το κύκλωμα των πάρτι απόψε. Θα μπορούσατε να συναντήσετε ένα νέο τύπο που νομίζετε ότι θα μπορούσε να γίνει σήμερα ο επόμενος σύντροφός σας. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα εμφανιστεί!

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 25-3-2017

Κριός Εξισορροπήστε τα διάφορα μέρη της ζωής σας περιλαμβανόμενα η εστίαση, η ευκινησία και η ικανότητα να παραμείνετε ανοιχτές σε ότι έρχεται το δρόμο σας. Είναι περίπου όπως τα ζογκλερικά με πέντε μπάλες: είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 25-3-2017

Κριός Είναι τα πρώτα πράγματα, της πρώτης σας ημέρας, και σε κάποιον δεν πρόκειται να αρέσει αυτό πάρα πολύ. Ίσως θα πρέπει να εργαστείτε ως αργά ή να φροντίσετε για μια δημιουργική ώθηση, αντί του ελέγχου με την αγάπη σας, αλλά μπορείτε να το κάνετε αργότερα.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Κριός – Τέσσερα των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Πρόσεξε, κινείσαι ερωτικά σε κινούμενη άμμο. Ένα άτομο με Αφροδίτη στον Κριό, που μπορεί να είσαι και εσύ, έχει εντελώς λάθος αντίληψη για το ερωτικό σου πεδίο. Ίσως όλα όσα θεωρείς δεδομένα στις σχέσεις σου να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Είσαι σε φάση αλλαγών, αλλά κινείσαι πολύ απότομα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Κριός Ακριβώς σήμερα είναι η καταλληλότερη και πιο δυνατή σου ημέρα για μια επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο ζώδιό σου θα σου χαρίσει τις κατάλληλες συνθήκες για να επιστρέψεις σε μια προηγούμενη σχέση αλλά από θέση ισχύος. Κανόνισε το πρόγραμμά σου έχεις μεγάλη εύνοια.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 25-3-2017

Κριός Η ημέρα είναι πολύ θετική, θεαματική θα λέγαμε, για τον έρωτα. Οι καλές ενέργειες του Άρη και της ανάδρομης Αφροδίτης θα σε βοηθήσουν να έχεις την σωστή χημεία με τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Έχεις κατακτήσει μια ωριμότητα που αποτελεί γερό χαρτί στον ερωτικό τομέα, σε κάνει να φαίνεσαι άτομο έμπιστο – και να είσαι.