ιχθυς με υδροχοο

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 17-12-2017

Κριός Τα πας πολύ καλά με τον δικό σου, ακόμη κι αν δεν τρελαίνεσαι τόσο τελευταία, κυρίως γιατί σε απασχολούν διάφορα άγχη από άλλους τομείς της ζωής σου. Αν χαλαρώσεις όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι είστε μες το κέφι και την τρέλα τελευταία.

Όψεις και Ερωτικά Μηνύματα 17-12-2017

Μια πολύ δυνατή –ειδικά για την γυναικεία ψυχολογία – αλλαγή θα συμβεί αυτό το διάστημα. Ένας εξαιρετικά σημαντικός αστεροειδής, η Τζούνο, ένα κορίτσι που σηματοδοτεί την ανάγκη μας για ελευθερία, περνάει στο κατεξοχήν ζώδιο της ελευθερίας, τον Υδροχόο. Ανοίγει μπροστά μας μια περίοδος σημαντικών αποφάσεων, που θα εξελιχθούν ενδεχομένως και σε ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 16-12-2017

Κριός Μπορεί να μην είσαι σε τέλεια φάση αυτήν την περίοδο, ωστόσο ξέρεις καλά πώς να γουστάρεις μέχρι τελικής πτώσης με τον δικό σου, ακόμη και αν περιστασιακά πέφτεις λιγάκι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι αδέσμευτοι άντε να γουστάρετε με κανένα ομορφόπαιδο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 15-12-2017

Κριός Τα γούστα σου σήμερα ίσως συνεχίσουν να είναι πεσμένα κατά την εκκίνηση της ημέρας, ωστόσο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο κούκλος σου να καταφέρει να αλλάξει εντελώς τη γενικότερή σου διάθεση, ειδικά προς τις βραδινές ώρες. Οι αδέσμευτοι είστε λίγο μουντρούχοι τελευταία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 14-12-2017

Κριός Είσαι λίγο σπασμένος με τον δικό σου σήμερα. Ίσως έχει παιχτεί κάτι μεταξύ σας και δεν έχεις τρελό κέφι, αλλά δεν παίζει πρόβλημα. Σύντομα θα τα βρείτε και θα μπορέσετε να γουστάρετε αγκαλιά. Οι ελεύθεροι είστε λίγο στον κόσμο σας και δεν έχετε τρελά κέφια για φλερτ.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 13-12-2017

Κριός Τα γούστα σου τα όμορφα έχουν έρθει για να μείνουν σήμερα και ομορφαίνουν τόσο τη δική σου ημέρα, όσο και αυτήν του αγοριού σου. Έχετε έξαλλα κέφια μεταξύ σας και δεν την παλεύετε ο ένας χωρίς τον άλλο. Οι αδέσμευτοι κάντε τα μαγικά σας κόλπα απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 12-12-2017

Κριός Κάποιος πρέπει να κάνει χώρο για τα γούστα σου γιατί γεμίζουν το δωμάτιο. Είσαι σκέτη τρέλα με τον δικό σου και τα κέφια σας ταιριάζουν τέλεια με τη γενικότερη αίσθηση ρομαντίλας και γλυκουλιάς που σας διακατέχει. Οι αδέσμευτοι παίζει να έχετε έξαλλες ευκαιρίες απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 11-12-2017

Κριός Τζεζαμπελίτο κουτουπέ και τα μυαλά στα κάγκελα! Γουστάρεις αφθόνως με τον δικό σου και η τρέλα που κουβαλάτε, τόσο εσύ όσο και ο δικός σου, κάνει τα γούστα της ημέρας να εκτοξεύονται με ταχύτητα φωτός. Οι αδέσμευτοι κάντε τα κουμάντα σας και άντε να φλερτίσετε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 10-12-2017

Κριός Ξέρεις πολύ καλά πώς να γουστάρεις τη ζωή σου με τον γλυκούλι σου, ακόμα και όταν είστε κομματάκι κουρασμένοι. Τα κέφια είναι εκτός περιθωρίου και η τρέλα σας έχει χτυπήσει ταβάνια απόψε. Αν είσαι ελεύθερος, βγες να κάνεις το πέσιμο που σου αξίζει απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 9-12-2017

Κριός Μπορεί τα έξαλλά σου κέφια και η όρεξη για ερωτικό παιχνίδι να μην συμφωνεί απόλυτα με τη διάθεση του δικού σου στην αρχή, ωστόσο ξέρεις πολύ καλά πώς να τον μεταπείσεις και να γουστάρετε παρέα. Οι αδέσμευτοι είστε μες το κέφι και την τρέλα τελευταία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 8-12-2017

Κριός Γουστάρεις που 'σαι χαλαρός, έξαλλος και λάητ με τον δικό σου. Έχετε τρελά κέφια μαζί, αλλά δεν ξεχνάτε να κάνετε τα διαλείμματά σας και να την αράζετε αγκαλιά μέχρι να λιώσει ο κόσμος. Αν είσαι ελεύθερος, κάνε μια κίνηση γουστόζα στο άτομο που θα σου γυαλίσει. Ταύρος

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 7-12-2017

Κριός Είσαι τσιλ και κουλαριστός και γουστάρεις τις χαλαρές φάσεις που παίζονται με τον δικό σου. Μπορεί να έχετε τα άγχη σας, αλλά παραμένετε ρομαντικούληδες και γουστόζοι, όσο και αν πιέζεστε κατά καιρούς. Οι αδέσμευτοι έχετε όρεξη για εξαλλιάρικες φάσεις.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 6-12-2017

Κριός Η φάση σου με το κουκλί σου μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη κατά καιρούς, αλλά παρ' όλα αυτά παραμένει εξαιρετική. Έχετε πολλά κέφια και γουστάρετε άπειρα ο ένας την παρέα του άλλου σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις τη γοητεία που χρειάζεσαι απόψε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 5-12-2017

Κριός Έχεις χαλαρώσει και τα γούστα σου έχουν απογειωθεί. Τρελαίνεσαι για την πάρτη του δικού σου και δεν την παλεύεις να είστε μακριά. Αν κανονίσετε καμία έξοδο με φίλους θα κάνει τη

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 4-12-2017

Κριός Είσαι ακόμα αρκετά πεσμένος και δεν έχεις όρεξη για πολλά - πολλά κατά την εκκίνηση της ημέρας, ωστόσο όσο περισσότερο πλησιάζεις προς τη νύχτα, τόσο ανάβουν τα έξαλλα γούστα σου με το αγόρι σου. Οι αδέσμευτοι είστε μες το κέφι και την εξαλλιά.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 3-12-2017

Κριός Τα γούστα σου έχουν πέσει αρκετά και δεν έχεις τα απαραίτητα κέφια για να περάσεις χαλαρά τη μέρα με το κουκλί σου. Δεν είναι τίποτα τραγικό, απλά προσπάθησε να ξεκουραστείς στον ελεύθερό σου χρόνο. Οι αδέσμευτοι είστε κι εσείς κομματάκι πεσμένοι τελευταία.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 2-12-2017

Κριός Τα κέφια σου είναι λίγο περίεργα, μιας και από τη μια στιγμή στην άλλη η διάθεσή σου αλλάζει και ξαφνικά δεν έχεις όρεξη για τίποτα. Άσε τη γουστοσύνη της σχέσης σου να σε ηρεμήσει και να σε γαληνέψει. Αν είσαι ελεύθερος, κάνε την πεσιματική σου με στυλ.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω

Ο βασιλιάς της προηγούμενης τάξης θεών, ο Κρόνος, αυστηρός πάντα και με δασκαλίστικο καρμικό ύφος, μπαίνει στο ζώδιο το οποίο κυριαρχεί, τον επίσης αυστηρό, αν και παρορμητικό, Αιγόκερω. Ο Κρόνος εισέρχεται λοιπόν στον Αιγόκερω στις 19 Δεκεμβρίου 2017. Και θα μείνει εδώ έως τις 21 Μαρτίου 2020, όπου μπαίνει στον Υδροχόο. Ξαναμπαίνει ανάδρομος στον Αιγόκερω και ...