ιχθυς με υδροχοο

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 30-4-2017

Οι Υδροχόοι συμμετέχετε επίσης στην καλή εξέλιξη αυτής της ημέρας. Εύνοια και τύχη σας συνοδεύει σε όλους τους τομείς, με κορύφωση την βραδιά αργότερα σήμερα. Θα πρέπει να βάλετε τις προτεραιότητές σας σε μια τάξη και να εργαστείτε για τους στόχους σας. Η ημέρα είναι πολύ κατάλληλη για όλων των ειδών τα επαγγελματικά ραντεβού. Θα πρέπει να φανείτε ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-4-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Εξαιρετική κάρτα που δηλώνει ότι αν είσαι σε σχέση αυτή θα περάσει από μια νέα περίοδο πάθους. Αν είσαι αδέσμευτος/η έρχεται ένα πολύ δυναμικό φλερτ να σε ξεσηκώσει. Όμως, είναι και μια κάρτα που δείχνει ένα υπόστρωμα εξαπάτησης - δες μήπως έχεις εσύ ή το ταίρι σου τάσεις απιστίας.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-4-2017

Κριός Σήμερα είναι μια μέρα που μάλλον δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας! Ούτε να βγείτε θέλετε ούτε να μιλήσετε και πολύ! Και κρατάτε και μια απόσταση από τον όποιο σύντροφο σας. Λίγα νεύρα και λίγες εντάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καλό θα είναι να μην αφεθείτε σε αισθήματα που σας χαλάνε τη διάθεση. Οι αδέσμευτοι να ξέρετε ότι έχετε την ευκαιρία για ένα ...

Ομοερωτικές Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

Κριός Οι Κριοί έχετε μια μάλλον αγχωτική εβδομάδα στα ερωτικά σας. Οι όψεις του Άρη σας ταράζουν και σας κάνουν, σε πολλές περιπτώσεις, να σηκώσετε τους τόνους εκεί που κανονικά θα έπρεπε να δείξετε ψυχραιμία. Αν κοιτάξετε να αξιοποιήσετε αυτήν την εβδομάδα με λιγότερα νεύρα, τότε θα επωφεληθείτε και από την καλή εύνοια της τύχης που θα έχετε την Κυριακή ...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 30-4-2017

Κριός Να ετοιμάζεστε για μια μέρα – φωτιά. Μια μέρα που ο έρωτάς σας, φαίνεται ότι απαιτεί να είστε σε ετοιμότητα! Κάτι καινούριο υπάρχει για τους αδέσμευτους, πολύ σοβαρό και πολύ δυνατό, που σας έχει φέρει αναστάτωση και ταραχή. Αυτός ο έρωτας, θα είναι απαιτητικός, να το ξέρετε. Και θα χρειαστεί να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, για να ...

Τα σημάδια του Έρωτα.

Έρως στον Κριό. Αυτοί οι άνθρωποι ενστικτωδώς και γρήγορα γοητεύονται. Τα σεξουαλικά τους ενδιαφέροντα σχηματίζονται γρήγορα και κατεβαίνουν στις αισθήσεις της στιγμής με έντονο τρόπο. Αυτοί οι εραστές μπορεί να φαίνεται λίγο ασταθής σε άλλους, απλά επειδή τα πάθη τους ανεβαίνουν και πέφτουν τόσο γρήγορα. Ο Έρωτας στους Κριούς συνδέεται με τις ...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-4-2017

Κριός Εμφανίζεται ένα ηθικό ζήτημα και όλοι προσπαθούν να το καταλάβουν. Θα έκαναν καλά για να ακούσουν την άποψή σας για το θέμα, γιατί για σας, είναι κάτι περισσότερο από ένα πνευματικό παιχνίδι. Θέλετε να κάνετε ό, τι είναι σωστό και αφού είστε καλά ευθυγραμμισμένοι αυτήν τη στιγμή, είστε σίγουροι ότι θα καταλάβετε την απάντηση. Συνεχίστε αυτή τη ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 29-4-2017

Κριός Κάποια μέρα θα κοιτάξετε πίσω τη ζωή σας και θα γνωρίσετε ότι όχι μόνο είστε εκεί για τους άλλους στην εποχή της ανάγκης αλλά ότι θα δώσετε άνευ όρων αγάπη και ότι η αγάπη είναι αυτό που σας πιέζει σήμερα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τον πιο όμορφο τύπο της αγάπης.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 29-4-2017

Κριός Βρείτε κάποιον που είναι συμπαθητικός. Πού να κοιτάξουμε; Σκεφτείτε την πολιτική, τα ζώα και τα γεγονότα φιλανθρωπίας. Σίγουρα θα βρεθείτε στη μέση της δράσης και εκεί ακριβώς θέλετε να είστε. Και ενώ είστε σε αυτό, δείτε ποιος άλλος είναι γύρω για να συμμετάσχετε στη διασκέδαση!

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 29-4-2017

Κριός Οι διαθέσεις σας θα μοιάζουν σήμερα με έναν πυρηνικό αντιδραστήρα και μια επικείμενη κρίση. Αυτό δεν θα είναι καλό για κανέναν, οπότε προσπαθήστε να κρατήσετε ένα καπάκι πάνω τους. Μπορείτε να σιγοβράζετε με ατμό, αλλά τουλάχιστον δεν θα πάτε για BOOM! Όχι δημόσια, τουλάχιστον.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 29-4-2017

Κριός Να είστε προετοιμασμένοι να βρεθείτε σε όλα τα τρελά προγράμματα, ένας τόνος δραστηριότητας συμβαίνει γύρω σας σήμερα. Και μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας πει ότι είναι αδύνατο να πάρετε αυτό που θέλετε: η προσφυγή σε θυμό δεν είναι ο τρόπος να προχωρήσετε.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 29-4-2017

Κριός Είστε γεμάτοι με μια νευρική ενέργεια που σας κρατά απασχολημένους όλη την ημέρα. Η επίδρασή του στη διάθεσή σας είναι εντυπωσιακά θετική και ίσως να αισθανθείτε σαν αυτή να είναι η πρώτη μέρα της νέας σας ζωής.

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 29-4-2017

Καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Οίκο των φίλων και των αδελφών σας οι σχέσεις σας διευρύνονται και ομαλοποιούνται. Έχετε καλές εξελίξεις στον εμπορικό και διαφημιστικό τομέα. Είναι η καλύτερη στιγμή για να προωθήσετε θετικά την δημόσια εικόνα σας. Οι επικοινωνίες σας θα έχουν αμεσότητα και θέρμη ενώ ξανοίγεστε και στο επίπεδο του φλερτ.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-4-2017

Κριός – Πέντε των Σπαθιών (Αντεστραμμένο) Μια καταθλιπτική διάθεση δεν σε αφήνει να χαρείς τις σχέσεις σου. αν έχεις δεσμό με Υδροχόο, Ζυγό ή Δίδυμο έχει υπάρξει μια έντονη ασυνεννοησία που μπορεί να σχετίζεται και με αμοιβαίες υποψίες για απιστία. Πρόσεξε πολύ αν έχεις οικονομικές σχέσεις με το ταίρι σου, κάτι πάει στραβά.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-4-2017

Κριός Ειδικά τώρα που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, μάλλον εσύ είσαι που θα βάλεις όρους και θα αποφασίσεις αν θέλεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σχέση ή μια ολοκαίνουρια αρχή στην αγάπη. Έχεις πολλές γοητευτικές προτάσεις που σου ανεβάζουν το ηθικό.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 29-4-2017

Κριός Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Προσανατολίσου στην δυνατότητα να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από την αγάπη. Την γοητεία να την θεωρείς δεδομένη, αλλά να την χειρίζεσαι με σοφία για όσο καιρό θα είναι η πλανεύτρα της αγάπης στο ζώδιό σου.

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 28-4-2017

Ο Ουρανός που είναι κυβερνήτης σας σε άριστη σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή σήμερα θα σας δώσει την δυνατότητα να έχετε πάρα πολλές συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν σας - αυτές οι συναντήσεις ίσως και να παίξουν ρόλο στο άμεσο μέλλον στο να λυθούν προβλήματα που τώρα φαίνονται ανυπέρβλητα.

Η θέση της Αφροδίτης στο διάγραμμα ενός άντρα.

Εάν η Αφροδίτη ενός άντρα βρίσκεται στον Κριό, συχνά προσελκύεται από μια βυζαντινή γυναίκα, ίσως αθλητική στην εμφάνιση, αλλά πιο σημαντικό, άμεση και απλή. Οι εξαιρετικά ευαίσθητες ή ντροπαλές γυναίκες δεν είναι συνήθως οι πιο ελκυστικές γυναίκες σε αυτούς τους άνδρες, καθώς τείνουν να προτιμούν ισχυρούς και ανεξάρτητους τύπους.