Αιγόκερως

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο

1 Απριλίου 2020

Έντονα συγκινησιακός καιρός για εσάς, αφού τα πάντα κρύβουν στοιχεία ρομαντισμού. Ημέρες με ερωτικές συναντήσεις και διαθέσεις. Προσοχή σε «σκοτεινές»ιστορίες. Πιθανή απογοήτευση. Στην δουλειά δίνετε την δυναμική σας, με καλές απολαβές. Η ένταση και ο θυμός είναι μέρος της εγρήγορσης, άρα δεν υπάρχει ανησυχία. Οικονομικά, πολύ ζόρι, αλλά σίγουρο κέρδος.Αύριο

2 Απριλίου 2020

Το πράγμα αρχίζει να σοβαρεύει και σας προκαλεί ένα σχετικό άγχος. Αρκετά από τα στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν, θα δώσουν την παρουσία τους. Διατηρήστε κρυφή μια σχέση. Οι καινούργιες προοπτικές παρουσιάζουν μερικές δυσκολίες. Αυτό όμως δεν σας κάνει να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας. Έστω και με δυσκολία, καταφέρνετε να κερδίσετε χρήματα.

Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   29/3 – 5/4/2020

Άλλη μια ευχάριστη αποχώρηση, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας εσείς οι Αιγόκεροι.

Την Κυριακή θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον εαυτό σας.

Την Δευτέρα η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιο σας και η είσοδος του στο ζώδιο του Υδροχόου από την μια πλευρά θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε από την άλλη όμως είναι πιθανό να σας φέρει και απρόσμενα έξοδα.

Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει για άλλη μια φορά να είστε εστιασμένοι στο στόχο σας.

Την Τετάρτη θα έχετε πολλές συζητήσεις με τον/ την σύντροφο σας.

Την Πέμπτη θα είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί με τους συνεργάτες σας.

Την Παρασκευή η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Διδύμων θα επαναφέρει την ηρεμία στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας  και να προχωρήσετε σε παρεμβάσεις που θα την βελτιώσουν, ακόμα η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να βρείτε ευρηματικούς τρόπους για να αποφύγετε τις δύσκολες συζητήσεις.

Το Σάββατο η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις που μακροπρόθεσμα σας συμφέρουν.

Ενώ την Κυριακή η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να ισχυροποιήσετε την θέση σας.

Ερωτικά

Είσαι ευδιάθετος/η, κοινωνικός/ή και φροντίζεις να διασκεδάζεις όσο μπορείς αυτό το διάστημα, ωστόσο είναι σημαντικό να αναρωτηθείς αν αυτή σου η διάθεση είναι πραγματική ή προσπαθεί να κρύψει από το περιβάλλον σου ενδεχόμενα προσωπικά σου προβλήματα. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε ελεύθερος/η, πάντως, αυτή σου η κοινωνικότητα σε κάνει πιο δημοφιλή από ποτέ.

Αν είσαι δεσμευμένος/η έχεις μία πολύ λανθασμένη αντίληψη αυτή την εβδομάδα για το τι είναι πραγματικά σημαντικό στη σχέση σου. Δίνεις περισσότερη βαρύτητα στην εντύπωση που δίνετε ως ζευγάρι στους “έξω”, παρά στο πώς πραγματικά είστε. Η παρέμβαση κοινών φιλικών προσώπων μπορεί να σε επαναφέρει στην τάξη, αρκεί να έχεις τα αυτιά σου ανοιχτά. Αυτή σου η στάση ενδέχεται να απογοητεύσει τους ανθρώπους που αγαπάς, κάτι που μπορείς να αποφύγεις.

Αν είσαι αδέσμευτος/η διανύεις ένα πολύ κοινωνικό διάστημα και έχεις συνεχώς την ανάγκη να αναμιγνύεσαι με κόσμο. Αυτή όμως είναι και η γοητεία σου αυτή την περίοδο, αφού δείχνεις πολλές και διαφορετικές πτυχές του εαυτού σου και αυτό μαγνητίζει τους ανθρώπους γύρω σου. Φλερτάρεις ανηλεώς και διασκεδάζεις με κάθε ευκαιρία, παρ’ όλα αυτά δε φαίνεται να είσαι πρόθυμος/η να δεσμευτείς ακόμα, τουλάχιστον όχι 100%.

Απρίλιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Φαίνεται ότι οι αλλαγές που αναμένονται αναπόφευκτα μέσα στον Απρίλιο συχνά σε αποδιοργανώνουν. Επιπλέον, ψυχολογικά μπορεί να νιώθεις κάπως “πεσμένος/η” αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό να απευθυνθείς σε ανθρώπους που πραγματικά και δοκιμασμένα μπορείς να εμπιστευθείς. Η συλλογικότητα θα είναι κριτικής σημασίας για την επιτυχία σου και είναι κάτι στο οποίο μπορείς και πρέπει να βασιστείς.

1ο δεκαήμερο

[22-31 Δεκεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα επιδιώκεις ουσιαστικές αλλαγές με τη βεβαιότητα ότι δε θέλεις να δημιουργήσεις επιπλέον απωθημένα, αυτό όμως κρύβει και την παγίδα της υπερβολής, και αντί να βοηθηθείς, τελικά να βλάψεις τον εαυτό σου επαγγελματικά.

Στον οικονομικό τομέα δεν υπάρχουν μεταβολές μέσα στον Απρίλιο, τουλάχιστον όχι μέσω της εργασίας σου, παρ’ όλα αυτά, δέχεσαι μία εύνοια που είναι αναπάντεχη και αυτό σε κάνει υπερβολικά σπάταλο/η. Προσπάθησε να κάνεις πιο φειδωλή διαχείριση των χρημάτων σου, ώστε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

2ο δεκαήμερο

[1-9 Ιανουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα δυσκολεύεσαι να είσαι λειτουργικός/ή εξαιτίας των διάφορων θεμάτων που αντιμετωπίζεις στο χώρο του σπιτιού και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεσαι μέρος του προβλήματος στην εργασία σου, αντί να γίνεσαι μέρος της λύσης.

Στον οικονομικό τομέα ενδέχεται να νιώσεις την ανάγκη να ξεκινήσεις κάποια πράγματα (περισσότερες αρμοδιότητες ή ακόμα και μια δεύτερη δουλειά) προκειμένου να καλύψεις κάποιες ανάγκες που υπάρχουν στο χώρο του σπιτιού. Κάτι τέτοιο δεν είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς ο Απρίλιος δεν είναι ο ιδανικός μήνας για νέα ξεκινήματα.

3ο δεκαήμερο

[10-19 Ιανουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα δε θα ήταν υπερβολή να σε χαρακτηρίσει κανείς “τυφώνα”. Είσαι σαρωτικός/ή στο πέρασμά σου, κάτι που μπορεί να σου βγει σε καλό, αλλά μπορεί και να σε βλάψει. Διψάς για εξέλιξη και ακόμα και αν δε σου τη δίνουν, τη λαμβάνεις από μόνος/η σου. Προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνήσεις τα αιτήματά σου.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι υπάρχει μια ομαλή βελτίωση και σε αυτό θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο η επικοινωνία που έχεις με τους ανθρώπους, καθώς η ευχάριστη προσωπικότητά σου θα σου κερδίσει αρκετούς συμμάχους.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Δυσκολεύεσαι να εκφράσεις όσα νιώθεις και σκέφτεσαι αυτό το μήνα, κάτι που προκαλεί επικοινωνιακές ρωγμές ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, είτε συνδέεστε ερωτικά, είτε όχι. Μην επιτρέπεις στην ανασφάλεια να σε ορίζει, αρκεί μόνο ένα μικρό “άνοιγμα”, μια μικρή αποκάλυψη αυτών που νιώθεις και η κατάσταση θα αλλάξει άρδην.

Αν είσαι δεσμευμένος/η στην αρχή του μήνα μπορεί τα πράγματα να είναι κάπως έντονα μεταξύ σας, αφού θα τραβάτε εκατέρωθεν συνεχώς μια διελκυστίνδα εξουσίας. Θα διεκδικείτε, τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου, το πάνω χέρι της σχέσης, για να διαπιστώσετε και οι δύο ότι η συμπεριφορά αυτή είναι επιζήμια και ο στόχος ανούσιος. Κατά τη διάρκεια του μήνα φαίνεται ότι το συνειδητοποιείτε, αλλά στο κλείσιμο του Απριλίου επιστρέφετε στις πρότερες λανθασμένες συμπεριφορές. Αλλάξτε πορεία όσο είναι ακόμα νωρίς.

Αν είσαι αδέσμευτος/η φαίνεται ότι στον ορίζοντα όλο και κάτι υπάρχει. Μπορεί να είναι κάποιος/α που γνώρισες πρόσφατα ή κάποιος/α που επανεμφανίζεται από το παρελθόν σου. Στην αρχή τα πράγματα μπορεί να είναι κάπως αβέβαια, αλλά στη συνέχεια του μήνα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν αρκετά και κάτι ξεκινάει μεταξύ σας.

Έτος 2020

Αιγόκεροι, το 2020 είναι το έτος σας. Αυτό βέβαια μπορεί να εξελιχθεί, σε καλό ή κακό. Ο Πλούτωνας ήταν ήδη στο ζώδιο σας για μερικά χρόνια και ο Κρόνος πέρασε στον Αιγόκερω  το 2018. Ο Δίας έρχεται τώρα μαζί με τους δυο τους. Ο Άρης θα είναι στον Αιγόκερω, από τις 16-30 Μαρτίου.

Με την συμμετοχή του στο ζώδιο σας, θα έχετε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ενέργεια.!  Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έρχονται κάποιες μεγάλες μετατοπίσεις, μετασχηματισμοί, ευθύνες και ευκαιρίες που φανερώνονται, ίσως όλες μαζί, σαν μπερδεμένο κουβάρι.

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε στις 11 – 17 Ιανουαρίου θα έχετε την μεγαλύτερη επιρροή οπότε είναι πιθανό να μεταμορφώσετε εντελώς τη ζωή σας. Όσοι γεννηθήκατε μετά από τις 17 Ιανουαρίου επηρεαστήκατε  από τον Δία και τον Κρόνο και μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στην επιδίωξη ευκαιριών, με υπευθυνότητα και στην εξεύρεση τρόπων.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(22 – 31 Δεκεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς τη συνήθη αναστάτωση που συχνά προκαλούν οι μεγάλες αλλαγές. Με  ενθουσιασμό μπορείτε να εκφράσετε μια πιο ιδιαίτερη πλευρά της προσωπικότητάς σας.  Θα υπάρξουν ευκαιρίες να συναντήσετε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους από διαφορετικές τάξεις.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η έκλειψη της ηλιακής έκρηξης στις 26 Δεκεμβρίου 2019 στον Αιγόκερω 1ου 10ημέρου φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή, σε προσωπικά τους ζητήματα. Αυτό προμηνύει απρόσμενες αλλαγές,επιτυχημένες προτάσεις, σημαντικές γνωριμίες, ευτυχισμένες συμπτώσεις.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου: Ο Δίας στον 10ήμερο σας από την 1η Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ευτυχία, καλή τύχη, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και ευημερία. Ταξίδια σε μεγάλες αποστάσεις και  τριτοβάθμια εκπαίδευση θα διευρύνουν τις γενικές γνώσεις και τις προοπτικές σας στη ζωή.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(1 – 10 Ιανουαρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η  έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου φέρνει την οικογενειακή και διαπροσωπική  σχέση σας στο “μικροσκόπιο”.  Δίνετε την δυναμική σας σε όσους αγαπημένους έχουν την ανάγκη σας. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε την “ισχύ”σας. Σε περίπτωση που είστε λιγότερο δυνατός, ή και φοβικός, αντλείστε δύναμη για να αντιμετωπίσετε κυρίως σε όσους χρησιμοποιούν ένα είδος απειλής πάνω σας.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας στο 10ήμερο σας, είναι μια υπόσχεση πως όλα θα πάνε άψογα. Η τύχη, η χαρούμενη διάθεση, οι ευνοϊκές προτάσεις, η γενναιοδωρία και η αισιοδοξία, είναι στοιχεία που χαρίζει απλόχερα ο Δίας. Πολλοί από εσάς, θα σκεφτείτε να εμβαθύνετε σε μόρφωση, άλλοι θα κάνετε κάποιες επαφές με εξωτερικό ή ταξίδια γενικά.

29 Φεβρουαρίου έως 17 Μαρτίου: Ο Άρης είναι πάνω σας. Δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την επιθετική και ανταγωνιστική ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή σκληρή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουνίου, που επηρεάζει τα εργασιακά σας. Αν τα πράγματα εκεί δεν είναι καλά, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να διακοπούν οι συναλλαγές. Σε αντίθετη περίπτωση, αν έχετε δώσει καλά δείγματα κι έχετε “χτίσει”μια σχέση σεβασμού, τότε η όποια δοκιμασία είναι παιχνιδάκι.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η 5η σεληνιακή έκλειψη στις 2 Δεκεμβρίου, φέρνει στον Αιγόκερο καλή τύχη, ευτυχία, νέους και ισχυρούς φίλους, χαρά και αισιοδοξία. Είναι σημαντικό, πως ξεκινάει ένα ευνοϊκό διάστημα που επιτρέπει να κάνετε μικρές επενδύσεις-όχι μεγάλο ρίσκο-με την προοπτική μιας σίγουρης μικρής επιχείρησης.

24 Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου: Ο  Δίας στον δεκανό σας, φέρνει και πάλι ένα άλλο φέρνει μια άλλη τυχερή σειρά με υπέροχες ευκαιρίες για προσωπική, πνευματική και υλική ανάπτυξη. Άλλοι θα πάρουν την εμπιστοσύνη και την ευτυχία σας, γι ‘αυτό είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε τη ζωή και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Οι επιχειρηματικές συναλλαγές και οι χρηματοοικονομικές επενδύσεις πρέπει να είναι επικερδείς, αλλά να αποφεύγουν την υπερβολή, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(11 – 19 Ιανουαρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Πλούτωνας στο 10ήμερο σας,  δηλώνει σημαντικές εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή σας με βαθιές και διαρκείς αλλαγές στην κατεύθυνση της ζωής σας. Είσαι πιο φιλόδοξος και αποφασισμένος να επιτύχεις, επιτυχία και μπορεί να γίνεις αδίστακτος αν κάποιος σταθεί στον δρόμο σου. Μπορείτε να αποκτήσετε τεράστια δύναμη και επιρροή στη ζωή σας και στους ανθρώπους γύρω σας. Αλλά αν προσπαθήσετε να ελέγξετε άλλους για τα δικά σας εγωιστικά οφέλη ή αν προσπαθήσετε να εξαλείψετε τα πράγματα στη ζωή σας που εξακολουθούν να έχουν αξία, ισχυρές δυνάμεις θα γιγαντωθούν εναντίον σας.

Μέχρι την 31η Μαρτίου: Ο Κρόνος στο 10ήμερο σας, αντιπροσωπεύει μια αποκορύφωση  ετών προσπάθειας, και τον αγώνα προς τους στόχους σου. Η σκληρή δουλειά και η ευθύνη θα σας βοηθήσουν να ορίσετε τη ζωή σας και να δώσετε μια αίσθηση ευεξίας και ικανοποίησης. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις και όσο πιο υπεύθυνα διεκπεραιώνεις τα καθήκοντά σου, κι ανταμοιβή θα είναι εξαιρετική.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αποκορύφωμα τις 4 Απριλίου, σας κάνει να εστιάσετε και να οδηγήσετε για να πετύχετε σε αυτό που έχετε μεγαλύτερο πάθος. Η έντονη προσπάθεια και η καλή τύχη που χαρίζει ο Δίας, φέρνει θετικά αποτελέσματα στην ζωή σας.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα στις 30 Ιουνίου μπορεί να φέρει επιχειρηματική επιτυχία, πλούτο, ταξίδια, προώθηση στην εργασία ή καλύτερη καριέρα. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να εξεταστεί η πνευματική αυτο-ανάπτυξη, επειδή η δύναμη και η επιτυχία θα μπορούσαν εύκολα να σας αγγίξουν.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα για  τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου θα είναι μια εποχή μεγάλης κλίμακας. Μιας επιτυχίας που σας κάνει ευτυχείς και ικανοποιημένους στο μέλλον. Αλλά εάν ενεργείτε με έναν αδίστακτο, ακραίο, ανορθόδοξο  ή ενοχλητικό τρόπο, πιθανόν να αντιμετωπίσετε ισχυρές δυνάμεις που ενεργούν εναντίον σας.

Απαντήστε σε ερωτήματα που σας απασχολούν στα ερωτικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θέλεις να σώσεις τη σχέση σου; Υπάρχουν δυσεπίλυτα προβλήματα; Πότε έρχεται νέος έρωτας στο προσκήνιο; Πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις, συμβουλεύσου τα άστρα και τους κορυφαίους αστρολόγους.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως

Γενικά

22/12 - 20/1

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εσωστρεφείς. Διακρίνονται για την ενεργητικότητα τους, την πρακτικότητα, την οργάνωση αλλά και για την πειθαρχία που διαθέτουν.

Είναι υπεύθυνα άτομα και σχεδόν όλες οι ενέργειες τους χαρακτηρίζονται από στρατηγική. Είναι φιλόδοξοι και επιθυμούν τις περισσότερες φορές να αποκτήσουν δύναμη, φήμη και κύρος.

Συγκινησιακά είναι συγκρατημένοι και προχωρούν αργά και με σταθερά βήματα μέχρι να φτάσουν στην επίτευξη του σκοπού τους.

Αιγόκερως : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Μία ψηλή, αδύνατη, ψύχραιμη και ήσυχη γυναίκα. Αν θυμώσει, γίνεται πολύ σκληρή. Δουλ ...

Ο άντρας Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο έχει μεγάλα, στρογγυλά και όμορφα μάτια, καθώς ...

Αιγόκερως : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Αιγόκερω

Ωροσκόπος Αιγόκερως – Η πολιορκία της Δόξας

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Με Ωροσκόπο Αιγόκερω. Υπάρχει συχνά ένας δυαδικός συνδυασμός ενός ατόμου που από τ ...

Αιγόκερως: Ήρεμος και Συνεσταλμένος

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Σαν ζώδιο, ο Αιγόκερως, είναι γνωστός για την σύνεσή του, και είναι ακριβώς αυτή η σ ...

Ο ρεαλισμός του Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Όλοι έχουμε διαβάσει για τον ρεαλισμό του Αιγόκερω, αλλά από πού πηγάζει; Ποιο είνα ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ρεβέκκα

Θα σου φανερώσω μελλοντικές ημερομηνίες, σκέψεις και εξελίξεις που αν τα διαχειριστείς σωστά, θα σε οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα !

Λουκία

Αν έχεις χωρίσει και θέλεις να μάθεις αν τελικά υπάρχουν ελπίδες να επανασυνδεθείς, μπορώ να σου το αποκαλύψω άμεσα.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Φλερτ: Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;

Στην τηλεοπτική σειρά «Φιλαράκια» («Friends», για τους αγγλομαθείς), η παρέα προσπαθεί να ...

Σχέσεις - Αγάπη

Γιατί δεν επικοινωνούμε με τον άνδρα μου;

“Eίμαστε παντρεμένοι 7 χρόνια. Το πρόβλημα το οποίο θα ήθελα να σας θέσω είναι το θέμ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Παροιμίες Αυγούστου !

Λατρεύετε κι εσείς τον Αύγουστο;; Ο μήνας της αφθονίας και της ξενοιασιάς για τον άνθρω ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u