Αιγόκερως

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο

22 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Το βλέμμα σας στραμμένο στις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα στον 8ο Ηλιακό σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία, Τράπεζες). Επίσης σήμερα, η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία στο ζώδιο του Τοξότη, σε προσωπικό επίπεδο θα επαναφέρει την αισιοδοξία στην ζωή σας, ενώ, σε επαγγελματικό επίπεδο ευνοεί τις μυστικές οικονομικές συμφωνίες.

Ερωτικά

Μπορείτε να είστε λίγο απογοητευμένοι από τις πράξεις τελικά του αγαπημένου σας, αλλά ακόμη θέλετε να δώσετε επιπλέον χρόνο για να σκεφτείτε ανώδυνες λύσεις. Εσείς που έχετε μείνει μόνοι, η συμμαχία Πλούτωνα – Κρόνου – Ερμή θα σας φέρει πιο κοντά σε μια νέα επαφή – γνωριμία, που μπορεί να ξεκινήσει μέσα από μια απλή φιλία, και με το πέρασμα των εβδομάδων, να μετουσιωθεί σε δυνατή ρομαντική ιστορία!Αύριο

23 Ιανουαρίου 2019

Γενικά

Ιδιαίτερα ανυπόμονοι θα είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι, με αποτέλεσμα να τρώγεστε με τα ρούχα σας καθώς περιμένετε από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα, μιας και δεν θέλετε να δείξετε αδυναμία, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης σήμερα, η  όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας με τον  Ουρανό από ζώδιο του Κριού, θα προκαλέσει απότομες αλλαγές στην συμπεριφορά σας, ιδιαίτερα απέναντι στα νεαρότερα μέλη της οικογένειας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να διαχειριστείτε το θυμό σας ώστε να αποφύγετε τις οριστικές ρήξεις στις σχέσεις σας.

Ερωτικά

Λόγια πολλά κα από πράξεις τίποτα, είναι το σκηνικό που τρέχει αυτήν την εποχή μέσα στην ερωτική σας σχέση, και έχει αρχίσει πραγματικά και σας κουράζει. Μέσα στον μήνα που φεύγει, θα έχετε την ευκαιρία για να μιλήσετε περισσότερο με τον άνθρωπο σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Μερικοί που μένουν σε μεγάλη απόσταση από το ταίρι τους, ίσως και να κάνουν πιο τολμηρές σκέψεις για συγκατοίκηση.

Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   20/1 – 27/1/2019

Εβδομάδα αποχωρισμών θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς τους  Αιγόκερους. Την Κυριακή ο Ήλιος θα αποχωρίσει από το ζώδιο σας και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία ή οποία θα δώσει νέα πνοή στα οικονομικά σας. Επίσης αρκετοί από εσάς, θα μπείτε στην διαδικασία να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο έχετε δομήσει τις αξίες σας, και γιατί όχι να τον αλλάξετε. Ενώ, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσετε στο μυαλό σας μια ιδανική εικόνα για την καθημερινή σας ζωή.
Την Δευτέρα η Πανσέληνος – Ολική Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Λέοντα έρχεται να φωτίσει τα κρυφά μονοπάτια της ψυχής σας. Αυτό που θέλει να σας πει είναι ότι η μεταμόρφωση σας θα ολοκληρωθεί μόνο όταν ανοίξετε τα κλειστά δωμάτια της ψυχής σας και να διώξετε από μέσα ότι βαραίνει την ψυχή σας, έστω και αν αυτό θα έρθει σε άμεση σύγκρουση με τις παγιωμένες πεποιθήσεις σας. Επίσης, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού με τον κυβερνήτη σας Κρόνο ο οποίος συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο σας, θα δημιουργήσει εντάσεις στις οικογενειακές σας σχέσεις, αναδεικνύοντας το χάσμα που υπάρχει στις απόψεις ανάμεσα σε εσάς και στα νεότερα μέλη της οικογένειας σας.
Την Τρίτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα ενισχύσει την καλή σας διάθεση. Την Τετάρτη όμως, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο σας  με τον Ουρανό δεν θα αποφύγετε τα νευρικά ξεσπάσματα.
Την Πέμπτη η επιθυμία σας για ένα ταξίδι θα είναι πολύ έντονη, ενώ η αποχώρηση του Ερμή από το ζώδιο σας και η είσοδος του στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία. Την Παρασκευή η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Άρης από το ζώδιο του Κριού με τον Δία από το ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε μια οικογενειακή σας υπόθεση. Το Σάββατο θα ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας. Ενώ την Κυριακή η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη.

Ερωτικά

Κλείνεστε πολύ στον εαυτό σας αυτές τις ημέρες και κρατάτε απ’ έξω τους ανθρώπους που σας προσεγγίζουν αν είστε ελεύθεροι ή το ταίρι σας αν είστε δεσμευμένοι. Αυτή η κατάσταση, όμως, στην προκειμένη περίπτωση λειτουργεί σε βάρος σας, αφού σας ρίχνει ψυχολογικά χωρίς να ανασυγκροτείστε (που είναι και η βασική σας επιδίωξη)

Οι δεσμευμένοι αυτήν την εβδομάδα πέφτετε στην παγίδα να προσεγγίζετε με υλικούς όρους τη σχέση σας, αφού θέλετε να έχετε ισόποση ανταπόδοση των όσων δίνετε στο ταίρι σας, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι απόλυτα υπολογιστικό και δεν ανταποκρίνεται στο πώς μπορεί να νιώθει για εσάς ο/η σύντροφός σας. Προσπαθήστε να “διαβάσετε” το ταίρι σας και θα καταλάβετε αν αξίζουν όσα δίνετε, συναισθηματικά και υλικά.

Οι αδέσμευτοι σε καθημερινή βάση αυτήν την εβδομάδα κλείνεστε ολοένα και περισσότερο στον εαυτό σας με την πρόθεση να επιλύσετε τα εσωτερικά σας προβλήματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα δείτε κάποια αποτελέσματα, και θα μπορέσετε να ανοιχτείτε και πάλι προς τον κόσμο.

Ιανουάριος 2019

Γενικά

Φίλοι και οικογένεια θα αποτελέσουν τα σημαντικότερα στηρίγματά σας μέσα στον Ιανουάριο, αφού είναι εκεί τόσο για τα εύκολα, όσο και για τα δύσκολα. Νιώθετε μεγάλη ασφάλεια με το να τους συμβουλεύεστε, κάτι που θα σας βγει σε καλό καθ΄ όλη τη διάρκεια του μήνα.

1ο δεκαήμερο

[22-31 Δεκεμβρίου]

Οικονομικά, κληροδοτήματα και χρέη θα είναι τα βασικά σημεία στα οποία θα εστιάσετε την προσοχή σας κατά τον πρώτο μήνα του 2019. Θα χρειαστείτε συμβουλές και καθοδήγηση την οποία θα αναζητήσετε και θα λάβετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήσετε τα ζητήματα αυτά να εισβάλουν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να τους κάνουν σοβαρά δυσλειτουργικούς.

Στον επαγγελματικό τομέα βρίσκεστε σε μία φάση κατά την οποία χτίζετε τη στρατηγική σας μεθοδικά και κρυφά. Έχετε όνειρα και φιλοδοξίες τα οποία θεωρείτε πολύ σημαντικό να προστατεύσετε από τρίτα μάτια, οπότε για την ώρα παραμένετε κρυψίνοι.

Στον οικονομικό τομέα με το ξεκίνημα του έτους έρχονται στην επιφάνεια κάποια οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία θα έχουν τη μορφή βάρους ή έστω εκκρεμότητας που επείγει να επιλυθεί. Όταν εμφανιστεί το όποιο θέμα, καλό θα ήταν να μη βιαστείτε να ξεμπερδεύετε, αλλά να αφήσετε για το τέλος του μήνα την όποια κίνηση κάνετε για την ολοκλήρωσή του.

2ο δεκαήμερο

[1-9 Ιανουαρίου]

Κινείστε αρκετά στις σκιές και αυτό κυρίως για να προφυλάξετε τα σχέδιά σας και την καριέρα σας. Ανοίγεστε πολύ λίγο στους άλλους και μόνο αν τους εμπιστεύεστε απόλυτα. Έχετε πολύ έντονη και δραστήρια καθημερινότητα την οποία τη μοιράζεστε μόνο με όσους θέλετε να έχετε στη ζωή σας.

Στον επαγγελματικό τομέα δουλεύετε εξαντλητικά για όλο τον Ιανουάριο, από το πρωί ως το βράδυ, χωρίς να υπολογίζετε ωράρια και αργίες. Αυτόν τον καιρό, μάλιστα, ορίζετε μέσα σας τα σχέδιά σας, χωρίς ωστόσο να τα μοιράζεστε με κανέναν, σε μία προσπάθειά σας να τα προστατεύσετε μέχρι να είναι έτοιμα να ανακοινωθούν.

Στον οικονομικό τομέα αυτόν το μήνα θα πρέπει να περιμένετε έντονη κίνηση, αφού οι συναλλαγές θα είναι πολυάριθμες, τόσο στο “πάρε” όσο και στο “δώσε”. Τις περισσότερες φορές θα διαπιστώσετε ότι δυσκολεύεστε να αποκτήσετε τον έλεγχο στα οικονομικά σας, κάτι που μπορεί να σας αποδιοργανώσει τελείως. Υπομονή, η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά από τον επόμενο μήνα.

3ο δεκαήμερο

[10-19 Ιανουαρίου]

Βασίζεστε πολύ στα αγαπημένα σας πρόσωπα στην καθημερινότητά σας όλο τον Ιανουάριο και αυτό γιατί συναντάτε δυσκολίες τις οποίες δυσκολεύεστε να συζητήσετε με ανθρώπους που δεν  εμπιστεύεστε πλήρως.

Στον επαγγελματικό τομέα ο Ιανουάριος μπαίνει με αρκετά φιλικές διαθέσεις, ωστόσο εσείς φαίνεται ότι δεν ασχολείστε ιδιαίτερα τώρα με την καριέρα σας, αφού είστε σίγουροι για τη θετική της πορεία. Αυτό που σας αγχώνει, όμως, είναι ότι οι συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο είναι τεταμένες και πολλές φορές μπορεί να επηρεάζεστε αρνητικά από αυτά που συμβαίνουν.

Στον οικονομικό τομέα φαίνεται ότι για τον Ιανουάριο έχετε αποφασίσει να έχετε μια πιο χαλαρή στάση, αφού δεν αγχώνεστε ιδιαίτερα και μάλιστα επιβεβαιώνεστε για αυτό. Τα οικονομικά σας έχουν μια σταθερότητα, η οποία σας επιτρέπει μερικές σπατάλες για τους δικούς σας ανθρώπους, κάτι που σας ανεβάζει σημαντικά.

Ερωτικά

Ο μήνας αυτός μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα σ’ ότι αφορά την ερωτική σας ζωή. Η διάθεσή σας για κοινωνικότητα είναι έντονη αυτό το διάστημα, όπως και η ανάγκη σας να ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική σας ζωή.

Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι, ενδέχεται να επωμιστείτε πολλές ευθύνες, οι οποίες θα σας κρατούν μακριά από το ταίρι σας. Εφόσον το θέλετε και είναι εφικτό να αναβάλλετε κάποιες από αυτές, κάντε το και αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο που δημιουργήσατε, περνώντας στιγμές χαλάρωσης με το/τη σύντροφο σας, τους φίλους και την οικογένεια σας. Είναι πολύ σημαντικό όμως να κρατάτε μακριά από τις προσωπικές σας σχέσεις την ένταση της καθημερινότητάς σας, καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προστριβές εξαιτίας αυτού.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου απαλλάσσεστε από ταμπού και αντιμετωπίζετε την ερωτική σας ζωή με μεγαλύτερη θερμότητα απ’ ό, τι πριν. Αυτή η νέα στάση μπορεί να σας φέρει αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες στον δρόμο σας, όμως δεν θα ήταν συνετό να αντιμετωπίζετε την κάθε μια από αυτές σαν να είναι η μία και μοναδική εμπειρία της ζωή σας. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε όσο το δυνατόν περισσότερο, χωρίς το άγχος του να δημιουργήσετε κάτι στέρεο και μόνιμο. Ζήστε τις στιγμές σας κι αν κάτι αξίζει πραγματικά τον κόπο θα βρει τον προορισμό του.  

1ο δεκαήμερο

[22-31 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Είναι δεδομένο πως η καριέρα σου είναι πολύ σημαντική για σένα, όμως αυτό το χρόνο δεν είναι εκείνη που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Με το ξεκίνημα του 2019 έχεις την ευκαιρία να χτίσεις σχολαστικά τους στόχους σου και να κάνεις τον ετήσιο προγραμματισμό σου, όμως δε φαίνεται να “καίγεσαι” να τους υλοποιήσεις όλους. Το ένστικτό σου όταν πρόκειται για δουλειά είναι αλάνθαστο και δεν αποκλείεται αυτό το έτος να καταλαβαίνεις κάτι που δεν μπορεί να κατανοήσει ο μέσος εργαζόμενος. Δεν είσαι δυσαρεστημένος/η με αυτήν την κατάσταση, μάλλον ανακουφισμένος/η φαίνεσαι περισσότερο παρά οτιδήποτε άλλο. Η προσωπική σου ζωή έχει προτεραιότητα για σένα φέτος και όταν βάζεις ξεκάθαρους στόχους δεν παρεκλείνεις ποτέ από αυτούς.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η το ένστικτό σου σε οδηγεί στη δικτύωση. Δεν πραγματοποιείς μεγάλες και ηχηρές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας σου, κάτι που είναι αρκετά συνετό εκ μέρους σου, όμως ξέρεις πως για να πάει καλά η επιχείρησή σου αυτό το έτος πρέπει να αυξήσεις τη δημοτικότητά της. Έτσι αυτό το χρόνο ασχολείσαι περισσότερο με το marketing και τη δικτύωσή σου, ενδεχομένως επεκτείνοντας τη διαφήμισή σου σε πλατφόρμες που δεν είναι ακόμα γνωστές. Αυτό βασικά είναι και το μυστικό της επιτυχίας σου για το 2019, αρκεί να διαφημίζεις ακούραστα τον εαυτό σου. Μπορείς να το κάνεις;

Αν είσαι άνεργος/η βρίσκεις τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Όταν πρόκειται για δουλειά, οι Αιγόκεροι έχουν μία αλάνθαστη πυξίδα, που τους δείχνει τον τόπο, τον τρόπο και το χρόνο που μπορούν να πιάσουν δουλειά. Κάπως έτσι λοιπόν βρίσκεις κι εσύ τη δουλειά σου το 2019, ενσωματώνοντας παράλληλα και ένα νέο χαρακτηριστικό που διευκολύνει πολύ τη θέση σου, τις δημόσιες σχέσεις. Αυτό θα είναι και το δυσκολότερο κομμάτι, αλλά θα αποτελέσει το βασικό και κύριο μάθημα που έχεις να πάρεις από το 2019 ώστε να ωριμάσεις ακόμα περισσότερο.


Οικονομικά

Το ξεκίνημα του 2019 σε φορτώνει με υποχρεώσεις που σε κάνουν να δυσανασχετείς, καθώς σε βγάζουν εκτός πλάνου. Μην απογοητεύεσαι, γιατί αυτή η κατάσταση δεν κρατάει περισσότερο από μερικές μέρες στις αρχές του Ιανουαρίου. Από ‘κει και πέρα, ο οικονομικός σου τομέας σταθεροποιείται και δεν αντιμετωπίζεις σημαντικές αλλαγές. Προς το τέλος του χρόνου και πιο συγκεκριμένα κοντά στα επόμενα γενέθλιά σου, εμφανίζεις μία τάση στη σπατάλη, κάτι που προφανώς δηλώνει πως η διαχείριση που έκανες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ήταν εξαιρετική, καθώς σου επιτρέπει να γίνεις πιο σπάταλος/η απ’ ό, τι συνήθως (δηλαδή να αρχίσεις να ξοδεύεις κανονικά, γιατί μόνο σπάταλος/η δεν είσαι). Για να συμβαίνει αυτό σημαίνει πως έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις. Είναι δυνατόν ποτέ εσύ να σπαταλήσεις απερίσκεπτα ή χωρίς πλάνο; Μήπως είναι η στιγμή, πού και πού, να το δοκιμάσεις;


Αισθηματικά

Όσο απίθανο κι αν σου φαίνεται ο αισθηματικός σου τομέας είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής σου για το 2019. Σοκαριστικό, το ξέρω, αλλά πρέπει να το ξεπεράσεις για να συνεχίσουμε… Η δράση που υπάρχει στην ερωτική σου ζωή φέτος είναι αξιοζήλευτη, καθώς επίσης και οι νέες, τολμηρές τάσεις που εμφανίζεις. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η εκδηλώνεις μία επιθυμία να αλλάξεις πολλά από τον παλιό τετραγωνισμένο τρόπο με τον οποίο προσέγγιζες ανέκαθεν τον αισθηματικό τομέα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ξαφνιάζεσαι ακόμα κι εσύ με τον εαυτό σου φέτος. Φυσικά δε θα έκανες τίποτα που αφορά στη σχέση σου σα μονάδα, καθώς όσο ανατρεπτικός/η και να γίνεις, ξέρεις και σέβεσαι τις αρχές μιας δέσμευσης. Εκφράζεις στο ταίρι σου την επιθυμία να ζήσετε έξω από “κουτάκια”, να κάνετε πράγματα χωρίς πρόγραμμα, να ζήσετε ουσιαστικά και καλά, χωρίς άγχος και επαχθείς ευθύνης, να κάνετε ξανά τη σχέση σας ανθρώπινη, χωρίς να είναι υποχρέωση. Φαίνεται πως αυτές τις ανησυχίες σου τις ενστερνίζεται πλήρως και ο/η σύντροφός σου και είναι και δική του/της επιθυμία να ανανεώσετε αυτό το δεσμό. Όμως είναι απαραίτητο να διαχωρίσεις την έννοια της ελευθερίας από εκείνη της ασυδοσίας, καθώς είναι πολύ πιθανό να παρεκκλίνεις από τις αρχές σου, εξαιτίας της ισχυρής ανάγκης που νιώθεις για ανεξαρτησία. Όσο διατηρείς την αυτοκυριαρχία σου, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόκειται να κάνεις ορισμένα τρελά πράγματα αυτό το χρόνο, τρελά για σένα… Έχεις την ανάγκη να ζήσεις και να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου, χωρίς περιορισμούς και το κυριότερο χωρίς ταμπού. Θέλεις να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα στη ζωή σου, αλλά από την άλλη δεν θέλεις να στερηθείς και της συντροφικότητα αυτό το χρόνο, έτσι βρίσκεις τον τρόπο να τα συνδυάσεις. Δημιουργείς σχέσεις, οι οποίες εξαρχής γνωρίζουν πως θα είναι βραχύβιες. Φλερτάρεις και διασκεδάζεις χωρίς όριο, ενώ το 2019 δε θα διστάσεις να δημιουργήσεις και καθαρά εφήμερες σχέσεις. Μην ανησυχείς δεν έχεις πάθει βλάβη, απλώς βιώνεις μία φάση, η οποία σου εγγυώμαι πως έχει ημερομηνία λήξης. Προς το τέλος του χρόνου βρίσκεις εκείνο τον άνθρωπο που θα σε κάνει να θες να περιοριστείς και να δημιουργήσεις σχέση, όμως διατηρώντας πάντα τις προσωπικές σου ελευθερίες και έχοντας ως προτεραιότητα τα “θέλω” σου.

2ο δεκαήμερο

[1-9 Ιανουαρίου] 

Επαγγελματικά

Είσαι ο πιο ανθεκτικός/η και σκληροτράχηλος/η εργάτης/ρια του ζωδιακού, δουλεύοντας ακατάπαυστα βρέξει-χιονίσει. Έχεις τεράστια αποθέματα αντοχής, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την καριέρα σου και το αποδεικνύεις με κάθε δυνατό τρόπο και φέτος. Η καριέρα σου πάει καλά, όμως το απλώς καλά, δε σου αρκεί ποτέ. Όμως πολλές φορές μέσα στο χρόνο φτάνεις τον εαυτό σου στα όριά του, με αποτέλεσμα τακτικά να νιώθεις εξάντληση. Αν φροντίσεις να ξεκουράζεσαι κατά τα διάρκεια του έτους δε θα γίνεις χειρότερος/η στη δουλειά σου, αντιθέτως θα εξασφαλίσεις τη σωστή σωματική και πνευματική ισορροπία σου, αποφεύγοντας τη μείωση της παραγωγικότητάς σου, η οποία είναι πολύ πιθανή, κυρίως κατά το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου. Τότε γίνεται κάποιες διεργασίες μυστικά από σένα, που αφορούν στην αύξηση των αρμοδιοτήτων σου ως επιβράβευση της εργατικότητά σου. Στο τέλος του 2019 είναι είναι απαραίτητο να είσαι εκεί 100% της αποδοτικότητάς σου και να είσαι ετοιμοπόλεμος/η, διότι οι ευθύνες σου αυξάνονται σημαντικά μέσα στο χώρο εργασίας και πρέπει να αποδείξεις πως το άξιζες. Οπότε φύλαξε μερικές δυνάμεις για το τέλος του 2019, αλλά μην επαναπαυτείς ούτε λεπτό στο υπόλοιπο του έτους.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ενδέχεται το 2019 να είναι πιο εξαντλητικό για εσένα, συγκριτικά τουλάχιστον με το 2018. Ιδιαίτερα κατά το δεύτερο τετράμηνο του έτους, η καθημερινότητα γίνεται έντονη και αρκετές φορές χαοτική. Η αλήθεια είναι πως η φύση σου δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στο χάος, γι’ αυτό φροντίζεις να τα βάζεις όλα σε “κουτάκια”, όμως φέτος κάτι σου ξεφεύγει με αποτέλεσμα τακτικά να νιώθεις πως βρίσκεσαι στη μέση του πουθενά, χωρίς να ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζεις αυτό το χρόνο, να μάθεις να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις, γιατί είτε σ’ αρέσει, είτε όχι είσαι κι εσύ άνθρωπος και η πιθανότητα να ξεφύγει κάτι από τον έλεγχό σου και να δυναμιτίσει το καλοσχεδιασμένο πρόγραμμά σου είναι πέρα για πέρα υπαρκτή. Η επιχείρησή σου δεν επηρεάζεται τόσο από αυτήν την κατάσταση, όσο επηρεάζει εσύ και δυσκολεύεσαι να είσαι εξίσου παραγωγικός/η με πριν. Άλλωστε δε θα κρατήσει για πολύ, η συνθήκη αυτή έρχεται στη ζωή σου για να σε διδάξει και όχι για να σε ισοπεδώσει. Το τρίτο τετράμηνο του 2019 πρόκειται να ιδανικό και αρκετά επικερδές, κάτι που θα σε κάνει να ξεχάσεις πολύ γρήγορα την ταραχή του προηγούμενου.

Αν είσαι άνεργος/η έχεις την τάση να απογοητεύεσαι αρκετά εύκολα φέτος, ιδιαίτερα τις περιόδους που θα ψάχνεις και δε θα βρίσκεις δουλειά. Αυτή όμως είναι μία πραγματικότητα για όλους τους ανθρώπους, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να πάψεις να διαμαρτύρεσαι για την τύχη σου και να διερωτάσαι “Γιατί σε μένα;”, γιατί δεν συμβαίνει μόνο σ’ εσένα. Αν δεν επιτρέψεις σε αυτήν την απαισιοδοξία να σε καταβάλλει, τότε η κατάλληλη θέση για σένα πλησιάζει, αν όμως απογοητευτείς και εγκαταλείψεις τις προσπάθειες, δε θα σε βρουν οι δουλειές μόνες τους.


Οικονομικά

Όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status, τα νέα για τον οικονομικό σου τομέα είναι ευχάριστα. Έχεις μία κρυφή εύνοια, η οποία φροντίζει να σου εξασφαλίζει κάτι παραπάνω από τα βασικά. Παρατηρείται μία σταθερή ανοδική πορεία, χωρίς σημαντικές μεταβολές. Η μόνη σημαντική αλλαγή σχετικά με τα οικονομικά είναι ο τρόπος που εσύ τα διαχειρίζεσαι. Φυσικά δε σταματάς να αποταμιεύεις, όποτε αυτό είναι εφικτό, όμως αρχίζεις να σπαταλάς, ενδεχομένως πιο αβασάνιστα από ποτέ. Μάλιστα η γενναιοδωρία σου αυτό το χρόνο είναι αξιοθαύμαστη! Φρόντισε μόνο να σπαταλάς με λογική, προστατεύοντας τον προϋπολογισμό σου γιατί όπως είπαμε και παραπάνω, η άνοδος είναι μεν σταθερή αλλά σταδιακή. Πρόσεξε μην “τραυματίσεις” αυτό το ρυθμό με “τρύπες” που μπορεί να ανοίγεις με τις σπατάλες σου.


Αισθηματικά

Η ευαισθησία και ο δυναμισμός που εκδηλώνεις αυτό το χρόνο στέλνει ανάμεικτα μηνύματα στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου. Η αλήθεια είναι πως τείνεις να προκαλείς σύγχυση στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, γιατί τη μία βγάζεις έναν πολύ ευαίσθητο και τρυφερό χαρακτήρα και την άλλη γίνεσαι ένα όπλο δράσης που δίνει την εντύπωση πως δεν υπάρχει ίχνος ευαισθησίας μέσα του. Αν προσπαθούσες να κάνεις λίγο πιο ομαλές τις μεταβάσεις σου από τη μία κατάσταση στην άλλη, το άτομο με το οποίο συνδέεσαι, είτε μόνιμα και μακροχρόνια, είτε προσωρινά και βραχυπρόθεσμα, θα στο χρωστούσε χάρη.

Αν είσαι δεσμευμένος/η φέτος έχεις τις καλές και τις κακές σου στιγμές. Το πρόβλημα είναι πως όταν διανύεις τις κακές μέρες, πρόκειται να είναι αρκετές κακές. Γίνεσαι τραχύς/εία στη συμπεριφορά σου και τείνεις να καταδυναστεύεις το/τη σύντροφό σου. Θέλεις να γίνεται το δικό, ούτως ή άλλως, αλλά μέσα στο 2019 το παρακάνεις, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να δημιουργούνται εντάσεις, οι οποίες καταστρέφουν το καλό κλίμα στη σχέση σου. Ιδιαίτερα κατά το καλοκαιρινούς μήνες γίνεσαι ανυπόφορος/η. Φρόντισε εκείνο το διάστημα να περιορίσεις αυτά τα ένστικτά σου και προσπάθησε να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου, αντί να απομονώνεσαι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δραστηριοποιείσαι πολύ έντονα στον ερωτικό τομέα το 2019 και είσαι διατεθειμένος/η να μην αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Θες να δεσμευτείς όμως διαπιστώνεις πως δεν είσαι έτοιμος/η να το κάνεις με τον/την πρώτο/η τυχόντα/ούσα. Το άτομο που θα βάλεις στη ζωή σου θα πρέπει να συμφωνεί με τις αντιλήψεις σου περί δέσμευσης και θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμο για να ανταπεξέλθει στη ξεχωριστή φύση σου, η οποία φέτος τείνει να γίνεται πολύ ρομαντικά περιπετειώδης. Θα σ’ ερωτευτεί με την πρώτη ματιά, αλλά κι εσύ το ίδιο! Μπορείς να βιώσεις τον απόλυτο έρωτα φέτος, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να ανοιχτείς…! 

3ο δεκαήμερο

[10-19 Ιανουαρίου] 

Επαγγελματικά

Κατά τη διάρκεια του νέου έτους διατηρείς τις ισορροπίες τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά (εργασιακές σχέσεις), κάτι που ως επί το πλείστον λειτουργεί αποτελεσματικά, εκτός από το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, οπότε τα πράγματα διαταράσσονται κι εσύ βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου για να τα ξαναφέρεις σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο. Η πίεση που μπορεί να δέχεσαι μπορεί να σε κάνει συγκρουσιακό/ή και ετοιμοπόλεμο/η (με την αρνητική του χροιά), γεγονός που σου προκαλεί μεγάλο στρες αφού ο στόχος σου είναι ο ακριβώς αντίθετος: η διατήρηση της ισορροπίας και της ειρήνης στον εργασιακό σου χώρο, η οποία επιτυγχάνεται από το Νοέμβριο και μετά, με σένα να διεκδικείς ακόμα περισσότερο χώρο (ο οποίος και σου αξίζει).

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες απολαμβάνετε μία καλή χρονιά, σε όλη της την έκταση, αλλά παρ’ όλα αυτά πάντα ελλοχεύει μέσα σου το μικρόβιο της ανεπάρκειας. Νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις περισσότερα, να συμβάλεις με πιο αποτελεσματικό τρόπο, να προσφέρεις ακόμα πιο πολύ. Ωστόσο, αυτό σου το άγχος είναι ανεδαφικό και απορρέει από τη δική σου τελειομανία και το φόβο της αποτυχίας. Πρέπει τώρα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το γεγονός ότι επιτυγχάνεις χωρίς να διπλοτσεκάρεις κάθε σου επίτευγμα για μειονεκτήματα. Αυτό μπορεί να σε βάλει σε μία διαδικασία ρίσκου, προκειμένου να βελτιώσεις την επιχείρησή σου, αλλά έχε κατά νου ότι ειδικά οι πρώτοι πέντε μήνες του 2019 δεν ενδείκνυνται καθόλου για ριψοκίνδυνες κινήσεις. Αν θες να προχωρήσεις σε αλλαγές, καλό θα ήταν να τις επιχειρήσεις από τον Ιούνιο και μετά.

Οι άνεργοι/ες κατά το πρώτο εξάμηνο μπορεί να αντιμετωπίζετε την αναζήτηση εργασίας σαν μία κατάσταση που σας μειώνει προσωπικά, γι’ αυτό οι προσδοκίες σας θα τείνουν να διέπονται από μία αλαζονεία. Προσοχή! Σε καμία δουλειά δε θα σε προσλάβουν ως γενικό διευθυντή/γενική διευθύντρια με το “καλημέρα σας”. Αν, σε πρώτη φάση, δεν κατεβάσεις λίγο τα στάνταρ σου, η επαγγελματική αποκατάσταση θα γίνει μία χρονοβόρα και ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία. Σε οποιαδήποτε δουλειά και αν προσληφθείς, χρειάζεται χρόνος, ώστε να μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου, η οποία είναι αναμφισβήτητη, αλλά οι μέλλοντες εργοδότες σου θέλουν -και δικαιολογημένα- απτά αποτελέσματα πριν σε αναγνωρίσουν και στηρίξουν την ανέλιξή σου.


Οικονομικά

Λίγο λόγω της δραστηροποίησής σου, λίγο λόγω της εύνοιας της τύχης, τα οικονομικά σου παρουσιάζουν σημαντική άνοδο κατά το νέο έτος και μάλιστα από πολλές διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα (δουλειά, οικογένεια κ.ο.κ). Από την αρχή του έτους, κυρίως στο πρώτο τετράμηνο, έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις στα επαγγελματικά σου για μια αύξηση του εισοδήματός σου, την οποία εσύ ακόμα δε γνωρίζεις αλλά σύντομα θα μάθεις. Αυτόν το χρόνο θα ξοδέψεις αρκετά χρήματα ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες στο χώρο του σπιτιού αλλά και για να “κακομάθεις” τόσο τον εαυτό σου, όσο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι εντάξει και το να ξοδέψεις για να σε επιβραβεύσεις και για να ευχαριστήσεις τους οικείους σου, ωστόσο διατήρησε έναν έλεγχο στο πού πηγαίνουν τα χρήματά σου και με τι ρυθμό τα χαλάς, ώστε να μη βρεθείς με ανεξήγητο έλλειμμα που θα σου προκαλέσει ανώφελο στρες.


Αισθηματικά

Έτος αναζήτησης θα είναι το 2019 για σένα φίλε/η Αιγόκερε, καθώς θα ψάξεις βαθιά μέσα σου τι πραγματικά θέλεις, πώς το θέλεις, θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις τα συναισθηματικά σου απωθημένα και γενικότερα θα αφιερώσεις το νέο χρόνο στην ανασύνταξη και τον επαναπροσδιορισμό σου. Είναι σημαντικό αυτή τη διαδικασία να την προσεγγίσεις με εντελώς φρέσκια ματιά και να εξετάσεις κάθε θέμα με το οποίο θα ασχοληθείς χωρίς προκατάληψη (κυρίως χωρίς προκατάληψη στο πώς βλέπεις τον εαυτό σου). Να θυμάσαι, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχει μόνο η ανάγκη σου να επανακαθορίσεις τις επιθυμίες σου από την αρχή.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες σε γενικές γραμμές θα απολαμβάνετε τη σταθερότητα που φέρνει το 2019 για τη σχέση σας. Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού θα ανακινούνται ζητήματα και πρόσωπα από το παρελθόν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, κάτι που θα αποσταθεροποιήσει τη σχέση σου. Κάθε φορά που μπορεί να επανέρχεται κάτι από παλιά, φρόντισε να συγκρατείς την αντίδρασή σου, αφού στην πραγματικότητα δεν ευθύνεται κάποιος/α από τους δυο σας για την επανεμφάνιση ανθρώπων και καταστάσεων στη ζωή σας. Ψυχραιμία, κατανόηση και αυτοκριτική είναι τα κλειδιά για να αντιμετωπίσεις τις αναταράξεις σε μία σχέση που φαίνεται να έχει αρκετές προοπτικές να ανθίσει.

Οι αδέσμευτοι/ες αρκετά νωρίς μέσα στο 2019 θα αισθανθείτε τη βαθύτερη ανάγκη να ρουφήξετε το μεδούλι της ζωής, να ζήσετε έντονες στιγμές και να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει. Ενδεχομένως, για να το επιτύχεις αυτό, να χρειαστεί να σκάψεις βαθιά μέσα σου (και κυρίως στο παρελθόν σου) ώστε να ανακαλύψεις απωθημένα και ταμπού που σε κρατούσαν δέσμιο/α των πρέπει μέχρι σήμερα. Φαίνεσαι αρκετά αποφασισμένος/η να υπερβείς τα εμπόδια που ως επί το πλείστον εσύ έβαζες στον εαυτό σου και ως εκ τούτου να μπορέσεις να έχεις πιο δυνατές εμπειρίες που ανταποκρίνονται απόλυτα στην επιθυμία σου. Αυτό το ταξίδι αναζήτησης θα σε κάνει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τόσο μάλιστα που θα μπορέσεις να οδηγηθείς στο σωστό άνθρωπο. Όσο πιο γρήγορα μέσα στο χρόνο περάσεις αυτή τη φάση, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσεις να μεταπηδήσεις στο club των δεσμευμένων. 

Απαντήστε σε ερωτήματα που σας απασχολούν στα ερωτικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θέλεις να σώσεις τη σχέση σου; Υπάρχουν δυσεπίλυτα προβλήματα; Πότε έρχεται νέος έρωτας στο προσκήνιο; Πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις, συμβουλεύσου τα άστρα και τους κορυφαίους αστρολόγους.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως

Oroskopos.tv

Γενικά

22/12 - 20/1

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εσωστρεφείς. Διακρίνονται για την ενεργητικότητα τους, την πρακτικότητα, την οργάνωση αλλά και για την πειθαρχία που διαθέτουν.

Είναι υπεύθυνα άτομα και σχεδόν όλες οι ενέργειες τους χαρακτηρίζονται από στρατηγική. Είναι φιλόδοξοι και επιθυμούν τις περισσότερες φορές να αποκτήσουν δύναμη, φήμη και κύρος.

Συγκινησιακά είναι συγκρατημένοι και προχωρούν αργά και με σταθερά βήματα μέχρι να φτάσουν στην επίτευξη του σκοπού τους.

Αιγόκερως : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Ο άντρας Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο έχει μεγάλα, στρογγυλά και όμορφα μάτια, καθώς ...

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Μία ψηλή, αδύνατη, ψύχραιμη και ήσυχη γυναίκα. Αν θυμώσει, γίνεται πολύ σκληρή. Δουλ ...

Αιγόκερως : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Αιγόκερω

Oroskopos.tv

Αιγόκερως: Ήρεμος και Συνεσταλμένος

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Σαν ζώδιο, ο Αιγόκερως, είναι γνωστός για την σύνεσή του, και είναι ακριβώς αυτή η σ ...

Oroskopos.tv

Ωροσκόπος Αιγόκερως – Η πολιορκία της Δόξας

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Με Ωροσκόπο Αιγόκερω, υπάρχει συχνά ένας δυαδικός συνδυασμός ενός ατόμου που από τ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Κατευθυνόμενοι από τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι στη ζωή σας ίσως είναι ιδιαίτερα επιρρε ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Μυρτώ

Με τις αναλυτικές μου προβλέψεις, θα μάθεις τις μελλοντικές εξελίξεις ώστε να ξέρεις πως θα πρέπει να δράσεις.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Άντρας: Όσα θέλει από Σένα !

Τι θέλει ο σύντροφός σου από εσένα; Γενικά, τι θέλει ένας άντρας από μια γυναίκα; Υπάρχε ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ω Λίμπιντο, Ω Λίμπιντο…

Μ’ αρέσεις πώς μ’ αρέσεις! Αυτό θα μπορούσε να είναι το κανονικό τραγουδάκι των Χριστ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μια αναπάντεχη δίοδος

Έχετε θελήσει ποτέ να βρείτε ένα πέρασμα γιια  άλλους κόσμους; Είστε σίγουροι ότι είνα ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u