Αιγόκερως

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο

19 Ιουλίου 2019

Γενικά

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με το πορτοφόλι σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα πρέπει να είστε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να σας παρασύρει σε σπατάλες. Ενώ, η επιστροφή  του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου  στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα φέρει για άλλη μια φορά στο επίκεντρο  προσοχή σας τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να δείτε αυτή την χρονική περίοδο ως ευκαιρία για να ξαναδείτε τις προσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες και να αποφασίσετε ποιες από αυτές αξίζει να κρατήσετε.

Ερωτικά

Εάν έχετε κάτι να τονίσετε στην παρουσία σας να ξέρετε πως θα είναι η γοητεία που εκπέμπετε ακόμα και στον άνθρωπο που μπορεί να είστε για χρόνια μαζί. Τις ημέρες αυτές η γοητεία σας κερδίζει τους άλλους, σας ανοίγονται πόρτες αλλά και καρδιές για να καταλάβετε το χώρο μέσα τους. Οι ευκαιρίες να φλερτάρετε θα είναι αρκετές και μάλιστα θα δεχτείτε την ερωτική πολιορκία σε μέρη που ούτε καν φανταζόσασταν. Βγείτε κυκλοφορήστε χαρείτε όμορφες και δυνατές στιγμές με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνο το νέο έρωτα που θα σας βρει.Αύριο

20 Ιουλίου 2019

Γενικά

Ευχάριστες μετακινήσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα έχετε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφήσετε πίσω σας την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνετε μια μικρή απόδραση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε ένα κοντινό προορισμό. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι όλοι θα έχετε διάθεση να περάσετε όμορφα με χαλαρές συζητήσεις , έχοντας αφήσει πίσω σας την πίεση των προηγούμενων ημέρων.

Ερωτικά

Υπάρχει ένα πρόσωπο στο περιβάλλον σας που εδώ και καιρό ίσως να προσπαθεί να σας πει, ότι δε σας βλέπει μονάχα φιλικά ή συναδελφικά. Ίσως λοιπόν σήμερα σε μία κοινωνική εκδήλωση που θα παρευρεθείτε, να σας πλησιάσει και να εκθέσει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Για να μην είστε απροετοίμαστοι, σκεφτείτε από τώρα πιο θα ήταν εκείνο το άτομο που τελευταία έχετε έρθει πιο κοντά. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, ίσως να αξίζει, να του δώσετε μια ευκαιρία. Αν μη τι άλλο οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους κι αυτό θα βοηθήσει και τους δυο σας στο μέλλον.

Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   14/7 – 21/7/2019

Όλα τα φώτα του πλανητικού σκηνικού, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, θα είναι αυτή την εβδομάδα στραμμένα επάνω σας.
Την Κυριακή η  όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος  από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας , θα σας ωθήσει για άλλη μια φορά να κάνετε στροφή 180ο και να ξεκινήσετε την ζωή σας από την αρχή, με νέες προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.
Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας θα τονίσει την γοητεία σας και θα ενισχύσει την ανάγκη σας για δράση. Ωστόσο, στην προσπάθεια σας να γίνουν όλα γρήγορα είναι πιθανό, είτε να είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι, είτε να είστε πιεστικοί απέναντι στους  φίλους και στους συνεργάτες σας.
Την Τρίτη οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει διαδοχικά η Σελήνη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα  στο ζώδιο σας θα σας κάνουν ιδιαίτερα αυστηρούς και επικριτικούς τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους.
Την Τετάρτη η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο σας θα σας βάλει για άλλη μια φορά στην διαδικασία να αλλάξετε την οπτική σας , ενώ η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Κρόνο θα σας ωθήσει να λειτουργήσετε με τα πρέπει και όχι τα θέλω, και να βάλετε νέα όρια στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας.
Την Πέμπτη η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια την ρομαντική σας πλευρά .
Την Παρασκευή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να σας παρασύρει σε έξοδα,  ενώ η επιστροφή του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Το Σάββατο οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες.
Ενώ την  Κυριακή η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα, είναι πιθανό να φέρει έναν οριστικό χωρισμό .
Επίσης,  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Ερμή υπόσχεται ότι θα φέρει νέα πρόσωπα στην ζωή σας.

Ερωτικά

Μπορεί η φύση σου να μη φοβάται τη δέσμευση, ωστόσο η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου αυτήν την εβδομάδα σου δημιουργεί μία ισχυρή έλξη προς την ανεξαρτησία, είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η. Χρειάζεσαι μια παραπάνω ελευθερία κινήσεων απ’ ό, τι συνήθως και αν δε σου την παρέχει η καθημερινότητά σου την παίρνεις με το “έτσι θέλω”.

Αν είσαι δεσμευμένος/η σου δημιουργείται η αίσθηση πίεσης και “πνιγμού” μέσα στη σχέση, ενώ στην πραγματικότητα εσύ είσαι αυτός/ή που επιβάλλει τον περιορισμό. Τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου εκφράζετε έντονα συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας ο ένας προς τον άλλο, κάτι που αν δεν το ελέγξετε αμφότεροι μπορεί να οδηγήσει σε οριστικές αποφάσεις.

Αν είσαι αδέσμευτος/η βρίσκεσαι σε μία ανανεωτική περίοδο, η οποία δε σου επιτρέπει να περιοριστείς σε έναν μόνο άνθρωπο. Από τη μία καλύτερα, καθώς δεν είναι η καταλληλότερη εβδομάδα για νέα ξεκινήματα, από την άλλη όμως κερδίζεις χρόνο για σένα προκειμένου να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που πραγματικά ψάχνεις.

Ιούλιος 2019

ΓΕΝΙΚΑ

Τον Ιούλιο επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου, ανεξαρτήτως φύσεως, με γνώμονα τις δικές σου ανάγκες. Η καθημερινότητά σου σε αναγκάζει να γίνεις πιο δραστήριος/α και να συμπεριλάβεις πολλούς ανθρώπους και πολλές νέες δραστηριότητες στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να εξασφαλίζεις χρόνο για την ξεκούρασή σου, διότι ναι μεν τα ενεργειακά σου αποθέματα είναι υψηλά αυτήν την περίοδο, η υπερβολική ένταση όμως είναι ικανή να σε αποφορτίσει πολύ γρήγορα.

1ο δεκαήμερο

[22-31 Δεκεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να ανακαλύψεις τις εσωτερικές σου δυνάμεις και την αυτονομία σου, καθώς τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να βασιστείς στον εαυτό σου για την επιτυχία σου. Μην ξοδεύεις το χρόνο σου προσπαθώντας να καταλάβεις γιατί οι άνθρωποι δε φάνηκαν αντάξιοι της εμπιστοσύνης σου. Εστίασε αποκλειστικά στο στόχο σου.

Στον οικονομικό τομέα νιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις κάπως τα πράγματα ως έχουν, αλλά το διάστημα αυτό δεν είναι ιδανικό για αναβάθμιση και διεκδίκηση περισσότερων απ’ όσα λαμβάνεις τώρα. Υπομονή, τα πράγματα θα βελτιωθούν, απλώς όχι μέσα στον Ιούλιο.

2ο δεκαήμερο

[1-9 Ιανουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα μπορεί να έχεις μια τάση να ονειροβατείς, αλλά ευτυχώς για σένα υπάρχουν άνθρωποι στον εργασιακό σου χώρο που σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Μην εφησυχάζεις διότι η βοήθειά τους δε θα σου παρέχεται για πάντα.

Στον οικονομικό τομέα σου παρατηρείται σταθερότητα και φαίνεται ότι διατηρείται χωρίς να σε φέρνει μπροστά από μεταβολές που μπορεί να αποδεικνύονταν επιζήμιες για σένα. Σε αντίθεση με τη δουλειά σου, οι οικονομικές σου συναλλαγές χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη σιγουριά και ακεραιότητα.

3ο δεκαήμερο

[10-19 Ιανουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα επιδιώκεις ουσιαστικές αλλαγές με τη βεβαιότητα ότι δε θέλεις να δημιουργήσεις επιπλέον απωθημένα, αυτό όμως κρύβει και την παγίδα της υπερβολής, και αντί να βοηθηθείς, τελικά να βλάψεις τον εαυτό σου επαγγελματικά.

Στον οικονομικό τομέα δεν υπάρχουν μεταβολές μέσα στον Ιούλιο, τουλάχιστον όχι μέσω της εργασίας σου, παρ’ όλα αυτά, δέχεσαι μία εύνοια που είναι αναπάντεχη και αυτό σε κάνει υπερβολικά σπάταλο/η. Προσπάθησε να κάνεις πιο φειδωλή διαχείριση των χρημάτων σου, ώστε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Στο ξεκίνημα του μήνα δεν είσαι και στα καλύτερά σου, αφού η νοσταλγία χτυπάει κόκκινο. Μπορεί να ανακινείς λάθη του παρελθόντος, να θυμάσαι ανθρώπους που μπορεί να αδίκησες και όλο αυτό σε κάνει κάπως απαισιόδοξο/η και σου δημιουργεί ενοχές. Μην επιτρέψεις στο μυαλό σου να πάρει τον έλεγχο της πραγματικότητας, αφού τα γεγονότα δεν είναι ακριβώς όπως τα φαντάζεσαι, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την αισιοδοξία σου η οποία επιστρέφει σύντομα για να μείνει.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ενδέχεται να αντιμετωπίσεις…παλιούς πειρασμούς, αφού δεν αποκλείεται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να επανεμφανιστεί κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος στη ζωή σου. Η φύση σου ως Αιγόκερου, σε κάνει πιστό/ή και λάτρη της σταθερότητας και τώρα υπάρχει ένας κίνδυνος αυτή να διαταραχθεί. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου να αξιολογήσει με ψυχραιμία την κατάσταση και σύντομα θα διαπιστώσεις ότι ήταν περισσότερο μια στιγμιαία παρόρμηση, παρά πραγματική ανάγκη.

Αν είσαι αδέσμευτος/η κομβικό ρόλο θα παίξει το παρελθόν σου μέσα στο Ιούλιο, αφού τόσο καταστάσεις, όσο και πρόσωπα θα κάνουν την επανεμφάνισή τους, δημιουργώντας σου ανάμικτα συναισθήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα σου ξυπνήσουν όμορφα συναισθήματα, ενώ σε άλλες θα θυμηθείς γιατί κάποια πράγματα ανήκουν στο παρελθόν. Στην παρούσα φάση, καλό είναι να χειριστείς την όποια κατάσταση μόνος/η, χωρίς εξωτερικές παρεμβάσεις, αφού όσο καλές και να είναι οι προθέσεις φίλων και γνωστών, τώρα περισσότερο θα σε αποπροσανατολίσουν, παρά θα σε βοηθήσουν.

1ο δεκαήμερο

[22-31 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Είναι δεδομένο πως η καριέρα σου είναι πολύ σημαντική για σένα, όμως αυτό το χρόνο δεν είναι εκείνη που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Με το ξεκίνημα του 2019 έχεις την ευκαιρία να χτίσεις σχολαστικά τους στόχους σου και να κάνεις τον ετήσιο προγραμματισμό σου, όμως δε φαίνεται να “καίγεσαι” να τους υλοποιήσεις όλους. Το ένστικτό σου όταν πρόκειται για δουλειά είναι αλάνθαστο και δεν αποκλείεται αυτό το έτος να καταλαβαίνεις κάτι που δεν μπορεί να κατανοήσει ο μέσος εργαζόμενος. Δεν είσαι δυσαρεστημένος/η με αυτήν την κατάσταση, μάλλον ανακουφισμένος/η φαίνεσαι περισσότερο παρά οτιδήποτε άλλο. Η προσωπική σου ζωή έχει προτεραιότητα για σένα φέτος και όταν βάζεις ξεκάθαρους στόχους δεν παρεκλείνεις ποτέ από αυτούς.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η το ένστικτό σου σε οδηγεί στη δικτύωση. Δεν πραγματοποιείς μεγάλες και ηχηρές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας σου, κάτι που είναι αρκετά συνετό εκ μέρους σου, όμως ξέρεις πως για να πάει καλά η επιχείρησή σου αυτό το έτος πρέπει να αυξήσεις τη δημοτικότητά της. Έτσι αυτό το χρόνο ασχολείσαι περισσότερο με το marketing και τη δικτύωσή σου, ενδεχομένως επεκτείνοντας τη διαφήμισή σου σε πλατφόρμες που δεν είναι ακόμα γνωστές. Αυτό βασικά είναι και το μυστικό της επιτυχίας σου για το 2019, αρκεί να διαφημίζεις ακούραστα τον εαυτό σου. Μπορείς να το κάνεις;

Αν είσαι άνεργος/η βρίσκεις τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Όταν πρόκειται για δουλειά, οι Αιγόκεροι έχουν μία αλάνθαστη πυξίδα, που τους δείχνει τον τόπο, τον τρόπο και το χρόνο που μπορούν να πιάσουν δουλειά. Κάπως έτσι λοιπόν βρίσκεις κι εσύ τη δουλειά σου το 2019, ενσωματώνοντας παράλληλα και ένα νέο χαρακτηριστικό που διευκολύνει πολύ τη θέση σου, τις δημόσιες σχέσεις. Αυτό θα είναι και το δυσκολότερο κομμάτι, αλλά θα αποτελέσει το βασικό και κύριο μάθημα που έχεις να πάρεις από το 2019 ώστε να ωριμάσεις ακόμα περισσότερο.


Οικονομικά

Το ξεκίνημα του 2019 σε φορτώνει με υποχρεώσεις που σε κάνουν να δυσανασχετείς, καθώς σε βγάζουν εκτός πλάνου. Μην απογοητεύεσαι, γιατί αυτή η κατάσταση δεν κρατάει περισσότερο από μερικές μέρες στις αρχές του Ιανουαρίου. Από ‘κει και πέρα, ο οικονομικός σου τομέας σταθεροποιείται και δεν αντιμετωπίζεις σημαντικές αλλαγές. Προς το τέλος του χρόνου και πιο συγκεκριμένα κοντά στα επόμενα γενέθλιά σου, εμφανίζεις μία τάση στη σπατάλη, κάτι που προφανώς δηλώνει πως η διαχείριση που έκανες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ήταν εξαιρετική, καθώς σου επιτρέπει να γίνεις πιο σπάταλος/η απ’ ό, τι συνήθως (δηλαδή να αρχίσεις να ξοδεύεις κανονικά, γιατί μόνο σπάταλος/η δεν είσαι). Για να συμβαίνει αυτό σημαίνει πως έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις. Είναι δυνατόν ποτέ εσύ να σπαταλήσεις απερίσκεπτα ή χωρίς πλάνο; Μήπως είναι η στιγμή, πού και πού, να το δοκιμάσεις;


Αισθηματικά

Όσο απίθανο κι αν σου φαίνεται ο αισθηματικός σου τομέας είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής σου για το 2019. Σοκαριστικό, το ξέρω, αλλά πρέπει να το ξεπεράσεις για να συνεχίσουμε… Η δράση που υπάρχει στην ερωτική σου ζωή φέτος είναι αξιοζήλευτη, καθώς επίσης και οι νέες, τολμηρές τάσεις που εμφανίζεις. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η εκδηλώνεις μία επιθυμία να αλλάξεις πολλά από τον παλιό τετραγωνισμένο τρόπο με τον οποίο προσέγγιζες ανέκαθεν τον αισθηματικό τομέα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ξαφνιάζεσαι ακόμα κι εσύ με τον εαυτό σου φέτος. Φυσικά δε θα έκανες τίποτα που αφορά στη σχέση σου σα μονάδα, καθώς όσο ανατρεπτικός/η και να γίνεις, ξέρεις και σέβεσαι τις αρχές μιας δέσμευσης. Εκφράζεις στο ταίρι σου την επιθυμία να ζήσετε έξω από “κουτάκια”, να κάνετε πράγματα χωρίς πρόγραμμα, να ζήσετε ουσιαστικά και καλά, χωρίς άγχος και επαχθείς ευθύνης, να κάνετε ξανά τη σχέση σας ανθρώπινη, χωρίς να είναι υποχρέωση. Φαίνεται πως αυτές τις ανησυχίες σου τις ενστερνίζεται πλήρως και ο/η σύντροφός σου και είναι και δική του/της επιθυμία να ανανεώσετε αυτό το δεσμό. Όμως είναι απαραίτητο να διαχωρίσεις την έννοια της ελευθερίας από εκείνη της ασυδοσίας, καθώς είναι πολύ πιθανό να παρεκκλίνεις από τις αρχές σου, εξαιτίας της ισχυρής ανάγκης που νιώθεις για ανεξαρτησία. Όσο διατηρείς την αυτοκυριαρχία σου, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόκειται να κάνεις ορισμένα τρελά πράγματα αυτό το χρόνο, τρελά για σένα… Έχεις την ανάγκη να ζήσεις και να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου, χωρίς περιορισμούς και το κυριότερο χωρίς ταμπού. Θέλεις να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα στη ζωή σου, αλλά από την άλλη δεν θέλεις να στερηθείς και της συντροφικότητα αυτό το χρόνο, έτσι βρίσκεις τον τρόπο να τα συνδυάσεις. Δημιουργείς σχέσεις, οι οποίες εξαρχής γνωρίζουν πως θα είναι βραχύβιες. Φλερτάρεις και διασκεδάζεις χωρίς όριο, ενώ το 2019 δε θα διστάσεις να δημιουργήσεις και καθαρά εφήμερες σχέσεις. Μην ανησυχείς δεν έχεις πάθει βλάβη, απλώς βιώνεις μία φάση, η οποία σου εγγυώμαι πως έχει ημερομηνία λήξης. Προς το τέλος του χρόνου βρίσκεις εκείνο τον άνθρωπο που θα σε κάνει να θες να περιοριστείς και να δημιουργήσεις σχέση, όμως διατηρώντας πάντα τις προσωπικές σου ελευθερίες και έχοντας ως προτεραιότητα τα “θέλω” σου.

2ο δεκαήμερο

[1-9 Ιανουαρίου] 

Επαγγελματικά

Είσαι ο πιο ανθεκτικός/η και σκληροτράχηλος/η εργάτης/ρια του ζωδιακού, δουλεύοντας ακατάπαυστα βρέξει-χιονίσει. Έχεις τεράστια αποθέματα αντοχής, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την καριέρα σου και το αποδεικνύεις με κάθε δυνατό τρόπο και φέτος. Η καριέρα σου πάει καλά, όμως το απλώς καλά, δε σου αρκεί ποτέ. Όμως πολλές φορές μέσα στο χρόνο φτάνεις τον εαυτό σου στα όριά του, με αποτέλεσμα τακτικά να νιώθεις εξάντληση. Αν φροντίσεις να ξεκουράζεσαι κατά τα διάρκεια του έτους δε θα γίνεις χειρότερος/η στη δουλειά σου, αντιθέτως θα εξασφαλίσεις τη σωστή σωματική και πνευματική ισορροπία σου, αποφεύγοντας τη μείωση της παραγωγικότητάς σου, η οποία είναι πολύ πιθανή, κυρίως κατά το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου. Τότε γίνεται κάποιες διεργασίες μυστικά από σένα, που αφορούν στην αύξηση των αρμοδιοτήτων σου ως επιβράβευση της εργατικότητά σου. Στο τέλος του 2019 είναι είναι απαραίτητο να είσαι εκεί 100% της αποδοτικότητάς σου και να είσαι ετοιμοπόλεμος/η, διότι οι ευθύνες σου αυξάνονται σημαντικά μέσα στο χώρο εργασίας και πρέπει να αποδείξεις πως το άξιζες. Οπότε φύλαξε μερικές δυνάμεις για το τέλος του 2019, αλλά μην επαναπαυτείς ούτε λεπτό στο υπόλοιπο του έτους.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ενδέχεται το 2019 να είναι πιο εξαντλητικό για εσένα, συγκριτικά τουλάχιστον με το 2018. Ιδιαίτερα κατά το δεύτερο τετράμηνο του έτους, η καθημερινότητα γίνεται έντονη και αρκετές φορές χαοτική. Η αλήθεια είναι πως η φύση σου δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στο χάος, γι’ αυτό φροντίζεις να τα βάζεις όλα σε “κουτάκια”, όμως φέτος κάτι σου ξεφεύγει με αποτέλεσμα τακτικά να νιώθεις πως βρίσκεσαι στη μέση του πουθενά, χωρίς να ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζεις αυτό το χρόνο, να μάθεις να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις, γιατί είτε σ’ αρέσει, είτε όχι είσαι κι εσύ άνθρωπος και η πιθανότητα να ξεφύγει κάτι από τον έλεγχό σου και να δυναμιτίσει το καλοσχεδιασμένο πρόγραμμά σου είναι πέρα για πέρα υπαρκτή. Η επιχείρησή σου δεν επηρεάζεται τόσο από αυτήν την κατάσταση, όσο επηρεάζει εσύ και δυσκολεύεσαι να είσαι εξίσου παραγωγικός/η με πριν. Άλλωστε δε θα κρατήσει για πολύ, η συνθήκη αυτή έρχεται στη ζωή σου για να σε διδάξει και όχι για να σε ισοπεδώσει. Το τρίτο τετράμηνο του 2019 πρόκειται να ιδανικό και αρκετά επικερδές, κάτι που θα σε κάνει να ξεχάσεις πολύ γρήγορα την ταραχή του προηγούμενου.

Αν είσαι άνεργος/η έχεις την τάση να απογοητεύεσαι αρκετά εύκολα φέτος, ιδιαίτερα τις περιόδους που θα ψάχνεις και δε θα βρίσκεις δουλειά. Αυτή όμως είναι μία πραγματικότητα για όλους τους ανθρώπους, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να πάψεις να διαμαρτύρεσαι για την τύχη σου και να διερωτάσαι “Γιατί σε μένα;”, γιατί δεν συμβαίνει μόνο σ’ εσένα. Αν δεν επιτρέψεις σε αυτήν την απαισιοδοξία να σε καταβάλλει, τότε η κατάλληλη θέση για σένα πλησιάζει, αν όμως απογοητευτείς και εγκαταλείψεις τις προσπάθειες, δε θα σε βρουν οι δουλειές μόνες τους.


Οικονομικά

Όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status, τα νέα για τον οικονομικό σου τομέα είναι ευχάριστα. Έχεις μία κρυφή εύνοια, η οποία φροντίζει να σου εξασφαλίζει κάτι παραπάνω από τα βασικά. Παρατηρείται μία σταθερή ανοδική πορεία, χωρίς σημαντικές μεταβολές. Η μόνη σημαντική αλλαγή σχετικά με τα οικονομικά είναι ο τρόπος που εσύ τα διαχειρίζεσαι. Φυσικά δε σταματάς να αποταμιεύεις, όποτε αυτό είναι εφικτό, όμως αρχίζεις να σπαταλάς, ενδεχομένως πιο αβασάνιστα από ποτέ. Μάλιστα η γενναιοδωρία σου αυτό το χρόνο είναι αξιοθαύμαστη! Φρόντισε μόνο να σπαταλάς με λογική, προστατεύοντας τον προϋπολογισμό σου γιατί όπως είπαμε και παραπάνω, η άνοδος είναι μεν σταθερή αλλά σταδιακή. Πρόσεξε μην “τραυματίσεις” αυτό το ρυθμό με “τρύπες” που μπορεί να ανοίγεις με τις σπατάλες σου.


Αισθηματικά

Η ευαισθησία και ο δυναμισμός που εκδηλώνεις αυτό το χρόνο στέλνει ανάμεικτα μηνύματα στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου. Η αλήθεια είναι πως τείνεις να προκαλείς σύγχυση στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, γιατί τη μία βγάζεις έναν πολύ ευαίσθητο και τρυφερό χαρακτήρα και την άλλη γίνεσαι ένα όπλο δράσης που δίνει την εντύπωση πως δεν υπάρχει ίχνος ευαισθησίας μέσα του. Αν προσπαθούσες να κάνεις λίγο πιο ομαλές τις μεταβάσεις σου από τη μία κατάσταση στην άλλη, το άτομο με το οποίο συνδέεσαι, είτε μόνιμα και μακροχρόνια, είτε προσωρινά και βραχυπρόθεσμα, θα στο χρωστούσε χάρη.

Αν είσαι δεσμευμένος/η φέτος έχεις τις καλές και τις κακές σου στιγμές. Το πρόβλημα είναι πως όταν διανύεις τις κακές μέρες, πρόκειται να είναι αρκετές κακές. Γίνεσαι τραχύς/εία στη συμπεριφορά σου και τείνεις να καταδυναστεύεις το/τη σύντροφό σου. Θέλεις να γίνεται το δικό, ούτως ή άλλως, αλλά μέσα στο 2019 το παρακάνεις, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να δημιουργούνται εντάσεις, οι οποίες καταστρέφουν το καλό κλίμα στη σχέση σου. Ιδιαίτερα κατά το καλοκαιρινούς μήνες γίνεσαι ανυπόφορος/η. Φρόντισε εκείνο το διάστημα να περιορίσεις αυτά τα ένστικτά σου και προσπάθησε να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου, αντί να απομονώνεσαι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δραστηριοποιείσαι πολύ έντονα στον ερωτικό τομέα το 2019 και είσαι διατεθειμένος/η να μην αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Θες να δεσμευτείς όμως διαπιστώνεις πως δεν είσαι έτοιμος/η να το κάνεις με τον/την πρώτο/η τυχόντα/ούσα. Το άτομο που θα βάλεις στη ζωή σου θα πρέπει να συμφωνεί με τις αντιλήψεις σου περί δέσμευσης και θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμο για να ανταπεξέλθει στη ξεχωριστή φύση σου, η οποία φέτος τείνει να γίνεται πολύ ρομαντικά περιπετειώδης. Θα σ’ ερωτευτεί με την πρώτη ματιά, αλλά κι εσύ το ίδιο! Μπορείς να βιώσεις τον απόλυτο έρωτα φέτος, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να ανοιχτείς…! 

3ο δεκαήμερο

[10-19 Ιανουαρίου] 

Επαγγελματικά

Κατά τη διάρκεια του νέου έτους διατηρείς τις ισορροπίες τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά (εργασιακές σχέσεις), κάτι που ως επί το πλείστον λειτουργεί αποτελεσματικά, εκτός από το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, οπότε τα πράγματα διαταράσσονται κι εσύ βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου για να τα ξαναφέρεις σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο. Η πίεση που μπορεί να δέχεσαι μπορεί να σε κάνει συγκρουσιακό/ή και ετοιμοπόλεμο/η (με την αρνητική του χροιά), γεγονός που σου προκαλεί μεγάλο στρες αφού ο στόχος σου είναι ο ακριβώς αντίθετος: η διατήρηση της ισορροπίας και της ειρήνης στον εργασιακό σου χώρο, η οποία επιτυγχάνεται από το Νοέμβριο και μετά, με σένα να διεκδικείς ακόμα περισσότερο χώρο (ο οποίος και σου αξίζει).

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες απολαμβάνετε μία καλή χρονιά, σε όλη της την έκταση, αλλά παρ’ όλα αυτά πάντα ελλοχεύει μέσα σου το μικρόβιο της ανεπάρκειας. Νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις περισσότερα, να συμβάλεις με πιο αποτελεσματικό τρόπο, να προσφέρεις ακόμα πιο πολύ. Ωστόσο, αυτό σου το άγχος είναι ανεδαφικό και απορρέει από τη δική σου τελειομανία και το φόβο της αποτυχίας. Πρέπει τώρα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το γεγονός ότι επιτυγχάνεις χωρίς να διπλοτσεκάρεις κάθε σου επίτευγμα για μειονεκτήματα. Αυτό μπορεί να σε βάλει σε μία διαδικασία ρίσκου, προκειμένου να βελτιώσεις την επιχείρησή σου, αλλά έχε κατά νου ότι ειδικά οι πρώτοι πέντε μήνες του 2019 δεν ενδείκνυνται καθόλου για ριψοκίνδυνες κινήσεις. Αν θες να προχωρήσεις σε αλλαγές, καλό θα ήταν να τις επιχειρήσεις από τον Ιούνιο και μετά.

Οι άνεργοι/ες κατά το πρώτο εξάμηνο μπορεί να αντιμετωπίζετε την αναζήτηση εργασίας σαν μία κατάσταση που σας μειώνει προσωπικά, γι’ αυτό οι προσδοκίες σας θα τείνουν να διέπονται από μία αλαζονεία. Προσοχή! Σε καμία δουλειά δε θα σε προσλάβουν ως γενικό διευθυντή/γενική διευθύντρια με το “καλημέρα σας”. Αν, σε πρώτη φάση, δεν κατεβάσεις λίγο τα στάνταρ σου, η επαγγελματική αποκατάσταση θα γίνει μία χρονοβόρα και ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία. Σε οποιαδήποτε δουλειά και αν προσληφθείς, χρειάζεται χρόνος, ώστε να μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου, η οποία είναι αναμφισβήτητη, αλλά οι μέλλοντες εργοδότες σου θέλουν -και δικαιολογημένα- απτά αποτελέσματα πριν σε αναγνωρίσουν και στηρίξουν την ανέλιξή σου.


Οικονομικά

Λίγο λόγω της δραστηροποίησής σου, λίγο λόγω της εύνοιας της τύχης, τα οικονομικά σου παρουσιάζουν σημαντική άνοδο κατά το νέο έτος και μάλιστα από πολλές διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα (δουλειά, οικογένεια κ.ο.κ). Από την αρχή του έτους, κυρίως στο πρώτο τετράμηνο, έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις στα επαγγελματικά σου για μια αύξηση του εισοδήματός σου, την οποία εσύ ακόμα δε γνωρίζεις αλλά σύντομα θα μάθεις. Αυτόν το χρόνο θα ξοδέψεις αρκετά χρήματα ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες στο χώρο του σπιτιού αλλά και για να “κακομάθεις” τόσο τον εαυτό σου, όσο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι εντάξει και το να ξοδέψεις για να σε επιβραβεύσεις και για να ευχαριστήσεις τους οικείους σου, ωστόσο διατήρησε έναν έλεγχο στο πού πηγαίνουν τα χρήματά σου και με τι ρυθμό τα χαλάς, ώστε να μη βρεθείς με ανεξήγητο έλλειμμα που θα σου προκαλέσει ανώφελο στρες.


Αισθηματικά

Έτος αναζήτησης θα είναι το 2019 για σένα φίλε/η Αιγόκερε, καθώς θα ψάξεις βαθιά μέσα σου τι πραγματικά θέλεις, πώς το θέλεις, θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις τα συναισθηματικά σου απωθημένα και γενικότερα θα αφιερώσεις το νέο χρόνο στην ανασύνταξη και τον επαναπροσδιορισμό σου. Είναι σημαντικό αυτή τη διαδικασία να την προσεγγίσεις με εντελώς φρέσκια ματιά και να εξετάσεις κάθε θέμα με το οποίο θα ασχοληθείς χωρίς προκατάληψη (κυρίως χωρίς προκατάληψη στο πώς βλέπεις τον εαυτό σου). Να θυμάσαι, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχει μόνο η ανάγκη σου να επανακαθορίσεις τις επιθυμίες σου από την αρχή.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες σε γενικές γραμμές θα απολαμβάνετε τη σταθερότητα που φέρνει το 2019 για τη σχέση σας. Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού θα ανακινούνται ζητήματα και πρόσωπα από το παρελθόν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, κάτι που θα αποσταθεροποιήσει τη σχέση σου. Κάθε φορά που μπορεί να επανέρχεται κάτι από παλιά, φρόντισε να συγκρατείς την αντίδρασή σου, αφού στην πραγματικότητα δεν ευθύνεται κάποιος/α από τους δυο σας για την επανεμφάνιση ανθρώπων και καταστάσεων στη ζωή σας. Ψυχραιμία, κατανόηση και αυτοκριτική είναι τα κλειδιά για να αντιμετωπίσεις τις αναταράξεις σε μία σχέση που φαίνεται να έχει αρκετές προοπτικές να ανθίσει.

Οι αδέσμευτοι/ες αρκετά νωρίς μέσα στο 2019 θα αισθανθείτε τη βαθύτερη ανάγκη να ρουφήξετε το μεδούλι της ζωής, να ζήσετε έντονες στιγμές και να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει. Ενδεχομένως, για να το επιτύχεις αυτό, να χρειαστεί να σκάψεις βαθιά μέσα σου (και κυρίως στο παρελθόν σου) ώστε να ανακαλύψεις απωθημένα και ταμπού που σε κρατούσαν δέσμιο/α των πρέπει μέχρι σήμερα. Φαίνεσαι αρκετά αποφασισμένος/η να υπερβείς τα εμπόδια που ως επί το πλείστον εσύ έβαζες στον εαυτό σου και ως εκ τούτου να μπορέσεις να έχεις πιο δυνατές εμπειρίες που ανταποκρίνονται απόλυτα στην επιθυμία σου. Αυτό το ταξίδι αναζήτησης θα σε κάνει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τόσο μάλιστα που θα μπορέσεις να οδηγηθείς στο σωστό άνθρωπο. Όσο πιο γρήγορα μέσα στο χρόνο περάσεις αυτή τη φάση, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσεις να μεταπηδήσεις στο club των δεσμευμένων. 

Απαντήστε σε ερωτήματα που σας απασχολούν στα ερωτικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θέλεις να σώσεις τη σχέση σου; Υπάρχουν δυσεπίλυτα προβλήματα; Πότε έρχεται νέος έρωτας στο προσκήνιο; Πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις, συμβουλεύσου τα άστρα και τους κορυφαίους αστρολόγους.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως

Γενικά

22/12 - 20/1

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εσωστρεφείς. Διακρίνονται για την ενεργητικότητα τους, την πρακτικότητα, την οργάνωση αλλά και για την πειθαρχία που διαθέτουν.

Είναι υπεύθυνα άτομα και σχεδόν όλες οι ενέργειες τους χαρακτηρίζονται από στρατηγική. Είναι φιλόδοξοι και επιθυμούν τις περισσότερες φορές να αποκτήσουν δύναμη, φήμη και κύρος.

Συγκινησιακά είναι συγκρατημένοι και προχωρούν αργά και με σταθερά βήματα μέχρι να φτάσουν στην επίτευξη του σκοπού τους.

Αιγόκερως : Χαρακτηριστικά

Ο άντρας Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο έχει μεγάλα, στρογγυλά και όμορφα μάτια, καθώς ...

Η γυναίκα Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Μία ψηλή, αδύνατη, ψύχραιμη και ήσυχη γυναίκα. Αν θυμώσει, γίνεται πολύ σκληρή. Δουλ ...

Αιγόκερως : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Αιγόκερω

Αιγόκερως: Ήρεμος και Συνεσταλμένος

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Σαν ζώδιο, ο Αιγόκερως, είναι γνωστός για την σύνεσή του, και είναι ακριβώς αυτή η σ ...

Ο ρεαλισμός του Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Όλοι έχουμε διαβάσει για τον ρεαλισμό του Αιγόκερω, αλλά από πού πηγάζει; Ποιο είνα ...

Ωροσκόπος Αιγόκερως – Η πολιορκία της Δόξας

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Με Ωροσκόπο Αιγόκερω, υπάρχει συχνά ένας δυαδικός συνδυασμός ενός ατόμου που από τ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Φαίη

Αν έχεις κουραστεί με την αβεβαιότητα στην ζωή σου, αν θέλεις να κάνεις αλλαγές και ξεκαθαρίσματα , είμαι εδώ για να σου πω με σιγουριά το πότε , το πώς και το αποτέλεσμα των επιλογών σου.

Μερόπη

Οποιοδήποτε πρόβλημα έχει την λύση του, και μπορώ να σου την προσφέρω. Κάνε μια νέα αρχή στην ζωή σου και κυνήγησε τα όνειρα σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Αυτά είναι τα σημάδια ότι σε θέλει

Εσύ ξέρεις – λέμε τώρα – ότι τον θέλεις, ότι σε έχει τρελάνει, ότι σου κόβει την ανάσα. ...

Σχέσεις - Αγάπη

Σημάδια συναισθηματικής σχέσης…

Αυτό που ακολουθεί είναι μια γρήγορη μετάβαση από αυτό που κάθε είδος εξαπάτησης σημα ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ερωτικά μυστήρια

Υπάρχουν μυστήρια στον έρωτα; Ο έρωτας και η σεξουαλική επαφή θεωρήθηκαν από την αυγή ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
//