Αιγόκερως

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο

3 Ιουνίου 2020

Στα πλαίσια της επαγγελματικής ή οικονομικής σας εξέλιξης, ίσως σήμερα να θελήσετε να κάνετε μία επαφή με ένα πολύ σημαντικό άνθρωπο που σχετίζεται με τους τρόπους που μπορεί να προωθήσετε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας. Δώστε όμως προσοχή, σχετικά με τον τρόπο που θα διατυπώσετε τα επιχειρήματά σας εάν επιθυμείτε να εισακουστούν, γιατί αν δεν προσέξετε το λόγο σας στη λεπτομέρεια, ως προς το τι ζητάτε ή για το τι δεσμεύεστε, δε θα έχετε καλά αποτελέσματα.Αύριο

4 Ιουνίου 2020

Παλιοί πελάτες ή συνεργάτες σας, επανέρχονται εκ νέου στην καθημερινότητά σας, άνθρωποι που στο παρελθόν υπήρξατε ή εργαστήκατε μαζί ένα φεγγάρι της ζωής σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επανέλθει και ένας παλιός σας έρωτας. Μόνο που τώρα έρχεται για να μείνει διαμορφώνοντας  τη σχέση αυτή, στα πλαίσια μιας συνεργασίας, οικονομικής ή μη. Θα διαπιστώσετε ότι άνθρωποι που είχατε να δείτε καιρό, ακόμα σας εκτιμούν και σας εμπιστεύονται.

Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   31/5 – 7/6/2020

Βασική σας προτεραιότητα, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, αυτή την εβδομάδα είναι να βελτιώσετε την εικόνα σας.

Την Κυριακή βάζετε τα θεμέλια της μελλοντικής σας εξέλιξης.

Την Δευτέρα θα έχετε σημαντικές συναντήσεις στο χώρο της εργασίας σας.

Την Τρίτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων θα δημιουργήσει προβλήματα και έντονες συγκρούσεις στο χώρο της εργασίας σας, ενώ πίσω από αυτά μπορεί να κρύβεται ένας ανεκπλήρωτος έρωτας.

Την Τετάρτη η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση και να ασχοληθούν με την εξωτερική τους εμφάνιση.

Την Πέμπτη μια πρόσκληση από φίλους θα σας γεμίσει χαρά.

Την Παρασκευή η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αναπτύξετε στους συνεργάτες σας με ιδιαίτερο ενθουσιασμό ένα ανατρεπτικό σας σχέδιο, ενώ την ίδια ημέρα  η Έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη θα ενισχύσει τις έντονες εσωτερικές διεργασίες, ενώ από την άλλη πλευρά θα υπάρξει γύρω σας και έντονο παρασκήνιο.

Το Σάββατο η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ήλιο από το ζώδιο των Διδύμων θα σας κάνει ιδιαίτερα επιθετικούς απέναντι στους συναδέλφους σας.

Ενώ την Κυριακή θα δείξετε σε όλους το δυναμικό σας πρόσωπο . ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ερωτικά

Οι Αιγόκεροι αυτή την εβδομάδα ίσως είστε λίγο πιεσμένοι ψυχολογικά αλλά και σε θέματα καθημερινότητας αφού η έκλειψη Σελήνης θα πραγματοποιηθεί στον άξονα 6ου-12ου…Μέσα σε αυτή την πίεση μπορεί να έχετε και νέες γνωριμίες αλλά και επιστροφές…Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να προσέχετε και να μην βιαστείτε…

Οι δεσμευμένοι αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια καλή και συναισθηματική επικοινωνία με το ταίρι σας κι ίσως συζητήσετε και θέματα που σας ενοχλούν..Όμως με την έκλειψη που θα γίνει και θα τονιστούν κάποια συναισθηματικά κενά που έχετε μέσα σας αλλά και στην καθημερινότητά σας μπορεί να σας βγάλει μια περίεργη συμπεριφορά αλλά και επιθετική…Κρατηθείτε όσο μπορείτε και μην βγάλετε απωθημένα τώρα γιατί θα υπάρξουν άσχημα αποτελέσματα ακόμη και με την υγεία σας…

Οι αδέσμευτοι μπορεί να έχετε κάποια επιστροφή μέσα στην καθημερινότητά σας αλλά επίσης μπορεί να γνωρίσετε κι ένα νέο άτομο μέσα από μια παρέα που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον…Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να βάλετε στο μυαλό σας ότι αυτό το άτομο μπορεί να σας βοηθήσει και να λύσει και κάποια ψυχολογικά αλλά και κενά συναισθηματικά…Συγκρατηθείτε και προσπαθήστε να είστε επιφυλακτικοί πρώτον γιατί εσείς πρέπει να λύσετε τα θέματά σας και δεύτερον οι συνθήκες  που επικρατούν αυτή την περίοδο μπορεί να μην βοηθήσουν αλλά να σας απογοητεύσουν κιόλας…

Ιούνιος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα σας απασχολήσει η καθημερινότητά αλλά και η καριέρα σας καθώς και σχέσεις και συνεργασίες κι όλες οι καθυστερήσεις που έχουν προκύψει..Υπάρχει η πιθανότητα να νοιώσετε αρκετή ανασφάλεια ή να είστε επιφυλακτικοί σε προτάσεις …κάποιοι όμως από εσάς θα έχετε και ευχάριστα νέα αλλά και καλές προοπτικές αλλά και μπορεί να έχετε και μια μεγάλη εξέλιξη μέσα στην καθημερινότητα και τη δουλειά…

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ 

ΕΠΑΓΓΕλΜΑΤΙΚΑ

Η Αφροδίτη ,κυβερνήτης των επαγγελματικών σας μέχρι τις 25/06 θα είναι ανάδρομη που σημαίνει ότι κάποιες καθυστερήσεις θα υπάρχουν αλλά θα υπάρχουν και νέα ανοίγματα με τον Ήλιο μέσα στην καθημερινότητα της δουλειάς…Θα πρέπει να δείξετε ότι είστε σοβαροί και συνεπείς στο λόγο σας και όλα θα πάνε καλά..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά τώρα τις πρώτες μέρες του μήνα μπορεί να έρθουν κάποια χρήματα ξαφνικά ή να έχετε μια βοήθεια ξαφνική από άτομο της οικογένειάς σας ή συνεργάτη…Μπορεί βέβαια να κάνετε και κάποια έξοδα και να νοιώσετε κάποια ανασφάλεια και να τα καταφέρετε. Με την έκλειψη Ηλίου στις 21/06 μπορεί να έχετε κάποια επιστροφή χρημάτων ή κάποιο νέο σχέδιο που θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε…

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Επαγγελματικά τώρα φαίνεται ότι σας απασχολούν συνεργασίες ή κάποιες συμφωνίες που είχατε κάνει στο παρελθόν κι αυτό ίσως δημιουργήσει αιτίες για προβληματισμό ..Προσέχετε τις εντάσεις που ενδεχομένως μπορεί να δημιουργηθούν  και το άγχος γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν θέματα και στην υγεία σας…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Τα οικονομικά σας τώρα σας απασχολούν μέσα στην καθημερινότητά σας αλλά και στο χώρο της καθημερινής εργασίας και μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις .Με τον Ερμή ανάδρομο μετά τις 18/06 θα υπάρξουν συζητήσεις και επαναπροσδιορισμοί για τα οικονομικά αλλά φαίνεται ότι αυτό μπορεί κάπως να σας αγχώσει γιατί θα νοιώσετε ότι τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα…Μην πάρετε αποφάσεις τώρα γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν…

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου θα είσαστε σε καλύτερη κατάσταση αφού θα υπάρξει σταδιακά μεγαλύτερη εξέλιξη στην καθημερινότητα σας και στο χώρο εργασίας σας…Προσέχετε μόνο σχέσεις με αδέλφια ή άτομα της οικογένειάς σας αν θελήσετε να κάνετε κάποια συνεργασία γιατί μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Και στα οικονομικά σας θα υπάρξει μεγάλη εξέλιξη που θα προέρχεται από συζητήσεις και επικοινωνίες από το χώρο της δουλειάς.Μπορεί κάποιο άτομο να σας βοηθήσει κιόλας.Φαίνεται ότι έχετε δυνατότητες να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά και να είσαστε καλύτερα ώστε να  είστε σε θέση να κάνετε και κάποια όνειρα…

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 05/06 γίνεται στον άξονα 6ου -12ου και επηράζει την ψυχολογία σας αλλά και την καθημερινότητά σας..

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ 21/06 γίνεται επάνω στον άξονα των σχέσεων και συνεργασιών όπου μπορεί να προκύψουν οικογενειακά ή οικονομικά ζητήματα που θα σας πιέσουν..

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ερωτικά εσείς οι Αιγόκεροι θα έχετε αρκετές επιστροφές σε όλη τη διάρκεια του μήνα ειδικά μέσα στο χώρο της εργασίας αλλά και της καθημερινότητάς σας…Θα υπάρχει ένα φλερτ αλλά μπορεί να υπάρχει και η αίσθηση ότι δεν σας γεμίζει τίποτα…Επίσης μπορεί να υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αλλά με τις εκλείψεις μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σας κάνουν να απογοητευτείτε..

Οι δεσμευμένοι ασχολείστε με θέματα της καθημερινότητάς σας και ίσως να επαναπροσδιορίζετε και κάποια οικονομικά θέματα…Οι εκλείψεις μπορεί να σας βγάλουν κάποιες εκκρεμότητές συναισθηματικές ή οικονομικές αλλά μπορεί να σας φέρουν κι ένα νέο μέλος στην οικογένεια που στην παρούσα φάση μπορεί να σας πιέσει…Περνάτε όμως όμορφα στην καθημερινότητα ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει δυσκολία στην έκφραση συναισθημάτων..

Οι αδέσμευτοι ασχολείστε με κάποιες σχέσεις που έχουν επιστρέψει στη ζωή σας και αναμοχλεύουν τα συναισθήματά σας αλλά και το παρελθόν…Παρόλο που γενικώς φλερτάρετε φαίνεται ότι δεν είναι και το καλύτερο διάστημα για εσάς αφού όλα είναι λίγο θολά και δεν είστε σε θέση ούτε να εκφραστείτε αλλά ούτε να πάρετε αποφάσεις…Οι εκλείψεις θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά αλλά θα έχετε και κάποιες αποκαλύψεις για κάποιες σχέσεις σας που θα σας απογοητεύσουν αλλά από την άλλη θα νοιώσετε ότι κάνατε πολύ καλά που είσασταν επιφυλακτικοί..

Έτος 2020

Αιγόκεροι, το 2020 είναι το έτος σας. Αυτό βέβαια μπορεί να εξελιχθεί, σε καλό ή κακό. Ο Πλούτωνας ήταν ήδη στο ζώδιο σας για μερικά χρόνια και ο Κρόνος πέρασε στον Αιγόκερω  το 2018. Ο Δίας έρχεται τώρα μαζί με τους δυο τους. Ο Άρης θα είναι στον Αιγόκερω, από τις 16-30 Μαρτίου.

Με την συμμετοχή του στο ζώδιο σας, θα έχετε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ενέργεια.!  Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έρχονται κάποιες μεγάλες μετατοπίσεις, μετασχηματισμοί, ευθύνες και ευκαιρίες που φανερώνονται, ίσως όλες μαζί, σαν μπερδεμένο κουβάρι.

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε στις 11 – 17 Ιανουαρίου θα έχετε την μεγαλύτερη επιρροή οπότε είναι πιθανό να μεταμορφώσετε εντελώς τη ζωή σας. Όσοι γεννηθήκατε μετά από τις 17 Ιανουαρίου επηρεαστήκατε  από τον Δία και τον Κρόνο και μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στην επιδίωξη ευκαιριών, με υπευθυνότητα και στην εξεύρεση τρόπων.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(22 – 31 Δεκεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς τη συνήθη αναστάτωση που συχνά προκαλούν οι μεγάλες αλλαγές. Με  ενθουσιασμό μπορείτε να εκφράσετε μια πιο ιδιαίτερη πλευρά της προσωπικότητάς σας.  Θα υπάρξουν ευκαιρίες να συναντήσετε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους από διαφορετικές τάξεις.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η έκλειψη της ηλιακής έκρηξης στις 26 Δεκεμβρίου 2019 στον Αιγόκερω 1ου 10ημέρου φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή, σε προσωπικά τους ζητήματα. Αυτό προμηνύει απρόσμενες αλλαγές,επιτυχημένες προτάσεις, σημαντικές γνωριμίες, ευτυχισμένες συμπτώσεις.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου: Ο Δίας στον 10ήμερο σας από την 1η Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ευτυχία, καλή τύχη, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και ευημερία. Ταξίδια σε μεγάλες αποστάσεις και  τριτοβάθμια εκπαίδευση θα διευρύνουν τις γενικές γνώσεις και τις προοπτικές σας στη ζωή.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(1 – 10 Ιανουαρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η  έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου φέρνει την οικογενειακή και διαπροσωπική  σχέση σας στο “μικροσκόπιο”.  Δίνετε την δυναμική σας σε όσους αγαπημένους έχουν την ανάγκη σας. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε την “ισχύ”σας. Σε περίπτωση που είστε λιγότερο δυνατός, ή και φοβικός, αντλείστε δύναμη για να αντιμετωπίσετε κυρίως σε όσους χρησιμοποιούν ένα είδος απειλής πάνω σας.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας στο 10ήμερο σας, είναι μια υπόσχεση πως όλα θα πάνε άψογα. Η τύχη, η χαρούμενη διάθεση, οι ευνοϊκές προτάσεις, η γενναιοδωρία και η αισιοδοξία, είναι στοιχεία που χαρίζει απλόχερα ο Δίας. Πολλοί από εσάς, θα σκεφτείτε να εμβαθύνετε σε μόρφωση, άλλοι θα κάνετε κάποιες επαφές με εξωτερικό ή ταξίδια γενικά.

29 Φεβρουαρίου έως 17 Μαρτίου: Ο Άρης είναι πάνω σας. Δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την επιθετική και ανταγωνιστική ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή σκληρή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουνίου, που επηρεάζει τα εργασιακά σας. Αν τα πράγματα εκεί δεν είναι καλά, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να διακοπούν οι συναλλαγές. Σε αντίθετη περίπτωση, αν έχετε δώσει καλά δείγματα κι έχετε “χτίσει”μια σχέση σεβασμού, τότε η όποια δοκιμασία είναι παιχνιδάκι.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η 5η σεληνιακή έκλειψη στις 2 Δεκεμβρίου, φέρνει στον Αιγόκερο καλή τύχη, ευτυχία, νέους και ισχυρούς φίλους, χαρά και αισιοδοξία. Είναι σημαντικό, πως ξεκινάει ένα ευνοϊκό διάστημα που επιτρέπει να κάνετε μικρές επενδύσεις-όχι μεγάλο ρίσκο-με την προοπτική μιας σίγουρης μικρής επιχείρησης.

24 Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου: Ο  Δίας στον δεκανό σας, φέρνει και πάλι ένα άλλο φέρνει μια άλλη τυχερή σειρά με υπέροχες ευκαιρίες για προσωπική, πνευματική και υλική ανάπτυξη. Άλλοι θα πάρουν την εμπιστοσύνη και την ευτυχία σας, γι ‘αυτό είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε τη ζωή και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Οι επιχειρηματικές συναλλαγές και οι χρηματοοικονομικές επενδύσεις πρέπει να είναι επικερδείς, αλλά να αποφεύγουν την υπερβολή, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(11 – 19 Ιανουαρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Πλούτωνας στο 10ήμερο σας,  δηλώνει σημαντικές εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή σας με βαθιές και διαρκείς αλλαγές στην κατεύθυνση της ζωής σας. Είσαι πιο φιλόδοξος και αποφασισμένος να επιτύχεις, επιτυχία και μπορεί να γίνεις αδίστακτος αν κάποιος σταθεί στον δρόμο σου. Μπορείτε να αποκτήσετε τεράστια δύναμη και επιρροή στη ζωή σας και στους ανθρώπους γύρω σας. Αλλά αν προσπαθήσετε να ελέγξετε άλλους για τα δικά σας εγωιστικά οφέλη ή αν προσπαθήσετε να εξαλείψετε τα πράγματα στη ζωή σας που εξακολουθούν να έχουν αξία, ισχυρές δυνάμεις θα γιγαντωθούν εναντίον σας.

Μέχρι την 31η Μαρτίου: Ο Κρόνος στο 10ήμερο σας, αντιπροσωπεύει μια αποκορύφωση  ετών προσπάθειας, και τον αγώνα προς τους στόχους σου. Η σκληρή δουλειά και η ευθύνη θα σας βοηθήσουν να ορίσετε τη ζωή σας και να δώσετε μια αίσθηση ευεξίας και ικανοποίησης. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις και όσο πιο υπεύθυνα διεκπεραιώνεις τα καθήκοντά σου, κι ανταμοιβή θα είναι εξαιρετική.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αποκορύφωμα τις 4 Απριλίου, σας κάνει να εστιάσετε και να οδηγήσετε για να πετύχετε σε αυτό που έχετε μεγαλύτερο πάθος. Η έντονη προσπάθεια και η καλή τύχη που χαρίζει ο Δίας, φέρνει θετικά αποτελέσματα στην ζωή σας.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα στις 30 Ιουνίου μπορεί να φέρει επιχειρηματική επιτυχία, πλούτο, ταξίδια, προώθηση στην εργασία ή καλύτερη καριέρα. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να εξεταστεί η πνευματική αυτο-ανάπτυξη, επειδή η δύναμη και η επιτυχία θα μπορούσαν εύκολα να σας αγγίξουν.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα για  τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου θα είναι μια εποχή μεγάλης κλίμακας. Μιας επιτυχίας που σας κάνει ευτυχείς και ικανοποιημένους στο μέλλον. Αλλά εάν ενεργείτε με έναν αδίστακτο, ακραίο, ανορθόδοξο  ή ενοχλητικό τρόπο, πιθανόν να αντιμετωπίσετε ισχυρές δυνάμεις που ενεργούν εναντίον σας.

Απαντήστε σε ερωτήματα που σας απασχολούν στα ερωτικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θέλεις να σώσεις τη σχέση σου; Υπάρχουν δυσεπίλυτα προβλήματα; Πότε έρχεται νέος έρωτας στο προσκήνιο; Πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις, συμβουλεύσου τα άστρα και τους κορυφαίους αστρολόγους.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως

Γενικά

22/12 - 20/1

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εσωστρεφείς. Διακρίνονται για την ενεργητικότητα τους, την πρακτικότητα, την οργάνωση αλλά και για την πειθαρχία που διαθέτουν.

Είναι υπεύθυνα άτομα και σχεδόν όλες οι ενέργειες τους χαρακτηρίζονται από στρατηγική. Είναι φιλόδοξοι και επιθυμούν τις περισσότερες φορές να αποκτήσουν δύναμη, φήμη και κύρος.

Συγκινησιακά είναι συγκρατημένοι και προχωρούν αργά και με σταθερά βήματα μέχρι να φτάσουν στην επίτευξη του σκοπού τους.

Αιγόκερως : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Μία ψηλή, αδύνατη, ψύχραιμη και ήσυχη γυναίκα. Αν θυμώσει, γίνεται πολύ σκληρή. Δουλ ...

Ο άντρας Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο έχει μεγάλα, στρογγυλά και όμορφα μάτια, καθώς ...

Αιγόκερως : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Αιγόκερω

Αιγόκερως: Ήρεμος και Συνεσταλμένος

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Σαν ζώδιο, ο Αιγόκερως, είναι γνωστός για την σύνεσή του, και είναι ακριβώς αυτή η σ ...

Ωροσκόπος Αιγόκερως – Η πολιορκία της Δόξας

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Με Ωροσκόπο Αιγόκερω. Υπάρχει συχνά ένας δυαδικός συνδυασμός ενός ατόμου που από τ ...

Ο ρεαλισμός του Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Όλοι έχουμε διαβάσει για τον ρεαλισμό του Αιγόκερω, αλλά από πού πηγάζει; Ποιο είνα ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Χαρά

Ο στόχος μου είναι να σε καθοδηγήσω και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πώς θα σε Αγαπήσει παντοτινά !

Με ποιον τρόπο θα γίνεις η γυναίκα της ζωής του; Τι ζητάει ο άντρας που αγαπάς για να σο ...

Σχέσεις - Αγάπη

Η προσεκτική προσέγγιση του Dating!!

Μια προσεκτική προσέγγιση για ραντεβού εκτείνεται βαθύτερα από ό, τι περνάει από τις κ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Μία σημαντική μαρτυρία για τους άνδρες με τα μαύρα !

Οι άνδρες με τα μαύρα (men in black) θεωρείται πως είναι πράκτορες σε εντεταγμένη αποστολή, ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u