Αιγόκερως

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο

23 Ιανουαρίου 2020

Θέλεις κάπως πιο φανερά πια, να εκφραστείς και να σου εκφραστούν συναισθηματικά. Και η αλήθεια είναι πως για μερικούς από σας, θα ακουστούν εξομολογήσεις. Στην δουλειά αποφασίζεις να επικεντρωθείς και να μεθοδεύσεις τις κινήσεις σου. Όπως θα διαπιστώσεις, αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο. Οικονομικά ξαφνικά έσοδα και έξοδα.Αύριο

24 Ιανουαρίου 2020

Κατόπιν μιας περιόδου με απομόνωση και δοκιμασία, θα βρεθείτε στην καλή πορεία των αισθηματικών σας, με πιο «μεστωμένο»μυαλό και πολύ καλές προοπτικές. Έμπιστο άτομο, σας ανακοινώνει μια θετική είδηση για έναρξη δουλειάς. Δυνατότητα σταθερότητας και εξασφάλισης. Οικονομικά να περιμένετε απότομες αλλά καλές αλλαγές.

Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά  19/1 – 26/1/2020

Μια έντονη περίοδος, λέει το εβδομαδιαίο ωροσκόπιο σας, ολοκληρώνεται.

Την Κυριακή θα αποδεχτείτε την πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Την Δευτέρα θα νιώσετε πολύ έντονα να αποτραβηχτείτε για λίγο από το προσκήνιο,  ενώ η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την υπεραξία σας στο χώρο της δουλειάς σας.

Την Τρίτη θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι.

Την Τετάρτη η ανάγκη σας για δράση θα είναι πολύ έντονη.

Την Πέμπτη η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα σας ωθήσει να προωθήσετε ένα ιδιαίτερα τολμηρό σας σχέδιο , ενώ τη ίδια ημέρα η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Δία θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις .

Την Παρασκευή η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε μια νέα οικονομική συνεργασία.

Το Σάββατο η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ερμή θα σας φέρει έξυπνες ιδέες.

Ενώ την Κυριακή η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με την Αφροδίτη είναι πιθανό να σας ωθήσει να διεκδικήσετε με έντονο τρόπο την προσοχή ενός φιλικού σας προσώπου.

Ερωτικά

Αυτή η εβδομάδα σε καλεί να εμπιστευθείς το ένστικτό σου και να χρησιμοποιήσεις συνετά τις λέξεις σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχουν μεγαλύτερη σημασία από ποτέ. Ο τρόπος που θα επιλέξεις να επικοινωνήσεις το οτιδήποτε, θα καθορίσει την εξέλιξη των αισθηματικών σου, είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε είσαι ελεύθερος/η.

Αν είσαι δεσμευμένος/η μπορεί να εστιάζεις λίγο παραπάνω απ’ όσο πρέπει στο φαίνεσθαι της σχέσης σου, κάτι που κάνει το/τη σύντροφό σου να αμφισβητεί γενικότερα την αυθεντικότητα των συναισθημάτων σου. Άκου τους κοινούς σας φίλους, καθώς θα είναι η άγκυρα που χρειάζεσαι για να επιστρέψεις στην πραγματικότητά σας και να συνειδητοποιήσεις όσα πραγματικά έχουν αξία.

Αν είσαι αδέσμευτος/η η εβδομάδα σου ξεκινά με εσένα σε μία από τις πιο αντικοινωνικές σου φάσεις, αφού κυριαρχεί το αίσθημα του ανικανοποίητου σχεδόν σε όλα. Ωστόσο, το κλίμα έρχεται να ταράξει θετικά ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, το οποίο θα κάνει τώρα την επανεμφάνισή του με διαθέσεις όχι μόνο φιλικές.

Τρέχων μήνας

Ιανουάριος 2020

ΓΕΝΙΚΑ

Είσαι μια κοινωνική πεταλούδα! Συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, στο συμβούλιο της κοινότητάς σου, γίνεσαι εθελοντής/ρια σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση, αυτά είναι τα δώρα της Αφροδίτης στον κοινωνικό τρίτο οίκο σου. Έχεις σίγουρα τη διάθεση να αφήσεις το γραφείο σου και να συναντήσεις νέα πρόσωπα.

Από την άλλη, νιώθεις υποτονικός/ή και η ενέργειά σου κάποιες φορές πέφτει, καθώς ο Άρης κινείται στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σου. Απλώς δεν έχεις άλλα αποθέματα δύναμης για να ολοκληρώσεις ένα έργο μέσα σε μια μη ρεαλιστική προθεσμία ή να ξεκινήσεις ένα νέο έργο. 

1ο δεκαήμερο

[22-31 Δεκεμβρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα οι αντοχές σου είναι τεράστιες, δουλεύεις άπειρες ώρες και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από συναδέλφους και ανώτερούς σου. Λαμβάνεις έτσι μία δύναμη στον εργασιακό χώρο που λειτουργεί ως μαγιά για τα επόμενα επιτεύγματά σου.

Στον οικονομικό τομέα βλέπεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται σημαντικά, κάτι που φυσικά προκύπτει από την επιμελή και μεθοδική σου εργασία, όμως την αύξηση αυτή θα πρέπει να την περιμένεις προς το τέλος του μήνα κυρίως. Υπομονή λίγο ακόμα, λοιπόν.

2ο δεκαήμερο

[1-9 Ιανουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται για την καταξίωσή σου είναι εμφανής, όμως αυτό που σε κάνει διστακτικό/ή είναι πως ό, τι παρουσιάζεται τώρα στο δρόμο σου φαίνεται να είναι χρονοβόρο. Η αλήθεια είναι πως οποιαδήποτε προσπάθεια ξεκινήσεις τώρα για να ανελιχθείς, δεν μπορεί να σου προσφέρει τίποτα στο εγγύς μέλλον, αλλά μπορεί να σου προσφέρει περισσότερα απ’ όσα θα τολμούσες να φανταστείς μακροπρόθεσμα. Η απόφαση είναι δική σου.

Στον οικονομικό τομέα υπάρχει μία στασιμότητα, τόσο στα έσοδα, όσο και στα έξοδα. Αυτό μπορεί να είναι αφύσικο για σένα, όμως σύντομα θα καταλάβεις πως μόνο ως θετικό μπορεί να αποτιμηθεί. Αξιοποίησε αυτήν την ευκαιρία για να αποταμιεύσεις για μελλοντικές κινήσεις.

3ο δεκαήμερο

[10-19 Ιανουαρίου]

Στον επαγγελματικό τομέα παρ’ όλο που μπορείς να επιτύχεις σημαντικότατες νίκες στην καριέρα σου τώρα, επιλέγεις να κυνηγήσεις μικρότερους στόχους σου, ούτως ώστε να μπορέσεις να υποστηρίξεις κι εσύ με τη σειρά σου ανθρώπους που σου πρόσφεραν τη δική τους στήριξη.

Στον οικονομικό τομέα αυτόν το μήνα μπορεί να μην έχεις κάποια επίσημη σημαντική αλλαγή στα έσοδά σου, αλλά η εύνοια που δέχεσαι είναι σαφής, κάτι που θα μεταφραστεί σε αναπάντεχα έσοδα. Η τάση να σπαταλάς κάπως αλόγιστα τα χρήματα αυτά συγχωρείται, καθώς θα χρησιμοποιηθούν για τη βελτίωση της κατάστασης στο χώρο του σπιτιού.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Μπορεί να μην το συνηθίζεις, αλλά αυτό το μήνα η προσοχή σου στρέφεται σχεδόν αποκλειστικά στον ερωτικό σου τομέα. Διεκδικείς χώρο στην καθημερινότητά σου για περισσότερο συναίσθημα αλλά διεκδικείς και περισσότερα από το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου, αφού φαίνεται πως τώρα έχεις πάρει την απόφαση να πλάσεις τα αισθηματικά σου κατά βούληση.

Αν είσαι δεσμευμένος/η πορεύεσαι, ευτυχώς, στην ίδια κατεύθυνση με το ταίρι σου, αφού οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας συντονίζονται αρμονικά και δουλεύετε μέσα στη σχέση για να τις εκπληρώσετε. Ταυτόχρονα, η σύμπνοια αυτή τρέφει το πάθος και των δυο σας, κάτι που σας επιτρέπει να δεθείτε όχι μόνο σωματικά, αλλά και συναισθηματικά, πνευματικά και ψυχικά.

Αν είσαι αδέσμευτος/η υιοθετείς μια πιο…επεκτατική πολιτική στα αισθηματικά σου και ανοίγεσαι σε τέτοιο βαθμό που φαίνεται σαν να ξεχνάς τα όρια. Οι διασκεδάσεις θα έχουν πρωταρχική σημασία για σένα αυτό το μήνα, χωρίς η εύρεση συντρόφου να γίνεται αυτοσκοπός.

Τρέχον έτος

Έτος 2020

Αιγόκεροι, το 2020 είναι το έτος σας. Αυτό βέβαια μπορεί να εξελιχθεί, σε καλό ή κακό. Ο Πλούτωνας ήταν ήδη στο ζώδιο σας για μερικά χρόνια και ο Κρόνος πέρασε στον Αιγόκερω  το 2018. Ο Δίας έρχεται τώρα μαζί με τους δυο τους. Ο Άρης θα είναι στον Αιγόκερω, από τις 16-30 Μαρτίου.

Με την συμμετοχή του στο ζώδιο σας, θα έχετε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ενέργεια.!  Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έρχονται κάποιες μεγάλες μετατοπίσεις, μετασχηματισμοί, ευθύνες και ευκαιρίες που φανερώνονται, ίσως όλες μαζί, σαν μπερδεμένο κουβάρι.

Όσοι από εσάς γεννηθήκατε στις 11 – 17 Ιανουαρίου θα έχετε την μεγαλύτερη επιρροή οπότε είναι πιθανό να μεταμορφώσετε εντελώς τη ζωή σας. Όσοι γεννηθήκατε μετά από τις 17 Ιανουαρίου επηρεαστήκατε  από τον Δία και τον Κρόνο και μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στην επιδίωξη ευκαιριών, με υπευθυνότητα και στην εξεύρεση τρόπων.

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(22 – 31 Δεκεμβρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Ουρανός σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε πολύ σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας χωρίς τη συνήθη αναστάτωση που συχνά προκαλούν οι μεγάλες αλλαγές. Με  ενθουσιασμό μπορείτε να εκφράσετε μια πιο ιδιαίτερη πλευρά της προσωπικότητάς σας.  Θα υπάρξουν ευκαιρίες να συναντήσετε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους από διαφορετικές τάξεις.

Μέχρι τις 5 Ιουνίου: Η έκλειψη της ηλιακής έκρηξης στις 26 Δεκεμβρίου 2019 στον Αιγόκερω 1ου 10ημέρου φέρνει ανάπτυξη, αφθονία και καλή τύχη καθώς και θετική αλλαγή, σε προσωπικά τους ζητήματα. Αυτό προμηνύει απρόσμενες αλλαγές,επιτυχημένες προτάσεις, σημαντικές γνωριμίες, ευτυχισμένες συμπτώσεις.

Μέχρι την 17η Ιανουαρίου: Ο Δίας στον 10ήμερο σας από την 1η Δεκεμβρίου 2019 φέρνει ευτυχία, καλή τύχη, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ανάπτυξη και ευημερία. Ταξίδια σε μεγάλες αποστάσεις και  τριτοβάθμια εκπαίδευση θα διευρύνουν τις γενικές γνώσεις και τις προοπτικές σας στη ζωή.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(1 – 10 Ιανουαρίου)

10 Ιανουαρίου έως 5 Ιουνίου: Η  έκλειψη στις 10 Ιανουαρίου φέρνει την οικογενειακή και διαπροσωπική  σχέση σας στο “μικροσκόπιο”.  Δίνετε την δυναμική σας σε όσους αγαπημένους έχουν την ανάγκη σας. Με αυτόν τον τρόπο δείχνετε την “ισχύ”σας. Σε περίπτωση που είστε λιγότερο δυνατός, ή και φοβικός, αντλείστε δύναμη για να αντιμετωπίσετε κυρίως σε όσους χρησιμοποιούν ένα είδος απειλής πάνω σας.

10 Ιανουαρίου έως 9 Μαρτίου: Ο Δίας στο 10ήμερο σας, είναι μια υπόσχεση πως όλα θα πάνε άψογα. Η τύχη, η χαρούμενη διάθεση, οι ευνοϊκές προτάσεις, η γενναιοδωρία και η αισιοδοξία, είναι στοιχεία που χαρίζει απλόχερα ο Δίας. Πολλοί από εσάς, θα σκεφτείτε να εμβαθύνετε σε μόρφωση, άλλοι θα κάνετε κάποιες επαφές με εξωτερικό ή ταξίδια γενικά.

29 Φεβρουαρίου έως 17 Μαρτίου: Ο Άρης είναι πάνω σας. Δίνει τη δύναμη, το θάρρος και την πρωτοβουλία να ολοκληρώσετε τις πιο δύσκολες εργασίες και να ξεκινήσετε νέα έργα. Εφόσον διοχετεύετε εποικοδομητικά αυτή την επιθετική και ανταγωνιστική ενέργεια, μπορείτε να κάνετε πολλή σκληρή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

5 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου: Έκλειψη Σελήνης στις 5 Ιουνίου, που επηρεάζει τα εργασιακά σας. Αν τα πράγματα εκεί δεν είναι καλά, υπάρχει ένα ενδεχόμενο να διακοπούν οι συναλλαγές. Σε αντίθετη περίπτωση, αν έχετε δώσει καλά δείγματα κι έχετε “χτίσει”μια σχέση σεβασμού, τότε η όποια δοκιμασία είναι παιχνιδάκι.

5 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου: Η 5η σεληνιακή έκλειψη στις 2 Δεκεμβρίου, φέρνει στον Αιγόκερο καλή τύχη, ευτυχία, νέους και ισχυρούς φίλους, χαρά και αισιοδοξία. Είναι σημαντικό, πως ξεκινάει ένα ευνοϊκό διάστημα που επιτρέπει να κάνετε μικρές επενδύσεις-όχι μεγάλο ρίσκο-με την προοπτική μιας σίγουρης μικρής επιχείρησης.

24 Ιουλίου έως 31 Οκτωβρίου: Ο  Δίας στον δεκανό σας, φέρνει και πάλι ένα άλλο φέρνει μια άλλη τυχερή σειρά με υπέροχες ευκαιρίες για προσωπική, πνευματική και υλική ανάπτυξη. Άλλοι θα πάρουν την εμπιστοσύνη και την ευτυχία σας, γι ‘αυτό είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε τη ζωή και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Οι επιχειρηματικές συναλλαγές και οι χρηματοοικονομικές επενδύσεις πρέπει να είναι επικερδείς, αλλά να αποφεύγουν την υπερβολή, την απληστία και την υπερβολική αυτοπεποίθηση.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

(11 – 19 Ιανουαρίου)

Όλο το χρόνο: Ο Πλούτωνας στο 10ήμερο σας,  δηλώνει σημαντικές εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή σας με βαθιές και διαρκείς αλλαγές στην κατεύθυνση της ζωής σας. Είσαι πιο φιλόδοξος και αποφασισμένος να επιτύχεις, επιτυχία και μπορεί να γίνεις αδίστακτος αν κάποιος σταθεί στον δρόμο σου. Μπορείτε να αποκτήσετε τεράστια δύναμη και επιρροή στη ζωή σας και στους ανθρώπους γύρω σας. Αλλά αν προσπαθήσετε να ελέγξετε άλλους για τα δικά σας εγωιστικά οφέλη ή αν προσπαθήσετε να εξαλείψετε τα πράγματα στη ζωή σας που εξακολουθούν να έχουν αξία, ισχυρές δυνάμεις θα γιγαντωθούν εναντίον σας.

Μέχρι την 31η Μαρτίου: Ο Κρόνος στο 10ήμερο σας, αντιπροσωπεύει μια αποκορύφωση  ετών προσπάθειας, και τον αγώνα προς τους στόχους σου. Η σκληρή δουλειά και η ευθύνη θα σας βοηθήσουν να ορίσετε τη ζωή σας και να δώσετε μια αίσθηση ευεξίας και ικανοποίησης. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις και όσο πιο υπεύθυνα διεκπεραιώνεις τα καθήκοντά σου, κι ανταμοιβή θα είναι εξαιρετική.

19 Μαρτίου έως 30 Απριλίου: Ο Δίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αποκορύφωμα τις 4 Απριλίου, σας κάνει να εστιάσετε και να οδηγήσετε για να πετύχετε σε αυτό που έχετε μεγαλύτερο πάθος. Η έντονη προσπάθεια και η καλή τύχη που χαρίζει ο Δίας, φέρνει θετικά αποτελέσματα στην ζωή σας.

2 Ιουνίου έως 19 Ιουλίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα στις 30 Ιουνίου μπορεί να φέρει επιχειρηματική επιτυχία, πλούτο, ταξίδια, προώθηση στην εργασία ή καλύτερη καριέρα. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να εξεταστεί η πνευματική αυτο-ανάπτυξη, επειδή η δύναμη και η επιτυχία θα μπορούσαν εύκολα να σας αγγίξουν.

28 Οκτωβρίου έως 25 Νοεμβρίου: Ο Δίας μαζί με τον Πλούτωνα για  τελευταία φορά στις 12 Νοεμβρίου θα είναι μια εποχή μεγάλης κλίμακας. Μιας επιτυχίας που σας κάνει ευτυχείς και ικανοποιημένους στο μέλλον. Αλλά εάν ενεργείτε με έναν αδίστακτο, ακραίο, ανορθόδοξο  ή ενοχλητικό τρόπο, πιθανόν να αντιμετωπίσετε ισχυρές δυνάμεις που ενεργούν εναντίον σας.

Απαντήστε σε ερωτήματα που σας απασχολούν στα ερωτικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θέλεις να σώσεις τη σχέση σου; Υπάρχουν δυσεπίλυτα προβλήματα; Πότε έρχεται νέος έρωτας στο προσκήνιο; Πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις, συμβουλεύσου τα άστρα και τους κορυφαίους αστρολόγους.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως

Γενικά

22/12 - 20/1

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εσωστρεφείς. Διακρίνονται για την ενεργητικότητα τους, την πρακτικότητα, την οργάνωση αλλά και για την πειθαρχία που διαθέτουν.

Είναι υπεύθυνα άτομα και σχεδόν όλες οι ενέργειες τους χαρακτηρίζονται από στρατηγική. Είναι φιλόδοξοι και επιθυμούν τις περισσότερες φορές να αποκτήσουν δύναμη, φήμη και κύρος.

Συγκινησιακά είναι συγκρατημένοι και προχωρούν αργά και με σταθερά βήματα μέχρι να φτάσουν στην επίτευξη του σκοπού τους.

Αιγόκερως : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Μία ψηλή, αδύνατη, ψύχραιμη και ήσυχη γυναίκα. Αν θυμώσει, γίνεται πολύ σκληρή. Δουλ ...

Ο άντρας Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο έχει μεγάλα, στρογγυλά και όμορφα μάτια, καθώς ...

Αιγόκερως : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Αιγόκερω

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Κατευθυνόμενοι από τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι στη ζωή σας ίσως είναι ιδιαίτερα επιρρε ...

Αιγόκερως: Ήρεμος και Συνεσταλμένος

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Σαν ζώδιο, ο Αιγόκερως, είναι γνωστός για την σύνεσή του, και είναι ακριβώς αυτή η σ ...

Ωροσκόπος Αιγόκερως – Η πολιορκία της Δόξας

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Με Ωροσκόπο Αιγόκερω. Υπάρχει συχνά ένας δυαδικός συνδυασμός ενός ατόμου που από τ ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Βάνα

Είμαι η Βάνα και είμαι εδώ για σένα! Ασχολούμαι επαγγελματικά πάνω από 15 χρόνια. Είμαι αλάνθαστη στις κάρτες Ταρώ. Εδώ και δέκα χρόνια έχω δημιουργήσει τις προσωπικές μου ενεργειακές κάρτες που μου δίνουν τεράστια δύναμη στην πρ ...

Αλεξάνδρα

Αν αισθάνεσαι ότι έχεις μπερδευτεί στην ζωή σου  μέσα από μια προσωπική πρόβλεψη, μπορώ να σου αποκαλύψω τι θα συμβεί.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Είναι ο σωστός;

Κριός Αν ασχολείστε με ένα Κριό, μην περιμένετε να είναι γλυκός, καλόκαρδος και ρομαντ ...

Σχέσεις - Αγάπη

Μετά το πρώτο ραντεβού

Μετά το πρώτο ραντεβού, κάποιοι λένε πως μπορεί να είναι και χειρότερα, απ’ ό,τι πριν α ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Εξαρτήσεις και εθισμοί !

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που μπορεί να μας πάει σε ανεξερεύνητα δημιουργικά βάθη ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u