Αιγόκερως

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο

12 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Η υπεραξία σας στο χώρο της εργασίας σας συνεχώς ανεβαίνει. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία, η οποία όχι μόνο θα δώσει νέα ώθηση στην καριέρα σας, αλλά θα έχετε και οικονομική επιβράβευση με τη μορφή μπόνους. Η χαρά σας θα είναι τόσο μεγάλη, που θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε μερικά αγοραστικά ατοπήματα.

Ερωτικά

Από σήμερα και μέχρι να είστε έτοιμοι, για να μπείτε σε μια νέα σχέση, μπορεί και να μεσολαβούν….μερικές ημέρες! Ο Ήλιος σας πλησιάζει, ο Κρόνος και Πλούτωνας είναι υπέρ σας, άρα το μόνο που πιθανόν να λείπει από την καθημερινότητα σας, είναι ένας νέος σύντροφος, που θα έρθει πριν τις γιορτές. Οι προσωπικές σας ευχές έχουν εισακουστεί και τώρα θα βρείτε την αγάπη από εκεί…που ούτε καν το είχατε φανταστεί.Αύριο

13 Δεκεμβρίου 2018

Γενικά

Το μυαλό των περισσότερων όταν ακούνε την λέξη μετρημένος πάει σε εσάς τους Αιγόκερους. Ωστόσο σήμερα, η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να σας παρασύρουν σε ξαφνικά έξοδα για το σπίτι σας. Επίσης σήμερα, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως περίοδος έντονων προετοιμασιών, καθώς κατά τη διάρκεια της, δεν θα διστάσετε να  προχωρήσετε σε μυστικές επαφές και παρασκηνιακές συζητήσεις.

Ερωτικά

Πολλά αυτά που σας συμβαίνουν και δεν μπορείτε να έχετε και χρόνο ή ήρεμη διάθεση… για φτιάξετε την προσωπική σας ερωτική ζωή. Ωστόσο, τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες, που έχουν βγει στον δρόμο σας, θα σας δείξουν ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους. Επίσης, αυτή η εποχή, είναι καλή για επαγγελματικές επενδύσεις – εξετάσεις – σπουδές και ότι σχετικό!

Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   9/12 – 16/12/2018

Αυτή την εβδομάδα όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω σας. Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και οι όψεις συνόδου που θα σχηματίσει τόσο με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Κρόνο, όσο και με τον Πλούτωνα, θα σας ωθήσουν να γίνετε ακόμα πιο αυστηροί και επιφυλακτικοί με το περιβάλλον σας.
Την Δευτέρα εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε ακραίες αντιδράσεις.
Την Τρίτη και την Τετάρτη η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σας στα αποκτήματα σας (υλικά και μη). Την Πέμπτη, η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας δώσει ευφάνταστες ιδέες.
Την Παρασκευή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.
Το Σάββατο μια μικρή απόδραση σε ένα κοντινό προορισμό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Την Κυριακή η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει την προσοχή σας στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ενώ η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Κρόνο θα ενισχύσει την αξιοπιστία σας.

Ερωτικά

Στην αρχή της εβδομάδας, φίλοι Αιγόκεροι, οι συνθήκες είναι τόσο ευνοϊκές για εσάς που θα ήταν κρίμα να περιορίσετε αυτήν τη θετική επίδραση μόνο στον επαγγελματικό τομέα. Μπορείτε, εξίσου, να διαπρέψετε και στα αισθηματικά σας, αν το βάλετε στο μυαλό σας.

Οι δεσμευμένοι ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μικροκαθυστερήσεις, ακόμα και αναβολές προκαθορισμένων σχεδίων που είχατε κάνει με το ταίρι σας. Αν σκοπεύετε να οργανώσετε κάτι μαζί, αποφύγετέ το μέχρι το τέλος της εβδομάδας, γιατί μάλλον δε θα καταφέρετε να το ολοκληρώσετε. Παρ’ όλα αυτά, μην αποθαρρυνθείτε από τα μικρά σκαμπανεβάσματα, καθώς θα έχουν περιορισμένη χρονική ισχύ.

Οι αδέσμευτοι ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας έχετε τόση γοητεία που θα τραβήξετε πολλά βλέμματα πάνω σας. Το θέμα είναι, τελικά, αν και τι θα κάνετε ώστε να προχωρήσετε και πέρα από την απόλαυση του να σας θαυμάζουν. Βάλτε λίγη παραπάνω ενέργεια στο ερωτικό παιχνίδι, λιγότερη από τη μισή που αφιερώνετε στη δουλειά σας, και τα αποτελέσματα δε θα σας απογοητεύσουν.

Δεκέμβριος 2018

Γενικά

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου ξεκινά κάπως παράδοξα, αφού θα πρέπει να ασχοληθείς με ζητήματα που δε σε αφορούν άμεσα, αλλά για κάποιο λόγο θα σε επηρεάσουν. Δώσε τη βοήθειά σου όπου χρειάζεται αλλά μην κάνεις δικά σου ξένα προβλήματα γιατί θα καταλήξεις να περάσεις όλες τις γιορτές προβληματισμένος/η.

1ο δεκαήμερο [22-31 Δεκεμβρίου]

Εξαιρετικό διάστημα αυτό για σένα, καθώς οι αλλαγές που γίνονται στη ζωή σου τώρα, έχουν ως στόχο τη βελτίωση, την εξέλιξη, την αναβάθμιση. Σημαντικό και βοηθητικό ρόλο αυτήν την περίοδο θα παίξουν άτομα από το στενό φιλικό σου περιβάλλον.

Στον επαγγελματικό τομέα σε περιμένουν μεγάλες και σημαντικές εκπλήξεις. Η σταθερότητα που επιζητούσες στην καριέρα σου έρχεται τώρα κάτι που θα επηρεάσει με τη σειρά του και τα οικονομικά σου θετικά. Πρόσωπα κύρους και ισχύος σου δείχνουν τώρα την εύνοιά τους, γεγονός που σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στον οικονομικό τομέα μπορεί να χρειαστούν αναπροσαρμογές του προϋπολογισμού σας, καθώς θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάποια οικονομική ζημιά (από το χώρο του σπιτιού). Ωστόσο, από τα μέσα Δεκεμβρίου, μία κρυφή πηγή εσόδων, εμφανίζεται, δίνοντάς σου μια ανάσα για να περάσεις πιο άνετα τις γιορτές.

2ο δεκαήμερο [1-9 Ιανουαρίου]

Το κλίμα των Χριστουγέννων φαίνεται ότι σε έχει επηρεάσει για τα καλά, καθώς ο ρομαντισμός σου χτυπάει κόκκινο. Βέβαια, στην άλλη πλευρά του ουράνιου τόξου βρίσκεται η θλίψη και η μελαγχολία, η οποία όμως είναι παροδική και οφείλεται στις γιορτές.

Στον επαγγελματικό τομέα θα διαπιστώσετε πως η καθημερινότητά σου κατακλύζεται από ζητήματα που αφορούν σε αυτόν, με πολύ ευχάριστη χροιά όμως. Αξιοποίησε το ευχάριστο κλίμα χωρίς άγχος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Στον οικονομικό τομέα αναμένονται αναπάντεχες αλλαγές: ξαφνικά θα λαμβάνεις χρήματα, ξαφνικά θα πρέπει να τα ξοδεύεις. Θα πρέπει να περιμένεις λίγο πριν τα Χριστούγεννα ένα απροσδόκητο ποσό το οποίο θα σου φέρει αμέτρητη χαρά και θα σε βοηθήσει να περάσεις χαρούμενες γιορτές.

3ο δεκαήμερο [10-19 Ιανουαρίου]

Είσαι πολύ δυναμικός/ή και αποφασισμένος/η να κατακτήσεις τον κόσμο (σχεδόν), κάτι που μεταφράζεται σε απεριόριστη ενέργεια, συνεχή κίνηση και διαρκείς επαφές.

Στον επαγγελματικό τομέα οι αντοχές σου είναι τεράστιες, δουλεύεις άπειρες ώρες και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από συναδέλφους και ανώτερούς σου. Λαμβάνεις έτσι μία δύναμη στον εργασιακό χώρο που λειτουργεί ως μαγιά για τα επόμενα επιτεύγματά σου.

Στον οικονομικό τομέα βλέπεις τα εισοδήματά σου να αυξάνονται σημαντικά, κάτι που φυσικά προκύπτει από την επιμελή και μεθοδική σου εργασία, όμως την αύξηση αυτή θα πρέπει να την περιμένεις μετά τα Χριστούγεννα. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα, λοιπόν.

Ερωτικά

Ο Δεκέμβριος θα είναι ιδιαίτερα τυχερός μήνας για εσάς, όσον αφορά στον αισθηματικό σας τομέα, αρκεί βέβαια και εσείς να δώσετε το χρόνο και την προσοχή που του αναλογούν, διαφορετικά η τύχη από μόνη της δε θα καταφέρει να σας εξασφαλίσει και πολλά.

Οι δεσμευμένοι φροντίστε αυτόν το Δεκέμβριο να περάσετε όσο πιο πολύ χρόνο μπορείτε με το/τη σύντροφό σας, ούτως ώστε να εξαργυρώσετε την καλή τύχη που σας εξασφαλίζουν οι πλανητικές συγκυρίες. Μη θεωρείτε δεδομένο ότι η αγάπη που του/της δείχνετε αρκεί.

Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία μέσα στις γιορτές να συναντήσετε κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον, ωστόσο είναι σημαντικό να δείξετε το ενδιαφέρον σας αυτό, καθώς η στιβαρή και σοβαρή σας ιδιοσυγκρασία μπορεί να παρεξηγηθεί ως αδιαφορία.

Το έτος 2018 θα φέρει στο προσκήνιο τα κρυμμένα ταλέντα και τους πόρους των Αιγόκερων. Οι πλανήτες θα είναι πιο ευνοϊκοί για να αναπτύξετε και να μεγαλώσετε τη ζωή σας. Θα κερδίσετε πολλή εξουσία κατά τη διάρκεια της επόμενης περιόδου. Θα υπάρξει φωτεινότητα και αίσθηση χαράς και ευτυχίας στη ζωή σας. Τα καλύτερα έρχονται, αλλά οι πρακτικές δυσκολίες δεν μπορούν να αποκλειστούν. Η πρακτικότητα σας θα είναι χρήσιμη για να βγείτε και να υπερέχετε στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή φέτος. Ο Αιγόκερως θα έχει χιλιάδες ευκαιρίες να υπερέχει στον τομέα της σταδιοδρομίας τους φέτος. Πράγματι, θα έχετε μεγάλη ελευθερία να διερευνήσετε τις επαγγελματικές δυνατότητες, θα έχετε τη βοήθεια των συνομηλίκων και των ψηλότερων επιχειρήσεων και τώρα. Επίσης, θα υπάρξουν περιστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επαγγελματικά εμπόδια, αν παραμείνετε ήρεμοι ωστόσο, θα καταφέρετε να λύσετε τα θέματα αυτά. Η μέση του έτους δείχνει κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια στην καριέρα σας. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό αυτή τη φορά και θα βγείτε χωρίς εμπόδια. Η ομαδική δουλειά θα αποδώσει καλά για τους Αιγόκερους φέτος. Το τέλος του έτους δίνει δυνατότητες μετεγκατάστασης ή αλλαγής της επαγγελματικής σας πορείας αν είναι πρόθυμοι να κάνετε το επόμενο βήμα. Η ερωτική ζωή των Αιγόκερων θα είναι ένα μεγάλο ζήτημα φέτος. Βγείτε από τα όνειρά σας και μπείτε στην πραγματικότητα της ζωής τώρα. Μην καλοπιάνεστε με το σύντροφό σας, αντ ‘αυτού συμβουλεύεστε να ζήσετε και να αγαπάτε. Με αυτόν τον τρόπο, τα μελλοντικά προβλήματα μπορούν να παραγκωνιστούν. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, τις συμπάθειες σας και τις αντιπάθειες με τον σύντροφό σας. Τότε θα μπορέσετε να διαλύσετε το μυστήριο και το αίνιγμα που σας περιβάλλει. Όσοι είναι αδέσμευτοι αυτήν την περίοδο θα βρουν την κατάλληλη στιγμή για μια αξιολόγηση με αποτέλεσμα μια πραγματικά δεσμευμένη σύμπραξη για τη ζωή. Ο αισθησιασμός και η ρομαντική διάθεσή σας θα ανυψωθούν σε νέο σημείο καθώς το έτος προχωράει. Εκείνοι που έχουν παντρευτεί ή έχουν ήδη μια σχέση θα βρουν στο έτος μια καλή στιγμή για να γνωρίσουν περισσότερα για το ταίρι τους. Οι Αιγόκεροι θα είναι σε θέση να ταξιδεύουν ομαλά στην οικονομική τους πλευρά φέτος. Αποφύγετε τις παρορμητικές δαπάνες και κάντε ένα απόθεμα για το μέλλον. Σχεδιάστε τις οικονομικές σας δαπάνες και δώστε προτεραιότητα στην οικονομική σας εκροή για το έτος. Παρόλο που τα επιτόκια μπορεί να σας προσελκύσουν, να είστε τολμηροί να εγκαταλείψετε κάποια υπερβολή στη ζωή για την οικονομική σας βελτίωση στο μέλλον. Τα μέσα του έτους απαιτούν ιδιαίτερα ορισμένες δαπάνες που σχετίζονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και δεν μπορούν να διακυβευτούν. Ωστόσο, κρατήστε τα οικονομικά σας μέτρα αυστηρά. Το έτος είναι ευνοϊκό για εσάς ώστε να κάνετε επενδύσεις σε ακίνητα. Το τέλος του έτους θα μπορούσε να απαιτήσει κάποιες οικονομικές δαπάνες που σχετίζονται με την περιπέτεια, τα ταξίδια και την αναψυχή, να προχωρήσετε και να διασκεδάσετε, καθώς η περίοδος είναι καλή για κάτι τέτοιο. Για το έτος 2018, οι Αιγόκεροι θα βλέπουν ένα αυξημένο επίπεδο ενέργειας και ζωτικότητας. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι τα επίπεδα ενέργειας σας κατευθύνονται μέσω των κατάλληλων καναλιών. Μείνετε σε εγρήγορση και επικεντρωθείτε στα καθήκοντά σας. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα άθλημα και να αφήσετε μακριά μερικές κακές συνήθειες που σας έχουν στοιχειώσει εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Ακολουθήστε ένα αυστηρό σχέδιο διατροφής και μην ψάχνετε για μια άνετη περίοδο. Πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές για το επόμενο έτος. Φροντίστε για την ψυχική σας υγεία, μιας και είναι πιθανό να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο σημαντικό στρες, το οποίο θα χρειαστεί αρκετή δουλειά από μέρους σας ώστε να το ξεπεράσετε.

Απαντήστε σε ερωτήματα που σας απασχολούν στα ερωτικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θέλεις να σώσεις τη σχέση σου; Υπάρχουν δυσεπίλυτα προβλήματα; Πότε έρχεται νέος έρωτας στο προσκήνιο; Πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις, συμβουλεύσου τα άστρα και τους κορυφαίους αστρολόγους.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως

Oroskopos.tv

Γενικά

22/12 - 20/1

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εσωστρεφείς. Διακρίνονται για την ενεργητικότητα τους, την πρακτικότητα, την οργάνωση αλλά και για την πειθαρχία που διαθέτουν.

Είναι υπεύθυνα άτομα και σχεδόν όλες οι ενέργειες τους χαρακτηρίζονται από στρατηγική. Είναι φιλόδοξοι και επιθυμούν τις περισσότερες φορές να αποκτήσουν δύναμη, φήμη και κύρος.

Συγκινησιακά είναι συγκρατημένοι και προχωρούν αργά και με σταθερά βήματα μέχρι να φτάσουν στην επίτευξη του σκοπού τους.

Αιγόκερως : Χαρακτηριστικά

Oroskopos.tv

Η γυναίκα Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Μία ψηλή, αδύνατη, ψύχραιμη και ήσυχη γυναίκα. Αν θυμώσει, γίνεται πολύ σκληρή. Δουλ ...

Oroskopos.tv

Ο άντρας Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο έχει μεγάλα, στρογγυλά και όμορφα μάτια, καθώς ...

Αιγόκερως : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Αιγόκερω

Oroskopos.tv

Αιγόκερως: Ήρεμος και Συνεσταλμένος

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Σαν ζώδιο, ο Αιγόκερως, είναι γνωστός για την σύνεσή του, και είναι ακριβώς αυτή η σ ...

Oroskopos.tv

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι ερωτικοί συνδυασμοί για έναν Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Κατευθυνόμενοι από τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι στη ζωή σας ίσως είναι ιδιαίτερα επιρρε ...

Oroskopos.tv

Ο ρεαλισμός του Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Όλοι έχουμε διαβάσει για τον ρεαλισμό του Αιγόκερω, αλλά από πού πηγάζει; Ποιο είνα ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Βίκυ

Μέσα από την αστρολογία και την πολυετή μου εμπειρία μπορώ να σε καθοδηγήσω και να σε βοηθήσω να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για την ζωή σου σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Αλεξία

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για την σχέση σου, την δουλειά σου, την ζωή σου γενικώς καλό θα ήταν να γνωρίζεις από πριν το αποτέλεσμα των επιλογών σου. Για να αποφασίζεις συνειδητά.

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

H αγάπη σου με χορταίνει

Οι γυναίκες το συνηθίζουμε να περνάμε από την βουλιμία στην ανορεξία και πάλι από την ...

Σχέσεις - Αγάπη

Είσαι καλός εραστής ; Το μυστικό !

Θέλεις να μάθεις αν η νέα σου γνωριμία είναι καλός εραστής; Θα στο πει η Αφροδίτη του κα ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Καθαρισμός ενέργειας

Υπάρχει τρόπος να καθαρίσουμε ενεργειακά; Είναι πολλές φορές που ολόκληρη περίοδος γί ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u
error: Content is protected !!