Αιγόκερως

Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο

24 Μαρτίου 2019

Γενικά

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Αιγόκερους. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου θα περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, σε δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Από την άλλη πλευρά,  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα εκφραστικό, ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Τώρα θα μου πείτε, καλύτερα να εξαπατώ από το να εξαπατάμε…

Ερωτικά

Καλό θα ήταν όταν δύο άτομα που στον ένα ή στον άλλο βαθμό, συνδέονται ερωτικά, να συζητούν πάντα τα θέματα που μπλοκάρουν τη σχέση τους. Είτε όμως είσαι αυτό τον καιρό σε κάποια σχέση είτε όχι, μάλλον θα συναντάς δυσκολίες και τη μη κατανόηση των απόψεών σου, από τον άνθρωπο που απευθύνεσαι. Σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο, να φερθείς παρορμητικά και να πεις κάποια λόγια που ίσως αργότερα να τα μετανιώσεις. Γι αυτό έχε τον έλεγχο των συναισθημάτων σου.

Αιγόκερως Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο

Γενικά   24/3 – 31/3/2019

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή την εβδομάδα εσείς οι Αιγόκεροι.
Την Κυριακή η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται μια ημέρα όπου θα περάσετε όμορφα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, σε δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά.
Από την άλλη πλευρά,  η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα κάνει τον λόγο σας ιδιαίτερα εκφραστικό, ενώ στην προσπάθεια σας να πετύχετε τους στόχους σας, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Τώρα θα μου πείτε, καλύτερα να εξαπατώ από το να εξαπατάμε…
Την Δευτέρα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θέλει να σας πει ότι, από τη στιγμή που οι προηγούμενες ημέρες ήταν ιδιαίτερα φορτωμένες, θα πρέπει σήμερα να δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Αφήστε λοιπόν στην άκρη τα κοινωνικά πρέπει, και απολαύστε λίγες στιγμές χαλάρωσης. Την Τρίτη η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας θα κάνει πολύ ενδιαφέρουσα την καθημερινότητα σας.
Την Τετάρτη η όψη εξαγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να διαφημίσετε τα σχέδια σας.
Την Πέμπτη ο Ερμής θα ολοκληρώσει  την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων.
Την  Παρασκευή θα είστε σκληροί και άκαμπτοι απέναντι στους άλλους.
Το Σάββατο η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων,  θα εγκαινιάσει μια περίοδο όπου θα έχετε πολλές συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις.
Ενώ την Κυριακή, η είσοδος του Άρη στο Διδύμων είναι πιθανό να δημιουργήσει εντάσεις στο χώρο της εργασίας σας.

Ερωτικά

Η καθημερινότητά σας δεν έχει καμία απολύτως συνοχή ή ομαλότητα, με αποτέλεσμα να οδηγείστε με μαθηματική ακρίβεια στην “παράνοια” αυτήν την εβδομάδα. Η οργανωτική σας φύση δεν αντέχει την απείθαρχη μορφή που έχει πάρει η ζωή σας, με αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας να ασχολείστε αποκλειστικά με το πώς θα βελτιώσετε και θα ανασυντάξετε τη μέρα σας. Κάντε λίγη υπομονή, γιατί το Σαββατοκύριακο βελτιώνεται η κατάσταση.

Αν είστε δεσμευμένοι και βάλετε ψηλά τις ανάγκες του/της συντρόφου σας αυτό το διάστημα, δημιουργείτε ένα υπέροχο κλίμα για τη σχέση σας. Η έλξη που υπάρχει αυτό το διάστημα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας είναι ισχυρή, όμως για να εκτονωθεί σωστά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας. Είναι γνωστό ότι είστε ιδιαίτερα παρορμητικοί και ειλικρινείς, αλλά κάποιες φορές είναι απαραίτητο να δαμάζετε αυτή τη φύση σας για το καλό της σχέσης σας.

Οι αδέσμευτοι διανύετε ένα διάστημα, το οποίο θα μπορούσε αρκετά εύκολα να χαρακτηριστεί ως οίστρος. Σας ξυπνούν ένστικτα, τα οποία συνηθίζετε να εκφράζετε μετά από μεγάλα χρονικά διαστήματα γνωριμίας με κάποιο άτομο. Όμως τώρα είναι διαφορετικά. Εκδηλώνετε αυτά τα ένστικτα χωρίς να σας απασχολεί ιδιαίτερα το πόσο καλά γνωρίζετε τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας. Μάλιστα, φαίνεται πως οι πιο δεσμευτικές καταστάσεις δεν σας συγκινούν ιδιαίτερα αυτές τις μέρες.

Μάρτιος 2019

Γενικά

Υπάρχει τεράστια κινητικότητα στην καθημερινότητά σας, γεγονός που μπορεί να σας φέρει αρκετό άγχος το οποίο θα δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε, τουλάχιστον μέσα στο Μάρτιο. Αυτή τη στιγμή μπορεί να νιώθετε ότι βρίσκεστε στο μάτι ενός κυκλώνα εξελίξεων, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα στρεσογόνο, ωστόσο τα πράγματα ηρεμούν από τον επόμενο μήνα. Υπομονή! 

1ο δεκαήμερο

[22-31 Δεκεμβρίου]

Η καθημερινότητά σας είναι αυτή που σας απασχολεί περισσότερο από κάθε τι για το Μάρτιο. Υπάρχει μία κινητικότητα μέσα στη μέρα σας και αυτό σας ανησυχεί, καθώς δεν είστε σίγουροι για το αν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε αυτές τις απαιτήσεις αυτό το διάστημα.

Στον επαγγελματικό τομέα φροντίζετε να μην αγχώνεστε για μικροπράγματα, καθώς ξέρετε πως η καριέρα σας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θέλετε να είστε ήρεμοι για όταν χρειαστεί να ανεβάσετε στροφές. Βασίζεστε περισσότερο στον εαυτό σας, παρά στους συνεργάτες/συναδέλφους σας, γιατί ξέρετε πως μόνο τον εαυτό σας μπορείτε να εμπιστεύεστε απόλυτα, τουλάχιστον γι’ αυτήν την περίοδο.

Στον οικονομικό τομέα θα χρειαστεί να δαπανήσετε αρκετά χρήματα προκειμένου να διευθετήσετε υποχρεώσεις που σας πιέζουν στην καθημερινότητά σας. Ενδέχεται αυτά να είναι περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να βγάλετε αυτήν την περίοδο, όμως αυτή η κατάσταση είναι παροδική. Κάντε λίγη υπομονή και σωστή διαχείριση και όλα θα είναι καλά.

2ο δεκαήμερο

[1-9 Ιανουαρίου]

Η καθημερινότητά σας είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και αυτό σας δίνει ζωή γι’ αυτό το μήνα. Κάποιοι άνθρωποι θα βραχυκύκλωναν κάτω υπ’ αυτές τις συνθήκες, όχι όμως εσείς. Έχετε γεννηθεί για τις προκλήσεις, γιατί μέσα από αυτές μαθαίνει ο κόσμος για το μεγαλείο σας.

Στον επαγγελματικό τομέα φροντίζετε να βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση. Αν οι υποχρεώσεις δεν είναι αρκετές ζητάτε να σας αναθέσουν κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα… Οι αντοχές σας εντυπωσιάζουν τους ανθρώπους γύρω σας, όπως επίσης και τους ανωτέρους σας, γεγονός που τους κάνει να πιστεύουν πως οι δυνατότητές σας είναι πολύ μεγαλύτερες από τη θέση που κατέχετε.

Στον οικονομικό τομέα δημιουργείτε τις συνθήκες και μέσω της δουλειάς, αλλά κυρίως μέσω της διαχείρισης που κάνετε για αύξηση των εισοδημάτων σας. Συναλλάσσεστε με απόλυτη λογική και προσοχή, καθώς θεωρείτε πως τώρα είναι το καταλληλότερο διάστημα για οικονομία. Παρ’ όλα αυτά δεν ξεχνάτε τη φιλάνθρωπη φύση σας, γι’ αυτό φροντίζετε ο μηνιαίος προϋπολογισμός σας να συμπεριλαμβάνει και αυτό το μικρό έξοδο που κάνετε με την καρδιά σας.

3ο δεκαήμερο

[10-19 Ιανουαρίου]

Νιώθετε μια εσωτερική ανησυχία αυτόν το μήνα, η προέλευση της οποίας παραμείνει ασαφής, και έτσι στρέφεστε στην οικογένειά σας ώστε να ζητήσετε καθοδήγηση. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σας και θα πρέπει να τις αναζητήσετε.

Στον επαγγελματικό τομέα η ανασφάλειά σας απορρέει από την αστάθεια του εργασιακού σας χώρου. Οι οικονομικές ανακατατάξεις στον επαγγελματικό σας τομέα, σας προκαλούν τον εύλογο φόβο ότι μπορεί να ακολουθηθούν και από αντίστοιχες οικονομικές. Μην αγχώνεστε, καθώς είναι περισσότερο δική σας αίσθηση, αλλά αν συνεχίσετε να μην το διαχειρίζεστε, μπορεί να κάνετε το φόβο σας πραγματικότητα.

Στον οικονομικό τομέα παρ’ όλες τις φοβίες σας, όπως αναφέρθηκαν παραπάνω, ο Μάρτιος θα είναι ένας αρκετά σταθερός, αν όχι ανοδικός, μήνας για τα έσοδά σας. Μάλιστα, φαίνεται ότι θα κάνετε και αρκετά έξοδα…καλοπέρασης για το σπίτι. Μην ανησυχείτε, όλα βαίνουν ομαλώς.

Ερωτικά

Η ερωτική σας ζωή παίρνει ιδιαίτερα θετική μορφή αυτό το μήνα, αλλά δεν έχει ισχυρή δυναμική. Μπορεί εσείς να θέλετε να πιέσετε καταστάσεις, προκειμένου να γίνει κάτι που θα διατηρήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σας, όμως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι καλό είναι να προσπαθήσετε να επιλύσετε πιθανά προβλήματα που αφορούν στη σχέση σας, ωστόσο φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και μην διστάσετε να αναλάβετε τις ευθύνες σας εάν αυτό είναι απαραίτητο. Είναι μια θαρραλέα και έντιμη κίνηση, που θα εκτιμηθεί απεριόριστα από το/τη σύντροφό σας.

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου αντιμετωπίζετε μια σειρά από πιεστικά καθήκοντα και υποχρεώσεις που σας προκαλούν άγχος, γεγονός που σας αποσπά από την ερωτική σας ζωή. Δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν είστε διατεθειμένοι να περιορίσετε τον ήδη υπάρχοντα για χάρη κάποιου/ας άλλου/ης. Ακόμα κι έτσι όμως κάτι παρουσιάζεται στη ζωή σας που σας ταράζει. Ένα άτομο από το παρελθόν με το οποίο υπήρχε αμοιβαία έλξη. Το αν θα γίνει κάτι μεταξύ σας ή όχι είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.

1ο δεκαήμερο

[22-31 Δεκεμβρίου] 

Επαγγελματικά

Είναι δεδομένο πως η καριέρα σου είναι πολύ σημαντική για σένα, όμως αυτό το χρόνο δεν είναι εκείνη που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα. Με το ξεκίνημα του 2019 έχεις την ευκαιρία να χτίσεις σχολαστικά τους στόχους σου και να κάνεις τον ετήσιο προγραμματισμό σου, όμως δε φαίνεται να “καίγεσαι” να τους υλοποιήσεις όλους. Το ένστικτό σου όταν πρόκειται για δουλειά είναι αλάνθαστο και δεν αποκλείεται αυτό το έτος να καταλαβαίνεις κάτι που δεν μπορεί να κατανοήσει ο μέσος εργαζόμενος. Δεν είσαι δυσαρεστημένος/η με αυτήν την κατάσταση, μάλλον ανακουφισμένος/η φαίνεσαι περισσότερο παρά οτιδήποτε άλλο. Η προσωπική σου ζωή έχει προτεραιότητα για σένα φέτος και όταν βάζεις ξεκάθαρους στόχους δεν παρεκλείνεις ποτέ από αυτούς.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η το ένστικτό σου σε οδηγεί στη δικτύωση. Δεν πραγματοποιείς μεγάλες και ηχηρές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας σου, κάτι που είναι αρκετά συνετό εκ μέρους σου, όμως ξέρεις πως για να πάει καλά η επιχείρησή σου αυτό το έτος πρέπει να αυξήσεις τη δημοτικότητά της. Έτσι αυτό το χρόνο ασχολείσαι περισσότερο με το marketing και τη δικτύωσή σου, ενδεχομένως επεκτείνοντας τη διαφήμισή σου σε πλατφόρμες που δεν είναι ακόμα γνωστές. Αυτό βασικά είναι και το μυστικό της επιτυχίας σου για το 2019, αρκεί να διαφημίζεις ακούραστα τον εαυτό σου. Μπορείς να το κάνεις;

Αν είσαι άνεργος/η βρίσκεις τους κατάλληλους ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή. Όταν πρόκειται για δουλειά, οι Αιγόκεροι έχουν μία αλάνθαστη πυξίδα, που τους δείχνει τον τόπο, τον τρόπο και το χρόνο που μπορούν να πιάσουν δουλειά. Κάπως έτσι λοιπόν βρίσκεις κι εσύ τη δουλειά σου το 2019, ενσωματώνοντας παράλληλα και ένα νέο χαρακτηριστικό που διευκολύνει πολύ τη θέση σου, τις δημόσιες σχέσεις. Αυτό θα είναι και το δυσκολότερο κομμάτι, αλλά θα αποτελέσει το βασικό και κύριο μάθημα που έχεις να πάρεις από το 2019 ώστε να ωριμάσεις ακόμα περισσότερο.


Οικονομικά

Το ξεκίνημα του 2019 σε φορτώνει με υποχρεώσεις που σε κάνουν να δυσανασχετείς, καθώς σε βγάζουν εκτός πλάνου. Μην απογοητεύεσαι, γιατί αυτή η κατάσταση δεν κρατάει περισσότερο από μερικές μέρες στις αρχές του Ιανουαρίου. Από ‘κει και πέρα, ο οικονομικός σου τομέας σταθεροποιείται και δεν αντιμετωπίζεις σημαντικές αλλαγές. Προς το τέλος του χρόνου και πιο συγκεκριμένα κοντά στα επόμενα γενέθλιά σου, εμφανίζεις μία τάση στη σπατάλη, κάτι που προφανώς δηλώνει πως η διαχείριση που έκανες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ήταν εξαιρετική, καθώς σου επιτρέπει να γίνεις πιο σπάταλος/η απ’ ό, τι συνήθως (δηλαδή να αρχίσεις να ξοδεύεις κανονικά, γιατί μόνο σπάταλος/η δεν είσαι). Για να συμβαίνει αυτό σημαίνει πως έχεις τη δυνατότητα να το κάνεις. Είναι δυνατόν ποτέ εσύ να σπαταλήσεις απερίσκεπτα ή χωρίς πλάνο; Μήπως είναι η στιγμή, πού και πού, να το δοκιμάσεις;


Αισθηματικά

Όσο απίθανο κι αν σου φαίνεται ο αισθηματικός σου τομέας είναι ο πρωταγωνιστής της ζωής σου για το 2019. Σοκαριστικό, το ξέρω, αλλά πρέπει να το ξεπεράσεις για να συνεχίσουμε… Η δράση που υπάρχει στην ερωτική σου ζωή φέτος είναι αξιοζήλευτη, καθώς επίσης και οι νέες, τολμηρές τάσεις που εμφανίζεις. Είτε είσαι δεσμευμένος/η, είτε αδέσμευτος/η εκδηλώνεις μία επιθυμία να αλλάξεις πολλά από τον παλιό τετραγωνισμένο τρόπο με τον οποίο προσέγγιζες ανέκαθεν τον αισθηματικό τομέα.

Αν είσαι δεσμευμένος/η ξαφνιάζεσαι ακόμα κι εσύ με τον εαυτό σου φέτος. Φυσικά δε θα έκανες τίποτα που αφορά στη σχέση σου σα μονάδα, καθώς όσο ανατρεπτικός/η και να γίνεις, ξέρεις και σέβεσαι τις αρχές μιας δέσμευσης. Εκφράζεις στο ταίρι σου την επιθυμία να ζήσετε έξω από “κουτάκια”, να κάνετε πράγματα χωρίς πρόγραμμα, να ζήσετε ουσιαστικά και καλά, χωρίς άγχος και επαχθείς ευθύνης, να κάνετε ξανά τη σχέση σας ανθρώπινη, χωρίς να είναι υποχρέωση. Φαίνεται πως αυτές τις ανησυχίες σου τις ενστερνίζεται πλήρως και ο/η σύντροφός σου και είναι και δική του/της επιθυμία να ανανεώσετε αυτό το δεσμό. Όμως είναι απαραίτητο να διαχωρίσεις την έννοια της ελευθερίας από εκείνη της ασυδοσίας, καθώς είναι πολύ πιθανό να παρεκκλίνεις από τις αρχές σου, εξαιτίας της ισχυρής ανάγκης που νιώθεις για ανεξαρτησία. Όσο διατηρείς την αυτοκυριαρχία σου, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.

Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόκειται να κάνεις ορισμένα τρελά πράγματα αυτό το χρόνο, τρελά για σένα… Έχεις την ανάγκη να ζήσεις και να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου, χωρίς περιορισμούς και το κυριότερο χωρίς ταμπού. Θέλεις να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα στη ζωή σου, αλλά από την άλλη δεν θέλεις να στερηθείς και της συντροφικότητα αυτό το χρόνο, έτσι βρίσκεις τον τρόπο να τα συνδυάσεις. Δημιουργείς σχέσεις, οι οποίες εξαρχής γνωρίζουν πως θα είναι βραχύβιες. Φλερτάρεις και διασκεδάζεις χωρίς όριο, ενώ το 2019 δε θα διστάσεις να δημιουργήσεις και καθαρά εφήμερες σχέσεις. Μην ανησυχείς δεν έχεις πάθει βλάβη, απλώς βιώνεις μία φάση, η οποία σου εγγυώμαι πως έχει ημερομηνία λήξης. Προς το τέλος του χρόνου βρίσκεις εκείνο τον άνθρωπο που θα σε κάνει να θες να περιοριστείς και να δημιουργήσεις σχέση, όμως διατηρώντας πάντα τις προσωπικές σου ελευθερίες και έχοντας ως προτεραιότητα τα “θέλω” σου.

2ο δεκαήμερο

[1-9 Ιανουαρίου] 

Επαγγελματικά

Είσαι ο πιο ανθεκτικός/η και σκληροτράχηλος/η εργάτης/ρια του ζωδιακού, δουλεύοντας ακατάπαυστα βρέξει-χιονίσει. Έχεις τεράστια αποθέματα αντοχής, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την καριέρα σου και το αποδεικνύεις με κάθε δυνατό τρόπο και φέτος. Η καριέρα σου πάει καλά, όμως το απλώς καλά, δε σου αρκεί ποτέ. Όμως πολλές φορές μέσα στο χρόνο φτάνεις τον εαυτό σου στα όριά του, με αποτέλεσμα τακτικά να νιώθεις εξάντληση. Αν φροντίσεις να ξεκουράζεσαι κατά τα διάρκεια του έτους δε θα γίνεις χειρότερος/η στη δουλειά σου, αντιθέτως θα εξασφαλίσεις τη σωστή σωματική και πνευματική ισορροπία σου, αποφεύγοντας τη μείωση της παραγωγικότητάς σου, η οποία είναι πολύ πιθανή, κυρίως κατά το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου. Τότε γίνεται κάποιες διεργασίες μυστικά από σένα, που αφορούν στην αύξηση των αρμοδιοτήτων σου ως επιβράβευση της εργατικότητά σου. Στο τέλος του 2019 είναι είναι απαραίτητο να είσαι εκεί 100% της αποδοτικότητάς σου και να είσαι ετοιμοπόλεμος/η, διότι οι ευθύνες σου αυξάνονται σημαντικά μέσα στο χώρο εργασίας και πρέπει να αποδείξεις πως το άξιζες. Οπότε φύλαξε μερικές δυνάμεις για το τέλος του 2019, αλλά μην επαναπαυτείς ούτε λεπτό στο υπόλοιπο του έτους.

Αν είσαι αυτοαπασχολούμενος/η ενδέχεται το 2019 να είναι πιο εξαντλητικό για εσένα, συγκριτικά τουλάχιστον με το 2018. Ιδιαίτερα κατά το δεύτερο τετράμηνο του έτους, η καθημερινότητα γίνεται έντονη και αρκετές φορές χαοτική. Η αλήθεια είναι πως η φύση σου δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στο χάος, γι’ αυτό φροντίζεις να τα βάζεις όλα σε “κουτάκια”, όμως φέτος κάτι σου ξεφεύγει με αποτέλεσμα τακτικά να νιώθεις πως βρίσκεσαι στη μέση του πουθενά, χωρίς να ξέρεις πως να το διαχειριστείς. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζεις αυτό το χρόνο, να μάθεις να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις, γιατί είτε σ’ αρέσει, είτε όχι είσαι κι εσύ άνθρωπος και η πιθανότητα να ξεφύγει κάτι από τον έλεγχό σου και να δυναμιτίσει το καλοσχεδιασμένο πρόγραμμά σου είναι πέρα για πέρα υπαρκτή. Η επιχείρησή σου δεν επηρεάζεται τόσο από αυτήν την κατάσταση, όσο επηρεάζει εσύ και δυσκολεύεσαι να είσαι εξίσου παραγωγικός/η με πριν. Άλλωστε δε θα κρατήσει για πολύ, η συνθήκη αυτή έρχεται στη ζωή σου για να σε διδάξει και όχι για να σε ισοπεδώσει. Το τρίτο τετράμηνο του 2019 πρόκειται να ιδανικό και αρκετά επικερδές, κάτι που θα σε κάνει να ξεχάσεις πολύ γρήγορα την ταραχή του προηγούμενου.

Αν είσαι άνεργος/η έχεις την τάση να απογοητεύεσαι αρκετά εύκολα φέτος, ιδιαίτερα τις περιόδους που θα ψάχνεις και δε θα βρίσκεις δουλειά. Αυτή όμως είναι μία πραγματικότητα για όλους τους ανθρώπους, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να πάψεις να διαμαρτύρεσαι για την τύχη σου και να διερωτάσαι “Γιατί σε μένα;”, γιατί δεν συμβαίνει μόνο σ’ εσένα. Αν δεν επιτρέψεις σε αυτήν την απαισιοδοξία να σε καταβάλλει, τότε η κατάλληλη θέση για σένα πλησιάζει, αν όμως απογοητευτείς και εγκαταλείψεις τις προσπάθειες, δε θα σε βρουν οι δουλειές μόνες τους.


Οικονομικά

Όποιο κι αν είναι το επαγγελματικό σου status, τα νέα για τον οικονομικό σου τομέα είναι ευχάριστα. Έχεις μία κρυφή εύνοια, η οποία φροντίζει να σου εξασφαλίζει κάτι παραπάνω από τα βασικά. Παρατηρείται μία σταθερή ανοδική πορεία, χωρίς σημαντικές μεταβολές. Η μόνη σημαντική αλλαγή σχετικά με τα οικονομικά είναι ο τρόπος που εσύ τα διαχειρίζεσαι. Φυσικά δε σταματάς να αποταμιεύεις, όποτε αυτό είναι εφικτό, όμως αρχίζεις να σπαταλάς, ενδεχομένως πιο αβασάνιστα από ποτέ. Μάλιστα η γενναιοδωρία σου αυτό το χρόνο είναι αξιοθαύμαστη! Φρόντισε μόνο να σπαταλάς με λογική, προστατεύοντας τον προϋπολογισμό σου γιατί όπως είπαμε και παραπάνω, η άνοδος είναι μεν σταθερή αλλά σταδιακή. Πρόσεξε μην “τραυματίσεις” αυτό το ρυθμό με “τρύπες” που μπορεί να ανοίγεις με τις σπατάλες σου.


Αισθηματικά

Η ευαισθησία και ο δυναμισμός που εκδηλώνεις αυτό το χρόνο στέλνει ανάμεικτα μηνύματα στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σου. Η αλήθεια είναι πως τείνεις να προκαλείς σύγχυση στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, γιατί τη μία βγάζεις έναν πολύ ευαίσθητο και τρυφερό χαρακτήρα και την άλλη γίνεσαι ένα όπλο δράσης που δίνει την εντύπωση πως δεν υπάρχει ίχνος ευαισθησίας μέσα του. Αν προσπαθούσες να κάνεις λίγο πιο ομαλές τις μεταβάσεις σου από τη μία κατάσταση στην άλλη, το άτομο με το οποίο συνδέεσαι, είτε μόνιμα και μακροχρόνια, είτε προσωρινά και βραχυπρόθεσμα, θα στο χρωστούσε χάρη.

Αν είσαι δεσμευμένος/η φέτος έχεις τις καλές και τις κακές σου στιγμές. Το πρόβλημα είναι πως όταν διανύεις τις κακές μέρες, πρόκειται να είναι αρκετές κακές. Γίνεσαι τραχύς/εία στη συμπεριφορά σου και τείνεις να καταδυναστεύεις το/τη σύντροφό σου. Θέλεις να γίνεται το δικό, ούτως ή άλλως, αλλά μέσα στο 2019 το παρακάνεις, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να δημιουργούνται εντάσεις, οι οποίες καταστρέφουν το καλό κλίμα στη σχέση σου. Ιδιαίτερα κατά το καλοκαιρινούς μήνες γίνεσαι ανυπόφορος/η. Φρόντισε εκείνο το διάστημα να περιορίσεις αυτά τα ένστικτά σου και προσπάθησε να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με το ταίρι σου, αντί να απομονώνεσαι.

Αν είσαι αδέσμευτος/η δραστηριοποιείσαι πολύ έντονα στον ερωτικό τομέα το 2019 και είσαι διατεθειμένος/η να μην αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Θες να δεσμευτείς όμως διαπιστώνεις πως δεν είσαι έτοιμος/η να το κάνεις με τον/την πρώτο/η τυχόντα/ούσα. Το άτομο που θα βάλεις στη ζωή σου θα πρέπει να συμφωνεί με τις αντιλήψεις σου περί δέσμευσης και θα πρέπει να είναι πάντα έτοιμο για να ανταπεξέλθει στη ξεχωριστή φύση σου, η οποία φέτος τείνει να γίνεται πολύ ρομαντικά περιπετειώδης. Θα σ’ ερωτευτεί με την πρώτη ματιά, αλλά κι εσύ το ίδιο! Μπορείς να βιώσεις τον απόλυτο έρωτα φέτος, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να ανοιχτείς…! 

3ο δεκαήμερο

[10-19 Ιανουαρίου] 

Επαγγελματικά

Κατά τη διάρκεια του νέου έτους διατηρείς τις ισορροπίες τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά (εργασιακές σχέσεις), κάτι που ως επί το πλείστον λειτουργεί αποτελεσματικά, εκτός από το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, οπότε τα πράγματα διαταράσσονται κι εσύ βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου για να τα ξαναφέρεις σε ένα διαχειρίσιμο επίπεδο. Η πίεση που μπορεί να δέχεσαι μπορεί να σε κάνει συγκρουσιακό/ή και ετοιμοπόλεμο/η (με την αρνητική του χροιά), γεγονός που σου προκαλεί μεγάλο στρες αφού ο στόχος σου είναι ο ακριβώς αντίθετος: η διατήρηση της ισορροπίας και της ειρήνης στον εργασιακό σου χώρο, η οποία επιτυγχάνεται από το Νοέμβριο και μετά, με σένα να διεκδικείς ακόμα περισσότερο χώρο (ο οποίος και σου αξίζει).

Οι αυτοαπασχολούμενοι/ες απολαμβάνετε μία καλή χρονιά, σε όλη της την έκταση, αλλά παρ’ όλα αυτά πάντα ελλοχεύει μέσα σου το μικρόβιο της ανεπάρκειας. Νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις περισσότερα, να συμβάλεις με πιο αποτελεσματικό τρόπο, να προσφέρεις ακόμα πιο πολύ. Ωστόσο, αυτό σου το άγχος είναι ανεδαφικό και απορρέει από τη δική σου τελειομανία και το φόβο της αποτυχίας. Πρέπει τώρα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το γεγονός ότι επιτυγχάνεις χωρίς να διπλοτσεκάρεις κάθε σου επίτευγμα για μειονεκτήματα. Αυτό μπορεί να σε βάλει σε μία διαδικασία ρίσκου, προκειμένου να βελτιώσεις την επιχείρησή σου, αλλά έχε κατά νου ότι ειδικά οι πρώτοι πέντε μήνες του 2019 δεν ενδείκνυνται καθόλου για ριψοκίνδυνες κινήσεις. Αν θες να προχωρήσεις σε αλλαγές, καλό θα ήταν να τις επιχειρήσεις από τον Ιούνιο και μετά.

Οι άνεργοι/ες κατά το πρώτο εξάμηνο μπορεί να αντιμετωπίζετε την αναζήτηση εργασίας σαν μία κατάσταση που σας μειώνει προσωπικά, γι’ αυτό οι προσδοκίες σας θα τείνουν να διέπονται από μία αλαζονεία. Προσοχή! Σε καμία δουλειά δε θα σε προσλάβουν ως γενικό διευθυντή/γενική διευθύντρια με το “καλημέρα σας”. Αν, σε πρώτη φάση, δεν κατεβάσεις λίγο τα στάνταρ σου, η επαγγελματική αποκατάσταση θα γίνει μία χρονοβόρα και ιδιαίτερα επίπονη διαδικασία. Σε οποιαδήποτε δουλειά και αν προσληφθείς, χρειάζεται χρόνος, ώστε να μπορέσεις να αποδείξεις την αξία σου, η οποία είναι αναμφισβήτητη, αλλά οι μέλλοντες εργοδότες σου θέλουν -και δικαιολογημένα- απτά αποτελέσματα πριν σε αναγνωρίσουν και στηρίξουν την ανέλιξή σου.


Οικονομικά

Λίγο λόγω της δραστηροποίησής σου, λίγο λόγω της εύνοιας της τύχης, τα οικονομικά σου παρουσιάζουν σημαντική άνοδο κατά το νέο έτος και μάλιστα από πολλές διαφορετικές πηγές ταυτόχρονα (δουλειά, οικογένεια κ.ο.κ). Από την αρχή του έτους, κυρίως στο πρώτο τετράμηνο, έχουν ξεκινήσει οι ζυμώσεις στα επαγγελματικά σου για μια αύξηση του εισοδήματός σου, την οποία εσύ ακόμα δε γνωρίζεις αλλά σύντομα θα μάθεις. Αυτόν το χρόνο θα ξοδέψεις αρκετά χρήματα ώστε να βελτιώσεις τις συνθήκες στο χώρο του σπιτιού αλλά και για να “κακομάθεις” τόσο τον εαυτό σου, όσο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι εντάξει και το να ξοδέψεις για να σε επιβραβεύσεις και για να ευχαριστήσεις τους οικείους σου, ωστόσο διατήρησε έναν έλεγχο στο πού πηγαίνουν τα χρήματά σου και με τι ρυθμό τα χαλάς, ώστε να μη βρεθείς με ανεξήγητο έλλειμμα που θα σου προκαλέσει ανώφελο στρες.


Αισθηματικά

Έτος αναζήτησης θα είναι το 2019 για σένα φίλε/η Αιγόκερε, καθώς θα ψάξεις βαθιά μέσα σου τι πραγματικά θέλεις, πώς το θέλεις, θα προσπαθήσεις να διευθετήσεις τα συναισθηματικά σου απωθημένα και γενικότερα θα αφιερώσεις το νέο χρόνο στην ανασύνταξη και τον επαναπροσδιορισμό σου. Είναι σημαντικό αυτή τη διαδικασία να την προσεγγίσεις με εντελώς φρέσκια ματιά και να εξετάσεις κάθε θέμα με το οποίο θα ασχοληθείς χωρίς προκατάληψη (κυρίως χωρίς προκατάληψη στο πώς βλέπεις τον εαυτό σου). Να θυμάσαι, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχει μόνο η ανάγκη σου να επανακαθορίσεις τις επιθυμίες σου από την αρχή.

Αν είστε δεσμευμένοι/ες σε γενικές γραμμές θα απολαμβάνετε τη σταθερότητα που φέρνει το 2019 για τη σχέση σας. Ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού θα ανακινούνται ζητήματα και πρόσωπα από το παρελθόν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, κάτι που θα αποσταθεροποιήσει τη σχέση σου. Κάθε φορά που μπορεί να επανέρχεται κάτι από παλιά, φρόντισε να συγκρατείς την αντίδρασή σου, αφού στην πραγματικότητα δεν ευθύνεται κάποιος/α από τους δυο σας για την επανεμφάνιση ανθρώπων και καταστάσεων στη ζωή σας. Ψυχραιμία, κατανόηση και αυτοκριτική είναι τα κλειδιά για να αντιμετωπίσεις τις αναταράξεις σε μία σχέση που φαίνεται να έχει αρκετές προοπτικές να ανθίσει.

Οι αδέσμευτοι/ες αρκετά νωρίς μέσα στο 2019 θα αισθανθείτε τη βαθύτερη ανάγκη να ρουφήξετε το μεδούλι της ζωής, να ζήσετε έντονες στιγμές και να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει. Ενδεχομένως, για να το επιτύχεις αυτό, να χρειαστεί να σκάψεις βαθιά μέσα σου (και κυρίως στο παρελθόν σου) ώστε να ανακαλύψεις απωθημένα και ταμπού που σε κρατούσαν δέσμιο/α των πρέπει μέχρι σήμερα. Φαίνεσαι αρκετά αποφασισμένος/η να υπερβείς τα εμπόδια που ως επί το πλείστον εσύ έβαζες στον εαυτό σου και ως εκ τούτου να μπορέσεις να έχεις πιο δυνατές εμπειρίες που ανταποκρίνονται απόλυτα στην επιθυμία σου. Αυτό το ταξίδι αναζήτησης θα σε κάνει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, τόσο μάλιστα που θα μπορέσεις να οδηγηθείς στο σωστό άνθρωπο. Όσο πιο γρήγορα μέσα στο χρόνο περάσεις αυτή τη φάση, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσεις να μεταπηδήσεις στο club των δεσμευμένων. 

Απαντήστε σε ερωτήματα που σας απασχολούν στα ερωτικά!
Κάλεσε σήμερα στο 14850
Θέλεις να σώσεις τη σχέση σου; Υπάρχουν δυσεπίλυτα προβλήματα; Πότε έρχεται νέος έρωτας στο προσκήνιο; Πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις, συμβουλεύσου τα άστρα και τους κορυφαίους αστρολόγους.
Επιλέξετε άλλο ζώδιο...

Αιγόκερως

Γενικά

22/12 - 20/1

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης και ανήκει στην κατηγορία των Παρορμητικών ζωδίων. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος.

Συνήθως οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο, είναι παρορμητικοί και εσωστρεφείς. Διακρίνονται για την ενεργητικότητα τους, την πρακτικότητα, την οργάνωση αλλά και για την πειθαρχία που διαθέτουν.

Είναι υπεύθυνα άτομα και σχεδόν όλες οι ενέργειες τους χαρακτηρίζονται από στρατηγική. Είναι φιλόδοξοι και επιθυμούν τις περισσότερες φορές να αποκτήσουν δύναμη, φήμη και κύρος.

Συγκινησιακά είναι συγκρατημένοι και προχωρούν αργά και με σταθερά βήματα μέχρι να φτάσουν στην επίτευξη του σκοπού τους.

Αιγόκερως : Χαρακτηριστικά

Η γυναίκα Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Μία ψηλή, αδύνατη, ψύχραιμη και ήσυχη γυναίκα. Αν θυμώσει, γίνεται πολύ σκληρή. Δουλ ...

Ο άντρας Αιγόκερως

In category Αιγόκερως αστρολογία

Ο άντρας που ανήκει σε αυτό το ζώδιο έχει μεγάλα, στρογγυλά και όμορφα μάτια, καθώς ...

Αιγόκερως : Ερωτικές Συναστρίες

Ερωτικές Συναστρίες

Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε την ερωτική συναστρία.


Άρθρα για Αιγόκερω

Ωροσκόπος Αιγόκερως – Η πολιορκία της Δόξας

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Με Ωροσκόπο Αιγόκερω, υπάρχει συχνά ένας δυαδικός συνδυασμός ενός ατόμου που από τ ...

Αιγόκερως: Ήρεμος και Συνεσταλμένος

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Σαν ζώδιο, ο Αιγόκερως, είναι γνωστός για την σύνεσή του, και είναι ακριβώς αυτή η σ ...

Ο ρεαλισμός του Αιγόκερω

In category Αρθρογραφία Αιγόκερως

Όλοι έχουμε διαβάσει για τον ρεαλισμό του Αιγόκερω, αλλά από πού πηγάζει; Ποιο είνα ...

Συνεντεύξεις

Αστρολόγοι

Ήρα

Μάθε πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, ο γάμος σου η εργασία σου. Ο σκοπός είναι να γνωρίζεις από πριν για να προλάβεις τις όποιες εξελίξεις στην ζωή σου. Αν γνωρίζεις σίγουρα διαχειρίζεσαι καλύτερα τα πάντα!

Μανώλης

Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει την λύση του! Απλά κάνε focus στην λύση και όχι στο πρόβλημα ! Είμαι εδώ για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους μεθόδους πρόβλεψης που γνωρίζω και θα έχουμε την οριστική ...

Περισσότερα άρθρα

Γυναίκα - Γάμος

Πες τι θέλεις !

Ξέρετε ποια είναι η μεγαλύτερη πληγή των σχέσεων; Ότι δεν λέμε στην αγάπη μας αυτά που ...

Σχέσεις - Αγάπη

Ω Λίμπιντο, Ω Λίμπιντο…

Μ’ αρέσεις πώς μ’ αρέσεις! Αυτό θα μπορούσε να είναι το κανονικό τραγουδάκι των Χριστ ...

Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η Έννοια των τάλισμαν

Από πού πηγάζει η δύναμη και η προστασία ενός συμβόλου; Ένα τάλισμαν είναι ένα ειδικό φ ...
Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u