Η μαγεία των κεριών !


Μερικές φορές μπορούμε να δημιουργήσουμε καταιγίδες ενέργειας για τον εαυτό μας, γιατί μερικές φορές τα πράγματα χρειάζονται λίγη ώθηση. Ζούμε σε μια θάλασσα ζωντανής ενέργειας που βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Το κερί είναι η “δυνητική” πηγή ενέργειας. Το πνεύμα μας είναι η ψυχική μας πηγή.

Όταν συνδυάζουμε το ενεργειακό δυναμικό με την ψυχική ενέργεια του πνεύματός μας, δημιουργούμε μια δύναμη που θα επηρεάσει το σύμπαν γύρω μας. Θυμηθείτε ότι έχετε μεγάλη ευθύνη στον εαυτό σας και στους άλλους να χρησιμοποιήσετε τις όποιες γνώσεις σας με εποικοδομητικό και θεραπευτικό τρόπο. Μην προσπαθήσετε να κάμψετε τη θέληση των άλλων και να θυμάστε το Κάρμα. Κρατήστε την πρόθεσή σας καθαρή.

Η μαγεία των κεριών δεν θα λύσει τα προβλήματά σας σε μια νύχτα, αλλά είναι ένα ισχυρό εργαλείο. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι τα γεγονότα μπορούν να τροποποιηθούν και να ακολουθήσουν την θέλησή σας και να επηρεαστούν από τη θέλησή σας. Δεν είμαστε αβοήθητοι παρευρισκόμενοι.

Το κερί χρησιμοποιείται για να εστιάσει το μυαλό και να εστιάσει την πρόθεση, την ενέργεια και την επιθυμία σας σε αυτό το πράγμα – είτε πρόκειται για μια σχέση (με ένα άτομο), για μια νέα δουλειά, για μια αλλαγή της κατάστασης διαβίωσης ή οτιδήποτε άλλο.

Είμαστε πολύ σαφείς όταν λέμε ότι δεν πρέπει να ονομάσετε το άτομο όταν κάνετε ένα κερί που καίει για μια σχέση με κάποιον όταν δεν είστε ήδη σε σχέση με αυτό το άτομο – γιατί αυτό είναι προσπάθεια να λυγίσετε τη θέληση άλλου. Όταν ασκείτε ερωτική μαγεία με κεριά, πρέπει να ζητάτε μια όμορφη σχέση, χωρίς να ορίζετε το άτομο, ώστε το σύμπαν να ενώσει τον δρόμο σας με κάποιο άτομο, αλλά χωρίς να βιαστεί η θέληση κάποιου ατόμου.

Χρησιμοποιήστε απλά κεριά από γυάλινα βάζα που διαρκούν περίπου 7 ημέρες σε διάφορα χρώματα για πρόθεση, ένταση, συγκέντρωση. Μην χρησιμοποιείτε σπασμένα κεριά (σπασμένα όνειρα), βρώμικα κεριά ή πράγματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για κάτι άλλο. Και πάνω απ ‘όλα κρατήστε απλό και καθάριο το τελετουργικό.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Πετυχημένα Ξόρκια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πως πετυχαίνει κάποιο ξόρκι; Χρειάζεται κάποια τεχνική για να πετύχει ένα ξόρκι; Σ ...

Μαγεία !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Τι είναι τελικά η μαγεία; Μήπως πιστεύουμε την άποψη της ιεράς εξέτασης γι’ αυτήν; ...

Αρχαίες Μελωδίες !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Είχαν μουσικά όργανα οι αρχαίοι Έλληνες; Ποια ήταν η αρχαιοελληνική μουσική; Οι αρ ...

Η αρχαιότερη κατάρα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Σε ποια γλώσσα είναι η αρχαιότερη κατάρα; Το ξέρετε πως η αρχαιότερη κατάρα του κόσ ...

Γουίκα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ποια είναι η θρησκεία αυτή που προτιμούν οι φεμινίστριες και οι παγανιστές; Είναι ...

Οι στάσεις του ύπνου !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η θέση του ύπνου δείχνει τον χαρακτήρα μας; Υπάρχουν στάσεις όταν κοιμόμαστε; Κάθε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u