Ουράντια !


Η διδασκαλία της Ουράντια στηρίζεται στην επαφή,

Που είχαν με διάφορους τρόπους, οι ιδρυτές της με εξωγήινους και στις αποκαλύψεις, πού τούς έγιναν από αυτούς.

Βασικό κεφάλαιο της σύγχρονης παραθρησκείας είναι το θέμα της ύπαρξης εξωγήινων όντων – UFO.

Από πλευράς Κοινωνιολογίας της Θρησκείας στο θέμα της πίστης σε εξωγήινους διαπιστώνεται ἡ ύπαρξη ενός «επιστημονικοθρησκευτικού συγκρητισμού» .

Ήδη από τη δεκαετία του 1950 ορισμένες ομάδες ενασχόλησης με τα UFO, περνούσαν από την φιλοσοφική θεώρηση σε μια θρησκευτικού τύπου προσέγγιση.
Παραθέτουμε αποσπάσματα από το βιβλίο της ουράντια.

Ουράντια είναι το κοσμικό όνομα του πλανήτη μας.

Οι Ουραντιανοί είναι οι φυσιολογικοί άνθρωποι των διαφόρων φυλών, οι γήινοι του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος.

Η Ουράντια είναι ένας συνηθισμένος πλανήτης του Τοπικού μας σύμπαντος, του Nέβαδον.

Το Σύμπαν του Νέβαδον περιέχει περίπου 10 εκατομμύρια πλανήτες από τους οποίους μόνον οι 3.840.101 ήταν κατοικημένοι το έτος 1934 μ.X που δόθηκαν τα Έγγραφα του Βιβλίου.

Για λόγους που περιγράφονται στο βιβλίο,

Η Ουράντια επιλέχθηκε από τον Χριστό-Μιχαήλ, Δημιουργό και Παντοκράτορα του Τοπικού Σύμπαντος του Nέβαδον, για την ενσάρκωσή του στο ρόλο ενός κοινού θνητού με την προσωπικότητα του Ιησού του Ναζωραίου.

Ο Μιχαήλ είναι ένας Κυρίαρχος Δημιουργός Υιός του θεού, που ανήκει στο Τάγμα των Μιχαήλ με αύξοντα αριθμόν 611.131.

Η Ουράντια, ο πλανήτης μας, βρίσκεται στο έβδομο Υπερσύμπαν του Όρβοντον – ο κεντρικός πυρήνας του οποίου είναι ο Γαλαξίας – Γαλακτώδης Οδός – με πρωτεύουσα την Ουβέρσα.

O μείζον τομέας μας ονομάζεται Σπλάντον με πρωτεύουσα την Y-Μείζονα την Πέμπτη και ο ελάσσων τομέας μας λέγεται Ένσα με πρωτεύουσα την Y-Ελάσσονα την Τρίτη.

Η Ένσα περιλαμβάνει 100 Τοπικά Σύμπαντα,

Μεταξύ των οποίων και το δικό μας Τοπικό Σύμπαν του Νέβαδον. Η πρωτεύουσα του Νέβαδον είναι η Σάλβινγκτον, όπου εκεί βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του Ανώτατου Παντοκράτορα του Nέβαδον, του Μιχαήλ Χριστού.

Το Τοπικό μας Σύμπαν του Nέβαδον έχει 100 Αστερισμούς, μεταξύ των οποίων είναι και ο δικός μας, αυτός του Νορλατιαντέκ, με πρωτεύουσα την Εντέντια.

O αστερισμός του Νορλατιαντέκ αποτελείται από 100- συστήματα στα οποία ανήκει και το δικό μας Σύστημα που ονομάζεται Σύστημα της Σατάνια (από το όνομα του βοηθού του Εωσφόρου, Σατανά, πριν από την αποστασία).

Πρωτεύουσα του Συστήματος της Σατάνια είναι η Τζερουζέμ.

Η Σατάνια δεν είναι ηλιακό σύστημα, αλλά ένα σύστημα από ήλιους που αποτελείται από 1.000 κατοικήσιμους πλανήτες από τους οποίους οι 619 κατοικούνται, και μεταξύ των οποίων ο δικός μας.

Η Ουράντια, έχει τον αύξοντα αριθμό 606. Αυτό σημαίνει ότι ήταν ο 606ος πλανήτης του συστήματος που χρονικά ανέδειξε ζωή μετά τη δημιουργία του συστήματός μας.

Από τα 1.000.000 χρόνια που καταγράφτηκε σαν κατοικημένος πλανήτης μέχρι το 1934 που δόθηκαν τα «Έγγραφα της Ουράντια» έχουν κατοικηθεί άλλοι 13 κόσμοι στο σύστημά μας.

Στους συμπαντικούς χάρτες, ο πλανήτης μας αναφέρεται ως εξής:

«O 606 της Σατάνια, στον Αστερισμό του Νορλατιαντέκ, τοπικό σύμπαν Nέβαδον, ελάσσων τομέας Ένσα, μείζων τομέας Σπλάντον, Υπερσύμπαν του Όρβοντον». Αυτό είναι αρκετό για τον ουράνιο αγγελιοφόρο να βρει οποιονδήποτε στη Γη.

Η Ουράντια είναι ένας «δεκαδικός» (σύμφωνα με αναλογίες στη δεκαδική κλίμακα) και πειραματικός πλανήτης.

Σε έναν ανά δέκα πλανήτες, ο Δημιουργός του τοπικού σύμπαντος αφήνει τη ζωή και την ανθρώπινη κοινωνία να εξελιχθεί με ελάχιστη παρέμβαση εκ μέρους του.

Στους υπόλοιπους εννέα πλανήτες, η ανθρωπότητα είναι πιο στέρεα δομημένη, διαχειριζόμενη από ουράνιες προσωπικότητες και οδηγείται πιο αυστηρά στο θεϊκό πεπρωμένο της.

Σε δεκαδικούς και πειραματικούς πλανήτες σαν τον δικό μας,

Όπου επιτρέπεται μεγάλος αριθμός ελευθεριών, η ζωή παράγει ποικίλους και πρωτότυπους συνδυασμούς που οι δημιουργοί παρατηρούν και μέσω αυτών κερδίζουν και άλλοι κόσμοι, αλλά το ρίσκο της αναρχίας και της επαναστάσεως είναι πολύ πιο μεγάλο σε τέτοιους πλανήτες.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u