Προβλέψεις Νοεμβρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη


ΓΕΝΙΚΑ

“Καλό αυτί – κάρτα 67”

Ο Νοέμβριος φέρνει ευχάριστες εξελίξεις, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Για τα επαγγελματικά, ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά εποικοδομητικός και κατάλληλος για συζητήσεις που αφορούν στην ανανέωση μιας συνεργασίας. Το διάστημα αυτό θα σας δώσει την ώθηση και την δυνατότητα να ακουστείτε, κερδίζοντας κάθε ακροατήριο και ταυτόχρονα την αναγνώριση των κόπων σας. Εξίσου εύκολα και ευχάριστα είναι τα πράγματα στα ερωτικά, τα οποία σας ανεβάσουν, με κύριο χαρακτηριστικό τις καλές και ουσιώδεις συζητήσεις. Ο μήνας προσφέρεται για να δημιουργήσετε ξεχωριστές στιγμές, μην τον αφήσετε λοιπόν ανεκμετάλλευτο.

ΚΡΙΟΣ

“Σάλπιγγα – κάρτα 65”

Αυτός ο μήνας θα σας ξεσηκώσει με πολλά προμηνύματα που έχουν να κάνουν κυρίως με οικονομικά ζητήματα. Θα κάνετε έναν εξονυχιστικό έλεγχο για τα έσοδα και τα έξοδα του περασμένου διαστήματος και επικεντρωθείτε στο πως θα καλυφθούν τυχόν ζημιές.

Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα θα κινηθούν σε ρυθμούς χελώνας αυτό το μήνα, καθώς λαμβάνετε συνεχώς νέες πληροφορίες, τις οποίες δε ξέρετε πως να διαχειριστείτε. Η κτητικότητα και η ζήλια δεν είναι πολύ βοηθητικές και εν προκειμένω είναι άτοπες, οπότε καλό θα ήταν να τις περιορίσετε.

Στον επαγγελματικό τομέα στρέφεται η προσοχή σας για τον μήνα αυτό, κάτι που σας κρατάει σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Κινηθείτε έξυπνα και προσπαθήστε να “διαβάσετε” τις εξελίξεις που έρχονται στον επαγγελματικό χώρο, προκειμένου να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά. Έχετε αυτήν την ευχέρεια αυτήν την περίοδο, αξιοποιήστε τη!

ΤΑΥΡΟΣ

“Γιν-Γιαν – κάρτα 94”

Μπορεί να αντιμετωπίζετε δυσκολίες και καθυστερήσεις, όμως αυτό το μήνα καταφέρνετε να φέρετε την ισορροπία στη ζωή σας. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί βρίσκεστε σε θέση να κατανοήσετε καλύτερα για ποιο λόγο συμβαίνουν κάποια πράγματα γύρω σας ή τι κάνετε εσείς λάθος στη διαχείρισή τους.

Στον αισθηματικό τομέα αυτό μεταφράζεται με την εξυγίανση της σχέσης σας, εφόσον είστε δεσμευμένοι, αναλαμβάνοντας το μερίδιο των ευθυνών σας απέναντι στο ταίρι ή/και βοηθώντας το να κατανοήσει τα δικά του λάθη, κρατώντας έξω από το δεσμό σας τις αντιπαραθέσεις. Οι αδέσμευτοι βρίσκετε τις δικές σας εσωτερικές ισορροπίες και προετοιμάζετε τον εαυτό σας να παραμείνει έτσι σε μία ενδεχόμενη σχέση.

Στον επαγγελματικό τομέα γνωρίζετε ήδη πως η προσωπική σας ηρεμία βρίσκετε στην επιτυχία σας, η οποία δεν αργεί να έρθει! Δικαιώνονται οι κόποι σας και με αποφασιστικότητα δουλεύετε σκληρότερα, προκειμένου να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

“Αρχή – κάρτα 59”

Νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας έρχονται αυτό το μήνα. Αυτή η νέα εποχή φέρνει στο δρόμο σας εξαιρετικές ευκαιρίες που μπορούν να συμβάλλουν στην υλοποίηση των ονείρων σας.

Στον αισθηματικό τομέα συμβαίνουν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα, καθώς τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις ανανεώσεις που χρειαζόσασταν για να νιώθετε πιο πλήρεις. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου παίρνετε τη σχέση από την αρχή και συμφωνείτε από κοινού με το ταίρι σας τους νέους όρους που στην πραγματικότητα είναι το βήμα παραπάνω, που από καιρό ονειρευόσασταν. Οι αδέσμευτοι υποδέχεστε κάτι νέο στη ζωή σας που έρχεται για να σας κάνει ουσιαστικά ευτυχισμένους/ες.

Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται ανακατατάξεις που εσάς σας ωφελούν, τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό, διότι το προσεχές διάστημα θα αυξηθεί σημαντικά ο όγκος της εργασίας σας και είναι πιθανό να τρέχετε και να μη φτάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

“Σκάλα ψηλή – κάρτα 55”

Η προσωπική σας άνοδος, βελτίωση και ανανέωση γίνεται αυτό το μήνα με ταχύτερους ρυθμούς. Ανεξάρτητα από τον τομέα της ζωής σας διαπιστώνετε πως όλα τώρα γίνονται γρηγορότερα και γίνονται όπως ακριβώς τα θέλετε.

Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σας ανανεώνεται, χωρίς απαραίτητα να κάνετε κάτι εσείς και ο/η σύντροφός σας. Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκότερες και ο δεσμός σας επωφελείται από αυτές. Οι ελεύθεροι του ζωδίου περνάτε άμεσα από την ανεξαρτησία στη δέσμευση με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Στον επαγγελματικό τομέα, η εύνοια που δέχεστε είναι σημαντική. Δεν αποκλείεται να αναρριχηθείτε γρηγορότερα από το αναμενόμενο, ενώ την ανιούσα παίρνουν και οι απολαβές σας αυτό το διάστημα. Αν είστε επιχειρηματίες ή αυτοαπασχολούμενοι, αυτό το μήνα θα δείτε το τζίρο σας να ανεβαίνει σημαντικά!

ΛΕΩΝ

“Αεροπλάνο – κάρτα 91”

Ταξίδια, νέα από μακριά ή πρόσωπα από μακριά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν την περίοδο στη ζωή σας. Η αισιοδοξία και η ευδαιμονία που σας δημιουργείται αυτό το μήνα σας κάνει πιο δεκτικούς σε νέες προκλήσεις.

Στον αισθηματικό τομέα το κλίμα είναι εξαιρετικό ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο ταξίδι μαζί που θα λειτουργήσει ευεργετικά για τη σχέση σας. Εξίσου πιθανό είναι να φιλοξενήσετε κάποιο κοινό φιλικό σας πρόσωπο, το οποίο θα φέρει μεγάλη χαρά και στους δύο με τον ερχομό του. Οι ελεύθεροι διανύετε μία ιδιαίτερα ανέμελη περίοδο, χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Ωστόσο, σε μία μετακίνηση έρχεται στη ζωή σας κάποιο πρόσωπο που θα ταράξει θετικά την ηρεμία σας.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει έντονη κινητικότητα, η οποία δε σας αφήνει ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας. Δε σας ενοχλεί, όμως αυτό, καθώς έχετε γεννηθεί για τον “προβολέα” και λατρεύετε να κλέβετε την παράσταση με κάθε ευκαιρία. Έτσι και τώρα, δουλεύετε σκληρά και ανυπομονείτε για την αναγνώριση της μοναδικότητάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δρόμος – κάρτα 71”

Συνεχείς μετακινήσεις σας περιμένουν αυτό το μήνα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να εξασφαλίζετε περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σας. Ευθύνες, συναντήσεις, επικοινωνίες, διασκέδαση. Για όποιο λόγο κι αν χρειαστεί να μετακινηθείτε ένα είναι σίγουρο, πως δεν θα σας περισσεύει χρόνος να ανασάνετε.

Στον αισθηματικό τομέα συμβαίνουν πράγματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποσυμφορήσετε την ένταση των ημερών. Μπορείτε να κάνετε ένα μικρό ταξίδι με τον άνθρωπο σας, να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνετε και το κλίμα στη σχέση σας, το οποίο ήταν λίγο χλιαρό τελευταία.

Στον επαγγελματικό τομέα σας ανοίγονται πόρτες που μπορούν να κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα. Σας παρουσιάζονται ευκαιρίες που πραγματικά μπορούν να απογειώσουν την καριέρα σας, όμως είναι απαραίτητο να τις αρπάξετε μόλις εμφανιστούν, διότι αν δεν το κάνετε εσείς, μπορεί να βρεθεί κάποιος άλλος που θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΖΥΓΟΣ

“Πέντε κούπα – κάρτα 19”

Υπήρχαν εμπόδια το περασμένο διάστημα, τα οποία δε γνωρίζατε τι τα προκαλούσε, από που προέρχονταν και πως να τα αντιμετωπίσετε. Αυτό το μήνα, έρχονται στην επιφάνεια όλες οι πληροφορίες που χρειαζόσασταν, προκειμένου να βρείτε λύσεις σε αυτά.

Στον αισθηματικό τομέα υπήρχε μία ασάφεια, η οποία θόλωνε τη σκέψη και την κρίση σας. Τώρα, όμως, ανακαλύπτετε τους λόγους, εξαιτίας των οποίων δοκιμαζόταν τόσο καιρό η ερωτική σας ζωή. Το σημαντικό είναι πως όταν γνωρίζουμε πιο είναι το πρόβλημα, ξέρουμε και πια είναι η λύση του. Υπάρχουν εναλλακτικές, γι’ αυτό φροντίστε να επιλέξτε την καλύτερη για εσάς.

Στον επαγγελματικό τομέα δοκιμάζονται οι αντοχές σας, ανεξάρτητα από το τι ακριβώς είναι αυτό που αντιμετωπίζετε. Ίσως η καλύτερη εναλλακτική εδώ να είναι η ξεκούραση. Από την άλλη υπάρχει η πιθανότητα να δοκιμάζονται από ανωτέρους σας η δυναμική σας και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε καταστάσεις κρίσεων, γεγονός που θα κρίνει και την εξέλιξη ή μη της καριέρας σας. Είναι στο χέρι σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

“Κερί όρθιο – κάρτα 87”

Σε όποιο τομέα της ζωής σας κι αν συναντήσατε δυσκολίες το περασμένο διάστημα, τώρα τα πράγματα αλλάζουν. Όλα γίνονται με χαρακτηριστική ευκολία και οι λύσεις σε τυχόν προβλήματα είναι πέρα των προσδοκιών σας.

Στον αισθηματικό τομέα, εφόσον είστε δεσμευμένοι η σχέση σας περνάει σε άλλο επίπεδο, καθώς δεν αποκλείεται να κάνετε συζητήσεις με το ταίρι σας που θα οδηγήσουν το δεσμό σας στο επόμενο βήμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Οι αδέσμευτοι, είτε μπαίνετε σε κάτι πιο επίσημο, είτε γνωρίζετε κάποιον άνθρωπο που πρόκειται να σας ομορφύνει τη ζωή.

Στον επαγγελματικό τομέα οι επιτυχίες του μήνα αυτού μπορούν να αυξήσουν τόσο το κύρος σας στο χώρο εργασίας, όσο και τις απολαβές σας. Διανύετε ένα εξαιρετικό διάστημα με πολλές ευκαιρίες που, όσο και να το προσπαθήσετε, δεν μπορείτε να τους ξεφύγετε. Μπορείτε να υλοποιήσετε τα όνειρα σας, χωρίς να κουραστείτε. Εκμεταλλευτείτε το!

ΤΟΞΟΤΗΣ

“Πριγκίπισσα καρό – κάρτα 16”

Ο μήνας θα σας φέρει κάποιες μικροδυσκολίες, οι οποίες θα σας κάνουν πιο γκρινιάρηδες, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάσετε άρνηση προσαρμογής. Θέλετε τα πράγματα να γίνονται όπως εσείς επιθυμείτε, αλλά τώρα είστε υποχρεωμένοι να κάνετε συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, που υπό διαφορετικές συνθήκες δε θα κάνατε.

Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει μία έντονη συναισθηματική φόρτιση, η οποία αδυνατείτε να καταλάβετε πως έχει προκύψει. Είναι αρκετά έντονη και τακτικά σας προκαλεί μικροεκρήξεις, των οποίων αποδέκτης είναι το πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε αυτό το συναισθηματικό χείμαρρο που σας κατακλύζει, διότι είναι πιθανό να χαλάσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος.

Στον επαγγελματικό τομέα όλα βαίνουν καλώς για εσάς, όμως μέσα στο χώρο εργασίας αναπτύσσονται κάποιες γκρίνιες, εξαιτίας κουτσομπολιών, που κάνουν το κλίμα στη δουλειά λίγο ανυπόφορο. Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε συζητήσεις και κόντρες. Δε θα ήταν πολύ έξυπνο να ρισκάρετε την εικόνα σας για παιδιαρίσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

“Οκτώ σπαθί – κάρτα 32”

Υπάρχει έντονη κινητικότητα στην καθημερινότητά σας αυτό το διάστημα, γι’ αυτό το λόγο δε σχεδιάζετε το αύριο, παρά μόνο το σήμερα. Η ταχύτητα των γεγονότων δεν σας αφήνει περιθώρια να σκεφτείτε περισσότερα κι έτσι “δουλεύετε” για το τώρα.

Στον αισθηματικό τομέα γίνεστε αρκετά απρόβλεπτοι. Μπορεί να μην το κάνετε επίτηδες, αλλά να αναγκάζεστε εξαιτίας των συνθηκών. Παρ’ όλα αυτά, αυτός ο αυθορμητισμός που έχετε φέρει στη σχέση σας, λειτουργεί θετικά και ανανεωτικά. Δε θα ήταν κακό να συνεχίσετε να κάνετε εκπλήξεις στο/στη σύντροφό σας και μετά, όταν οι ταχύτητες της καθημερινότητάς σας καταλαγιάσουν.

Στον επαγγελματικό τομέα σας χαρακτηρίζει η πολυπραγμοσύνη. Έτσι, αυτός ο μήνας, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο, θα είναι ένας ακόμα μήνας στη δουλειά. Είστε μεθοδικοί και αποτελεσματικοί από τη φύση σας, γι’ αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνετε κάποιο λάθος, αλλά ακόμα κι αν το κάνετε, θα το διορθώσετε πριν το καταλάβει κανείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

“Δέκα κούπα – κάρτα 39”

Με το δεξί θα κάνει την είσοδο του ο Νοέμβριος, φέρνοντας ευχάριστες εκπλήξεις στην καθημερινότητά σας και σε όλους του τομείς της ζωής σας. Οι ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνίες θα σας δίνουν την ενέργεια και τη δύναμη που χρειάζεστε, προκειμένου να αντιμετωπίσετε τη ρουτίνα σας με περισσότερη ζωντάνια.

Στον αισθηματικό τομέα έρχονται απρόσμενα καλές εξελίξεις και η μία ευχάριστη έκπληξη διαδέχεται την άλλη. Το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο του ενδιαφέροντός είναι άριστο και η ερωτική διάθεση βρίσκεται στα ύψη. Πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να χαλάσετε κάτι τόσο όμορφο, γι’ αυτό αφήστε την ερωτική σας ζωή να σας οδηγήσει, ξέρει που πάει και πως να σας κάνει ευτυχισμένους.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει ένα γενικότερο ανανεωτικό κλίμα, το οποίο συμπεριλαμβάνει πολύ ευχάριστες αλλαγές και για την προσωπική σας καταξίωση. Έχετε δουλέψει σκληρά το περασμένο διάστημα και τώρα είναι καιρός να ανταμειφθούν οι κόποι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

“Ρήγας κούπα κάρτα 5”

Ο Νοέμβριος σας καλεί να φερθείτε με καλοσύνη και ευγένεια, προκειμένου να κατακτήσετε τους στόχους σας, ανεξαρτήτως τομέα. Με αυτά τα μέσα μπορείτε να πετύχετε περισσότερα απ’ όσα μπορούσατε να φανταστείτε.

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει έντονη κινητικότητα, γεγονός που θα σας κρατάει σε μόνιμη εγρήγορση, προσφέροντάς σας ευχάριστες στιγμές. Παρ’ όλο που δεν ανήκει στη φύση σας, ενδέχεται να συμπεριφερθείτε απότομα στο πρόσωπο του ενδιαφέροντός σας, με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μια μικρή απόσταση μεταξύ σας. Ένα έμπιστο άτομο από το στενό σας κύκλο θα σας δώσει κάποιες συμβουλές που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες, γι’ αυτό αξιοποιήστε τις.

Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχει έντονη δραστηριοποίηση, η οποία θα σας ανεβάσει σημαντικά την ψυχολογία. Είστε πιο παραγωγικοί όταν αυξάνονται οι ρυθμοί, γεγονός που σας επιτρέπει να παίξετε με τους δικούς σας όρους, υπηρετώντας τις φιλοδοξίες σας. Θα πρέπει φυσικά να παίξετε καθαρά και να διεκδικήσετε έντιμα και με την αξία σας όλα αυτά που θέλετε στο χώρο εργασίας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Προβλέψεις Ταρώ Μάρτιος 2020

In category Ταρώ

ΜΑΡΤΙΟΣ 2020 : Μήνας υψηλών ταχυτήτων! Σε ένα «πάντρεμα» Αριθμολογίας και Ταρώ θα πού ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάρτιος 2020

In category Ταρώ

 Προσωπικός αριθμός & ο μήνας επτά (7).  Πριν πούμε αναλυτικά τις προβλέψεις της Α ...

Προβλέψεις Μαρτίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ [κάρτα 38-Πλούτωνας] O Μάρτιος θα είναι πλούσιος σε γεγονότα, εκ των οποίων τα ...

Προβλέψεις Φεβρουαρίου με τις κάρτες sigma 2000 από την δημιουργό Σταυρούλα Καστρίνη

In category Ταρώ

ΓΕΝΙΚΑ [κάρτα 38-Πλούτωνας] O Φεβρουάριος θα είναι πλούσιος σε γεγονότα, εκ των οποίω ...

Προβλέψεις Ταρώ Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

                                                ΚΡΙΟΣ : Το Άρμα. Ένας μήνας επιτυχίας σας υπ ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Φεβρουάριος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας έξι (6)! Προτού πούμε τις μηνιαίες προβλέψεις για του ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u