Προβλέψεις Ταρώ Δεκέμβριος 2019


Κριός : Το Οκτώ από τα Κύπελλα.

Ο μήνας θα σας φέρει την ανάγκη για ένα διάλειμμα, ή έστω για κάποια αλλαγή στις συνήθειές σας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι χρειάζεστε μία αποφόρτιση από την κούραση  που έχετε, και ταυτόχρονα μία φόρτιση με καινούρια ενέργεια! Οι γιορτές των Χριστουγέννων θα βοηθήσουν σ’ αυτό!

Στην εργασία σας νιώθετε πως χρειάζεστε κάποια ανανέωση. Σε ακραία εκδοχή σκέφτεστε να τα παρατήσετε. Αν αυτό είναι μία σκέψη ανακούφισης, αλλά χωρίς υπόσταση, τότε μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η μέση οδός. Ζητήστε μία μικρή άδεια, ή μία μικρή αλλαγή στον τρόπο εργασίας σας ή στο ωράριο που ακολουθείτε. Θα σας δώσει περισσότερη θετική ενέργεια από όση φαντάζεστε. Κατόπιν κάντε υπομονή μέχρι να δείτε τις εξελίξεις. Το πιθανότερο είναι ότι θα συνεχίσετε με περισσότερη αισιοδοξία την εργασία σας. Ενδεχομένως να καταλάβετε ότι πιο αρνητικές ήταν οι σκέψεις σας παρά η ίδια η κατάσταση στην δουλειά σας. Κι έπειτα, ποια δουλειά είναι εύκολη; Από οικονομικής πλευράς θα δείτε αύξηση των αποδοχών σας και προσαυξήσεις λόγω των γιορτών!

Εάν δεν εργάζεστε προς το παρόν, ωστόσο βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, η πιθανότητα να επιστρέψετε σε έναν προηγούμενο χώρο δουλειάς είναι μεγάλη. Ορισμένοι, ίσως να ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο, που το κατέχετε καλά, αλλά σε εντελώς καινούριο χώρο, όπου θα σας υποδεχτούν με ευγένεια και συμπάθεια. Οι οικονομικές σας απολαβές θα σας φανούν ικανοποιητικές.

Ο αισθηματικός σας τομέας ζωής θα τα έχει όλα! Ξεκινώντας από τους παντρεμένους, τις παντρεμένες κι όσους ή όσες βρίσκεστε σε δεσμό, προβλέπεται αγκάλιασμα. Πιθανόν να περάσατε μία φάση απομάκρυνσης και αμφιβολιών. Σιγά-σιγά θα πλησιάσετε πιο κοντά. Θα είναι σαν να κάνατε ένα διάλλειμα στην σχέση σας και τώρα επιστρέφετε ο ένας στον άλλο. Συμβουλευτικά θα συνιστούσαμε να μην διερευνήσετε, εάν ο καλός σας ή η καλή σας μπήκε σε κάποια ερωτική περιπέτεια το χρονικό διάστημα που είχατε απομακρυνθεί. Σημασία έχει ότι από τώρα θα είστε μαζί. Κοιτάξτε μπροστά κι αφήστε τα «απόκρυφα» του ή της συντρόφου.

Κάποιοι που ανήκετε στο απευκταίο γκρουπ των χωρισμένων, μην λυπάστε άλλο. Ο μήνας είναι ιδανικός για επανασύνδεση! Η ευκαιρία θα δοθεί «βρέξει – χιονίσει» και με τον δυναμικό και αποφασιστικό χαρακτήρα σας θα την γραπώσετε! Η αισιόδοξη φύση σας, σε συνδυασμό με τα συναισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλο, θα φέρουν μία αίσια κατάληξη. Πολλές παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που οδήγησαν στην απομάκρυνση, έχουν πλέον ξεκαθαρίσει στο μυαλό και των δυο σας. Φροντίστε ώστε την ανανεωμένη σκέψη σας να συνοδέψουν ανανεωμένες πράξεις.

        Οι μοναχικοί-ες κύριοι και κυρίες μάλλον θα «βασανιστείτε» με ένα φλερτ που υπάρχει ήδη, αλλά δεν ωριμάζει. Η γυναίκα ή ο άντρας που σκέφτεστε, αν και σας έχει προσέξει, πιθανόν να πρέπει να τακτοποιήσει δικά της-του θέματα, που δεν της-του επιτρέπουν να τα δώσει όλα. Παρόλα αυτά ο μήνας θα σας φέρει πιο κοντά και ίσως να γίνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα προσέγγισης! Για ορισμένους και ορισμένες που δεν έχετε κάτι συγκεκριμένο στο νου σας, περισσότερο πιθανόν είναι να σας απασχολήσει ένα άτομο που ήδη γνωρίζετε ή που ήδη έχετε φλερτάρει στο παρελθόν, παρά κάτι εντελώς καινούριο. Βέβαια, μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, δεν «απαγορεύεται» η περίπτωση μίας εντελώς καινούριας γνωριμίας, που θα σας θυμίζει ωστόσο έναν ή μία πρώην σας!

Ταύρος : Η Δικαιοσύνη.

Αυτόν το μήνα θα ακολουθήσετε τους κανόνες. Πιθανόν να είστε τυπικοί σε κάθε σας κίνηση και ενέργεια. Σχεδόν ότι κάνετε θα γίνεται με όλους τους τύπους, από πλευράς επίσημων εγγράφων, συμβολαίων κτλ.

Στην εργασία σας θα προσαρμοστείτε με τους κανόνες της δουλειάς σας, ακόμη κι αν δεν σας φαίνονται σωστοί για τα δικά σας κριτήρια. Ίσως να χρειαστεί να ελέγξετε τον θυμό σας, σε περίπτωση που δεν θα συμφωνήσετε με κάτι. Σκεφτείτε, αν με τον θυμό θα καταφέρετε να αλλάξετε την κατάσταση, ή αν τελικά σας  ευνοεί καλύτερα η υπομονή και η διπλωματία. Οι οικονομικές αποδοχές από την εργασία σας θα είναι οι κανονικές και στην ώρα τους. Κυρίως θα λαμβάνετε αυτά που σας αντιστοιχούν με βάση την συμφωνία που έχετε κάνει, ή την προβλεπόμενη από το κράτος χρηματική αμοιβή σας. Σε περίπτωση που δικαιούστε κάποιο μπόνους ή κάποια προσαύξηση εξαιτίας των γιορτών των Χριστουγέννων, θα την πάρετε.

Αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας, είναι πιθανόν να σας προσλάβουν, μόνιμα ή με σύμβαση χρόνου, σε μία κρατική δουλειά. Ορισμένοι ωστόσο θα προσληφθείτε στον ιδιωτικό τομέα, και θα εργαστείτε μέσα σε ένα τυπικό πλαίσιο εργασίας, σύμφωνα με αυτά που προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Με την αντίστοιχη λογική θα διαμορφωθεί και η μηνιαία μισθοδοσία σας. Επίσης θα χρειαστεί να δείξετε προσαρμοστικότητα, μιας και η φιλοσοφία του επαγγελματικού χώρου που θα σας υποδεχτεί, θα βασίζεται στην τάξη και στην οργάνωση.

Εξίσου συστηματικά θα εξελιχθούν και οι προσωπικές σας σχέσεις. Οι παντρεμένοι, οι παντρεμένες και οι δεσμευμένοι ή οι δεσμευμένες πρόκειται να ορίσετε εκ νέου την «νομοθεσία» της σχέσης σας! Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι θα χρειαστεί να ελέγξετε κατά πόσο οι νέοι κανόνες της σχέσης σας θα είναι απόφαση δική σας και του-της συντρόφου σας, και κατά πόσο τρίτων κοντινών σας ανθρώπων, που επηρεάζουν εσάς ή τον άνθρωπό σας.  Για παράδειγμα, εάν ένας κολλητός σας φίλος, σας λέει πως θα πρέπει να είναι η δική σας σχέση, τότε εσείς κρατήστε τις συμβουλές του,  αλλά φιλτράρετέ τις στην δική σας πραγματικότητα. Κατόπιν συζητήστε τις με το ταίρι σας, εφόσον αξίζει τον κόπο. Πολλές φορές οι άνθρωποι που σας αγαπούν, σας συμβουλεύουν με βάση την δική τους πραγματικότητα και όχι την δική σας!

Ίσως κάποια δάκρυα να στολίσουν τα μάτια των χωρισμένων, όπως τα γυάλινα χριστουγεννιάτικα στολίδια στο δέντρο. Η πιθανότητα μίας επανασύνδεσης είναι ωστόσο μεγάλη. Αλλά η επανασύνδεση τούτη θα περάσει δια πυρός και σιδήρου! Το πρώην ταίρι σας ή ακόμη κι εσείς, έχετε βαλθεί να προεξοφλήσετε το κάθε τι, που θα σας κάνει να νιώσετε πιο ασφαλείς στην επανένωσή σας. Δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Γι αυτό μία σειρά από συζητήσεις και διευκρινήσεις ενδέχεται να σας φάει όλον το μήνα. Αυτό μάλλον θα γίνει ακόμη πιο δύσκολο εξαιτίας της δυσπιστίας, της δικής σας ή του άλλου. Πιθανόν να υπάρχουν και επιρροές από το περιβάλλον, από κοντινούς σας ανθρώπους που θέλουν να «προστατέψουν» εσάς ή τον-την πρώην σας. Για να τα καταφέρετε θα χρειαστείτε την απόλυτη ειλικρίνεια σας. Δεν συνιστάτε κανένα «κόλπο», εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα αντιμετωπίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό! Μία νέα γνωριμία έρχεται, εκεί που δεν το περιμένετε. Είναι πιθανόν να γίνει σε έναν οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο, όπως ένα πολυκατάστημα, ή σε μία μεγάλη πόρτα, όπως μία δημόσια υπηρεσία. Παρόλα αυτά, το άτομο που θα γνωρίσετε θα σας δώσει μία «αβάσταχτη» ισορροπία. Πιθανόν να θέλατε πιο δυνατές συγκινήσεις και ίσως έναν αβυσσαλέο έρωτα στην ζωή σας. Αυτό το άτομο όμως θα σας προσφέρει μία γνωριμία χωρίς δυνατές συγκινήσεις, αλλά ταυτόχρονα με καλό επίπεδο χημείας και επικοινωνίας. Κάποιος σημαντικός λόγος για να δώσετε μία ευκαιρία σ’ αυτήν τη γνωριμία, ίσως να είναι ότι ενδέχεται παρακάτω να ανακαλύψετε συναρπαστικά πράγματα, τα οποία δεν φαίνονται από την αρχή.

  Δίδυμοι : Ο Βασιλιάς από τα Πεντάκτινα.

Αν την κυνηγάτε, θα την φτάσετε. Αν την έχετε βάλει στόχο, θα την πετύχετε. Εάν την θέλετε, θα την έχετε! Κι αυτή είναι η κορυφή!

    Η δουλειά σας θα φτάσει στο ζενίθ. Εάν είστε ελεύθερος-η επαγγελματίας ή έχετε επιχείρηση, άνετα θα μπορείτε να χαρακτηριστείτε ως πετυχημένος-η. Τα κέρδη σας θα ρέουν απρόσκοπτα. Αν εργάζεστε ως υπάλληλος ή ως στέλεχος σε μία επιχείρηση ή εταιρία, οι χρηματικές αμοιβές σας θα ανέβουν. Δεν αποκλείεται να λάβετε επιπλέον παροχές, όπως κάποιο μπόνους ή κάποια επιπλέον έξοδα μετακίνησης, διαμονής, διατροφής κτλ. , αναλόγως των απαιτήσεων της εργασίας σας. Κάποιοι ενδέχεται να βγείτε για ποτό με το αφεντικό σας, προκειμένου να συζητήσετε χαλαρά για την δουλειά. Παρόλα αυτά αποφύγετε τις πολλές οικειότητες και μην ξεχνάτε ποιός είναι ποιός. Διατηρήστε μία ευχάριστη αλλά και σεμνή συμπεριφορά.

      Εάν ορισμένοι ψάχνετε για μία νέα εργασία, θα σας ανοίξει κάποια δυνατή επαγγελματική πόρτα, μέσω ενός ισχυρού άντρα ή μίας γυναίκας με υψηλή θέση. Πιθανόν να βρεθείτε στον δημόσιο χώρο, ή στον ιδιωτικό σε κάποια κορυφαία επιχείρηση. Τα οικονομικά οφέλη σας πρόκειται να είναι εξαιρετικά ικανοποιητικά. Τούτος είναι κι ένας λόγος παραπάνω για να διεκδικήσετε την σταθερότητα αυτής της δουλειάς. Ενδέχεται να χρειαστεί να αφήσετε στην άκρη κάποια επαγγελματικά όνειρά σας, ίσως πιο ρομαντικά, και να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα μίας καλά αμειβόμενης δουλειάς, που ωστόσο μπορεί να σας φαίνεται πολύ business. Παρόλα αυτά η ανάγκη σας για μία πιο ρομαντική έκφραση, μπορεί να επενδυθεί σε ένα παράλληλο δημιουργικό κομμάτι σας.

Αν είστε παντρεμένοι-ες και δεσμευμένοι-ες, σας υποδέχεται ένας πλούσιος μήνας, ο οποίος θα σας δώσει ευκαιρίες για την οικονομική σας άνοδο. Αυτή η αφθονία που θα σας αγγίξει, θα σας ανεβάσει ως ζευγάρι και θα σας κάνει να μοιραστείτε μαζί την ευδαιμονία του πλούτου! Αλλά επειδή «Πλούσιοι επτώχευσαν και επείνασαν» κατά τον ψαλμωδό Δαυίδ, καλό θα είναι να μην ξεχνάτε να διατηρείτε χαμηλούς τόνους και να είστε ευγνώμονες απέναντι στην γενναιοδωρία του σύμπαντος!  Οι γιορτές για εσάς θα έρθουν μέσα σε ατμόσφαιρα χλιδής!

Είστε χωρισμένοι ή χωρισμένες; Βλέπεται ίσως την ζωή σας να υποβαθμίζεται χωρίς την συντροφιά της καλής ή του καλού σας;  Τα νέα ωστόσο είναι ευχάριστα και ανατρεπτικά! Υπάρχουν δύο δρόμοι για εσάς : η επανασύνδεση ή ένας νέος έρωτας με καταξιωμένο άτομο! Οι λαμπερές γιορτές των Χριστουγέννων δεν θα σας βρουν σκοτεινούς και μόνους, παρά μόνο εάν εσείς το θέλετε να γίνει έτσι. Τόσο η επανασύνδεση, που προβλέπεται, όσο και μία νέα ενδιαφέρουσα κι ανανεωτική γνωριμία, είναι πολλά υποσχόμενες. Σε σας θα έρθει αυτό που είναι καλύτερο για το μέλλον σας. Για άλλη μία φορά λοιπόν εμπιστευτείτε το σύμπαν κι αφήστε το να φέρει το ιδανικότερο για εσάς!

    Είστε μόνη κυρία κι αναρωτιέστε τι σας επιφυλάσσει το ερωτικό σας μέλλον; Θα γνωρίσετε έναν άντρα με οικονομική δύναμη, που θα δείξει από την αρχή έντονο ενδιαφέρον για σας. Μεταξύ σας θα υπάρξει καλή χημεία και θα ξεκινήσει μία όμορφη γνωριμία. Ο άντρας αυτός θα είναι ιπποτικός μαζί σας και θα σας κάνει να νιώθετε σαν να ζείτε ένα παραμύθι. Εφόσον διεκδικήσετε αυτόν τον άντρα με τον δικό σας τρόπο,  θα προκύψει σχέση στην οποία θα περνάτε πολύ όμορφα.

               Για τους μοναχικούς κυρίους προβλέπεται μία αναπάντεχη γνωριμία με μία γυναίκα με επαγγελματική ή οικονομική δύναμη. Εφόσον είστε κι εσείς εύρωστοι οικονομικά, τα πράγματα θα είναι πιο απλά ως προς την εξέλιξή τους. Εάν ωστόσο βρίσκεστε σε χαμηλότερη οικονομική θέση από αυτήν τη γυναίκα, ενδέχεται να νιώσετε μειονεκτικά και αυτό να σαμποτάρει την εξέλιξη μίας σχέσης. Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε σ’ αυτήν την περίπτωση, συμβουλευτικά θα λέγαμε να εστιάσετε στον χαρακτήρα αυτής της γυναίκας και από εκεί να κρίνετε αν σας ταιριάζει ή όχι. Στο τέλος-τέλος, εφόσον υπάρξουν ασάφειες και παρανοήσεις, δεν είναι κακό να τις συζητήσετε από το να το βάλετε στα πόδια.

Καρκίνος : Ο Άσσος από τα Ξίφη.

Σε δύναμη και ίσως σε θέση εξουσίας θα «εξαργυρωθούν» οι προηγούμενοι κόποι σας. Η επιθυμία σας να γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού θα πάρει σάρκα και οστά!

Μία ισχυρή θέση σας περιμένει στην εργασία σας, που ενδέχεται να την επιθυμεί και κάποιος άλλος. Η κατάκτηση αυτής της θέσης θα σας δώσει περισσότερο κύρος μέσα στην δουλειά σας, αλλά ταυτόχρονα θα προκαλέσει και την δυσαρέσκεια ενός ανταγωνιστή σας. Οι ισορροπίες που θα χρειαστεί να κρατήσετε θα είναι λεπτές. Πόσο μάλλον όταν η άνοδός σας θα συνεπάγεται και την οικονομική σας αναβάθμιση. Εάν δεχθείτε «πόλεμο», μην αντιδράσετε κάνοντας κατάχρηση της νέας εξουσίας σας. Κινηθείτε με επαγγελματισμό απέναντι στον ή στους ανταγωνιστές σας, και κάνετε έξυπνους ελιγμούς, ώστε να αποφύγετε τα «πυρά» τους. Η δύναμη που θα αποκτήσετε θα χρειαστεί ταυτόχρονα και την σοφία σας, για να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα σε σας και στους άλλους.

Εάν ωστόσο δεν εργάζεστε προς το παρόν, αλλά θέλετε να βρείτε δουλειά, είναι πολύ καλή η στιγμή για να ξεκινήσετε έναν καινούριο επαγγελματικό κύκλο. Αυτό μπορεί να μεταφραστεί με πολλές ερμηνείες. Ίσως να ανοίξετε μία νέα δουλειά σε έναν εντελώς καινούριο για εσάς χώρο. Μπορεί επίσης ορισμένοι να κάνετε την αρχή ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Κάποιοι άλλοι ενδέχεται να μπείτε για πρώτη φορά στον δημόσιο χώρο εργασίας. Για μερικές περιπτώσεις δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μία δουλειά σε συνεργασία με συνεργάτη κτλ. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή, ώσπου να αρχίσει να αποδίδει ικανοποιητικά η νέα εργασία σας, και ταυτόχρονα να έχετε στον νου σας πώς να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τον ανταγωνισμό της αγοράς.

      Ως προς το αισθηματικό κομμάτι της ζωής σας, οι έγγαμοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες,  προβλέπεται να βρεθείτε σε έντονες στιγμές και συγκινήσεις μεταξύ σας. Μερικές κινήσεις δικές σας ή του-της συντρόφου σας, ενδέχεται να εμπεριέχουν ένα ρίσκο για την ηρεμία της σχέσης σας. Ίσως να φλερτάρετε απροκάλυπτα με άλλο άτομο, ποντάροντας ο ένας στην ανωτερότητα του άλλου. Ή ίσως να συμπεριφέρεστε μεταξύ σας με έναν τρόπο εκ του προχείρου, νομίζοντας πως υπάρχει δεδομένη κατανόηση από τον άλλο. Μπορεί επίσης να ζητήσετε εσείς ή ο άλλος κάτι υπερβολικό, όπως μία ξαφνική και αψυχολόγητη αγορά ή επένδυση χρημάτων, έχοντας την πεποίθηση ότι ο ή η σύντροφος είναι υπεράνω. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε λίγο τον πήχη, όπως και να μετριάσετε τις προσδοκίες σας μέσα στην σχέση. Η επιμονή σας και η αμοιβαία έλλειψη κατανόησης, μπορεί να φέρουν έντονες κόντρες και μισαλλοδοξία. Αφεθείτε με εμπιστοσύνη στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να είστε βέβαιοι ότι αργότερα θα τα βλέπετε όλα πιο ψύχραιμα και με περισσότερη αισιοδοξία!

Περίπου στο ίδιο μοτίβο θα πρέπει να κινηθείτε και οι χωρισμένοι-ες. Εφόσον δηλαδή επιθυμείτε την επανασύνδεση, μην τεντώνετε το σχοινί. Αν δεν υπάρχουν ακραία προβλήματα, τότε κάντε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο όχι τόσο στον ή στην πρώην σας, αλλά στον εαυτό σας. Κι αυτό το δώρο είναι να αποκηρύξετε τον επιπλέον εγωισμό σας, που δεν εξυπηρετεί την καλή συνύπαρξη με το ταίρι σας.  Να είστε σχεδόν βέβαιοι ότι όποιος το κάνει πρώτος, θα συμπαρασύρει και τον άλλον. Στην περίπτωση που σας προδώσει ο εαυτός σας και δεν τα καταφέρετε με το κοντρόλ του εγωισμού σας, ενδέχεται να προκύψουν καυγάδες και εντάσεις κατά την προσπάθειά σας να τα ξαναβρείτε. Ωστόσο δεν αποκλείεται, έστω κι έτσι, να καταλήξετε σε επανασύνδεση. Απλά ή εικόνα θα είναι τα άλλα ζευγάρια να προχωρούν χεράκι-χεράκι στη φωτισμένη πόλη ή στο στολισμένο χωριό, ενώ εσείς να είστε το ζευγάρι που θα τσακώνεται και θα τραβά τα σαστισμένα βλέμματα των περαστικών!

  Ελεύθεροι κι ελεύθερες τα Χριστούγεννα; Μάλλον όχι. Εκτός μόνο αν η μοναξιά σας ευχαριστεί. Κάτι καινούριο και δυναμικό θα μπει στη ζωή σας και θα φέρει ανατροπές! Για τις αδέσμευτες γυναίκες θα είναι ένας δυναμικός και γοητευτικός άντρας, ίσως να είναι στρατιωτικός ή γενικά ένστολος. Οι χρωματικοί του συνδυασμοί θα έχουν ενδιαφέρον! Μελαχρινός με μαύρα μάτια. Μελαχρινός με ανοιχτόχρωμα μάτια. Ή Καστανόξανθος με σκούρα μάτια, αλλά και καστανόξανθος με γαλανά ή πράσινα μάτια. Οι άντρες με πυρόξανθα μαλλιά, στο χρώμα του χαλκού, ενδέχεται να έχουν την  τιμητική τους, αν και σπάνιο χρώμα!

Για τους αδέσμευτους άντρες, μία γυναίκα θα φέρει ταραχή στην ζωή σας, με την καλή έννοια! Αν ανήκει σε ζώδιο της γης θα σας φέρει ερωτικό σεισμό! Αν είναι ζώδιο του νερού, όπως εσείς, θα σας φέρει αισθηματική φουρτούνα! Σας έτυχε ζώδιο του αέρα; Να περιμένετε έναν ανεμοστρόβιλο πάθους! Αν σας λάχει να ανήκει σε ζώδιο της φωτιάς, καλείστε να τιθασεύσετε μία πυρκαγιά αισθησιασμού! Αυτό που σας έρχεται θα είναι έντονο! Απλά δώστε του χώρο στην ζωή σας και τολμήστε να το ζήσετε!

  Λέων : Η Δύναμη.

Ένας συνδυασμός πραγμάτων θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία ή σε ένα μέτριο αποτέλεσμα. Το καλό αυτόν το μήνα είναι ότι δεν προβλέπεται να έχετε καμία αποτυχία στις προσπάθειές σας.

  Στην δουλειά σας ενδέχεται να ακούσετε επαίνους από τους ανωτέρους σας. Όσοι έχετε βάλει στόχο να ανέβετε ιεραρχικά, θα τα καταφέρετε. Οι χρηματικές αποδοχές σας θα αυξηθούν, είτε λόγω μία προνομιακής αναβάθμισης , είτε λόγω συνολικής ανόδου του χώρου που εργάζεστε. Αν και τα πράγματα θα εξελιχθούν περίφημα, καλό θα είναι να δώσετε προσοχή σε δύο σημεία : α) να μην αναλάβετε να κάνετε παραπάνω πράγματα, από αυτά που θα σας ζητηθούν, β) να αποφύγετε να κάνετε τον «σωτήρα», εφόσον υπάρξει μία κακή στιγμή στην εξέλιξη της δουλειάς σας. Απλά κάνετε καλά αυτό που κάνετε και περιμένετε να φτιάξει σύντομα η κατάσταση.

Όσοι βρίσκεστε στην διαδικασία αναζήτησης εργασίας, θα σταθείτε τυχεροί, αναλόγως των προσόντων και τον ικανοτήτων σας. Η δύναμή σας είναι αυτό που κάνετε καλά και έτσι θα σας υποδεχτεί η σωστή και ασφαλής πόρτα. Δεν συνίσταται  ο πειραματισμός. Πηγαίνετε εκεί που το κατέχετε για να έρθει μία σταθερή επαγγελματική αποκατάσταση. Οι χρηματικές αποδοχές σας θα είναι ικανοποιητικές. Θα μπορείτε να καλύπτετε τις ανάγκες σας και να σας μένουν και για την προσωπική σας απόλαυση. Ευνοούνται οι εργασίες που αφορούν σε δυναμικές επιχειρήσεις με ισχυρή παρουσία στον χώρο. Επίσης ευνοείστε όσοι θέλετε να εργαστείτε σε τομέα του δημοσίου.

Τα παντρεμένα και τα δεσμευμένα ζευγάρια θα λάβετε μία μάλλον τολμηρή πρόβλεψη! Αυτό σημαίνει πως θα αναζωογονηθεί η ερωτική σας ζωή. Οι κύριοι, εάν το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχατε περάσει μία φάση αισθησιακής αδιαφορίας, αυτόν το μήνα θα αποκαταστήσετε  για τα καλά την σχέση με την… τεστοστερόνη σας! Ερχόμενοι στις κυρίες θα λέγαμε ότι θα είστε αρμονικά συγχρονισμένες με την τολμηρή διάθεση του συντρόφου κι ερωτικού παρτενέρ σας! Σε ορισμένες περιπτώσεις το να αφεθείτε τόσο οι κύριοι, όσο και οι κυρίες στο κοινό ερωτικό σας πάθος, μπορεί να σας λύσει κάποια άλλα προβλήματα στη σχέση. Μην αντιστέκεστε λοιπόν στην «αποπλάνηση» του ή της συντρόφου σας!

Αν είστε χωρισμένοι-ες, ίσως να αντιμετωπίσετε ένα ηθικό όσο και «ανήθικο» δίλλημα. Σας πλησιάζει ξανά επειδή του ή της λείπει το sex? Ή σας αγαπάει πραγματικά και έχει αλλάξει γνώμη για τον χωρισμό σας; Άραγε θα κάνει sex μαζί σας κι έπειτα θα χαθεί; Ή αυτό θα τον-την κρατήσει κοντά σας; Αρχικά να πούμε ότι ασφαλώς η σχέση με τον ή την πρώην σας, δεν θα μπορεί να χαρακτηριστεί «κανονική», εφόσον περιορίζεται πλέον μόνο σε ερωτικές συναντήσεις. Αν λοιπόν αισθάνεστε πως το πρώην ταίρι σας θέλει απλά να σας «εκμεταλλευτεί» σεξουαλικά, ίσως είναι καλύτερο να μην διαθέσετε τον εαυτό σας για κάτι τέτοιο. Αν ωστόσο νιώθετε πως πραγματικά  σας  θέλει και με την ερωτική προσέγγιση ψάχνει έναν δρόμο ουσιαστικής επανασύνδεσης, ίσως θα είναι καλό να μην αντισταθείτε! Η διαφορά κρίνεται στις προθέσεις, τόσο τις δικές σας, όσο και του άλλου.

Οι μοναχικές υπάρξεις του ζωδίου σας, μάλλον δεν θα είστε για πολύ ακόμη μοναχικές! Ένας άντρας ή μία γυναίκα ενδέχεται να σας μαγέψει με το σεξαπίλ του-της και με το ταπεραμέντο του-της. Σε ορισμένες περιπτώσεις και με τις επιδόσεις του-της στο sex! Πιθανόν να διχαστείτε μέσα σας κατά πόσο είναι ή όχι σωστό να ξεκινήσει μία γνωριμία βασιζόμενη στην σεξουαλική έλξη. Ωστόσο θα ήταν λάθος να τα βάλλετε όλα σε ένα σακί. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος ή κάποια θέλει απλώς να περάσει καλά ερωτικά, αλλά και περιπτώσεις που όντος είναι δυνατή και μοναδική μία χημεία. Το να απελευθερωθείτε μεταξύ σας γρήγορα, δεν είναι απαραίτητα κακό, εφόσον υπάρχει από κάτω ποιότητα και πραγματικό ενδιαφέρον. Αν η γνωριμία σας ανήκει στην καλή περίπτωση, θα είναι πολλά υποσχόμενη. Αν όχι, τουλάχιστον θα ζήσετε μερικές μοναδικές ερωτικές συγκινήσεις!

Παρθένος : Ο Ακόλουθος από τα Ραβδιά.

Φτάνοντας τα Χριστούγεννα, ενδέχεται να είστε το νούμερο ένα ζώδιο της επικοινωνίας. Τα κινητά τηλέφωνα, τα laptops και τα tablets, «θα πάρουν φωτιά» από την πολλή χρήση.

Στην εργασία σας θα βρίσκεστε συνεχώς σε ένα επικοινωνιακό πανδαιμόνιο. Πόσο μάλλον εάν η δουλειά σας έχει να κάνει με την επικοινωνία. Τηλεφωνήματα, e-mails, φαξ, θα είναι σε προτεραιότητα στην καθημερινότητά σας. Αξίζει να πούμε ότι τα περισσότερα από αυτά θα είναι  θετικά και θα φανερώνουν την καλή ενέργεια και την απρόσκοπτη ροή της εργασίας σας. Βάλτε λοιπόν τα δυνατά σας στο επικοινωνιακό σας ταλέντο και μην αφήσετε να σας ξεφύγει τίποτα. Αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έναν δύσπιστο πελάτη ή έναν ανικανοποίητο συνεργάτη, διαχειριστείτε το με επαγγελματισμό και ευφυΐα. Δεν δικαιολογήστε εάν χάσετε την ψυχραιμία σας και μαζί τον πελάτη σας ή την καλή σχέση με τον συνεργάτη σας! Τα οικονομικά σας θα ανέβουν και ταυτόχρονα θα μπουν οι βάσεις για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον.

Για όσους θέλετε να βρείτε δουλειά, ενώ προς το παρόν δεν εργάζεστε, ενδέχεται να πετύχετε την πιο απίθανη ευκαιρία σε ανυποψίαστο χρόνο. Μία διαφήμιση που θα πέσει τυχαία στην αντίληψή σας ή μία αγγελία που θα διαβάσετε σε μία φυλλάδα ή θα δείτε κολλημένη στην βιτρίνα ενός επαγγελματικού χώρου, ίσως να σας φέρει την ευκαιρία που περιμένατε. Κάτι ξαφνικό θα σας εισαγάγει στον επόμενο επαγγελματικό σας χώρο. Προβλέπεται να είστε ευχαριστημένοι και καλά αμειβόμενοι. Να πούμε επίσης ότι ορισμένοι ενδέχεται να δεχτείτε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από γνωστό σας άνθρωπο, που θα σας ενημερώνει για μία εργασία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

   Στο αισθηματικό κομμάτι της ζωής σας, οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι-ες θα τα πάτε πολύ καλά με την μεταξύ σας σχέση. Η έμφαση ωστόσο θα δοθεί στο θέμα της επικοινωνίας, λεκτικής και ερωτικής! Θα είναι καλό να συνεννοείστε και να συγχρονίζεστε. Αποφύγετε να είστε υπερβολικά αναλυτικοί ή υπερβολικά λιγομίλητοι. Επίσης μην κολλάτε σε λεπτομέρειες που αδικούν την μεταξύ σας διαισθητική  επικοινωνία. Μεταξύ αστείου και σοβαρού αναφέρουμε ως παράδειγμα προς αποφυγήν ένα ανέκδοτο που λέγετε για τους ψυχαναλυτές. Λέει λοιπόν κάποιος σε έναν ψυχαναλυτή : «Καλημέρα» και ο ψυχαναλυτής του απαντάει : «Τι εννοείτε;». Ελπίζουμε να έχετε κατανοήσει τι θα πρέπει να αποφύγετε!

  Κάποιοι χωρισμένοι αλλά και κάποιες χωρισμένες ίσως να χρειαστεί να δουλέψετε την απολεσθείσα σχέση μέσα σας. Κάνετε στον εαυτό σας αρκετά ερωτήματα, όπως : «Ταιριάζουμε πραγματικά;», «Μπορούμε να συνεννοηθούμε;», «Είναι κακή η σχέση; Ή εγώ κάνω κάποιο λάθος;» κτλ. Εφόσον δώσετε τις απαντήσεις στον εαυτό σας, ίσως και με την βοήθεια ενός ανθρώπου που εμπιστεύεστε, τότε βάλτε σε εφαρμογή αυτά που έχετε συμπεράνει. Θα έχετε μία ευκαιρία επανασύνδεσης, που όλα θα κριθούν από την έξυπνη διαχείριση της επικοινωνίας σας. Αυτό βέβαια θα χρειαστεί να το εφαρμόσετε και στην συνέχεια. Μην ισοπεδώσετε λοιπόν ότι χτίσετε.

Είστε ελεύθερα πουλιά; Αλλά σας βγαίνει τώρα το «σύνδρομο» της φωλιάς; Θέλετε δηλαδή μια  γλυκιά αγκαλίτσα και μία ζεστή φωλίτσα; Αυτό έρχεται. Αρκετοί αδέσμευτοι κι αρκετές αδέσμευτες ενδέχεται να γνωρίσετε το ταίρι σας μέσω της διαδικτυακής επικοινωνίας και αλληλογραφίας. Θα χρειαστεί ωστόσο να σας κάνουμε ένα μικρό «κήρυγμα»,  ότι δηλαδή οι γνωριμίες με αυτόν τον τρόπο χρειάζονται επιπλέον προσοχή. Τόσο για την ειλικρίνεια του άλλου, όσο και για τις προθέσεις του. Εναλλακτικά κάποιος γνωστός σας ή μία γνωστή σας, μπορεί να σας φέρει κοντά με κάποιο πρόσωπο με σκοπό την γνωριμία.

Ζυγός : Το Τέσσερα από τα Πεντάκτινα.

Ασφάλεια, είναι η έννοια που θα χαρακτηρίσει τον χριστουγεννιάτικο Δεκέμβριο για το ζώδιό σας. Η ιδανική στάση λοιπόν που θα μπορούσατε να κρατήσετε έναντι των προβλημάτων σας, είναι να διατηρήσετε την ασφάλειά σας. Αποφύγετε να κάνετε τολμηρά βήματα, αλλά, από την άλλη, μην πέσετε στην παγίδα να γίνετε φοβικοί, ώστε να χάσετε την ζωντάνια σας.

Στην εργασία σας θα υπάρξει σταθερότητα. Ταυτόχρονα ενδέχεται να σας προκύψει ένα θέμα διαχείρισης περιουσίας, όπως η ενοικίαση ενός ακινήτου κτλ. Από αυτήν την διαχείριση θα επωφεληθείτε οικονομικά. Αν, σχετικά με την δουλειά σας, περιμένετε κάποια προαγωγή ή μία αύξηση μισθού, τούτο μπορεί να καθυστερήσει και να έρθει λίγο παρακάτω. Δεν πάει ωστόσο χαμένος αυτός ο χρόνος, γιατί είναι προπαρασκευαστικός για τον στόχο σας. Τα χρηματικά έσοδα από την δουλειά σας θα είναι σταθερά. Πιθανόν να λάβετε τις προβλεπόμενες από τον νόμο προσαυξήσεις λόγω των γιορτών. Παρομοίως, το πιθανότερο, θα ενισχυθείτε οικονομικά όσοι λαμβάνετε τον μισθό σας, την σύνταξη σας ή κάποιο επίδομα μέσα από τους κρατικούς φορείς.

Για εκείνους που δεν εργάζεστε, αλλά θέλετε να βρείτε μία δουλειά, προβλέπονται ως επί το πλείστον «χαμηλές πτήσεις», ωστόσο καθόλου ασήμαντες. Ενδέχεται να βρείτε μία εργασία σε εποχιακό επάγγελμα, που θα στρέφεται γύρω από την κατανάλωση των γιορτών. Μπορεί να δουλέψετε σε ένα κατάστημα που θα εμπορεύεται κυρίως χριστουγεννιάτικα δώρα και στολίδια, αλλά και να πρωταγωνιστήσετε σε μία διαφήμιση ή σε ένα project, με θέμα τα Χριστούγεννα. Επίσης μπορεί να εργαστείτε σε ένα ζαχαροπλαστείο, σε έναν φούρνο, σε κάποιο super market κτλ. Όσοι στοχεύετε σε δουλειές που είναι άσχετες με το επίμαχο θέμα των ημερών, θα έχετε επίσης τύχη, αλλά ίσως να ενεργοποιηθεί από τις αρχές του νέου χρόνο, οπότε προς το παρόν θα λάβετε την υπόσχεση.

Παντρεμένοι και παντρεμένες, δεσμευμένοι και δεσμευμένες, δώστε λίγη προσοχή στο θέμα της ζήλειας. Αν είναι δικαιολογημένη, ίσως να χρειάζεται στην σωστή δόση. Εάν όμως είναι αδικαιολόγητη, αναρωτηθείτε μέσα σας μήπως έχετε παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Δηλαδή μήπως νομίζετε ότι ο άλλος είναι κτήμα σας και πρέπει να συμπεριφέρεται αναλόγως. Έχετε ένα δυνατό «όπλο» : το χιούμορ! Αξιοποιήστε το για να γλυκάνει μεταξύ σας η ένταση. Αν η ζήλεια σας ή η ζήλεια του ή της συντρόφου σας δεν ελεγχθεί, ίσως να υπάρξουν αντιδραστικές συμπεριφορές από εκείνον ή εκείνη που καταπιέζεται, με αποτέλεσμα έναν προσωρινό ή και σταθερό χωρισμό. Κάτι τέτοιο δεν αξίζει τον κόπο, παρά μόνο εάν όντος εσείς ή ο άλλος δίνετε τεκμηριωμένα δικαιώματα απιστίας.

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες από την άλλη, θα έχετε μακρύ δρόμο. Όχι τόσο με τον άλλον, όσο με τον εαυτό σας. Ο χωρισμός σας, το πιθανότερο, είναι αποτέλεσμα συνεχόμενων παρεξηγήσεων. Θα μπορούσαμε να συμβουλέψουμε το εξής : ακούστε την φωνή της διαίσθησής σας και αφουγκραστείτε την διόρασή σας. Με το να αναλύεται συνεχώς λογικά το ένα ή το άλλο, θα βρίσκετε πάντα κάτι που θα σας πειράζει. Αν αυτά που σας πειράζουν στον άλλον είναι πολλά και δεν μπορείτε να κατανοήσετε την συμπεριφορά του, αναρωτηθείτε μήπως τελικά θα πρέπει να βρείτε καινούριο ή καινούρια σύντροφο στο μέλλον. Κάποιον ή κάποια που θα ικανοποιεί τις διανοητικές σας απαιτήσεις. Με καλή θέληση και προσπάθεια ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξει μία αισιόδοξη ευκαιρία επανασύνδεσης.

          Αδέσμευτοι κι αδέσμευτες δείξτε προσοχή στην νέα γνωριμία που έρχεται! Εάν έχετε μείνει αρκετό καιρό μόνοι, ίσως να πέσετε με περισσότερη λαχτάρα, από όση χρειάζεται, πάνω στον άλλο. Η γνωριμία σας ενδέχεται να γίνει σε μέρος με κόσμο ή σε επαγγελματικό χώρο. Δείξτε το ενδιαφέρον σας, αλλά αφήστε χώρο και για τις κινήσεις του άλλου. Μην τον-την προλαβαίνετε συνεχώς. Κινηθείτε με πιο ασφαλή βήματα προκειμένου να σταθεροποιηθεί αυτή η γνωριμία. Εκμεταλλευτείτε το καλό κλίμα των ημερών δημιουργώντας στιγμές χαράς. Σαγηνέψτε τον άντρα ή την γυναίκα που θα γνωρίσετε με το χαμόγελο σας, που όταν θέλετε είναι ακαταμάχητο!

Σκορπιός : Η Ιέρεια.

Η ανάγκη σας για την γνώση θα απογειωθεί αυτόν το μήνα σε ένα ανελέητο παιχνίδι μεταξύ αλήθειας και ψεύδους. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την διαίσθησή σας, ώστε να καταλαβαίνετε πότε σας λένε αλήθεια και πότε ψέματα.

Στον χώρο εργασίας σας είναι πιθανόν να λάβετε κάποια επιπλέον εκπαίδευση σχετικά με το αντικείμενο της δουλειάς σας. Ίσως οι απαιτήσεις της εργασίας σας να μεγαλώνουν, εξαιτίας της φυσικής εξέλιξης του χώρου σας. Ως αποτέλεσμα  χρειάζεται να εξελιχθείτε και σεις για να ακολουθήσετε τις αλλαγές. Οι χρηματικές αποδοχές που λαμβάνετε ενδέχεται να αυξηθούν, αλλά με τον νέο χρόνο, ενώ προς το παρόν θα μπουν οι βάσεις για κάτι τέτοιο. Δώστε λίγη προσοχή στις υποσχέσεις που μπορεί να σας δώσουν εντός του χώρου εργασίας σας. Ίσως μερικές από αυτές να στοχεύουν στην βελτίωση της ψυχολογίας σας, χωρίς ωστόσο να είναι ρεαλιστικές. Καλύτερα λοιπόν να κρατάτε μικρό καλάθι!

    Όσοι αναζητάτε νέα δουλειά ή θέλετε να πάψετε να είστε άνεργοι, θα «ταλαιπωρηθείτε» κάπως μεταξύ βεβαιότητας κι αβεβαιότητας. Ενδέχεται να λάβετε μία καλή υπόσχεση για καινούρια εργασία, ωστόσο να μην σας προσλαμβάνουν άμεσα ή να σας δώσουν μπερδεμένες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες εργασίας ή της απολαβές σας. Ταυτόχρονα αυτή η αναμονή μπορεί να σας μπλοκάρει από κάποια άλλη πιο άμεση επιλογή. Περισσότερο, ωστόσο, προβλέπεται για σας μία εργασία που θα έχει μέσα και το στοιχείο της μάθησης ή της προετοιμασίας σας μέσω σεμιναρίου. Οπότε λάβετε κι αυτό υπόψη, προκειμένου να πάτε προς μία κατεύθυνση. Επίσης σχετικά με τις οικονομικές απολαβές σας, ενώ θα είναι σταθερές, ενδέχεται να μην φτάνουν στο ύψος των υποσχέσεων που θα σας έχουν δώσει.

Στον αισθηματικό σας χώρο, οι παντρεμένοι-ες και όσοι-όσες βρίσκεστε σε δεσμό, νιώθετε κι εκφράζετε την αγάπη σας ο ένας για τον άλλον. Σε αρκετούς θα βγουν αμοιβαίες κινήσεις κι εκπλήξεις αγάπης. Αυτό θα κάνει τους περισσότερους να περάσετε ονειρεμένα Χριστούγεννα. Γιατί ποιό καλύτερο δώρο θα μπορούσατε να ανταλλάξετε από την αγάπη σας; Η ερωτική σας ζωή θα συμπληρώσει αρμονικά το ρομαντικό φόντο του γάμου ή του δεσμού σας, μέσα από την τρυφερότητα. Η γλυκιά αύρα που θα εκπέμπετε γύρω σας, θα γίνει ωστόσο μαγνήτης για θαυμαστές και θαυμάστριες. Αν φλερτάρετε, καλό θα είναι να το κάνετε σε βαθμό που δεν θα διαταράξει την καλή στιγμή του γάμου ή του δεσμού σας. Για τους-τις δεσμευμένους-ες ενδέχεται να γίνει πρόταση γάμου σε ρομαντική συνάντηση!

Οι χωρισμένοι και οι χωρισμένες θα έχετε μία καλή ευκαιρία επανασύνδεσης από το ίδιο σας το πεπρωμένο. Η διαφορά στην απόλυτη ή στην μέτρια επιτυχία θα κριθεί στο κατά πόσο καλά ή όχι ξέρετε να είστε διπλωμάτες. Αν θεωρήσουμε δεδομένη την αγάπη μεταξύ σας, τότε ντύστε με ένα όμορφο ένδυμα αυτήν την αγάπη. Για παράδειγμα δεν είναι το ίδιο να πείτε : « Σε αγαπώ, αλλά πρώτα βάζω την δουλειά μου, ή το σόι μου, ή τους φίλους μου, ή την τέχνη μου, ή την επιστήμη μου κτλ.» και το ίδιο να πείτε « Σε αγαπώ και εσύ με εμπνέεις στην δουλειά μου, ή στην τέχνη μου κτλ.». Ή «Εσένα σκέφτομαι όταν πρέπει να είμαι με το σόι μου, με τους φίλους μου κτλ».

   Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία νέα γνωριμία που θα είναι ο παράδεισος και η κόλαση μαζί! Αυτό δεν θα έχει να κάνει με συμπεριφορές και τα παρόμοια, αλλά με την συνείδησή σας! η γνωριμία σας θα έχει ταυτόχρονα μία εκρηκτική ερωτική χημεία και ένα ρομαντικό περιεχόμενο. Ενδέχεται να νιώθετε την ενοχή του ζωώδους ερωτικού ενστίκτου σας,  σε συνδυασμό με την  συστολή της ρομαντικής πλευράς σας. Θα χρειαστεί να βρείτε τις ισορροπίες σας, αν και αυτή η εσωτερική πάλη, που θα εκφράζεται με αμηχανία και αμφιβολίες, θα έχει την δική της γοητεία!

Τοξότης : Ο Βασιλιάς από τα Κύπελλα.

Αυτόν το μήνα ως επί το πλείστον θα συναντήσετε καλούς ανθρώπους στο δρόμο σας, που θα σας βοηθήσουν εκεί που το χρειάζεστε. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι και σαφείς σ’ αυτά που θέλετε από τους άλλους, για να τους δίνετε την σωστή πληροφορία σχετικά με αυτά που τους ζητάτε.

Στον επαγγελματικό σας χώρο ένας άντρα με ισχύ αλλά και με καλοσύνη, θα είναι υποστηρικτικός μαζί σας. Γενικότερα θα υπάρξουν άτομα ή συνεργάτες στην δουλειά σας που θα σας αντιμετωπίσουν πολύ θετικά. Προσέξτε την δική σας συμπεριφορά, ώστε να μην προκαλείτε τον αρνητισμό των άλλων. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια να νιώθετε ενοχικά με τον εαυτό σας. Εάν καταλάβετε πως κάποιο άτομο στον εργασιακό χώρο σας, σας βλέπει με ανταγωνισμό, ζυγίστε κατά πόσο μπορεί να σας βλάψει και κατά πόσο είναι «ακίνδυνο». Κινηθείτε λοιπόν αναλόγως της σοβαρότητας ή όχι της συγκεκριμένης περίπτωσης. Δηλαδή, εάν χρειάζεται, απευθυνθείτε σε έναν ανώτερό σας, αν όχι, απλά αγνοείστε το, και συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας. Ως προς τις οικονομικές σας αποδοχές θα είναι ικανοποιητικές και σταθερές.

Για όσους θέλετε να εργαστείτε, έπειτα από μία περίοδο ανεργίας, η τύχη σας θα είναι γενναιόδωρη, σε συνδυασμό με τις δικές σας ενέργειες. Κατά κύριο λόγο ένας άντρας με γνωριμίες ή με δική του επιχείρηση θα σας ανοίξει μία αξιόλογη επαγγελματική πόρτα. Πιθανόν να έχει καλό όνομα στον χώρο του και να είναι αγαπητός ως εργοδότης. Μπορεί όμως να μπείτε στον δημόσιο τομέα και να συναντήσετε εκεί έναν καλοπροαίρετο προϊστάμενο. Οι οικονομικές απολαβές σας θα είναι καλές. Ενδέχεται ωστόσο σε μερικές περιπτώσεις να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις στην πληρωμή σας, χωρίς να ξεπερνούν τα «φυσιολογικά» όρια.

Οι παντρεμένες γυναίκες, θα απολαύσετε την αξιοπιστία και την αφοσίωση του συζύγου σας. Ενώ ταυτόχρονα θα έχετε πλάι σας έναν καλό νοικοκύρη, που θα φροντίζει ώστε να μην λείψει τίποτα από το σπιτικό σας. Αυτό βέβαια σας δίνει περισσότερη ευθύνη για την δική σας στάση απέναντι στον σύζυγό σας. Γιατί πώς να δυσαρεστήσετε έναν τέτοιο θησαυρό;!

Οι δεσμευμένες γυναίκες θα χαρείτε με την δοτική στάση του συντρόφου σας, που θα σας έχει κορώνα στο κεφάλι του! Εκτός όμως από την κορώνα, κάποιο μονόπετρο δαχτυλίδι πιθανόν να συμπληρώσει την ευτυχία σας, εφόσον είναι πολύ πιθανόν να δεχτείτε πρόταση γάμου. Τα χριστουγεννιάτικα φώτα θα πλαισιώσουν την μοναδική αυτή στιγμή για σας!

Οι παντρεμένοι και οι δεσμευμένοι κύριοι, θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα κάνουν τη σύντροφό σας ευτυχισμένη. Μία πρόταση για γιορτινό ταξίδι, ένα ακριβό δώρο, η ιπποτική συμπεριφορά σας, η συνέπεια στις υποχρεώσεις σας, μία πρόταση γάμου γα τους ανύπαντρους κτλ. θα είναι μερικά από τα πράγματα που θα κάνουν την σύζυγο ή την σύντροφό σας να λάμπει! Ταυτόχρονα η αξιαγάπητη συμπεριφορά σας, δεν περνά απαρατήρητη από κάποια ή κάποιες γυναίκες στο κοντινό ή το ευρύτερο περιβάλλον σας. Ίσως να δεχτείτε την ερωτική πρόκληση-πρόταση μίας άλλης γυναίκας.

     Όσοι κι όσες έχετε χωρίσει, αλλά δεν το έχετε αποδεχτεί, ως την οριστική κατάληξη της σχέσης σας, θα λάβετε μία κίνηση από την ή τον πρώην σας, που θα φέρει την ανατροπή. Θα επανασυνδεθείτε και θα κάνετε Χριστούγεννα με τον καλό ή την καλή σας και όχι μόνοι. Η σταθεροποίηση της επανασύνδεσης αυτής θα κριθεί κυρίως στο θέμα της αξιοπιστίας ή της αναξιοπιστίας εκάστου. Εάν κάποια ψέματα είχαν γίνει η αιτία του χωρισμού σας, φροντίστε να μην τα χρησιμοποιήσετε ως τακτική στην σχέση σας στο εξής.

Οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες θα κάνετε μία εντελώς χριστουγεννιάτικη γνωριμία! Δηλαδή θα γνωρίσετε μία γυναίκα ή έναν άντρα αντίστοιχα, με αφορμή κάποια γιορτινή εκδήλωση. Εξάλλου ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος από μεγάλες και σημαντικές γιορτές! Το κύριο στοιχείο του ατόμου που θα συναντήσετε στο δρόμο σας θα είναι ο καλός του χαρακτήρας. Ίσως να κυριαρχήσουν οι καστανές και οι  ανοιχτές αποχρώσεις δέρματος και μαλλιών στην γνωριμία σας.  Ενώ οι πιο μελαχρινές αποχρώσεις  είναι κι αυτές πιθανές, εφόσον σας έλκουν γενικότερα οι μελαχρινοί και οι μελαχρινές.

Αιγόκερως : Το Έξι από τα Ραβδιά.

Λάμψη και αναγνώριση σας περιμένουν αυτόν το μήνα. Αν θέλετε να κινηθείτε σε χαμηλούς τόνους και να κρατήσετε ένα ήρεμο προφίλ, ξεχάστε το! Γι αυτό καλό θα είναι να ετοιμαστείτε για να γίνετε οι σταρ στο περιβάλλον σας! Και γιατί όχι και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

    Κάποιοι στην εργασία σας, σας αποθεώνουν, εργοδότες, προϊστάμενοι ή ακόμη και οι πελάτες ή οι θαυμαστές σας. Γίνεστε περιζήτητοι. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό μπορεί να συμβεί όχι αποκλειστικά σε εσάς τους ίδιους, αλλά στην ομάδα σας ή στον όμιλό σας. Αν για παράδειγμα είστε ηθοποιός και παίζετε σε μία θεατρική παράσταση, μπορεί να γίνει πολύ δημοφιλής η παράσταση στο σύνολό της. Ή αν ανήκετε σε έναν όμιλο ενδέχεται να διαφημιστεί και να προβληθεί στο σύνολό του ο όμιλος. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε αύξηση των χρηματικών αποδοχών σας, ενώ μπορεί να πέσουν  στο τραπέζι προτάσεις για νέα συμβόλαια. Ίσως μέσα σε τούτον τον επαγγελματικό θρίαμβο, να δεχτείτε περισσότερο πάνω σας τον ανταγωνισμό ή ακόμη και τα πισώπλατα χτυπήματα. Γι αυτό έχετε κατά νου κι αυτήν την παράμετρο.

     Έχετε απογοητευτεί κάποιοι, επειδή δεν βρήκατε  μέχρι τώρα μία καλή δουλειά; Θα πείτε τελικά πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Γιατί όχι μόνο θα βρείτε μία νέα εργασία, αλλά θα είναι και τέτοια που θα αναδείξει το δυνατό σας σημείο. Είτε αυτό είναι ένα πτυχίο, είτε ένα ταλέντο, είτε μία δεξιοτεχνία, είτε η εμπειρία ή η προϋπηρεσία σας κτλ. Ενδέχεται στην αρχή να ξεκινήσετε με πιο ταπεινές αποδοχές, ωστόσο το θετικό είναι ότι με το πέρας του χρόνου το οικονομικό θα βελτιώνεται, αλλά και εσείς θα καθιερώνεστε στον χώρο που θα ξεκινήσετε.

                          Στα προσωπικά σας οι παντρεμένοι-ες και οι δεσμευμένοι δεσμευμένες, πρόκειται να παίξετε το παιχνίδι με τις μάσκες! Δηλαδή ενδέχεται να φοράτε ή  να βγάζετε την μάσκα σας, ή να αλλάζετε μάσκα αναλόγως της περίστασης. Γιατί θα γίνει κάτι τέτοιο; Γιατί θέλετε να αποδείξετε στον-στην σύζυγο ή στον-στην σύντροφό σας ότι είστε το καλύτερο ταίρι γι αυτούς! Τούτο είναι καλό από την μία μεριά, αλλά μπορεί να εκνευρίσει τον άνθρωπό σας. Ο λόγος είναι πως αντί να φανείτε τελικά δυνατοί, ίσως να φανείτε αδύναμοι κι ανασφαλείς, ενώ ταυτόχρονα αυτή η τακτική μπορεί να κρύβει μία βαθύτερη ενοχή. Είναι σαν να βάζετε τον άλλον στην θέση του κριτή, που καλείται να σας αξιολογήσει, οπότε έτσι θίγεται η ισότητα ανάμεσά σας. Αφήστε να φανούν τα αδύναμα σημεία σας και αναγνωρίστε τα. Αυτό θα σας κάνει περισσότερο αξιαγάπητους-ες.

   Χωρισμένοι τα Χριστούγεννα; Μάλλον όχι! Είτε εσείς, είτε το πρώην ταίρι σας, πρόκειται να επιμείνετε για μία νέα ευκαιρία. Αυτό θα φέρει αποτέλεσμα και θα τα ξαναβρείτε! Για να παίξετε τούτο το «παιχνίδι» με επιτυχία, θα προτείναμε το εξής : Παρατηρήστε πότε το ταίρι σας συμπεριφέρεται με αδιαφορία και πότε εστιάζει επάνω σας. Φροντίστε κατόπιν να μην επαναλαμβάνεστε στα σημεία που αδιαφορεί. Ίσως μία καλύτερη κατανόηση μεταξύ σας του τι θέλει ο ένας από τον άλλον, να σας λυτρώσει από τα αδιέξοδα της σχέσης σας. Φροντίστε επίσης να μην υπερβάλετε σε πράγματα που ίσως σας «μικραίνουν» στα μάτια του άλλου. Και εν τέλει καλύτερα να «κανιβαλίσετε» εσείς τον εαυτό σας σε σημεία, παρά να το κάνει ο άλλος.

Στα όρια θα βρεθείτε οι ελεύθεροι κι οι ελεύθερες. Μία γνωριμία που θα σας συναρπάσει, μπορεί ταυτόχρονα να σας προκαλέσει εσωτερική ανασφάλεια, για τον αν και πόσο πρέπει να εκδηλωθείτε ή να περιμένετε. Το καλό είναι ότι παρόμοια συναισθήματα κι ερωτηματικά θα έχει και η άλλη πλευρά. Επομένως ο ένας ενδέχεται να «παραπλανήσει» τον άλλον μέσω μίας υποτιθέμενης αδιαφορίας. Παρόλα αυτά, τούτον το μήνα έχετε το άστρο επάνω σας και δεν μπορεί εύκολα να σας προσπεράσει κάποιος ή κάποια. Τελικά θα καταφέρετε να ξεκινήσει ουσιαστικά η γνωριμία μεταξύ σας. Για ορισμένους και ορισμένες μπορεί να προκύψει αισθηματική γνωριμία με άτομο γνώριμο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή σε χώρο γύρω-τριγύρω από τα εν λόγω μέσα.

Υδροχόος : Ο Ήλιος.

Ένας θετικός μήνας ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Τόσο τα προβλήματα που σας έχουν κουράσει, όσο και τα δυσάρεστα συναισθήματα που έχουν κάνει κατάληψη στην καρδιά σας, θα αρχίσουν να μετουσιώνονται σε λύσεις και σε χαρά.

Με επιτυχία θα ξεπεραστούν πιθανές δυσκολίες και κολλήματα της δουλειάς σας. Θα νιώσετε δικαιωμένοι για τις ταλαιπωρίες που περάσατε, αλλά και για την προσπάθεια που κάνατε. Σε ορισμένους η κατάσταση θα αναστραφεί τελείως και θα βρεθείτε από τον πάτο στην κορυφή. Άλλοι που είχατε μία ομαλή επαγγελματική πορεία, χωρίς ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα, θα πάτε ακόμη καλύτερα και πιθανόν να λάβετε κάποια επιβράβευση στην δουλειά σας. Οι οικονομικές απολαβές σας θα αυξηθούν. Το χρήμα θα αρχίσει επιτέλους να ρέει απρόσκοπτα. Μπόνους, αύξηση, επιπλέον αμοιβές και υλική υποστήριξη, θα είναι οι προβλεπόμενες χρηματικές εξελίξεις στην εργασία σας. Ταυτόχρονα δεν αποκλείονται έσοδα κι από άλλες πλευρές πέραν της δουλειάς σας, όπως την τύχη, έναν συγγενή σας κτλ.

  Ενδεχομένως κάποιοι που δεν εργάζεστε, έχετε ταλαιπωρηθεί στο να βρείτε δουλειά. Ωστόσο μία σχεδόν αποκαλυπτική επαγγελματική ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί. Μπορεί να εμφανιστεί μέσα από την πρόταση που θα σας κάνει ή την πληροφορία που θα σας δώσει  ένας δικός σας άνθρωπος. Θα σας ανοίξει μία πόρτα που θα σας δώσει τις δυνατότητες τόσο να αναδειχθείτε ως επαγγελματίες, όσο και να βγάλετε καλά χρήματα. Δείξτε ζήλο για την ίδια την δουλειά και αφήστε το οικονομικό κομμάτι να έρθει ως επακόλουθο της εργασίας σας.

Στην προσωπική σας ζωή, για τους παντρεμένους και τις παντρεμένες ή για όσους και όσες βρίσκεστε σε δεσμό, θα έρθουν όμορφες μέρες, συγχρονισμένες με το πνεύμα των Χριστουγέννων. Η καλή συνεννόηση και η σύμπνοια θα χαρακτηρίσουν την μεταξύ σας επικοινωνία. Προβλέπεται επίσης εγκυμοσύνη ή απόκτηση παιδιού. Ενδέχεται μέσα σε τούτην την ευτυχία να αγχωθείτε με τις πιθανές νέες υποχρεώσεις και διαδικασίες. Κάτι τέτοιο πιθανόν να είναι φυσικό, αρκεί το πολύ άγχος να μην χαλάσει την ουσία των πραγμάτων που θα είναι θετική. Για τα ζευγάρια που βρίσκεστε σε δεσμό, είναι πολύ πιθανή η πρόταση γάμου, και ο ορισμός ενός πλάνου για την πραγματοποίησή του. Κάποια  χριστουγεννιάτικα καμπανάκια, δεν θα ηχήσουν μόνο για το χαρμόσυνο γεγονός της γέννηση του Χριστού, αλλά και για τα δικά σας χαρμόσυνα νέα!

Κάποιοι χωρισμένοι, που πιστεύετε ότι εφέτος εξαιτίας του χωρισμού σας δεν θα στολίσετε δέντρο, μάλλον θα πρέπει να πάτε να αγοράσετε τα στολίδια! Μία δυνατή ευκαιρία επανασύνδεσης θα προκύψει. Για άλλους σύντομα σε σχέση με τον χρόνο που πέρασε από την απομάκρυνσή σας, και για άλλους με μία καθυστέρηση, η οποία σας έκανε να χάσετε τις ελπίδες σας. Ο ή η πρώην σας, ωστόσο, έχει εκτιμήσει την αγάπη και την τρυφερότητα που εισέπραξε από εσάς, και είπε να αφήσει στην άκρη τον εγωισμό ή την απληστία του-της. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν σημαίνει ότι εσείς υπήρξατε τέλειοι ή τέλειες. Θα περάσετε καλά μαζί αυτόν το μήνα και θα εκτιμήσετε επιτέλους με πράξεις ο ένας τον άλλον.

Ελεύθεροι κι ελεύθερες, μία μοναδική ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί, για να κάνετε την τέλεια γνωριμία. Μην την αφήσετε να σας φύγει μάσα από τα χέρια σας, εάν θέλετε να χτίσετε έναν σοβαρό δεσμό. Ενδεχομένως άλλη φορά να μην σταθείτε τόσο πολύ τυχεροί. Το άτομο που θα γνωρίσετε θα έχει πιθανόν εκφραστικά μάτια και βλέμμα που θα σας υπόσχετε ειλικρίνεια και μελλοντική αγάπη. Θα το γνωρίσετε μία φωτεινή και ηλιόλουστη μέρα ή υπό των φώτων μίας λαμπερής στολισμένης γιορτινά νύχτας.

Ιχθύς : Ο Βασιλιάς από τα Ξίφη.

Θα βαδίσετε πάνω σε μονοπάτια που ανοίξανε άλλοι. Ωστόσο μερικοί μπορεί να τολμήσετε να φτιάξετε ένα δικό σας νέο μονοπάτι.

  Στην εργασία σας, κάποιο πράγμα το βρίσκετε ήδη στρωμένο και απλά το υποστηρίζετε. Αυτός είναι ένας ασφαλής τρόπος να επιβιώσετε επαγγελματικά. Ίσως σας βγαίνει ταυτόχρονα η ανάγκη να ακούσετε την επιβράβευση των παλαιότερων, αποφεύγοντας να προτείνετε καινούρια πράγματα που ενδεχομένως θα τα απορρίψουν ή θα τα επικρίνουν. Η φράση «ο τολμών νικά» μάλλον δεν σας αφορά αυτόν το μήνα. Όσοι έχετε ακολουθήσει το επάγγελμα της οικογένειάς σας, ή εργάζεστε σε μία οικογενειακή επιχείρηση, δεν αποκλείεται να νιώθετε την εσωτερική πίεση να προτείνετε κάτι καινούριο, αλλά σας συγκρατεί η ανασφάλεια της άρνησης των υπολοίπων. Το τι τελικά θα υπερισχύσει εξαρτάται από την δική σας επιλογή. Ο μήνας ως προς το οικονομικό κομμάτι θα είναι ασφαλής και επαρκής. Είστε σε καλή οικονομική θέση και απολαμβάνετε την ηρεμία της οικονομικής σιγουριάς.

Ορισμένοι που δεν εργάζεστε και ψάχνετε να βρείτε μία δουλειά, πιθανόν να νιώθετε κάποια εσωτερική πίεση να ευχαριστήσετε τους δικούς σας ανθρώπους με το να μπείτε σύντομα σε έναν επαγγελματικό χώρο. Είναι πιθανόν να λάβετε βοήθεια από έναν άντρα με κοινωνική δύναμη και γνωριμίες, που θα έχει καλό όνομα στην «πιάτσα». Δεν αποκλείεται βέβαια η υποστήριξη να έρθει από μία δυναμική γυναίκα, που πάνω στην δουλειά της έχει έναν «αντρικό» δυναμισμό. Θα εισέλθετε σε έναν χώρο με τάξη και οργάνωση, ενώ οι πιθανότητες να πρωτοτυπήσετε θα είναι ελάχιστες. Το οικονομικό όφελος από τούτην την εργασία θα είναι ικανοποιητικό και πιθανόν να υπάρξουν μπόνους ή επιπλέον χρηματικές επιβραβεύσεις.

Για τα ζευγάρια που είστε παντρεμένα ή δεσμευμένα, προβλέπεται μία ήρεμη φάση στην σχέση σας. Οι ρόλοι μεταξύ σας θα έχουν μία πιο παραδοσιακή μορφή. Οι άντρες πιθανόν να έχετε υιοθετήσει στοιχεία από τον πατέρα σας κι αντίστοιχα οι γυναίκες από την μητέρας σας. Εφόσον θέλετε να βάλετε κάποιο νέο δεδομένο στην σχέση σας, που ενδεχομένως θα την κάνει πιο μοντέρνα, τολμήστε να ξεκινήσετε από μία πιο τρυφερή και παιχνιδιάρικη νότα. Χρησιμοποιήστε μεταξύ σας χαϊδευτικές προσφωνήσεις, πάντα ευγενικές, που ίσως δεν χρησιμοποιούσαν στην οικογένειά σας, πχ. αντί για τις προσφωνήσεις «άντρα μου» ή «γυναίκα μου» μπορείτε να πείτε εναλλακτικά : «αγαπημένε μου», «αγαπημένη μου», ή τα κοσμοπολίτικα : ιταλιστί «amore» ή γαλλιστί «mon amour» ή αγγλιστί «darling» κτλ. Ή βρείτε κάτι που σας εκπροσωπεί και θα δώσει ταυτόχρονα μία νέα μεν, θετική δε, διάθεση στην μεταξύ σας επικοινωνία.

   Για τα χωρισμένα ζευγάρια προβλέπεται μια καλή, αλλά ταυτόχρονα ελεγχόμενη επανασύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να σκιαστεί το συναίσθημά σας από κάποιους όρους και κανόνες που θα θελήσετε να βάλετε μεταξύ σας, ως συνέπεια των λαθών που σας οδήγησαν στην απομάκρυνση. Κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί εάν καταφέρετε να επικοινωνήσετε όμορφα μεταξύ σας, αργότερα αυτοί οι όροι θα ξεχαστούν και δεν θα σας χρειάζονται πια. Επιπλέον αντλήστε ενέργεια από το γιορτινό πνεύμα των Χριστουγέννων και «εκμεταλλευτείτε» για το καλό της σχέσης σας το επιπλέον αβαντάζ που σας δίνεται λόγω των γιορτών!

Αν είστε ελεύθερες κυρίες, ή θα συνεχίσει να σας πολιορκεί ένας άντρας, που έχει ήδη εμφανιστεί στην ζωή σας, ή θα γνωρίσετε τώρα έναν άντρα που θα σας ερωτευτεί και θα επιμείνει να του δώσετε μία ευκαιρία. Μπορείτε να ανταποκριθείτε ή να κερδίσετε χρόνο, αναλόγως του αν νιώθετε έτοιμη να προχωρήσετε ή όχι. Ενδέχεται να είναι μελαχρινός ή να είναι ένστολος. Αν έχει πιο ανοιχτά χρώματα, τότε θα τον χαρακτηρίζει αρκετά το επάγγελμά του, που μάλλον θα έχει σχέση με την τάξη ή τον νόμο!

Αν είστε ελεύθερος άντρας, ή θα κατακτήσετε επιτέλους μία γυναίκα που την πολιορκείτε από πιο πριν, ή θα γνωρίσετε μία μάλλον φυσική μελαχρινή ή καστανή γυναίκα. Αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει βγει από έναν χωρισμό που την πλήγωσε και να μην σας εμπιστευτεί εύκολα. Εξαντλήστε τον ρομαντισμό σας για να την κερδίσετε, χωρίς να χάνετε την αυθεντικότητά σας. «Εκμεταλλευτείτε» κι εσείς έξυπνα το αβαντάζ που σας δίνουν οι γιορτές των Χριστουγέννων. Κάντε της προτάσεις, κι αποφύγετε να της πείτε ότι έχετε υποχρεώσεις τα Χριστούγεννα και θα επικοινωνήσετε μετά.

Από τον Μανώλη ΑναγνώστουOroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σελήνη κενής πορείας Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός και ο μήνας ένα (1). Πριν πούμε αναλυτικά τις αριθμολογικές προβ ...

Προβλέψεις Ταρώ Ιούνιος 2020

In category Ταρώ

 Ο Ιούνιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του Άσσου (1). Αυτό γιατί είναι ο έκτος ( ...

Σελήνη κενής πορείας Μάιος 2020

In category Ταρώ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της γύρω από τον πλανήτη μας κάθε 28 ημέρες. Εκτός απ ...

Προβλέψεις Ταρώ Μάιος 2020

In category Ταρώ

Μάιος 2020. Μήνας Αναζήτησης. Ο Μάιος του 2020 έχει την αριθμολογική αξία του εννιά (9). Α ...

Αριθμολογικές Προβλέψεις Μάιος 2020

In category Ταρώ

Προσωπικός αριθμός & ο μήνας εννιά (9). Προτού μιλήσουμε διεξοδικά για τις προβλέψ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u