Σαββατοκύριακο Αγάπης 17/09 – 18/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 17/09 – 18/09/2016
<p>Στην σκιά κυριολεκτικά, της Έκλειψης αυτό το δυνατό σαββατοκύριακο, θα έχει ανατρεπτικές ιδιότητες και θα μας κάνει να πούμε τον έρωτα αγαπάκι, τον κύριο διευθυντή μωράκι και την απέναντι γειτόνισσα κορίτσι μου. Είστε έτοιμοι να κάνετε τις παραδοχές σας, που λένε; Πάει καλά. Αν όχι, θα πέσετε στα πατώματα, ο έρωτας θα έχει πολλά, μα πολλά μποφόρ! Πάμε να δούμε το ερωτικό βαρομετρικό ανά ζώδιο.

Κριός

Είστε σε μια φάση της ζωής σας που ο έρωτας απαιτεί από εσάς πλήρη ειλικρίνεια. Ευτυχώς η καλή σχέση του Ήλιου με τον Άρη αυτή τη στιγμή βελτιώνει την συναισθηματική σας φόρτιση, αλλά ανεβάζει και την διάθεσή σας για μια μόνιμη σχέση, που είτε την αναθερμαίνετε είτε την φτιάχνετε τώρα, αλλά με προοπτικές διάρκειας. Για να απολαύσετε όλες τις εκδοχές, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ταύρος

Με την Αφροδίτη να συμμαχεί με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό αυτό το σαββατοκύριακο έχει άρωμα επανασύνδεσης και γενικώς σύνδεσης με το παρελθόν. Είστε πολύ νοσταλγικοί, σας έλκουν τα όμορφα πράγματα, η τέχνη και τα χρώματα και απαιτείτε ρομαντισμό στην ζωή σας. Να είστε έτοιμοι για όμορφες στιγμές με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι. Οι αδέσμευτοι έχει έρθει η ώρα να αλλάξετε πολλά, οπότε  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Δίδυμοι

Η Έκλειψη θα είναι παρούσα και το σαββατοκύριακο, δεν τελειώνουν έτσι εύκολα τόσο σημαντικά πλανητικά γεγονότα. Η ζωή σας έχει μπει σε ταχύτατους ρυθμούς αλλαγής και ο έρωτας είναι ένα τρελό καρουσέλ που μια σας ανεβάζει στα ουράνια μια σας κάνει να δείτε τα βάθη. Για να μην ζαλιστείτε από τις απότομες αλλαγές και να εξασφαλίσετε τον έρωτα που αξίζετε  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Καρκίνος

Είστε σε μεγάλη ερωτική αναταραχή. Για τους περισσότερους από εσάς φαίνεται ολοκάθαρα ότι κάτι θα αλλάξει πολύ σύντομα, είστε κρυφά ερωτευμένοι, έχετε γενικά ια αναστάτωση άλλο πράγμα. Ηρεμήστε γιατί  μπορεί οι εξελίξεις που επιδιώκκετε στην ερωτική σας ζωή ίσως και να μην έρθουν τόσο σύντομα όσο σας τις παρουσιάζει η Σελήνη, που περνώντας στον Κριό παριστάνει ότι δεν ξέριε τίποτα για την Έκλειψη. Για να βγείτε από την ανησυχία και να σιγουρευτείτε για το πώς πρέπει να κινηθείτε συναισθηματικά καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Λέων

Με μια εξαιρετική συμμαχία του Ήλιου με τον Άρη αυτό το σαββατοκύριακο είστε από τους πολύ τυχερούς του διημέρου, ερωτικοί, γεμάτοι αγάπη για τον εαυτό σας, τους άλλους και όλη την ζωή γενικά. Να ξέρετε ότι οι καλές πράξεις που έχετε κάνει κάποιον καιρό τώρα, οι καλές σας κινήσεις, έχει έρθει η ώρα να ανταμειφθούν με αγάπη και προσήλωση από ανθρώπους που αγαπάτε. Δείτε πώς θα εξασφαλίσετε την αγάπη που σας αξίζει και καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Παρθένος

Η Έκλειψη δεν είναι ένα παροδικό φαινόμενο, και έχει συμβεί ακριβώς στον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών σας. γεγονότα που έχουν ορίζοντα ένα εξάμηνο πίσω επανέρχονται, έχετε αμφιβολίες, γενικά είστε πολύ στρεσαρισμένοι ψυχολογικά. Μην αφεθείτε σε μαύρες σκέψεις, έρχονται τα καλύτερα αρκεί να αποδεσμευτείτε από τις μόνιμες φοβίες σας. για να κερδίσετε στον έρωτα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ζυγός

Έχετε τόσο μεγάλη συναισθηματική εμπλοκή, που πραγματικά δεν ξέρετε τι να κάντε. Από την μια νέοι άνθρωποι εισβάλλουν ορμητικά στην ζωή σας, από την άλλη η καθημερινότητά σας είναι τόσο μπλεγμένη,  που ουσιαστικά δεν έχετε τον χρόνο να δείτε τι θέλετε ερωτικά. Δώστε την δυνατότητα στον εαυτό σας να ξεκουραστεί, ηρεμήστε και δείτε το μέλλον σας αισιόδοξα κατ’ αρχάς. Για να έχετε επιτέλους τον έρωτα που ποθείτε καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Σκορπιός

Είστε πολύ δυναμικοί και θέλετε οι άλλοι να καταλάβουν ότι δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Η αγάπη είναι θέμα χρόνου για εσάς κατά κάποιον τρόπο, έχετε πάρει μεζούρα και μετράτε πόσο σας κοστίζει σε χρόνο κάθε σας κίνηση. Όμως, αυτό όσο κι αν σας δίνει την αίσθηση του ελέγχου, είναι μια ψευδαίσθηση. Καλύτερα να δείτε την αξία των ανθρώπων που σας περιστοιχίζουν και όχι θέματα όπως πόσο χρόνο περνάτε μαζί τους. Για να μην χάσετε όμως καμία ερωτική ευκαιρία  καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Τοξότης

Κι αν η Έκλειψη σας ταράζει και σας δονεί εσείς είστε τόσο ευτυχισμένοι που δεν το αντιλαμβάνεστε. Έρχονται αλλαγές, αλλά δεν θα σας πάρουν από κάτω. Είστε σε μια φάση της ζωής σας άκρως ερωτική και δυναμική, θέλετε να ζήσετε και αυτήν την εποχή στο έπακρο και δεν χαρίζετε τίποτα από αυτά που αξίζετε, και καλά κάνετε. Ένας νέος έρωτας σας συνεπαίρνει, για να τον ζήσετε με ασφάλεια καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Αιγόκερως

Είναι μια παράξενη και δύσκολη εποχή για τους Αιγόκερους και καλό είναι να κλείσετε αυτό το σαββατοκύριακο τα συναισθηματικά σας μέτωπα, ώστε να αφοσιωθείτε χωρίς περισπασμούς στα  ζητήματα της καθημερινότητας που είναι πολύ πιεστικά. Ζητήστε βοήθεια και αγάπη από τους κοντινούς σας ανθρώπους και όλα θα πάνε καλά. Για να αντιμετωπίσετε τόσο τον Κρόνο όσο και τον Πλούτωνα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Υδροχόος

Είστε σε μια στιγμή της ζωής σας που περισσότερο σας απασχολεί η καριέρα σας και λιγότερο ο ερωτικός τομέας, αλλά κάνετε λάθος! Μέσα από τον έρωτα μπορείτε να βρείτε λύσεις πολύ πιο γρήγορα και στα ζητήματα της οικονομικής σφαίρας, μέσα από την  ηρεμία και την αυτοπεποίθηση που θα σας χαρίσει. Είστε έντονα δυναμικοί, μην χάσετε ευκαιρίες να το αποδείξετε αυτό στο ταίρι σας ή στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αυτό το ΣΚ, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Ιχθείς

Έχει πάει και έχει έρθει η ψυχή σας όλον αυτόν τον καιρό. Όσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι έχετε φιλήσει πολλούς…. Βατράχους περιμένοντας να γίνουν πρίγκιπες και πριγκίπισσες, αλλά πού…  Με την γνώση που έχετε κερδίσει όμως, αν ηρεμήσετε και αποφασίσετε να πάρετε στα σοβαρά τον εαυτό σας, όλα μπορούν να πάρουν αυτό το Σ/Κ μια μαγική τροπή που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα. Για να βγείτε από συναισθηματικά αδιέξοδα καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 23/24-4-2017

Κριός Αυτό το διήμερο θα είστε πολύ διπλωματικοί και ευχάριστοι, έτσι θα μπορέσετε να λύσετε μια παρεξήγηση με ένα άτομο φιλικό σας και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 15/16-04-2017

Κριός Η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στους Ιχθείς σας κάνει πολύ γοητευτικούς και δεν υπάρχει περίπτωση να περάσετε...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 08/09-04-2017

Κριός Ο τρόπος που θα αντιμετωπίζεται τα πράγματα θα είναι αρκετά άνετος και θα εκπέμπεται μια ελκυστική δημόσια εικόνα. Κάποιο άτομο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Ο Νοέμβριος αυτός είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Μπροστά μας έχουμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος, με την Αφροδίτη να τριγωνίζει τον...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Και ενώ λέγαμε ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο, και σε τόσο όμορφες όψεις, η ζωή μας η ερωτική θα ήταν μέλι – γάλα, έρχεται μια δύσκολη...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Με την Αφροδίτη πια στον φλογερό Λέοντα και μια Σελήνη στον Υδροχόο να δίνει τάσεις ανεξαρτησίας και διάθεση για άγριο φλερτ, το...