Προβλέψεις Homo - Gay 05/12 - 11/12/2016

Προβλέψεις Homo - Gay  05/12 - 11/12/2016
<p>Πολύ ανεβαίνει το ερωτικό θερμόμετρο, όσο πέφτει το κανονικό! Όψεις – φωτιά καθορίζουν αυτήν την εβδομάδα με εύνοια σε όλα τα ζώδια του ουράνιου τόξου. Η Σελήνη τις περισσότερες ημέρες, με εξαίρεση στις 9 του μηνός που αναποδιάζει την ψυχή μας με παράπονα, ζήλιες και εντάσεις, θα είναι σύντροφος όλων των ερωτευμένων. Από την άλλοι οι μεγάλοι παίκτες του ουράνιου θόλου κάνουν ένα ρεσιτάλ θετικών όψεων, όπως όλον αυτόν τον Δεκέμβριο και ετοιμαστείτε για σπουδαίες συγκινήσεις. Ας δούμε αναλυτικά πώς εξελίσσεται το ερωτικό πεδίο των ζωδίων.

Κριός

Η προηγούμενη εβδομάδα σας έδωσε ευκαιρίες, αυτή όμως τις απογειώνει! Ο Άρης σε εξαιρετική διάθεση κάνει ένα μεγαλειώδες παιχνίδι αμοιβαίας υποδοχής με τον Ουρανό από το ζώδιό σας – η αμοιβαία υποδοχή αυξάνει τις δυνάμεις των πλανητών και σας φέρνει πολλές ευκαιρίες για καινούριες σχέσεις, ειδικά αν είστε ανήσυχα πνεύματα και συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους ή ταξιδεύετε.

Ταύρος

Η Αφροδίτη με εξαίρεση την δύσκολη σχέση που έχει στις 6 του μήνα με την Σελήνη, σας ευνοεί πολύ από τον φιλικό σας Αιγόκερω και αυτήν την εβδομάδα. Πρέπει όμως εκτός από τον ερωτισμό σας, που καλά τον πάτε, να δουλέψετε λίγο το θέμα της κτητικότητας που είναι πάγιο για τους Ταύρους και σας δυσκολεύει. Όχι, δεν είναι τραγικό το ταίρι σας να δει έναν φίλο του, μια φίλη του. Δεν φλερτάρει αναγκαστικά, ούτε σας έχει παρατημένους/ες επειδή θέλει να κάτσει λίγο στον υπολογιστή!

Δίδυμοι

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω φέρνει σιγουριά στο φλερτ και σταθεροποιεί τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Οι όψεις του είναι καλές, οπότε ο κυβερνήτης σας θα σας δώσει μια γερή ώθηση για να βρείτε την αγάπη που χρειάζεστε. Δοκιμάστε να κάνετε μια πρώτη κίνηση προς ένα άτομο που σας ενδιαφέρει αν είστε αδέσμευτοι, έχετε μεγάλη εύνοια αυτήν την εβδομάδα.

Καρκίνος

Είστε τα παιδιά της Σελήνης κι αυτό σημαίνει ότι κάθε της κίνηση δονεί την ευαίσθητη ψυχή σας. ευτυχώς για εσάς λοιπόν αυτή η εβδομάδα είναι σούπερ θετική από άποψη σεληνιακής επιρροής, με μόνη εξαίρεση την κάπως δύσκολη ψυχική κατάσταση που θα σας δημιουργήσει στις 9 του μηνός. Δοκιμάστε επιτέλους να βγείτε λίγο έξω από το καβούκι σας, η Σελήνη σας χαρίζει γοητεία, αλλά αν δεν την δείτε πρώτα εσείς επάνω σας δεν θα την αντιληφθούν ούτε οι άλλοι. Ελάτε λοιπόν, λίγο θάρρος.

Λέων

Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας, κάνει ό,τι μπορεί για να σας δείξει την εύνοιά του αυτήν την εβδομάδα. Στις 9 του μήνα δε, ολοκληρώνει το πανέμορφο και ζωτικό εξάγωνό του με τον Δία από τον Ζυγό, δίνοντάς σας μεγάλη δημοφιλία. Σας αγαπάνε όλοι και σας το δείχνουν με κάθε δυνατό τρόπο, οπότε έχετε κάθε λόγο να απολαύσετε την ηγεμονική σας υπεροχή. Κάποιο πρόσωπο από τον φιλικό σας χώρο, ίσως ένας Τοξότης, φλέγεται για εσάς και καλό είναι να του δώσετε μια ευκαιρία.

Παρθένος

Με τον Ερμή να έχει τέλεια διάθεση και την Αφροδίτη να περνάει στον ανοιχτό στα ερωτικά θέματα Υδροχόο στις 7 του μήνα, ανοίγουν πολύ οι ερωτικές σας προοπτικές. Ακόμα και ο συνήθως γκρινιάρης Κρόνος, που επίσης σχετίζεται με το ζώδιό σας θα σας κοιτάξει ευνοϊκά από τον Τοξότη και θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η εβδομάδα σας δίνει πολλές ευκαιρίες για φλερτ με αξιόλογα άτομα που θα σας συνεπάρουν.

Ζυγός

Πολύ καλή εβδομάδα για τους Ζυγούς. Η Αφροδίτη περνάει στις 7 του μήνα στον Υδροχόο και στον 5ο Ηλιακό σας Οίκο της κοινωνικότητας, του ερωτισμού και του φλερτ, ο Ουρανός έχει εξαιρετική σχέση απέναντί σας, στον Κριό με τον Άρη από τον Υδροχόο, ο Δίας από το ζώδιό σας κάνει υπέροχη όψη με τον Ήλιο, τι άλλο θέλετε… Λίγο χρόνο θέλετε, γιατί έχετε πολλή δουλειά και το πεδίο του έρωτα έχει μείνει πίσω… βγείτε, διασκεδάστε και όλα θα έρθουν να σας αγκαλιάσουν με ερωτική διάθεση.

Σκορπιός

Ο παντοδύναμος Πλούτωνας και η τέλεια διάθεση τόσο της Σελήνης όσο και του Ποσειδώνα σας βοηθούν αυτήν την εβδομάδα στον ερωτικό τομέα, όχι όμως χωρίς να ζητήσουν από εσάς να θυσιάσετε τις σιγουριές σας. Είστε μεν πολύ ερωτικοί και όντως οι άλλοι γοητεύονται από τον μαγνητισμό σας αλλά δεν πρέπει να κάνετε κατάχρηση αυτού του συστατικού της προσωπικότητάς σας γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε επαναστάσεις και νεύρα από τους ανθρώπους που τους θεωρείτε δεδομένους.

Τοξότης

Πολύ καλή επιτέλους αυτή η εβδομάδα για τους Τοξότες, αντίδοτο για την προηγούμενη που τους χάλασε τα σχέδια στον έρωτα. Ο Δίας στις 9 του μήνα ολοκληρώνει το εξάγωνο του από τον Ζυγό που βρίσκεται με τον Ήλιο από το ζώδιό σας και όλα γυρίζουν γλυκά και ερωτικά. Αυξημένη λίμπιντο, σπίθες φλερτ στον αέρα, καλή δυναμική με το ταίρι σας αν είστε δεσμευμένοι, όλα έρχονται στα πόδια σας αυτήν την περίοδο και μπορείτε να διαλέξετε εσείς πώς θα τα αξιοποιήσετε.

Αιγόκερως

Και ο Κρόνος από τον Τοξότη και ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας θα σας ευνοήσουν ερωτικά αυτήν την εβδομάδα, με εξαίρεση στις 9 του μήνα που θα σας δυσκολέψει η σχέση τετραγώνου της Σελήνης από τον Κριό με τον Πλούτωνα. Έχετε πολλές ευκαιρίες να φλερτάρετε, ενώ στις 9 και πάλι η Αφροδίτη φεύγει μεν από το ζώδιό σας, πάει όμως στον Υδροχόο που είναι ο Οίκος στον οποίο φωλιάζουν οι μόνιμες σχέσεις σας, οπότε σταθεροποιείτε πιθανές γνωριμίες που είχαν προηγηθεί.

Υδροχόος

Πολύ καλή αυτή η περίοδος για τους Υδροχόους. Και ο Άρης από το ζώδιό σας κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό – τον κυβερνήτη σας – από τον Κριό και η Αφροδίτη αυτοπροσώπως σας επισκέπτεται στις 9 του μήνα, δίνοντάς σας άφθονη γοητεία. Είστε σε μια εξαιρετική στιγμή που πρέπει να την αξιοποιήσετε πολύ, μην αφήσετε να φύγει ανεκμετάλλευτη. Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τα θέλω του και αφήστε το σύμπαν να εκπληρώσει τις ερωτικές σας επιθυμίες.

Ιχθείς

Το γενικό πλανητικό σκηνικό είναι εξαίρετο και ειδικά την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, με τις καλές όψεις της Σελήνης θα είστε πολύ ερωτικοί. Σας απασχολεί μια σχέση σας που ναι μεν κάποια στιγμή ράγισε, ή και έσπασε, εσάς όμως δεν σας φεύγει από το μυαλό και της δίνετε μια δεύτερη ευκαιρία. Θα μπορέσετε όντως να την αναθερμάνετε, αλλά θα πρέπει να είστε έτοιμοι για κάποιες αλλαγές μέσα σε αυτήν την σχέση, μην πάτε να επαναλάβετε το προηγούμενο μοτίβο γιατί πάλι θα έχετε χωρισμούς. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Προβλέψεις Gay – Homo 12/12 - 18/12/2016

Εντάξει, να το πούμε πολλές φορές και να το ευχαριστηθούμε: λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και το τέλος του χρόνου, έχουμε μια παιχνιδιάρα,...

Προβλέψεις Homo - Gay 28/11 – 4/12/2016

Προβλέψεις Homo - Gay 28/11 – 4/12/2016

Προβλέψεις Homo - Gay 28/11 – 4/12/2016

Το τι έχει να γίνει αυτήν την εβδομάδα, δύσκολα περιγράφεται. Ο έρωτας περνάει από πολλές συμπληγάδες και τα ευαίσθητα μέλη της ΛΟΑΤ...

Προβλέψεις Homo Gay 22/08 – 28/08/2016

Προβλέψεις Homo Gay 22/08 – 28/08/2016

Προβλέψεις Homo Gay 22/08 – 28/08/2016

Πολύ δυνατή αυτή η εβδομάδα και ειδικά στον ερωτικό τομέα βάζει φωτιές! Ξεκινάει με μια σύνοδο του Δία με τον Ερμή στην Παρθένο, που...

Προβλέψεις Homo Gay 8/08 – 14/08/2016

Προβλέψεις Homo Gay 8/08 – 14/08/2016

Προβλέψεις Homo Gay 8/08 – 14/08/2016

Ο Αύγουστος αγαπάει την ελευθερία και τις υπερβολές και ο έρωτας γίνεται ένα άγριο παιχνίδι αισθήσεων και παρορμήσεων. Με πολύ δυνατά...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 20/06 – 26/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 20/06 – 26/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 20/06 – 26/06/2016

ΟΚ λοιπόν, ώρα για έρωτα με σημασία! Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Καρκίνο – το ίδιο θα κάνει κι ο Ήλιος μέσα στην εβδομάδα – και με...

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις Homo Gay 13/06 – 19/06/2016

Τι χαμπάρια παλικάρια, και τι καπρίτσια τα κορίτσια; Αν για όλες τις σχέσεις αυτός ο παράξενος και κυκλοθυμικός Ιούνιος είναι δύσκολος,...