Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-1-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-1-2017
<p>Κριός

Ενώ η Αφροδίτη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επιστροφή στον Κριό την επόμενη εβδομάδα κλείνει παλιές πόρτες και διώχνει το παλιό φαντάσματα για να ξεκουραστεί, όμως δεν πρόκειται να κλειδώσετε πλήρως εκείνες τις πόρτα. Πρόκειται περισσότερο για μια περίπτωση ανακοπής για τώρα, γνωρίζοντας ότι θα επιστρέψει για ένα άλλο νοσταλγικό ταξίδι μνήμης της αγάπης, τον Απρίλιο. Για τώρα σκεφτείτε ότι ήρθε η ώρα να ετοιμαστείτε για να προχωρείσετε παρακάτω.

 

Ταύρος

Σήμερα μπορεί όλα να φαίνονται και να αισθάνεστε σαν μια συνηθισμένη ημέρα, με το μόνο πράγμα ως μια ένδειξη για αλλαγή εξελίξεις στα αισθηματικά σας είναι η σημερινή Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη, που εγκαινιάζει τη χρονιά του Κόκορα, ένα χρόνο τώρα για τον Ταύρο έχει οριστεί να είναι ιδιαίτερα τυχερός στην αγάπη.

 

Δίδυμοι

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ημερών, η Σελήνη έκανε τις πρώτες επισκέψεις της στον τομέα των αισθηματικών σας για αυτό το έτος. Δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο σε αυτό, αλλά είναι ασυνήθιστη η αίσθηση της υποστήριξης που άφησε. Με τις δυνάμεις σας, τώρα είναι τέλεια για ένα ταξίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Καρκίνος

Υπάρχουν ενδείξεις σήμερα ότι ήδη ένα πολυάσχολο επαγγελματικό ξεκίνημα πρόκειται να γίνει ακόμη πιο πολυάσχολο. Καθώς εργάζεστε και για να προστατεύσετε τη σχέση σας, αυτό γίνεται δυσκολότερο και ακόμη πιο σημαντικό να εργάζεστε εξυπνότερα πάνω στη σχέση σας.

 

Λέων

Σήμερα βιώνετε ένα πλήρη κύκλο, αυτό που σας φέρνει πίσω τη στιγμή που μετακόμισε στο νέο έτος, αυτή τη φορά είστε έτοιμοι για να δεσμευτείτε για το τι ακριβώς επιθυμείτε. Μπορεί να μετακόμισε στο νέο έτος με τη Σελήνη και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζοντας τον τομέα της σχέσης σας, δίνοντάς σας μια σαφή αίσθηση του τι θέλετε από το τι κάνετε. Τώρα, ακριβώς τέσσερις εβδομάδες αργότερα, μια Νέα Σελήνη φέρνει μια ευκαιρία μετατρέποντας τις επιθυμίες σε πραγματικότητα.

 

Παρθένος

Ενώ η σημερινή Νέα Σελήνη θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να κρατήσει το καπέλο της εργασίας σας σήμερα, κάτι πολύ μεγαλύτερο έχει εξαπολυθεί σε όλη την ρομαντική πλευρά και τη σχέση σας. Θέτει παλιά φαντάσματα για ξεκούραστη και η διαδικασία αυτή σας απελευθερώνει. Η συντριπτική αίσθηση που σας κατακλύει σήμερα είναι η απελευθέρωση, όπως νιώθετε ότι σημαντικές νέες πόρτες ανοίγουν για εσάς.

 

Ζυγός

Tα μεγάλα γεγονότα δεν είναι τόσο εύκολο να πραγματοποιηθούν μέσα σε λίγες ώρες. Πτώση στο ρομαντικό τομέα σας, το 2017 με την πρώτη Νέα Σελήνη είναι μια ευκαιρία να δεσμευτείτε για τις ρομαντικές επιθυμίες και τις προσδοκίες σας που ξεκίνησαν το έτος αυτό. Αυτό έρχεται με τον Άρης επιστρέφει σε σας.

 

Σκορπιός

Όπως ο Άρης αφήνει τα αισθηματικά σας σήμερα ξέρει ότι τα θέματα της καρδιάς και το μαχητικό πνεύμα είναι σε ασφαλή χέρια. Δεν αναμένεται να επιστρέψει μέχρι τα τέλη του 2018, ο Άρης όχι μόνο σας αφήνει με μια σαφή αίσθηση για το τι αγωνίζεστε, αλλά και με το θάρρος να περάσετε όλα τα εμπόδια.

 

Τοξότης

Η ημέρα ρομαντικής τύχης σας αλλάζει, έρχεται η Νέα Σελήνη, κάνοντας μια μέρα για νέα ξεκινήματα με κάθε έννοια της λέξης. Ότι η επιστροφή του Άρη στο ρομαντικό τομέα σας, θα πρέπει να δώσετε το έναυσμα για τις πιο ρομαντικές εβδομάδες του 2017.

 

Αιγόκερως

Υπάρχει, σήμερα, μια ευκαιρία για να εμπιστευτείτε κάποιον και η χρονική στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Ενώ οι νέες ρομαντικές εξελίξεις δεν θα κλωτσήσουν μέχρι το Σαββατοκύριακο, όταν το κάνουν, θα δώσετε το έναυσμα για τους μήνες των ρομαντικών εξελίξεών που θα καλύπτουν το πρώτο εξάμηνο του 2017. Αυτό έρχεται με μια αίσθηση της περιπέτειας.

 

Υδροχόος

Η σημερινή Νέα Σελήνη είναι πιθανό να φέρει μια αίσθηση της απελευθέρωσης, ακόμη και αν αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να βάλετε το χεράκι σας. Ναι, αυτή είναι η Νέα Σελήνη που σας επιτρέπει να δεσμευτείτε για νέο ηλιακό έτος σας, υπάρχει το μέλλον και τα ταξίδια μπροστά σας, αλλά έρχεται με μια αίσθηση ρομαντικής εμπιστοσύνης και παίρνει το βάρος για να απογειωθεί η σχέση σας.

 

Ιχθύς

Αν τα τελευταία χρόνια έχετε διδαχτεί κάτι, είναι μια αρκετά σαφή αίσθηση του τι θέλετε από τις σχέσεις σας και τι χρειάζονται από εσάς. Αυτό πρέπει να είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης, ξέροντας τι δεν μπορείτε να πάρετε πίσω από τις σχέσεις σας και τι δεν έχετε επενδύσει. Ακόμα στις πρώτες εβδομάδες του έτους και μήνα γενεθλίων σας έχετε μια ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 1-11-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 1-11-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 1-11-2017

Κριός Η ημέρα σας δίνει την επιλογή: από την μία μπορείτε να δημιουργήσετε νέα ξεκινήματα, από την άλλη η δυσκολία σας στην επικοινωνία...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-10-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-10-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 15-10-2017

Κριός Ακόμα και αν σήμερα προκύψουν και ορισμένα θέματα τα οποία θα σας δυσκολέψουν και θα σας προβληματίσουν, οι ίδιες οι καταστάσεις...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-9-2017

Κριός Η στιγμή αυτή απαιτεί κάποιους χειρισμούς που να μην ξεφεύγουν από ορισμένα πλαίσια. Κάντε με θετικό τρόπο τη διαφορά και...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 7-9-2017

Κριός Έχετε την απαραίτητη δύναμη, τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητα για να κάνετε τις μεγάλες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, που...

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 28-8-2017

Κριός Από τη σημερινή σας ερωτική περιπέτεια θα επανεκτιμήσετε πολλά πράγματα. Αυτά σχετίζονται και με τον εαυτό σας και με τον τρόπο...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-4-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-4-2017

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 8-4-2017

Κριός Περπατώντας προς την καρδιά και την ψυχή σας είναι πολύ σημαντικό. Μην κρύβετε τα συναισθήματά σας από τον εαυτό σας, για να κάνετε...