Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-3-2017
<p class="Standard">Κριός

Είστε ένας τυχοδιώκτης στην καρδιά, και ιδιαίτερα σήμερα. Η εμπιστοσύνη και η τόλμη σας είναι τοποθετημένα ψηλά, και είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε τα πάντα. Ψάχνετε για την μεγάλη στιγμή σε συγκινήσεις που θα σας αφήσει μία αίσθηση αναζωογόνησης και λαχτάρας περισσότερο. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να φτάσετε στα άκρο και να δοκιμάσετε τα νέα φτερά σας, αλλά μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη κρίση σας.

Ταύρος

Μην είσαι τόσο θεατρικός σχετικά με τα προβλήματα σχέσης. Ναι, είναι σημαντικό να βγάλετε τα συναισθήματά σας εκεί έξω, αλλά δεν είναι η στιγμή σας για αλαζονία στο προσκήνιο σε όλη τη φάση της κοινής γνώμης. Υπάρχουν χορδές που επισυνάπτονται εδώ, και θα είναι μπερδεμένες, αν συνεχίσετε να κάνετε λάθος κινήσεις.

Δίδυμοι

Μερικές φορές γρήγορα θυμώνεις, δικαιολογημένα, διότι υπάρχει πολύ στραβός στον κόσμο. Αλλά αυτή τη φορά είστε γρήγοροι για να χαμογελάσετε, γιατί είναι επίσης όμορφο μέρος και, σας αρέσει. Αφήστε τη γενναιόδωρη πλευρά σας να θριαμβεύσει σήμερα. Προσκαλέστε αυτή τη διάθεση να μείνω περισσότερο.

Καρκίνος

Μια ορισμένη γαλήνη έχει κατέλθει σε σας σήμερα. Μπορείτε να είστε υπομονετικοί με την εργασία, τα έργα και τις σχέσεις σας. Θα θέλατε περισσότερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα με απαρχαιωμένο τρόπο. Είστε πιο συνδεδεμένες με τις παραδοσιακές αξίες σας από το συνηθισμένο. Έτσι ζείτε από αυτά.

Λέων

Να είστε ευγενικοί και ελεήμων. Πηγαίνετε πέρα από τον κύκλο των φίλων σας και τη γειτονιά. Συνδεθείτε με ανθρώπους που έχασαν τις πιθανότητες που θα έπρεπε να είχαν. Δείξτε την προθυμία σας να βοηθήσετε. Ίσως νομίζετε ότι ξέρετε τι θέλουν, αλλά να κρατάτε την ευγένεια σας. Προφανώς, αυτή η επιχείρηση Καλού Σαμαρείτη έχει μια γωνία κοινωνικής δικτύωσης.

Παρθένος

Σκοπεύετε να είστε ηθικά όρθιοι σήμερα. Κάποια κατάσταση καλεί την ειλικρίνεια και την ακεραιότητά σας. Είστε σε μια καλή θέση για να θέσετε αυτή την πλευρά του εαυτού σας προς τον κόσμο. Ξέρετε ότι δεν θα απομακρυνθείτε από το μονοπάτι που γνωρίζετε ότι είναι σωστό. Είστε ειδικός σε αυτό. Πάνω απ 'όλα, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, και θα αξίζει το χρόνο σας.

Ζυγός

Όνειρα, ελπίδες και επιθυμίες ζείστε τη ζωή σας με αυτά. Θέλετε να γίνουν πραγματικότητα, και τώρα έχετε έναν τρόπο. Ξεκινήστε ζείτε μια ζωή θαύμα και με φαντασία. Σταματήστε τον συντονισμό στον καταπληκτικό κόσμο όπου ζείτε. Αποδοχτείτε παράξενα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας.

Σκορπιός

Είναι οκ να είσαι σνομπ, όταν κάποιος καυχιέται για τις ποταπές πράξεις του. Η σκληρότητα και η δύναμη απλά δεν κάνει για σας. Αλλά αυτό θα ήταν εντελώς λάθος στιγμή, για να σταθείτε σε πανηγυρισμούς ή ακόμα και να φανταστείτε ότι θα μπορούσατε να υποστηρίξετε με ένα πολιτισμένο τρόπο.

Τοξότης

Οι συνήθεις ανησυχίες της ημέρα δεν σας επηρεάζουν πλέον. Είστε σε θέση να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από περιττό κόπο. Αυτό σας δίνει την ελευθερία να απολαύσετε απλά ό, τι η ζωή έχει να προσφέρει. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας θα ήθελαν να ξέρουν το μυστικό σας για να είναι ευτυχισμένοι μαζί σας.

Αιγόκερως

Κάποιος αφήνει την οικογένεια σκηνή, αν και αυτό θα μπορούσε να σημαίνει λιγότερη ηγεσία. Απόψε είναι μια εξαιρετική στιγμή για την οικογένεια και τα γεγονότα με τα παιδιά.

Υδροχόος

Υπάρχει μια νέα επιρροή που έρχονται στο σπίτι, και αναρωτιέστε αν φέρνει μπελάδες. Απόψε είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσετε τη ζωή με έναν σύντροφο.

Ιχθύς

Οι εργασίες μπορεί να είναι διασκεδαστικές και σήμερα, και οι ανθρώπινοι πόροι, καθώς και η ποιότητα ζωής είναι σημαντικά θέματα. Είναι οκ να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να εκλπήξετε τους συναδέλφους σας.


Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 26-5-2017

Κριός Έχετε την άτακτη πλευρά σας να βγαίνει σήμερα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τουλάχιστον θα είναι μια καλή ημέρα με αυτόν τον τρόπο...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 29-4-2017

Κριός Εμφανίζεται ένα ηθικό ζήτημα και όλοι προσπαθούν να το καταλάβουν. Θα έκαναν καλά για να ακούσουν την άποψή σας για το θέμα, γιατί...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 20-4-2017

Κριός Είσαι πραγματικά εξωστρεφής σήμερα, μιλώντας και συναλλάσσοντας ιδέες με όλους. Οι άνθρωποι έλκονται από το ελεύθερο πνεύμα, την...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 28-3-2017

Κριός Έχετε μια στάση διαβόλου σήμερα και είναι πολύ συναρπαστική και ελκυστική για όποιον ξοδεύετε χρόνο μαζί του. Η ζωή είναι ένα...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 10-3-2017

Κριός Μπορείτε να σκεφτείτε σταδιακά ακόμη και να μείνετε συνεπής με τις αρχές σας. Σήμερα θα πρέπει να είναι όλα σχετικά με την άφοβη...