Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-3-2017
<p>Κριός

Μια μέρα φτιαγμένη από μάγια ερωτικά, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει τρομερές ευκαιρίες. Η σύνοδος Ήλιου/Σελήνης/ανάδρομης Αφροδίτης θα είναι ταυτόχρονα σε τρίγωνο με την Λίλιθ στον Τοξότη, ανοίγοντάς σου πολλούς δρόμους πάθους και ερωτικής περιπέτειας για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ταύρος

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με την Νέα Σελήνη και τρίγωνο με την Λίλιθ θα σου δώσει ένα καυτό διάστημα. Οι Κριοί και οι Τοξότες, αλλά και οι Σκορπιοί, είναι ζώδια που σε ενδιαφέρουν και σε προσκαλούν ερωτικά. Δες με σοβαρότητα την περίπτωση μιας σημαντικής και λυτρωτικής επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Είναι απίστευτα σημαντική αυτή η Νέα Σελήνη για σένα, μιας και τριγωνίζει την Λίλιθ στον Τοξότη που για σένα είναι ο χώρος των σχέσεων. Θα έχεις κύριο μέλημά σου τον έρωτα με την πιο ενστικτώδη μορφή του. Δεν έχεις καμία διάθεση να λες λόγια και πολύ περισσότερο να ακούς λόγια, θες ερωτικό πάθος.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη είναι εδώ για να σε ευνοήσει σε όλους τους τομείς. Βέβαια για το ζώδιό σου πέφτει στα επαγγελματικά θέματα αλλά αυτή η τόνωση της αυτοπεποίθησης αντανακλά και στον έρωτα. Έχεις πολλές πιθανότητες να βρεθείς με έναν πρώην σύντροφο ειδικά αν είχατε και επαγγελματική σχέση. Είναι από τις πιο καλές σου στιγμές στον ερωτικό τομέα.

Λέων

Η καυτή Νέα Σελήνη στον φιλικό σου Κριό σε σπρώχνει να ταξιδέψεις για την αγάπη. Το μυαλό σου είναι σε ανθρώπους που έχουν εξωτικά χαρακτηριστικά ή σε ανθρώπους που μπορούν να διευρύνουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Έχεις άφθονες ευκαιρίες για νέα φλερτ που θα σε συναρπάσουν.

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη στον καρμικό για σένα Κριό θα πρέπει να προσέξεις λίγο. Άνθρωποι που κανονικά δεν έχουν κανένα λόγο στα ερωτικά σου θέματα νιώθουν την άνεση να συζητούν για σένα και το ταίρι σου και αυτό αν δεν προσέξεις μπορεί να φθείρει την σχέση σου. μείνε μακριά από τοξικούς ανθρώπους.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με την Νέα Σελήνη μπορεί να σου αναζωπυρώσει έναν έρωτα ή να σε κάνει να δεις με μεγάλη καθαρότητα τι φταίει στις σχέσεις σου και δεν απολαμβάνεις πραγματικά αυτά που ποθείς. Μπορείς να έχεις ένα εντελώς νέο ξεκίνημα μέσα στην άνοιξη στον ερωτικό τομέα.

Σκορπιός

Μια καινούρια φλόγα καίει την καρδιά σου με την Νέα Σελήνη να φωτίζει την σeξουαλικότητά σου και την λίμπιντο. Θέματα που για καιρό τα είχες αφήσει στην άκρη για να μπορείς να ασχοληθείς με την καθημερινότητα έρχονται με ένταση στην επιφάνεια. Θες μόνιμες και διαρκείς σχέσεις, αλλά με πάθος.

Τοξότης

Η Λίλιθ που φωλιάζει στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με την Νέα Σελήνη, τον Ήλιο και την Αφροδίτη από τον Κριό αναζωπυρώνει αγρίως τον ερωτικό τομέα. Η ψυχή σου και το σώμα σου ξυπνάνε από τον λήθαργο του χειμώνα και θέλεις να ζήσεις ακραίες εμπειρίες. Είσαι σε πολύ δυναμική φάση και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον παρορμητικό όπως είσαι κι εσύ Κριό θέλει να σου δώσει μια ευκαιρία να συνδεθείς με την ουσία του έρωτα. Για πολύ καιρό είχες βυθιστεί σε παράπονα που είχαν να κάνουν γενικά με το πώς εξελίχθηκε η ερωτική σου ζωή. τώρα έχεις την ευκαιρία να αφήσεις τα ημερολόγια και τις αναμνήσεις, καλές ή κακές και να προχωρήσεις μπροστά.

Υδροχόος

Καθώς η Νέα Σελήνη φωλιάζει στον τρίτο γενικό σου ηλιακό Οίκο ξεκινάει για σένα μια περίοδος 2 εβδομάδων με έντονη κινητικότητα. Άνθρωποι από το φιλικό σου περιβάλλον διεκδικούν μια θέση στην καρδιά σου και την ζωή σου σαν κάτι παραπάνω από φίλοι. Θα δώσεις την ευκαιρία; Στο χέρι σου είναι.

Ιχθείς

Η πανέμορφη Νέα Σελήνη στον Οίκο των μόνιμων σχέσεων θα σου ξεκαθαρίσει πολύ καλά πώς να πρέπει να κινηθείς ερωτικά το αμέσως επόμενο διάστημα των 2 εβδομάδων. Θέλεις να ξέρεις με βεβαιότητα τα συναισθήματα του ανθρώπου που σε ενδιαφέρει, οι θυσίες χωρίς λόγο και κέρδος ανήκουν στο παρελθόν.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-5-2017

ΚΡΙΟΣ Η ερωτική επιθυμία που νιώθετε για ένα καινούριο πρόσωπο, έχει ξεσηκώσει τους αδέσμευτους. Αλλά και οι δεσμευμένοι, μάλλον νιώθετε...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-3-2017

Κριός Είναι μια από τις πιο θετικές ερωτικά ημέρες, με την αρχόμενη σύνοδο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αλλά και το...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 1-3-2017

Κριός Το ζώδιό σου σήμερα φιλοξενεί την ακραία ερωτική σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης/Άρη/Ουρανού. Νέοι δρόμοι ανοίγονται στο ερωτικό σου...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-2-2017

Κριός Η καταπληκτική σύνοδος της Αφροδίτης με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου θα σου δώσει από το βράδυ και μετά μια άκρως ερωτική...