Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-3-2017
<p>Κριός

Καθώς είναι αφάνταστα θετική η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και μάλιστα είναι και σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα είναι αποκλειστικά δικό σου θέμα το αν θα κάνεις μια επανασύνδεση, ουράνια εύνοια υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Οι Ζυγοί και οι Ταύροι μπορούν πολύ εύκολα να υποκύψουν στην γοητεία σου, το ίδιο και οι Τοξότες και οι Λέοντες.  

Ταύρος

Η σύνοδος της Νέας Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης του ζωδίου σου θα σου δώσει σήμερα και όλο το επόμενο διάστημα 2 εβδομάδων την δυνατότητα να οργανώσεις μια τρυφερή επανασύνδεση. Με έναν Κριό, έναν Λέοντα ή έναν Τοξότη ή Σκορπιό είναι πολύ εύκολα τα πράγματα.

Δίδυμοι

Η Λίλιθ στον Τοξότη και τον 7ο Οίκο των σχέσεών σου είναι σε σύνοδο με την Νέα Σελήνη στον συμβατό σου Κριό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πάθος της για να έχεις μια δυναμική και πολύ καυτή επανασύνδεση, ειδικά αν το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι Σκορπιός, Τοξότης, Κριός, Λέων, Ταύρος ή Ζυγός.

Καρκίνος

Πάντα παίρνεις μπροστά ερωτικά με την Νέα Σελήνη, πόσο μάλλον που θα είναι σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη. Σου είναι εύκολο να βρεις τα πετραδάκια στο δάσος που θα σε οδηγήσουν πάλι σε μια χαμένη αγκαλιά. Έχεις μεγάλη εύνοια αν σε ενδιαφέρει Λέων, Ζυγός, Κριός ή Ταύρος.

Λέων

Η Νέα Σελήνη σημαίνει για σένα αναγέννηση του πάθους. Ο Ήλιος στο Κριό σε σύνοδο με την Σελήνη και την ανάδρομη Αφροδίτη και σε τρίγωνο με την Λίλιθ από τον φιλικό σου Τοξότη σου δίνει όλη την απαραίτητη ενέργεια για να μαγέψεις πάλι έναν πρώην σύντροφο. Εξαιρετικές συνθήκες για να τα βρεις πάλι με έναν Καρκίνο, Ζυγό, Σκορπιό, Τοξότη, Κριό.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη θα ου δώσει όλες εκείνες τις συντεταγμένες για να βρεις την πορεία σου μέσα στην θάλασσα του έρωτα. Μπορείς να επιστρέψεις σε ένα πρώην ταίρι σου αν αποφασίσεις να δράσεις με την σοβαρότητα που σε διακρίνει και έχεις ψύχραιμη στάση, χωρίς να ακούς όλους αυτούς που για κάποιον λόγο χώνουν στα προσωπικά σου την μύτη τους.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη σε τέλεια σύνοδο με την Νέα Σελήνη στον πολικό σου Κριό και σε τρίγωνο με την Λίλιθ από τον Τοξότη θα σου δώσει όλες τις δυνατότητες για να βρεθείς πάλι με κάποιον σύντροφο που δεν τον έχεις βγάλει από την καρδιά σου. Το θέμα είναι όχι αν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση – μπορείς – αλλά αν την θέλεις, αν την χρειάζεσαι κι αν θα σε εξελίξει ως άνθρωπο.

Σκορπιός

Η πανέμορφη Νέα Σελήνη σου θυμίζει ποια είναι η ερωτική σου προσωπικότητα και θυμίζει και στους άλλους γιατί δεν μπορούν να σε ξεχάσουν! Μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια προσέγγισης από παλιό σου ταίρι – για την ακρίβεια μπορείς να αποδεχτείς μεγαλόθυμα την προσπάθεια που θα κάνει εκείνο για να βρεθεί πάλι κοντά σου.

Τοξότης

Η Λίλιθ από το ζώδιό σου τριγωνίζει τον ανάδρομη Αφροδίτη, τον Ήλιο και την Νέα Σελήνη από τον φιλικό σου Κριό ανοίγοντας τα τσάκρας και δίνοντας πολλές ευκαιρίες για μια επανασύνδεση και σήμερα και για ένα διάστημα 2 εβδομάδων από τώρα και έπειτα. Δες τι θέλεις να κάνεις, με ποιον/ποια θέλεις να είσαι και απλά ανακοίνωσέ το!

Αιγόκερως

Η εξαιρετικά θετική Νέα Σελήνη σου γιατρεύει την ψυχή από χρόνια κόπωση και σου δίνει την δυναμική για να επαναστατήσεις στην βαλτωμένη καθημερινότητα. Αν αυτό που θες για να νιώσεις λύτρωση είναι μια επανασύνδεση μπορείς να την καταφέρεις. Το ζήτημα είναι να διερευνήσεις αν όντως θες μια τέτοια επιστροφή και αν θα σε ωφελήσει,  γιατί έχεις και νέα φλερτ που δεν πρέπει να τα αγνοήσεις.

Υδροχόος

Η δυναμική της Νέας Σελήνης στον συμβατό σου Κριό ανοίγει νέους δρόμους και σου αποδεικνύει το γνωστό, ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Αν και η ανάδρομη Αφροδίτη σου δίνει την δυνατότητα μιας επανασύνδεσης ίσως να είσαι εσύ που θα πεις ευχαριστώ δεν θα πάρω, μιας και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου.

Ιχθείς

Η εξαιρετική Νέα Σελήνη στον χώρο των μόνιμων σχέσεων – τον Κριό – θα σου δώσει την ευκαιρία να έχεις ένα καλό ξεκαθάρισμα όλων σου των παλιών σχέσεων. Μέσα σε αυτό το ξεκαθάρισμα θα δεις με ψυχραιμία αν η ανάγκη σου να βρεθείς με έναν άνθρωπο από το παρελθόν είναι πραγματική ζωτική ανάγκη ή απλά μια εμμονή που θα την αποχαιρετίσεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-3-2017

Κριός Ακριβώς σήμερα είναι η καταλληλότερη και πιο δυνατή σου ημέρα για μια επανασύνδεση. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο στο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-3-2017

Κριός Μπορείς σήμερα, με την καλή ενέργεια της Σελήνης που συμμαχεί με την ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου, να έχεις μια συνάντηση που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-3-2017

Κριός Βρέχει έρωτα στην στράτα σου με κάθε δυνατό τρόπο. Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να έχεις μια επανασύνδεση, ασφαλώς και μπορείς με...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-3-2017

Κριός Είναι μια τέλεια ημέρα για επανασύνδεση, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα και τον 5ο Οίκο σου συμμαχεί με την ανάδρομη Αφροδίτη από το...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...