Θάνος Καλλίρης

Oroskopos.tv


Ένας αλλά… Λέων!!!

Ένας αγέρωχος Λέων με ωροσκόπο στο Σκορπιό ο Θάνος Καλλίρης είναι γεννημένος μαχητής στης ζωής.

Αστρολογικό προφίλ από τον Γιώργο Ματσάγγο

Τα φώτα (Ήλιος & Σελήνη) που ανάμεσα στα άλλα σχετίζονται με τους γονείς σχηματίζουν μια δευτερεύουσα αλλά δυναμική όψη χιαστί (150 μοίρες) που έχει πολλές ερμηνείες, ωστόσο παραδοσιακά φέρνει σοφία μέσα από πίεση. Στην περίπτωση του Θάνου έχουμε τον χωρισμό των γονιών του, όταν ο ίδιος ήταν σε μικρή ηλικία. Μάλιστα, τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα “ξαναφτιάχνουν” τη ζωή τους. Το γεγονός αυτό μπορεί να μην είναι το απόλυτο σημείο αναφοράς, ωστόσο κάποιες δεκαετίες αργότερα, – όταν ο ίδιος παντρεύεται και χωρίζει – θα αναφέρει πολύ συχνά ότι δεν θέλει να επηρεάσει ο χωρισμός του, τα δύο παιδιά του. Εδώ έχουμε μια σαφή εκδήλωση του ωροσκόπου στον Σκορπιό, όπου κάποια πράγματα μένουν “θαμμένα” στα άδυτα της ψυχής και μόνον το ίδιο το άτομο μπορεί να τα χειριστεί και να τα ανακαλέσει δίχως να πονέσει.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή – από την παιδική ηλικία μέχρι και σήμερα – ο Θάνος θα τα βλέπει όλα θετικά και θα είναι μια μηχανή παραγωγής αισιοδοξίας και χαράς της ζωής. Επιβεβαιώνει ότι η θετική σκέψη φέρνει και θετικά αποτελέσματα.

Ο Ήλιος και ο Ωροσκόπος του βρίσκονται σε σταθερά – και αμετακίνητα – ζώδια, ωστόσο ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Θάνου είναι η προσαρμοστικότητα. Αυτό το “χάρισμα” το προσφέρουν τρείς πλανήτες στην μεταβλητή Παρθένο (Ερμής, Ουρανός και Πλούτωνας) και μάλιστα στο Μεσουράνημα του ωροσκοπίου του, σε αντίθεση με έναν παντοδύναμο Δία στους Ιχθύς. Αυτός ο Δίας – που συχνά αναφέρεται ως ο πλανήτης του καλού Σαμαρείτη και των Γιατρών χωρίς Σύνορα – τον προικίζει με μια βαθειά καλοσύνη και τον κάνει αποδεκτό ακόμα και στους πιο δύσκολους ακροατές. Όντας στην κυριαρχία του ο Δίας, σε ακριβέστατο τρίγωνο με τον έτερο κυβερνήτη των Ιχθύων, τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό, τον κάνει πετυχημένο στο χώρο της μουσικής!!

Το μόνο που απομένει είναι να ενεργοποιηθεί το τρίγωνο που δεσπόζει στο γενέθλιο χάρτη του. Τη δουλειά αυτή την αναλαμβάνει ο Πλούτωνας. Στο πρώτο μισό του 1987 ο διελαύνων Πλούτων βρίσκεται “πάνω” στον Ποσειδώνα του σε τρίγωνο με τον Δία. Την ίδια περίοδο ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω και στον δεύτερο οίκο του (χρήμα) τριγωνίζει τον γενέθλιο Πλούτωνα, εξ ου και το μεσουράνημα του Θάνου.

thanos kalliris

Οι επιτυχίες του με τους ”Bang”, η συμμετοχή τους στην Eurovision, και η Πανευρωπαϊκή επιτυχία του Stop, σηματοδότησαν την παρουσία του και μας είπαν ότι το αστέρι του είχε μόλις ανατείλει. Είχε έρθει για να μείνει. Ο Κρόνος (που πολλοί ανατριχιάζουν στο όνομά του που είναι παραφθορά του “Χρόνου”) εκείνη την περίοδο βρισκόταν στον Τοξότη και σχημάτιζε ένα εντυπωσιακό τρίγωνο με τον Ήλιο του. Σε συνεργασία με τον Δία στον Κριό και τον Ουρανό στον Τοξότη, το μισό πλανητικό σύστημα συνωμοτεί και στοιχηματίζει υπέρ του.

Το άστρο που έλαμψε στις 9 Μαΐου του 1987 θα φώτιζε τους μουσικούς δρόμους και στην σόλο καριέρα το, φέρνοντας την επαγγελματική επιτυχία και την καταξίωση. Ταυτόχρονα ενεργοποιείται και η Αφροδίτη του Θάνου που βρίσκεται στην κυριαρχία της, στο Ζυγό. Ο Θάνος θα πει και θα τονίσει ότι δεν έγινε τραγουδιστής για τις γυναίκες και το χρήμα. Ωστόσο και τα δύο θα έρχονται κατά κύματα σε μέγεθος ….τσουνάμι στα χρόνια που ακολουθούν την μεγάλη επιτυχία του 1987.

Ο Θάνος θα αγαπήσει τις γυναίκες και οι γυναίκες θα αγαπήσουν ακόμη περισσότερο τον Θάνο!! Η έντονη σεξουαλικότητα του ωροσκόπου στο Σκορπιό με την Αφροδίτη στο Ζυγό τον χρίζουν “Δον Ζουάν”. Όμως οι “σταθεροί” Λέων/Σκορπιός τον καθιστούν πιστό εραστή και σύντροφο….κάθε φορά. Ο Θάνος προτιμάει να χωρίζει παρά να απατά!!

Οι μεγάλες του αγάπες είναι τα παιδιά του. Μάλιστα μια σειρά από δύσκολες διελεύσεις (το 2013, 2015 & 2018 που του στέρησαν πατέρα, πατριό και μητέρα) κάνουν ακόμα πιο δυνατή την αγάπη αυτή. Η ακμή του πέμπτου οίκου στον Κριό – και ο κυβερνήτης του Κριού, ο Άρης στους Διδύμους – εντείνει την απεριόριστη αγάπη για τα δυο του παιδιά, κι αυτός ο Άρης τον κρατά πάντα φρέσκο και νέο, με μεγάλη αγάπη στην τεχνολογία και ενεργό συμμετοχή στα social media!

Γιώργος Ματσάγγος

Επιστροφή με καινούργιο τραγούδι

Έχοντας τη μουσική στο DNA του από πατέρα (κιθαρίστα) και παππού, δεν άργησε να ξεκινήσει το δικό του μουσικό ταξίδι που και ενδιαφέρον έχει και πολύ επιτυχία. Τον Θάνο τον γνωρίζω χρόνια και είναι από τις μεγάλες μου συμπάθειες. Μου εμπιστεύτηκε τα στοιχεία της γέννησης του για να του κάνουμε τον αστρολογικό χάρτη που διαβάσατε πιο πάνω, και τώρα ήρθε η ώρα για την…. ανάκριση!

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

201224 0.kalliris

 

Θάνο μου είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω, πως ο Γιώργος Ματσάγγος σου έκανε το αστρολογικό σου προφίλ, και ξεκινάω, ρωτώντας σε αν πιστεύεις στην αστρολογία; Όχι ιδιαίτερα, θεωρώ ότι οι άνθρωποι καθορίζουμε μόνοι μας την τύχη μας και την πορεία της ζωής μας, δεν πιστεύω πως υπάρχουν κάποιοι πλανήτες που μπορούν να καθορίσουν το μέλλον μας. Απ΄ την άλλη όμως ποτέ δεν αρνούμαι να ακούσω τι προτείνουν τα “άστρα”!

Ωραία, γιατί ο χάρτης σου λέει πως είσαι θετικός άνθρωπος και πως πιστεύεις ότι η θετική σκέψη φέρνει και θετικά αποτελέσματα. Ισχύει; Είμαι εκ φύσεως θετικός άνθρωπος. Και βέβαια πιστεύω ότι όταν είμαστε θετικοί και όχι μίζεροι και γκρινιάρηδες μόνο καλά πράγματα μπορούν να μας συμβούν, γιατί εμείς οι ίδιοι βλέπουμε τη ζωή με θετική ματιά.

Σαν άνθρωπος είσαι εύκολος – καλόβολος ή έχεις ιδιοτροπίες και παραξενιές; Δεν θα έλεγα ότι έχω παραξενιές με την κακή έννοια, π.χ. δεν θέλω να μου πειράζουν τα πράγματα στο στούντιο μου. Έχω κάτι ψυχαναγκασμούς με την θέση πραγμάτων κλπ. (γέλια). Αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω είμαι καλόβολος…

Όλοι μας έχουμε την εντύπωση πως είσαι πολύ γλυκός, ευγενής με καλή αύρα. Σε ακούω… Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι…!!!! Σκέτος Λόρδος !! (γέλια)

Θα το διαβάσεις και συ μόλις δημοσιευτεί, αλλά βλέπω πως οι πλανήτες σου είχαν προδιαγράψει το μέλλον και την καριέρα σου στην μουσική. Έπαιξε φυσικά ρόλο ότι μεγάλωσες με μπαμπά μεγάλο κιθαρίστα… Τι θυμάσαι ως παιδί και την σχέση σου με την μουσική; Νομίζω πως πολύ σύντομα κατάλαβα πως η μουσική είναι μονόδρομος για μένα. Είτε λόγω dna, είτε όχι. Είτε λόγω πατέρα, είτε λόγω εποχών, είτε δεν ξέρω τι… από μικρός ένιωσα πως αυτό είναι το οξυγόνο της υπόλοιπης ζωής μου.

Είχες περισσότερη αδυναμία στην μαμά ή στον μπαμπά; Αγαπούσα και τους δυο το ίδιο, ποτέ δεν ένιωσα ότι ξεχωρίζω κάποιον

Οι γυναίκες τι ρόλο παίζουν στην ζωή σου…παρ΄ το από την αρχή…(γέλια) Θα έλεγα πολύ σημαντικό!!! Δεν θέλω όμως να επεκταθώ διότι μιλάμε για αστρολογία όχι για… Άρλεκιν (γέλια)

Μπορεί – όπως όλοι οι λέοντες – να είσαι ωραίος άντρας, αλλά μαθαίνουμε λέει πως στα ερωτικά σου είσαι σκέτη «έκρηξη». Αληθεύει πως έχεις έντονη σεξουαλικότητα; Κατ’ αρχήν σε ευχαριστώ για το κομπλιμέντο. Μάλλον πρέπει να ρωτήσεις τις συντρόφους που είχα για τις «επιδόσεις» μου… Αλλά για να το θέσω πιο «αστρολογικά», νομίζω το : Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό, τα λέει ΟΛΑ.

Χαχαχαχα…κατά τα΄ άλλα δεν πολυπιστεύεις στην αστρολογία!!! (γέλια) Αυτό σημαίνει πως είσαι άστατος ή απλά διοχετεύεις αυτήν την σεξουαλικότητα στην σύντροφο σου; Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής έχω υπάρξει και άστατος πολύ, όπως έλεγε και το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή (γέλιο) αλλά και απόλυτα «ταγμένος». Ίσως είναι ανάλογα τη σύντροφο, ίσως είμαι «τρελός», ίσως τα ΄χω χαμένα…Notis! (γέλια)

Να ορίστε που και αυτό το λέει ο αστρολογικός σου χάρτης: «Ο Θάνος προτιμάει να χωρίζει παρά να απατά» διαβάζω,… πράγματι; Η αλήθεια είναι ότι το προτιμώ. Αν νιώσω ότι μου έχει «τελειώσει» αυτό που νιώθω για τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου θα προτιμήσω να του το πω και να χωρίσω από το να τον κοροϊδεύω

Με τα παιδιά σου πως είναι η σχέση σας; Αν και η «δουλειά» του γονιού είναι από τις πιο δύσκολες, ευτυχώς έχω χτίσει μια πολύ δυνατή σχέση με τα παιδιά μου. Προσπαθώ να είμαι και μπαμπάς αλλά και φίλος τους, να περνάμε χρόνο μαζί, να βλέπουμε ταινίες, να παίζουμε επιτραπέζια και κυρίως να τα συμβουλεύω μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου!

Τι κάνεις αυτήν την περίοδο; Τραγουδάω όπως πάντα σε διάφορα μαγαζιά στην Αθήνα αλλά και στην επαρχία, και το απολαμβάνω. Είπαμε το τραγούδι για μένα είναι «οξυγόνο».

Ετοιμάζεις κάποια καινούργια τραγούδια; Έχω ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Η αγάπη στο τέλος κερδίζει», πολύ θετικό και καλοκαιρινό και ελπίζω ο κόσμος να το αγαπήσει όσο εγώ!!! Επίσης κάνω πρόβες με τη νέα μου μπάντα που αποτελείται ΜΟΝΟ από… γυναίκες και πολύ ταλαντούχες. Άρα έχουν δίκιο τ΄ άστρα που λένε πως οι γυναίκες παίζουν μεγάλο ρόλο στην ζωή μου (γέλια)

Ήμουν σίγουρος πως μέχρι να τελειώσουμε την κουβέντα μας θα σε έκανα fan της αστρολογίας. Για πες μου, πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια από σήμερα; Θα ήθελα πάνω απ´ όλα να είμαι υγιής και να μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ, να κάνω τον κόσμο να περνά καλά μέσα από τη μουσική μου και τα τραγούδια μου

Και τελειώνοντας τι σου αρέσει και τι σου «την σπάει» στις μέρες μας; Μου αρέσει το ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και μου την «σπάει» η αχαριστία, η ψευτιά και το «δήθεν» που έχει κατακλύσει την κοινωνία μας και ειδικά στα τελευταία χρόνια της κρίσης έχει γίνει πολύ πιο έντονο.

unnamed

 

 



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!