Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 8-4-2017
<p>Κριός

Πρέπει να περπατήσεις στο πεδίο του έρωτα σαν κάτω από τα πόδια σου να υπήρχαν αυγά, εύθραυστα μέχρι εκεί που δεν πάει! Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις. Θα πρέπει να μην δώσεις αφορμή για σχόλια, να προσέξεις την νευρική σου ισορροπία, να κινηθείς πολύ, πολύ προσεκτικά.

Ταύρος

Είναι μια δύσκολη και παράξενη ημέρα, με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς να κάνει τετράγωνο με τον επίσης ανάδρομο Κρόνο από τον καρμικό σου Τοξότη. Πιθανόν να συναντήσεις ανθρώπους με τους οποίους σε δένουν όχι μόνον ερωτικοί αλλά και νομικοί/οικονομικοί δεσμοί και να υπάρχει τρομερή ένταση. Όλα σου τα ερωτικά θέματα μπαίνουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σε μια τελική ευθεία.

Δίδυμοι

Στον πολικό σου Τοξότη ο ανάδρομος Κρόνος σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς εγείρει θέματα νομιμότητας των σχέσεών σου. Αν έχεις διλήμματα ανάμεσα σε δύο σχέσεις θα κληθείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Κράτα την ψυχραιμία και το χιούμορ σου, είναι δύσκολη ημέρα. Μια καλή σχέση του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης σου λέει να ακούσεις την καρδιά σου και μόνον.

Καρκίνος

Η δύσκολη σχέση του Πλούτωνα από τον πολικό σου Αιγόκερω και τον 7ο Οίκο των σχέσεων με τον Ήλιο από τον Κριό σηματοδοτεί μια μέρα δύσκολη που θα είσαι στα καρφιά κι επειδή γενικά είσαι άτομο που κατεβαίνεις πολύ βαθιά στον βυθό των συναισθημάτων πρέπει να προσέξεις από κάπου να αντλείς οξυγόνο. Θα χρειαστείς βοήθεια από όλους τους αγαπημένους σου σήμερα.

Λέων

Η ολοκλήρωση του τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ξεσηκώνει θύελλα στην ψυχή σου. Πρόσεξε, υπάρχει περίπτωση κάποια επικίνδυνη σχέση σου να βγει άκαιρα στο φως και να σου δημιουργήσει προβλήματα. Μείνε μακριά από σκάνδαλα.

Παρθένος

Η ημέρα είναι σκέτη φωτιά, αλλά το φεγγάρι στο ζώδιό σου σε προστατεύει. Δονείται βέβαια ο 7ος Οίκος σου μέσω της αντίθεσης της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, αλλά εσένα ποτέ δεν σε πειράζει να δεις αλήθειες. Η ενέργεια της ημέρας είναι λυτρωτική, σου δείχνει δρόμους και σου φέρνει στην επιφάνεια μόνον πολύ αληθινά συναισθήματα.

Ζυγός

Το πεδίο της οικογένειάς σου θα δονηθεί από τον Πλούτωνα, ο Ήλιος από τον Κριό τον τετραγωνίζει, την ίδια στιγμή που η ανάδρομη Αφροδίτη από τους καρμικούς σου Ιχθείς κάνει επίσης τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο. Θα έχεις καταιγιστικές εξελίξεις στον έρωτα. Αν είσαι σε μια σχέση που έχει τελματώσει μπορεί να βρεις το κουράγιο να την τελειώνεις.

Σκορπιός

Η δύσκολη σχέση τετραγώνου ανάμεσα στον κυβερνήτη σου Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Ήλιο από τον Κριό δονεί την ψυχή σου αλλά φέρνει και αναταράξεις γενικότερες. Υπάρχει περίπτωση άνθρωποι που τους έχεις σε εκτίμηση να κινούνται παρασκηνιακά εναντίον σου στον ερωτικό τομέα. Από την άλλη δεν αποκλείεται ένα φιλικό σου πρόσωπο να καταλάβεις ότι σε βλέπει ερωτικά.

Τοξότης

Πρέπει να προσέξεις πολύ σήμερα. Το τετράγωνο του ανάδρομου Κρόνου από το ζώδιό σου με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Ιχθείς δονεί την ψυχή σου. Πιθανόν η οικογένειά σου να διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σου σήμερα και να μην μπορείς να έχεις την διακριτικότητα που χρειάζεται ο έρωτας.

Αιγόκερως

Να είσαι σε επιφυλακή σήμερα και να θυμίσεις στον εαυτό σου ότι πρέπει να κρατάς την ψυχραιμία σου στα δύσκολα. Το τετράγωνο του Πλούτωνα από το ζώδιό σου με τον Ήλιο από τον Κριό φέρνει πλήρη αναστάτωση στον ερωτικό και οικογενειακό τομέα. Κράτα ισορροπίες, μην παίρνεις εύκολα φωτιά.

Υδροχόος

Ο ουράνιος θόλος φλέγεται κυριολεκτικά και δεν θα μείνεις χωρίς επιρροή. Να φροντίσεις να έχεις αισιοδοξία στην ερωτική προσέγγιση σε ανθρώπους που αγαπάς. Μια κάποια βοήθεια που έχει γενικά ο σταθερός σταυρός από τον Άρη είναι εξαιρετικά ωφέλιμη. Προσοχή σε ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κακό στην σχέση σου.

Ιχθείς

Σήμερα ολοκληρώνεται το τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης από το ζώδιό σου με τον Κρόνο που είναι επίσης ανάδρομος από τον Τοξότη και τον 10ο Οίκο σου. επηρεάζει κατά κύριο λόγο τα επαγγελματικά σου, αλλά είναι σίγουρο ότι η επαγγελματική σου κατάσταση αυτή τη στιγμή σχετίζεται και με το ερωτικό πεδίο. Μείνε σε προσήλωση στα δικά σου θέλω, γιατί θα προσπαθήσουν κάποιοι να σε εκμεταλλευτούν. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 6-5-2017

Κριός Πρέπει να προσέξεις πολύ στον ερωτικό τομέα. Ο Άρης από τους Διδύμους σου δίνει αντιφατικά μηνύματα. Από την μια είναι σε τρίγωνο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 18-4-2017

Κριός Καθώς η πολύ δυναμική Σελήνη στον Αιγόκερω κάνει σήμερα τετράγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σου αλλά και τετράγωνο επίσης με τον...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 31-3-2017

Κριός Η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιο σου σε καλή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να σου χαρίσει μια πανέμορφη και βαθιά ερωτική ημέρα....

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 4-3-2017

Κριός Μια πολύ σύνθετη συναισθηματικά ημέρα σε περιμένει, ένα τρενάκι του λούνα παρκ που θα σε ζαλίσει. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 3-3-2017

Κριός Καθώς ξεκινάει σήμερα το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα πρέπει να προσέξεις...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 22-2-2017

Αν πούμε ότι η σημερινή ημέρα είναι δύσκολη συναισθηματικά, λέμε λίγα: ο Άρης από τον Κριό σε μάχη με την Σελήνη και τον Πλούτωνα, η...