Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-4-2017

Επανασυνδέσεις  Ζωδίων 11-4-2017
<p>Κριός

Η δυναμική Πανσέληνος ακριβώς στο ζώδιο των ερωτικών σχέσεων, τον Ζυγό, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία και αντίθεση με τον Ουρανό από το ζώδιό σου ακριβώς τις επανασυνδέσεις ευνοεί. Μπορεί να έχουν γίνει κάπως περίπλοκα τα συναισθηματικά σου θέματα αυτόν τον καιρό, έχει έρθει η στιγμή των οριστικών αποφάσεων.

Ταύρος

Μήπως τα έχεις περιπλέξει λίγο τα πράγματα; Μήπως οι σχέσεις σου έχουν γίνει περίπλοκες; Αυτή η Πανσέληνος στον 6ο Οίκο σου έρχεται για να τις ξεκαθαρίσει. Μπορεί να έχεις δώσει πολλές υποσχέσεις και να μην μπορείς τελικά να τις κρατήσεις. Ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με την Πανσέληνο έρχεται να σε προσηλώσει σε σχέσεις ουσίας.

Δίδυμοι

Καθώς θα είναι στον 5ο Οίκο των κοινωνικών γνωριμιών και των κεραυνοβόλων ερώτων η Πανσέληνος, αλλά και σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία, αν αυτό που σε καίει είναι μια επανένωση, μία είναι η συμβουλή: μην βγαίνεις ούτε για να πας στον φούρνο χωρίς να είσαι σε άψογη κατάσταση! Μπορεί να βρεθείς απέναντι στον/στην πρώην από σύμπτωση.

Καρκίνος

Η ενέργεια της Πανσέληνου έχει για σένα να κάνει με την σφαίρα των οικογενειακών σχέσεων. Και δεν αποκλείεται καθόλου μια επανασύνδεση, ειδικά αν μιλάμε για έναν γάμο που έχει διαλυθεί και όχι απλά για μια σχέση. Η Πανσέληνος αυτή σε ευνοεί, σου ησυχάζει την ψυχή, σε κάνει να δείχνεις ανωτερότητα που κερδίζει.

Λέων

Η πάγια αντίθεση του Ήλιου με την Σελήνη, που ουσιαστικά αυτό σημαίνει Πανσέληνος, σε φέρνει σε πολύ καλή θέση αυτή τη στιγμή, μιας και φωτίζει όλο το πλέγμα των σχέσεών σου. Αν με ένα πρώην ταίρι σου έχετε κρατήσει φιλική επαφή είναι πολύ εύκολο αυτή τη στιγμή να τα ξαναβρείτε.

Παρθένος

Η πανέμορφη Πανσέληνος στον Ζυγό και τον 2ο γενικό Οίκο των μόνιμων σχέσεών σου δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για μια επιστροφή σε μια παλιά αλλά όχι ξεχασμένη σχέση. Μπορείς να ευεργετηθείς από τον ανάδρομο Δία, όπως και από τον ανάδρομο Ερμή και να έχεις μια επανασύνδεση, αν αυτό θες.

Ζυγός

Η εξαιρετική Πανσέληνος στο ζώδιό σου σε σύνοδο με τον ανάδρομο Δία σου φέρνει πολύ μεγάλη νοσταλγία. Φυσικά και αυτή η περίοδος έχει να κάνει λοιπόν με επανασύνδεση. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις όλες σου τις σχέσεις, να τις αξιολογήσεις και να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος αυτή στον Ζυγό αφορά τον 12ο Οίκο σου άρα έχει να κάνει με παρελθόν και δεσμεύσεις. Αν στο παρελθόν σου υπάρχει μια σχέση που μέσα σου δεν έχει ακόμα τελειώσει, θα την δεις κάτω από ένα νέο πρίσμα. Δεν είναι σίγουρο ότι θα θελήσεις επανασύνδεση, αλλά θα δεις με καθαρότητα τα πράγματα.

Τοξότης

Είναι μια πολύ δυναμική περίοδος για τα ερωτικά σου ακριβώς στο θέμα της επανασύνδεσης. Ο ανάδρομος Δίας σε σύνοδο με την Πανσέληνο στον 11ο Οίκο σου θα σε κάνει να ταξιδέψεις για να βρεις ένα ταίρι που σε συναρπάζει  με το οποίο είτε ήσασταν και παλιά ζευγάρι είτε έχετε αφήσει κάτι στην μέση.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος αυτή στον Ζυγό και στον 10ο Οίκο σου δίνει κύρος και αυτοπεποίθηση, οπότε σου δίνει και την απαραίτητη ενέργεια να δοκιμάσεις να διαλευκάνεις τις σχέσεις σου. Όμως, καθώς το φεγγάρι θα είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σου θα πρέπει να ετοιμαστείς για δύσκολες αλήθειες που τελικά θα σου κάνουν καλό.

Υδροχόος

Είναι μια παράξενη εποχή για τα ερωτικά σου γενικά. Ο Ουρανός που είναι κυβερνήτης σου σε αντίθεση με την Πανσέληνο σε κάνει να έχεις αυξημένες απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι οπωσδήποτε για να έχεις μια επανασύνδεση, θα θέλεις ο/η πρώην σύντροφός σου να σου δώσει εχέγγυα πίστης και αφοσίωσης.

Ιχθείς

Η Πανσέληνος συμβαίνει στον καρμικό για σένα Ζυγό και ευνοεί μεν τις επανασυνδέσεις, αλλά όχι χωρίς όρους. Έχεις περάσει πολλά τώρα τελευταία ακριβώς με μια σχέση που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Τώρα το «δράμα» μπαίνει στην τελική του φάση και οι αποφάσεις θα είναι οριστικές. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-11-2017

Κριός Αν κα οι δυσκολίες δεν λείπουν από το αισθηματικό παρελθόν σήμερα, πράγματι η πανσέληνος έρχεται για να δώσει μία πολύ θετική νότα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-4-2017

Κριός Εξαιρετική ημέρα για μια επανασύνδεση, καθώς ο Ήλιος στην τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδίου σου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-4-2017

Κριός Καθώς θα ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα η έντονη αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σου με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-3-2017

Κριός Η Πανσέληνος αυτή έχει θεραπευτικές ιδιότητες στις ψυχές, και παρά την αντίθεση του ανάδρομου Δία από τον πολικό σου Ζυγό με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-3-2017

Κριός Παρά το γεγονός ότι η ανάδρομη Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιό σου σαφώς και ευνοεί τις επανασυνδέσεις, δεν θα σε αφήσει έτσι εύκολα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2017

Κριός Αν θέλεις να κλέψεις πάλι μια καρδιά που σου ανήκει δικαιωματικά, κάνε επίκληση στο συναίσθημα. Η Αφροδίτη από τα ζώδιό σου σε...