Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-5-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 5-5-2017
<p>Κριός

Ένταση και καυτές επιθυμίες για τους Κριούς, με μια δόση αυθεντικής διάθεσης κατακτητή! Παίρνετε φόρα και αποφασίζετε να μπείτε μέχρι και στα χωράφια άλλων, θέλουμε  να πούμε, δεν σας πειράζει αν αυτός που θα φλερτάρετε είναι και ολίγον δεσμευμένος! Να προσέξετε να μην ενοχλήσετε ανθρώπους που δεν πρέπει, κατά τα άλλα, αν οι δεσμευμένοι σας θέλουν, να δώσουν αυτοί λογαριασμό στην συνείδησή τους!

Ταύρος

Μια γλυκιά μέρα, με πολύ όμορφη διάθεση, που ίσως λίγο να χαλάσει προς το μεσημέρι, από λόγια τρίτων, που δεν πρέπει καθόλου να τα λάβετε υπόψη σας. Οι αδέσμευτοι νιώθετε λίγο άτολμοι, δεν είναι τα πράγματα ακριβώς όπως τα ελπίζετε, υπάρχουν καθυστερήσεις και ίσως να μην έχετε αυτά τα αποτελέσματα που περιμένατε. Με κανένα μήνυμα επιπλέον, δεν θα εκτεθείτε, θα δείτε.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι, έχετε λίγο τα νεύρα σας, λίγο κάτι σας φταίει. Οι δυσαρμονικές όψεις του Ήλιου επηρεάζουν και εσάς και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο τι θέλετε να πείτε. Επίσης να προσέξετε πολύ όσοι σκοπεύετε να έχετε έναν ραντεβού που δεν είναι ακριβώς νόμιμο! Μήπως να το ξανασκεφτείτε, η ημέρα έχει παγίδες! Καλό είναι να είστε πολύ προσεκτικοί!

Καρκίνος

Οι καρκίνοι βλέπετε θεού πρόσωπο, βέβαια, και αυτό σας έχει ανεβάσει πολύ την διάθεση, ωστόσο η Σελήνη αυτή λίγο σας ταρακουνάει, πάλι! Θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα και στους άλλους, όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά για να έχετε κάτι άλλο έξω από τον εαυτό σας να σκεφτείτε. Μην κάνετε πολλή ενδοσκόπηση, σας έχει κουράσει πια. Να κοιτάξετε να βγείτε έξω με το ταίρι σας και να δείτε κόσμο το χρειάζεστε.

Λέων

Οι λέοντες έχετε γενικά καλή διάθεση και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο! Έχετε διάθεση να διασκεδάσετε, και να κάνετε με τον άνθρωπό σας πράγματα που κυρίως ευχαριστούν αυτόν. Πολύ καλή κίνηση! Πολύ πιθανό, ένα ερωτικό ταξιδάκι, που θα σας έρθει ακριβώς στην κατάλληλη στιγμή, για να πάρετε δυνάμεις, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είστε σε αναμονή! Πάλι η απόσταση είναι που σας ταλαιπωρεί! Μα, τι γίνεται, με ιπτάμενους έχετε σχέση όλοι; Είναι όμως πολύ πιθανό, σήμερα να έχετε μια απρόσμενη έκπληξη, και να δείτε ξαφνικά μπροστά σας την αγάπη σας! Η ημέρα έχει αυτόν τον ταξιδιάρικο χαρακτήρα, που εσάς μπορεί και να σας ευνοήσει πάρα πολύ και μακάρι, γιατί κρίμα είναι!

Ζυγός

Οι Ζυγοί, πάνω που είπατε να πάρετε ανάσα, σας βρίσκει το τετράγωνο του Ήλιου με την Σελήνη, και σας ρίχνει! Μπορείτε να αντισταθείτε! Αυτό – το τετράγωνο – τη δουλειά του, και εσείς τη δική σας, επιτέλους! Δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο ευαίσθητοι, κατ’ αρχάς, πολλά από τα πράγματα που τα νομίζετε αρνητικά στη σχέση σας ξαφνικά, θα σας βγουν απόλυτα θετικά, μόλις περάσει η κακή αυτή όψη. Δεν είναι ανάγκη να δένετε κόμπο τη διαίσθησή σας, μπορεί και να κάνει λάθος! Και σε αυτήν την περίπτωση, αν κάνει λάθος, σας συμφέρει!

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχετε νεύρα και απατήσεις, πράγμα που εσάς γενικά σας αρέσει, αλλά ίσως να έχει έρθει η ώρα να κάνετε ένα βήμα πίσω, για το καλό και το δικό σας και της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι νιώθετε τρελή αδημονία, γιατί περιμένετε ειδήσεις, μηνύματα, κλήσεις που δεν έρχονται! Ηρεμήστε και τηλεφωνήστε εσείς. Και θα δείτε, όλα καλά θα πάνε! Το βράδυ σας, είναι στο χέρι σας να είναι τέλειο!

Τοξότης

Οι πιο ευνοημένοι αυτού του Σαββάτου! Το θετικό εξάγωνο του Ήλιου με τον Κυβερνήτη σας, τον Δία, μιλάει για ένα καταπληκτικό Σάββατο, γενικά! Πολύ πιθανόν να ταξιδέψετε, με την αγάπη σας και φίλους, και να χαρείτε διαδρομές τόσο ερωτικές, που θα σας μείνουν αξέχαστες! Οι αδέσμευτοι μάλιστα, ίσως σε αυτό το ταξιδάκι, να βρείτε ότι κάποιο πρόσωπο ενδιαφέρεται για εσάς με τρόπο που δεν τον λες και ακριβώς φιλικό!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι, κάθεστε ήσυχα και απολαμβάνετε ένα υπέροχο Σάββατο, γεμάτο ήρεμη και σίγουρη αγάπη! Κανονίζετε να ξεκουραστείτε με το ταίρι σας, και δίνετε πολλές και καλές ευκαιρίες, οι αδέσμευτοι, σε πρόσωπα που σας θέλουν, να τολμήσουν το ένα βήμα παραπάνω. Το βράδυ θα έχει έναν χαρακτήρα γεμάτο τρυφερότητα, αλλά και μια εξομολογητική διάθεση, με μουσική και ίσως και λίγο κρασάκι το σπίτι. Τέλειο!

Υδροχόος

Οι υδροχόοι ταλαιπωρείστε λίγο, αν και η επίσκεψη της Σελήνης στο ζώδιό σας, θα έπρεπε να είναι κάπως πιο φαντεζί! Η δυσαρμονική όψη με τον ήλιο σας επηρεάζει και φέρνει στην επιφάνεια νεύρα, αλλά και διάθεση να πείτε πράγματα που κανονικά δεν είναι του χαρακτήρα σας. Είναι καλό να ελέγξετε τον εαυτό σας, να σκεφτείτε δυο φορές πριν πείτε κάτι και να δώσετε την ευκαιρία στον άνθρωπό σας να σας δείξει την αγάπη του, χωρίς να τον φορτώνετε με περισσότερες ευθύνες από αυτές που τους αναλογούν.

Ιχθείς

Οι ιχθείς, θέλετε πολλά και παράδοξα πράγματα, με την Σελήνη στον υδροχόο να σας έχει αναστατώσει! Σας πιάνουν μερικά παράπονα, και ίσως και τάσεις φυγής, που δεν μπορείτε να τις ελέγξετε. Γενικά κάθε είδους σχέση σήμερα, θα την βρείτε ένα νούμερο μικρότερη, θα σας στενέψει! Κοιτάξτε να αδειάσετε λίγο από συναίσθημα που δεν έχει θέση, αφήστε ίσως και τη λογική να κάνει κουμάντο και να θυμάστε ότι οι σχέσεις πολλές φορές θέλουν υποχωρήσεις!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-10-2017

Κριός Κρατάτε γερά τώρα, διότι αν και βρισκόσασταν σε μία καλή διάθεση και είχατε όρεξη να κάνετε πράγματα, τώρα ίσως νοιώσετε κάπως πιο...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 21-7-2017

Κριός Όταν πρόκειται για τον έρωτα, ελπίζετε να κρατήσετε την καλή διάθεση όσο μπορείτε, αλλά αρχίζετε να ανησυχείτε ότι τα πράγματα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 11-7-2017

Κριός Ερωτικά, σήμερα πετάτε και αυτό σας βοηθά να πετύχετε θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που δεν περιμένατε! Παίρνετε έξτρα βοήθεια από...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-4-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 24-4-2017

Κριός Στην κορυφή της αναστάτωσης, είσαστε οι Κριοί. Ο Ουρανός σας δίνει τρελή διάθεση για παιχνίδι. Στα σχέδιά σας μέσα, ένας έρωτας με...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 12-3-2017

Κριός Η περίλαμπρη Πανσέληνος από την Παρθένο πραγματοποιείται ακριβώς σήμερα, και ακριβώς επάνω στην ολοκλήρωση της αντίθεσης του...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-2-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 2-2-2017

Ναι, είναι μια δύσκολη ημέρα, που δικαιώνει στα ερωτικά μας θέματα την άποψη ότι κάτι κάνει ο Δίας, όπως λέγεται συνήθως, όταν στραβώνουν...