Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-5-2017
<p>Κριός – Ο Τροχός της Τύχης

Αν και μπορεί να μην ξοδεύετε συχνά ελεύθερο χρόνο με τον σύντροφό σας, η σχέση σας έχει κάποια πρόοδο. Μπορείτε να μάθετε για κάποια χαρακτηριστικά του σας που σας κάνουν να τον καταλάβετε καλύτερα. Εάν είχατε μια διαμάχη πρόσφατα μεταξύ σας, υπάρχει μια ευκαιρία να τα συμβιβάσετε και να επαναφέρετε τη σχέση σας ξανά.

Ταύρος – Οι Ερωτευμένοι

Γενικότερα, η σημασία και τα οφέλη της εμπιστοσύνης και η συνεργασία για την αντιμετώπιση των προκλήσεων προκύπτει από αυτήν την κάρτα επικοινωνίας. Να είστε αισιόδοξοι όταν ακολουθείτε αυτήν την προσέγγιση. Απολαύστε επίσης την αγάπη, την τελειότητα, την ομορφιά και το ρομαντισμό που εννοούνται εδώ.

Δίδυμοι – Ακόλουθος των Ράβδων

Μια παιδική αίσθηση χαράς και διασκέδασης υποδεικνύεται με αυτήν την κάρτα. Θα υπάρξει η ενέργεια και η ανάγκη να βγείτε έξω και να κάνετε νέες γνωριμίες. Ίσως η αρχή μιας νέας περιπέτειας, ιδέας ή εφεύρεσης. Ορισμένα καλά νέα μπορούν επίσης να υποδειχθούν. Μπορεί να έχετε άμεση σχέση με έναν Κριό, Λέοντα ή Τοξότη.

Καρκίνος – Ο Κρεμασμένος

Αν ψάχνετε για αγάπη, ίσως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να εμπλακείτε σε μια σχέση. Θα πρέπει να περιμένετε. Υπάρχει ίσως μια καθυστέρηση να πάρετε αυτό που αγαπάτε. Το ενδιαφέρον σας για αγάπη διατρέχει επίσης τον κίνδυνο μην είναι ρεαλιστικό, έτσι ώστε να προτιμάτε να έχετε ως φαντασία τον έρωτα αντί σε ένα πραγματικό πρόσωπο.

Λέων – Τέσσερα των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο)

Εάν είστε σε μια σχέση, μπορείτε εσείς ή ο σύντροφός σας να αγαπάτε να ερωτευτείτε, να αγαπάτε την έννοια του έρωτα, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Μπορεί να είστε πολύ καθαρός/η στην καρδιά πάντα πιστεύοντας ότι είστε το καλύτερο ταίρι, αλλά υπάρχει συναισθηματική απόσταση. Αγαπάτε δίνοντας πολλά κουτιά σοκολάτας ή λουλουδιών στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Παρθένος – Τρία των Κυπέλλων

Το 3 Κούπα μπορεί να είναι μια κάρτα σeξουαλικής ελευθερίας και μπορεί να δηλώνει κάποιον που δεν θέλει να συνδεθεί με έναν σύντροφο. Απλώς μπορεί να σας αρέσει να παίζουν με τους φίλους σας. Σε μια σπάνια περίσταση, τα Τρία Κύπελλα μπορούν να υποδεικνύουν ένα συμβαλλόμενο μέρος πραγματικής απιστίας.

Ζυγός – Η Δικαιοσύνη

Η φιλία στον γάμο ή την σχέση είναι πολύ σημαντική για την Δικαιοσύνη όταν ανοίγει η ταρώ στην αγάπη. Διαλέγετε πολύ με ποιον θα συνδεθείτε. Η αγάπη της δικαιοσύνης έχει την τάση να ξεκινήσετε πρώτα ως φίλοι και αργότερα ως εραστές. Αυτό συμβαίνει επειδή χρειάζεστε χρόνο γνωριμίας και εμπιστοσύνης.

Σκορπιός – Το Αστέρι (Αντεστραμμένο)

Μια παντοδύναμη κάρτα που δείχνει ελπίδα, επούλωση, ανανέωση και ένα νέο μονοπάτι, ακόμα και αντεστραμμένη. Ενδέχεται να λάβετε βοήθεια ή να βρείτε μια νέα αγάπη. Το Αστέρι είναι η πηγή του έρωτα και είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει και να σας εμπνεύσει. Αδράξτε τις ακτίνες του.

Τοξότης – Δύο των Ράβδων

Αυτή η κάρτα σας προτρέπει να περιορίσετε την εστίασή σας. Έχετε φτάσει σε μια διασταύρωση και είναι καιρός να αποφασίσετε ποιον δρόμο θα πάρετε, ο οποίος δεν μπορεί πλέον να αναβληθεί. Οποιαδήποτε κατεύθυνση μπορεί να είναι καλή, αλλά τι σας εμπνέει ερωτικά; Πού θέλετε να εστιάσετε την προσοχή σας και την ενέργεια σας; Ήρθε η ώρα να αποφασίσετε καθώς δεν θα μπορείτε να κάνετε και τα δύο.

Αιγόκερως – Ρήγας των Κυπέλλων

Αυτή η κάρτα μπορεί να υποδηλώνει έναν άνθρωπο που είναι Ιχθείς, Καρκίνος ή Σκορπιός ή κάποιος άλλου σημείου που εμφανίζει αυτές τις ιδιότητες. Ένας άντρας πολύ σε επαφή με τη θηλυκή του πλευρά. Εμφανίζοντας μεγάλη ζεστασιά και αγάπη και πολύ έναν οικογενειακό άνθρωπο. Ωστόσο, μπορεί να επηρεάζεται αρνητικά από τα συναισθήματά του κατά περιόδους.

Υδροχόος – Άσσος Ράβδων

Κάτι πολύ καυτό και πολύ σοβαρό μπορεί να ανατέλλει στον ερωτικό τομέα. Είναι πιθανόν να έλκεστε από ένα άτομ0 από τα φλογερά ζώδια, Κριός, Λέων ή τοξότης να τραβάει την προσοχή σας. Είναι η στιγμή για να αποδεχτείτε την ανάγκη σας για μι σοβαρή σχέση.

Ιχθείς – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο)

Μοιάζει σαν να σας απασχολεί περισσότερο το οικονομικό επίπεδο αντί για τον έρωτα. Είναι όμως πιθανόν τα δύο αυτά πεδία να ταυτίζονται, είτε γιατί είστε σε συνεργασία με τον σύντροφό σας είτε γιατί αρχίζετε να έχετε συναισθήματα για κάποιον συνάδελφό σας. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-4-2018

Μιλάτε με νόημα και με ευθύτητα στον άνθρωπο που αγαπάτε και αυτό είναι κάτι

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-12-2017

Κριός – Ο Ήλιος Είστε έτοιμοι για μια πολύ σοβαρή και πολλά υποσχόμενη σχέση. Αν ήδη βρίσκεστε σε μια δέσμευση, τι τυχερό που είναι το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 13-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Με τη αγάπη που λαμβάνετε από το σύντροφό σας τώρα νιώθετε πως αρχίζετε να γίνεστε πιο δυνατοί και πως μπορείτε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-9-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να είστε εξαιρετικά συναισθηματικοί σήμερα χωρίς ίσως να μπορείτε να εντοπίσετε κάποιον...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-7-2017

Κριός - Η Δικαιοσύνη Σήμερα η κάρτα της Δικαιοσύνης εμφανίζεται. Ορισμένοι που ξεχωρίζουν θα αναπτύξουν μια σαφέστερη εικόνα του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...