Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-5-2017
<p>Κριός – Ο Τρελός (Αντεστραμμένο)

Νέοι τρόποι αγάπης ανοίγονται ως συνέπεια των διαθέσεων σας και δεν υπάρχουν δεσμεύσεις, δεν υπάρχουν προκαταλήψεις που να υποτάσσουν τις ιδέες σας. Εκφράστε αυτό που σκέφτεστε ελεύθερα. Πείτε τις ιδέες σας σε όσους θέλουν να ακούν χωρίς καμία προκατάληψη. Προσπαθήστε να είστε γνήσιοι, αυθόρμητοι και ειλικρινείς. Οι άνθρωποι θα το εκτιμήσουν.

Ταύρος – Ο Ήλιος

Η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα ευημερήσει αν απολαμβάνετε κάθε στιγμή που περνάτε μαζί και μοιράζεστε τις νέες εμπειρίες που προκύπτουν από αυτό. Φυσική και πνευματική αποπλάνηση. Θα εμπλουτιστείτε ηθικά. Αυτό θα ενισχύσει τη σχέση και θα την κάνει να κρατήσει για πάντα.

Δίδυμοι – Η Εγκράτεια (Αντεστραμμένο)

Είστε μέσα σε μια περίοδο αρμονίας. Μην πάρετε πάρα πολύ ενθουσιασμό για παράξενα, εξωπραγματικά συναισθήματα. Τα συναισθήματα που δεν τα ελέγχετε θα σας απογοητεύσουν μόνο. Ξέρετε ποιος είστε και γνωρίζετε το είδος της αγάπης που θέλετε και πού θα το βρείτε!

Καρκίνος – Η Δικαιοσύνη

Περνάτε μια περίοδο κατά την οποία συμβαίνουν ενδιαφέροντα πράγματα και ευνοϊκές αλλαγές. Θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτά. Η δικαιοσύνη σας δείχνει τις γοητείες της ζωής και σας δίνει την ευκαιρία να τις απολαύσετε. Ανταποκριθείτε σε αυτό και ενεργήστε λογικά. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία θα έχετε σοβαρές συνομιλίες με τον σύντροφό σας

Λέων – Ο Αυτοκράτορας (Αντεστραμμένο)

Γύρω σας υπάρχουν πολλοί υπέροχοι άνθρωποι που θέλουν να σας δώσουν όλα όσα θέλετε και ακόμα περισσότερα. Αφήστε τα όνειρα στην άκρη και επικεντρωθείτε σε απτά, πραγματικά πράγματα. Μια πραγματική δέσμευση. Είναι καιρός να αναλάβετε ευθύνες. Σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

Παρθένος – Ο Θάνατος

Θα υποστείτε μια βαθιά μεταμόρφωση και αλλαγή των προοπτικών. Παρόλο που στην αρχή αυτή η εξέλιξη μπορεί να φαίνεται επώδυνη και δύσκολη, σας οδηγεί σε ένα νέο και καλύτερο μέρος όπου θα βρείτε νέους φίλους, περιστάσεις και ευκαιρίες. Μην ανησυχείτε, σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα

Ο Έρωτας με τον σύντροφό σας θα ευνοηθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χάρη σε μια ιδιαίτερη ζωντάνια και ενέργεια. Η δύναμη του χαρακτήρα σας θα εμφανίζεται επίσης στη σeξουαλική σας δραστηριότητα. Αν για πολύ καιρό τώρα επιθυμείτε να αποκτήσετε μια νέα σχέση, αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να κάνετε νέες επαφές.

Σκορπιός – Ακόλουθος των Ράβδων (Αντεστραμμένο)

Είναι καιρός τώρα να ανακαλύψετε νέα πράγματα γύρω σας. Είναι καιρός να ασκήσετε το διαλογισμό και να ανακτήσετε την αγάπη για τη ζωή. Η πνευματικότητα εισβάλει στο σώμα και το μυαλό σας. Μια αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας θα σας καθοδηγήσει στην επιτυχία σε κάθε σχέση. Ο μετασχηματισμός σας θα σας φέρει πιο κοντά στην αγάπη.

Τοξότης – Ντάμα των Πεντάκτινων

Πρόκειται για μια περίοδο αξιολόγησης και μετασχηματισμού. Θα εγκαταλείψετε την επιπολαιότητα στις σχέσεις. Θα βιώσετε έναν βαθύ πνευματικό μετασχηματισμό που θα σας ενδυναμώνει και θα φέρει αρμονία στη ζωή σας. Θα φέρετε στο φως τα αληθινά σας συναισθήματα και θα αναβιώσετε τη φωτιά του πάθους. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να αποφύγετε τη μονοτονία.

Αιγόκερως – Η Δύναμη (Αντεστραμμένο)

Δεν μπορείτε πραγματικά να αγαπάτε κάποιον αν δεν αγαπάτε τον εαυτό σας πρώτα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σας γνωρίσετε. Η αγάπη είναι μέσα σας. Απλά πρέπει να μάθετε να την μεταδίδετε. Επιχειρήστε να δείτε τον εαυτό σας από μια εξωτερική προοπτική. Από αυτή τη στιγμή θα έχετε πολλές εμπειρίες, απολαύστε τες έντονα. Μάθετε από αυτές, θα σας βοηθήσουν να ασχοληθείτε με την αγάπη πιο ουσιαστικά.

Υδροχόος – Τέσσερα των Ξιφών

Είστε περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους με ισχυρή πειστική δύναμη που επιβάλλουν τον τρόπο σκέψης τους. Δείξτε την αυτοεκτίμηση και μην τους αφήνετε να σας εκφοβίσουν. Δείξτε το ταλέντο σας, οι ιδέες σας θα ληφθούν υπόψη. Εργαστείτε σκληρά για να έχετε τη σχέση που θέλετε. Μην ντρέπεστε να είστε αυτός/η που κάνει το πρώτο βήμα.

Ιχθείς – Τέσσερα των Πεντάκτινων

Τώρα περνάτε μια περίοδο κατά την οποία πολλά υλικά πράγματα θα μπορούσαν να είναι δικά σας, γι 'αυτό για λίγο θα πρέπει να ξεχάσετε αυτά που υπάρχουν μόνο στη φαντασία σας. Πρέπει να δείτε όλα τα πράγματα που έχετε και να τα απολαύσετε. Να είστε προσεκτικοί και συνετοί με αυτό που επιθυμείτε: θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-5-2018

Περνάτε μια περίοδο μοναχικότητας, που έχετε βάλει πραγματικά τα δυνατά σας,

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 21-9-2017

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Τα συναισθήματά σας συγχέονται μεταξύ τους και σας δημιουργούν μια αναστάτωση όσον αφορά το σύντροφό σας και...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-8-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Διαφορετικά συναισθήματα, τα οποία θα παλέψουν το ένα το άλλο, πρόκειται να σας διχάσουν και να σας αγχώσουν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-7-2017

Κριός – Άσσος των Σπαθιών Η αγάπη είναι λίγο σαν τη μουσική. Υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα είναι σε αρμονία, άλλες φορές δεν είναι....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Είναι πολύ δυνατή η ημέρα για τον έρωτα και την αγάπη. Βαθιά συναισθήματα και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα κληθούν να...