Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 31-5-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 31-5-2017
<p>Κριός

Υπάρχουν μερικές υπέροχες διαδρομές για σας σήμερα, που σας δίνουν μια ωραία μικρή ώθηση στην ενέργεια. Και αυτή είναι μια ωραία εναλλαγή από την πιο αργή ενέργεια των τελευταίων ημερών, οπότε αρχίζετε σήμερα να νιώθετε αναζωογονημένοι και ανανεωμένοι, περισσότερο από ό, τι έχετε πιθανώς όλη την εβδομάδα. Έχετε το Λέων Σελήνη στον οίκο της διασκέδασης, και αγαπάτε πάντα κάποια αγάπη Σελήνη από κάποιο Ζώδιο της Φωτιάς. Ένας Ερμής και ο πλουτισμός του Πλούτωνα στέλνουν κάποιες ζουμερές πληροφορίες για το δρόμο σας και σήμερα.

Ταύρος

Ο Λέων Σελήνη εισέρχεται σήμερα στο σπίτι των θεμελίων σας και μπορεί να υπάρξει κάποιο δράμα στο σπίτι. Το να είσαι υπομονετικός είναι ο καλύτερος τρόπος να πετύχεις αυτή τη συγκεκριμένη ενέργεια ή θα υπάρξουν σημαντικές εκρήξεις πάνω στα πιο μικρά πράγματα. Απλά κυλήστε με ό, τι δράματα έρχονται στον οίκο σας σήμερα. Μερικές καλές πληροφορίες βρίσκονται στο δρόμο σας σήμερα, με ένα τρίγωνο του Ερμή και του Πλούτωνα στο σημάδι σας.

Δίδυμοι

Ο Λέων Σελήνη εισέρχεται σήμερα στο τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, και αυτό πρόκειται να έχει πολλά χαρτιά που έρχονται και πηγαίνουν για σας. Θα μπορούσατε να μπείτε στον πειρασμό να προσπαθήσετε να χειριστείτε μια κατάσταση με τον τρόπο σας σήμερα, χρησιμοποιώντας ακριβώς την επικοινωνία. Είστε καλύτερα να μην το κάνετε, καθώς ο Ερμής περνάει τον Πλούτωνα σήμερα και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποια απροσδόκητα άσχημα νέα για εσάς. Θέλετε να κόψετε την κυνηγητό σήμερα και πρέπει να παραμείνετε στη σωστή πλευρά του κάρμα για να δείτε αυτό το έργο προς όφελός σας.

Καρκίνος

Υπάρχει κάποια πεισματική ενέργεια που παίζει μαζί σας σήμερα με τη Σελήνη στο Σταθερό Σημάδι του Λέοντα. Θέλετε να διατηρήσετε μια βασική ιδέα ή σχέδιο, αλλά αισθάνεστε κάποιες διακοπές στη διαδικασία αυτή σήμερα. Ο Λέων Σελήνη στον οίκο των χρημάτων σας δεν βοηθά ακριβώς τα πράγματα. Αλλά κάποια καλά νέα φτάνουν σε σας από το πουθενά σήμερα, με έναν Ερμή και τον Πλούτωνα σε τρίγωνο υπέρ σας.

Λέων

Εργάζεστε ακόμα για να ξεκινήσετε τις αρχές ενός ολοκαίνουριου κύκλου. Η Σελήνη είναι στον οίκο σας! Χρειάζεστε μια ολοκαίνουργια εκκίνηση ούτως ή άλλως, και έτσι αγαπάτε την ενέργεια που λάμπει μέχρι σήμερα. Υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ότι η σημερινή Σελήνη θα αγγίξει κάποια ζητήματα σχέσεων για εσάς, και ίσως είναι καιρός να το κάνει. Έχετε επίσης μερικές υπέροχες ειδήσεις σταδιοδρομίας που έρχονται στο δρόμο σας, με ένα τρίγωνο του Ερμή και του Πλούτωνα στο δέκατο οίκο του πεπρωμένου καριέρας σας.

Παρθένος

Αυτή είναι μια από εκείνες τις ημέρες, όπου δεν αποκαλύπτεται όλα τα φύλλα σας. Αυτό είναι γενικά ο τρόπος με τον οποίο πατάτε έτσι κι αλλιώς, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό να το κάνετε σήμερα. Με το Λέων Σελήνη στο δωδέκατο οίκο των μυστικών σας, μερικές πληροφορίες θα μπορούσαν να βγουν σήμερα. Αυτό ενισχύεται περισσότερο από ένα παιχνίδι δύναμης Ερμή και Πλούτωνα που στέλνει κάποιες ευνοϊκές πληροφορίες στον τρόπο σας. Όσο περισσότερες κάρτες κρατάτε στο στήθος σας, τόσο καλύτερα είστε σε μακροπρόθεσμη βάση, τουλάχιστον σε αυτή τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Ζυγός

Ο Λέων Σελήνη στον οίκο της φιλίας και των κοινωνικών κύκλων σας αισθάνεστε ενθουσιασμένος για τις ομαδικές δραστηριότητες σήμερα. Ακόμα κι αν δεν έχετε κάτι προγραμματισμένο ή στην ημερήσια διάταξη, αυτή η διέλευση υποδηλώνει ότι πρέπει και σύντομα. Βλέπουμε επίσης ένα τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα που θα μπορούσε να στείλει κάποιες πληροφορίες διασκέδασης στον τρόπο σας. Αυτή είναι ευνοϊκή ενέργεια και καλά νέα για εσάς σήμερα. Θα μπορούσαν σήμερα να είναι ισχυρές πληροφορίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συμμετάσχετε κοινωνικά και να έχετε το πάνω χέρι.

Σκορπιός

Έχουμε το Λέων Σελήνη στο δέκατο οίκο σας σήμερα, και αυτό σημαίνει ότι τα μεγάλα πράγματα στο μέτωπο εργασίας είναι για σας. Ακολουθήστε τη δική σας διαίσθηση και θα επικρατήσετε με καταπληκτικούς τρόπους σήμερα. Παίρνετε μόνο αυτού του είδους την ενέργεια σταδιοδρομίας μια φορά και μια στιγμή, και σήμερα ο Λέων Σελήνη είναι πραγματικά λάμπει για την επιτυχία σας. Μερικές πληροφορίες διασκέδασης της αγάπης σας βρίσκουν σήμερα την ευγένεια ενός τραγουδιού του Ερμή και του Πλούτωνα. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε παιχνίδι εξουσίας.

Τοξότης

Μπορείτε να κάνετε μερικά μεγάλα κέρδη σήμερα πραγματικά με τη σκέψη για τις συνεισφορές σας στον κόσμο, είτε έχετε κάνει ήδη, είτε θέλετε. Ο Λέων Σελήνη στον ένατο οίκο σας έχει το μυαλό σας πραγματικά στην περιπλάνηση, με έναν καλό τρόπο. Είναι επίσης μια μεγάλη μέρα για ταξίδια και αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επεκτείνετε τη νοοτροπία σας για το ρόλο σας στον κόσμο και πώς μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση. Ένας Ερμής και ο πλουτισμός του Πλούτωνα στέλνουν επίσης μερικές ισχυρές πληροφορίες στον δρόμο σας σήμερα, που δουλεύουν προς όφελός σας.

Αιγόκερως

Έχουμε το Λέων Σελήνη στον οίκο σας με μυστικά και μοιράζεστε σήμερα. Και αυτό θα κάνει τις συζητήσεις να έχουν μια μικρή μικρή σπίθα σήμερα. Αυτό είναι καλό, οπότε προσπαθήστε να μην φοβηθείτε. Ως Σήμα Καρδινάλιας Γης τείνετε να είστε λίγο περιτοιχισμένοι όταν πρόκειται για συναισθηματικές συνομιλίες. Έτσι πάρτε μερικά μικρά βήματα με αυτόν τον τρόπο σήμερα. Ένας Ερμής και ο Πλούτωνας τρίγωνο στον οίκο του ρομαντισμού σας στέλνει κάποια διασκεδαστικά νέα ή ζουμερά μυστικά.

Υδροχόος

Ο Λέων Σελήνη είναι στον οίκο των δεσμευμένων σχέσεων σήμερα. Την ίδια στιγμή, ένα τρίγωνο μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα εμφανίζεται στο τέταρτο οίκο των θεμελίων σας, φέρνοντας μερικά συγκεχυμένα μηνύματα στο μείγμα σε κοινωνικές ρυθμίσεις. Αυτό είναι ένα παιχνίδι εξουσίας που αποκαλύπτει μερικές πολύτιμες πληροφορίες σε σας. Χρησιμοποιήστε το με σύνεση, και ξέρετε ότι είναι ο πρόδρομος σε κάποια καλά πράγματα. Με την ενδέκατη δραστηριότητα του οίκου στο παιχνίδι, αυτό είναι το είδος της ημέρας όπου μπορείτε να πάρετε τις ιδιοτροπίες σας επάνω, και να κάνετε πολύ καλά με αυτό πράγματι.

Ιχθύς

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να αλλάξουν για σας σήμερα, λόγω του Λέων Σελήνη που βρίσκεται στον οίκο των λεπτομερειών. Θα μπορούσε να είναι μια αλλαγή προγράμματος, ή μια αλλαγή στη ρουτίνα στο σπίτι, ή απλώς μια αλλαγή στον τρόπο που χειρίζεστε κάτι. Μπορείτε επίσης να πάρετε κάποια ισχυρά νέα που σας βοηθούν να κάνετε αυτές τις αλλαγές εξαιτίας ενός τρισδιάστατου μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα σήμερα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 30-6-2017

Κριός Υπάρχει λίγο ασυνήθιστη ενέργεια στον αέρα για σας σήμερα, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η Σελήνη του Ζυγού στο έβδομο οίκο των...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 24-6-2017

Κριός Ο Καρκίνος Σελήνη στο τέταρτο οίκο σας των ριζών και των θεμελίων εσείς εστιάζετε σήμερα στα θέματα του σπιτιού και οι χορδές της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 9-6-2017

Κριός Τα συναισθήματά σας θα δοκιμάσουν μερικές παλίρροιες σήμερα, αλλά θα μπορούσε να αποδειχθεί μια πολύ παραγωγική ημέρα για σας....

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-4-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 5-4-2017

Κριός Μια μεγάλη αλλαγή θα μπορούσε να φτάσει σήμερα, με ένα τρίγωνο μεταξύ του πολεμιστή πλανήτη Άρη και τον Πλούτωνα ο πλανήτης της...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 15-3-2017

Κριός Η υψηλή ενέργεια συνεχίζει να κυλά στις φλέβες σας σήμερα, δημιουργώντας μερικές πολύ ενδιαφέρον και μερικές φορές δύσκολες...

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-1-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-1-2017

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-1-2017

Για όσους έχουν γεννηθεί στις 27 Ιανουαρίου: Μερικές φορές όλα δεν είναι όπως φαίνονται, και το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι...