Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-6-2017
<p>Κριός

Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και ακούστε την εσωτερική σας κλήση. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να παίρνετε αποφάσεις με βάση τα καυτά συναισθήματα αντί να χρησιμοποιείτε τη διάνοια. Αποφύγετε την έξοδο με φίλους στις παμπ και τα κλαμπ, αφιερώστε το χρόνο σας στην οικογένειά σας.

Ταύρος

Μείνετε ευγενικοί και δοτικοί προς τους αγαπημένους σας και δοκιμάστε τη ζεστασιά της συντροφικότητας. Να είστε ευπροσήγοροι με την οικογένειά σας και να δείτε πόσο υπέροχα θα ξεδιπλώνονται οι συναισθηματικές καταστάσεις.

Δίδυμοι

Χρησιμοποιήστε τη σφριγηλότητα σας στο να σκεφτείτε νέες απόψεις για αλληλεπίδραση με νέους ανθρώπους και δημιουργία νέων φίλων. Να είστε μέρος του πλήθους και να απολαύσετε κοινωνικοποίηση. Η επικοινωνία είναι η σημερινή σας στόχευση. Ανακεφαλαιώστε την αγάπη σας. Υπάρχουν μερικά καλά σημεία, καθώς και μερικά άλλα που σας κάνουν να κλάψετε (αλλά και να γελάσετε μερικές φορές).

Καρκίνος

Αναγνωρίστε όλες τις εμπειρίες σας. Ήταν πολύτιμες για να σας κάνουν το άτομο που είστε τώρα. Η σπίθα ενδιαφέροντος μπορεί να ξεθωριάζει όταν αισθάνεστε ότι γνωρίζετε τον σύντροφό σας σε σημείο  προβλεψιμότητας και ρουτίνας. Πάντα να επιτρέπετε ένα μικρό μυστήριο. Ακόμα καλύτερα, δημιουργήστε ένα μυστήριο συνεχώς.

Λέων

Αυτός είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να ξεκινήσετε κάτι φρέσκο. Υπάρχει φρεσκάδα και στη σχέση αγάπης σας. Τα συναισθήματά σας αναδεύονται και τώρα αισθάνεστε πιο οικεία με τους αγαπημένους σας. καλή μέρα και για να φλερτάρετε.

Παρθένος

Το συναίσθημα σας εμπνέει να αναγνωρίσετε με αγάπη τις αδυναμίες του συντρόφου σας και όχι μόνο δεν του κρατάτε κακία ή δεν του κάνετε μούτρα, αλλά φροντίζετε με κάθε τρόπο το κλίμα μεταξύ σας να είναι τέλειο. Αυτή η στάση σας δεν χρειάζεται καν να πούμε ότι είναι ολόσωστη.

Ζυγός

Βγείτε και δείτε ανθρώπους, το χρειάζεστε! Θα ξεχωρίζετε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που αφορά μεγάλες ομάδες. Και αν επιχειρήσετε ένα νέο φλερτ, θα είναι απόλυτα επιτυχημένο. Αφήστε τις επιθυμίες σας να σας μεταφέρουν στην χώρα του έρωτα.

Σκορπιός

Υπάρχει μια έντονη επιθυμία να ξεκινήσετε ένα μακρύ ταξίδι, μπορεί να είναι με τους αγαπημένους σας ή απλούς φίλους. Ενδιαφέρεστε περισσότερο να είστε μαζί με τον σύντροφό σας και να περάσετε χρόνο πιο χαλαρά από οτιδήποτε άλλο. Σήμερα έχετε τη διάθεση να ακολουθήσετε το ένστικτο και να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα!

Τοξότης

Τώρα είναι η ώρα να κρατήσετε την προσοχή σας σε ευπαθείς περιοχές στις στενές αλληλεπιδράσεις σας. Οι αλλαγές είναι στον ορίζοντα για εσάς ερωτικά και προσωπικά – να είστε έτοιμοι για νέες γνωριμίες. Τα αιτήματα των μεγαλύτερων στόχων σας στη ζωή μπορεί να έχουν εκμηδενίσει τις δραστηριότητες ευχαρίστησης, και αυτό γίνεται φανερά προφανές τώρα.

Αιγόκερως

Χρησιμοποιήστε σήμερα τον χρόνο σας βοηθώντας τους πλησιέστερους και αγαπητούς σας και αυτό θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να εξερευνήσετε. Οι άλλοι θα σας βρουν ιδιαίτερα ελκυστικούς, ευγενικούς και προσιτό στις σχέσεις. Οι πιέσεις είναι χαλαρές, η εμπιστοσύνη σας κτίζεται και οι σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σας είναι υποστηρικτικοί.

Υδροχόος

Η λιγότερη εστίαση στις ατέλειες των σχέσεών σας και η μεγαλύτερη εστίαση στην "μεγάλη εικόνα" διατηρεί το ρομαντισμό ζωντανό και διεγερτικό. Αν θέλετε μια επανασύνδεση θα πρέπει να θυμηθείτε το τι σας συνδέει με έναν άνθρωπο και όχι όλα του τα ελαττώματα.

Ιχθείς

Αναζητήστε τι σας κάνει ευτυχισμένους και τι θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα πιο θετικό αποτέλεσμα στη ζωή σας και στην επίτευξη των ερωτικών στόχων σας. Να είστε αποτελεσματικοί και να εμφανίζετε την προσωπικότητά σας μέσα από έναν πιο οργανωμένο τρόπο ζωής.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής σχηματίζει τώρα μαζί με τον δικό σας κυβερνήτη, τον Άρη ένα τετράγωνο που σας δυσκολεύει να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη πρόκειται να φέρει σε εσάς εσωτερική αναστάτωση, την οποία...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-9-2017

Κριός Μια καλή μέρα για να φροντίσετε το σπίτι, την οικογένειά σας και όλες αυτές τις λεπτομέρειες που αποτελούν την καθημερινή σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Κριός Όσο και αν αυτή τη στιγμή αισθάνεστε έτοιμοι για κάποια επανασύνδεση, να ξέρετε πως στην πραγματικότητα πρόκειται για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-5-2017

Κριός Η μέρα είναι τέλεια για να πάτε τη σχέση σας σε ένα νέο επίπεδο. Αν ήσασταν σταθερά με κάποιον, σήμερα μπορεί να είναι η μέρα που...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-5-2017

Κριός Ο έρωτας βάζει τα επίσημά του, για εσάς τους Κριούς! Παίρνετε αποφάσεις ζωής, και ίσως και να κάνετε το πρώην ταίρι σας πολύ, μα πάρα...