Το ωροσκόπιο της σταδιοδρομίας σας

Το ωροσκόπιο της σταδιοδρομίας σας
<p>Κριός

Οι ενεργητικοί Κριοί κάνουν καλύτερα σε θέσεις εργασίας που είναι προκλητικές, ανταγωνιστικές και επιχειρηματικές. Αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν καλά σε προμήθεια, ειδικά όταν προσφέρονται κίνητρα πώλησης. Οι φυσιολογικοί ήρωες, οι κλοπές κάνουν σπουδαίους στρατιώτες, αστυνομικούς και εργάτες διάσωσης. Η διαφήμιση και οι δημόσιες σχέσεις μπορεί επίσης να προσελκύσουν αυτούς τους τύπους, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί υποψήφιοι από τη φύση τους.

Ταύρος

Οι σοβαροί Ταύροι απολαμβάνουν καριέρες που παρέχουν μεγάλη σταθερότητα. Αυτοί οι άνθρωποι θα εργάζονται ευτυχώς υπερωρίες σε αντάλλαγμα για έναν καλό μισθό, γενναιόδωρα οφέλη και άφθονο χρόνο διακοπών. Οι Ταύροι είναι αισθησιακοί και απολαμβάνουν την εργασία τους με τρόφιμα, λουλούδια ή αγαθά πολυτελείας. Διάσημοι για τις μελωδίες φωνές τους, μέλη αυτού του σημείου κάνουν επίσης σπουδαίους τραγουδιστές, δημόσιους ομιλητές και ρεσεψιονίστ.

Δίδυμοι

Τα έξυπνα δίδυμα χρειάζονται εργασία που προσφέρει άφθονη πνευματική διέγερση. Και αν και τα μέλη αυτού του σημείου δεν επιθυμούν να εργάζονται υπερωρίες, μπορούν να παράγουν περισσότερα σε μια εργάσιμη ημέρα από ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι ολοκληρώνουν μέσα σε μια εβδομάδα. Δουλεύουν καλά υπό πίεση και κάνουν μεγάλους διανομείς, τεχνικούς βοηθούς και αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών. Οι Δίδυμοι κάνουν σπουδαίους καθηγητές και συγγραφείς.

Καρκίνος

Παρηγορητικοί και αντιληπτικοί, τα καβούρια καταφέρνουν καλύτερα στην καλλιέργεια επαγγελμάτων. Η κοινωνική μέριμνα, η κηπουρική και η φροντίδα των παιδιών είναι όλα φυσικά κατάλληλα για αυτό το ζώδιο. Οι καρκίνοι είναι φυσικοί παραγωγοί κερδοσκοπικών οργανισμών και κάνουν καλά τους εμπόρους ομολόγων, τα στελέχη των τραπεζών και τους διαχειριστές χαρτοφυλακίων μετοχών. Τα μέλη αυτού του σημείου εργάζονται επίσης καλά στους ανθρώπινους πόρους, καθώς είναι αξιόπιστα και διακριτικά. Η εκτελεστική τους ικανότητα είναι σημαντική.

Λέων

Παρόλο που απαιτούν μεγάλη συντήρηση, οι εργαζόμενοι Λέοντες αξίζουν κάθε κόπο. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι δημιουργικοί, δυναμικοί και εμπνευσμένοι. Αυτοί οι άνθρωποι δουλεύουν καλύτερα σε θέσεις υψηλού προφίλ. Κάνουν εξαιρετικές ερμηνείες, εσωτερικούς διακοσμητές και ξεναγούς. Απολαμβάνουν επίσης καριέρες που προσφέρουν καθεστώς και κύρος. Κάνουν σπουδαίους γιατρούς, δικηγόρους και στελέχη. Η συνεργασία με τα παιδιά απευθύνεται και σε αυτά τα μεγάλα παιδιά.

Παρθένος

Οι προσεγμένοι κάνουν τις καλύτερες θέσεις εργασίας με προσανατολισμό στις υπηρεσίες. Τα μέλη αυτού του σήματος έχουν την ικανότητα να προβλέπουν τις ανάγκες των πελατών τους. Λειτουργούν καλά σε εστιατόρια, ιαματικά λουτρά και ξενοδοχεία. Οι παρθένοι έχουν πολύ συντηρητικό μυαλό και ως εκ τούτου κάνουν εξαιρετικούς συντάκτες, ερευνητές και δασκάλους. Αυτοί οι φυσικοί λόγιοι είναι επίσης καλοί συγγραφείς και κριτικοί.

Ζυγός

Ευφυές και καλαίσθητοι, οι Ζυγοί δουλεύουν καλύτερα όταν ασχολούνται με το κοινό. Τα μέλη αυτού του σημείου κάνουν σπουδαίους πωλητές, υπό την προϋπόθεση ότι μετακινούνται για πολυτελή προϊόντα. Φυσικά καλλιτεχνικοί, αυτοί οι άνθρωποι επίσης στρέφονται προς θέσεις εργασίας που αφορούν το σχεδιασμό, τη μουσική ή το χορό. Οι Ζυγοί είναι επίσης εξαιρετικά ευγενικοί και κάνουν εξαιρετικούς πρεσβευτές, εκπρόσωπους εξυπηρέτησης πελατών και οικοδεσπότες εστιατορίων.

Σκορπιός

Αυτοτροφοδοτούμενος και εστιασμένος, κάνει τις καλύτερες δουλειές που απαιτούν τεράστια συγκέντρωση. Τα μέλη αυτού του σημείου κάνουν σπουδαίους χειρουργούς, δικηγόρους δικαστικών σωμάτων και εκτελεστικούς γραμματείς. Ο Σκορπιός δεν επιθυμεί να εξεταστεί προσεκτικά και να του δοθεί ένα μέτρο ανεξαρτησίας αφού αποδείξει ότι είναι αξιόπιστο. Αυτοί οι λαοί αγαπούν τα μυστήρια, τα οποία τα καθιστούν σπουδαίους αστυνομικούς και ψυχιάτρους.

Τοξότης

Ενθουσιασμένοι και αισιόδοξοι, οι Τοξότες χρειάζονται θέσεις εργασίας που προσφέρουν πολλές προκλήσεις. Αυτοί οι λαοί δεν μπορούν να αντέξουν τη συνήθη εργασία και προτιμούν να ταξιδεύουν για δουλειά παρά να κάθονται πίσω από ένα γραφείο. Οι τοξότες λειτουργούν καλά έξω από τις πόρτες και κάνουν για εκπαιδευτές ζώων και προπονητές γυμναστικής. Οι Τοξότες είναι επίσης φιλοσοφικοί και είναι κατάλληλοι ως δικηγόροι, καθηγητές και υπουργοί.

Αιγόκερως

Λόγω της ευσυνειδησίας και της προσοχής, χρειάζονται εργασία που απαιτεί μεγάλη ευθύνη. Οι Αιγόκεροι σπάνια βρίσκονται σε υποδεέστερες θέσεις για πολύ καιρό. Είτε πρόκειται για διαχειριστές καταστημάτων είτε για διαχειριστές νοσοκομείων, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς τους ανθρώπους για να τρέξετε ένα στενό πλοίο. Οι γαιώδεις ευαισθησίες τους ταιριάζουν καλύτερα στις εργασίες που αφορούν υλικά αγαθά. Η τράπεζα, η κατασκευή και η οικοδόμηση είναι όλες οι καλές βιομηχανίες για να ασχοληθούν αυτοί οι λαοί.

Υδροχόος

Σπάνια κατέχουν συμβατικές θέσεις εργασίας. Αυτοί οι λαοί απολαμβάνουν μια μοναδική συστροφή σε ότι κάνουν. Η ολιστική ιατρική, η βιολογική καλλιέργεια ή η τέχνη των επιδόσεων είναι τα είδη των πεδίων που απολαμβάνουν οι εικονοκλάστες. Καινοτόμοι και πνευματικοί, οι Υδροχόοι απολαμβάνουν επίσης θέσεις εργασίας που τους επιτρέπουν να φανταστούν, να εξερευνήσουν και να επινοήσουν. Κάνουν σπουδαίους επιστήμονες και μηχανικούς. Αυτοί οι άνθρωποι προτιμούν επίσης να εργάζονται για ανθρωπιστικές αιτίες.

Ιχθείς

Έξυπνοι και ευφάνταστοι, οι Ιχθείς είναι φυσικοί καλλιτέχνες. Αυτοί οι άνθρωποι απολαμβάνουν δημιουργική δουλειά, είτε πρόκειται για κομμωτική, γραφιστική ή δημοσιογραφική φωτογραφία. Τα ψάρια είναι επίσης αρκετά συμπονετικά και απολαμβάνουν θεραπευτικά επαγγέλματα όπως η νοσηλευτική, η κοινωνική εργασία και η φυσική θεραπεία. Οι Ιχθείς επίσης κάνουν σπουδαίους κτηνιάτρους και ψυχολόγους. Τελικά, αυτοί οι εργαζόμενοι κάνουν καλύτερα όταν μπορούν να ορίσουν τα δικά τους προγράμματα και να δουλέψουν ιδιωτικά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Μοναδική Γη

Μοναδική Γη

Μοναδική Γη

Η Γη μας είναι ένας απόλυτα μαγικός πλανήτης, όπου τα θαύματα υπάρχουν κατά δεκάδες χιλιάδες. Αν την αγαπήσουμε θα αγαπήσουμε και τον...

Οι Κρύσταλλοι

Οι Κρύσταλλοι

Οι Κρύσταλλοι

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν και δεν είναι εξοικειωμένοι με τους κρυστάλλους. Οι κρύσταλλοι μπορεί να φαίνονται λίγο πολύ μαγικοί ή...

Άσκηση και ευεξία

Άσκηση και ευεξία

Άσκηση και ευεξία

Ένα βασικό ζήτημα που απασχολεί τον σύγχρονο άνθρωπο είναι πώς θα μπορέσει να απαλλαγεί από το στρες και πώς θα μπορέσει να νοιώσει...

Πήγα σε μάγισσες…

Πήγα σε μάγισσες…

Πήγα σε μάγισσες…

Το ξέρετε ότι υπάρχει μια τρομερή αναβίωση της μαντικής τέχνης σε όλα τα επίπεδα. Διάφορα καφενεία και εξειδικευμένοι χώροι λειτουργούν...

Αληθεια και Αυταπατη!

Αληθεια και Αυταπατη!

Αληθεια και Αυταπατη!

Γιατί οι άνθρωποι χτυπιούνται ανάμεσα στα κύματα του ψεύδους και της αλήθειας; Πολύ λίγοι άνθρωποι είναι ικανοί να είναι αμερόληπτοι...

Φτερα Παγωνιου

Φτερα Παγωνιου

Φτερα Παγωνιου

Ξέρετε τι μπορεί να συμβολίζουν τα φτερά του Παγωνιού; Τα φτερά της ουράς του παγωνιού είναι μεγάλα και πολύχρωμα, και πολλοί άνθρωποι τα...