Η Πανσέληνος του Μελιού

Η Πανσέληνος του Μελιού
<p>Η όμορφη, αλλά πολύ σημαδιακή και παράξενη Πανσέληνος στις 18 ° 53 του Τοξότη αγγίζει επίσης τον αστερισμό του Οφιούχου. Μερικές φορές ονομάζεται το 13ο ζώδιο του Ζωδιακού, ο Οφιούχος, ο Κάτοχος Φιδιού – χωρίς όμως όντως να έχει αξία ζωδίου όπως έχουμε εξηγήσει, γιατί δεν είναι στην εκλειπτική - . Είναι μια επιρροή που δίνει πάθος και μια τυφλά καλή καρδιά. Αλλά και απόβλητα, αποπλάνηση, εχθρότητα, αόρατους κινδύνους και δυσφήμιση. Είναι στην ουσία οΑσκληπιός, ο γιατρός που κυβερνά την ασθένεια, την ιατρική και τη δηλητηρίαση.

Το σταθερό αστέρι Sabik στις 18 ° 12 'Τοξότης φέρνει άγχος, χαμένη ενέργεια, διαστροφή και κακία. Με τη Σελήνη, αυτό το αστέρι φέρνει επίσης μυστικότητα, ζήλια και προβλήματα μέσω συγγενών. Η πανσέληνος του Ιουνίου 2017 να ξέρετε ότι θα προκαλέσει αύξηση των μολυσματικών ασθενειών, επιδημιών ή πιθανής πανδημίας. Πρέπει να αποφεύγετε τον συνωστισμό.

Ο Ποσειδώνας αναδρομεί  μέσα σε αυτή τη φάση της Σελήνης, στις 16 Ιουνίου. Για διάφορους λόγους, αναμένουμε ότι κατά τη διάρκεια του αναδρομικού Ποσειδώνα 2017 θα υπάρξει αύξηση των μολυσματικών ασθενειών ως αποτέλεσμα επιδημιών ή πιθανώς πανδημίας που ίσως και να πλήξει εκατομμύρια ανθρώπους.

Οι όψεις που επηρεάζουν την Πανσέληνο

Ο Ήλιος σε όψη χιαστί με τον ανάδρομο Πλούτωνα αντιπροσωπεύει ένα σημείο καμπής στη ζωή. Με μια ισχυρή σφαίρα μόνο 0 ° 02 ', αυτή η πτυχή θα πρέπει να κάνει την πανσέληνο τον Ιούνιο του 2017 να μοιάζει περισσότερο με κρίση ή απειλή παρά με καμπή. Μια έντονη συσσώρευση πίεσης μπορεί να προκαλέσει νευρωτικές, ενοχλητικές ή καταστρεπτικές συμπεριφορές.

Ένα γεγονός ή ένα άτομο μπορεί να ενεργοποιήσει αυτό το σημείο ανατροπής αφαιρώντας την προσωπική σας δύναμη. Στις σχέσεις θα μπορούσατε να αντιδράσετε προσπαθώντας να ελέγξετε και να χειραγωγήσετε, οδηγώντας σε συγκρούσεις και τραύματα. Αυτή η στροφή θα μπορούσε να οδηγήσει σε κατάχρηση διαφόρων ουσιών, περαιτέρω χειραγώγηση ή ακόμα και βία.

Αυτή η εξελικτική διαδικασία έχει καρμικές αιτίες και συνέπειες. Ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε για να ξεφύγετε από τις σκοτεινές πλευρές του Πλούτωνα και του Οφιούχου. Μια θετική απάντηση θα ήταν η εξάχνωση του εγώ σας και η αποχώρηση,  απόφαση εμπιστοσύνης σε μια υψηλότερη δύναμη. Μπορείτε να θεραπεύσετε με τον Οφιούχο και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας με τον Πλούτωνα.

Το φεγγάρι θα είναι σε μια δευτερεύουσα όψη αλλά σημαντική λόγω του σχήματος 0 ° 41 '. θα προσεγγίσει δυσάρεστα την Αφροδίτη, αλλά θα αυξήσει την ανάγκη σας για την ευχαρίστηση μέσω της αγάπης και της στοργής. Ωστόσο, η μυστικότητα και η ζήλια από το σταθερό αστέρι και η χειραγώγηση από τον Πλούτωνα θα φέρουν κρίση νοημοσύνης, αλαζονική αυτοπεποίθηση και ίσως κάποια σύγκρουση.

Μια υγιής σχέση μπορεί να υποστεί ορισμένες δυσάρεστες στιγμές, αλλά να συνεχίσει να εξελίσσεται όλο και πιο ψηλά. Οι μη ικανοποιητικές σχέσεις ενδέχεται να υποφέρουν από έλλειψη εμπιστοσύνης ή άλλες μορφές έλλειψης σεβασμού. Προσπαθώντας να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για οικειότητα με έναν ξένο, θα προκαλούσατε προβλήματα λόγω απροσεξίας στην επιλογή και χαμηλών προδιαγραφών.

Το φεγγάρι σε σύνοδο με τον Κρόνο είναι μια σημαντική όψη αλλά όχι ισχυρή, επειδή η σφαίρα είναι πάνω από έξι βαθμούς. Αξίζει να αναφερθεί, γιατί ταιριάζει στο γενικότερο θέμα της καταπολέμησης των πιθανοτήτων και της μάχης των αρνητικών επιρροών.

Τα εμπόδια και οι περιορισμοί θα μπορούσαν να επηρεάσουν την οικιακή και οικογενειακή σας ζωή. Κάποιο δράμα που αφορά το σπίτι σας, τους γονείς, τα παιδιά ή τον σύντροφό σας θα πιέσει πολύ για τα συναισθήματά σας και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αισθήματα απόρριψης και κατάθλιψης.

Η αυτοπειθαρχία και η συναισθηματική ωριμότητα θα σας βοηθήσουν να περάσετε αυτές τις εξετάσεις. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τα συναισθήματα ενοχής για το παρελθόν. Η έκθεση των συναισθηματικών τρωτών σημείων και το άνοιγμα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα επιτρέψει την καλλιέργεια και στενότερη δέσμευση που θα χρειαστείτε για να ξεπεράσετε μια κρίση.

Ο Δίας – ορθός πια – θα είναι σε όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα και υποστηρίζει το θέμα κάποιας ανατροπής. Προτείνει μια ανισορροπία που περιλαμβάνει την υγεία και την πνευματική πίστη. Θα δοκιμάσει την πίστη σας σε κάποιον ή κάτι. Προκειμένου να αναπτυχθεί και να επεκταθεί, πρέπει να ονειρευτείτε και να αναλάβετε κινδύνους. Τώρα θα βρείτε τα όρια του τι είναι δυνατόν να καταφέρετε αναπάντεχα στις τρέχουσες συνθήκες.

Το προηγούμενο νέο φεγγάρι στις 25 Μαΐου έφερε περισσότερα δάκρυα ή αιφνίδια γεγονότα που σχετίζονται με την αγάπη ή τη ζωή σας. Υπήρξαν τόσα πολλά τρομερά δεινά από ασθένειες, σπασμένες σχέσεις, κατεστραμμένα σπίτια και διαφυγόντα οικονομικά χρέη. Οι διορθωτικές ενέργειες αφορούσαν μια διαδικασία μετασχηματισμού που ξεκίνησε πριν από την πανσέληνο της 9ης Ιουνίου.

Οι όψεις στην πανσέληνο του Ιούνη του 2017 και το διάγραμμα αστρολογίας δείχνουν ένα σημείο καμπής ή μια μίνι κρίση που περιλαμβάνει μια σχέση ή τα οικονομικά. Ο Οφιούχος μπορεί να σηματοδοτήσει δηλητηρίαση από ουσίες ή το αλκοόλ, μια κρίση υγείας ή μια πολύ άσχημη επιρροή στην αγάπη σας.

Η μετατροπή των σχέσεών σας ή των οικονομικών σας τώρα θα γίνει πιο συναισθηματική και θα αρχίσει να επηρεάζει πιο έντονα την οικιακή και οικογενειακή σας ζωή. Αυτή είναι μια πανσέληνος για μετασχηματισμό και θεραπεία.

Ο κύριος μετασχηματισμός που προκλήθηκε από τον Κρόνο σε τρίγωνο με τον Ουρανό το 2017 εξακολουθεί να είναι ισχυρός. Το μεγάλο τρίγωνο του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης παραμένει εκεί από τη νέα σελήνη της 25ης Μαΐου. Η θετική εξέλιξη του κάρμα και της ψυχής θα προκύψει από τη μεταμόρφωση και την επούλωση που θα ολοκληρώσετε τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

6/09/2017: Μια πρώτη ματιά στην Πανσέληνο στους Ιχθείς

6/09/2017: Μια πρώτη ματιά στην Πανσέληνο στους Ιχθείς

6/09/2017: Μια πρώτη ματιά στην Πανσέληνο στους Ιχθείς

Η Πανσέληνος στις 13 μοίρες των Ιχθύων συνδέεται με σύνοδο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα που είναι στις 12 μοίρες. Υπάρχει πιθανότητα για τον...

Πανσέληνος στον Αιγόκερω: καλοκαιρινή ψυχρολουσία

Πανσέληνος στον Αιγόκερω: καλοκαιρινή ψυχρολουσία

Πανσέληνος στον Αιγόκερω: καλοκαιρινή ψυχρολουσία

Μια Πανσέληνος στον Αιγόκερω συμβαίνει ανάμεσα στις 8 με 9 Ιουλίου, ανάλογα με το πού ζείτε στον κόσμο. Το φεγγάρι θα συναντηθεί με τον...

Πανσέληνος στην Παρθένο: επιρροή ανά ζώδιο

Πανσέληνος στην Παρθένο: επιρροή ανά ζώδιο

Πανσέληνος στην Παρθένο: επιρροή ανά ζώδιο

Είστε έτοιμοι για μια Πανσέληνο που θα την θυμάστε σε όλη σας την ζωή; Η «Χιονάτη Πανσέληνος» του Φεβρουαρίου, όπως είναι παραδοσιακά το...

Πανσέληνος στον Καρκίνο

Πανσέληνος στον Καρκίνο

Πανσέληνος στον Καρκίνο

Ανήμερα των Χριστουγέννων το μεσημέρι στις 13:11 θα έχουμε Πανσέληνο στις 3 μοίρες και 19 πρώτα λεπτά του Καρκίνου. Είναι ένα σχεδόν...

4/5-1-2015: Η Πανσέληνος του Λύκου

4/5-1-2015: Η Πανσέληνος του Λύκου

4/5-1-2015: Η Πανσέληνος του Λύκου

Η πρώτη Πανσέληνος του χρόνου, το γεναριάτικο φεγγάρι που θα το ζήσουμε στις 5 του μήνα σε όλη του την δόξα και την ένταση, για την...

16-1-2014: Η Πανσέληνος του Λύκου

16-1-2014: Η Πανσέληνος του Λύκου

16-1-2014: Η Πανσέληνος του Λύκου

Τι είδους ενεργειακή δόνηση θα επηρεάσει την Γη; Τα Τ - τετράγωνα που κυριαρχούν αυτόν το μήνα συνεχίζουν, με μόνο αρμονικό στοιχείο...