Υποδεχτείτε την Έκλειψη του Αυγούστου

Υποδεχτείτε την Έκλειψη του Αυγούστου
<p>Πνευματική Συμβουλή για τον Κριό:

Φοβάστε τη συνολική τελειότητα. Στην πραγματικότητα σκέφτεστε πως αν μια πτυχή της ζωής σας είναι πραγματικά καλή, κάποιος άλλος πρέπει να υποφέρει για να διατηρηθεί μια ατελής ισορροπία. Ο ίδιος φόβος μπορεί να εκφραστεί ως αναμονή για κακά πράγματα που θα συμβούν μετά από μια πολύ τυχερή και ευχάριστη περίοδο. Η συνειδητοποίηση αυτών των φόβων είναι παράλογη. Έχετε κάθε δικαίωμα να είστε ευτυχισμένοι για πάντα σε κάθε πτυχή της ζωής σας. «Εγώ τώρα και για πάντα αποδέχομαι όλη την ευτυχία και την καλωσορίζω». Αυτή είναι ένα μάντρα που μπορεί να βοηθήσει στην εργασία σας με την Έκλειψη.

Πνευματική Συμβουλή για τον Ταύρο:

Ο φόβος που καλείστε συνήθως να αντιμετωπίσετε είναι αυτός της ταχείας αλλαγής. Προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια αλλαγή στη ζωή σας μέσω δράσης και πνευματικών μέσων και στη συνέχεια δεν θέλετε πραγματικά να γίνει ένα θαύμα. Θέλετε η αλλαγή να έρθει κομμάτι ανά κομμάτι, αργά και φυσικά. Είναι αλήθεια ότι αυτός είναι ο τρόπος για να συμβεί η αλλαγή, αλλά όχι ο μόνος τρόπος. Αποδεχτείτε την πιθανότητα ότι τα όνειρα και οι επιθυμίες σας μπορούν να εκδηλωθούν σε χρόνο spam μιας ημέρας ή ακόμα και μιας στιγμής. «Καλωσορίζω χαρούμενα όλες τις ευεργετικές αλλαγές τώρα στη ζωή μου».

Πνευματική Συμβουλή για τους Διδύμους:

Είναι περίοδος υλικής ευδαιμονίας. Έχετε όσα θέλετε για να ικανοποιήσετε όλες τις επιθυμίες σας. Όχι μόνο όσα χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Πώς νιώθετε γι 'αυτό; Είστε απόλυτα ευτυχείς; Πιθανώς όχι. Τι φοβάστε ότι αυτή η ευημερία σημαίνει; Γιατί αισθάνεστε ένοχος για όλα αυτά τα χρήματα; Γιατί νομίζετε ότι αυτό είναι ένα αδύνατο έργο; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και στη συνέχεια να συνεργαστείτε μαζί τους.

Πνευματικές συμβουλές για τον Καρκίνο:

Υλικά όπως τα χρήματα, μια καλά πληρωμένη και ταυτόχρονα ευχάριστη δουλειά και η υγεία είναι σημαντικές παράμετροι. Αλλά μπορείτε να τα έχετε όλα και να ζήσετε μια ωραία, ισορροπημένη και γενικά ευτυχισμένη ζωή; Ή μήπως νιώθετε ότι πρέπει να θυσιάσετε ένα άλλο μέρος της ζωής σας για να κερδίσετε αυτές τις ευλογίες; Δεν το κάνετε. Μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι σε κάθε πτυχή της ζωής σας. "Εγώ τώρα και για πάντα, αποδέχομαι όλη την ευτυχία και την καλωσορίζω". Αυτό το μάντρα θα λειτουργήσει και για σας, παρόλο που η άποψή σας είναι λίγο διαφορετική από αυτή του Κριού.

Πνευματική Συμβουλή για τον Λέοντα:

Παρουσιάζεστε με επιτυχία τους άλλους ως ένας ισχυρός, αισιόδοξος, επιτυχημένος και σίγουρος άνθρωπο, αλλά φοβάστε ότι δεν είστε έτσι. Έχετε κάνει λάθη στο παρελθόν και έχετε το μερίδιό σας σε αποτυχίες τόσο σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία όσο και στην αγάπη σας. Ο φόβος μιας επερχόμενης αποτυχίας και η μνήμη των αποτυχιών του παρελθόντος είναι αυτό που πρέπει να εργαστείτε με αυτήν την Έκλειψη. «Πιστεύω στον εαυτό μου και στην επιτυχία μου».

Πνευματική Συμβουλή για την Παρθένο:

Παρόλο που εστιάσατε περισσότερο στις εργασίες τις προηγούμενες μέρες, σκεφτήκατε ότι ήταν τρόπος να είστε ευτυχισμένοι και ερωτικά επιτυχημένοι. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο για τους περισσότερους από εσάς είναι οι ανασφάλειες και οι φόβοι σας για την αγάπη σας που έχουν ξυπνήσει και απαιτούν την προσοχή σας. Αισθάνεστε κατάρα σε αυτήν την πτυχή της ζωής σας; Ήταν οι μοίρες που σας κατάφεραν ή ήταν ένα κακό ξόρκι; Καθαρίστε το κάρμα σας και αποφύγετε κάθε κακό ξόρκι. Και ακόμα περισσότερο να επαναλάβετε τον εαυτό σας "Τώρα θα γίνω ευτυχισμένος και τυχερός στην αγάπη. Το αξίζω."

Πνευματικές συμβουλές για τον Ζυγό:

Για τους περισσότερους από εσάς, οι φόβοι τους οποίους θα πρέπει να αντιμετωπίσετε θα είναι προσανατολισμένοι προς την εργασία, αλλά μπορεί να είναι και άλλου θέματος όπου προσπαθείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και τις καταστάσεις. Μπορώ πραγματικά να το κάνω αυτό το βήμα; Υπάρχει κάποια ελπίδα επιτυχίας; Αυτά τα ερωτήματα εμφανίζονται τακτικά στο μυαλό σας; Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τη βελτίωση που θέλετε. Μην πιέζετε τους φόβους σας για να σταματήσετε να μιλάτε. Ακούστε τους και αντιμετωπίστε τους.

Πνευματικές συμβουλές για τον Σκορπιό:

Συνεχίστε την έκφραση του εαυτού σας όσο μπορείτε. Τα καλλιτεχνικά μονοπάτια είναι ένας καλός τρόπος, αλλά δοκιμάστε και άλλους τρόπους. Σας ζητείται να αποδεχθείτε το γεγονός ότι είστε εσείς. Οι άνθρωποι θα σας αγαπούν για το ποιοι είστε, και αυτοί που δεν το κάνουν, στην πραγματικότητα δεν είναι σημαντικοί. Αποδεχτείτε το δικαίωμά σας να είστε εσείς, να εκφράσετε τον εαυτό σας και ως εκ τούτου να υπάρχετε και να έχετε τα δικά σας όνειρα.

Πνευματική Συμβουλή για τον Τοξότη:

Έχετε κάνει κάποια πρόοδο τις προηγούμενες εβδομάδες. Ακόμα κι αν δεν ενεργήσατε προς το σκοπό της ζωής σας, οι καταστάσεις σας ανάγκασαν να καταλάβετε ότι είστε πιο ευλογημένοι από ό, τι νομίζετε και ότι τα πράγματα είναι καλύτερα από ό, τι νομίζετε. Τι θέλετε να επιτύχετε και φοβάστε να κάνετε ένα βήμα προς αυτόν τον στόχο; Εκεί πρέπει να εστιάσετε τώρα. Ξεκινήστε να ενεργείτε σε αυτό.

Πνευματική Συμβουλή για τον Αιγόκερω:

Εάν εργαστήκατε για να εκφράσετε την αγάπη σας στους ανθρώπους γύρω σας, τα πράγματα, πιθανότατα, φαίνονται πιο ισορροπημένα και ευχάριστα, έστω και λίγο. Συνεχίστε να εκφράζετε την αγάπη σας για τους άλλους, διανοητικά, και με λόγια και ενέργειες, αλλά θυμηθείτε να εκφράσετε την αγάπη σας προς τον εαυτό σας. Ο φόβος σας είναι ότι νομίζετε ότι είστε εγωιστές. Η φροντίδα για τον εαυτό μας δεν είναι η ίδια με τη φροντίδα του εγωισμού μας. Εκφράζοντας αγάπη για τον εαυτό μας και φροντίζοντας για αυτόν, εκφράζουμε την αγάπη και τη φροντίδα σε εκείνους που μας αγαπούν. Έτσι αφήστε τον φόβο αυτό και αγαπάτε τον εαυτό σας.

Πνευματική Συμβουλή για τον Υδροχόο:

Φοβάστε να ομολογήσετε ότι είστε ευτυχισμένοι και τυχεροί; Φοβάστε να χαμογελάτε και να ενεργείτε αυθόρμητα; Ή, φοβάστε να ξοδέψετε χρήματα για τις επιθυμίες σας, μόνο και μόνο επειδή δεν είναι απαραίτητες; Αντιμετωπίστε τους φόβους αυτούς με θάρρος. "Έχω κάθε δικαίωμα να απολαύσω τη ζωή μου και να είμαι ευτυχισμένος και τυχερός".

Πνευματική Συμβουλή για τους Ιχθείς:

Μπορώ να προωθήσω την καριέρα μου και ταυτόχρονα να έχω καλή σχέση; Ή μήπως μπορώ να έχω μια καλή σχέση, ενώ δεν έχω καλή δουλειά ή ικανοποιητικό εισόδημα; Ναι, και ναι. Φόβοι όπως αυτοί, που σχετίζονται με την οικονομική και συναισθηματική σας ευτυχία είναι παρόντες. Συνεργαστείτε μαζί τους και αντιμετωπίστε τους. "Ναι, μπορώ να είμαι ευτυχισμένος από συναισθηματική άποψη ανεξάρτητα από την οικονομική μου κατάσταση" ή "Ναι, μπορώ να είμαι τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά ευτυχισμένος". Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα και χρησιμοποιήστε το όσο πιο συχνά μπορείτε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Τα παράξενα της Ηλιακής Έκλειψης

Τα παράξενα της Ηλιακής Έκλειψης

Τα παράξενα της Ηλιακής Έκλειψης

Η ηλιακή έκλειψη τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 είναι τις 29 ° μοίρες του Λέοντα, άρα σε αναιρετική μοίρα, μια παράξενη συνθήκη που της δίνει...

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017

Ηλιακή  Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017

Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017

Στις 18: 31UT (Παγκόσμια Ώρα) η Σελήνη συγκλίνει με τον Ήλιο, «παντρεύονται» όπως λέει η αρχαία παράδοση, σε ένα παγκόσμιας σημασίας γεγονός...

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου

Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου με την Νέα Σελήνη παρουσιάζεται στις 28 μοίρες του Λέοντα. Ονομάζεται και Μεγάλη Αμερικανική Έκλειψη...

7 Αυγούστου 2017: Σεληνιακή Έκλειψη σε μια μαγική Πανσέληνο

7 Αυγούστου 2017: Σεληνιακή Έκλειψη σε μια μαγική Πανσέληνο

7 Αυγούστου 2017: Σεληνιακή Έκλειψη σε μια μαγική Πανσέληνο

Η Σελήνη αντιτάσσεται θεαματικά στον Ήλιο ακριβώς στις 18: 10UT, προκαλώντας στις 7 Αυγούστου, προκαλώντας μια εκπληκτική Πανσέληνο και...

Πανσέληνος στον Υδροχόο και Σεληνιακή Έκλειψη

Πανσέληνος στον Υδροχόο και Σεληνιακή Έκλειψη

Πανσέληνος στον Υδροχόο και Σεληνιακή Έκλειψη

Η Πανσέληνος και ταυτόχρονα η Σεληνιακή Έκλειψη στις 11:26 το πρωί, στις 25 μοίρες και 51΄ του Υδροχόου, στις 18 Αυγούστου και ανοίγει ένας...

Απρίλιος Σεληνιακή Έκλειψη 15/4 και Ηλιακή Έκλειψη 29/4 & ο Μεγάλος Σταυρός

Απρίλιος Σεληνιακή  Έκλειψη 15/4  και Ηλιακή Έκλειψη 29/4 & ο Μεγάλος Σταυρός

Απρίλιος Σεληνιακή Έκλειψη 15/4 και Ηλιακή Έκλειψη 29/4 & ο Μεγάλος Σταυρός

Κορυφαία στιγμή του Απριλίου είναι η Σεληνιακή έκλειψη σήμερα στις 15 του μήνα, ετοιμαστείτε για ένα ασυνήθιστα όμορφο φεγγάρι που θα...