προϊόντα -

Η Αφροδίτη στην Παρθένο - Ερωτική δυσπραγία

Η Αφροδίτη στην Παρθένο - Ερωτική δυσπραγία

Όταν η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου από τις 22 Ιουλίου μέχρι τις 16 Αυγούστου 2013, η φύση του έρωτα θα γίνει πρακτική –έως και αναλυτική. Γενικά η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, θεωρείται αποδυναμωμένη. Είναι μια τοποθέτηση στην οποία η Αφροδίτη παίρνει «την κάτω βόλτα» και είναι ανίκανη να εκφράσει τις τυπικές ικανότητες της Παρθένου όσον αφορά την χάρη, την γοητεία και την ομορφιά . Πολύ απλά δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ομορφιάς της. Νιώθει πιο άνετα κρυμμένη πίσω από οθόνες υπολογιστών και βιβλία.

Όσον αφορά τον έρωτα, η Παρθένος είναι το πιο απαιτητικό ζώδιο από όλα. Προτιμά να μείνει μόνη από το να συμβιβαστεί με κάποιον που δεν ταιριάζει στην λίστα που έχει δημιουργήσει για τον ιδανικό σύντροφο. Συχνά είναι αδύνατο για έναν άνθρωπο να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες της. Και όταν η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, επιτρέψει στον έρωτα να εισέλθει, θα ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο προσπαθώντας να ανακαλύψει τα ελαττώματά του.

Είναι ντροπαλή και προσεκτική όσον αφορά τον έρωτα και δεν ενδίδει σε παρορμητικές πράξεις. Όταν το κάνει, γίνεται αυτομάτως αναντικατάστατη για να βεβαιωθεί πως δεν θα πληγωθεί. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου είναι η τοποθέτηση κατά την οποία οι μικρές εκδηλώσεις στοργής έχουν σημασία. Θα πετάξει τα σκουπίδια, θα τρίψει τα πόδια σας, θα αναλάβει το πλύσιμο και θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι της για να αφαιρέσει κάθε ρυτίδα από τη ζωή σας.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, σχεδόν για ένα μήνα, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να γίνουμε πιο επιφυλακτικοί και διακριτικοί όσον αφορά τον έρωτα. Το καλύτερο κομμάτι αυτής της όψης είναι πως έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να σιγουρευτούμε για τα συναισθήματά μας.

Επίσης, όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, θα επικεντρωθούμε περισσότερο στην εργασία και στις χρήσιμες συμβουλές . Η υγεία και η σωματική μας κατάσταση γίνονται πολύ σημαντικές υποθέσεις και εκφράζουμε την πλευρά της Αφροδίτης στη ζωή μας με το να φροντίζουμε τις λεπτομέρειες, με το να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι στην δουλειά και στα ερωτικά θέματα και προσπαθώντας να καλυτερέψουμε στον εαυτό μας και να γίνουμε πιο αρεστοί.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αφροδίτη συνδέεται με ορισμένους πλανήτες με τέτοιο τρόπο που μειώνει τη σκληρή και επικριτική της φύση, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει τα καλύτερα που έχει να προσφέρει.

venus_enters_virgo

Την Παρασκευή στις 26 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Κρόνο. Αυτή είναι μια ασυνήθιστη και αντιθετική επιρροή ενεργειών. Συνήθως, η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ποσειδώνα συμβολίζει την πλάνη σε θέματα της καρδιάς ή σε οικονομικές καταστάσεις. Σε αυτή τη περίπτωση όμως, η αντίθεση αυτή ακολουθείται από την υπέροχη σύνδεση με τον σταθεροποιητικό Κρόνο.

Η αντίθεση αυτή θα επιτρέψει στην Αφροδίτη να ρίξει τις άμυνές στης και να ανοιχτεί σε μία ερωτική ευκαιρία που δεν θα ανταποκρίνεται σε όλα της τα ιδανικά. Τα πράγματα θα είναι ιδεαλιστικά στον έρωτα και στα οικονομικά, αλλά εξαιτίας της σύνδεσης με τον Κρόνο το πιθανότερο είναι να μην κάνει κάτι παράτολμο. Στην πραγματικότητα, η σύνδεση με τον Κρόνο, θα προκαλέσει ερωτικές και οικονομικές αποφάσεις που θα αντέξουν στα πάντα, καθώς θα έχουμε τη θέληση να κάνουμε ένα άλμα πίστης όσο η Αφροδίτη είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα.

Την Κυριακή στις 28 Ιουλίου, η αστρολογία γίνεται ακόμα πιο γλυκιά καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον τυχερό Δία σε ένα υπέροχο εξάγωνο. Θα είναι μία τέλεια μέρα για τον έρωτα και τα οικονομικά, και ίσως λάβουμε ή χαρίσουμε ένα δώρο τη συγκεκριμένη μέρα.

Την Τρίτη, στις 30 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, επιτρέποντας στον έρωτα να ενταθεί. Θα είναι μια αστρική μέρα για όλες τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά θέματα. Η αλήθεια είναι πως όλες αυτές οι μέρες είναι ιδανικές. Ξαφνικά, συνειδητοποιούμε πως η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, αν και δεν είναι μία ισχυρή όψη, μπορεί να φέρει υπέροχα αποτελέσματα αν περιτριγυρίζεται από χαρούμενες όψεις.

Τέλος την Παρασκευή 2 Αυγούστου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, ενώνοντας τους δύο κοσμικούς εραστές σε ένα υπέροχο ζευγάρι . Η αγάπη μπορεί να είναι πρακτική όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά όσο ο Άρης είναι στο ζώδιο του Καρκίνου, έχουμε ακριβώς ό, τι χρειαζόμαστε για να νιώθουμε ασφάλεια τη στιγμή που κυνηγάμε μία όμορφη και σέξι ερωτική επαφή.

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444!!

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 900 19 444 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Ερωτική Αφροδίτη
Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή με μια πλειάδα όψεων και επιδράσεων κυριαρχεί στο στερέωμα και θα μας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις. Ταυτόχρονα,...
Αφροδίτη στον Ζυγό: Ευκαιρίες και Δώρα
Ήρθε η στιγμή λοιπόν η Αφροδίτη να περάσει στον αγαπημένο της Ζυγό, πλούσια από εμπειρίες και αυτεπίγνωση, γεμάτη με γνώση των ορίων,...
11-9-2014: Εξάγωνο Άρη – Λίλιθ
Η Λίλιθ αυτή τη στιγμή έχει περάσει στην Παρθένο, όπως και η Αφροδίτη. Το περιβόητο Μαύρο Φεγγάρι, είναι ένας πολύ σοβαρός δείκτης για τον...
Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/7-9-2014
Η Αφροδίτη έχει περάσει στην Παρθένο, η Σελήνη στον Υδροχόο και το διήμερο αυτό θα είναι πολύ ουσιαστικό, γεμάτο από την διάθεσή μας να...
Αθλητική Αστρολογία
ΠΑΟΚ: Ένας Ζυγός ...
Ο Νίκος Κοροβέσης, γιος του σημαντικότατου παίκτη Ηλία ...
Μαθήματα από τον Πλατέλλα
Τον Βαγγέλη Πλατέλλα τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε ως ...
Μία είναι η Εθνική
Το γεγονός ότι η Εθνική της Ελλάδας κατέκτησε όσα ...
Η Ευρώπη γιορτάζει
Φαίνεται ότι ο αθλητισμός ενώνει ,εκεί που η πολιτική ...
Πλουτώνιο Δηλητήριο!
Είδαμε όλοι αυτά που έγιναν με την FIFA. Το ζήτημα είναι, ...
Celebrities
Γιάννης Βαρδής: «Η ...
Ο Γιάννης Βαρδής ως βοηθός της Δέσποινας Βανδή στο The ...
Μανώλης Μητσιάς: «Σήμερα ...
Με αφορμή τη μαύρη επέτειο της επταετούς δικτατορίας, ...
Η πρώην σύζυγος του Κόλινς ...
Η πρώην σύζυγος του Φιλ Κόλινς, Αντρέα Μπερτορέλι ...
Αργύρης Αγγέλου: «Δεν είναι ...
Ο Αργύρης Αγγέλου φέτος κάνει μόνο θέατρο. ...
Υγεία
Γιατί δεν χάνω βάρος;
Ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα είναι να ακολουθούμε με ...
Γιόγκα Γέλιου
Ένα χαρακτηριστικό που κάνει τον άνθρωπο να διαφέρει ...
Ασκήσεις Γυμναστικής για ...
Το καλοκαίρι πλησιάζει και ένα όμορφο σώμα είναι κάτι ...
Ζεν Άσκηση
Αν πραγματικά θέλουμε να κατανοήσουμε το ποιοι ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου