προϊόντα -

Η Αφροδίτη στην Παρθένο - Ερωτική δυσπραγία

Η Αφροδίτη στην Παρθένο - Ερωτική δυσπραγία

Όταν η Αφροδίτη εισέλθει στο ζώδιο της Παρθένου από τις 22 Ιουλίου μέχρι τις 16 Αυγούστου 2013, η φύση του έρωτα θα γίνει πρακτική –έως και αναλυτική. Γενικά η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, θεωρείται αποδυναμωμένη. Είναι μια τοποθέτηση στην οποία η Αφροδίτη παίρνει «την κάτω βόλτα» και είναι ανίκανη να εκφράσει τις τυπικές ικανότητες της Παρθένου όσον αφορά την χάρη, την γοητεία και την ομορφιά . Πολύ απλά δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της ομορφιάς της. Νιώθει πιο άνετα κρυμμένη πίσω από οθόνες υπολογιστών και βιβλία.

Όσον αφορά τον έρωτα, η Παρθένος είναι το πιο απαιτητικό ζώδιο από όλα. Προτιμά να μείνει μόνη από το να συμβιβαστεί με κάποιον που δεν ταιριάζει στην λίστα που έχει δημιουργήσει για τον ιδανικό σύντροφο. Συχνά είναι αδύνατο για έναν άνθρωπο να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες της. Και όταν η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, επιτρέψει στον έρωτα να εισέλθει, θα ξοδέψει πάρα πολύ χρόνο προσπαθώντας να ανακαλύψει τα ελαττώματά του.

Είναι ντροπαλή και προσεκτική όσον αφορά τον έρωτα και δεν ενδίδει σε παρορμητικές πράξεις. Όταν το κάνει, γίνεται αυτομάτως αναντικατάστατη για να βεβαιωθεί πως δεν θα πληγωθεί. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου είναι η τοποθέτηση κατά την οποία οι μικρές εκδηλώσεις στοργής έχουν σημασία. Θα πετάξει τα σκουπίδια, θα τρίψει τα πόδια σας, θα αναλάβει το πλύσιμο και θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι της για να αφαιρέσει κάθε ρυτίδα από τη ζωή σας.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, σχεδόν για ένα μήνα, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να γίνουμε πιο επιφυλακτικοί και διακριτικοί όσον αφορά τον έρωτα. Το καλύτερο κομμάτι αυτής της όψης είναι πως έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να σιγουρευτούμε για τα συναισθήματά μας.

Επίσης, όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, θα επικεντρωθούμε περισσότερο στην εργασία και στις χρήσιμες συμβουλές . Η υγεία και η σωματική μας κατάσταση γίνονται πολύ σημαντικές υποθέσεις και εκφράζουμε την πλευρά της Αφροδίτης στη ζωή μας με το να φροντίζουμε τις λεπτομέρειες, με το να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι στην δουλειά και στα ερωτικά θέματα και προσπαθώντας να καλυτερέψουμε στον εαυτό μας και να γίνουμε πιο αρεστοί.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Αφροδίτη συνδέεται με ορισμένους πλανήτες με τέτοιο τρόπο που μειώνει τη σκληρή και επικριτική της φύση, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει τα καλύτερα που έχει να προσφέρει.

venus_enters_virgo

Την Παρασκευή στις 26 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Κρόνο. Αυτή είναι μια ασυνήθιστη και αντιθετική επιρροή ενεργειών. Συνήθως, η αντίθεση της Αφροδίτης στον Ποσειδώνα συμβολίζει την πλάνη σε θέματα της καρδιάς ή σε οικονομικές καταστάσεις. Σε αυτή τη περίπτωση όμως, η αντίθεση αυτή ακολουθείται από την υπέροχη σύνδεση με τον σταθεροποιητικό Κρόνο.

Η αντίθεση αυτή θα επιτρέψει στην Αφροδίτη να ρίξει τις άμυνές στης και να ανοιχτεί σε μία ερωτική ευκαιρία που δεν θα ανταποκρίνεται σε όλα της τα ιδανικά. Τα πράγματα θα είναι ιδεαλιστικά στον έρωτα και στα οικονομικά, αλλά εξαιτίας της σύνδεσης με τον Κρόνο το πιθανότερο είναι να μην κάνει κάτι παράτολμο. Στην πραγματικότητα, η σύνδεση με τον Κρόνο, θα προκαλέσει ερωτικές και οικονομικές αποφάσεις που θα αντέξουν στα πάντα, καθώς θα έχουμε τη θέληση να κάνουμε ένα άλμα πίστης όσο η Αφροδίτη είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα.

Την Κυριακή στις 28 Ιουλίου, η αστρολογία γίνεται ακόμα πιο γλυκιά καθώς η Αφροδίτη ενώνεται με τον τυχερό Δία σε ένα υπέροχο εξάγωνο. Θα είναι μία τέλεια μέρα για τον έρωτα και τα οικονομικά, και ίσως λάβουμε ή χαρίσουμε ένα δώρο τη συγκεκριμένη μέρα.

Την Τρίτη, στις 30 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, επιτρέποντας στον έρωτα να ενταθεί. Θα είναι μια αστρική μέρα για όλες τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά θέματα. Η αλήθεια είναι πως όλες αυτές οι μέρες είναι ιδανικές. Ξαφνικά, συνειδητοποιούμε πως η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, αν και δεν είναι μία ισχυρή όψη, μπορεί να φέρει υπέροχα αποτελέσματα αν περιτριγυρίζεται από χαρούμενες όψεις.

Τέλος την Παρασκευή 2 Αυγούστου, η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη, ενώνοντας τους δύο κοσμικούς εραστές σε ένα υπέροχο ζευγάρι . Η αγάπη μπορεί να είναι πρακτική όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, αλλά όσο ο Άρης είναι στο ζώδιο του Καρκίνου, έχουμε ακριβώς ό, τι χρειαζόμαστε για να νιώθουμε ασφάλεια τη στιγμή που κυνηγάμε μία όμορφη και σέξι ερωτική επαφή.

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Συναισθηματική Αφροδίτη στον Καρκίνο
Το γεγονός ότι μετά τον Ερμή περνάει και η Αφροδίτη στον καρκίνο, μας δίνει το στίγμα μιας βαθιά συναισθηματικής περιόδου. Αν η Αφροδίτη...
Η Αφροδίτη στον Κριό σε αντίθεση με τον Άρη
H Αφροδίτη έχει ανάγκη για συγχώνευση και ο Άρης μπορεί να προτείνει σύγκρουση , πάθος ή ενθουσιασμό . Η ευαισθησία στην εξισορρόπηση των...
Η ρομαντική Αφροδίτη φυσάει ένα φιλί στον γενναιόδωρο Δία  σήμερα.
Αφροδίτη τρίγωνο με τον Δία. Οι θετικές επιδράσεις των δύο αυτών πλανητών φέρνουν μια αρκετά ευνοϊκή πρόοδο ερωτική, πολύ κοινωνική, που...
ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ 1/11 Αφροδίτη με Ουρανό, Άρης με Κρόνο 3/11 Αφροδίτη με Πλούτωνα 11/11 Ερμής με Αφροδίτη 14/11 Ερμής με Ποσειδώνα 22/11 Ήλιος...
Αθλητική Αστρολογία
Ο Εκλεκτός του Μίτσελ
Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Είναι γνωστό ότι ο Μίτσελ τα πάει ...
Καθάριος, όνομα και πράγμα!
Ο νεαρός μέσος έχει φανεί ότι είναι ένα από τα πιο ...
Όλα για τον Τρομοκράτη!
Ο ένας και μόνος Τζιμπούρ, ο Τρομοκράτης που λατρεύει ...
Μεσιέ Αμπιντάλ
Μπορεί ένας Παρθένος στο ζώδιο να είναι τόσο ...
Celebrities
Robert Redford: Η συνεργασία του ...
Ο Robert Redford και η Cate Blanchett θα παίξουν μαζί σε μια νέα ...
Μπεκατώρου-Αλεβιζόπουλος: ...
Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος ...
Σάσα Μπάστα: «Και τα λάθη ...
Τι άλλαξε στη ζωή της Σάσας Μπάστα τα τελευταία χρόνια; ...
Λάουρα Νάργες: «Η αρνητική ...
Αντιμετώπισε κατάθλιψη η Λάουρα Νάργες το πρώτο ...
Ο Jeff Bridges, παντρεμένος επί 40 ...
Κάτι θα ξέρει μετά από τόσα χρόνια γάμου. Ο ...
Μάνος Ιωάννου: «Έχουν ...
Η ζωή του Μάνου Ιωάννου βρίσκεται συχνά στα φώτα της ...
Πόπη Τσαπανίδου: Το ...
Τρομοκρατημένη είναι η παρουσιάστριά αφού ξαφνικά ...
Καβογιάννη-Κωνσταντίνου: ...
Πώς είδανε η Καίτη Κωνσταντίνου και η Μαρία Καβογιάννη ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου