Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/08 – 27/08/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/08 – 27/08/2017
<p>Και η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, και ο ανάδρομος Ερμής είναι σε κατώτερη σύνοδο – έναρξη κύκλου αναδρομών δηλαδή – με τον Ήλιο στο ζώδιο της κυριαρχίας του, την Παρθένο. Το ΣΚ αυτό, αλλά και όλη αυτή η περίοδος θα είναι πολύ ερωτικές, ευνοώντας επανασυνδέσεις και δίνοντας στον έρωτα μια φλόγα λίγο εγωιστική – λόγω Αφροδίτης στον Λέοντα, που όμως μας αρέσει πολύ!

Κριός

Η αγάπη και η ερωτική σας ζωή εξακολουθεί να είναι σημαντική σφαίρα και η πρόοδος είναι καλή. Η σeξουαλική ζωή στην πραγματικότητα, αυτό το ΣΚ, μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητική εάν της δώσετε μια ευκαιρία. Ωστόσο, κάποια προβλήματα μπορεί να προκύψουν στην καριέρα σας.

Ταύρος

Αναδιοργανώνοντας την καθημερινή ζωή και τη ρουτίνα σας, καθώς και την ερωτική σας ατζέντα θα περάσετε υπέροχα αυτό το ΣΚ. Ίσως χρειάζονται κάποια ψώνια. Κάντε τα. Απλώς αποφύγετε την υπερβολική επιβάρυνση. Το θέμα της λίμπιντο φαίνεται επίσης σημαντικό, αλλά πιθανώς ως επί το πλείστον στις σκέψεις σας παρά στο πραγματικό χρονοδιάγραμμα της ημέρας. Αποφύγετε να λάβετε αυτό το ΣΚ σοβαρές αποφάσεις.

Δίδυμος

Αυτή είναι μια ακόμα πολύ τυχερή περίοδος για εσάς. Αν είστε σε μια σχέση τα πράγματα είναι ευχάριστα. Αν ψάχνετε για ένα νέο ταίρι, αυτό το ΣΚ μπορεί να είναι η τυχερή σας περίοδος. Οι φίλοι είναι παρόντες, σας φροντίζουν και σας αγαπούν. Κάποιο στρες μπορεί να δημιουργηθεί από τα αδέλφια σας, αλλά τίποτα δεν είναι πραγματικά σοβαρό. Να είστε λίγο προσεκτικοί κατά την άσκηση επικίνδυνων δραστηριοτήτων ή να τις αποφύγετε αν μπορείτε.

Καρκίνος

Η εστίασή σας στο σπίτι και την οικογένειά σας, ή κάποια σχέση που την θεωρείτε ακόμα ισχυρή είναι το θέμα του ΣΚ. Η εργασία γίνεται μέρος της εστίασής σας, με έναν ευχάριστο τρόπο όμως. Τα χρήματα μπορεί να είναι λίγο αγχωτικό θέμα και επηρεάζει και τον έρωτα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό. Πιθανότατα, θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορείτε να έχετε για να κάνετε χατίρια σε αγαπημένους. Εάν έχετε Σελήνη τον Σκορπιό  και είστε σε μια σχέση να είστε προσεκτικοί αυτό το ΣΚ. Τα πράγματα φαίνονται αγχωτικά και μια διάλυση είναι δυνατή εάν η σχέση δεν έχει ισχυρές ρίζες.

Λέων

Αυτή είναι μια πολύ, πολύ καλύτερη περίοδος, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Είστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Θα ακτινοβολείτε και τα πράγματα πάνε καλά σε σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής σας. Περιλαμβάνονται η κοινωνική και η ερωτική ζωή. Στο χώρο εργασίας, όμως, μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο. Κάποιες απογοητεύσεις μπορούν να προέρχονται και από τους συναδέλφους σας.

Παρθένος

Αναμείνετε καλά νέα στα ερωτικά σας αυτό το ΣΚ. Το προσωπικό σας περιβάλλον ή οι άνθρωποι που ζουν εκεί μπορεί να απαιτούν κάποια χρήματα και σίγουρα κάποιο μέρος του χρόνου σας, αλλά αισθάνεστε καλά γι 'αυτό. Η αγάπη για τη ζωή μπορεί να γίνει λίγο θεατρική, με τον ανάδρομο Ερμή να συναντά με σύνοδο τον Ήλιο στο ζώδιό σας.

Ζυγός

Αυτό το ΣΚ αισθάνεστε πολύ πιο δυνατά και πολύ πιο γεμάτοι από αυτοπεποίθηση, με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Αυτό είναι προφανές τόσο όταν είστε μόνοι με τις σκέψεις σας όσο και όταν αλληλεπιδράτε με άλλους. Και οι αλληλεπιδράσεις σας είναι κυρίως ευτυχείς για εσάς. Η επικοινωνία μέσω του Διαδικτύου είναι επίσης ένας τρόπος για αυτές τις αλληλεπιδράσεις. Από εκεί μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο άγχος, αλλά είστε πιο ισχυροί από αυτό.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια περίοδος για να δουλέψετε για την αίσθηση της συναισθηματικής ασφάλειας. Μια πολύ καλή μέρα για προστατευτικές κινήσεις για τον εαυτό σας και το σπίτι σας. Μια πολύ καλή μέρα για την αγάπη, επίσης, τόσο πνευματικά όσο και κοσμικά. Μπορεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να έχετε μια ευκαιρία για νέα σχέση. Προσέξτε ιδιαίτερα πριν αποφασίσετε, αλλά μην φοβάστε να το κάνετε. Οι φίλοι σας φαίνονται λίγο απομακρυσμένοι αυτό το ΣΚ, ή κρατάτε εσείς απόσταση σας από αυτούς.

Τοξότης

Μια πολύ καλή μέρα για την προώθηση του εαυτού σας και των φλερτ μέσω του διαδικτύου ή άλλων μέσων. Κατά προτίμηση διαδίκτυο, όμως, και κατά προτίμηση με έναν προσωπικό τρόπο. Αυτό θα δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα. Μακροπρόθεσμα, ακόμα καλύτερα. Μπορεί να χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα για ανθρώπους που αγαπάτε. Να είστε με τους φίλους και ιδιαίτερα εκείνους με τους οποίους μπορείτε να απολαύσετε έναν ευχάριστο χρόνο. Αυτό το ΣΚ αυτό μπορεί να έρθει σε σας μια νέα αγάπη, ακόμη και αν δεν προσπαθήσετε γι’  αυτό.

Αιγόκερως

Εξακολουθείτε να εστιάζετε στην αγάπη, αλλά ταυτόχρονα και στην καριέρα, ασύμβατα μεγέθη. Αυτό το ΣΚ τα πράγματα γίνονται καλύτερα όμως. Η εσωτερική σας δύναμη είναι εκεί για να σας υποστηρίξει. Το υποσυνείδητό σας λειτουργεί προς όφελός σας. Ωστόσο, δεν έχετε σε καμία περίπτωση εξασφαλίσει ισορροπίες.

Υδροχόος

Νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε τα οράματα και τις ιδέες σας με άλλους. Αυτό συμβαίνει στην πλειοψηφία των περιπτώσεων με ενθουσιασμό. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας με τους άλλους. Ακόμα και με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε προσωπικά και είναι απλά άνθρωποι που αλληλεπιδράτε στα κοινωνικά μέσα. Αν προσπαθήσετε να κάνετε το ίδιο πράγμα με το σύντροφό σας όμως, τότε μπορείτε να βρεθείτε σε μια πάλη. Θα είστε πιθανώς ο νικητής, αλλά είστε έτοιμοι για έναν αγώνα;

Ιχθείς

Η μαγεία της αγάπης είναι ακόμα δυνατή. Ακόμα κι αν δεν είναι τόσο ισχυρή όσο χθες, είναι ισχυρή και αυτό το ΣΚ όλα τα θέματα που σας αφορούν έχουν καλή έκβαση. Μπορεί να είστε λίγο φοβισμένοι για την υγεία σας, μιλήστε με ανθρώπους που αγαπάτε και αφήστε τους να σας περιποιηθούν.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/11 – 26/11/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/11 – 26/11/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/11 – 26/11/2017

Κριός Το τρίγωνο του Ουρανού – που είναι ανάδρομος – από το ζώδιό σας με τον Ερμή από τον Τοξότη αυτό το ΣΚ ανοίγει τις πύλες του φλερτ...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016 Πολύ σημαντικά αστρολογικά γεγονότα θα συμβούν το διήμερο αυτό. Στις 29 Οκτωβρίου ο Άρης σε τετράγωνο με...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Με τον Ήλιο να απολαμβάνει τα χάδια του ερωτιάρη Ζυγού και την Αφροδίτη να μαθαίνει τις σκοτεινές ερωτικές τέχνες του Σκορπιού, το...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Και ενώ λέγαμε ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο, και σε τόσο όμορφες όψεις, η ζωή μας η ερωτική θα ήταν μέλι – γάλα, έρχεται μια δύσκολη...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/10 –25/10/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/10 –25/10/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/10 –25/10/2015

Η Αφροδίτη θα είναι η κυρίαρχη του παιχνιδιού γι’ αυτό το διήμερο και όχι μόνο. Στις 23 Οκτωβρίου έχουμε την κορύφωση του τριγώνου της...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Με την Αφροδίτη πια στον φλογερό Λέοντα και μια Σελήνη στον Υδροχόο να δίνει τάσεις ανεξαρτησίας και διάθεση για άγριο φλερτ, το...