Επανασυνδέσεις ζωδίων 24/09/2017

Επανασυνδέσεις ζωδίων 24/09/2017
<p>Κριός

Η ημέρα αντικατοπτρίζει την ανάγκη αναστολής της δράσης στα ερωτικά σας και ως εκ τούτου μπορεί να υποδεικνύει μια περίοδο αναποφασιστικότητας. Οι αποφάσεις ή οι δράσεις που πρέπει να εφαρμοστούν θα αναβληθούν, ακόμη και αν, κατά τη στιγμή αυτή, υπάρχει μια αίσθηση επείγουσας δράσης. Ζυγίζοντας την αγάπη θα βρείτε το δικό σας ψυχικό βάρος!

Ταύρος

Αισθάνεστε κολλημένοι ή περιορισμένοι στη ερωτική ζωή σας. Πρέπει να έρθετε σε επαφή με το γιατί αισθάνεστε κατ’ αυτόν τον τρόπο και να εργαστείτε για να απελευθερωθείτε από αυτούς τους περιορισμούς. Με αυτόν τον τρόπο, θα νιώσετε να ξεφεύγετε από ερωτικές εμμονές. Χρειάζεται μια συναισθηματική απελευθέρωση από οποιονδήποτε σας αφήνει να αισθάνεστε κολλημένοι.

Δίδυμοι

Ίσως να είστε πολύ καλύτερα αν μπορείτε να σταματήσετε οποιαδήποτε λήψη αποφάσεων στα ερωτικά σας αυτή τη στιγμή, προκειμένου να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε την κατάσταση και να εξετάσετε το μεγαλύτερο καλό. Εάν μπορείτε να αγοράσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο χρόνο ή να διακόψετε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα για μια σύντομη περίοδο, τότε μπορεί να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό και καλύτερο αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Πρόκειται για μια ημέρα που αφορά την αναστολή και την αναμονή και προτείνει ότι αυτό ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε νέες δυνατότητες είναι να μην βιαστείτε. Μερικές φορές, μια απότομη απόφαση δεν θα σας βοηθήσει να ρίξετε περισσότερο φως σε ποιες άλλες επιλογές έχετε στη διάθεσή σας - περιμένετε περισσότερες ελκυστικές ευκαιρίες να εμφανιστούν.

Λέων

Αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας. Ίσως χρειαστεί να γίνετε πιο ευάλωτοι και ανοιχτοί σε διαφορετικές εμπειρίες, αλλά αυτό θα σας βοηθήσει να τερματίσετε κάποιον αγώνα και να εγκαταλείψετε την ανάγκη ελέγχου. Μπορείτε πραγματικά να ξεχάσετε όλες τις ανησυχίες και που έχετε, θα δείτε αυτές τις ανησυχίες να εξαφανίζονται ξαφνικά και μια νέα πραγματικότητα είναι δυνατή.

Παρθένος

Έχετε την ανάγκη να κοιτάξετε τον εαυτό σας από μια εντελώς διαφορετική προοπτική, ενώ η ημέρα δείχνει ότι η ζωή σας απλά αναστέλλεται για κάποιο χρονικό διάστημα για να αναγνωρίσετε τι πρέπει να αλλάξει στην προσωπικότητά σας. Μετά θα είστε σε θέση να δείτε αν χρειάζεστε ή όχι μια επανασύνδεση.

Ζυγός

Ζείτε μια αντιστροφή του συνηθισμένου τρόπου ζωής σας και βλέποντας τον κόσμο από μια εντελώς διαφορετική γωνία βλέπετε αλλιώς και τις σχέσεις σας. Δοκιμάστε να απελευθερώσετε τον εαυτό σας και να κοιτάξετε γύρω σας. Φαίνονται όλα τόσο διαφορετικά! Η προοπτική σας έχει αλλάξει τελείως, όμως το ερωτικό περιβάλλον είναι ακριβώς το ίδιο όπως το θυμάστε, απλά εσείς θα αλλάξετε.

Σκορπιός

Κι όμως, θέλετε να είστε ένα πρόθυμο θύμα, κάποιος που έχει επιλέξει το μονοπάτι της θυσίας για να επιτύχει έναν υψηλότερο στόχο. Η διάθεσή σας αντιπροσωπεύει την προθυμία σας  να εγκαταλείψετε τους πειρασμούς της στιγμιαίας ικανοποίησης για μια υψηλότερη αιτία, και εξαιτίας αυτής της επιθυμίας θυσίας επιτελείτε τους στόχους που έχετε στην καρδιά σας.

Τοξότης

Εξετάστε τις περιοχές της δικής σας ζωής, όπου πρέπει να ενεργείτε με περισσότερη ανιδιοτέλεια, είτε προς όφελος άλλων είτε για την εκπλήρωση των δικών σας βαθύτερων αναγκών. Στην αναστροφή, μπορεί να χρειαστεί να αξιολογήσετε τη ζωή σας για περιοχές στις οποίες απομακρύνεστε υπερβολικά από άλλους σε βάρος της σας ευημερίας. Μερικές φορές το μαρτύριο μπορεί να πάει πολύ μακριά!

Αιγόκερως

Καμιά φορά θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να χάσετε κάτι μικρότερο για να εκπληρώσετε έναν μεγαλύτερο στόχο. Αυτός ο στόχος είναι πιθανό να είναι πνευματικός και προσωπικός. Μια επένδυση χρόνου, ενέργειας ή / και χρήματος μπορεί να χρειαστεί να γίνει για να επιτευχθεί αυτό το υψηλότερο επίπεδο επίτευξης. Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να εξετάσετε μια επανασύνδεση.

Υδροχόος

Αισθάνεστε ότι θυσιάζετε πολλά και δεν παίρνετε τίποτα σε αντάλλαγμα. Μπορεί να έχετε αισθανθεί ότι μέσα σε μια σχέση τα πράγματα ήταν σε απόλυτη αναμονή, χωρίς κίνηση ή νόημα. Είναι σαν να έχετε ανασταλεί ως προσωπικότητες και να μην μπορείτε να προχωρήσετε προς τα πίσω, προς τα μπρος ή ακόμα και προς τα πλάγια για να ξεφύγετε από την τρέχουσα κατάσταση.

Ιχθείς

Οι δικοί σας στόχοι και τα όνειρά σας τίθενται σε αναμονή λόγω εξωτερικών πραγματικοτήτων ή εσωτερικών ζητημάτων. Αυτή είναι μια ενέργεια που περνά από τη ζωή σας και τώρα μπορείτε να περιμένετε τα πράγματα να αρχίσουν να συμβαίνουν και πάλι και να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Αυτή η περίοδος αναστολής είναι σαν καταλύτης για το μέλλον.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2018

Δεν θα χρειαστεί, να δώσετε όλη την προσοχή σας σε παλιές καταστάσεις ερωτικές, καθώς

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Εισερχόμενοι τώρα μέσα σε μία νέα περίοδο, προσπαθήστε από τη δική σας πλευρά να αξιοποιήσετε την περίοδο,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-10-2017

Κριός Θα ήταν καλύτερο αυτήν την περίοδο να μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μιας και η...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-8-2017

Κριός Θα χρειαστεί να αποβάλετε το στρες το οποίο έχετε από τις γενικότερες ευθύνες και ασχολίες σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τα...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-7-2017

Κριός Το νέο σας πρόσωπο μπορεί ακόμη και να είναι λίγο άβολο στον σύντροφό σας αρχικά, απλώς και μόνο επειδή είναι τόσο διαφορετικό από...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-6-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-6-2017

Κριός Η ημέρα αντικατοπτρίζει την ανάγκη αναστολής της δράσης στα ερωτικά σας και ως εκ τούτου μπορεί να υποδεικνύει μια περίοδο...