Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 25-11-2017

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 25-11-2017
<p>Μια βαθιά καρμική και παράξενη όψη, με πολλές κοσμικές πυγολαμπίδες να την φωτίζουν, έρχεται να ολοκληρωθεί σήμερα. Ο Ερμής από τον Τοξότη, σε σύνοδο μάλιστα με το Κέντρο του γαλαξία – να οι πυγολαμπίδες – θα ενωθεί μέσω τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό. Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι σήμερα μπορείτε να ονειρευτείτε τον άνθρωπο της ζωής σας όπως ακριβώς τον θέλετε και μετά ως δια μαγείας να τον συναντήσετε μπροστά σας; Ναι, ακούγεται παράδοξο, αλλά αυτή είναι μία από τις πολλές δυνατότητες της ημέρας.

Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό διεγείρει τόσο πολύ το «μέσο δώμα» του εγκεφάλου, την περιοχή της εξ αποκαλύψεως γνώσης, που το να συμβούν παράδοξα πράγματα σε όλους τους τομείς και φυσικά στον έρωτα μόνον… παράδοξο δεν θα είναι!

Η όψη αυτή αγγίζει μεταφυσικές ικανότητες του νου, τις αφυπνίζει και τις βάζει στην υπηρεσία των στόχων σας. Αν ο στόχος σας είναι ερωτικός, θα τον επιτύχετε με όπλο την ακαριαία διαίσθηση και την αυτόματη πρόγνωση μελλοντικών κινήσεων. Κυριολεκτικά μπορείτε να δείτε να παίζεται σαν σενάριο στο μυαλό σας η επερχόμενη κίνηση του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, και καταλαβαίνετε πόσο προνομιακό είναι αυτό, μπορείτε πολύ απλά να παίξετε τους μάγους που ξέρουν τι θα πει ο άλλος, πώς θα κινηθεί, τι του αρέσει να ακούσει!

Από την άλλη μεριά θα είναι πολύ εύκολο σήμερα να δημιουργηθούν νέες σχέσεις χωρίς το συνηθισμένο μούδιασμα που προηγείται του φλερτ. Ο Ουρανός και ο Ερμής ανοίγουν κανάλια τηλεπαθητικής επικοινωνίας και πολλές ερωτήσεις από άγνωστους ανθρώπους θα απαντηθούν χωρίς καν να τεθούν, δίνοντας ουσιαστικό νόημα στην φράση «στο μυαλό μου είσαι;»

Τα ζώδια που προνομιακά θα μπορούν να παίξουν με το μυαλό των άλλων είναι βέβαια ο Κριός και ο Τοξότης, ο Υδροχόος, η Παρθένος και οι Δίδυμοι και όσοι έχουν σε αυτά τα ζώδια προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο ή Βέρτεξ. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μ