Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-12-2017
<p class="m-5949004257345558811gmail-msonormal">Κριός – Δύο των Πεντάκτινων

Θέλετε να κάνετε μια προσπάθεια να ισορροπήσουν οι σχέσεις σας. Έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις που σας κάνουν να χάνετε την αίσθηση του χρόνου και σας στερούν πολύτιμες στιγμές με το ταίρι σας. 

Ταύρος Η Αρχιέρεια Αντίστροφα

Δεν έχετε καλή σχέση με την διαίσθησή σας. Είναι πιθανόν να πρέπει να χαλαρώσετε λίγο και να μην προβάλετε τους συναισθηματικούς φόβους σας επάνω στους ανθρώπους που αγαπάτε.

Δίδυμοι – Η Αυτοκράτειρα

Έχετε μια απέραντη ζωτική δύναμη σήμερα, που ξεχειλίζει από την καρδιά σας και σας κάνει ακαταμάχητους στο ερωτικό παιχνίδι. Είστε ένα φως δύναμης για τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Αν και κανονικά αυτή η κάρτα είναι δυσοίωνη, εσάς σας ταιριάζει και ξέρετε να χειρίζεστε τις δυνάμεις της. Το θέμα είναι να τις χειριστείτε με αγάπη και όχι για να επιβληθείτε σε όσους αγαπάτε.

Λέων – Η Δικαιοσύνη

Όπως είναι κάτι παραπάνω από προφανές, η κάρτα της Δικαιοσύνης σας δικαιώνει. Έχετε πιθανόν ζήσει μια άδικη για εσάς κατάσταση, έχουν παραγνωριστεί οι καλές σας προθέσεις και τώρα έρχεται η στιγμή να φανεί η ερωτική αλήθεια.

Παρθένος – Οκτώ των Σπαθιών

Ίσως νιώθετε ερωτικά απομονωμένοι. Δεν είναι αναγκαστικό να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ταίρι σας, ίσως απλά δεν έχετε χρόνο να βρεθείτε και σας λείπει.

Ζυγός – Η Εγκράτεια

Προσπαθείτε πολύ να φέρετε την ειρήνη στις σχέσεις σας και να κρατήσετε χαρακτήρα. Είστε άνθρωποι που μπορεί να ασκούν την διπλωματία, αλλά και οι θυμοί σας είναι τρομεροί. Τώρα χαλιναγωγείτε τον εαυτό σας.

Σκορπιός – Το Αστέρι

Μπορεί να ζείτε μια πολύ μεγάλη ερωτική επιτυχία, είτε μέσα από μια καινούρια γνωριμία η οποία μοιάζει να εκπληρώνει όλες σας τις ευχές είτε μέσα από την ήδη υπάρχουσα σχέση σας που λάμπει με καινούριο φως.

Τοξότης – Άσσος των Κυπέλλων

Μια δυνατή νέα γνωριμία έρχεται σήμερα στο διάβα σας. Θέλετε να βγάλετε από την ψυχή σας όλη την αγάπη που έχει συσσωρεύσει και είναι πιθανόν να επιτύχετε το κατάλληλο άτομο για να το κάνετε αυτό.

Αιγόκερως – Ο Κόσμος

Έχετε την δυνατότητα να εκτιμήσετε σωστά τις σχέσεις σας αλλά και όλο το περιεχόμενο της ζωής σας και να βρείτε ότι τα έχετε καταφέρει θαυμαστά καλά. Το θέμα είναι από εδώ και μπρος να εξελιχθούν οι σχέσεις σας, να μην μείνουν στάσιμες.

Υδροχόος – Ο Πύργος

Μπορεί να σας φανεί ότι γκρεμίζετε ο κόσμος σας σήμερα. Ίσως το ταίρι σας να σας κρύβει πράγματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας ασφάλεια, ίσως εσείς να παραγνωρίζετε κινδύνους, πάντως προσέξτε.

Ιχθείς – Ο Θάνατος

Μια νέα αρχή είναι πολύ πιθανή άμεσα στον ερωτικό τομέα. Αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος ό,τι έχει κλείσει τον κύκλο του, να αποδεχθείτε ότι κάτι έχει τελειώσει. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...