Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε σε πρώτο επίπεδο το ερωτικό σας παρελθόν, όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στο0υς χειρισμούς σας, ώστε να αποφύγετε ανεπανόρθωτα λάθη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είσαστε ο εαυτός σας και όταν συμβαίνει αυτό και πόσο περισσότερο συμβαίνει, καταφέρνετε να έχετε πάντα πολύ καλύτερα αποτελέσματα στην ερωτική σας δράση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Να έχετε εμπιστοσύνη την ημέρα, με την εξαιρετική όψη του εξαγώνου της Σελήνης με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή, καθώς με αυτή την κατάσταση κάνετε σημαντικές κινήσεις στην επικοινωνία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, παίρνετε σημαντικές πρωτοβουλίες για την αύξηση της επικοινωνίας σας. αξιοποιήστε την ημέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Καθώς τώρα τα όρια πολύ συχνά μπορούν να γίνουν δυσδιάκριτα, εσείς καλείστε τώρα να τα εντοπίσετε, να τα αναγνωρίσετε και να κάνετε κάτι για αυτό. Να είστε βεβαίως ο εαυτός σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο τώρα με την Σελήνη έχτε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την εμπιστοσύνη την οποία εμπνέετε σήμερα στους άλλους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Να είστε πιο χαλαροί και μην επιμένετε τόσο έντονα. Κάντε την κίνησή σας, αλλά να προσέξετε ιδιαίτερα. Εάν οι χειρισμοί σας το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλοί, έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Βρίσκεστε σε μία φάση κατά την οποία χρειάζεται να κάνετε αρκετή εσωτερική δουλειά έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε την πραγματικότητα πίσω από τις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία, προσέξτε πολύ, διότι δείχνετε εμπιστοσύνη στα λάθος άτομα. Αξιολογήστε ψύχραιμα τον κύκλο σας λοιπόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η κρόνια περίοδος σας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό και κρίνει πολλά πράγματα στην δική σας περίπτωση. Αποφύγετε προς το παρόν σημαντικές κινήσεις, πάρτε το χαλαρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Χρειάζεστε τον χρόνο σας. Παρόλα αυτά, καταφέρνετε από τη δική σας πλευρά να βγάλετε προς τα έξω έναν δυναμισμό, ο οποίος μπορεί αν παίξε πολύ σημαντικό ρόλο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Οι ανθρώπινες συμπεριφορές δεν μπαίνουν σε κουτάκια. Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε με μαθηματικά το πώς κάποιος θα συμπεριφερθεί. Έχετε αυτό υπόψιν σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...