Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-1-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας και μυθολογικού της συντρόφου Άρη, είσαστε σε θέση να δημιουργήσετε σήμερα μέσα από το ερωτικό πάθος μία νέα σχέση, ακόμα και με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει εκπληκτικές ερωτικές όψεις. Σε εξάγωνο με τον Άρη, έχετε δύναμη και πάθος, ενώ η σύνοδός της με τον Ήλιο σας στηρίζει να κάνετε κινήσεις για ανανέωση καταστάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Δώστε χρόνο απέναντι σε περίπλοκες καταστάσεις. Πραγματικά, μην δράσετε εάν αισθανθείτε κάπως άβολα. Επιλέξτε λοιπόν εσείς τώρα τον χρόνο ο οποίος είναι ο ιδανικός.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη εισέρχεται τώρα στον Σκορπιό, επιτρέποντας σε εσάς να αφήσετε ελεύθερη εκείνη την μυστηριώδη πλευρά σας, με περισσότερη τώρα άνεση για το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Παρόλο που η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ηλίου με τον Πλούτωνα φέρνει εγωισμούς, στον ερωτικό τομέα με την σύνοδο Ηλίου και Αφροδίτης είσαστε ανιδιοτελείς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Κατανοήστε καλύτερα τους στόχους σας. σήμερα είναι μία ημέρα δράσης και πρέπει να το αντιληφθείτε αυτό, αλλά ταυτοχρόνως οι κινήσεις σας θα είναι επιτυχημένες, εάν κάνετε και έναν απολογισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Να έχετε εμπιστοσύνη στα όσα θα συμβούν, με τις τόσο θετικές όψεις της κυβερνήτου σας Αφροδίτης. Με την σύνοδό της με τον Ήλιο είσαστε συναισθηματικοί και ερωτικοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Το ερωτικό σας παρελθόν θα είναι το δυνατό σας σημείο σήμερα. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει αυτή τη δυνατότητα, ενώ η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα βάζει την τελική της σφραγίδα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μπορείτε να αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας, με περισσότερη εμπιστοσύνη στην ημέρα. Κάντε στρατηγικές κινήσεις και φερθείτε ειλικρινά και πραγματικά απέναντι στο πρόσωπο που σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Από το ζώδιό σας συμβαίνουν εξαιρετικά ερωτικές όψεις αυτή τη στιγμή και πρέπει να συντονιστείτε μία με αυτές. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, να νοιώσει αυτή την αισθηματική μαγεία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Είσαστε σε θέση να επανεξετάσετε το ερωτικό σας παρελθόν, λαμβάνοντας υπόψιν σας ορισμένα νέα δεδομένα, τα οποία εξυπηρετούν αυτή την ανάλυση σας αυτή τη στιγμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Εάν πραγματικά δείξετε τώρα περισσότερη εμπιστοσύνη απέναντι στα αστρολογικά τεκταινόμενα, θα καταφέρετε να βγείτε από ορισμένα αδιέξοδα, μέσα στα οποία εσείς εγκλωβιστήκατε τελευταία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έρχεται η ώρα για να προχωρήσετε τις καταστάσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν σε ένα επόμενο επίπεδο....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καθώς τώρα έχετε μία ώριμη οπτική απέναντι στις αισθηματικές καταστάσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα στον Τοξότη καταφέρνετε να δράσετε πιο άνετα. Το ερωτικό παρελθόν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με μεγαλύτερη δύναμη αλλά και στρατηγικό σχεδιασμό θα αντιμετωπίσετε τώρα το ερωτικό σας παρελθόν. Μην πέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε απόφαση να κάνετε μεγαλύτερες ενέργειες σήμερα. Το ερωτικό σας παρελθόν κλείνει έναν κύκλο με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να έχετε σήμερα περισσότερη εμπιστοσύνη στις καταστάσεις, καθώς προσφέρει ένα γενικότερο πλαίσιο εύνοιας. Το...