Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018
<p>Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων

Ίσως νιώσετε πως ένα μεγάλο βάρος το οποίο αφορούσε τη σχέση σας και σας είχε κουράσει για καιρό, τελειώνει σύντομα και για αυτό είστε έτοιμοι να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο με το σύντροφό σας.

Ταύρος – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο μπορεί να φαίνεται έμπιστο, ίσως προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη σε σχέση με το σύντροφό σας. Μην το εμπιστευτείτε, αλλά μην το απομακρύνετε, μιας και δεν το κάνει από κακία, αλλά άγνοια.

Δίδυμοι – Οκτώ των Σπαθιών Αντίστροφα

Ίσως νιώσετε μια μεγάλη πίεση, η οποία όμως στην πραγματικότητα είναι ψευδής. Η κούραση και το άγχος θα είναι στοιχεία τα οποία θα σας καταβάλλουν εντός της σχέσης σας σήμερα.

Καρκίνος – Έξι των Κυπέλλων

Η ερωτική διάθεσή σας μπορεί να κάνει την ατμόσφαιρα ευχάριστη και ρομαντική όσον αφορά τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Θα είναι μια χαλαρή και ήρεμη ημέρα για την ερωτική σας ζωή.

Λέων – Οκτώ των Κυπέλλων

Ίσως νιώσετε πως κάποιες ενέργειες σας πολεμούν σήμερα, χωρίς ωστόσο να μπορείτε να προσδιορίσετε ποιες είναι αυτές. Στραφείτε προς το σύντροφό σας για βοήθεια.

Παρθένος –Έξι των Ράβδων Αντίστροφα

Κάποια ζητήματα του παρελθόντος ίσως επανέλθουν σήμερα, γεγονός το οποίο μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε την υγεία της σχέσης σας. Προσπαθήστε να μην δραματοποιήσετε καταστάσεις.

Ζυγός – Δύο των Κυπέλλων

Η αγάπη σας για το σύντροφό σας θα είναι η κινητήρια δύναμη της ημέρας και της επιτυχίας σας. Σκεπτόμενοι τη σχέση σας θα αποκτήσετε το θάρρος και το κουράγιο για να βγάλετε την ημέρα.

Σκορπιός – Ντάμα των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Κάποιο άτομο του οικογενειακού σας κύκλου ίσως δεν είναι σύμφωνο με την ερωτική σχέση που έχετε με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε εντάσσεις και να λύσετε το ζήτημα.

Τοξότης – Οι Ερωτευμένοι

Εσείς και ο σύντροφός σας θα νιώσετε μεγάλη έλξη ο ένας για τον άλλο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Νιώθετε ισχυροί όταν είστε μαζί, ακόμη και όταν εξωτερικές δυνάμεις προσπαθούν να σας καταβάλλουν.

Αιγόκερως – Πέντε των Πεντάκτινων

Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίσατε ένα πρόβλημα του παρελθόντος ίσως δεν ήταν αποτελεσματικός και αυτό θα το καταλάβετε τώρα που το πρόβλημα θα επανέλθει. Παραμείνετε ψύχραιμοι και σκεφτείτε τις κινήσεις σας.

Υδροχόος – Άσσος των Σπαθιών Αντίστροφα

Ίσως έχετε φοβίες πως η διάθεσή σας μπορεί να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα της σχέσης σας. Κρατείστε μια σχετική απόσταση, ή μιλήστε στον σύντροφό σας εάν θέλετε να αποφύγετε τους τσακωμούς.

Ιχθύς – Το Άρμα

Ίσως καταφέρετε να επιτύχετε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ του εργασιακού και του ερωτικού κόσμου σας. Ο σύντροφός σας θα είναι ευχάριστος και κατανοητικός αν επιχειρείτε ένα νέο ξεκίνημα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-7-2018

Θα έχετε προσεχώς την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με κάποιον πρώην σύντροφο σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-5-2018

Μόνο δικαιολογίες και εμπόδια τελικά εισπράττετε από τον σύντροφο σας, γύρω από τις προτάσεις

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-5-2018

Σας διακρίνει μια παραπάνω νευρικότητα αυτές τις ημέρες, και μάλλον ο σύντροφο σας

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-2-2018

Κριός –Τρία των Σπαθιών Ίσως νιώσετε σήμερα πως κάποια εξωτερική, άυλη δύναμη παλεύει εναντίoν της σχέσης σας. Λόγω αυτής της εντύπωσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Έχετε μια ανάγκη να νιώσετε το ρομαντισμό της σχέσης σας αυτήν την περίοδο. Θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά με το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...