Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-2-2018
<div>

Κριός – Η Δικαιοσύνη

Αυτή η κάρτα σας λέει ότι, μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να έχετε πίστη και εμπιστοσύνη στο Σύμπαν. Ένα καλύτερο ερωτικό μέλλον σας περιμένει, αλλά για να το φτάσετε πρέπει να εμπιστευτείτε ότι είναι πράγματι δυνατό. Υποδηλώνει ότι έχετε υπομείνει τις προκλήσεις της ζωής και έχετε περάσει από μια δύσκολη στιγμή, αλλά τώρα είστε ανοιχτοί στη θεραπεία και τον μετασχηματισμό.

Ταύρος – Το Αστέρι

Το υπέροχο Αστέρι φέρνει ανανεωμένη ελπίδα και πίστη και μια αίσθηση ότι είστε πραγματικά ευλογημένοι από το Σύμπαν αυτή τη στιγμή. Το θάρρος, η εκπλήρωση και η έμπνευση είναι στη ζωή σας. Εισέρχεστε σε μια αγαπητική φάση στη ζωή σας, γεμάτη με ήρεμη ενέργεια, ψυχική σταθερότητα και βαθύτερη κατανόηση τόσο του εαυτού σας όσο και των άλλων γύρω σας.

Δίδυμοι – Έξι των Ξιφών

Η ικανότητά σας να αφήσετε τις βλαβερές μνήμες ενισχύθηκε από την επαφή με τον αληθινό σας εαυτό μέσα από όλες τις δύσκολες στιγμές. Το μίσος, ο φθόνος, η πικρία και η εκδίκηση έχουν καεί και δεν σκιάζουν πλέον τη ζωή σας ή δεν εμποδίζουν τις δυνατότητές σας για μελλοντική ευτυχία. Τώρα είστε επίσης σε θέση να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε, ώστε να μπορείτε να αγκαλιάσετε νέες ευκαιρίες.

Καρκίνος – Ο Κόσμος

Μια σημαντική κάρτα για προσωπική μεταμόρφωση. Όταν ο Κόσμος εμφανίζεται σε ανάγνωση Tarot, θα είστε σε νέες ιδέες και ανάπτυξη. Ακούστε την φωνή μέσα σας. Έχετε μια έντονη επιθυμία τώρα να βρείτε ή να ανακαλύψετε ξανά μια αίσθηση νοήματος, έμπνευσης ή σκοπού στην ερωτική ζωή σας. Κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, μεταμορφώνοντας τον εαυτό σας, κάνοντας το αυτό θα φέρετε μια νέα προοπτική στη ζωή.

Λέων – Ο Ιεροφάντης

Υπάρχει ένα βαθύτερο πνευματικό ταξίδι στο οποίο περνάτε και το οποίο συμβαίνει για να φέρετε μεγαλύτερη σημασία και σκοπό στη ζωή σας και να ανανεώνετε την εσωτερική σας ενέργεια. Ελπίζετε ότι το μέλλον σας θα είναι καλύτερο από το παρελθόν σας. Αυτή η κάρτα είναι η κλήση του πεπρωμένου που σας παρακινεί ή σας αναγκάζει να συνεχίσετε. Η επιθυμία σας δεν είναι μάταιη, καθώς τελικά θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε στην αγάπη.

Παρθένος – Η Αυτοκράτειρα

Η σπουδαία αυτή κάρτα φέρνει ανανεωμένη αυτοεκτίμηση και αυξημένη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Θα γνωρίζετε πόσο επιτυχημένοι και σεβαστοί είστε. Μπορεί να επιτευχθεί ένας στόχος που φέρνει τη διαρκή ευτυχία και η φήμη σας μπορεί να ενισχυθεί. Η Αυτοκράτειρα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική όταν έχετε έρθει σε περίοδο αντιδράσεων, αρνητικών ανατροφοδοτήσεων ή οπισθοδρομήσεων που έχουν προκαλέσει προηγούμενη ζημιά στην αυτοεκτίμησή σας. Σας ενθαρρύνει να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να πιστεύετε στον έρωτα.

Ζυγός – Εννιά των Πεντάκτινων

Η κάρτα αυτή δείχνει επίσης ένα γενναιόδωρο πνεύμα. Θέλετε να δώσετε ή να μοιραστείτε τον πλούτο σας με άλλους για να βοηθήσετε να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Έχετε μια ανοιχτή καρδιά και τώρα θέλετε να δώσετε πίσω τις ευλογίες που έχετε ήδη λάβει, ώστε να ωφεληθούν και άλλοι.

Σκορπιός – Ο Διάβολος (Αντεστραμμένο)

Η ερωτική σας αποστολή είναι παραμορφωμένη. Αντί της ελπίδας, αισθάνεστε απελπισία ή αποθάρρυνση. Αντί να γεμίσετε με θετικές δυνατότητες, βρίσκεστε να ασχολείστε με αρνητικά ζητήματα. Οι αρνητικές σκέψεις σας φθείρουν σε σημείο όπου μπορείτε να εγκαταλείψετε τον έλεγχο της κατάστασης και να παραδεχτείτε την ήττα.

Τοξότης – Πέντε των Πεντάκτινων

Ίσως ξεκινήσατε με μεγάλο όραμα και ενθουσιασμό μια σχέση, αλλά τώρα βρίσκεστε συγκλονισμένοι από καθημερινές ρουτίνες που είναι βαρετές και θλιβερές. Μπορεί να βρείτε ότι δεν είναι και τόσο ευχάριστη εμπειρία αυτή η σχέση. Αυτή η κάρτα Tarot είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί αισθάνεστε ότι δεν είστε πλέον συνδεδεμένοι με τον άνθρωπό σας.

Αιγόκερως – Ο Πύργος

Αυτή η δύσκολη κάρτα μπορεί να αντικατοπτρίζει μια απώλεια πίστης σε μια συγκεκριμένη κατάσταση, με αποτέλεσμα να περιμένετε ένα σημάδι ή μια «κλήση» να συνεχίσετε. Μπορεί να χρειαστεί να διαβεβαιώσετε το ταίρι σας ότι είστε ακόμα στο σωστό δρόμο, ιδιαίτερα εάν έχετε βιώσει δυσκολίες ή προκλήσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της σχέσης σας. Θυμηθείτε τις συμβουλές του Πύργου, που είναι να βλέπετε αυτά τα εμπόδια ως ευκαιρίες για αλλαγή και ανάπτυξη.

Υδροχόος – Ο Κρεμασμένος (Αντεστραμμένο)

Ζείτε μια στιγμιαία οπισθοδρόμηση και σύντομα θα δείτε ότι ήταν ένα σημαντικό μέρος του ταξιδιού σας προς τα εμπρός. Πολλές φορές, η αντιστροφή της κάρτας του Κρεμασμένου είναι περισσότερο μια δοκιμή της πίστης παρά μια ένδειξη αρνητικού αποτελέσματος στον έρωτα. Μερικές φορές χρειάζεται να περάσετε έναν απίστευτα δύσκολο δρόμο για να φτάσετε σε ένα σημείο προσωπικής μεταμόρφωσης και αφύπνισης.

Ιχθείς – Δέκα των Πεντάκτινων

Η οικονομική σας ασφάλεια και η συναισθηματική ευεξία ενώνονται θετικά από την παρουσία αυτής της κάρτας στην ανάγνωσή σας. Αυτό το θετικό φορτίο σας καλεί να ανοίξετε τους ορίζοντές σας, καθώς αυτές οι θετικές πτυχές είναι άρρηκτα συνδεδεμένες στις στενές σχέσεις σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Μπορεί επίσης να προκαλέσει κληρονομιά σύντομα.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-7-2018

Το να έχετε μια διάθεση μόνιμα επιθετική προς τον άνθρωπο σας, δεν είναι και ότι καλύτερο,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-6-2018

Δεν θα μιλήσετε ακόμη σε κανέναν για όλα αυτά που έχετε περάσει στην προσωπική σας ζωή.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-4-2018

Έχετε τραβήξει επιτέλους την δύσκολη προσοχή κάποιου, που τόσο καιρό έχετε στο ερωτικό σας στόχο.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-2-2018

Κριός - Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων Αντίστροφα Η αγάπη σας είναι μια μεγάλη πηγή έμπνευσης και δύναμης για σας σήμερα! Όμως, λόγω ορισμένων...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...