Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-3-2018
<p>Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων

Κάποια ενέργεια που δε θα καταφέρετε να προσδιορίσετε ακριβώς, θα σας εμποδίσει από το να περάσετε την όμορφη, ρομαντική βραδιά που είχατε προγραμματίσει με το σύντροφό σας.

Ταύρος –Τέσσερα των Σπαθιών

Είναι πιθανό η επικοινωνία με το ταίρι σας να υποφέρει σήμερα σε ένα εμφανές επίπεδο, ωστόσο ίσως νιώσετε πως υπάρχει μια εσωτερική σύνδεση μαζί του, που σας βοηθάει να ξεχάσετε αυτό το πρόβλημα.

Δίδυμοι – Η Κρίση

Μην ψάχνετε απαντήσεις στις λεπτές κινήσεις και εκφράσεις του αγαπημένου σας προσώπου. Προσεγγίστε το και ρωτήστε με ευθύ τρόπο όλα όσα που θέλετε να μάθετε.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Μπορεί να νιώθετε πως κρύβετε κάτι από τον εαυτό σας όσον αφορά την αίσθηση που έχετε για τη σχέση σας αυτήν την περίοδο. Χαλαρώστε και σκεφτείτε ώριμα την επόμενή σας κίνηση.

Λέων – Ο Ερημίτης

Είναι πιθανό, αν και τα πράγματα πηγαίνουν καλά με τη σχέση σας, να νιώσετε μια μελαγχολία, ή μοναξιά κατά τη διάρκεια της ημέρας, της οποίας την καταγωγή δεν μπορείτε να εξηγήσετε.

Παρθένος – Πέντε των Πεντάκτινων

Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε για τα μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες αυτές, με τη βοήθεια του συντρόφου σας.

Ζυγός – Ο Ιεροφάντης Αντίστροφα

Η καθημερινότητα αρχίζει να διεισδύει στη σχέση σας και αυτό είναι πιθανό να αποτελεί πηγή μεγάλου άγχους για εσάς αυτήν την περίοδο. Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε τις υποχρεώσεις από την ερωτική σας ζωή.

Σκορπιός – Έξι των Σπαθιών

Οι διαφορές που έχετε με το ταίρι σας είναι το στοιχείο το οποίο σας ενώνει. Μπορεί να υπάρχουν καυγάδες λόγω αυτών καμιά φορά, ωστόσο ξέρετε καλά πως αγαπάτε τις ιδιοτροπίες του συντρόφου σας.

Τοξότης – Δύο των Σπαθιών

Η ευαισθησία που νιώθει το ταίρι σας αυτήν την περίοδο μπορεί να μην σας είναι άμεσα εμφανής, ωστόσο, πριν αρχίσετε να κατηγορείτε το σύντροφό σας, σκεφτείτε τα συναισθήματά του.

Αιγόκερως – Το Αστέρι

Έρχεστε πιο κοντά με το ταίρι σας αυτήν την περίοδο και η σχέση που έχετε μαζί του είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά, ακόμη και αν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά καμιά φορά.

Υδροχόος – Τρία των Ράβδων

Ίσως νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε πιο κοντά με το ταίρι σας σήμερα, ωστόσο είναι πιθανό να διστάσετε να ζητήσετε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει λόγος να μην κάνετε εσείς το πρώτο βήμα.

Ιχθύς – Πέντε των Κυπέλλων

Τα άγχη σας είναι πολλά, ωστόσο είστε διατεθειμένοι να τα αφήσετε στην άκρη αυτήν την περίοδο, ώστε να βοηθήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο σε μια κρίση που περνάει τώρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 11-3-2018

Κριός – Δύο των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Αντίστροφα Ίσως είχατε κάποιες αμφιβολίες σε σχέση με τον σύντροφό σας οι οποίες αποδείχθηκαν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Ίσως νιώσετε πως ένα μεγάλο βάρος το οποίο αφορούσε τη σχέση σας και σας είχε κουράσει για καιρό, τελειώνει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Έχετε μια ανάγκη να νιώσετε το ρομαντισμό της σχέσης σας αυτήν την περίοδο. Θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά με το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-10-2017

Κριός –Τέσσερα των Σπαθιών Μπορεί να νιώθετε πως θέλετε να περάσετε ένα στάδιο απομόνωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και αυτό...