Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-3-2018
<p>Κριός –Τρία των Σπαθιών

Η συναισθηματική αναταραχή που νιώθετε αντικατοπτρίζει την τωρινή κατάσταση της σχέσης σας με το σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό. Παραμείνετε ψύχραιμοι και ειλικρινείς.

Ταύρος –Δύο των Σπαθιών

Υπάρχουν στιγμές στη σχέση σας όπου νιώθετε εξαιρετικά ευαίσθητοι, αν και προσπαθείτε να καλύψετε τα συναισθήματά σας από το σύντροφό σας γι να μην τον στεναχωρήσετε. Εκφράστε του πως αισθάνεστε.

Δίδυμοι –Πέντε των Ράβδων

Ξέρετε να λύνετε τα προβλήματά σας με απίστευτα εφευρετικούς τρόπους, οι οποίοι έχουν πάντα ως βασικό τους στοιχείο την αγάπη και την τρυφερότητα, κάτι που κάνει εσάς και το σύντροφό σας ευτυχισμένους.

Καρκίνος –Εννιά των Πεντάκτινων

Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα τα οποία θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση προσωρινά και αυτό ίσως δημιουργήσει εντάσσεις στη σχέση σας. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι.

Λέων –Οκτώ των Ράβδων

Εσείς και ο σύντροφός σας είστε πολύ καλοί στο να αναγνωρίζετε τα εμπόδια που μπορούν να προκύψουν πριν καταφέρουν να σας φτάσουν. Έτσι είστε προετοιμασμένοι και τα ξεπερνάτε με ευκολία.

Παρθένος – Τρία των Ράβδων Αντίστροφα

Είστε τρυφεροί στη σχέση σας, αλλά ίσως νιώθετε πως δεν υπάρχει ανταπόκριση από το σύντροφό σας αυτή την περίοδο. Το πιο πιθανό είναι να φταίει το βαρύ πρόγραμμά του, επομένως δώστε του χώρο.

Ζυγός –Έξι των Κυπέλλων

Είναι μια από εκείνες τις ημέρες που το παρελθόν και το παρόν φτιάχνουν ένα μίγμα σε μια ομίχλη νοσταλγίας. Προχωρήστε και απολαύστε αυτά τα γλυκόπικρα συναισθήματα. Μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να ξαναζήσετε τις παλιές αναμνήσεις, ακόμα κι αν τραβούν την καρδιά σας.

Σκορπιός – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Είναι μια καλή μέρα για την ενίσχυση του οτιδήποτε σχετίζεται με την ιδιωτική σας ζωή. Μπορείτε να ενισχύσετε μια στενή σχέση τώρα ή βεβαιωθείτε ότι ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει δεν έχει νιώσει παραμελημένος. Ακόμη και η επιδίωξη ενός ρελάνς μετράει, καθώς θα συμβάλει στην εξασφάλιση ενός πιο σταθερού μέλλοντος.

Τοξότης – Δέκα των Πεντάκτινων

Υπάρχει μια στενή σχέση τώρα μεταξύ των συναισθημάτων σας και των ανθρώπων και των θέσεων στη ζωή σας που είστε πιο εξοικειωμένοι. Έτσι, η τάση σε αυτούς τους γνωστούς ανθρώπους και μέρη σημαίνει ότι τείνετε στον εαυτό σας σε ένα συναισθηματικό επίπεδο.

Αιγόκερως – Έξι των Πεντάκτινων

Συνεχίστε τις ήσυχες δραστηριότητες κοντά στο σπίτι σήμερα. Το μαγείρεμα, το ψήσιμο, η κηπουρική και η εργασία στο σπίτι σας όλα σας κάνουν να αισθάνεστε πιο συναισθηματικά στο κέντρο των αναγκών σας.

Υδροχόος – Το Άρμα Αντίστροφα

Προσπαθήστε να περιορίσετε τον εαυτό σας! Θυμηθείτε το παλιό ρητό: "Δύο λάθη δεν κάνουν ένα σωστό." Βρείτε έναν ήρεμο τρόπο να ενημερώσετε κάποιον ότι τα συναισθήματά σας είναι πληγωμένα. Δώστε του τη δυνατότητα να ζητήσει συγγνώμη.

Ιχθύς – Η Σελήνη

Νιώθετε σήμερα εκπληκτικά ευαίσθητοι. Συνήθως αφήνεστε στα συναισθήματά σας, αλλά επίσης το ίδιο εύκολα αναρρώνετε. Αλλά τώρα, ένα αναπάντεχο σχόλιο ή ενέργεια θα μπορούσε πραγματικά να μπει από το δέρμα σας. Το πρώτο σας ένστικτο ίσως είναι να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε. Κάντε το.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-4-2018

Η καρδιά του πρώην συντρόφου σας, έχει ακόμη ενεργά και αληθινά συναισθήματα, για εσάς

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-3-2018

Κριός – Οκτώ των Κυπέλλων Αντίστροφα Νιώθετε πολύ ισχυρά συναισθήματα για τον αγαπημένο σας, ωστόσο είναι πιθανό να μην ξέρετε πώς να...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-2-2018

Κριός – Τέσσερα των Κυπέλλων Αντίστροφα Ίσως είχατε κάποιες αμφιβολίες σε σχέση με τον σύντροφό σας οι οποίες αποδείχθηκαν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-10-2017

Κριός – Οι Ερωτευμένοι Νιώθετε την ανάγκη να βρεθείτε όσο το δυνατόν πιο κοντά με το σύντροφό σας και να νιώσετε την θαλπωρή της σχέσης...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-10-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Σήμερα η ενέργεια που θα σας καθοδηγήσει θα είναι η δίψα σας για αγάπη και τρυφερότητα. Θα αναζητήσετε τα...