Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-4-2018
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Ότι και να δείτε και να ακούσετε από αυτά που θα σας πουν κάποιοι νέοι έρωτες, καλύτερα κρατήστε τα ελάχιστα. Ίσως και με  την συνοδεία πράξεων …να πεισθείτε πολύ περισσότερο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Εσείς έχετε κάνει μια σειρά από δηλώσεις σε έναν πρώην σας, που είναι και ο μοναδικός τρόπος, για να γίνετε και πάλι ζευγάρι. Είναι στο δικό του το χέρι, για να πάρει τις τελικές αποφάσεις του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας, μέσα σε τόση εργασία και οικονομικές απαιτήσεις. Σίγουρα από την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, θα βρείτε και την προσωπική σας ισορροπία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Προσπαθείτε να έχετε τις καλύτερες σχέσεις και επαφές, με το περιβάλλον του ανθρώπου σας. Αυτό είναι και κάτι που το παρακολουθεί στενά και το αναγνωρίζει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Αν δεν είσαστε έτοιμοι, αυτόν τον καιρό, για μια νέα και ουσιαστική σχέση, θα ήταν έντιμο από την δική σας την μεριά, να το πείτε, σε αυτόν που ήδη σας έχει ζητήσει κάτι παραπάνω.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Τα προξενιά και τα φλερτ πάνε και έρχονται…και σας ανεβάζουν την ψυχολογία. Μια πιο δυναμική προσωπικότητα, θα ξεχωρίσει και θα σας κάνει να την προσέξετε πολύ περισσότερο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Είσαστε υπερβολικοί σε όλα σας και αυτό ίσως, και να κάνει τον άνθρωπο σας, να αισθάνεται άσχημα. Η ζήλια και η κτητικότητα σας, έχουν φτάσει πραγματικά στα άκρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Δύο καταστάσεις που κινούνται παράλληλα, μέσα στην αισθηματική σας ζωή, θα σας πιέσουν το προσεχές διάστημα, για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Κάντε ότι πιστεύετε καλύτερο για τον εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Αρχίζετε και πάλι να πιστεύετε στον εαυτό σας, και να ζητάτε να ερωτευτείτε, αλλά αυτήν την φορά μόνο μέσα από υγιείς και ορθές πρακτικές. Τα παλιά καλύτερα να τα ξεχάσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Τα αστρολογικά σας ζητούν να είστε πάρα πολύ προσεχτικοί σε λόγια και πράξεις. Ακόμη και με άτομα που τα ξέρετε καλά, και ακόμη περισσότερο με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Κάτι έχετε κάνει, ίσως και όχι τόσο ξεκάθαρο…και ο σύντροφος σας, έχει αρχίσει και χάνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο σας. Προλαβαίνετε να κάνετε τις αλλαγές σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Σίγουρα από την μεριά σας, δείχνετε περισσότερο ενδιαφέρον, προς το πρόσωπο που σας απασχολεί. Από το τέλος του μήνα και μετά, αυτό που θέλετε θα το έχετε και σε πράξεις.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-4-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός: Αυτό το αυστηρό και ανεξήγητο ύφος που έχετε, λοιπόν κρατήστε το λίγο ακόμη

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με την Σελήνη να βρίσκεται μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη τετραγώνου αποφύγετε τις μεγάλε εντάσεις και...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 2-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Πανσέληνος που στην ουσία λαμβάνει χώρα στο νύχι του Λέοντα, με το γεγονός της μετάπτωσης, τώρα έρχεται για να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ο Ερμής εξαιτίας του τετραγώνου του μαζί με τον κυβερνήτη σας Άρη σας δυσκολεύει να επικοινωνήσετε με την άνεση...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 10-2-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στους στόχους σας τώρα, στην επόμενη...