Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-5-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 31-5-2018
<p>Κριός : Κάνετε μια κούρσα, έναν αγώνα δρόμου για να έρθουν οι καταστάσεις, έτσι όπως εσείς θέλετε. Σίγουρα ουδείς από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δεν θα μείνει δυσαρεστημένος.

Ταύρος : Αν δεν ξέρετε κάποια βασικά πράματα για το παρελθόν του ανθρώπου σας, αλλά της οικογένειας του, πιθανόν και να τα μάθετε μέσα από τυχαίες συμπτώσεις.

Δίδυμοι : Έχετε πραγματικά τρομάξει, με τις αλλαγές που θέλει να εφαρμόσει ο άνθρωπος σας, μέσα στον δεσμό σας. Φυσικά και δεν είστε τα ζώδια, που θα διατηρήσουν κλειστό το στόμα τους.

Καρκίνος : Δεν έχετε ακόμη φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα, συνεννόησης με τον άνθρωπο σας, και εξού και οι παρεξηγήσεις. Αλλάξτε τις επικοινωνιακές σας προσεγγίσεις. 

Λέων : Τελικά τα πράματα, είναι πολύ καλύτερα από αυτό που φανταζόσασταν. Υπάρχουν μεγάλες οικονομικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

Παρθένος : Αυτά τα αισθήματα, που έχετε εισπράξει μέσα από τις πράξεις του ανθρώπου σας, είναι πέραν του δέοντος αρκετά …για να πεισθείτε για την αγάπη του.

Ζυγός : Έχετε κλειστεί στη μοναξιά σας, καθώς εκεί και μόνο αισθάνεστε πια ασφαλείς. Μόνο όμως εσείς φταίτε, που επιτρέψατε σε κάποιον να σας πληγώσει.

Σκορπιός : Αν η εποχή σας βρίσκει σε μια διπλή ερωτική κατάσταση, σίγουρα τα πράματα πιθανόν και να γίνουν πιο δύσκολα, καθώς οι απαιτήσεις όλων θα μεγαλώσουν.

Τοξότης : Είσαστε άκρως τυπικοί και καλά κάνετε, μέσα στην εργασία σας. Κρατήστε αυτό το προφίλ, και θα δείτε ότι όλες οι γλώσσες σύντομα να σταματήσουν.

Αιγόκερως : Φυσικά και υπάρχει και η λογική του, να δώσετε ένα μόνιμο αντίο, στον πρώην σας, που μόνο έρχεται και ξανα-έρχεται χωρίς κάποια πρόοδο. 

Υδροχόος : Αναζητάτε κάποιον από τα παλιά. Το ίδιο κάνει και αυτός αυτήν την εποχή. Το σύμπαν σας θέλει και πάλι μαζί, και κάπως έτσι θα έρθει η επανασύνδεση.

Ιχθείς : Δεν μπορείτε συνέχεια και μόνο εσείς, να εξυπηρετείτε τους άλλους, και ποτέ οι άλλοι εσάς. Αυτό είναι και κάτι που το βιώνετε και μέσα στην σχέση σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,