Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018
<p>Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον, πρέπει να συνεχίσετε την ερωτική σας καθημερινότητα. Πάντως από προτάσεις, θα έχετε ακόμη πολλές και ενδιαφέρουσες.

Ταύρος : Οι καταστάσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε με κάποια πρώην σχέση σας, ξέρετε και εσείς οι ίδιοι, ότι ακουμπούν μια πιο παλιά σας οικονομική διαφορά που πρέπει να λήξει.

Δίδυμοι : Αν αισθάνεστε ότι αυτή η σχέση σας πνίγει και σας περιορίζει τελικά, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να  μιλήσετε αναλυτικά στον άνθρωπο σας.

Καρκίνος : Δεν υπάρχει κάτι που αυτήν την περίοδο, να απασχολεί την καρδιά σας. Αυτό είναι καλό, καθώς θα μπορέσετε να κάνετε και να πάτε όπου θέλετε αυτό το Καλοκαίρι.

Λέων : Με το Ήλιο, να είναι πραγματικά μόνο λίγες μέρες μακριά σας, εσείς θα έχετε και μια πολύ πιο ανεβασμένη διάθεση, που θα διώξει κάθε αμφιβολία για τις όποιες επόμενες σας κινήσεις.

Παρθένος : Μπορεί να είστε τώρα μέσα σε μια  νέα σχέση, αλλά και εσείς βλέπετε και αισθάνεστε, ότι οι καταστάσεις αντί να καλυτερεύουν, μόνο τελικά χειροτερεύουν.

Ζυγός : Αν έχουν συμβεί κάποιες λεκτικές παρεξηγήσεις, μέσα στην εργασία σας μην τις λύσετε δημοσίως. Λύστε τες σε προσωπικό επίπεδο και χωρίς οι τρίτοι να το ξέρουν.

Σκορπιός : Έχει δημιουργηθεί ένα φλερτ μέσα στον φιλικό σας κύκλο. Σε αυτόν το μήνα θα έχετε και κάποια περισσότερα και πιο έντονα ερωτικά πλησιάσματα.

Τοξότης : Δεν υπάρχουν οι σωστές και γόνιμες συνθήκες, για να μπορέσετε να είστε και πάλι μέσα σε μια καλή σχέση με το πρώην σας. Οι λύσεις βαραίνουν μόνο αυτόν.

Αιγόκερως : Οι μοναχικές ημέρες σας έχουν κάνει και σκέφτεστε περισσότερο τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και πως θα φέρετε περισσότερο χρήμα στην τσέπη σας.

Υδροχόος : Κάποιες επικοινωνιακές ενοχλήσεις, θα έχετε από τον πρώην σύντροφο – σύζυγο σας, που πιθανόν και να μην σας αφορούν πια ούτε στο ελάχιστο.

Ιχθείς : Αν θέλετε να απαλλαγείτε από άτομα, που δεν έχουν κάτι ενδιαφέρον να σας προσφέρουν, μην τα κρατάτε ενεργά στην ζωή σας, μόνο και μόνο από ανασφάλεια.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 19-7-2018

Κριός : Αν δεν δώσετε χρόνο σε αυτόν τον νέο έρωτα,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,