Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-8-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-8-2018
<p>Κριός : Έχετε υποδείξει πολλάκις στον άνθρωπο σας, τι σας ενοχλεί από τον χαρακτήρα του. Μέσα στον νέο μήνα, σίγουρα πολλά θα έχουν σίγουρα βελτιωθεί και όλα θα βρουν την πορεία τους.

Ταύρος : Μην αντιγράφετε συμπεριφορές, από τις σχέσεις – γάμους των άλλων. Τα προβλήματα του δικού σας δεσμού, είναι μοναδικά και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Δίδυμοι : Το να είστε μαζί με τον πρώην σας και με πιο καλές αυτήν την φορά προδιαγραφές, ίσως και να μην είναι και τόσο δύσκολο. Οι εν δυνάμει προτάσεις του, θα σας δελεάσουν.

Καρκίνος : Δεν μπορείτε να έχετε  υπερβολικές αξιώσεις από τον άνθρωπο – εραστή που μόνο αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε γνωρίσει. Δώστε χώρο για να ενδυναμώσουν τα συναισθήματα.

Λέων : Ο πρόσφατος σας χωρισμός είναι κάτι που το έχετε μεν ξεπεράσει, αλλά σας έχει βάλει ένα μεγάλο απαγορευτικό, σε κάτι επόμενο. Σίγουρα χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα.

Παρθένος : Είστε μόνιμα αγχωμένοι για την εργασία και τα οικονομικά σας. Αυτό σαν κατάσταση το έχετε περάσει και μέσα στην ερωτική σας σχέση. Πιθανόν, και να μην βοηθάει. 

Ζυγός : Θέλετε πολύ πιο συγκεκριμένες απαντήσεις από τον άνθρωπο σας, που είναι λίγο χαμένος αυτήν την περίοδο λόγω οικογενειακών και οικονομικών του ζητημάτων.

Σκορπιός : Ο ιδανικός σύντροφος, είναι μόνο ιδεατός! Φροντίστε και μέσα από την λογική που διακατέχει το ζώδιο σας, να βρείτε έναν άνθρωπο στα μέτρα σας, και χωρίς υπερβολές.

Τοξότης : Σε μια σχέση με εσάς σαν το ένα μέρος, το μόνο που μπορεί να πάει καλά είναι το ερωτικό της κομμάτι. Το άλλο το πρακτικό το έχετε αφήσει όλο πάνω στο ταίρι σας.

Αιγόκερως : Τελικά όπου έχετε επιβάλει την λογική, έχουν έρθει μόνο θετικά αποτελέσματα. Αυτό θα ξεμπλοκάρει πολλές καταστάσεις τον ερωτικό και οικογενειακό σας τομέα.

Υδροχόος : Δεν έχετε  καμία αντίρρηση να περιμένετε να απελευθερωθεί το συντροφικό του ταίρι, από το παρελθόν του, αλλά τουλάχιστον ζητήστε κάποια χρονικά όρια.

Ιχθείς : Μέσα στο επάγγελμα σας, υπάρχουν πολλές ερωτικές ιστορίες, που κινούνται πέριξ! Εσείς καλύτερα να είστε απόμακροι και διακριτικοί από όλα αυτά.

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-7-2018

Κριός : Δεν φαίνεται να σας ενοχλεί το γεγονός,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-7-2018

Κριός : Δεν θέλετε να διευκολύνετε κανέναν,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-7-2018

Κριός : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει στο τι και με ποιον,

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-7-2018

Κριός : Οι συναισθηματικοί δεσμοί, που έχουν περάσει από την ζωή σας,