Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Οκτώβριος 2017

Ο Οκτώβριος 2017 φέρνει στους Ταύρους καλά νέα - πολύ καλά νέα, στην πραγματικότητα.

Στις 10, ο Δίας - ο Μεγαλύτερος Ευεργέτης - κάνει μια θριαμβευτική είσοδο στον Οίκο των σχέσεων του Ταύρου, όπου θα παραμείνει μέχρι τον Νοέμβριο του 2018. Είστε για ένα χρόνο συν σε φάση να αγκαλιάσετε την επέκταση και την άνθηση της προσωπικής ζωής και της τύχης.

Τα πρώτα σημάδια της αγάπης του Δία μάλιστα θα μπορούσαν να φανούν και κατά τον τελευταίο Δεκανό του 2017, όταν επωφελείστε από μια υπέροχη σύνοδο Ήλιου-Δία στον Οίκο των σχέσεων του Ταύρου που μιλάει για ένα ευχάριστο γεγονός, ένα ιδιαίτερο επίτευγμα ή ευκαιρία.

Αλλά δεν θα περάσετε άσχημα κατά τους πρώτους δύο δεκανούς. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του Οκτωβρίου, η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη στον Οίκο της αγάπης του Ταύρου σας φέρνει σeξουαλική τόλμη, έντονη ερωτική δραστηριότητα, ρομαντισμό, πάθος και περιπέτεια .

Φαίνεται ότι έχετε πολλά να κάνετε τον Οκτώβριο του 2017. Ο Οίκος εργασίας του Ταύρου είναι πολύ δυναμικός αφού δέχεται επίσκεψη από τον Ήλιο, τον Ερμή, τη Αφροδίτη και τον Άρη. Έτσι, έχετε πολλές ευθύνες και αυξημένο ενδιαφέρον για επαγγελματικές επιδιώξεις, με μεγάλες πιθανότητες να ξεχωρίσετε.

Ο Οκτώβριος μπορεί να είναι παραγωγικός σε τομείς όπως πνευματικές, καλλιτεχνικές / δημιουργικές αλλά και διοικητικές / οργανωτικές δραστηριότητες . Δεν έχετε μόνο την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, αλλά και την εξουσία σας στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης σας.

Από οικονομική άποψη, το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου του 2017 είναι έτσι κι έτσι, αλλά το δεύτερο μέρος του μήνα φαίνεται να είστε τυχεροί, επειδή ο Ερμής - κυβερνήτης του χρήματος του Ταύρου - είναι μαζί με τον Δία - τον ευεργετικότερο πλανήτη- σε μια παραγωγική κατοικία .

Εάν είστε σε καλή κατάσταση, πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές ή τα πειράματα, ώστε να μην προκύψουν ζητήματα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Οκτώβριος έρχεται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την υγεία, την υγιεινή και τον τρόπο που βλέπετε και είναι κατάλληλος για πρωτοβουλίες που σχετίζονται με ιατρικές εξετάσεις, γιατρούς, θεραπευτές, προπονητές κ.ο.κ.

Πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή δείτε έναν στυλίστα, αγοράστε ένα έργο τέχνης για το διαμέρισμά σας, δοκιμάστε μια νέα συνταγή!

Σεπτέμβριος 2017

Τον Σεπτέμβριο του 2017 οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου θα βρεθούν σε μια κατάσταση που θα χαρακτηρίζεται από ένα ακραίο επίπεδο δυναμισμού. Το θέμα είναι ότι η Σελήνη, ο βασικός σας πλανητάρχης, θα κατέχει δεσπόζουσα θέση στην ουράνια ζώνη επειδή η ενέργεια της θα είναι στη μέγιστη ένταση της. Συγκεκριμένα για σας, όλα αυτά θα οδηγήσουν σε ευκαιρίες, σε έναν ολόκληρο ωκεανό δυνατοτήτων, που θα πρέπει, ωστόσο, να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να διανείμετε σωστά τους πόρους σας, επενδύοντας μόνο στις πιο σημαντικές κατευθύνσεις. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά δεν προβλέπονται δραματικές προκλήσεις, ειδικά αφού ο "ουράνιος ηγέτης" του στοιχείου σας, ο Ήλιος, θα σας βοηθήσει σε μια δύσκολη κατάσταση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Όσον αφορά τις εξελίξεις που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στο "ρομαντικό μέτωπο", εδώ θα ήταν λογικό να επικεντρωθείτε στα δικά σας συναισθήματα, στα θέλω σας. Θα υπάρχει πίεση των συναισθημάτων, αν και, φυσικά, τα πάντα είναι σχετικά. Δεν πρέπει να επιτρέπετε καταστάσεις στις οποίες μετράνε μόνο μερικά συναισθήματα. Λίγος ορθολογισμός δεν θα βλάψει, ειδικά επειδή θα συναντήσετε πτυχές που θα απαιτήσουν μια συντονισμένη ανάλυση. Αλλά θα το συζητήσουμε λεπτομερέστερα παρακάτω, τώρα είναι απλά σημαντικό να καταλάβετε ότι θα έχετε την ευκαιρία ήδη στην αρχή της σεζόν να κάνετε μια φωτεινή και επιτυχημένη εκκίνηση. Παρόλο που η θέση της Αφροδίτης συνεπάγεται κάποια πιθανότητα αποτυχίας, είναι σωστό να επισημάνουμε ότι αυτή η πιθανότητα θα υπάρξει μόνο αν αρχίσετε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Αν αποφασίσετε να παραιτηθείτε από τις φιλοδοξίες σας, εάν ξεχάσετε τον λόγο για τον οποίο προχωράτε, προς τους στόχους σας. Σε περίπτωση τέτοιας εξέλιξης, εξασφαλίζεται μια κατάρρευση, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ευνοϊκό ρεύμα για ένα πλοίο χωρίς πορεία.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το μέτωπο εργασίας θα φέρει, όπως ήδη αναφέρθηκε, ευκαιρίες  από τις οποίες θα πρέπει να επιλέξετε την πιο κερδοφόρα επιλογή. Μην διστάσετε να απορρίψετε προσφορές, μην φοβάστε να προσβάλλετε τους συναδέλφους σας, επειδή οι ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα πράγμα, αλλά η επιτυχία της επιχείρησής σας είναι κάτι άλλο εξ ολοκλήρου. Φυσικά, δεν πρέπει να κατεβείτε σε έναν καταφανή υλισμό, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσετε ποιος είναι ο στόχος της δραστηριότητάς σας. Ζυγίστε τις πιθανότητές σας και, εάν είναι απαραίτητο, επιβραδύνετε λίγο, επειδή θα έχετε το χρόνο. Η ιδανική παραλλαγή θα είναι η βοήθεια από τους συναδέλφους που πραγματικά εμπιστεύεστε. Αυτή τη στιγμή η ομαδική εργασία θα είναι πιο παραγωγική σε κάθε περίπτωση. Εάν δεν έχετε  δική σας επιχείρηση, το Σεπτέμβριο του 2017 θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι είναι μια πολύ εύκολη και ειρηνική στιγμή, υπό την έννοια ότι οι περιστάσεις δεν θα βάζουν δύσκολες επιλογές ενώπιόν σας. Θα έχετε επίσης πολλές ευκαιρίες, θα κερδίσετε μόνο. Αν και, αυτή είναι μια πτυχή που θα είναι μοναδική σε κάθε περίπτωση. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι η θέση της Αφροδίτης είναι αρνητική. Αυτό σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στα εγωιστικά κίνητρα . Εκτός από αυτό, δεν πρέπει να συγχέουμε συναισθήματα με καθαρά επιχειρηματικές πτυχές. Όλα αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν στις πιο δυσμενείς συνέπειες, οπότε προσέξτε.

Το "ρομαντικό μέτωπο" θα μπορούσε εύκολα να είναι μοιραίο για τον Ταύρο τον Σεπτέμβριο του 2017. Στο τέλος της πρώτης δεκαήμερης περιόδου, υπάρχει η πιθανότητα να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες καταστάσεις, οι οποίες πιθανότατα θα σας έφερναν μαζί με το άτομο που θα καλέσετε αργότερα ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ . Ομοίως, στο τέλος του μήνα, θα μπορούσαν να υπάρξουν εξελίξεις που είναι σημαντικές για την οικογένειά σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι η γέννηση ενός παιδιού ή ένας γάμος . Παρεμπιπτόντως, σε αυτό το θέμα ο Σεπτέμβριος θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για έναν γάμο, οπότε δεν θα πάει στραβά προγραμματίζοντας ένα τέτοιο γεγονός για την έναρξη της φθινοπωρινής σεζόν! Σε γενικές γραμμές, τόσο οι μοναχικοί όσο και οι παντρεμένοι Ταύροι θα έχουν ένα πλεονέκτημα. Αρκετά αστέρια προβλέπουν μια ειρηνική και επιτυχημένη εποχή. Οι προκλήσεις θα μπορούσαν να σχετίζονται μόνο με την επίλυση διαφόρων εξωτερικών συγκρούσεων, όχι εντός της οικογένειας. Και εδώ είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τη θέση της Αφροδίτης. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέπετε σε άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Διαχωρίστε σαφώς την οικογένεια και όλα όσα βρίσκονται έξω από αυτήν, αλλιώς, το τέλος του μήνα μπορεί να μην είναι τόσο θετικό.

Αύγουστος 2017

Το ταξίδι της ψυχής σας είναι αρκετά βαθύ αυτή τη στιγμή. Πετάξτε οποιεσδήποτε αντιλήψεις ότι δεν είστε αρκετά καλοί σε κάτι ή ότι είτε όχι αρκετοί για να προχωρήσετε με τις δικές σας προσπάθειες και επεκτατικές διαδρομές. Γιατί επιτρέπετε στον εαυτό σας να χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς; Ειδικά στη δουλειά σας; Είναι καιρός να παραδοθείτε και να δείτε τον εαυτό σας ως ένα πραγματικό πνευματικό ον. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ένα δύσκολο έργο για σας στην αρχή, αλλά θα γίνεται όλο και πιο εύκολο καθώς ο μήνας συνεχίζεται. Ο Ερμής θα είναι οπισθοδρομικός στην Παρθένο, επίσης ζώδιο της γης. Μπορεί να νιώσετε μια ρυμούλκηση μεταξύ των δικών σας χωρικών αναγκών και της πνευματικής συνδεσιμότητας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για να στείλετε την εστίασή σας σε κάτι που πραγματικά σας ενδιαφέρει! Λεμόνι, Λεμονόχορτο, Σιτάρι, Νομισματοκοπείο, Νάρκισσους, Σπανάκι, Άγιος Βασίλειος και Φασκόμηλο είναι σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Είστε δοκιμασμένοι σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να υπάρχει πηγή έντασης με μια εξουσία στην σφαίρα εργασίας. Μπορεί να χρειαστεί να βρείτε τη δική σας σταθερή πηγή ροής και χρησιμοποιώντας τα έργα σας μπορεί να δημιουργήσετε μια καλύτερη έξοδο για εσάς. Αν βρίσκεστε στον τομέα της επικοινωνίας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάμψετε. Μπορεί να υπάρχουν φορές που βρίσκεστε σε διαρκή σύγκρουση με μια ομάδα ανθρώπων. Αυτός μπορεί να είναι ο χρόνος για την ευθυγράμμιση των δυνάμεων και για να καθορίσετε το ταξίδι σας προς ένα κοινό ενδιαφέρον.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Οι εκλείψεις αυτού του μήνα μπορεί να σας φέρουν κοντά σας κάποιον εντελώς αντίθετο από σας. Μπορεί να νιώθετε σαν να μην έχετε κανένα άλλο άτομο στη ζωή σας που σας έκανε να νιώσετε έτσι, αλλά δεν μπορείτε να το εντοπίσετε. Μπορεί να είναι μια σχέση αγάπης-μίσους, ή κάτι τόσο βαθύ και έντονο που δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Οι άνθρωποι στη ζωή σας τώρα έχουν σκοπό να σας οδηγήσουν στην υψηλότερη σφαίρα της ύπαρξής σας και πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να ανοίξει τις καινούργιες δυνατότητες στο μυαλό σας. Μπορεί να επεκτείνετε την οικογένειά σας και να προσθέσετε ένα επιπλέον μέλος. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του γάμου ή της μακροπρόθεσμης δέσμευσης. Θυμηθείτε ότι οι συγκρούσεις σας αναγκάζουν να μεγαλώνετε!

Αφθονία / Οικονομικά - Υπάρχει όφελος σε αυτό το μήνα καθώς περπατάτε το δρόμο προς την επανευθυγράμμιση. Ίσως να είχατε φέτος πολλά γιγαντιαία έξοδα που σας έφεραν πίσω στον κύκλο του χρέους. Η οπισθοδρόμηση του Ερμή μετά τις 12 Αυγούστου θα σας βοηθήσει να επανέλθετε στο οικονομικό σχήμα ή τουλάχιστον να σας ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον εαυτό σας. Η εξοικονόμηση πριν από τις δαπάνες είναι η καλύτερη τακτική για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μην έχετε οποιαδήποτε παρόρμηση κατανάλωσης, ειδικά μέσω των ηλεκτρονικών αγορών. Κόψτε τις σπατάλες για λίγο, τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Υγεία- Μπορεί να εξευγενίζετε κάτι ή να σμιλεύετε αυτό το μήνα. Η ευθυγράμμιση με τον Άρη καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα με τη δική σας ζωδιακή χώρα έχει σκοπό να σας περάσει από έναν τοίχο. Αυτό είναι ένα βήμα που πρέπει να κάνετε μόνοι σας. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε λίγο άβολα στην αρχή, αλλά κάθε ευπάθεια θα σας φέρει καλύτερη σύνδεση με το μυαλό και το σώμα σας. Προσεκτική αλλαγή στη διατροφή σας και τον μυϊκό τόνο θα σας βοηθήσει αυτό το μήνα. Μπορεί να δείτε μια σταδιακή στροφή, τίποτα δεν είναι δραστικό αυτή τη στιγμή.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Αυτό το μήνα ο αστεροειδής Pallas Athene συνεργάζεται με πολλούς από εσάς για να οργανώσετε, να επαναξιολογήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας. Ίσως χρειαστεί να εξετάσετε πλήρως τις οργανωτικές σας τεχνικές. Μπορεί να βρεθείτε σε διαρθρωμένες συζητήσεις ή ακόμα και να σκεφτείτε να αλλάξετε την κατοικία σας ή να σκεφτείτε ένα έργο κατασκευής. Η παλλάδα είναι σε ένα υγιές τρίγωνο με τον Ερμή σε οπισθοδρόμηση, οπότε αν χρειαστεί να εργαστείτε σε ένα λογιστικό θέμα, αυτός είναι ο τέλειος μήνας του έτους για να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη. Αυτός είναι ο μήνας για να εκπονήσετε τα σχέδιά σας.

Ιούλιος 2017

Η αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια των τελευταίων εβδομάδων συνεχίζεται στις αρχές του μήνα. Ωστόσο, η ευθυγράμμιση του Ήλιου και του Άρη από τις 20 Ιουλίου μπορεί να είναι πολύ ζεστό θέμα για να το χειριστείτε αν συνεχίσετε να φορτίζετε τον εαυτό σας με θυμό. Θα πρέπει να δείξετε περισσότερο αυτοέλεγχο και ταπεινότητα.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σας από τις 20 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου δίνει τη δύναμη της προσωπικής έκφρασης που σας βοηθά να προωθήσετε τον εαυτό σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι, υπερήφανοι και ενθουσιώδεις. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να πραγματοποιήσετε πραγματική πρόοδο με τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς όπως τη δουλειά, τις σχέσεις και τους μακροπρόθεσμους στόχους.

Το νέο φεγγάρι στις 23 Ιουνίου επεκτείνει την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση σας μέχρι το νέο φεγγάρι της 23ης Ιουλίου. Αυτή είναι μια φάση τέλεια για να μοιράζεστε φωτεινές ιδέες και να κάνετε σχέδια. Κοιτάξτε θετικά τις ευκαιρίες για νέες εταιρικές σχέσεις ή επιχειρηματικές προτάσεις. Οι νέες επιχειρήσεις ξεκινούν καλύτερα πριν από την πανσέληνο της 8ης Ιουλίου.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 5 έως 12 Ιουλίου αυξάνει τον φόρτο εργασίας σας με περισσότερες ερωτήσεις και χαρτιά. Ο ταραχώδης ρυθμός και η υπερφόρτωση πληροφοριών μπορεί να οδηγήσει σε νευρική ένταση. Ζητήστε βοήθεια όταν λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις, κάνετε επιχειρηματικές συναλλαγές ή υπογράφετε συμβόλαια. Να είστε πιο ευαίσθητοι και υπομονετικοί για να αποφύγετε συγκρούσεις που πιθανώς δεν θα κερδίσετε έτσι κι αλλιώς

Ο Άρης από 19 Ιούλη έως τον Αύγουστο στις 6, δημιουργεί μια συσσώρευση ενέργειας και μια ισχυρή ανάγκη να εκφραστείτε με επιθετικό τρόπο. Για να αποφύγετε τις συγκρούσεις, απελευθερώστε το θυμό σας και την απογοήτευσή σας μέσω άσκησης, αθλητισμού ή αυτοελέγχου. Τα προβλήματα σχέσεων θα προκύψουν εάν είστε υπερβολικά ισχυροί.

Το διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης λόγω προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, συνήθως άνδρες, αφεντικά κλπ. Το εγώ σας βρίσκεται υπό πίεση από άλλους, Προκλήσεις θα αφθονούν. Η επιτυχία αυτού του τεστ θα σας δώσει εμπιστοσύνη και ικανοποίηση.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη από τις 20 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου συνδυάζει την ανταγωνιστική επιρροή του Ήλιου και του Άρη. Η προκύπτουσα επιθετική ενέργεια πρέπει να καίγεται με εποικοδομητικό τρόπο, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες. Εάν αυτή η καυτή ενέργεια επρόκειτο να δημιουργηθεί στο σώμα, τότε θα απελευθερωνόταν αυθόρμητα χωρίς έλεγχο. Εφαρμόστε μια θετική μορφή δραστηριότητας. Προτιμάται η σωματική δραστηριότητα, αλλά ο εγκέφαλος μπορεί επίσης να κάψει πολύ ενέργεια.

Το νέο φεγγάρι της 23ης Ιουλίου μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας και τα νεύρα σας. Τα ενοχλητικά μικρά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι θα φαίνονται πιο ενοχλητικά από το συνηθισμένο.

Από 25 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου φεύγει λόγω Άρη η κοινή λογική που απαιτείται για την αποφυγή των διαφωνιών και των συγκρούσεων. Ενδέχεται ακόμα να αισθάνεστε ενοχλημένοι, αλλά τώρα μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα με το συναίσθημά σας. Με τη θετική σκέψη μπορείτε να διοχετεύσετε πιο εύκολα την ενέργειά σας προς τις εποικοδομητικές εξόδους.

Η Αφροδίτη από τις 30 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου αυξάνει την επιθυμία σας για αγάπη . Αυτή η ειρηνική επιρροή μαζί με την ορθολογική διαμετακόμιση του Ερμή θα μειώσουν σημαντικά κάθε επιθετικότητα που εξακολουθείτε να νιώθετε από τη σχέση του Ήλιου με τον Άρη. Στην πραγματικότητα, αυτός ο συνδυασμός είναι καλός για πολύ μεγάλη κοινωνικότητα.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος είναι εξαιρετικό διάστημα για να μεταφερθείτε στη ζώνη άνεσής σας στις περισσότερες περιοχές της ζωής σας, αλλά συχνά ξεφεύγετε από αυτήν σε πνευματικό επίπεδο. Είστε υποχρεωμένοι να μάθετε πολλά και να συλλέγετε νέες πληροφορίες και ενδιαφέροντα αυτό το μήνα. Στην πραγματικότητα, είστε πρόθυμοι να αναλάβετε νέα έργα και να βρείτε νέες και πρωτότυπες ιδέες. Θέλετε να είστε οι πρώτοι που ξέρετε.

Βοηθός σας για ένα μεγάλο μέρος του μήνα είναι η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, κινείται προς το ζώδιό σας από την 6η του μήνα και μετά. Αυτό βοηθά και σας βάζει στην κορυφή του προσωπικού σας παιχνιδιού. Οι άνθρωποι έλκονται από τη φυσική γοητεία σας και εκτιμούν τις ιδιότητες που εμφανίζετε πιο φυσικά.

Οι εργασίες, τα χρήματα και τα επιχειρηματικά θέματα μπορούν να πάρουν μια ωραία μικρή ώθηση στις 2-3, και από την 9η, η εμπιστοσύνη σας στην δουλειά ή τις υπηρεσίες σας αυξάνεται.

Ο Δίας κινείται κατευθείαν στην 9η, ταυτόχρονα με την Πανσέληνο που συμβαίνει στον τομέα της οικειότητας που κυβερνάται από τον Δία. Αυτές οι επιρροές μπορούν να δείχνουν μια δραματική ή μεγάλη αποκάλυψη για τα συναισθήματά σας, για μια σχέση ή για το χρήμα . Ο Δίας είναι επί του παρόντος ένας φιλοξενούμενος στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας, και αυτοί οι τομείς της ζωής μπορούν να δείξουν κάποια κίνηση προς τα εμπρός. Καθυστερεί την άνοδο, αυξάνεται η εμπιστοσύνη και αυξάνεται η αίσθηση ευεξίας. Ήρθε η ώρα να συνεχίσετε τους στόχους σας για την υγεία και την εργασία με περισσότερο ενθουσιασμό και να βελτιώσετε την καθημερινή ζωή, τις ρουτίνες και τις συνήθειες σας.

Μια αντίθεση Ήλιου/Κρόνου στις 14-15 μπορεί να επιβραδύνει τα πράγματα και να παρουσιάσει ένα εμπόδιο, ενδεχομένως με τη μορφή μιας τράπεζας ή ενός εταίρου, που προφανώς σας θέτει πίσω. Ωστόσο, οι προσπάθειές σας να πετύχετε ή να βελτιώσετε και να ενισχύσετε την κατάστασή σας μπορεί να σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, οπότε βγαίνετε νικητές οπωσδήποτε. Η κατοχή μπορεί να είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να προσέξετε σε στενές σχέσεις. Στόχος είναι να είστε ώριμοι και συντηρητικοί με χρήματα και πόρους τώρα. Η αναδρομική πορεία του Ποσειδώνα την επόμενη μέρα ενδέχεται να προκαλέσει μια ομίχλη πάνω σε μια φιλία προς το παρόν .

Από τις 6-21, ο Ερμής στον τομέα των πόρων σας είναι πολύτιμος για τη λογική σκέψη που εφαρμόζεται στα χρήματα, το εισόδημα και τα τιμαλφή.

Ο Άρης σας παρακινεί να μάθετε, να τροφοδοτείτε την περιέργειά σας, να συνδεθείτε με άλλους, να ξεφύγετε και να γίνετε ενεργός στη γειτονιά σας ή με γνωστούς από τις 4 Ιουνίου. Στις 21, τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ερμής μετακινούνται στον τομέα των επικοινωνιών σας και στη συνέχεια ενώνουν τις δυνάμεις τους και μπορεί να υπάρξει περαιτέρω αύξηση δραστηριότητας και προσοχής σε αυτά τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 23 προσθέτει καύσιμα στη φωτιά και η ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Άρη στην 28η επεκτείνει περαιτέρω αυτό το μοτίβο. Συμμετέχετε, διανοητικά αιχμηρά και σε εγρήγορση, και είστε έτοιμοι να μιλήσετε για πολλά  πράγματα στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Μπορεί να έχετε μια καθυστερημένη συζήτηση τώρα. Μπορούν να έρθουν νέα που ανοίγουν τις πόρτες. Οι σχέσεις με τα αδέλφια, την οικογένεια, τους συμμαθητές και τους γνωστούς μπορούν να βελτιωθούν με νέα ενέργεια και ενθουσιασμό που επενδύονται σε αυτές τις σχέσεις. Έχετε μια νοοτροπία που μπορεί να σας κάνει να είστε σταθεροί. Προσέξτε να μην πάρετε όλες τις αποφάσεις σας από το κεφάλι ή το εγώ σας και να αγνοήσετε την καρδιά σας στη διαδικασία, αλλά η επίγνωση των αποφάσεων που έγιναν τώρα μπορεί να σας βοηθήσει.

Μάιος 2017

Φαίνεται ότι κατά το Μάιο του 2017, οι Ταύροι έχουν άλλες προτεραιότητες και οι σχέσεις παίρνουν πίσω. Ή ίσως δεν συμβαίνει τίποτα σημαντικό και η διάθεση της σχέσης είναι μια ομαλή ηρεμία .

Αλλά μπορεί να υπάρξει κάποια ανεκτικότητα, επειδή η Αφροδίτη - πλανήτης της αγάπης - δεν βρίσκεται σε μια άνετη θέση και θα μπορούσε να είναι πιο προφανές αυτό κατά το πρώτο μέρος του Μαΐου 2017, όταν ο κυβερνήτης του σπιτιού της αγάπης του Ταύρου σας παιδεύει.

Εκτός από αυτό, επειδή ο κυβερνήτης του σπιτιού των ζευγαριών του Ταύρου βρίσκεται στην περιοχή των χρημάτων, πρακτικές ανησυχίες μπορεί να είναι στο προσκήνιο. Εσείς και ο αγαπημένος σας μπορεί να ενδιαφέρεστε για τις επιχειρήσεις, τις εξαγορές ή την αύξηση του εισοδήματος, ή οι συναισθηματικές αποφάσεις μπορεί να επηρεάζονται από σημαντικές ανησυχίες (ή αντίστροφα).

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Με τον Ήλιο στον Ταύρο, οι δύο πρώτοι δεκανοί του Μαΐου 2017 είναι ευνοϊκοί για προαγωγές ή βελτιωμένη κοινωνική θέση, ξεχωρίζοντας, προσελκύοντας εκτίμηση και σεβασμό από τους άλλους.

Οι πρώτοι δύο δεκανοί έρχονται με ζωτικότητα, διεγείρουν οργανωτικές και διοικητικές ικανότητες και παράγουν επιτυχία. Νιώθετε την ανάγκη να είστε στην κορυφή του παιχνιδιού, να δουλεύετε σκληρά και να πετύχετε.

Από την άλλη πλευρά, το Μάιο του 2017 τα οικονομικά είναι ισχυρά κίνητρα. Ο Άρης, ένας πλανήτης πρωτοβουλίας, βρίσκεται στο σπίτι των χρημάτων του Ταύρου, οδηγώντας σας σε δράση, λήψη αποφάσεων, εμπλοκή.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο ωραία όσο και κερδοφόρα, όπως φαίνεται, επειδή ο Άρης κατευθύνεται προς μια αντιπολίτευση με τον Κρόνο, σημάδι δυσκολιών ή μπλοκαρίσματος.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Ένας άλλος μήνας κατά τον οποίο πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας - ο τελευταίος!

Τον επόμενο μήνα, η Αφροδίτη - κυβερνήτης του Ταύρου - τελικά βγαίνει από τον μακρότατο δυσμενές όρο, έτσι ώστε το σχήμα και η καλή διάθεσή σας να επανεμφανιστούν σαν μαγεία .

Αλλά για τώρα, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί καθ 'όλη τη διάρκεια του Μαΐου 2017, ίσως ακόμα περισσότερο από τους προηγούμενους μήνες.

Μην βιαστείτε να πείτε τα πράγματα και να διατηρήσετε την ηρεμία σας!

θάνεστε λίγο χαμηλά την αυτοπεποίθησή σας στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου, να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας. Καλέστε τους φίλους σας. Μιλήστε τους. Θα σας φτιάξει η διάθεση σε χρόνο μηδέν! Μετά από όλα, αυτό είναι που μετράει περισσότερο, να έχετε ανθρώπους να σας αγαπούν. Οι φίλοι είναι για τις δυσκολίες, κάντε χρήση του δικαιώματος να τους καλέσετε. Θα σας αρέσει πραγματικά.

Το μηνιαίο ωροσκόπιο προβλέπει ότι η διάθεσή σας θα είναι πάρα πολύ έντονη και δημιουργική (και ρομαντική!) μετά τις 4 του μήνα. Να είστε βέβαιοι ότι έχετε δώσει προσοχή σε όλες τις μεγάλες ευκαιρίες που έρχονται το δρόμο σας αυτές τις μέρες. Στη συνέχεια, να ξέρετε ότι αυτόν τον μήνα θα έχετε μια πραγματικά μεγάλη στιγμή στα ερωτικά σας κυρίως!

Η σημασία της επικοινωνίας θα υπερτονιστεί στις 10 και 11 του μήνα. Έτσι, μιλάτε, μιλάτε, μιλάτε με το παραπάνω. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για δημιουργική επικοινωνία με τους ανθρώπους και νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας. ταυτόχρονα άνθρωποι που σχετίζονται με το παρελθόν σας κάνουν δυναμική επανεμφάνιση!

Σχέδια που σας απασχολούσαν για καιρό πρόκειται τελικά να πάρουν σχήμα, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ιδιαίτερα στις 16 και 17 του μήνα έχετε πολλή δουλειά. Έτσι κάνετε άλμα στην άνοιξη με τα δύο πόδια. Θα έχετε και νέα ενδιαφέροντα, κυρίως σωματικά, σε θέματα σπορ, θέλετε να έχετε καλή σωματική υγεία, οπότε δεν αποκλείεται να  εγγραφείτε για παράδειγμα στην κατηγορία καταδύσεων σε έναν τοπικό όμιλο και καλά θα κάνετε!

Θα καταλάβετε επιτέλους κάτι που σας είχε διαφεύγει στην 22η του μήνα. Η καλύτερη στιγμή σας, καλύτερη πηγή σας εμπνεύσεων, και πάλι, στις 27. Πολύ σημαντικοί άνθρωποι αναλαμβάνουν να σας έχουν στην προστασία τους ακριβώς την στιγμή που θα το χρειαστείτε. Έτσι στραφείτε σε αυτούς για συμβουλές . Ολοκληρώστε τη μήνα με μια συντονισμένη προσπάθεια για να επιτύχετε τους στόχους σας στην εκπνοή του μήνα, στις 30 Απριλίου.

Ταύροι, η άνοιξη είναι εδώ, μην αφήνετε όλα αυτά τα πουλιά που κελαηδούν και τα λουλούδια που ανθίζουν και τους ψιθύρους από το αεράκι να σας κάνουν να αισθάνεστε λίγο μελαγχολικοί για την κατάσταση των πραγμάτων στην ερωτική ζωή σας στο πρώτο μισό του μήνα. Εστιάστε στα θετικά! Και σύντομα θα δείτε ότι αυτός ο μήνας είναι πράγματι από τις πιο ρομαντικές στιγμές της χρονιάς. Αν εξακολουθείτε να έχετε πρόβλημα να το δείτε αυτό, καλέστε έναν φίλο και ζητήστε του να σας υπενθυμίσει την αξία σας. Θα σας πει ακριβώς πόσο υπέροχοι είστε και πόσο θα πρέπει να προσβλέπετε σε αναγνώριση και αγάπη!

Η επικοινωνία είναι το κλειδί για την καρδιά σας στις 10 και 11 του μήνα. Έτσι μιλήστε για τα αισθήματά σας! Προσέξτε την συναισθηματική σας φόρτιση ανάμεσα 17 και 18 του μήνα.

 Ταυτόχρονα δείτε την υγεία σας αυτόν τον μήνα, ειδικά όσοι κάνετε καθιστική εργασία. Πώς είναι η αρτηριακή σας πίεση, Ταύροι; Ελέγξτε τους δείκτες σας, στη συνέχεια, αποφασίστε να κάνετε άσκηση . Καταλαβαίνετε πολλά πράγματα μέσω διαίσθησης από την 22η του μήνα και μετά. Μην εκνευρίζεστε με τον εαυτό σας αν έχετε μια χαμηλής ενέργειας στιγμή κατά την εργασία σας αυτόν τον μήνα. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην κούραση, και το μόνο που σημαίνει μια τέτοια κατάσταση είναι ότι ίσως να θέλετε να δοκιμάσετε λίγο περισσότερο ύπνο. Είναι εντελώς φυσικό να χρειαστεί να επαναφορτίσετε τον οργανισμό σας, ακόμα και αν αγαπάτε απολύτως την εργασία σας! Εάν μπορείτε, να κάνετε ένα διάλειμμα από την εργασία λίγο νωρίτερα κάθε μέρα και να πάτε σε έναν κινηματογράφο ή για μια μεγάλη βόλτα.

Προβλέπεται ότι θα πρέπει να αισθάνεστε πολύ, πολύ πιο ενεργητικοί και δημιουργικοί μετά τις 15 του μήνα. Μπορείτε πραγματικά να διαπρέπετε στην επικοινωνία, και εκεί είναι που θα πρέπει να διοχετεύσετε τις ενέργειές σας μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου. Έχετε εργαστεί τόσο σκληρά που όλα θα πάνε τελικά καλά. Αλλά πώς νομίζετε ότι θα είστε σε θέση να διατηρήσετε την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει, αν έχετε παραμελήσει την υγεία σας; Ήρθε η ώρα να κάνετε πραγματικά μια αλλαγή μετά τις 17 του μήνα. Πάτε στο γυμναστήριο όσο το δυνατόν γρηγορότερα! Και να παραμείνετε εκεί μέχρι να είναι εντελώς ΟΚ η φυσική σας κατάσταση.

Ένα αίνιγμα στην εργασία είναι παιχνιδάκι και θα το διαλευκάνετε την 22η του μήνα, ενώ από το τέλος Απριλίου μπορεί να ελπίζετε σε αναγνώριση των προσπαθειών σας και ίσως αύξηση των οικονομικών σας πόρων.

Οι Ταύροι αρχίζουν να βάζουν μερικά κομμάτια του παζλ μαζί για θέματα που τους απασχολούν μετά τις 22 του μήνα. Οι ανάδρομοι πλανήτες του μήνα θα σας αποκαλύψουν πολλά θέματα για το παρελθόν σας που θα σας λυτρώσουν. 

Μάρτιος 2017

Η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη θα σας δώσει άφθονη ενέργεια και τον ενθουσιασμό για το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου του 2017. Τα ζητήματα που αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σας πρόκειται να έχουν εύνοια και η επιτυχία θα είναι πολύ ευκολότερο να επιτευχθεί ό, τι πριν. Ισχυρή και σέξι επιρροή από τον Άρη θα δώσει ένα ακόμα μεγαλύτερο boost στην αυτοπεποίθηση και την πρωτοβουλία. Αυτός είναι ο καλύτερος μήνας εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να πάρετε αυτό που θέλετε ή να ξεκινήσετε ένα σημαντικό νέο έργο.

Η καλή ενέργεια που ξεκίνησε στις 26 Φεβρουαρίου και την ηλιακή έκλειψη θα συνεχίσει τη θετική επιρροή της για άλλους έξι μήνες, αλλά θα είναι ισχυρότερη μέχρι την 27 Μαρτίου και την Νέα Σελήνη. Αυτή η έκλειψη σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αντλώντας από το Θεό τα άφθονα ταλέντα σας. Μπορείτε να προσβλέπετε σε διαρκή αποτελέσματα, ιδίως στις σχέσεις, εφ 'όσον παραμείνετε ταπεινοί και ευγνώμονες σε μια ανώτερη δύναμη.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Φεβρουάριο 25-Μάρτιο 4 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ ευεργετικό διάστημα, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι και έντονα αγχωτικές, θα έχετε πολλά να κάνετε, καθώς μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να διαταραχθεί η σχέση σας με κανέναν, αλλά μόνο μέσα από σκληρή δουλειά. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, να ανανεώσετε παλιές φιλίες ή να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 8 Μαρτίου δίνει μια τεράστια αύξηση της κίνησης προς νέες κατευθύνσεις. Θα πρέπει να αισθάνεστε μια ισχυρή ώθηση να πάρετε αυτό που θέλετε, ανεξάρτητα από το τι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν. Είστε πολύ πιο σθεναροί απ 'ότι συνήθως και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει διαφωνίες ή σύγκρουση με τους άλλους λόγω της επιθυμίας σας να κερδίσετε με κάθε κόστος. Η σωματική δραστηριότητα είναι ιδιαίτερα ευνοημένο πεδίο και είναι ιδανική περίοδος ενέργειας για να ξεκινήσετε ένα σπορ που θα σας προσφέρει καλή σωματική κατάσταση.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας από 30 Μάρτη φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη και περισσότερη αλληλεπίδραση και επικοινωνία με τους ανθρώπους. Θα έχετε ανάγκη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους σε κάποιες περιπτώσεις, κάτι που ίσως να σας φέρει δυσκολίες με ανθρώπους που έχουν μάθει να τους κολακεύουν. Από την άλλη όμως αυξάνεται πολύ η διανοητική σας δημιουργικότητα, αλλά και η δυνατότητά σας να φλερτάρετε με έξυπνο τρόπο.

Ο Άρης σε εξάγωνο  με τον Ποσειδώνα από 23 - 30 Μάρτη  αυξάνει αισθησιακά τις επιθυμίες σας κάνοντας αυτό το διάστημα μια ιδανική στιγμή για τον έρωτα. Η μυστικιστική γοητεία σας θα προσελκύσει τους ανθρώπους περισσότερο σε αρμονία με το επίπεδο της πνευματικής ανάπτυξης και μπορείτε να βρείτε ακόμη και την αδελφή ψυχή σας. Έχετε άφθονη καταπραϋντική και θεραπευτική ενέργεια να μοιραστείτε με τους άλλους  και θα πρέπει να μην αισθάνεστε καμία ενοχή για οποιαδήποτε ώθηση στο εγώ σας. Μια ισχυρή αίσθηση σας για το τι είναι σωστό και αληθινό θα σας καθοδηγήσει στις ενέργειές σας.

Φεβρουάριος 2017

Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουάριου του 2017 απαιτεί μια συντηρητική προσέγγιση σε όλους τους τομείς, λόγω της αυξημένης διανοητικής σύγχυσης. Οι προοπτικές σας είναι καλύτερες όσο περνάει ο μήνας, με αποκορύφωμα την 26 Φεβ και την ηλιακή έκλειψη. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τα τυχερά αστέρια σας επειδή η καλή τύχη θα μείνει μαζί σας μέχρι τον Αύγουστο του 2017.

Η 28η Ιανουαρίου με την Νέα Σελήνη επεκτείνει τις συνθήκες πειραματισμού αλλά και αστάθειας μέχρι τέλη Φεβρουαρίου με την ηλιακή έκλειψη. Αυτό μπορεί να προσθέσει κι άλλο βάρος στην πίεση που αισθάνεστε στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Αν είστε αναγκασμένοι να κάνετε αλλαγές ή συμβιβασμούς, τότε η καλύτερη στιγμή για να γίνει αυτό είναι από την αρχή του μήνα έως 10 Φεβρουαρίου με την Σεληνιακή έκλειψη. Ο Ιανουάριος Νέα ίδιο φεγγάρι το πλανητικό σκηνικό φέρνει εστίαση σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη ζωή, στην αγάπη σας ή στην οικονομική σας κατάσταση. Θα χρειαστεί να είστε πολύ συγκροτημένοι για να μην έχετε Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 6 έως 14 Φεβ μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και σκληρά λόγια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να μην βλέπετε συνέχεια το χειρότερο σε όλα και όλους. Κακά ένστικτα και έλλειψη κρίσης σημαίνουν ότι θα έχετε εσφαλμένη ερμηνεία για ανθρώπους και καταστάσεις. Σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις θα πρέπει να προγραμματιστούν για αργότερα μέσα στο μήνα. Ζητήστε επαγγελματική συμβουλή αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 7 Φεβρουαρίου έως τις 28 δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, περηφάνια και ενθουσιασμό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο σε όλα τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς, την εργασία, τις σχέσεις και την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

Η 26η Φλεβάρη με την Ηλιακή Έκλειψη θα σας φέρει σημαντικές, αλλά θετικές ανακατατάξεις στην ζωή σας. μην ξεχνάτε ποτέ ότι ο φόβος που φέρνουν οι Εκλείψεις είναι συλλογικός και όχι προσωπικός. Το λέμε αυτό γιατί συνήθως ο Ταύρος επηρεάζεται αρκετά από τις κοινές παραδοχές, οπότε αν υπάρξει ένα κλίμα φόβου θα σας παρασύρει κι σας, ενώ η Έκλειψη προσωπικά για εσάς θα έχει καλά αποτελέσματα μέχρι και τον Αύγουστο, ειδικά σε ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Φεβρουάριο 25-Μάρτιο 4 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ απασχολημένο διάστημα, με πολλές επαφές  αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι ευεργετικές, καθώς μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να διαταραχθεί η εικόνα σας και η δύναμή σας από κανέναν. Γενικά αυτός ο μήνας θα κυλήσει για εσάς δυνατά και αισιόδοξα, ενώ θα σας επιτρέψει να έχετε επιτυχία στην αγάπη, ειδικά από την στιγμή που η Αφροδίτη θα εισέλθει στις 3 του Φλεβάρη στον Κριό, αναζωογονώντας παλιούς και σταθερούς δεσμούς, αλλά και συμφιλιώνοντάς σας με το παρελθόν. 

Ιανουάριος 2017

Για Ιανουάριο του 2017 οι προβλέψεις μας λένε ότι αυτός ο μήνας είναι προμήνυμα ότι η έμφαση θα δοθεί στην καριέρα σας, την επαγγελματική σας ζωή και τους στόχους. Οικογένεια και σχέσεις σας δημιουργούν ανησυχίες, επίσης, θα είναι ενεργός αυτός ο τομέας με δύσκολο τρόπο λόγω του ανάδρομου Ερμή.

Η οικογένειά σας θα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική σε δραστηριότητες που αφορούν την καριέρα σας. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο σπίτι με σημαντικές αποκαταστάσεις και ανακαινίσεις.

Το ωροσκόπιο σας προβλέπει ότι ο Ιανουάριος του 2017 θα σας κρατήσει σε εγρήγορση. Θα πρέπει να είναι ρεαλιστική και αποφασιστική η στάση σας για να αντιμετωπίσετε τις ταραχώδεις αλλαγές στη ζωή σας.

Οι Ταύροι πρέπει να είναι πιο ευέλικτοι και να χρησιμοποιούν την κοινωνική νοημοσύνη τους για να επιτύχουν τους στόχους τους. Αυτή δεν είναι η στιγμή να είστε αλαζονικοί ή υπερβολικά ανεξάρτητοι.

Αυτόν τον μήνα προβλέπεται ότι θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον της σταδιοδρομίας σας. Οι ευχάριστες αλλαγές μπορεί ταυτόχρονα να περιλαμβάνουν την αλλαγή της κατοικίας.

Οι Ταύροι που αναζητούν απασχόληση θα είναι επιτυχημένοι προς το τέλος του Ιανουαρίου 2017. Η επιτυχία στην καριέρα όχι μόνο θα σας δώσει συναισθηματική ικανοποίηση, αλλά και θα ενισχύσει τις προοπτικές της οικογένειας. Η οικογένειά σας είναι σταθερά κοντά σας στην επαγγελματική ζωή και ευνοεί τα επιτεύγματα.

Κατά τον Ιανουάριο 2017, τα αστέρια είναι καλοπροαίρετα προς Ταύρος, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα μέσα προκειμένου να πετύχουν: συμφέρουσες περιστάσεις, υποστήριξη από τους φίλους ή μια ομάδα, προστασία από τους ανωτέρους ή τις αρχές.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταλήξετε σε ένα καλό σχέδιο και οι πόρτες θα ανοίξουν. Τώρα που έχουμε αναφέρει σχέδια: να προσπαθήσετε να θέσετε σαφείς και εφικτούς στόχους!

Κατά τον Ιανουάριο του 2017, το παροιμιώδες πρακτικό πνεύμα για τον Ταύρο θα μπορούσε να μειωθεί, αφήνοντας σας θήραμα σε φαντασιώσεις, στον ιδεαλισμό, και την έλλειψη ορίων. Η επιτυχία είναι πιο πιθανό να έρθει το δρόμο σας κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα.

Οικονομικά, τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν σιγά-σιγά, αλλά ίσως πρέπει ακόμα να ασχοληθείτε με ορισμένα ζητήματα χρεών κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του μήνα.

Ταύροι, όλες οι μεγάλες οικονομικές αλλαγές και οι επενδύσεις θα πρέπει να αναβληθούν μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου 2017. Ο ανάδρομος Ερμής, κατέχει τα ηνία σας μέχρι το δεύτερο μισό του μήνα. Θα είναι πρακτικά και υλικά αδύνατον να έχετε μέχρι τότε επιτυχία σε οικονομικά θέματα.

Τα κέρδη για το ζώδιο του Ταύρου τον Ιαν 2017 υποστηρίζονται από την οικογένεια, άρα έχουν εύνοια οι οικογενειακές επιχειρήσεις, αλλά και ό,τι σχετίζεται με το εξωτερικό θα είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο πεδίο. Να σκέφτεστε δυο και τρεις φορές πριν κάνετε πράξη κάποια σας απόφαση ή επιθυμία.

Οι πλανητικές ενέργειες δείχνουν ότι οι οικογενειακές σχέσεις και οι κοινωνικές δραστηριότητες είναι σταθερές. Οι σχέσεις αγάπης τείνουν να είναι πιο σεξουαλικά παθιασμένες από ό, τι ρομαντικές. Ίσως ακόμη και να πάρετε την απόφαση να αποκτήσετε ένα μωρό αυτό το μήνα. Σχεδόν όλο τον Ιανουάριο (μεταξύ 3 και 28), ο Άρης - κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων - είναι στην επίδραση της Αφροδίτης, του πλανήτη της αγάπης και της καλής κατανόησης, που είναι και κυβερνήτης σας. Περισσότερο από αυτό, ο Άρης και η Αφροδίτη είναι στον Οίκο της Τύχης σας, που ευνοεί τις ελπίδες και τα σχέδια για το μέλλον, την κοινωνική προσαρμογή και την ψυχαγωγία .

Υπό αυτές τις συνθήκες, μια ευτυχισμένη περίοδος έρχεται αυτόν τον μήνα και όμορφες στιγμές είναι στον ορίζοντα, ο Ιανουάριος ικανοπο

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Οκτώβριος 2017 Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας φεύγει από τον Οίκο των σχέσεων του Κριού, μετά από μια παραμονή πάνω από ένα χρόνο. Τα πράγματα θα...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Οκτώβριος 2017 Τον Οκτώβριο του 2017 ο Δίας αφήνει τον Οίκο του ερωτισμού του Δίδυμου, τον οποίο χαρήκατε με την παρουσία του για περισσότερο...

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Οκτώβριος 2017 Χαρά, ω, χαρά! Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας - ο ευεργέτης - εισέρχεται στο πέμπτον Οίκο του Καρκίνου, εκείνο που λέει "αγάπη"...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Οκτώβριος 2017 Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου 2017 δεν σας φέρνει πολύ ικανοποίηση στο τμήμα της ερωτικής ζωής. Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Οκτώβριος 2017 Ο Οκτώβριος 2017 είναι γενναιόδωρος με τους Τοξότες όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς. Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης -...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Οκτώβριος 2017 Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου του 2017 είναι μάλλον ενοχλητικό όταν πρόκειται για την αγάπη: η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης...