Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάϊος 2018

ΓΕΝΙΚΑ: Ο έντονος εκνευρισμός από τις δυσκολίες και τις παρασκηνιακές καταστάσεις που αντιμετωπίζατε για περίπου 8 χρόνια, φτάνει στο τέλος του και ξεκινάει για εσάς ένα ολοκαίνουργιο και εντελώς διαφορετικό κεφάλαιο. Από τις 15 Μαΐου, ο Ουρανός εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει για περίπου 7-8 χρόνια. Τον πρώτο καιρό θα κατακλυστείτε από αποκαλυπτικές πληροφορίες που θα δουν το φως, ανατρέποντας σχεδόν τα πάντα στη ζωή σας. Η φύση του ζωδίου σας απεχθάνεται τις πολύ μεγάλες αλλαγές, αλλά η φύση του Ουρανού έχει τον τρόπο να σας αναγκάσει να τις δεχτείτε και να συμβιβαστείτε με αυτές. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το ξεκίνημα του μήνα θα προκαλέσει καχυποψία, ζήλια, κτητικότητα κι έντονες συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και το/τη σύντροφό σας. Μια αποκάλυψη όμως, γύρω στις 13 του μήνα, θα φέρει ξανά την ηρεμία στη σχέση σας, μαζί με μια πιο σοβαρή διάθεση, ή ακόμα και επισημοποίηση. Οι ελεύθεροι Ταύροι θα ήταν φρόνιμο να αποφύγετε τις νέες γνωριμίες και τη δημιουργία σχέσης τουλάχιστον μέχρι τις 19 του μήνα. Απο τις 20-29 Μαΐου είναι καταπληκτική περίοδος για να γνωρίσετε ανθρώπους ή να συναντήσετε το “άλλο σας μισό”, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε κάποιον δεσμό με μακροχρόνια ισχύ.

  1. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αντίθετα, στα επαγγελματικά σας θα έρθετε αντιμέτωποι με ισχυρές και σοβαρότατες προκλήσεις. Κατά τη διάρκεια του μήνα, οι αποκαλύψεις, οι απογοητεύσεις και η έντονη συγκρουσιακή ατμόσφαιρα, σας εκθέτει σε άμεσο κίνδυνο, εφόσον φυσικά, τηρήσετε και εσείς ανάλογη στάση. Είναι καλό να παραμείνετε αμέτοχοι, τουλάχιστον για αυτόν το μήνα, και ιδιαίτερα απο τις 13-19/5. Ανάλογη είναι και η εικόνα στα οικονομικά σας, ωστόσο κάπως ηπιότερη. Προσέξτε στις 7-8 Μαΐου τις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί ενδέχεται να απογοητευτείτε από την απώλεια κάποιου ποσού, ενώ φροντίστε να κάνετε καλύτερη διαχείριση, γιατί υπάρχει πάντα η πιθανότητα -προς το τέλος του μήνα- να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.


Απρίλιος 2018

Γενικά: Πιθανόν τα σχέδια σας, να δεχτούν περίεργες επιρροές. Όσο αρμονική κι αν είναι η θέση του Κρόνου, προς το ζώδιο σας, δεν παύει να φέρνει τεχνικές δυσκολίες. Σε ότι αφορά στόχους, σπουδές, ταξίδια, μακρινούς συγγενείς, κουμπαριές, θα ακουστούν μερικά όχι και τόσο ευχάριστα πράγματα. Ξέρετε οι περισσότεροι, πως το μάθημα του Κρόνου, είναι “γειωτικό”και σας φέρνει προ των ευθυνών σας ή σας “φορτώνει”με προβλήματα άλλων.

Αισθηματικά: Καταστάσεις του παρελθόντος, έρχονται στο φως. Σε μερικές περιπτώσεις, μιλάμε για επιστροφή παλιάς σχέσης, σε άλλες αποκαλύψεις γύρω από τον-την σύντροφο ή και το αντίθετο. Ακόμη, ορισμένοι θα επωμιστείτε κάποιες “τρεχάλες” που αφορούν το πρόσωπο που συνδέεστε. Οι γονείς θα χρειαστεί να ασχοληθούν με ζητήματα παιδιών, για σπουδές ή και προσωπικά τους θέματα. Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε πολύ, είναι το παρασκήνιο που θα λειτουργεί, είτε από πρόσωπα της οικογένειας, είτε στην δουλειά σας.

Επαγγελματικά: Με δυναμισμό ξεκινάει ο μήνας στον εργασιακό τομέα. Θα χρειαστεί να δώσετε πολύ προσοχή, ώστε να καταφέρετε να κερδίσετε τον σεβασμό και την εκτίμηση συναδέλφων. Είναι γεγονός, πως μέχρι τις 15/4 θα συμβούν πολλά γεγονότα, με μια πινελιά δυσκολίας. Είστε όμως “ανθεκτικοί”και δεν σας φοβάμαι. Μπορείτε να τα καταφέρετε περίφημα. Να θυμάστε, πως αυτή η περίοδος, ίσως να σημαίνει την μεγάλη σας καταξίωση. Η “τσέπη”σας, φαίνεται να “υποφέρει”από έξοδα αλλά και χρέη του παρελθόντος. Ενδεχομένως να προκύψουν παρελθόντα θέματα με το δημόσιο(απλήρωτη κλήση, φόροι κ.λ.π. ).


Μάρτιος 2018

Δεν καταφέρατε να χαλαρώσετε όσο θα θέλατε τους τελευταίους μήνες. Τώρα όμως θα αισθανθείτε λιγότερη ένταση και θυμό και θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας με εποικοδομητικό τρόπο. Η αξιοποίηση των χρήσιμων δεξιοτήτων σας θα είναι μέρος του σχεδίου, καθώς ο Άρης είναι και πάλι στον οίο των οικονομικών σας.

Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη στον 11ο Οίκο της φιλίας σας ενώνει με τον Ποσειδώνα για να σας φέρει σε μια πολύ κοινωνική διάθεση. Μπορεί να πηγαίνετε έξω για κάτι περισσότερο από απλές εξόδους. Θα πρέπει βέβαια να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, καθώς δεν θα είναι δύσκολο οι ισορροπίες να γίνουν λεπτές. Γνωρίζετε καλύτερα τον εαυτό σας μέσα από την σχέση σας με τα κοντινά σας πρόσωπα, αυτό θα βοηθήσει στην εξέλιξή σας.

Ο Κρόνος προκαλεί κάποια ανησυχία, ιδιαίτερα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μπορεί να βρεθείτε να κόβετε ορισμένα έξοδα, για να καταφέρετε να καλύψετε κάποιες έκτακτες ανάγκες, ας μεριμνήσετε λοιπόν από πριν για αυτό. Η Έκλειψη της σελήνης στην Παρθένο επηρεάζει την φαντασία σας από το πέμπτο Οίκο, της αγάπης.

Δυσκολεύεστε να προσεγγίσετε τα πράγματα όσο ρεαλιστικά απαιτείται και χρειάζεστε έναν έλεγχο της κατάστασης. Μπορεί να βρείτε τον ιδανικό σας σύντροφο και να αντιμετωπίσετε ορισμένες φοβίες σας, όπως αυτές που σχετίζονται με την απόρριψη. Αυτό θα σας στηρίξει περισσότερο από όσο νομίζετε.

Φεβρουάριος 2018

Στον εργασιακό και οικονομικό τομέα, τον Φεβρουάριο του 2018 θα υπάρξει αρκετή δυναμική και σημαντική εύνοια για το ζώδιο του Ταύρου. Χάρις στην ευθυγράμμιση του προστάτη σας, της Σελήνης, όλα θα είναι σε τάξη στο ραντάρ σας. Παρ’ όλα αυτά, θα μπορούσατε να συγχέεται ορισμένες καταστάσεις και ρόλους ανθρώπων στη ζωή σας, αλλά πιθανώς όχι σκόπιμα. Οι περιστάσεις είναι πιο πιθανό να ξεδιπλώσουν με αυτόν τον τρόπο τον χαρακτήρα τους και πρέπει να είστε έτοιμοι γι’ αυτό. Μην ξεχνάτε ότι οι διαδρομές διαφυγής είναι ακόμα απαραίτητες, ακόμα και όταν είστε απόλυτα βέβαιοι για τη νίκη. Η αυτοπεποίθηση θα μπορούσε να σας απογοητεύσει τρομερά! Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, προσπαθήστε να ενεργήσετε όπως ακριβώς προγραμματίστηκε το προηγούμενο διάστημα. Εισάγετε αλλαγές στην επιχειρηματική διαδικασία, αλλά εργαστείτε ανεξάρτητα, μην μεταβιβάζετε τίποτα σε κανέναν. Ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι, θα πρέπει να ελέγχετε μόνοι σας τη διαδικασία. Όταν πρόκειται για τους Ταύρους που εργάζονται στον υπαλληλικό τομέα, στην προκειμένη περίπτωση τα αστέρια σας συμβουλεύουν να μην παραμείνετε μόνοι σας, ακολουθήστε την οδό της συνεργασίας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα με τη δική σας δύναμη, αυτό θα ήταν ηρωισμός και μια παράλογη χρήση των πόρων. Είναι δύσκολο να πούμε πόσο εφαρμόσιμες θα είναι οι συμβουλές των συναδέλφων σας στην περίπτωσή σας, αλλά σίγουρα θα πρέπει να τις ακούσετε, διότι αυτό θα σας δώσει τροφή για σκέψη. Αυτή τη στιγμή δεν έχετε τίποτα να βιάσετε, πάρτε λοιπόν τον χρόνο σας.

Το «ρομαντικό μέτωπο» θα ευχαριστήσει τους Ταύρους αυτόν τον μήνα με νέες ανακαλύψεις. Τον Φεβρουάριο του 2018 θα μπορούσατε να αλλάξετε σίγουρα την τρέχουσα κατάσταση σας, είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι θα κάνετε την σωστή επιλογή. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσετε να το κάνετε! Αν βλέπετε μια τέτοια αναγκαιότητα, προχωρήστε, ακόμη και στα τυφλά. Αυτό θα σας δώσει μοναδική εμπειρία και θα σας χαρίσει την ευκαιρία να επιδείξετε τον εαυτό σας, να νιώσετε κάτι νέο. Χρειάζεστε λίγο μια κλήση αφύπνισης τώρα, όχι μια κραυγαλέα περιπέτεια, αλλά ένα φρέσκο συναισθηματικό ρεύμα. Τα Σαββατοκύριακα θα ήταν καλό να βγείτε και να πάτε κάπου με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή με την παρέα σας. Θα ήταν έξυπνο τώρα να δοκιμάσετε διάφορες ασχολίες, έξω από τον εργασιακό σας χώρο. Αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε νέες γνωριμίες και να αποκτήσετε την απαραίτητη ώθηση της ενέργειας. Οι δεσμευμένοι Ταύροι θα ήταν καλύτερα να μένουν γύρω από τον σύντροφό τους και στην περίπτωση αυτή τα αστέρια δεν τους συμβουλεύουν να κάνουν μακρινά ταξίδια. Αλλά το αντίθετο ισχύει για τους αδέσμευτους Ταύρους, που θα πρέπει να κινηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ένα μικρό οδικό ταξίδι θα είναι ευπρόσδεκτο. Τον Φεβρουάριο του 2018 θα μπορούσε να υπάρξει ένα πολύ σημαντικό στάδιο ζωής για εσάς, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αποκτήσετε κάτι πραγματικά αληθινό. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας αληθινός φίλος ή μια πραγματική αγάπη, αλλά μην το κουράζεστε για να το πετύχετε αυτό, απλά προχωρήστε, αγαπήστε και απολαύστε τη ζωή.

Ιανουάριος 2018

Ο Ήλιος στον Αιγόκερο στοιχειώνει κάποια κομμάτια της περιόδου αυτής , αλλά την ίδια στιγμή δημιουργεί μια θαυμάσια όψη ανάμεσα στα δύο ζώδια της γης. Βρίσκεστε τον εαυτό σας πολύ ελκυστικό τώρα και οι άλλοι παρατηρούν τη διαφορά. Πάρτε ένα ρεπό στις 5 Ιανουαρίου, όταν η Σελήνη επισκέπτεται το αντίθετο ζώδιό σας. Ενδώστε στα θέλω του συντρόφου σας και πάρτε μια θέση στο ερωτικό σας παρασκήνιο, αφήνοντάς το ταίρι σας να έχει το πάνω χέρι. Αυτό μπορεί να είναι προς όφελός σας αργότερα αυτό το μήνα. Τα θέματα υγείας εξακολουθούν να σας περιβάλλουν και η ανάγκη σας για τα γλυκά ή το αλκοόλ μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπιστεί. Αυτό αποδεικνύεται ως πρόβλημα στο μέλλον, όταν συνειδητοποιείτε ότι η μέση σας επεκτείνεται χάρη στον μεγάλο αέριο πλανήτη, το Δία που εγκαθίσταται στον τομέα της υγείας σας για το επόμενο έτος. Μην επιστρέψετε στις παλιές κακές συνήθειες που είναι καταστροφικές για την εικόνα ή την υγεία σας να σας καταβάλλουν και να σας κάνουν ανήμπορους να τις αντιμετωπίσετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη θέληση.

Στις 10 Ιανουαρίου μπορείτε να περιμένετε μερικές από τις ίδιες καταστάσεις να λάβουν χώρα, αλλά με ακόμη πιο ευνοϊκές συνθήκες καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής έρχονται σε σύνοδο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω. Αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας ταξιδιωτικής αποστολής ή εκπαιδευτικής άσκησης που μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας για επιτυχία. Οι ικανότητες γραφής και ομιλίας σας έρχονται στο προσκήνιο όταν σας ζητηθεί να διδάξετε στους άλλους σε σχέση με την επιτυχία σας. Οι σχέσεις γίνονται πολύ πιο διευθετημένες τώρα και θα βρεθείτε ψηλά χρησιμοποιώντας μια πιο πειθαρχημένη προσέγγιση στις επικοινωνίες. Στις 18 και 19 Ιανουαρίου θα δείτε πως έφτασε η στιγμή για να λάμψετε και να ζητήσετε σχεδόν οτιδήποτε από τον εαυτό σας. Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιό σας φέρνοντας έναν ανανεωμένο ενθουσιασμό που φυσικά μπορεί να γίνει αισθητός και από άλλους. Είστε ελκυστικοί τώρα και αυτό μπορεί να προέλθει από τη νέα σας όρεξη για ζωή.

Δώστε στους άλλους ακριβώς αυτό που θέλουν ολόκαρδα, γιατί οι καλές σας πράξεις πρόκειται να επιστραφούν και με το παραπάνω. Η πανσέληνος στον Λέοντα θα ήταν μια τέλεια στιγμή για μια γιορτή στο σπίτι σας. Προσκαλέστε άλλους να συμμετάσχουν στο πάρτι του έτους. Θα βρείτε εξαιρετικές ευκαιρίες για να ευχαριστήσετε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σας. Το σπίτι σας ίσως γίνει ένα φανταχτερό φεστιβάλ από στολίδια, όπως συνηθίζετε άλλωστε. Διατηρήστε τη ψυχαγωγία ζωντανή και εισαγάγετε λίγη υπερβολή στη ζωή σας, αν είναι δυνατόν, ακόμη και αν πρέπει να τη "νοικιάσετε" από τη συμπεριφορά κάποιου φίλου σας, ο οποίος είναι συνηθισμένος στις υπερβολικές αντιδράσεις. Ακόμη και η πιο ζωντανή σας φαντασίωση ξεπερνά τα όριά της απόψε. Με την είσοδο του Ήλιου στον επαγγελματικό σας οίκο κατοικία στις 21 του μήνα, νέες ευκαιρίες εργασίας ανοίγουν. Υπάρχει ένα ζήτημα εξαπάτησης αν και ο Ήλιος κατακλύζεται στον Ποσειδώνα. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι υποσχέσεις έρχονται με τη μορφή γραπτής σύμβασης. Τα πεδία ταινιών και ψυχαγωγίας έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς αυτήν την περίοδο.

Δεκέμβριος 2017

Από την άποψη της ερωτικής ζωής και της αγάπης, για τους Ταύρους ο Δεκέμβριος του 2017 είναι ένας ζεστός, ενεργός, και μερικές φορές ακόμη και θυελλώδης μήνας.

Με τον Άρη και τον Δία να βρίσκονται στο Οίκο των σχέσεων του Ταύρου, έχετε έντονες και παθιασμένες αντιδράσεις, η ψυχραιμία σας ξοδεύεται εύκολα, τα θέλετε όλα και τώρα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και μερικές φορές, πολύ μεγάλες.

Εάν έχετε μια παθιασμένη φύση, θα ήταν καλύτερο να ηρεμήσετε, να μην πάρετε αποφάσεις που θα σας εκθέσουν, να κρατάτε υπό έλεγχο τη ζήλια ή τις κτητικές εκρήξεις σας, να μην προσπαθείτε να επιβάλλετε τη θέλησή σας σε άλλους και να μην περιορίζετε τον ζωτικό χώρο σε αυτόν που ανάβει τις αισθήσεις σας προκειμένου να αποφευχθεί η ασφυξία του.

Εάν η φύση σας είναι πιο ώριμη, ντροπαλή ή εσωστρεφής, ο Άρης και ο Δίας λειτουργούν υπέρ σας: σας δίνουν θάρρος, σας βοηθούν να εκφραστείτε και να αναλάβετε την πρωτοβουλία για να κατευθύνετε τα πράγματα προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε.

Ο Δεκέμβριος διεγείρει δύο σημαντικά ενδιαφέροντά σας: τα χρήματα και τις συνεργασίες ή την ομαδική εργασία.

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη διέρχονται από ένα από τα δύο σπίτια του Ταύρου που σχετίζονται με τα χρήματα, στα οποία βρίσκεται ήδη ο Κρόνος και στο οποίο ο Ερμής είναι ανάδρομος. Κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί να σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή μια επένδυση, να λάβετε κληρονομιά, προίκα, χορηγία ή δώρο, να ασχοληθείτε με ιδρύματα όπως τράπεζες, ασφάλειες, φόρους κ.ο.κ., να μοιραστείτε χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία με κάποιον, ή να κερδίσετε λόγω συνεργασίας ή κάποιας καλοσύνης. Όλες αυτές οι καταστάσεις θα μπορούσαν να έχουν πολύπλοκες ή απροσδόκητες εξελίξεις, αλλά γεμάτες μαθήματα.

Οι συνεργασίες είναι παραγωγικές καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2017, αλλά πρέπει να προσεγγιστούν με διπλωματικό τρόπο.

Τον Δεκέμβριο ασχοληθείτε πάρα πολύ με τους άλλους και τείνετε να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Θα μπορούσατε επίσης να ανησυχείτε για ορισμένα θέματα, να φοβάστε κάτι ή να αναλύσετε τα πράγματα.

Χρειάζεστε ισορροπία και χαλάρωση. Η παρουσία των αισιόδοξων ανθρώπων είναι καλή  για σας, αλλά κάποιες φορές ακόμα και η παρέα κάποιου με τον οποίο μπορείτε να συζητήσετε τι σας ενοχλεί μπορεί να είναι ωφέλιμη.

Οι συγκρούσεις και οι υπερβολές μπορούν να επηρεάσουν την υγεία σας.

Ο τελευταίος δεκανός τονΔεκέμβριο του 2017 φέρνει στους Ταύρους μια βελτίωση γενικότερα σε όλα τα θέματα.

Εξοικονομήστε κάποια χρήματα και σκεφτείτε καλά και σκληρά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τα χρήματα!

Νοέμβριος 2017

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Νοέμβριο προβλέπουν ότι πριν εμπλακείτε σε αυτόν τον μεγάλο και κάποιες φορές άσχημο αγώνα εξουσίας τις πρώτες ημέρες του μ΄νηα, θα ήταν καλό να καθίσετε και να σκεφτείτε καλά, τόσο τις δικές σας κινήσεις, όσο και των ανταγωνιστών σας και να δώσετε σημασία στον τρόπο με τον οποίο σας βλέπουν οι άνθρωποι γύρω σας. Ναι, κανονικά αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάζεις πάντα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση κάτι τέτοιο μπορεί να σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο. Εάν πείσετε τον εαυτό σας πως μπορείτε να καταφέρετε τους στόχους σας - τόσο αυτούς που αφορούν την καριέρα σας, όσο και άλλους τομείς της ζωής σας - θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις.

Αντισταθείτε στις πιο απαιτητικές υλικές προσδοκίες σας στις 6 Νοεμβρίου και θα έχετε εδραιώσει μια καλή εικόνα, οικονομικά και συναισθηματικά, για να απολαύσετε τις καλές στιγμές που θα σας οδηγήσουν στις υπέροχες στιγμές που θα σας χαρίσουν η 9η και 10η ημέρα του μήνα. Ο Ταύρος κάνει ό, τι χρειάζεται για να γειωθεί στις 14 και 15. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ξεκινάτε νέες ασχολίες, οι οποίες σας βοηθούν να εκτονωθείτε.

Το ωροσκόπιο του Ταύρου για τον Νοέμβριο του 2017 προβλέπει πως οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις, αν και θα είναι λιγότερες από το σύνηθες, θα είναι πολύ πιο δυναμικές. Αυτό κάποιες φορές μπορεί να είναι θετικό, μιας και έτσι θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε, καθώς και τα συναισθήματά σας προς τα άτομα που αγαπάτε, όπως για παράδειγμα το σύντροφό σας, την οικογένεια, ή τους φίλους σας, ωστόσο υπάρχει επίσης η πιθανότητα, οι ακραίες σας αντιδράσεις να δημιουργήσουν προβλήματα, όπως για παράδειγμα παρεξηγήσεις και κόντρες.

Συναισθήματα όπως ο έρωτας και η αγάπη θα είναι εξαιρετικά σημαντικά για εσάς αυτήν την περίοδο. Ειδικά ημέρες όπως η 6η του μήνα, θα αποτελέσουν πρόκληση για την συναισθηματική σας υγεία, καθώς και τη γενικότερη αίσθηση ευτυχίας σας, αλλά θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε τέλεια στις δυσκολίες αυτές. Η ανταμοιβή για τα εμπόδια αυτά θα είναι η 9η και 10η ημέρα του μήνα, κατά τις οποίες θα νιώσετε θαλπωρή και στοργή από τα άτομα που αγαπάτε και για τα οποία πραγματικά ενδιαφέρεστε. Εργαστείτε όσο πιο πολύ μπορείτε στις 14 και 15 για την ερωτική σχέση, είτε έχετε κάποιον σύντροφο, είτε υπάρχει κάποιο πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεστε.

Ο μήνας αυτός, όσον αφορά την επαγγελματική σας καριέρα, δείχνει ότι μπορεί να έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε πολύ και σκληρά για την έννοια του όρου «αγώνας εξουσίας» την 1η, 2η ή 3η ημέρα του Νοεμβρίου. Τι είναι ένας αγώνας εξουσίας; Ποιος θέλει δύναμη; Ποιος θέλει να αγωνιστεί; Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με ένα πρόβλημα στην εργασία, ή είναι θέμα ιδιοσυγκρασιακών προσωπικοτήτων που επεξεργάζονται εντελώς διαφορετικά με εσάς προσωπικά θέματα στο χώρο εργασίας. Ποιο είναι το ενδιαφέρον σας σε όλα αυτά; Τι μπορείτε να μάθετε από τις άμεσες συναισθηματικές σας αντιδράσεις;

Αντισταθείτε στην ανάγκη σας να αγοράσετε και να καταναλώσετε άσκοπα τα υλικά αγαθά που υπάρχουν γύρω σας στις 6 Νοεμβρίου. Αν ψάχνετε για πράγματα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους, αναρωτηθείτε γιατί αρκείστε σε αυτά και όχι στην ανθρώπινη επαφή. Ο επαγγελματικός σας κόσμος παίρνει μια ενθουσιώδη τροπή στις 9 και 10 του μήνα. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να αξιοποιήσετε πραγματικά αυτήν την περίοδο υψηλής παραγωγικότητας. Ένας υγιεινός τρόπος ζωής θα σας κρατήσει παραγωγικούς στις 14 και 15. Μπορεί να "ερωτευτείτε" τη δουλειά σας 20 του μήνα αυτού. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο ενθουσιώδη για εσάς. Οργανώστε κάποιο σχέδιο για τη βελτιστοποίηση των κερδών σας στις 25 και 26.

ς τύχης.

Τα πρώτα σημάδια της αγάπης του Δία μάλιστα θα μπορούσαν να φανούν και κατά τον τελευταίο Δεκανό του 2017, όταν επωφελείστε από μια υπέροχη σύνοδο Ήλιου-Δία στον Οίκο των σχέσεων του Ταύρου που μιλάει για ένα ευχάριστο γεγονός, ένα ιδιαίτερο επίτευγμα ή ευκαιρία.

Αλλά δεν θα περάσετε άσχημα κατά τους πρώτους δύο δεκανούς. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του Οκτωβρίου, η σύνοδος Αφροδίτη-Άρη στον Οίκο της αγάπης του Ταύρου σας φέρνει σeξουαλική τόλμη, έντονη ερωτική δραστηριότητα, ρομαντισμό, πάθος και περιπέτεια.

Φαίνεται ότι έχετε πολλά να κάνετε τον Οκτώβριο του 2017. Ο Οίκος εργασίας του Ταύρου είναι πολύ δυναμικός αφού δέχεται επίσκεψη από τον Ήλιο, τον Ερμή, τη Αφροδίτη και τον Άρη. Έτσι, έχετε πολλές ευθύνες και αυξημένο ενδιαφέρον για επαγγελματικές επιδιώξεις, με μεγάλες πιθανότητες να ξεχωρίσετε.

Ο Οκτώβριος μπορεί να είναι παραγωγικός σε τομείς όπως πνευματικές, καλλιτεχνικές / δημιουργικές αλλά και διοικητικές / οργανωτικές δραστηριότητες. Δεν έχετε μόνο την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, αλλά και την εξουσία σας στον τομέα της εμπειρογνωμοσύνης σας.

Από οικονομική άποψη, το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου του 2017 είναι έτσι κι έτσι, αλλά το δεύτερο μέρος του μήνα φαίνεται να είστε τυχεροί, επειδή ο Ερμής - κυβερνήτης του χρήματος του Ταύρου - είναι μαζί με τον Δία - τον ευεργετικότερο πλανήτη- σε μια παραγωγική κατοικία .

Εάν είστε σε καλή κατάσταση, πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές ή τα πειράματα, ώστε να μην προκύψουν ζητήματα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Οκτώβριος έρχεται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την υγεία, την υγιεινή και τον τρόπο που βλέπετε και είναι κατάλληλος για πρωτοβουλίες που σχετίζονται με ιατρικές εξετάσεις, γιατρούς, θεραπευτές, προπονητές κ.ο.κ.

Πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή δείτε έναν στυλίστα, αγοράστε ένα έργο τέχνης για το διαμέρισμά σας, δοκιμάστε μια νέα συνταγή!

Σεπτέμβριος 2017

Τον Σεπτέμβριο του 2017 οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου θα βρεθούν σε μια κατάσταση που θα χαρακτηρίζεται από ένα ακραίο επίπεδο δυναμισμού. Το θέμα είναι ότι η Σελήνη, ο βασικός σας πλανητάρχης, θα κατέχει δεσπόζουσα θέση στην ουράνια ζώνη επειδή η ενέργεια της θα είναι στη μέγιστη ένταση της. Συγκεκριμένα για σας, όλα αυτά θα οδηγήσουν σε ευκαιρίες, σε έναν ολόκληρο ωκεανό δυνατοτήτων, που θα πρέπει, ωστόσο, να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να διανείμετε σωστά τους πόρους σας, επενδύοντας μόνο στις πιο σημαντικές κατευθύνσεις. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά δεν προβλέπονται δραματικές προκλήσεις, ειδικά αφού ο "ουράνιος ηγέτης" του στοιχείου σας, ο Ήλιος, θα σας βοηθήσει σε μια δύσκολη κατάσταση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό. Όσον αφορά τις εξελίξεις που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν στο "ρομαντικό μέτωπο", εδώ θα ήταν λογικό να επικεντρωθείτε στα δικά σας συναισθήματα, στα θέλω σας. Θα υπάρχει πίεση των συναισθημάτων, αν και, φυσικά, τα πάντα είναι σχετικά. Δεν πρέπει να επιτρέπετε καταστάσεις στις οποίες μετράνε μόνο μερικά συναισθήματα. Λίγος ορθολογισμός δεν θα βλάψει, ειδικά επειδή θα συναντήσετε πτυχές που θα απαιτήσουν μια συντονισμένη ανάλυση. Αλλά θα το συζητήσουμε λεπτομερέστερα παρακάτω, τώρα είναι απλά σημαντικό να καταλάβετε ότι θα έχετε την ευκαιρία ήδη στην αρχή της σεζόν να κάνετε μια φωτεινή και επιτυχημένη εκκίνηση. Παρόλο που η θέση της Αφροδίτης συνεπάγεται κάποια πιθανότητα αποτυχίας, είναι σωστό να επισημάνουμε ότι αυτή η πιθανότητα θα υπάρξει μόνο αν αρχίσετε να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Αν αποφασίσετε να παραιτηθείτε από τις φιλοδοξίες σας, εάν ξεχάσετε τον λόγο για τον οποίο προχωράτε, προς τους στόχους σας. Σε περίπτωση τέτοιας εξέλιξης, εξασφαλίζεται μια κατάρρευση, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ευνοϊκό ρεύμα για ένα πλοίο χωρίς πορεία.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το μέτωπο εργασίας θα φέρει, όπως ήδη αναφέρθηκε, ευκαιρίες  από τις οποίες θα πρέπει να επιλέξετε την πιο κερδοφόρα επιλογή. Μην διστάσετε να απορρίψετε προσφορές, μην φοβάστε να προσβάλλετε τους συναδέλφους σας, επειδή οι ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα πράγμα, αλλά η επιτυχία της επιχείρησής σας είναι κάτι άλλο εξ ολοκλήρου. Φυσικά, δεν πρέπει να κατεβείτε σε έναν καταφανή υλισμό, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσετε ποιος είναι ο στόχος της δραστηριότητάς σας. Ζυγίστε τις πιθανότητές σας και, εάν είναι απαραίτητο, επιβραδύνετε λίγο, επειδή θα έχετε το χρόνο. Η ιδανική παραλλαγή θα είναι η βοήθεια από τους συναδέλφους που πραγματικά εμπιστεύεστε. Αυτή τη στιγμή η ομαδική εργασία θα είναι πιο παραγωγική σε κάθε περίπτωση. Εάν δεν έχετε  δική σας επιχείρηση, το Σεπτέμβριο του 2017 θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι είναι μια πολύ εύκολη και ειρηνική στιγμή, υπό την έννοια ότι οι περιστάσεις δεν θα βάζουν δύσκολες επιλογές ενώπιόν σας. Θα έχετε επίσης πολλές ευκαιρίες, θα κερδίσετε μόνο. Αν και, αυτή είναι μια πτυχή που θα είναι μοναδική σε κάθε περίπτωση. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι η θέση της Αφροδίτης είναι αρνητική. Αυτό σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στα εγωιστικά κίνητρα. Εκτός από αυτό, δεν πρέπει να συγχέουμε συναισθήματα με καθαρά επιχειρηματικές πτυχές. Όλα αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν στις πιο δυσμενείς συνέπειες, οπότε προσέξτε.

Το "ρομαντικό μέτωπο" θα μπορούσε εύκολα να είναι μοιραίο για τον Ταύρο τον Σεπτέμβριο του 2017. Στο τέλος της πρώτης δεκαήμερης περιόδου, υπάρχει η πιθανότητα να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες καταστάσεις, οι οποίες πιθανότατα θα σας έφερναν μαζί με το άτομο που θα καλέσετε αργότερα ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ. Ομοίως, στο τέλος του μήνα, θα μπορούσαν να υπάρξουν εξελίξεις που είναι σημαντικές για την οικογένειά σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι η γέννηση ενός παιδιού ή ένας γάμος. Παρεμπιπτόντως, σε αυτό το θέμα ο Σεπτέμβριος θα είναι μια ευνοϊκή στιγμή για έναν γάμο, οπότε δεν θα πάει στραβά προγραμματίζοντας ένα τέτοιο γεγονός για την έναρξη της φθινοπωρινής σεζόν! Σε γενικές γραμμές, τόσο οι μοναχικοί όσο και οι παντρεμένοι Ταύροι θα έχουν ένα πλεονέκτημα. Αρκετά αστέρια προβλέπουν μια ειρηνική και επιτυχημένη εποχή. Οι προκλήσεις θα μπορούσαν να σχετίζονται μόνο με την επίλυση διαφόρων εξωτερικών συγκρούσεων, όχι εντός της οικογένειας. Και εδώ είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τη θέση της Αφροδίτης. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτρέπετε σε άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Διαχωρίστε σαφώς την οικογένεια και όλα όσα βρίσκονται έξω από αυτήν, αλλιώς, το τέλος του μήνα μπορεί να μην είναι τόσο θετικό.

Αύγουστος 2017

Το ταξίδι της ψυχής σας είναι αρκετά βαθύ αυτή τη στιγμή. Πετάξτε οποιεσδήποτε αντιλήψεις ότι δεν είστε αρκετά καλοί σε κάτι ή ότι είτε όχι αρκετοί για να προχωρήσετε με τις δικές σας προσπάθειες και επεκτατικές διαδρομές. Γιατί επιτρέπετε στον εαυτό σας να χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς; Ειδικά στη δουλειά σας; Είναι καιρός να παραδοθείτε και να δείτε τον εαυτό σας ως ένα πραγματικό πνευματικό ον. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ένα δύσκολο έργο για σας στην αρχή, αλλά θα γίνεται όλο και πιο εύκολο καθώς ο μήνας συνεχίζεται. Ο Ερμής θα είναι οπισθοδρομικός στην Παρθένο, επίσης ζώδιο της γης. Μπορεί να νιώσετε μια ρυμούλκηση μεταξύ των δικών σας χωρικών αναγκών και της πνευματικής συνδεσιμότητας. Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για να στείλετε την εστίασή σας σε κάτι που πραγματικά σας ενδιαφέρει! Λεμόνι, Λεμονόχορτο, Σιτάρι, Νομισματοκοπείο, Νάρκισσους, Σπανάκι, Άγιος Βασίλειος και Φασκόμηλο είναι σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Είστε δοκιμασμένοι σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν τον τομέα. Μπορεί να υπάρχει πηγή έντασης με μια εξουσία στην σφαίρα εργασίας. Μπορεί να χρειαστεί να βρείτε τη δική σας σταθερή πηγή ροής και χρησιμοποιώντας τα έργα σας μπορεί να δημιουργήσετε μια καλύτερη έξοδο για εσάς. Αν βρίσκεστε στον τομέα της επικοινωνίας, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάμψετε. Μπορεί να υπάρχουν φορές που βρίσκεστε σε διαρκή σύγκρουση με μια ομάδα ανθρώπων. Αυτός μπορεί να είναι ο χρόνος για την ευθυγράμμιση των δυνάμεων και για να καθορίσετε το ταξίδι σας προς ένα κοινό ενδιαφέρον.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Οι εκλείψεις αυτού του μήνα μπορεί να σας φέρουν κοντά σας κάποιον εντελώς αντίθετο από σας. Μπορεί να νιώθετε σαν να μην έχετε κανένα άλλο άτομο στη ζωή σας που σας έκανε να νιώσετε έτσι, αλλά δεν μπορείτε να το εντοπίσετε. Μπορεί να είναι μια σχέση αγάπης-μίσους, ή κάτι τόσο βαθύ και έντονο που δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Οι άνθρωποι στη ζωή σας τώρα έχουν σκοπό να σας οδηγήσουν στην υψηλότερη σφαίρα της ύπαρξής σας και πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να ανοίξει τις καινούργιες δυνατότητες στο μυαλό σας. Μπορεί να επεκτείνετε την οικογένειά σας και να προσθέσετε ένα επιπλέον μέλος. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του γάμου ή της μακροπρόθεσμης δέσμευσης. Θυμηθείτε ότι οι συγκρούσεις σας αναγκάζουν να μεγαλώνετε!

Αφθονία / Οικονομικά - Υπάρχει όφελος σε αυτό το μήνα καθώς περπατάτε το δρόμο προς την επανευθυγράμμιση. Ίσως να είχατε φέτος πολλά γιγαντιαία έξοδα που σας έφεραν πίσω στον κύκλο του χρέους. Η οπισθοδρόμηση του Ερμή μετά τις 12 Αυγούστου θα σας βοηθήσει να επανέλθετε στο οικονομικό σχήμα ή τουλάχιστον να σας ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον εαυτό σας. Η εξοικονόμηση πριν από τις δαπάνες είναι η καλύτερη τακτική για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μην έχετε οποιαδήποτε παρόρμηση κατανάλωσης, ειδικά μέσω των ηλεκτρονικών αγορών. Κόψτε τις σπατάλες για λίγο, τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Υγεία- Μπορεί να εξευγενίζετε κάτι ή να σμιλεύετε αυτό το μήνα. Η ευθυγράμμιση με τον Άρη καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα με τη δική σας ζωδιακή χώρα έχει σκοπό να σας περάσει από έναν τοίχο. Αυτό είναι ένα βήμα που πρέπει να κάνετε μόνοι σας. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε λίγο άβολα στην αρχή, αλλά κάθε ευπάθεια θα σας φέρει καλύτερη σύνδεση με το μυαλό και το σώμα σας. Προσεκτική αλλαγή στη διατροφή σας και τον μυϊκό τόνο θα σας βοηθήσει αυτό το μήνα. Μπορεί να δείτε μια σταδιακή στροφή, τίποτα δεν είναι δραστικό αυτή τη στιγμή.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Αυτό το μήνα ο αστεροειδής Pallas Athene συνεργάζεται με πολλούς από εσάς για να οργανώσετε, να επαναξιολογήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας. Ίσως χρειαστεί να εξετάσετε πλήρως τις οργανωτικές σας τεχνικές. Μπορεί να βρεθείτε σε διαρθρωμένες συζητήσεις ή ακόμα και να σκεφτείτε να αλλάξετε την κατοικία σας ή να σκεφτείτε ένα έργο κατασκευής. Η παλλάδα είναι σε ένα υγιές τρίγωνο με τον Ερμή σε οπισθοδρόμηση, οπότε αν χρειαστεί να εργαστείτε σε ένα λογιστικό θέμα, αυτός είναι ο τέλειος μήνας του έτους για να βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη. Αυτός είναι ο μήνας για να εκπονήσετε τα σχέδιά σας.

Ιούλιος 2017

Η αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια των τελευταίων εβδομάδων συνεχίζεται στις αρχές του μήνα. Ωστόσο, η ευθυγράμμιση του Ήλιου και του Άρη από τις 20 Ιουλίου μπορεί να είναι πολύ ζεστό θέμα για να το χειριστείτε αν συνεχίσετε να φορτίζετε τον εαυτό σας με θυμό. Θα πρέπει να δείξετε περισσότερο αυτοέλεγχο και ταπεινότητα.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με την Αφροδίτη σας από τις 20 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου δίνει τη δύναμη της προσωπικής έκφρασης που σας βοηθά να προωθήσετε τον εαυτό σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι, υπερήφανοι και ενθουσιώδεις. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να πραγματοποιήσετε πραγματική πρόοδο με τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς όπως τη δουλειά, τις σχέσεις και τους μακροπρόθεσμους στόχους.

Το νέο φεγγάρι στις 23 Ιουνίου επεκτείνει την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση σας μέχρι το νέο φεγγάρι της 23ης Ιουλίου. Αυτή είναι μια φάση τέλεια για να μοιράζεστε φωτεινές ιδέες και να κάνετε σχέδια. Κοιτάξτε θετικά τις ευκαιρίες για νέες εταιρικές σχέσεις ή επιχειρηματικές προτάσεις. Οι νέες επιχειρήσεις ξεκινούν καλύτερα πριν από την πανσέληνο της 8ης Ιουλίου.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 5 έως 12 Ιουλίου αυξάνει τον φόρτο εργασίας σας με περισσότερες ερωτήσεις και χαρτιά. Ο ταραχώδης ρυθμός και η υπερφόρτωση πληροφοριών μπορεί να οδηγήσει σε νευρική ένταση. Ζητήστε βοήθεια όταν λαμβάνετε σημαντικές αποφάσεις, κάνετε επιχειρηματικές συναλλαγές ή υπογράφετε συμβόλαια. Να είστε πιο ευαίσθητοι και υπομονετικοί για να αποφύγετε συγκρούσεις που πιθανώς δεν θα κερδίσετε έτσι κι αλλιώς

Ο Άρης από 19 Ιούλη έως τον Αύγουστο στις 6, δημιουργεί μια συσσώρευση ενέργειας και μια ισχυρή ανάγκη να εκφραστείτε με επιθετικό τρόπο. Για να αποφύγετε τις συγκρούσεις, απελευθερώστε το θυμό σας και την απογοήτευσή σας μέσω άσκησης, αθλητισμού ή αυτοελέγχου. Τα προβλήματα σχέσεων θα προκύψουν εάν είστε υπερβολικά ισχυροί.

Το διάστημα από τις 20 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης λόγω προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, συνήθως άνδρες, αφεντικά κλπ. Το εγώ σας βρίσκεται υπό πίεση από άλλους, Προκλήσεις θα αφθονούν. Η επιτυχία αυτού του τεστ θα σας δώσει εμπιστοσύνη και ικανοποίηση.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη από τις 20 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου συνδυάζει την ανταγωνιστική επιρροή του Ήλιου και του Άρη. Η προκύπτουσα επιθετική ενέργεια πρέπει να καίγεται με εποικοδομητικό τρόπο, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες. Εάν αυτή η καυτή ενέργεια επρόκειτο να δημιουργηθεί στο σώμα, τότε θα απελευθερωνόταν αυθόρμητα χωρίς έλεγχο. Εφαρμόστε μια θετική μορφή δραστηριότητας. Προτιμάται η σωματική δραστηριότητα, αλλά ο εγκέφαλος μπορεί επίσης να κάψει πολύ ενέργεια.

Το νέο φεγγάρι της 23ης Ιουλίου μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας και τα νεύρα σας. Τα ενοχλητικά μικρά πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι θα φαίνονται πιο ενοχλητικά από το συνηθισμένο.

Από 25 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου φεύγει λόγω Άρη η κοινή λογική που απαιτείται για την αποφυγή των διαφωνιών και των συγκρούσεων. Ενδέχεται ακόμα να αισθάνεστε ενοχλημένοι, αλλά τώρα μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα με το συναίσθημά σας. Με τη θετική σκέψη μπορείτε να διοχετεύσετε πιο εύκολα την ενέργειά σας προς τις εποικοδομητικές εξόδους.

Η Αφροδίτη από τις 30 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου αυξάνει την επιθυμία σας για αγάπη. Αυτή η ειρηνική επιρροή μαζί με την ορθολογική διαμετακόμιση του Ερμή θα μειώσουν σημαντικά κάθε επιθετικότητα που εξακολουθείτε να νιώθετε από τη σχέση του Ήλιου με τον Άρη. Στην πραγματικότητα, αυτός ο συνδυασμός είναι καλός για πολύ μεγάλη κοινωνικότητα.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος είναι εξαιρετικό διάστημα για να μεταφερθείτε στη ζώνη άνεσής σας στις περισσότερες περιοχές της ζωής σας, αλλά συχνά ξεφεύγετε από αυτήν σε πνευματικό επίπεδο. Είστε υποχρεωμένοι να μάθετε πολλά και να συλλέγετε νέες πληροφορίες και ενδιαφέροντα αυτό το μήνα. Στην πραγματικότητα, είστε πρόθυμοι να αναλάβετε νέα έργα και να βρείτε νέες και πρωτότυπες ιδέες. Θέλετε να είστε οι πρώτοι που ξέρετε.

Βοηθός σας για ένα μεγάλο μέρος του μήνα είναι η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, κινείται προς το ζώδιό σας από την 6η του μήνα και μετά. Αυτό βοηθά και σας βάζει στην κορυφή του προσωπικού σας παιχνιδιού. Οι άνθρωποι έλκονται από τη φυσική γοητεία σας και εκτιμούν τις ιδιότητες που εμφανίζετε πιο φυσικά.

Οι εργασίες, τα χρήματα και τα επιχειρηματικά θέματα μπορούν να πάρουν μια ωραία μικρή ώθηση στις 2-3, και από την 9η, η εμπιστοσύνη σας στην δουλειά ή τις υπηρεσίες σας αυξάνεται.

Ο Δίας κινείται κατευθείαν στην 9η, ταυτόχρονα με την Πανσέληνο που συμβαίνει στον τομέα της οικειότητας που κυβερνάται από τον Δία. Αυτές οι επιρροές μπορούν να δείχνουν μια δραματική ή μεγάλη αποκάλυψη για τα συναισθήματά σας, για μια σχέση ή για το χρήμα. Ο Δίας είναι επί του παρόντος ένας φιλοξενούμενος στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας, και αυτοί οι τομείς της ζωής μπορούν να δείξουν κάποια κίνηση προς τα εμπρός. Καθυστερεί την άνοδο, αυξάνεται η εμπιστοσύνη και αυξάνεται η αίσθηση ευεξίας. Ήρθε η ώρα να συνεχίσετε τους στόχους σας για την υγεία και την εργασία με περισσότερο ενθουσιασμό και να βελτιώσετε την καθημερινή ζωή, τις ρουτίνες και τις συνήθειες σας.

Μια αντίθεση Ήλιου/Κρόνου στις 14-15 μπορεί να επιβραδύνει τα πράγματα και να παρουσιάσει ένα εμπόδιο, ενδεχομένως με τη μορφή μιας τράπεζας ή ενός εταίρου, που προφανώς σας θέτει πίσω. Ωστόσο, οι προσπάθειές σας να πετύχετε ή να βελτιώσετε και να ενισχύσετε την κατάστασή σας μπορεί να σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, οπότε βγαίνετε νικητές οπωσδήποτε. Η κατοχή μπορεί να είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να προσέξετε σε στενές σχέσεις. Στόχος είναι να είστε ώριμοι και συντηρητικοί με χρήματα και πόρους τώρα. Η αναδρομική πορεία του Ποσειδώνα την επόμενη μέρα ενδέχεται να προκαλέσει μια ομίχλη πάνω σε μια φιλία προς το παρόν.

Από τις 6-21, ο Ερμής στον τομέα των πόρων σας είναι πολύτιμος για τη λογική σκέψη που εφαρμόζεται στα χρήματα, το εισόδημα και τα τιμαλφή.

Ο Άρης σας παρακινεί να μάθετε, να τροφοδοτείτε την περιέργειά σας, να συνδεθείτε με άλλους, να ξεφύγετε και να γίνετε ενεργός στη γειτονιά σας ή με γνωστούς από τις 4 Ιουνίου. Στις 21, τόσο ο Ήλιος όσο και ο Ερμής μετακινούνται στον τομέα των επικοινωνιών σας και στη συνέχεια ενώνουν τις δυνάμεις τους και μπορεί να υπάρξει περαιτέρω αύξηση δραστηριότητας και προσοχής σε αυτά τα πράγματα. Η Νέα Σελήνη στις 23 προσθέτει καύσιμα στη φωτιά και η ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Άρη στην 28η επεκτείνει περαιτέρω αυτό το μοτίβο. Συμμετέχετε, διανοητικά αιχμηρά και σε εγρήγορση, και είστε έτοιμοι να μιλήσετε για πολλά  πράγματα στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου. Μπορεί να έχετε μια καθυστερημένη συζήτηση τώρα. Μπορούν να έρθουν νέα που ανοίγουν τις πόρτες. Οι σχέσεις με τα αδέλφια, την οικογένεια, τους συμμαθητές και τους γνωστούς μπ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, σας αναπτύσσεται η επιθυμία για περαιτέρω διεύρυνση των πνευματικών σας...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ξεκινάει για εσάς μια περίοδος, κατά την οποία, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν στην ερωτική σας ζωή, αλλά και...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάίος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η διέλευση του Ουρανού απο τον έβδομο οίκο σας φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακές διαφορές, που αφορούν κυρίως σε...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η περίοδος που ξεκινάει για εσάς, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, εφόσον φυσικά βοηθούν...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας αλλαγές, κυρίως στο οικογενειακό σας περιβάλλον,...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ριζικές αλλαγές αναμένεται να δεχτεί η καθημερινότητά σας,ενώ είναι πιθανό να αλλάξει ακόμα και η συμπεριφορά σας....