Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάρτιος 2017

Η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη θα σας δώσει άφθονη ενέργεια και τον ενθουσιασμό για το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου του 2017. Τα ζητήματα που αφορούν όλους τους τομείς της ζωής σας πρόκειται να έχουν εύνοια και η επιτυχία θα είναι πολύ ευκολότερο να επιτευχθεί ό, τι πριν. Ισχυρή και σέξι επιρροή από τον Άρη θα δώσει ένα ακόμα μεγαλύτερο boost στην αυτοπεποίθηση και την πρωτοβουλία. Αυτός είναι ο καλύτερος μήνας εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να πάρετε αυτό που θέλετε ή να ξεκινήσετε ένα σημαντικό νέο έργο.

Η καλή ενέργεια που ξεκίνησε στις 26 Φεβρουαρίου και την ηλιακή έκλειψη θα συνεχίσει τη θετική επιρροή της για άλλους έξι μήνες, αλλά θα είναι ισχυρότερη μέχρι την 27 Μαρτίου και την Νέα Σελήνη . Αυτή η έκλειψη σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αντλώντας από το Θεό τα άφθονα ταλέντα σας. Μπορείτε να προσβλέπετε σε διαρκή αποτελέσματα, ιδίως στις σχέσεις, εφ 'όσον παραμείνετε ταπεινοί και ευγνώμονες σε μια ανώτερη δύναμη .

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Φεβρουάριο 25-Μάρτιο 4 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ ευεργετικό διάστημα, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι και έντονα αγχωτικές, θα έχετε πολλά να κάνετε, καθώς μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να διαταραχθεί η σχέση σας με κανέναν, αλλά μόνο μέσα από σκληρή δουλειά. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, να ανανεώσετε παλιές φιλίες ή να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 8 Μαρτίου δίνει μια τεράστια αύξηση της κίνησης προς νέες κατευθύνσεις. Θα πρέπει να αισθάνεστε μια ισχυρή ώθηση να πάρετε αυτό που θέλετε, ανεξάρτητα από το τι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν. Είστε πολύ πιο σθεναροί απ 'ότι συνήθως και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει διαφωνίες ή σύγκρουση με τους άλλους λόγω της επιθυμίας σας να κερδίσετε με κάθε κόστος. Η σωματική δραστηριότητα είναι ιδιαίτερα ευνοημένο πεδίο και είναι ιδανική περίοδος ενέργειας για να ξεκινήσετε ένα σπορ που θα σας προσφέρει καλή σωματική κατάσταση.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας από 30 Μάρτη φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη και περισσότερη αλληλεπίδραση και επικοινωνία με τους ανθρώπους. Θα έχετε ανάγκη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους σε κάποιες περιπτώσεις, κάτι που ίσως να σας φέρει δυσκολίες με ανθρώπους που έχουν μάθει να τους κολακεύουν. Από την άλλη όμως αυξάνεται πολύ η διανοητική σας δημιουργικότητα, αλλά και η δυνατότητά σας να φλερτάρετε με έξυπνο τρόπο.

Ο Άρης σε εξάγωνο  με τον Ποσειδώνα από 23 - 30 Μάρτη  αυξάνει αισθησιακά τις επιθυμίες σας κάνοντας αυτό το διάστημα μια ιδανική στιγμή για τον έρωτα. Η μυστικιστική γοητεία σας θα προσελκύσει τους ανθρώπους περισσότερο σε αρμονία με το επίπεδο της πνευματικής ανάπτυξης και μπορείτε να βρείτε ακόμη και την αδελφή ψυχή σας. Έχετε άφθονη καταπραϋντική και θεραπευτική ενέργεια να μοιραστείτε με τους άλλους  και θα πρέπει να μην αισθάνεστε καμία ενοχή για οποιαδήποτε ώθηση στο εγώ σας. Μια ισχυρή αίσθηση σας για το τι είναι σωστό και αληθινό θα σας καθοδηγήσει στις ενέργειές σας.

Φεβρουάριος 2017

Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουάριου του 2017 απαιτεί μια συντηρητική προσέγγιση σε όλους τους τομείς, λόγω της αυξημένης διανοητικής σύγχυσης. Οι προοπτικές σας είναι καλύτερες όσο περνάει ο μήνας, με αποκορύφωμα την 26 Φεβ και την ηλιακή έκλειψη. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τα τυχερά αστέρια σας επειδή η καλή τύχη θα μείνει μαζί σας μέχρι τον Αύγουστο του 2017.

Η 28η Ιανουαρίου με την Νέα Σελήνη επεκτείνει τις συνθήκες πειραματισμού αλλά και αστάθειας μέχρι τέλη Φεβρουαρίου με την ηλιακή έκλειψη. Αυτό μπορεί να προσθέσει κι άλλο βάρος στην πίεση που αισθάνεστε στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή . Αν είστε αναγκασμένοι να κάνετε αλλαγές ή συμβιβασμούς, τότε η καλύτερη στιγμή για να γίνει αυτό είναι από την αρχή του μήνα έως 10 Φεβρουαρίου με την Σεληνιακή έκλειψη. Ο Ιανουάριος Νέα ίδιο φεγγάρι το πλανητικό σκηνικό φέρνει εστίαση σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη ζωή, στην αγάπη σας ή στην οικονομική σας κατάσταση. Θα χρειαστεί να είστε πολύ συγκροτημένοι για να μην έχετε Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 6 έως 14 Φεβ μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και σκληρά λόγια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να μην βλέπετε συνέχεια το χειρότερο σε όλα και όλους. Κακά ένστικτα και έλλειψη κρίσης σημαίνουν ότι θα έχετε εσφαλμένη ερμηνεία για ανθρώπους και καταστάσεις. Σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις θα πρέπει να προγραμματιστούν για αργότερα μέσα στο μήνα. Ζητήστε επαγγελματική συμβουλή αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 7 Φεβρουαρίου έως τις 28 δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, περηφάνια και ενθουσιασμό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο σε όλα τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς, την εργασία, τις σχέσεις και την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

Η 26η Φλεβάρη με την Ηλιακή Έκλειψη θα σας φέρει σημαντικές, αλλά θετικές ανακατατάξεις στην ζωή σας. μην ξεχνάτε ποτέ ότι ο φόβος που φέρνουν οι Εκλείψεις είναι συλλογικός και όχι προσωπικός. Το λέμε αυτό γιατί συνήθως ο Ταύρος επηρεάζεται αρκετά από τις κοινές παραδοχές, οπότε αν υπάρξει ένα κλίμα φόβου θα σας παρασύρει κι σας, ενώ η Έκλειψη προσωπικά για εσάς θα έχει καλά αποτελέσματα μέχρι και τον Αύγουστο, ειδικά σε ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Φεβρουάριο 25-Μάρτιο 4 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ απασχολημένο διάστημα, με πολλές επαφές  αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι ευεργετικές, καθώς μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να διαταραχθεί η εικόνα σας και η δύναμή σας από κανέναν. Γενικά αυτός ο μήνας θα κυλήσει για εσάς δυνατά και αισιόδοξα, ενώ θα σας επιτρέψει να έχετε επιτυχία στην αγάπη, ειδικά από την στιγμή που η Αφροδίτη θα εισέλθει στις 3 του Φλεβάρη στον Κριό, αναζωογονώντας παλιούς και σταθερούς δεσμούς, αλλά και συμφιλιώνοντάς σας με το παρελθόν

Ιανουάριος 2017

Για Ιανουάριο του 2017 οι προβλέψεις μας λένε ότι αυτός ο μήνας είναι προμήνυμα ότι η έμφαση θα δοθεί στην καριέρα σας, την επαγγελματική σας ζωή και τους στόχους. Οικογένεια και σχέσεις σας δημιουργούν ανησυχίες, επίσης, θα είναι ενεργός αυτός ο τομέας με δύσκολο τρόπο λόγω του ανάδρομου Ερμή.

Η οικογένειά σας θα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική σε δραστηριότητες που αφορούν την καριέρα σας. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο σπίτι με σημαντικές αποκαταστάσεις και ανακαινίσεις.

Το ωροσκόπιο σας προβλέπει ότι ο Ιανουάριος του 2017 θα σας κρατήσει σε εγρήγορση. Θα πρέπει να είναι ρεαλιστική και αποφασιστική η στάση σας για να αντιμετωπίσετε τις ταραχώδεις αλλαγές στη ζωή σας.

Οι Ταύροι πρέπει να είναι πιο ευέλικτοι και να χρησιμοποιούν την κοινωνική νοημοσύνη τους για να επιτύχουν τους στόχους τους. Αυτή δεν είναι η στιγμή να είστε αλαζονικοί ή υπερβολικά ανεξάρτητοι.

Αυτόν τον μήνα προβλέπεται ότι θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον της σταδιοδρομίας σας. Οι ευχάριστες αλλαγές μπορεί ταυτόχρονα να περιλαμβάνουν την αλλαγή της κατοικίας.

Οι Ταύροι που αναζητούν απασχόληση θα είναι επιτυχημένοι προς το τέλος του Ιανουαρίου 2017. Η επιτυχία στην καριέρα όχι μόνο θα σας δώσει συναισθηματική ικανοποίηση, αλλά και θα ενισχύσει τις προοπτικές της οικογένειας. Η οικογένειά σας είναι σταθερά κοντά σας στην επαγγελματική ζωή και ευνοεί τα επιτεύγματα.

Κατά τον Ιανουάριο 2017, τα αστέρια είναι καλοπροαίρετα προς Ταύρος, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα μέσα προκειμένου να πετύχουν: συμφέρουσες περιστάσεις, υποστήριξη από τους φίλους ή μια ομάδα, προστασία από τους ανωτέρους ή τις αρχές.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταλήξετε σε ένα καλό σχέδιο και οι πόρτες θα ανοίξουν. Τώρα που έχουμε αναφέρει σχέδια: να προσπαθήσετε να θέσετε σαφείς και εφικτούς στόχους!

Κατά τον Ιανουάριο του 2017, το παροιμιώδες πρακτικό πνεύμα για τον Ταύρο θα μπορούσε να μειωθεί, αφήνοντας σας θήραμα σε φαντασιώσεις, στον ιδεαλισμό, και την έλλειψη ορίων. Η επιτυχία είναι πιο πιθανό να έρθει το δρόμο σας κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκαημέρου του μήνα.

Οικονομικά, τα πράγματα αρχίζουν να ηρεμούν σιγά-σιγά, αλλά ίσως πρέπει ακόμα να ασχοληθείτε με ορισμένα ζητήματα χρεών κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του μήνα.

Ταύροι, όλες οι μεγάλες οικονομικές αλλαγές και οι επενδύσεις θα πρέπει να αναβληθούν μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου 2017. Ο ανάδρομος Ερμής, κατέχει τα ηνία σας μέχρι το δεύτερο μισό του μήνα. Θα είναι πρακτικά και υλικά αδύνατον να έχετε μέχρι τότε επιτυχία σε οικονομικά θέματα.

Τα κέρδη για το ζώδιο του Ταύρου τον Ιαν 2017 υποστηρίζονται από την οικογένεια, άρα έχουν εύνοια οι οικογενειακές επιχειρήσεις, αλλά και ό,τι σχετίζεται με το εξωτερικό θα είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο πεδίο. Να σκέφτεστε δυο και τρεις φορές πριν κάνετε πράξη κάποια σας απόφαση ή επιθυμία .

Οι πλανητικές ενέργειες δείχνουν ότι οι οικογενειακές σχέσεις και οι κοινωνικές δραστηριότητες είναι σταθερές. Οι σχέσεις αγάπης τείνουν να είναι πιο σεξουαλικά παθιασμένες από ό, τι ρομαντικές. Ίσως ακόμη και να πάρετε την απόφαση να αποκτήσετε ένα μωρό αυτό το μήνα. Σχεδόν όλο τον Ιανουάριο (μεταξύ 3 και 28), ο Άρης - κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων - είναι στην επίδραση της Αφροδίτης, του πλανήτη της αγάπης και της καλής κατανόησης, που είναι και κυβερνήτης σας. Περισσότερο από αυτό, ο Άρης και η Αφροδίτη είναι στον Οίκο της Τύχης σας, που ευνοεί τις ελπίδες και τα σχέδια για το μέλλον, την κοινωνική προσαρμογή και την ψυχαγωγία .

Υπό αυτές τις συνθήκες, μια ευτυχισμένη περίοδος έρχεται αυτόν τον μήνα και όμορφες στιγμές είναι στον ορίζοντα, ο Ιανουάριος ικανοποιεί τις προσδοκίες σας και φέρνει γεγονότα που θα σας κάνουν ευτυχισμένους.

Η υγεία και η ζωτικότητα θα είναι ισχυρές  για τον Ταύρο μέχρι την τέταρτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2017. Είναι καιρός να λάβει επαρκή διαλείμματα μετά την 20η του μήνα για να ξεκουραστείτε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να πάτε διακοπές με τον σύντροφό σας. Αν μπορείτε να το κάνετε, γιατί ο Ιανουάριος είναι μια περίοδος ταραχώδης σε ό,τι έχει να κάνει με επαγγελματική δραστηριότητα, με λίγο χρόνο για απόλαυση.

Οι Ταύροι θα έχετε μεγάλη αντοχή κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, και ακόμη ένα σημαντικό πλεόνασμα ενέργειας. Το ηθικό είναι επίσης υψηλό, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία . Αλλά ίσως τείνετε να βιάζεστε σε κάποια πράγματα, να είστε πιο ανταγωνιστικοί, διεισδυτικοί, και αλόγιστοι από το συνηθισμένο, ίσως να βγείτε έξω από το ρυθμό της κανονικής ζωής σας με τον κίνδυνο να παρασυρθείτε σε υπερβολές ή ανισορροπία.

Δεκέμβριος 2016

Όπως αναφέρθηκε τον περασμένο μήνα, η νίκη είναι δική σας από τις αρχές Δεκεμβρίου 2016. Χρησιμοποιήστε την θετική σας ενέργεια και το σεξαπίλ για να πάρετε αυτό που θέλετε στην πρώτη εβδομάδα του μήνα. Υπάρχουν περισσότερες καλές στιγμές μπροστά, αλλά κάποια αρνητικότητα μπορεί να αρχίσει να παρεισφρέει στην ζωή σας μετά την πρώτη εβδομάδα.

Ο δυναμικός Πλούτωνας από τον φιλικό σας Αιγόκερω φέτος σημαίνει ότι είστε μέσα σε μία εσωτερική αναταραχή και μερικές μεγάλες δοκιμασίες του χαρακτήρα σας. Σας φέρνει ακραίες δυνάμεις, με τη μορφή των άλλων ανθρώπων και των περιστάσεων που σημαίνει ότι πρέπει να σηκωθείτε και να τολμήσετε συγκρούσεις εξουσίας με ανθρώπους και του ευρύτερου κύκλου σας  και τους πιο κοντινούς. Θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις  όχι μόνο με πρόσωπα κύρους, όπως ο νόμος και τα αφεντικά, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις.

Ο Κρόνος σε καλή διάθεση προς τους Ταύρους αντιπροσωπεύει μια στιγμή σταθερής προόδου, όπου επιπλέον υπομονή, αποφασιστικότητα και μια ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος επιτρέπουν μεγάλα επιτεύγματα. Θα είναι ισορροπημένη και εστιασμένη η δύναμή σας, και να δεν θα αποσπάται αυτόν τον μήνα η προσοχή σας από τους στόχους και τα σχέδιά σας. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα συναρπαστική φάση της ζωής σας, είναι πολύ σημαντικό αυτό το διάστημα του Δεκέμβρη επειδή εργάζεστε σκληρά για την οικοδόμηση ασφάλειας, βάζετε θεμέλια για τα επόμενα χρόνια.

Ο Δίας σε καλή σχέση με το ζώδιό σας από 23Οκτώβρη  - έως 26 Δεκέμβρη σας ενθαρρύνει να πάρετε περισσότερα από τη ζωή, να κυνηγάτε την εμπειρία περισσότερο, να θέλετε περισσότερη διασκέδαση. Προσέξτε, γιατί αυτή η τάση σας, ενώ είναι καλή, πιθανόν να σας φέρει σε αντιπαράθεση με κοντινούς σας ανθρώπους. Δεν θα πρέπει να περιμένετε σοβαρά προβλήματα από αυτή τη διάθεση του Δία, είναι περισσότερο ένα σημείο καμπής όπου θα προβληματιστείτε σχετικά με το τι έχετε και τι πρέπει πραγματικά να έχετε για να είστε ευτυχισμένοι.

Ο Δίας σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές του 2017 είναι μια εποχή συγκρατημένης επέκτασης. Μερικές ευκαιρίες για ανάπτυξη είναι πιθανό να σας προσφερθούν και μπορείτε να επιλέξετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να είναι στην καριέρα σας, μέσω επενδύσεων ή επιχειρηματικών συμφωνιών, ή στην προσωπική σας ζωή αλλά και σε θέματα που σχετίζονται με υλικά αγαθά ή με επιλογές σχέσης.

Το τετράγωνο Δία Πλούτωνα από 12 Νοεμ έως 9 Δεκ κορυφώθηκε πια. Θα σας κάνει να θέλετε να πετύχετε, σας δίνει ένταση επιθυμιών. Έχετε την τάση να φτάσετε στην κορυφή. Η επιτυχία, η δύναμη και η δυνατή επιρροή επάνω στους άλλους, όλα αυτά είναι δυνατά, αλλά χωρίς κάποια μέριμνα θα υπάρξει μια κάποια δυσκολία, ένα τίμημα που θα πληρώσετε αργότερα. Αδίστακτη αποφασιστικότητα, αυτό είναι το παράξενο δώρο του Δία στους Ταύρους για τον Δεκέμβριο. Αλλά θα πρέπει να την ελέγξετε, γιατί θα σας δημιουργήσει συνθήκες που αργότερα θα τις πληρώσετε.

Νοέμβριος 2016

Πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο τον μήνα αυτό και θα νοιώσετε απαλλαγμένοι από  πολλά βάρη και έγνοιες, δεν θα είστε επιπόλαιοι και θα προσέχετε, αλλά θα έρθουν και στιγμές που πραγματικά θα χαρείτε τα δώρα της ζωής. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, ένα νέο επαγγελματικό πεδίο θα ανοίξει στη ζωή σας. Θα έχετε πολλαπλές ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, αλλά κυρίως θα υπάρχει επαγγελματική ασφάλεια και σταθερότητα .

Παρά τις κάποιες φορές που θα δοκιμαστείτε αυτό το μήνα η συνολική εικόνα δίνει σίγουρα ένα καλό αποτέλεσμα. Σκέφτεστε περισσότερο για τους άλλους και είστε πολύ δοτικοί αυτό το μήνα. Αν κρατήσετε το εγώ σας υπό έλεγχο τότε πνευματικές ευλογίες σας περιμένουν αργότερα, μέσα στον Νοέμβριο του 2016. Μπορείτε να βρείτε ακόμη μία αληθινή αδελφή ψυχή σας.

Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Σεπτέμβρη 2016 - Ιανουάριος 2017 είναι που επηρεάζει έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του Ταύρου  λόγω του Ποσειδώνα σε φάση οπισθοδρόμησης. Έχει μια λεπτή αλλά θετική επίδραση στην προοπτική σας στη ζωή. Είναι πιθανό ότι θα αισθάνεστε περισσότερο συνδεδεμένοι με ένα πνευματικό τρόπο με τους φίλους και την οικογένειά σας, και θα βλέπετε τον εαυτό σας περισσότερο ωε ένα μέρος της ευρύτερης συλλογικής οικογένειας από ποτέ.

Ο Ήλιος απέναντι στο ζώδιό σας από 22 Οκτώβρη - 23 Νοέμβρη μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή, διότι το εγώ σας μπορεί να πάρει πιο δύσκολους δρόμος  ό, τι θέλετε. Ανταγωνιστές και εχθροί αντιτάσσονται στις προσπάθειες σας και θα αντιμετωπίσετε την εσωτερική ερώτηση  ποιοι είστε, έτσι πρέπει να αγωνιστείτε για να εκφράσετε την αληθινή ταυτότητά σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να χρειαστεί να μετριάσετε την αυτοπροβολή σας και να σκεφτείτε τι είστε πραγματικά και τι προσπαθείτε να επιτύχει, και αν μια όποια  επιλογή είναι η καλύτερη για εσάς.

Όμως και στις 12 Νοεμβρίου που ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη τα επαγγελματικά σας θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες και επιτυχίες, πιθανόν να αλλάξετε αντικείμενο και να εκτοξευθεί η καριέρα σας. Οικονομικά θα βελτιωθεί κατά πολύ η κατάστασή σας και θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα έχετε μια διερευνητική ματιά και θα καταλαβαίνεται το βάθος τν πραγμάτων έτσι θα πάρετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις.

Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά και θα είστε πολύ γοητευτικοί με πολλές γνωριμίες και φλερτ. Με τον σύντροφό σας θα ανανεώσετε την σχέση σας αν μπορεί να σας ακολουθήσει, διαφορετικά θα ανοίξετε τα πανιά σας σε άλλες περιοχές. Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά στο ζώδιό σας θα κάνετε έναν απολογισμό της πορείας σας, ερωτικά και επαγγελματικά και θα πάρετε καθοριστικές αποφάσεις. Θα ανοίξετε ένα σημαντικό προσωπικό μέλλον .

Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά  του Τοξότη θα οργανώσετε τα οικονομικά σας και θα θέσετε αυστηρούς όρους σε όσους σας εκμεταλλεύονταν, θα υπάρχει σταθερότητα και ασφάλεια πλέον στη ζωή σας.

Οκτώβριος 2016

Το πρώτο μισό του Οκτώβρη του 2016 είναι η καλύτερη στιγμή του μήνα για να γίνει σημαντικό έργο. Μπορείτε πάντα να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόσθετο ανταγωνισμό που φέρνει ο Άρης τον φιλικό σας Αιγόκερω, αλλά ο Ποσειδώνας θα κρατήσει τα όνειρά σας σε καλό δρόμο αυτόν τον μήνα, παρά την κριτική.

Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τώρα έως τον Ιανουάριο του 2017 είναι που επηρεάζει έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του Ταύρου, λόγω του Ποσειδώνα σε φάση οπισθοδρόμησης. Έχει μια λεπτή αλλά συνολικά θετική επίδραση στην προοπτική σας στη ζωή. Είναι πιθανό ότι θα αισθάνεστε περισσότερο συνδεδεμένοι σε ένα πνευματικό τρόπο με τους φίλους και την οικογένειά σας, να βλέπετε τον εαυτό σας περισσότερο ως ένα μέρος της ευρύτερης συλλογικής πραγματικότητα από ποτέ.

Ο Άρης σε τρίγωνο με το ζώδιό σας έως τις 13 Οκτ. δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, αυτοπεποίθηση και σεξουαλική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική σε άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια πιο ευνοϊκή στιγμή για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Σε όλες τις σχέσεις σας, στην αγάπη και την επαγγελματική σφαίρα, οι άνθρωποι είναι ζεστοί και αποζητούν την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη σας.

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας αυτόν τον Οκτώβρη αυξάνει τις επιθυμίες σας για αγάπη και στοργή, αλλά μπορεί να προκύψουν προβλήματα, εάν έχετε χαμηλότερα πρότυπα. Θα μπορούσατε να εισέλθετε σε μια νέα σχέση που δεν είναι προς το συμφέρον σας. Θα μπορούσε επίσης να είστε διατεθειμένοι να πιέσετε πάρα πολύ σκληρά, μέσω κτητικότητας το ταίρι σας με αποτέλεσμα την απογοήτευση από την απλήρωτη αγάπη. Αποφύγετε την έλλειψη πειθαρχίας, την έλλειψη σεβασμού και καταστάσεις υπερβολικής μέθης. Αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πέσετε σε ένα ξεφάντωμα δαπανών ή να ζητήσετε χάρες, ειδικά το δανεισμό χρημάτων.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, από την 1η Οκτωβρίου έως 3 είναι απλά τέλειο πεδίο για χαλάρωση και αφηρημάδα. Εκτός από φαντασιώσεις για το ιδανικό εραστή σας, μπορείτε να βάλετε το χέρι σας σε κάθε δημιουργική σχέδια στο πλαίσιο αυτής της επιρροής. Η αγάπη της ζωής σας θα επωφεληθεί από την αυξημένη ευαισθησία σας. Η σύνδεση με έναν σύντροφο σε πνευματικό επίπεδο, είναι πιο σημαντική, αν και κάποιου είδους ταντρικό σεξ θα είναι πιο απολαυστικό αυτή τη στιγμή.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από 8 - 13 Οκτώβριο αυξάνει αισθησιακά τις επιθυμίες σας κάνοντας αυτό το διάστημα μια ιδανική στιγμή για κάποιο ειδύλλιο . Η μυστικιστική γοητεία σας θα προσελκύσει τους ανθρώπους περισσότερο σε αρμονία με το επίπεδο της πνευματικής ανάπτυξης και μπορείτε ακόμη και να βρείτε το σύντροφο της ψυχής σας. Είστε ευαίσθητοι στις επιθυμίες των άλλων και θα απολαύσετε τις υπηρεσίες σε αυτούς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πράξεις ή φιλανθρωπίας με την ευρύτερη έννοια είτε σε ένα είδος απόλαυσης, σε ένα αισθησιακό μασάζ .

Σεπτέμβριος 2016

Πολύ σημαντικός ο Σεπτέμβριος για τους Ταύρους. Η δυναμική δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στην φιλική σας Παρθένο θα σας υπενθυμίσει ότι καμιά φορά οι κοινωνικές σχέσεις δεν φτάνει να είναι λαμπερές, πρέπει να έχουν και ουσία. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και γενικά ο Κρόνος σας αφορά και σας προβληματίζει με τις όψεις του όλον αυτόν τον μήνα, καθώς θέλει από εσάς να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, ακόμα κι αν πολλά γεγονότα της ζωής σας θέλουν να σας αποσπάσουν από τα σχέδιά σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή έως τις 21 του μήνα θα σας κάνει να θελήσετε μια γενικότερη αποτίμηση του παρελθόντος σας και θα σας επιτρέψει να βάλετε όρια σε μια αφόρητη νοσταλγία, η οποία ουσιαστικά στην παρούσα φάση σας πηγαίνει πίσω, αδικώντας το παρόν σας. η έλευση στις 23 του μηνός της Αφροδίτης στον πολικό σας Σκορπιό είναι τα μεγάλο γεγονός για τα ερωτικά σας θέματα – από τις 23 και μετά κινητοποιείται πολύ η λίμπιντο και αυξάνουν οι ευκαιρίες για ερωτική συνεύρεση με το ταίρι σας αλλά και για νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους. Το ότι ο Δίας από τις 9 του Σεπτεμβρίου περνάει στο καρμικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού θα σας κάνει να στρέψετε την προσοχή σας για όλο αυτό το διάστημα σε θέματα υγείας, στις σχέσεις σας με το δημόσιο, σε προσφορά ανιδιοτελούς χαρακτήρα προς τους άλλους. Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα έχουμε την Αφροδίτη να είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Άρη, κάτι που σηματοδοτεί ότι σε αυτές ακριβώς τις ημερομηνίες μπορεί να έχετε μια εκρηκτική νέα γνωριμία που να σας συναρπάσει.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, έτσι θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με το μέλλον σας και τις προοπτικές της καριέρας σας. Θα κάνετε σημαντικές κινήσεις για να ξεπεράσετε προβλήματα που σας καθυστερούσαν εδώ και καιρό και θα ισορροπήσετε τα οικονομικά σας. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη έτσι θα νοιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας. Επαγγελματικά θα μπορείτε να κάνετε πολλές ενέργειες για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.  Αισθηματικά θα είστε σε ρομαντική διάθεση και θα κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο θα έχετε διάθεση να ασχοληθείτε σοβαρά με τις υποχρεώσεις σας και να τις βάλετε σε μία σειρά προκειμένου να λύσετε κάθε ζήτημα. Οικονομικά θα επιδιώξετε την σταθερότητα και την βελτίωση . Με τον σύντροφό σας θα ισορροπήσετε την σχέση σας και θα κάνετε αυτοκριτική. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου θα έχετε νέες ιδέες και θα βλέπετε τα πράγματα με ένα περισσότερο ιδεαλιστικό τρόπο. θα σκεφτείτε με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα την αλλαγή σε κάποια επαγγελματικά θέματα και την τροποποίηση των σχεδίων σας. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα ασχοληθείτε με την αναμόρφωση των σχεδίων σας και θα κάνετε κινήσεις που θα βοηθήσουν την καριέρα σας. σε επίπεδο οικονομικό θα ρέπει να είστε επιφυλακτικοί με τις υποσχέσεις των άλλων. Αισθηματικά θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες και να δείξετε προσοχή στα προβλήματα του συντρόφου σας. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και θα μπορείτε να έχετε βελτίωση των οικονομικών σας και να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας.

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα έχετε διάθεση για κάποιο ταξίδι, αλλά και θα θέλετε να κάνετε αλλαγές στον χώρο σας και στις σχέσεις σας. Αισθηματικά θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα υπάρξει αρμονία. Μια τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο άγνωστο ίσως καταλήξεις σε σχέση. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα αισθάνεστε πολύ ευχάριστα και θα το μεταδίδεται στους γύρω σας. Η αισθηματική σας σχέση θα γίνει περισσότερο παθιασμένη και δυνατή. Κάποιο πρόσωπο από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας εκφράσει τα αισθήματά του. Επαγγελματικά θα έχετε μια πρόταση για νέα συνεργασία . Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα, θα ενδιαφερθείτε για την επίλυση οικογενειακών ζητημάτων και θα βρεθείτε με συγγενικά σας πρόσωπα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις πάνω σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Θα ρυθμίσετε ζητήματα εκκρεμοτήτων και θα κάνετε κινήσεις με προοπτικές. Αισθηματικά θα ανανεώσετε την σχέση με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι θα έχετε μια συνάντηση με φιλικό σας πρόσωπο που θα εκφράσει τα αισθήματά του.Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο, θα μπορείτε να προβάλλετε τα ταλέντα σας και τις δυνατότητές σας και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Οικονομικά θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα και θα έχετε την υποστήριξη ατόμων του στενού σας κύκλου. Αισθηματικά η σχέση με τον σύντροφό σας θα είναι αρμονική, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία. Κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας θα σας βοηθήσουν να είστε περισσότερο άνετοι. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, προσέξτε τα ξεκαθαρίσματα που θέλετε να κάνετε σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο και αποφύγετε τις υπερβολές. 

Ιούνιος 2016

Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν στα οικονομικά σας με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, θα υπάρξει βελτίωση και πιθανές νέες συμφωνίες ή ακόμη και κάποια τύχη που θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ωστόσο προσέξτε τις σπατάλες, θα μπορείτε βέβαια να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Ίσως να κάνετε μια επιτυχημένη αγοραπωλησία. Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στους Διδύμους που είναι και κυβερνήτης τους, θα έχετε σημαντική επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα είναι τέλειες και υποστηρικτικές. Έτσι θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας σε ανέλπιστο βαθμό. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου θα ομαλοποιήσετε τις οικογενειακές σας και φιλικές σας σχέσεις. Με κάποια άτομα του στενού σας κύκλου ίσως κάνετε κάτι μαζί που θα σας ευχαριστήσει και θα σας τονώσει ψυχολογικά. Με τον σύντροφό σας θα είστε σε απόλυτη αρμονία και πιθανόν να σκεφτείτε την συγκατοίκηση. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα σας απασχολήσουν οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες και θα προσπαθήσετε να τις τακτοποιήσετε για να απαλλαγείτε οριστικά. Κάποια οικονομικά σας σχέδια θα έχουν επιτυχία και θα βελτιώσετε τα έσοδά σας. Μια νέα συνεργασία που θα έχει και σημαντικές οικονομικές προοπτικές ίσως ξεκινήσει και θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ σίγουροι. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου θα ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον. Πιθανόν να κανονίσετε ένα ταξίδι σε νησί ή κοντά στην θάλασσα . Ακόμη στις 30 Ιουνίου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό και θα νοιώσετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σας σχέση. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα εξελιχθούν σε πολύ παθιασμένες ερωτικά σχέσεις. 


Μάιος 2016
Η εστίαση στις σχέσεις μεταφέρεται από τον περασμένο μήνα και παίρνει μεγάλες διαστάσεις. Δεν υπάρχουν τόσες πολλές διελεύσεις το Μάιο καθώς υπήρχαν τον περασμένο μήνα, αλλά είναι πολύ ευχάριστο αυτό το διάστημα. Οι τελευταίες εβδομάδες του μήνα είναι μια επιχείρηση με μακροπρόθεσμα σχέδια από τον Ποσειδώνα που μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Απολαύστε και χαλαρώστε!
Η Πανσέληνος της 22ης Απρ θα συνεχίσει την επικέντρωσή της στις σχέσεις, τουλάχιστον μέχρι την 6η του Μάη και την Νέα Σελήνη. Η γενέθλια πανσέληνος μπορεί πραγματικά να σας επηρεάζει για έναν ολόκληρο χρόνο, διότι παραμένει ενεργή στο ηλιακό διάγραμμα επιστροφή σας. Η εύρεση ισορροπίας θα είναι ένα μεγάλο θέμα, ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό, το σπίτι σας και την εργασία κ.λπ.
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από Απρίλιο 29 - Μάη 1 αυξάνει την ευαισθησία και την ικανότητα σας να διαβάζετε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις σας. Τυχόν διαισθητικές ή ψυχικές δυνατότητες θα ενισχυθούν στο πλαίσιο της παρούσας πνευματικής αλλαγής σας. Μεγαλύτερη κατανόηση και δεκτικότητα τόσο από εσάς όσο και από τους άλλους, σημαίνει ότι όλες οι σχέσεις σας θα επωφεληθούν από μια κοινή αντίληψη που μπορεί να είναι μη-λεκτική. Η Αφροδίτη στον από Απρίλιο 29- έως Μάιο 8 επιτρέπει την πλήρη έκφραση της αγάπης, της φύσης και της δημιουργικότητάς σας. Νιώθετε όμορφα και αυτό ακτινοβολείται με αποτέλεσμα να προσελκύσετε όμορφους ανθρώπους και πράγματα. Μια εξαιρετική στιγμή για την αγάπη και την στοργή, ξοδεύοντας χρόνο με τους αγαπημένους και απασχολούμενοι με την κοινωνικοποίηση και με τους φίλους. Η καλύτερη στιγμή του μήνα για ένα νέο ραντεβού .
Ο Ποσειδώνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας αυξάνει τη διαίσθησή σας, η οποία είναι πολύ χρήσιμη στις προσωπικές σχέσεις. Θα είστε σε θέση να αισθανθείτε ό, τι άλλοι αισθάνονται χωρίς να τους μιλάτε. σύντροφό σας. Προσέξτε τις επαγγελματικές σας συμφωνίες.

Απρίλιος 2016

Μάλλον θα έχετε αρκετή νευρικότητα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό στις 5 Απριλίου, θα ήταν καλό να προσέξετε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας και να φροντίσετε να μην δημιουργήσετε εντάσεις. Αισθηματικά θα πρέπει να μην φτάσετε στα άκρα με τον σύντροφό σας. Στις 6 Απριλίου που ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα μπορέσετε να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος και θα είστε πολύ επικοινωνιακοί. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε επαγγελματικά και αισθηματικά ζητήματα. Στις 7 του μηνός και με την Νέα Σελήνη στον Κριό, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να θέσετε νέους στόχους. Ζητήματα που θα αφορούν νομικές ή κληρονομικές υποθέσεις τώρα θα μπορείτε να τα επιλύσετε. Από τις 17 Απριλίου ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη, προσπαθήστε να αποφύγετε παράτολμες κινήσεις και μην ρισκάρετε στον οικονομικό τομέα. Αισθηματικά αποφύγετε τις συζητήσεις που σας φέρνουν σε αντιπαράθεση με τον σύντροφό σας. Από τις 18 το μηνός ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα προσπαθήσετε να αναδιοργανώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσέξτε να μην κάνετε κινήσεις που είναι επιπόλαιες, θα ήταν καλό να ασχοληθείτε σοβαρά με τις εκκρεμότητές σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου, θα σας κάνει περισσότερο αισθησιακούς, ένας νέος έρωτας θα μπει στη ζωή σας. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις ωστόσο θα θέλουν προσοχή και δεν θα πρέπει να είστε τόσο υπερόπτες με τους άλλους. Από τις 28 του μήνα όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας, θα νοιώσετε εσωτερική πίεση και πιθανόν να βρεθείτε αντιμέτωποι με τον σύντροφό σας. Προσέξτε τις επαγγελματικές σας συμφωνίες. Στις 30 Απριλίου και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, το σκηνικό γίνεται πολύ ευνοϊκό, τόσο στα αισθηματικά σας, όσο και στα οικονομικά σας. 

Μπορείτε να προσβλέπετε σε ένα σχετικά ξέγνοιαστο μήνα μπροστά χωρίς πρόκληση και ένταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, αλλά ότι θα τα αντιμετωπίσετε με ευκολία. Η ενέργεια από την Πανσέληνο στις 22 Φεβρουαρίου συνεχίζει να καλλιεργώντας την επιρροή της μέχρι τις 8 Μαρτίου. Το θέμα της πανσελήνου ήταν «απελευθερώνοντας το θυμό», το οποίο μπορεί να γίνει με ευκολία. Στις 9 Μαρτίου η ηλιακή έκλειψη δεν έχει άμεση επίπτωση στο ζώδιό σας, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικό γεγονός, επειδή σηματοδοτεί το τέλος μιας φάσης της ζωής και την αρχή μιας νέας φάσης που διαρκεί έξι μήνες. Με τον Ερμή να σας επηρεάζει κατά τη στιγμή της έκλειψης, η νέα αυτή φάση της ζωής μπορεί να περιλαμβάνει περισσότερες τοπικές ή κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, σχετίζεται επίσης με τα αδέλφια, τα παιδιά, την ανάγνωση, τη γραφή και τις επικοινωνίες γενικότερα. Ο Ερμής από 4 έως 11 Μαρτίου αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Έχετε μπροστά σας έναν μήνα γεμάτο δραστηριότητες, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι ευεργετικές, μιας και μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, ανανεώστε παλιές φιλίες, ή δώστε το βιογραφικό σας. ο Ποσειδώνας σας συνδέει με υψηλότερες αισθήσεις και να σας κάνει πιο ευαίσθητους στις δονήσεις των άλλων ανθρώπων και του περιβάλλοντός σας, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η διαίσθησή σας θα πρέπει να είναι ακριβής και μπορεί να αναπτύξετε οποιεσδήποτε ψυχικές ικανότητες που έχετε. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από τις 9 Μαρτίου έως 12 θα επικεντρώσει την σκέψη και την επικοινωνία σας σε πνευματικά θέματα, μυστήρια, στον αποκρυφισμό και τα μυστικά . Θα ήταν η ιδανική στιγμή για να αναλάβετε μελέτες σε καλλιτεχνικά θέματα, λόγω της ενισχυμένης φαντασίας και της δημιουργικότητάς σας. Πολύτιμες πληροφορίες μπορεί να αποκτηθούν μέσω του διαλογισμού, από όνειρα, και με την  άσκηση σε απόκρυφους τομείς όπως η αστρολογία και τα Ταρώ . Η Αφροδίτη από 11 έως 21 Μαρτίου αυξάνει τις ευκαιρίες σας για αγάπη και χρήματα. 

Φεβρουάριος 2016

Επίμονοι και ιδιαίτερα προσηλωμένοι στην επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων φαίνεστε στις 8 Φεβρουαρίου που θα έχουμε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Θα κάνετε πολλές νέες ενέργειες για να επιτύχετε αλλαγές και εξελίξεις σε ζητήματα καριέρας και είσαστε ιδιαίτερα ευνοημένοι σε αυτή την κατεύθυνση . Προσπαθήστε να αποφύγετε υπερβολές, κάντε κινήσεις όχι αθόρυβες, αλλά διατηρώντας ένα μετρημένο προφίλ, είσαστε έτοιμοι να εκπλήξετε άτομα κύρους στον εργασιακό σας χώρο. Προσπαθήστε να καταρτίσετε από τώρα έναν καλό σχεδιασμό κινήσεων, ώστε να είστε έτοιμοι να δράσετε αποτελεσματικά. Στις 14 του μήνα θα έχουμε τον Ερμή στον Υδροχόο και αυτό προμηνύει το τέλος σημαντικών καθυστερήσεων που μέχρι τώρα έβαζαν εμπόδια στους σκοπούς σας. θα μπορέσετε να πάρετε μία ανάσα και φαίνεστε έτοιμοι να κάνετε μία νέα αφετηρία στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ταυτόχρονα θα είστε κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Στις 17 του μήνα θα έχουμε την Αφροδίτη στον Υδροχόο και τα χέρια σας θα λυθούν, χάρις την υποστήριξη που θα λάβετε από νέα κυρίως πρόσωπα που θα μπουν στην επαγγελματική σας ζωή. Μη διστάσετε να ζητήσετε κάποια συμβουλή ή περαιτέρω βοήθεια. Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να κλείσετε σημαντικές συναντήσεις με υποστηρικτές, βεβαιωθείτε μέχρι τότε πως έχετε τα σωστά επιχειρήματα για να τους προσεγγίσετε, ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Στις 22 του μήνα θα έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο και θα πρέπει να προσέξετε πολύ την συμπεριφορά σας, κυρίως απέναντι στον σύντροφό σας. θα έχετε την τάση να γίνεστε επικριτικοί για μικρές αφορμές και θα δεν θα είναι δύσκολο για εσάς να ανεβάζετε τους τόνους. Προσέξτε, διότι μπορεί να προκληθούν παρεξηγήσεις έντονες από την συμπεριφορά σας.

Ιανουάριος 2016

Στις 3 Ιανουαρίου εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό και εσείς θα μπορέσετε να έρθετε κοντά με τον σύντροφό σας. Θα έχετε όμως απαιτήσεις και μάλλον δεν θα σας αρκεί ο χρόνος που σας αφιερώνει, προσέξτε να μην προκαλέσετε συγκρούσεις. Από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα έχουμε τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο  και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και αναβολές επάνω σε επείγοντα ζητήματα, που θα θέλατε να έχουν ολοκληρωθεί για να συνεχίσετε τις δικές σας εργασίες. Από τις 8 έως τις 25 του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω θα παρουσιαστούν δυσκολίες στο να προχωρήσετε σε ενέργειες που θέλετε να κάνετε για την προώθηση των σ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Ένα καταπληκτικό σερί πλανητών για τα γενέθλιά σας σηματοδοτεί μια πολυάσχολη αλλά επιτυχημένη περίοδο. Ο Ήλιος, η Σελήνη, ο...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Αυτός ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αντλώντας από το Θεό αλλά και από την...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Αυτός ο μήνας της άνοιξης και ο κύκλος έκλειψης τονίζει τον Οίκο που αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις σας. η εμπειρία της...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Ο Μάρτιος παραδοσιακά για εσάς αντιστοιχεί στον μήνα που φωτίζονται οι σχέσεις σας μέσω του πολικού σας Κριού. Ταυτόχρονα...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Άλλος ένας συναρπαστικός μήνας μπροστά με σχεδόν τόση δραστηριότητα όση είχατε τον Φεβρουάριο. Η αρχή και το τέλος του Μάρτη...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Έχετε μεγάλα αστέρια αυτό το μήνα να φροντίζουν και να φωτίζουν την κοινωνικοποίηση και την εργασία προς τους στόχους σας....