Λέων - Εβδ. Προβλέψεις

Λέων - Εβδ. Προβλέψεις
<p>Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/4 -30/4/2018

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Επικρατεί νηνεμία στον αισθηματικό σας τομέα, όμως να θυμάστε πως είναι για καλό. Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να εκδηλωθούν εντάσεις και γκρίνιες, που δε θα αφορούν όμως άμεσα στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Λέοντες κάνετε γνωριμίες, τις οποίες όμως, κρατάτε στον.. “πάγο”, και πολύ σοφά πράττετε, δεδομένου ότι οι πλανητικές επιρροές δεν ευνοούν νέες σχέσεις. 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχετε κάνει λάθη στη διαχείριση των εσόδων σας, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στην καθημερινότητά σας. Ανασυνταχθείτε και διευθετήστε τις υποχρεώσεις σας, διότι έρχονται θετικές αλλαγές στην καριέρα σας, που αν σας βρουν ανοργάνωτους, υπάρχει πιθανότητα να σας επιφέρουν χάος και δυσκολία στην προσαρμογή. Απομακρυνθείτε από πιθανές εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο.


Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 9/4- 15/4/2018

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Καθυστερήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία υπάρχουν, αλλά δεν αποτελούν πρόβλημα, καθώς η σχέση σας χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και περνάει σε άλλο επίπεδο, με ισχυρότερο ψυχικό και συναισθηματικό δέσιμο. Για τους αδέσμευτους, επιστρέφει πρόσωπο απο το παρελθόν με ιδιαίτερα σοβαρή πρόθεση για εσάς.

 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Υπάρχει στασιμότητα τον τελευταίο καιρό στα οικονομικά σας. Το θετικό της εβδομάδας είναι ότι, παρ' όλη την οικονομική αστάθεια που βιώνετε, έρχονται ανέλπιστα κάποια χρήματα στα οποία δεν υπολογίζατε. Αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες ή να βάλετε υπογραφές που αφορούν σε οικονομική διαχείριση μέχρι το τέλος της εβδομάδας. 
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/3 – 1/4/2018

Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη και δυναμική εβδομάδα για εσάς γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσετε απροσδόκητες, πρόσθετες δεσμεύσεις. Ο κυριότερος λόγος μπορεί να είναι οι αυξανόμενες φιλοδοξίες σας, οι υψηλότερες απαιτήσεις από τα στοιχεία της αρχής προς εσάς, ο αυξανόμενος ανταγωνισμός κ.λπ. Η ισχυρή σας κίνητρο και αποφασιστικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας θα σας ωθήσει να είστε πιο δραστήριοι και ακόμη και επιθετικοί κατά περιόδους. Η ενεργητική σας προσέγγιση θα δώσει αποτελέσματα - ενδέχεται να λάβετε ελπιδοφόρες προσφορές ή απροσδόκητες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας, να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.

Ωστόσο, είναι προς το συμφέρον σας να αποφύγετε συγκρούσεις. Η άμεση προσέγγιση μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα, να προσπαθήσει να βρει εναλλακτικούς τρόπους για να επιτύχει τους στόχους σας, να είναι πιο υπομονετικός και διπλωματικός.

Βρείτε επίσης έναν αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης του άγχους. Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας δίνει το σώμα, φροντίστε την υγεία σας. Δεν υπάρχει λόγος να προωθήσουμε την κατάσταση. Ακολουθήστε τη φυσική πορεία των γεγονότων, είστε υπεύθυνοι για τα καθήκοντά σας και πολύ σύντομα, μετά τα μέσα Απριλίου, θα παρουσιαστούν νέες ελπιδοφόρες ευκαιρίες ή θα καταφέρετε να ανεβείτε στην ιεραρχία.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19/3-25/3/2018

Οι φιλοδοξίες σας γίνονται τόσο μεγαλύτερες που θα σας ωθήσουν να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας - μερικές από τις πιθανές επιλογές ταξιδεύουν, συναντώντας ανθρώπους που δεν ανήκουν στο κοντινό περιβάλλον σας ή ακόμα και αλλάζοντας το περιβάλλον στο οποίο ζείτε. να αποφασίσετε να βελτιώσετε ή να αλλάξετε τα επαγγελματικά προσόντα σας. Όποια και αν είναι η κατάσταση, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι θα λάβετε πολλές ευκαιρίες που θα σας φέρουν επιτυχία, ευτυχία και ικανοποίηση.

Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που μπορεί να συντρίψει τον ενθουσιασμό σας και να εμποδίσει την πρόοδό σας - τα τρέχοντα καθήκοντα και τις ευθύνες σας που είναι πολύ περισσότερα από το συνηθισμένο. Στην πραγματικότητα ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με πρόσθετες δεσμεύσεις - αυτό όχι μόνο θα κάνει την καθημερινή σας ζωή δυσάρεστη και αγχωτική, αλλά και θα σας αγκυρώσει στο status quo. Αυτή η διαδικασία θα καθορίσει εάν πρόκειται να παραμείνετε στην τρέχουσα δουλειά και τον παλιό σας τρόπο ζωής ή θα επιλέξετε μια νέα κατεύθυνση για την επαγγελματική σας ανάπτυξη και την προσωπική σας συνειδητοποίηση.

Αυτό και τα επόμενα δύο εβδομάδες είναι εξαιρετικά σημαντικά σε σχέση με την προαναφερθείσα τάση. Αυτό που είναι καλό είναι ότι θα έχετε μια επιλογή, θα έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε την πορεία των γεγονότων και να μετατρέψετε την κατάσταση στην επιθυμητή κατεύθυνση.

Μερικοί από σας θα εμπλακούν σε νομικές διαμάχες - αν συμβαίνει αυτό, βεβαιωθείτε ότι τα αστέρια είναι στο πλευρό σας. Η εβδομάδα είναι πολύ δυναμική και έντονη, θα είναι καλό για τη σωματική σας υγεία να βρει κάποιο χρόνο για ξεκούραση.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12/3-18/3/2018

Το μυαλό σας απασχολείται με μεγάλα σχέδια για το μέλλον επειδή οι φιλοδοξίες σας μεγαλώνουν ή επειδή αυτές οι σκέψεις σας αποσπούν από το άγχος της καθημερινής ζωής.

Στην πραγματικότητα αυτή η τάση θα επηρεάσει έντονα τη συμπεριφορά σας. Θα κάνετε τολμηρές αποφάσεις και θα λάβετε μεγαλύτερους κινδύνους που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε ή να βγείτε από μια περίπλοκη κατάσταση. Η τάση ισχύει για μερικές ακόμη εβδομάδες, ώστε να μην το αισθανθείτε αμέσως, αλλά σίγουρα θα ζήσετε αυτήν την ενέργεια τις επόμενες εβδομάδες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να προγραμματίσετε να ταξιδέψετε, να εργαστείτε σε τεκμηρίωση για ένα μακροπρόθεσμο έργο, να συναντήσετε άτομα που δεν ανήκουν στον στενό κύκλο σας, να βρείτε νέους συνεργάτες μεταξύ τους και να ανακαλύψετε νέες εναλλακτικές λύσεις που θα σας επιτρέψουν να κάνετε θετικές αλλαγές ΖΩΗ.

Ένα άλλο πιθανό σενάριο - οι μετασχηματισμοί στο status-quo θα σας κινητοποιήσουν. Πιθανότατα θα αναδιοργανώσετε τις προτεραιότητές σας ή / και θα απαλλαγείτε από όλα όσα εμποδίζουν την πρόοδό σας. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να αλλάξετε ή να βελτιώσετε τα προσόντα σας, για να προχωρήσετε σε επαγγελματικά ταξίδια που θα ωφελήσουν την ανάπτυξή σας. Η τάση δείχνει ότι πολλοί από εσάς θα συναντήσετε την αγάπη ή την ευτυχία ενώ ταξιδεύετε. Πρόκειται για ευοίωνο χρονικό διάστημα για την επίλυση νομικών ζητημάτων, τη διαφήμιση ή την αυτο-διαφήμιση. Στην πραγματικότητα αυτό είναι πραγματικά μια υπέροχη στιγμή για να προωθήσετε τον εαυτό σας και να επιδείξετε τις επαγγελματικές σας ιδιότητες, οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν.

Η καθημερινή σας ζωή θα είναι αρκετά δυναμική και πιθανότατα θα περιλαμβάνει καθήκοντα και ευθύνες που δεν απολαμβάνετε ή που εμποδίζουν τον ενθουσιασμό σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εντοπίσετε τις αδυναμίες και να τις εξαλείψετε, αν χάσετε αυτή την ευκαιρία, θα αντιμετωπίσετε μεγαλύτερα προβλήματα. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να αφιερώσετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να δώσετε προσοχή στην υγεία σας.

Η οικογένεια και η οικογένεια θα αποτελέσουν μια ακόμα προτεραιότητα για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Θα υπάρξουν μετασχηματισμοί σε αυτόν τον τομέα - κάτι ευχάριστο θα συμβεί ή θα βρεθεί λύση για ένα πολύπλοκο ανεπίλυτο πρόβλημα. Μπορείτε να αυξήσετε τη θετική επίδραση αυτής της ευεργετικής τάσης με κάποιες πρωτοβουλίες.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5/3 – 11/3/2018

Αυτή είναι μια παραγωγική περίοδος για σας. Θα επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στην εργασία, τα οποία θα κάνουν τη ζωή σας πιο θετική και ικανοποιητική. Επιπλέον, θα σας προσφερθούν νέες ευκαιρίες, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις πρόκειται για μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

Θα παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες ιδέες σχετικά με τη μελλοντική σας εξέλιξη - υποσχόμενες προσφορές ή υποστήριξη από άτομα που δεν ανήκουν στον στενό κύκλο σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι μια πολύ απασχολημένη περίοδος για εσάς - πρόσθετες δεσμεύσεις, απρόβλεπτα ταξίδια ή ανάγκη επαναδιαπραγμάτευσης ή επιβεβαίωσης συγκεκριμένων όρων σε υπάρχουσες συμβάσεις.

Ένα άλλο πιθανό σενάριο - θα πρέπει να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις και δεξιότητες ή / και να βελτιώσετε τα προσόντα σας. Όποια και αν είναι η ακριβής κατάσταση, η τάση δείχνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες και θα μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε.

Τα θέματα της οικίας και της οικογένειας, καθώς και τα θέματα ιδιοκτησίας και οι συνθήκες διαβίωσης μπορεί να αποτελέσουν μια ακόμα πρώτη προτεραιότητα για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Λάβετε υπόψη ότι η ανάληψη της πρωτοβουλίας θα ενισχύσει την τάση και, εάν έχετε συμφέροντα στους προαναφερθέντες τομείς, να είστε προληπτικοί!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/2 – 4/3/2018

Το νούμερο ένα θέμα σας κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας είναι να βελτιώσετε τις συνθήκες στις οποίες ζείτε, ως εκ τούτου εσείς θα εστιάσετε τις προσπάθειές σας στην επίλυση των ζητημάτων οικίας / ιδιοκτησίας ή / και θα δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας μπορεί να αποφασίσετε ότι θέλετε να αλλάξετε τη θέση σας μεταξύ συναδέλφων και φίλων. Θα αρχίσετε να ψάχνετε συνεργάτες που θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας και τις ιδέες σας και αν είστε ανθεκτικοί και με αρκετή πρωτοβουλία θα το βρείτε.

Ένα άλλο πιθανό σενάριο - θα κάνετε σημαντικούς μετασχηματισμούς στον τρόπο συμπεριφοράς σας που θα επηρεάσει την κοινωνική σας κατάσταση και την εικόνα, σίγουρα προς μια θετική κατεύθυνση. Αυτή είναι μια ευνοϊκή περίοδος για τη βελτίωση της κατάστασης του υλικού σας, αλλά σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να υπολογίζετε στους συνεργάτες σας και τα στοιχεία της εξουσίας.

Όταν πρόκειται για αγάπη, η περίοδος θα ξεκινήσει με έντονα συναισθήματα, αλλά οι εξωτερικές συνθήκες θα αλλάξουν την εστία σας ή θα σας "οδηγήσουν στη γη".

Επωφεληθείτε, τα αστέρια θα σας προσφέρουν ευεργετικές ευκαιρίες. Θα έχετε ό, τι χρειάζεστε για να κάνετε τη σωστή επιλογή εάν βρίσκεστε σε σταυροδρόμι.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19/2 -25/2/2018

Αυτή είναι μια σημαντική εβδομάδα επειδή βρίσκεστε σε μια περίοδο κατά την οποία συμβαίνουν κρίσιμοι μετασχηματισμοί. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν ως επί το πλείστον τις προσωπικές σας, οικείες σχέσεις ή άλλο πολύτιμο πράγμα που αποτελεί πηγή χαράς και εκπλήρωσης στη ζωή σας - που μπορεί να είναι ένα χόμπι ή ένα επιχειρηματικό έργο στο οποίο εργάζεστε. Ίσως τελικά να απογυμνώσετε τα τριαντάφυλλα και να δείτε την πραγματικότητα μετά από αυτό το τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, θα αλλάξετε τη συμπεριφορά σας ή ακόμα και τα σχέδιά σας για το μέλλον. Οι μεταμορφώσεις στην αγάπη σας είναι αναπόφευκτες σε περίπτωση που η έλξη έχει εξαφανιστεί, οι ιδιότητες που βρήκατε αρχικά ελκυστικές τώρα σας ενοχλούν ή είστε ελκυσμένοι σε κάποιον άλλο.

Πίσω από τις σκηνές υποθέσεις με σοβαρές συνέπειες για τη ζωή σας θα αποκαλυφθούν.

Θα κάνετε σημαντικές επαναξιολογήσεις σχετικά με τα οικονομικά σας που θα μπορούσαν να καθορίσουν την πορεία του μέλλοντός σας. Η εύρεση του τι δίνετε και του τι παίρνετε σε αντάλλαγμα μπορεί επίσης να έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Αυτή η τάση θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και θα αλλάξει τη ζωή σας προς μια θετική κατεύθυνση. Άλλοι δεν θα μπορούν πλέον να σας επωφεληθούν.

Σε γενικές γραμμές, αυτή θα είναι μια παραγωγική εβδομάδα για εσάς. Τα επιτεύγματά σας στην εργασία θα επιβραβεύονται - θα βελτιώσετε την εξουσία σας ή θα αποκτήσετε υψηλότερη θέση στην εργασία, το επίδομα υλικού, την ηθική ενθάρρυνση κλπ.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12/2 – 18/2/2018

Αυτή την εβδομάδα η κύρια προτεραιότητά σας θα είναι οι προσωπικές και επιχειρηματικές σχέσεις σας. Παρακολουθήστε και αναλύστε τι συμβαίνει και προσπαθήστε να επηρεάσετε τα γεγονότα σε μια πιο θετική κατεύθυνση. Δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε ορισμένες τάσεις επειδή η τρέχουσα κατάσταση ακολουθεί την πορεία των γεγονότων από τους τελευταίους έξι μήνες. Στο βέλτιστο σενάριο θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη ζωή σας στις σχέσεις σας και να ενισχύσετε τις συνεργασίες σας με σημαντικούς ανθρώπους.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά για όλους εσάς. Κάποιοι από εσάς θα αποκαλύψουν παρασκηνιακές υποθέσεις που έχουν σοβαρό αντίκτυπο στη ζωή σας.

Να είστε προσεκτικοί, καθαρά υλικά προβλήματα μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαράθεση μεταξύ σας και κάποιον που αγαπάτε.

Αν έχετε μεγαλώσει παιδιά, θα χρειαστείτε την προσοχή σας και ίσως την υποστήριξη - μην τα αγνοήσετε!

Σας υπενθυμίζω ότι αυτή είναι μια σημαντική περίοδος για εσάς, κυρίως λόγω της νέας σελήνης και της έκλειψης. Έχετε υπόψη ότι οι τάσεις που έχετε θέσει τώρα θα σας επηρεάσουν τους επόμενους έξι μήνες. Εστιάστε τις προσπάθειές σας σε μια θετική κατεύθυνση, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις παρεξηγήσεις και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας.Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5/2 – 11/2/2018

Οι συνεργασίες θα είναι η κύρια προτεραιότητα για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Οι περισσότεροι από εσάς θα πάρουν λίγο νοσταλγία ή τα συναισθήματα από το παρελθόν θα αρχίσουν να αναδύονται, μια παλιά σχέση αγάπης μπορεί να αποκατασταθεί.

Πρόκειται για μια αναδρομική περίοδο κατά την οποία θα κάνετε σημαντικές επαναξιολογήσεις προηγούμενων εμπειριών που θα οδηγήσουν σε σοβαρές αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανό να τερματίσει μια εταιρική σχέση που φέρνει μόνο αρνητικά και απογοητεύσεις.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, η περίοδος μεταξύ της πανσέληνος και της ηλιακής έκλειψης είναι κρίσιμη για τις σχέσεις σας. Αυτή είναι η κορύφωση της τάσης, αλλά εξακολουθείτε να έχετε τη δύναμη να επηρεάζετε τα γεγονότα στην επιθυμητή κατεύθυνση.

Να είστε υπομονετικοί και διπλωματικοί αν πρέπει να επιλύσετε προβλήματα σχετικά με την ιδιοκτησία, τον τόπο διαβίωσης, τις ανακαινίσεις, τις συνθήκες διαβίωσης. Όσοι από εσάς είστε παντρεμένοι πρέπει να είστε προσεκτικοί επειδή εσείς και ο σύντροφός σας ίσως έχετε διαφορετικές απόψεις και συγκρούσεις μπορεί να αυξηθούν πολύ γρήγορα.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους της περιόδου τα έξοδα σας θα αυξηθούν, η διαίσθησή σας θα είναι εξαιρετικά ισχυρή, κάτι μακριά από εσάς (κυριολεκτικά ή εικαστικά) θα σας δελεάσει. Οι πιθανοί λόγοι για αυτό μπορεί να είναι ανεπίλυτα προβλήματα ή παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας. Ανεξάρτητα από τη φύση των προβλημάτων - μυστικά, οικονομικές δυσκολίες, θέματα εμπιστοσύνης κ.λπ. η κατάσταση θα κλιμακωθεί και θα πρέπει να λάβετε άμεσα μέτρα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/1-4/2/2018

Η σεληνιακή έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου θα επηρεάσει έντονα τις προσωπικές σας σχέσεις, τις επιχειρηματικές σχέσεις και τη δημοτικότητα. Θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικοί είναι ορισμένοι άνθρωποι για εσάς επιπλέον θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι μπορούν να είναι περισσότεροι κατανόηση και υποστήριξη από ό, τι έχετε αναμένει ποτέ.

Έχετε την υπέροχη ευκαιρία να ενισχύσετε τις σχέσεις σας, εργαζόμενοι μαζί σε έργα που είναι σημαντικά για τη μελλοντική σας ανάπτυξη - ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό έργο, ένα παιδί ή κάτι άλλο.

Ωστόσο, αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την πορεία των γεγονότων από τους τελευταίους έξι μήνες, τότε πρέπει να λάβετε άμεσα μέτρα. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορεί να αλλάξετε δραστικά την κατεύθυνση, να βρείτε νέες προτεραιότητες, να θέσετε νέους στόχους ... Θα έχετε την ευκαιρία αυτή κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας. Στην πραγματικότητα, αυτή η τάση θα ισχύει για ολόκληρο το Φεβρουάριο.

Με τον τρόπο του ο Φεβρουάριος θα είναι σημαντικός μήνας για τις σχέσεις σας. Έχετε υπόψη σας - θα είστε το πρόσωπο που έχει την εξουσία να επιλέγει και να επηρεάζει τα γεγονότα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/1-28/1/2018

Θα συμμετάσχετε σε διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες και θα συναντήσετε ενδιαφέροντες και δημιουργικούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα απολαύσετε το χρόνο σας με τους άλλους, επιπλέον οι άνθρωποι από τον στενό κύκλο σας θα κάνουν χαρούμενοι, υπερήφανοι και θα αισθανθείτε την υποστήριξή τους και την κατανόησή τους. Αυτή η περίοδος έχει μια ευοίωνο ενέργεια - θα προσελκύσετε την προσοχή των άλλων και θα κερδίσετε την έγκριση και τον θαυμασμό τους εύκολα και η δημοτικότητά σας θα μεγαλώσει.

Αυτή είναι η αρχή μιας περιόδου κατά την οποία θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις διαφωνίες και τις παρεξηγήσεις με τους προσωπικούς και επιχειρηματικούς εταίρους σας και ίσως να συναντήσετε κάποιον ειδικό αν είστε ενιαίος.

Ωστόσο, αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, ειδικά μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου τότε αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι πρέπει να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και πιθανώς να τερματίσετε αυτές τις σχέσεις.

Στο τέλος της εβδομάδας θα αναβιώσει θέματα, συναισθήματα και σχέσεις από το παρελθόν. Η κατάσταση είναι στα χέρια σας, θα είστε ελεύθεροι να κάνετε μια επιλογή.

Ακόμα η καθημερινή σας ζωή είναι πολύ απασχολημένη και αγωνίζεστε να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών υποχρεώσεων και προσωπικών σας ευθυνών. Εξαιτίας αυτής της πρόκλησης, ενδέχεται να αναγκαστείτε να κάνετε θεμελιώδεις μεταμορφώσεις στη ζωή σας ή / και να λάβετε αποφάσεις που θα έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες, ειδικά όσον αφορά το σπίτι, την οικογένειά σας και τις σχέσεις σας. Αυτή την εβδομάδα είναι η τελευταία σας ευκαιρία να επηρεάσετε τα γεγονότα στην επιθυμητή κατεύθυνση, ώστε να επωφεληθείτε από αυτό.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15/1-21/1/2018

Αυτή είναι μια σημαντική περίοδος για την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Οι μεταβαλλόμενες συνθήκες που αφορούν τον τομέα της ζωής σας θα οδηγήσουν σε μετασχηματισμούς ή έχετε πολλές επαγγελματικές δεσμεύσεις αλλά και πολλές προσωπικές ευθύνες που σας τονίζουν και επηρεάζουν τη δουλειά σας.

Είστε πολύ παρακινημένοι και αποφασισμένοι να επιτύχετε τους στόχους σας και έχετε πραγματικά την ευκαιρία να κάνετε σημαντικούς μετασχηματισμούς στη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο κύριος λόγος μπορεί να είναι η βαθιά δυσαρέσκεια σας με το status quo ή την απροθυμία σας να κάνετε συμβιβασμούς ή ίσως να μην υπάρχουν άλλες επιλογές για εσάς και είστε αναγκασμένοι να αλλάξετε τη στρατηγική σας ή / και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας.

Η εμμονή, η εστίαση και η αφοσίωσή σας θα σας βοηθήσουν να διεκδικήσετε την εξουσία σας. Ίσως να είστε αρκετά συναισθηματικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ίσως να ανακαλύπτετε κάποια αλήθεια ή να κάνετε επαναξιολογήσεις, να δείτε άλλους από διαφορετική οπτική γωνία ή να αντιδράσετε στην πρόκληση κάποιου άλλου προς σας ... έτσι ή αλλιώς τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια.

Αυτή είναι η τέλεια περίοδος για να αλλάξετε τις συνθήκες που ζείτε.          Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 8/1 – 14/1/2018

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας μπορεί να αισθανθείτε ότι είστε αναγκασμένοι από τις συνθήκες ή άλλους σημαντικούς παράγοντες στη ζωή σας και πρέπει μόνο να κάνετε τι πρέπει να γίνει όχι αυτό που θέλετε να κάνετε. Αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια σπουδαία περίοδο για να αναδιατάξετε τις προτεραιότητές σας, να κάνετε μια επιλογή τι είναι πολύτιμο για εσάς και τι πρέπει να θυσιάσετε. Μπορείτε να βασιστείτε στους φίλους και την οικογένειά σας κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Για μερικούς από εσάς αυτό είναι μια ξεχωριστή στιγμή - συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να σταματήσετε να κάνετε συμβιβασμούς και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Ένα ανεπίλυτο πρόβλημα από το παρελθόν ή μια επιπλοκή που σχετίζεται με το σπίτι σας θα κλιμακωθεί, γεγονός που θα έχει σημαντική επίδραση στη ζωή σας κατά το επόμενο έτος ή ακόμα και περισσότερο. Αυτό μπορεί να έχει κάτι να κάνει με θέματα ανακαίνισης ή ιδιοκτησίας κλπ., Αλλά μπορεί να είναι κάτι σχετικό με την οικογένειά σας. Αν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να ορίσετε με σαφήνεια και ακρίβεια όλες τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της οικογένειας. Αυτό μπορεί να είναι ένας κοινός σκοπός που θα σας ενώσει και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις παρεξηγήσεις που έχετε ή θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σοβαρή σύγκρουση η οποία θα γίνει μεγαλύτερη με το χρόνο. Λοιπόν, στο δεύτερο σενάριο θα πρέπει να προσπαθήσετε να σταματήσετε την κλιμάκωση του προβλήματος, διαφορετικά θα υπάρξουν συνέπειες.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 1/1 – 7-1-2017

Ξεκινάτε μια νέα περίοδο στην επαγγελματική σας ανάπτυξη ή θα δείτε τα πρώτα σημάδια ότι ο τομέας αυτός στη ζωή σας θα περάσει από σοβαρές μεταμορφώσεις στο εγγύς μέλλον καθώς και την πιθανή πορεία των γεγονότων.

Εάν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και η τρέχουσα δουλειά σας είναι η σωστή για εσάς τότε οι απαιτήσεις προς εσάς θα αυξηθούν και έτσι θα γίνει η θέση σας στην ομάδα. Άλλοι άνθρωποι θα εκτιμήσουν το έργο σας, την εμπειρία και την επαγγελματική γνώμη σας και θα έχετε την άξιζε αναγνώριση και μια ηγετική θέση. Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με το status quo και έχετε υψηλότερες φιλοδοξίες και προσδοκίες τότε θα είστε κίνητρο να αρχίσετε να ψάχνετε για μια νέα δουλειά συν τα αστέρια θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας και υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να βρεθείτε σε καλύτερη θέση. Ωστόσο, εάν δεν είστε ανεξάρτητοι ή δεν έχετε ό, τι χρειάζεται για να προστατέψετε τα συμφέροντά σας, θα πέσετε κάτω από την επιρροή κάποιου άλλου. Ο έλεγχος θα βρίσκεται στα χέρια ενός ηλικιωμένου ατόμου ή μιας αρχής. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, αλλά και ποιες είναι οι πραγματικές επιλογές μπροστά σας. Από αυτή την εβδομάδα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε την εξουσία σας και να επωφεληθείτε από αυτήν.

Θα είναι δύσκολο να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ προσωπικών ευθυνών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ίσως θα έχετε επιπλέον δεσμεύσεις που θα κάνουν την καθημερινή σας ζωή αρκετά δυναμική. Βρείτε έναν τρόπο προσαρμογής στις αλλαγές ή το άγχος θα επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ανακατατάξτε τις προτεραιότητές σας και εστιάστε την προσοχή και τις προσπάθειές σας σε ένα μόνο στόχο που μπορείτε να επιτύχετε. Αυτό το σχέδιο εγγυάται την επιτυχία, διαφορετικά θα σπαταλάτε μόνο την ενέργειά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/12 – 24/12/2017

Καλωσορίστε μια πλανητική μετατόπιση που θα αρχίσει να δίνει νόημα στους τελευταίους μήνες σύγχυσης, προσαρμογής και απώλειας των ορίων. Δεδομένου ότι η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας στα τέλη Αυγούστου, τόσο πολύ αναθεώρησε το τι ήταν ασφαλές ή στερεό τώρα ξεκινάτε ένα 18ετή κύκλο προσωπικής ανάπτυξης. Στις 19 Δεκεμβρίου ο Κρόνος διασχίζει τον άξονα εργασίας και υπηρεσίας του χάρτη σας και μπορείτε να αρχίσετε σιγά-σιγά να δημιουργήσετε κάποιο σχήμα και μορφή στην εσωτερική σας κλήση. Η σύγχυση και το φαινομενικό χάος ήταν μια χονδρική εκκαθάριση από την παλιά οικογενειακή αποτύπωση και / ή περιορισμό των πεποιθήσεων για το τι είναι δυνατό για εσάς. Τώρα μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας γύρω από το πιο σημαντικό για εσάς. Ο Κρόνος στο 6ο Οίκο σας μέχρι το 2020 έχει να κάνει με τη δημιουργία εργασίας με προστιθέμενη αξία.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11/12 – 17/12/2017

Οι όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή Ανάδρομου στον Οίκο της αυτο-έκφρασής σας σας μεταφέρουν σε μια περιοχή εστίασης γύρω από την καλλιτεχνική δουλειά, τα παιδιά / την εγκυμοσύνη ή μια νέα έλξη. Αλλά αυτή τη φορά, υπάρχει περισσότερη σαφήνεια και πιθανές όψεις του βόρειου κόμβου στο ζώδιο σας δείχνουν ότι υπάρχει αρκετό περιθώριο για πρόοδο. Ακόμα κι αν δεν παίρνετε ακριβώς αυτό που θέλετε τώρα, ή αν αγωνίζεστε να ακούσετε τον εαυτό σας, ξέρετε ότι η συνεχής αφοσίωσή σας θα ανοίξει το δρόμο προς τα εμπρός. Κάποιος από το παρελθόν θα μπορούσε να επανεμφανιστεί και να προσφέρει μια εναλλακτική λύση σε αυτό που προσπαθείτε. Ή θα μπορούσαν να σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε.

Τα τραύματα ή τα δυσάρεστα θέματα που αφορούν τα χρέη, τους φόρους, τα δάνεια, τα οικονομικά του συντρόφου ή την οικειότητα θα συνεχίσουν να ενεργοποιούνται, όπως έχουν γίνει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό, καθώς δεν θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του τι συμβαίνει. Παρόλα αυτά, σας παροτρύνει ο ουρανός να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό που έχετε - το χαρισματικό σας ταλέντο και την ικανότητά σας να λάμπετε. Εξακολουθεί να είναι όλα σχετικά με εσάς, ακόμα κι αν πρέπει να κάνετε κάποια επιπλέον υπομονή.

Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή - Κρόνου στον τομέα της αυτο-έκφρασής σας σας μεταφέρει πίσω στις 28 Νοεμβρίου. Μια απάντηση, ένας στόχος ή μια συζήτηση που περιλαμβάνει δημιουργική εργασία, παιδιά ή μια νέα έλξη θα επανεξεταστεί. Ένα "όχι" μπορεί να μην είναι τελικό. Ή, μπορεί να εξετάζετε πιο προσεκτικά τις παραμέτρους γύρω από αυτό που θέλετε ή το έργο που πρέπει να γίνει. Ο αγώνας για ανοιχτή επικοινωνία μπορεί να είναι μια συνεχής διαδικασία (μην το εγκαταλείπετε). Οι όψεις του Ερμή Ο Ουρανός Ανάδρομο και ο Χείρωνας θα σας μεταφέρουν πίσω στις 24 έως 25 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσετε και πάλι μια αμηχανία, ανασφάλεια ή κρυμμένη αδυναμία. Αυτή τη φορά, όμως, ο Χείρων σημαίνει άμεση πρόοδος και αυξημένη ικανότητα να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις νέες / ασυνήθιστες λύσεις.

Ο Άρης στον εγχώριο τομέα μπορεί να εντείνει τις οικογενειακές συγκρούσεις ή να σας δει να σκάβετε βαθύτερα στις επισκευές στο σπίτι, σε μια επιχείρηση στο σπίτι ή σε θέματα μετεγκατάστασης. Η επιθυμία να σημειωθεί πρόοδος στο σπίτι μπορεί να γίνει αρκετά ισχυρή, αλλά η Σχέση Αφροδίτη / Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει εκτός δρόμου με έλξη, απόσπαση της προσοχής ή εορτασμό. Αυτή η πτυχή είναι ώριμη με τον πειρασμό, και δεν υπάρχει τίποτα κακό με λίγη απόλαυση. Αλλά βεβαιωθείτε ότι το δέλεαρ κάτι / κάποιον μεγαλύτερο από τη ζωή δεν θέτει σε κίνδυνο τους οικονομικούς ή συναισθηματικούς πόρους σας. Ο εθισμός είναι ένας κίνδυνος.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Η σύνοδος Ερμή - Κρόνου στον τομέα της αυτοέκφρασής σας μπορεί να καθορίσει μια νέα έλξη, δημιουργική εργασία ή ζήτημα που αφορά παιδιά / εγκυμοσύνη. Αυτό μπορεί να είναι μια εκδήλωση εκδήλωσης, ή ένα "όχι". Πολλά εξαρτώνται από τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει για την επίτευξη αυτού του στόχου και την προοπτική σας στην πραγματικότητα. Ωστόσο, η πανσέληνο στον κοινωνικό σας τομέα και ο Ανάδρομος Ερμής μπορούν να θέσουν τις εξελίξεις σε αναμονή, καθώς οι απαντήσεις από φίλους, ομάδες ή το κοινό δημιουργούν περισσότερες ερωτήσεις. Επίσης, μπορεί να υπάρξει αλλαγή των σχεδίων, αλλαγή της καρδιάς ή ερωτήσεις για το τι θέλετε πραγματικά. Τα ζητήματα γύρω από τα οικονομικά ή την οικειότητα μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση.

Η Αφροδίτη στον τομέα της αυτο-έκφρασής σας και ο Άρης / Ουρανός θα προσθέσει μια άλλη διάσταση, με εκπληκτική πληροφορία, απροσδόκητη ανακοίνωση ή συνομιλία που προσθέτει κάτι νέο για να προσβλέπετε. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δώσετε μια τελική απάντηση ή να μιλήσετε απότομα, προτού να γνωρίζετε όλα τα γεγονότα. Προσοχή - Ο Ερμής Ανάδρομος σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερα για να το αποκαλύψετε. Το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα μπορεί να σας ενθαρρύνει να ανοίξετε σε βαθύτερο επίπεδο, να πετάξετε τα όριά σας ή να ξοδέψετε / επενδύσετε περισσότερα. Τα οικονομικά στο σπίτι φαίνονται πολλά υποσχόμενα, ειδικά αν αναβαθμίζετε ή προσθέτετε περισσότερα στο σπίτι / στην οικογένειά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/11 – 26/11/2017

Ο Ήλιος στον Οίκο της αυτοεκδήλωσής σας ενεργοποιεί την επιθυμία σας να πάτε δημόσια, να είστε δημιουργικοί ή να ξεκινήσετε κάτι μεγάλο. Η επιθυμία για γιορτή μπορεί να αυξηθεί επίσης. Οι όψεις του Ερμή σε αυτόν τον Οίκο θα σας ενθαρρύνουν να μιλήσετε, αλλά θα συναντήσετε και ορισμένες θαμμένες ευαισθησίες που θα περιλαμβάνουν κοινά οικονομικά ή οικειότητα. Θα είναι εύκολο να πούμε πάρα πολύ, και να το πείτε με ενθουσιασμό, στη ζέστη της στιγμής.

Η Αφροδίτη / Χείρωνας ενθαρρύνει την εξερεύνηση αυτών των ευαίσθητων θεμάτων, αλλά με πιο ιδιωτικό τρόπο. Οι σχέσεις με την οικογένεια ή με έναν εγχώριο συνεργάτη μπορεί να είναι χαλαρωτικές καθώς αντιμετωπίζετε την κατανόηση και την υποστήριξη. Ίσως να είναι καλύτερα να διατηρήσετε ορισμένα θέματα περιορισμένα σε όσους βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς.

Ο Ποσειδώνας ορθός  στον Οίκο των κοινών πόρων σας προτείνει τη σταδιακή πρόοδο όσον αφορά τα χρέη, τους φόρους, τα δάνεια, τα οικονομικά του συντρόφου σας ή τη σωματική / συναισθηματική οικειότητα. Οι περιοχές σύγχυσης ή οικονομικής "διαρροής" δεν θα επιλυθούν καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά κινούνται προς μια βαθύτερη κατανόηση, βασισμένη στην απελευθέρωση υπονομευτικών συνηθειών και ενώσεων.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/11 – 19/11/2017

Η Σύνοδος Αφροδίτη / Δία στον οικιακό σας τομέα μπορεί να αυξήσει την αγάπη και την αφθονία στο σπίτι / με την οικογένεια. Θα μπορούσε να υπάρξει μια μεγάλη γιορτή, αγορά στο σπίτι ή προσθήκη στην οικογένεια. Ή, η αγορά νέου σπιτιού. Άλλες όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου στον οικιακό σας τομέα μπορούν να αυξήσουν τη ροή του ιδεαλισμού, της εγγύτητας και της επούλωσης μέσα στην οικογένεια. Ωστόσο, ο Ερμής / Ποσειδώνας σας προειδοποιεί να παρακολουθείτε τα κοινά οικονομικά (θα είναι εύκολο να υπερβείτε) και την επικοινωνία. Μεγάλες, ρομαντικές λέξεις μπορεί να κυλούν γύρω, αλλά ίσως να μην υπάρχει μεγάλη ουσία σε αυτές. Απολαύστε την ενέργεια, αλλά μείνετε ενήμεροι για τις λεπτομέρειες.

Η Νέα Σελήνη στον οικιακό σας τομέα σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο, με βάση τα παραπάνω. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αντιφάσεις μεταξύ της περιοχής οικίας / άνεσης και του ταξιδιού ή των εξωτερικών υποθέσεων. Το γενικό θέμα είναι μια εντατική δέσμευση σε όσους βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς ή στην προσωπική σας ασφάλεια. Αλλά ο Άρης / Πλούτωνας υποδεικνύει ότι τεταμένες / θυμωμένες συζητήσεις μπορεί να είναι μέρος της διαδικασίας. Οι διαφωνίες ή οι ανησυχητικές ειδήσεις που αφορούν την υγεία ή την εργασία θα προσθέσουν κάποια επείγουσα ανάγκη στις οικογενειακές εξελίξεις. Να είστε προσεκτικοί με όλους τους τύπους επικοινωνίας, επειδή οι αντιδράσεις μπορεί να καταστρέφονται γρήγορα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 6/11 – 12/11/2017

Ο Ερμής στον τομέα της αυτο-έκφρασης σας δίνει τη δημιουργικότητα και την εμπιστοσύνη να μιλήσετε έξω. Ο νέος ρομαντισμός, η καλλιτεχνική δουλειά και οι επιδόσεις ευνοούνται και οι νέες δυνατότητες περιορίζονται μόνο από αυτά που μπορείτε να σκεφτείτε. Η Αφροδίτη στον οικιακό σας τομέα μπορεί να αυξήσει την επιθυμία σας να ανακαινίσετε, να έχετε μια ήσυχη γιορτή με την οικογένεια ή να φέρει περισσότερη αγάπη και αφθονία στο σπίτι σας.

Το τρίγωνο της Φωτιάς (συμπεριλαμβανομένης της Σελήνης στο ζώδιο σας) σας βοηθά να εκδηλώσετε μια ιδανική, δημιουργική δουλειά ή επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εστίασή σας και η πρόθεσή σας θα τροφοδοτήσουν τα αποτελέσματα, καθιστώντας το όραμα πραγματικό ενώ γείρετε τις ελπίδες / τις επιθυμίες σας με την εργασία. Η εκπαίδευση, τα ταξίδια, η δημοσίευση, τα νομικά θέματα ή ο έρωτας μπορούν να μεταφερθούν στο επόμενο επίπεδο. Ωστόσο, ο Ήλιος στον εγχώριο τομέα σας κοσμεί τους Δεσμούς της Σελήνης (συμπεριλαμβανομένου του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σας) που σημαίνει ότι υπάρχει ένα οικογενειακό ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί. Κάτι στο σπίτι ή από το παρελθόν μπορεί να παρεμβαίνει στη ροή της εμπιστοσύνης σας ή να σας κρατάει κολλημένο σε αυτό που υπήρχε. Μπορεί να είναι καιρός να αναπτύξετε μια νέα αίσθηση του ποιοι είστε.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30/10 –5/11/2017

Οι όψεις του Χείρωνα στον τομέα των κοινών πόρων σας μπορούν να προκαλέσουν ευαίσθητα ζητήματα γύρω από τα χρέη, τους φόρους, τα δάνεια, τα οικονομικά του συντρόφου σας ή την οικειότητα. Το να μην έχετε αρκετό χρόνο για να μοιράσετε / ξοδέψετε ή να ασχοληθείτε με την αγάπη κάποιου μπορεί να είναι οδυνηρό. Αλλά οι συζητήσεις με όσους βρίσκονται κοντά σας (που αφορούν την οικογένεια, την εγχώρια συνεργασία ή τα εγχώρια οικονομικά) μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε μερικές από τις δυσκολίες.

Η πανσέληνος στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, σε τετράγωνο με την Δήμητρα στο ζώδιο σας, προτείνει αποτελέσματα γύρω από την καριέρα / τους μελλοντικούς στόχους που υψώνουν την ένταση γύρω από αυτό που προσπαθείτε να καλλιεργήσετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι γύρω απ΄ τα θέματα εργασίας ή τις προσπάθειές σας ως γονέας. Μια νέα δουλειά, αναζήτηση εργασίας ή ζητήματα με επιτυχία / φιλοδοξία μπορεί να σας ωθήσει να πνιγείτε υπερβολικά, ή να προκαλέσετε την ικανότητά σας να παρέχετε. Η αντίθεση Αφροδίτης / Ουρανού προσθέτει ξαφνικές ανακοινώσεις / συνομιλίες / αποχαιρετισμοούς. Αυτό που μαθαίνετε θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς το μυαλό σας για το τι θέλετε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, κοιτάξτε βαθύτερα ή πηγαίνετε πίσω από τις γραμμές. Μια στενή σχέση ή πηγές κοινών εισοδημάτων μπορεί να έχουν περισσότερα για εσάς από ό, τι συνειδητοποιείτε. Ίσως είναι καιρός να συγκεντρώσετε τους πόρους σας ή να παραδεχτείτε κάτι που έχετε κρατήσει πίσω.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ο Ήλιος θα μεταφερθεί στο 4ο σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα λάβετε κέρδη από την εργασία. Η απόκτηση κρατικής στέγης και οχήματος είναι πιθανή. Η βελτίωση της κατάστασής σας είναι προωθημένη. Οι νοητικές διαταραχές και η δυσαρμονία στην οικογενειακή ζωή σας μπορεί να επικρατήσουν.

Η υγεία της μητέρας σας ή κάποια σημαντικής γυναίκας κοντά σας που έχει μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να μειωθεί και ο / η σύντροφος σας να βιώσει μια ανύψωση της θέσης του / της. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα νέο ακίνητο, σπίτι ή όχημα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Όλη την εβδομάδα θα πρέπει να έχετε μεγάλες ελπίδες για το μέλλον. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να κάνετε σχέδια ενώ έχετε αυτή τη θετική και ευρεία προοπτική. Θα έχετε μια ευρεία κάλυψη ή τη θέση σας, αλλά θα είναι σημαντικό να εστιάσετε στις μικρότερες λεπτομέρειες. Η έλλειψη συγκέντρωσης ή η αδυναμία εστίασης μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα κρίσης ή λάθη. Μην υποσχεθείτε πάρα πολύ ή υπερτιμάτε τις ικανότητές σας.

Το νέο φεγγάρι της Πέμπτης βρίσκεται σε καλή θέση για τον Λέοντα. Η πρόοδος και η αναγνώριση είναι δυνατές στην επαγγελματική ζωή σας εάν εργάζεστε σκληρά και παραμένετε υπομονετικοί. Να είστε ανοιχτοί και ευέλικτοι για να επωφεληθείτε από ορισμένες σπάνιες ευκαιρίες για πλούτη και τιμή. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να στρέψετε σε ένα νέο μονοπάτι ή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ο Ήλιος και ο Ερμής σε σύνοδο στην πλατφόρμα επικοινωνίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ενεργοποιούν μια απάντηση, κατανόηση ή συνομιλία με προκλητικές νότες. Μπορεί να αποδείξετε τις ιδέες σας ή να δώσετε αποτελέσματα (που φαίνονται άδικα) σε ένα θέμα εργασίας ή υγείας. Επίσης, θα μπορούσατε να είστε αυτός που κάνει το pushing, καθώς προσπαθείτε να ασκήσετε τον έλεγχο ή επιμένοντας σε κάποιο αποτέλεσμα. Κάτι που μαθαίνετε θα μπορούσε να αποκαλύψει βαθύτερες δυσάρεστες εντυπώσεις. Θα μπορούσαν επίσης να παρουσιαστούν συζητήσεις με τα αδέλφια. Σε όλες τις περιπτώσεις, να είστε ενήμεροι για τη σκιά πίσω από τις λέξεις. Υπάρχουν περισσότερα κάτω από την επιφάνεια, και αν προσπαθείτε να χειριστείτε κάποιους, να ξέρετε ότι αυτό μπορεί να αντιστραφεί.

Ο Δίας στον οικιακό σας Οίκο μπορεί να σηματοδοτήσει

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος- Εβδ. Προβλέψεις

Ταύρος- Εβδ. Προβλέψεις

Ταύρος- Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/4 – 30/4/2018 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Διανύετε καλή περίοδο και δεν είναι καθόλου απίθανο, από την Κυριακή, η σχέση σας να πάει...

Δίδυμοι - Εβδ. Προβλέψεις

Δίδυμοι - Εβδ. Προβλέψεις

Δίδυμοι - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/4 – 30/4/2018 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αρχίζει να διαφαίνεται μια ισχυρότερη ανάγκη για συντροφικότητα. Ο κυβερνήτης του...

Παρθένος- Εβδ. Προβλέψεις

Παρθένος- Εβδ. Προβλέψεις

Παρθένος- Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/4 – 30/4/2018 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Εξάρσεις ζήλιας και τάση για μαραθώνιους καβγάδες θα έχετε αυτήν την εβδομάδα. Είναι...

Σκορπιός - Εβδ. Προβλέψεις

Σκορπιός - Εβδ. Προβλέψεις

Σκορπιός - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/4 – 30/4/2018 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Νιώθετε να χάνετε την επικοινωνία με το/τη σύντροφό σας και σας δημιουργείται ένα...

Τοξότης - Εβδ. Προβλέψεις

 Τοξότης - Εβδ. Προβλέψεις

Τοξότης - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/4 – 30/4/2018 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις σχέσεις σας, η επικοινωνία γίνεται με δυσκολία, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται...

Υδροχόος - Εβδ. Προβλέψεις

Υδροχόος - Εβδ. Προβλέψεις

Υδροχόος - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/4 – 30/4/2018 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η επικοινωνία με το ταίρι σας γίνεται δύσκολη και σας προκαλεί έκδηλο εκνευρισμό....