Λέων - Εβδ. Προβλέψεις

Λέων - Εβδ. Προβλέψεις
<p>Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/11 – 19/11/2017

Η Σύνοδος Αφροδίτη / Δία στον οικιακό σας τομέα μπορεί να αυξήσει την αγάπη και την αφθονία στο σπίτι / με την οικογένεια . Θα μπορούσε να υπάρξει μια μεγάλη γιορτή, αγορά στο σπίτι ή προσθήκη στην οικογένεια. Ή, η αγορά νέου σπιτιού. Άλλες όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου στον οικιακό σας τομέα μπορούν να αυξήσουν τη ροή του ιδεαλισμού, της εγγύτητας και της επούλωσης μέσα στην οικογένεια. Ωστόσο, ο Ερμής / Ποσειδώνας σας προειδοποιεί να παρακολουθείτε τα κοινά οικονομικά (θα είναι εύκολο να υπερβείτε) και την επικοινωνία . Μεγάλες, ρομαντικές λέξεις μπορεί να κυλούν γύρω, αλλά ίσως να μην υπάρχει μεγάλη ουσία σε αυτές. Απολαύστε την ενέργεια, αλλά μείνετε ενήμεροι για τις λεπτομέρειες.

Η Νέα Σελήνη στον οικιακό σας τομέα σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο, με βάση τα παραπάνω. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αντιφάσεις μεταξύ της περιοχής οικίας / άνεσης και του ταξιδιού ή των εξωτερικών υποθέσεων. Το γενικό θέμα είναι μια εντατική δέσμευση σε όσους βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς ή στην προσωπική σας ασφάλεια. Αλλά ο Άρης / Πλούτωνας υποδεικνύει ότι τεταμένες / θυμωμένες συζητήσεις μπορεί να είναι μέρος της διαδικασίας. Οι διαφωνίες ή οι ανησυχητικές ειδήσεις που αφορούν την υγεία ή την εργασία θα προσθέσουν κάποια επείγουσα ανάγκη στις οικογενειακές εξελίξεις. Να είστε προσεκτικοί με όλους τους τύπους επικοινωνίας, επειδή οι αντιδράσεις μπορεί να καταστρέφονται γρήγορα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 6/11 – 12/11/2017

Ο Ερμής στον τομέα της αυτο-έκφρασης σας δίνει τη δημιουργικότητα και την εμπιστοσύνη να μιλήσετε έξω. Ο νέος ρομαντισμός, η καλλιτεχνική δουλειά και οι επιδόσεις ευνοούνται και οι νέες δυνατότητες περιορίζονται μόνο από αυτά που μπορείτε να σκεφτείτε. Η Αφροδίτη στον οικιακό σας τομέα μπορεί να αυξήσει την επιθυμία σας να ανακαινίσετε, να έχετε μια ήσυχη γιορτή με την οικογένεια ή να φέρει περισσότερη αγάπη και αφθονία στο σπίτι σας.

Το τρίγωνο της Φωτιάς (συμπεριλαμβανομένης της Σελήνης στο ζώδιο σας) σας βοηθά να εκδηλώσετε μια ιδανική, δημιουργική δουλειά ή επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εστίασή σας και η πρόθεσή σας θα τροφοδοτήσουν τα αποτελέσματα, καθιστώντας το όραμα πραγματικό ενώ γείρετε τις ελπίδες / τις επιθυμίες σας με την εργασία. Η εκπαίδευση, τα ταξίδια, η δημοσίευση, τα νομικά θέματα ή ο έρωτας μπορούν να μεταφερθούν στο επόμενο επίπεδο. Ωστόσο, ο Ήλιος στον εγχώριο τομέα σας κοσμεί τους Δεσμούς της Σελήνης (συμπεριλαμβανομένου του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σας) που σημαίνει ότι υπάρχει ένα οικογενειακό ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί. Κάτι στο σπίτι ή από το παρελθόν μπορεί να παρεμβαίνει στη ροή της εμπιστοσύνης σας ή να σας κρατάει κολλημένο σε αυτό που υπήρχε. Μπορεί να είναι καιρός να αναπτύξετε μια νέα αίσθηση του ποιοι είστε.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30/10 –5/11/2017

Οι όψεις του Χείρωνα στον τομέα των κοινών πόρων σας μπορούν να προκαλέσουν ευαίσθητα ζητήματα γύρω από τα χρέη, τους φόρους, τα δάνεια, τα οικονομικά του συντρόφου σας ή την οικειότητα . Το να μην έχετε αρκετό χρόνο για να μοιράσετε / ξοδέψετε ή να ασχοληθείτε με την αγάπη κάποιου μπορεί να είναι οδυνηρό. Αλλά οι συζητήσεις με όσους βρίσκονται κοντά σας (που αφορούν την οικογένεια, την εγχώρια συνεργασία ή τα εγχώρια οικονομικά) μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε μερικές από τις δυσκολίες.

Η πανσέληνος στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, σε τετράγωνο με την Δήμητρα στο ζώδιο σας, προτείνει αποτελέσματα γύρω από την καριέρα / τους μελλοντικούς στόχους που υψώνουν την ένταση γύρω από αυτό που προσπαθείτε να καλλιεργήσετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι γύρω απ΄ τα θέματα εργασίας ή τις προσπάθειές σας ως γονέας. Μια νέα δουλειά, αναζήτηση εργασίας ή ζητήματα με επιτυχία / φιλοδοξία μπορεί να σας ωθήσει να πνιγείτε υπερβολικά, ή να προκαλέσετε την ικανότητά σας να παρέχετε. Η αντίθεση Αφροδίτης / Ουρανού προσθέτει ξαφνικές ανακοινώσεις / συνομιλίες / αποχαιρετισμοούς. Αυτό που μαθαίνετε θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς το μυαλό σας για το τι θέλετε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, κοιτάξτε βαθύτερα ή πηγαίνετε πίσω από τις γραμμές. Μια στενή σχέση ή πηγές κοινών εισοδημάτων μπορεί να έχουν περισσότερα για εσάς από ό, τι συνειδητοποιείτε. Ίσως είναι καιρός να συγκεντρώσετε τους πόρους σας ή να παραδεχτείτε κάτι που έχετε κρατήσει πίσω.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ο Ήλιος θα μεταφερθεί στο 4ο σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα λάβετε κέρδη από την εργασία. Η απόκτηση κρατικής στέγης και οχήματος είναι πιθανή. Η βελτίωση της κατάστασής σας είναι προωθημένη. Οι νοητικές διαταραχές και η δυσαρμονία στην οικογενειακή ζωή σας μπορεί να επικρατήσουν.

Η υγεία της μητέρας σας ή κάποια σημαντικής γυναίκας κοντά σας που έχει μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να μειωθεί και ο / η σύντροφος σας να βιώσει μια ανύψωση της θέσης του / της. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα νέο ακίνητο, σπίτι ή όχημα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Όλη την εβδομάδα θα πρέπει να έχετε μεγάλες ελπίδες για το μέλλον . Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να κάνετε σχέδια ενώ έχετε αυτή τη θετική και ευρεία προοπτική. Θα έχετε μια ευρεία κάλυψη ή τη θέση σας, αλλά θα είναι σημαντικό να εστιάσετε στις μικρότερες λεπτομέρειες. Η έλλειψη συγκέντρωσης ή η αδυναμία εστίασης μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα κρίσης ή λάθη . Μην υποσχεθείτε πάρα πολύ ή υπερτιμάτε τις ικανότητές σας.

Το νέο φεγγάρι της Πέμπτης βρίσκεται σε καλή θέση για τον Λέοντα. Η πρόοδος και η αναγνώριση είναι δυνατές στην επαγγελματική ζωή σας εάν εργάζεστε σκληρά και παραμένετε υπομονετικοί. Να είστε ανοιχτοί και ευέλικτοι για να επωφεληθείτε από ορισμένες σπάνιες ευκαιρίες για πλούτη και τιμή. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να στρέψετε σε ένα νέο μονοπάτι ή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ο Ήλιος και ο Ερμής σε σύνοδο στην πλατφόρμα επικοινωνίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ενεργοποιούν μια απάντηση, κατανόηση ή συνομιλία με προκλητικές νότες. Μπορεί να αποδείξετε τις ιδέες σας ή να δώσετε αποτελέσματα (που φαίνονται άδικα) σε ένα θέμα εργασίας ή υγείας. Επίσης, θα μπορούσατε να είστε αυτός που κάνει το pushing, καθώς προσπαθείτε να ασκήσετε τον έλεγχο ή επιμένοντας σε κάποιο αποτέλεσμα. Κάτι που μαθαίνετε θα μπορούσε να αποκαλύψει βαθύτερες δυσάρεστες εντυπώσεις. Θα μπορούσαν επίσης να παρουσιαστούν συζητήσεις με τα αδέλφια. Σε όλες τις περιπτώσεις, να είστε ενήμεροι για τη σκιά πίσω από τις λέξεις. Υπάρχουν περισσότερα κάτω από την επιφάνεια, και αν προσπαθείτε να χειριστείτε κάποιους, να ξέρετε ότι αυτό μπορεί να αντιστραφεί.

Ο Δίας στον οικιακό σας Οίκο μπορεί να σηματοδοτήσει μια μετεγκατάσταση ή επέκταση της οικογένειάς σας. Οι βελτιώσεις στο σπίτι είναι μια πιθανότητα, καθώς αυξάνεται η οικειότητα και η ασφάλεια σε μια οικογενειακή συνεργασία. Μπορείτε να αποκαλύψετε περισσότερους συναισθηματικούς ή οικονομικούς πόρους στις περιοχές που βρίσκονται πιο κοντά σε σας. Ωστόσο, αφού ο Δίας επεκτείνει τα πάντα, τυχόν αρνητικά οικογενειακά ζητήματα θα ενισχυθούν επίσης - οι μνήμες / εμπειρίες του παρελθόντος μπορεί να φουσκώσουν.

Οι όψεις της Αφροδίτης και του Άρη στον Οίκο των προσωπικών σας πόρων μπορούν να ασχοληθούν με ένα οικονομικό έλλειμμα ή κάτι που λείπει. Μπορεί να θέλετε να συμπληρώσετε αυτό το κενό, αλλά θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί ως προς το πώς το κάνετε - οι επιλογές σας θα περιοριστούν προσωρινά και θα ζητηθεί η αυτάρκεια και η υπομονή . Ίσως πρέπει να αντιμετωπιστούν τα κοινά οικονομικά ή τα χρέη . Η αντίθεση του Ερμή / Ουρανού μπορεί να επιστήσει την προσοχή σας στα παραπάνω με ένα εκπληκτικό αίτημα ή ανακάλυψη - μπορείτε να αποκαλύψετε περισσότερα από όσα έχετε διαπραγματευτεί και οι πληροφορίες θα είναι πολύτιμες.

Η κίνηση της Αφροδίτης στον Οίκο επικοινωνίας σας εμπλουτίζει όλες τις συνομιλίες / αλληλεπιδράσεις με τη χάρη, τη συνεργασία και τη γοητεία . Η προσέγγιση των άλλων πρέπει να είναι ευκολότερη και μπορείτε να προσελκύσετε με τα λόγια ή την ικανότητά σας να πείτε το σωστό στην κατάλληλη στιγμή.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2/10 – 8/10/2017

Η Αφροδίτη (και ο Άρης) στον τομέα των προσωπικών σας πόρων τριγωνίζουν τον Πλούτωνα, δίνοντάς σας οικονομική ώθηση και αυτοεκτίμηση. Οι αλλαγές στο εργασιακό και / ή το υγειονομικό σας καθεστώς μπορούν να αποδώσουν ωραία, βοηθώντας σας να εμφανίσετε ορατά αποτελέσματα. Ωστόσο, τα τετράγωνα Αφροδίτης/ Άρη στον Κρόνο θα σας κρατήσουν σε στενό μονοπάτι, καθώς συναντάτε όρια που περιορίζουν τα οικονομικά σας ή χαλάνε την εμπιστοσύνη σας. Αυτό που θέλετε απαιτεί επιπλέον εργασία και συγκράτηση - τα αποτελέσματα μπορεί να μην έρθουν γρήγορα, αλλά είστε στο σωστό δρόμο.

Η πανσέληνος στον τομέα των ευκαιριών σας μπορεί να φέρει αποτελέσματα γύρω από ταξίδια, εκπαίδευση, νομικά θέματα ή εκδόσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Μια επίσημη ανακοίνωση ή απάντηση μπορεί να προκαλεί σύγχυση ή να υπάρχουν κρυφές πληροφορίες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι προσπάθειες για την ενίσχυση του χρήματος / της ασφάλειας θα συνδεθούν με αυτή την πανσέληνο και θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα γεγονότα (ειδικά τα ανυποψίαστα). Μην αφήνετε τα μυστικά ή τις θαμμένες πληροφορίες να υπονομεύσουν τη σκληρή δουλειά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25/09 – 1/10/2017

Οι όψεις του Ερμή στον Οίκο των προσωπικών σας πόρων μπορούν να εντοπίσουν ένα οικονομικό έλλειμμα ή μια περιοχή ανασφάλειας. Οι οικονομικές συζητήσεις μπορούν να δώσουν έμφαση στο τι δεν παίρνετε ή τι λείπει. Η εκδήλωση των αναγκών σας θα είναι σημαντική, αλλά είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε δυσμενείς αντιδράσεις. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι ένας πολύτιμος χρόνος που σας αναγκάζει να διευκρινίσετε τι ακριβώς χρειάζεστε και να υπολογίσετε έναν τρόπο να το δώσετε στον εαυτό σας.

Η αντίθεσή της Αφροδίτης προς τον Ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να σας παροτρύνει να εγκαταλείψετε ή να προσπεράσετε όσα δεν έχετε, ακριβώς όταν χρειάζεται να γίνετε πιο αυτάρκεις. Επίσης, μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτό που νομίζατε ότι χρειάζεστε απελπισμένα δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά. Η κίνηση του Ερμή στον Οίκο επικοινωνίας σας την ίδια ημέρα υποδηλώνει θολά κίνητρα, κενές υποσχέσεις ή ελπιδοφόρες λέξεις χωρίς ουσία. Από τη θετική πλευρά, η δημιουργικότητα μπορεί να αυξηθεί. Αλλά αυτή η επιρροή δεν είναι μεγάλη για ακριβή γεγονότα ή σαφείς αλήθειες .

Ο Δίας στον Οίκο επικοινωνίας σας απέναντι από το Ουρανό Ανάδρομο μπορεί να φέρει μια απροσδόκητη απάντηση, έμπνευση ή αποτέλεσμα δημόσιας ανακοίνωσης. Μια μεγάλη ιδέα μπορεί να ξεδιπλώσει τους ορίζοντές σας πολύ ανοιχτά, αλλά βεβαιωθείτε ότι υπάρχει σταθερό περιεχόμενο πίσω από τις λέξεις. Αυτή η επιρροή μπορεί επίσης να φέρει ένα εκπληκτικό τυχερό σερί.

Ο Πλούτωνας ορθός στον Οίκο της ρουτίνας (και το τρίγωνο στον Άρη) ξεκινά το επόμενο κεφάλαιο μετασχηματισμών σε ένα ζήτημα υγείας ή εργασίας. Οι εντεινόμενες αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή μπορούν να σας ωθήσουν πέρα από το όριο σε ένα νέο περιβάλλον ή έναν νέο τρόπο φροντίδας του εαυτού σας. Οι μετασχηματισμοί αυτοί θα οδηγηθούν από την επιδίωξη περισσότερων χρημάτων, αυξημένης ασφάλειας και καλύτερης ζωής.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/09 – 24/09/2017

Το Yod του ανάδρομου Χείρωνα στον τομέα των κοινών πόρων σας μπορεί να ανοίξει μια κρυφή ανασφάλεια, όσον αφορά τα χρέη, τους φόρους, τα δάνεια, τα οικονομικά του συνεργάτη σας ή τη σωματική / συναισθηματική οικειότητα. Οι προσδοκίες περισσότερων θα πρέπει να προσαρμοστούν με βαθύτερα ζητήματα που προτιμάτε να αγνοήσετε, ακόμα κι αν είστε ενθαρρυμένοι να εξερευνήσετε, να επεκτείνετε και να εξετάσετε ασυνήθιστες επιλογές. Μην ξεχνάτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Η Νέα Σελήνη στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε και να κάνετε ρεαλιστική αξιολόγηση του τι συμβαίνει πραγματικά. Αυτό θα περιλαμβάνει την άμεση, σαφή αποδοχή του τι πονάει. Κάποιος άλλος μπορεί να μην είναι σε θέση να σας δώσει ό, τι θέλετε, και αυτό μπορεί να έρθει σαν σοκ. Ή, οι οικονομικοί σας πόροι μπορεί να χρειαστούν κάποια εξομάλυνση. Η Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία για την αντιμετώπιση οικονομικών και συναισθηματικών δυσκολιών, εφ 'όσον εξετάζετε τα γεγονότα για το τι είστε υπεύθυνοι.

Η Αφροδίτη στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να σας δώσει περισσότερα για να εργαστείτε (μια ελπιδοφόρα ευκαιρία για αυξημένο εισόδημα ή λόγους για να αισθάνεστε καλύτερα για τον εαυτό σας) αλλά οι αντιθέσεις του Άρη και του Ερμή στο Ανάδρομο Ποσειδώνα μπορούν να σας βάλουν στον πειρασμό να αποφύγετε  ορισμένα γεγονότα ή να ξοδευτείτε. Αντί να παραβιάζετε τις συνήθειες / εθισμούς ως τρόπο αποφυγής δυσφορίας, επικεντρωθείτε σε αυτό που προσπαθείτε να αποφύγετε. Όλα τα οικονομικά ζητήματα (συζητήσεις για μισθούς, συζητήσεις για πληρωμές πελατών, δάνεια κ.λπ.) θα πρέπει να προσεγγίζονται με μεγάλη προσοχή - βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία είναι γραπτά.

Η κίνηση του Ήλιου στον τομέα επικοινωνίας σας και η σύνδεση του με τη Vesta, φωτίζουν μια ιδέα, ελπίδα ή τρόπο επικοινωνίας. Μπορεί να υπάρχει κάτι που αισθάνεστε ότι πρέπει να εκφράσετε. Η δημοσίευση, η δημόσια ομιλία ή η ακρόαση από άλλους μπορεί να αποκτήσουν εξαιρετική σημασία. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από το να είσαι στο προσκήνιο - η ιδέα που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε είναι ιερή τωρα. Ένα ζήτημα με τα αδέλφια θα μπορούσε επίσης να απαιτήσει την πλήρη προσοχή σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11/09 – 17/09/2017

Οι όψεις του Κρόνου στον τομέα της αυτο-έκφρασής σας μπορούν να παρουσιάσουν υπενθυμίσεις οικονομικού ελλείμματος ή περιοχής ανασφάλειας. Απαιτείται επιπλέον εργασία για την εκδήλωση ενός δημιουργικού στόχου, ενός νέου έρωτα ή ενός θέματος που αφορά παιδιά / εγκυμοσύνη . Ωστόσο, το τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, και ο συνδυασμός Αφροδίτη / Βόρειος Δεσμός, λένε ότι έχετε καλύψει αυτό το θέμα. Καθώς ασχολείστε με αυτά που δεν έχετε ή δεν έχετε αρκετά, συνεχίστε να εστιάζετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και προσπάθεια.

Ο Άρης και ο Ερμής στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να προσφέρει λύσεις σε απογοητεύσεις χρημάτων ή ασφάλειας. Οι ιδέες για την απόκτηση περισσότερων ή την έκφραση της αυτοεκτίμησής σας μπορούν να τεθούν σε δράση . Αλλά το κλειδί είναι "δράση." Θα πρέπει να θριαμβεύσετε για να κάνετε περισσότερα ή να αποδείξετε τον εαυτό σας. Τα λόγια δεν αρκούν.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Με τον Άρη στον τομέα των προσωπικών σας πόρων, και καθώς ο Ερμής είναι ορθός στο ζώδιο σας, σας δίνει κίνητρα για τα χρήματα και τις βασικές ανάγκες ασφάλειας. Η έκλειψη του Αυγούστου 21ης νέας σελήνης στο ζώδιο σας μπορεί να έχει προκαλέσει μια επιθυμία ή ευκαιρία - τώρα μπορείτε να αναλάβετε δράση και να συμβεί αυτό. Ασχοληθείτε με τα χρήματα που κερδίσατε, τις μισθολογικές συζητήσεις, τις νέες πηγές εισοδήματος και να κάνετε ό, τι καλύτερο για σας είναι όλα ευνοϊκά. Η κίνηση του Ερμή στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να σας κάνει να υπογράφετε οικονομικά έγγραφα ή να αναλύσετε τις βασικές απαιτήσεις σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Η πανσέληνος στον τομέα των κοινών πόρων σας μπορεί να ανοίξει βαθύτερη οικειότητα μεταξύ σας και κάποιον σύντροφο. Μπορεί επίσης να ανοίξει θέματα γύρω από τα χρήματα, ή μνήμες από το παρελθόν. Η επιθυμία να δώσετε / θυσιάσετε τα πάντα μπορεί να είναι ισχυρή, αλλά η παράκαμψη της Αφροδίτης στο ζώδιο σας αποτελεί προειδοποίηση για να διατηρήσετε κάποια όρια. Η παροχή περισσότερων δεν θα οδηγήσει στην υπέρτατη ευτυχία και κάποιος άλλος μπορεί να μην έχει την ίδια ιδέα για την οικειότητα όπως εσείς. Υπάρχει επίσης κίνδυνος υπέρβασης. Σε περίπτωση αμφιβολίας, θεωρήστε ότι δεν πρόκειται μόνο για τις επιθυμίες σας και οι προσπάθειες που επικεντρώνονται αποκλειστικά σε αυτό που επιθυμείτε μπορούν πραγματικά να σας υπονομεύσουν.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/08 – 3/09/2017

Οι όψεις του Άρη στο ζώδιο σας (συμπεριλαμβανομένης της συνόδου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης) μπορούν να σας προτρέψουν να προχωρήσετε σε ένα μονοπάτι που έχετε εξετάσει για λίγο. Μια πόρτα ανοίγει και απαιτεί το θάρρος, την πρωτοβουλία και την προθυμία σας να αναλάβετε μερικούς κινδύνους. Ο Άρης θα σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε το πάθος σας, να εκφράσετε το ταλέντο σας και να ακολουθήσετε ό, τι είναι σωστό για σας.

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας μπορεί να σας δει να ξαναεπισκεφτείτε κάποιες πληροφορίες και να αποφασίσετε ότι υπάρχει περισσότερη αξία από ό, τι αρχικά σκεφτήκατε. Ή μπορείτε να δώσετε σε κάτι το τελευταίο σουτ και να ανακαλύψετε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιμείνετε ή να κάνετε σαφή τα αιτήματά σας. Τα γεγονότα θα συνδεθούν με την έκλειψη της 21ης Αυγούστου.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21/08 – 27/08/2017

Η έκλειψη στο ζώδιό σας μπορεί να προκαλέσει ένα φλογερό νέο πάθος, για κάποιον ή κάτι νέο. Το υπο-θέμα θα είναι η εξερεύνηση - η κατεύθυνση προς μια νέα κατεύθυνση, η μετεγκατάσταση, η μάθηση, η επίτευξη του άγνωστου. Είστε πρόθυμοι να πάρετε μια ευκαιρία και έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας προσθέτει ακόμα περισσότερους λόγους να αισθάνεστε καλά, καθώς προσελκύετε άλλους κάνοντας αυτό που ξέρετε καλύτερα: να έχετε υπερηφάνεια και χαρά στον εαυτό σας. Ο Πλούτωνας Ανάδρομος απέναντι στην Δήμητρα λειτουργεί στο παρασκήνιο για να ολοκληρώσει μια κατάσταση ή υποχρέωση που δεν είναι πλέον δική σας (ίσως ποτέ δεν ήταν). Ένα τέλος μπορεί να σας αφήσει ελεύθερους. Επισημαίνονται τα σενάρια υγείας και εργασίας.

Η είσοδος του Ήλιου στον τομέα των οικονομικών και η σύνοδος Ήλιου - ανάδρομου Ερμή μπορούν να φέρουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με μια πηγή εισοδήματος, συζήτηση μισθοδοσίας ή ζήτημα αυτοεκτίμησης. Ο Ερμής Ανάδρομος σας ώθησε να ρωτήσετε τι αξίζετε και τώρα η σύνοδος Ήλιου / Ανάδρομου Ερμή θα σας δώσει την απάντηση. Εάν δεν πληρώνεστε αρκετά ή δεν αντιμετωπίζεστε κατάλληλα, το έλλειμμα θα είναι προφανές. Αλλά και η λύση.

Ο Κρόνος ορθός πια στον τομέα της αυτο-έκφρασης μπορεί να σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε με έναν προσωπικό στόχο, έναν νέο έρωτα, δημιουργική εργασία ή να λύσει ένα ζήτημα με παιδιά / εγκυμοσύνη. Η μετάβαση μπορεί να είναι αργή και η επιτυχία μπορεί να μην είναι εγγυημένη, αλλά τώρα ξέρετε τι είναι ρεαλιστικά κοντά σας και τι πρέπει να το ξεχάσετε ως απατηλό. Όπως πάντα, ο Κρόνος σας ζητάει να εργαστείτε σκληρότερα. Αλλά αν το θέλετε πραγματικά αυτό, αξίζει τον κόπο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14/08- 20/08/2017

Όψεις του Ήλιου στο ζώδιο σας μπορούν να σταθεροποιήσουν τα σχέδια για ένα δημιουργικό έργο, νέο έρωτα, παιδιά / εγκυμοσύνη ή οτιδήποτε σας ζητά να τοποθετήσετε τον εαυτό σας μπροστά και κέντρο. Επιτυγχάνεται κάθε στόχος σας - προσέξτε για μια σταθερή επιβεβαίωση ότι είστε στο σωστό δρόμο και η σκληρή δουλειά / επιμονή σας έχει αποδώσει. Οι ιδιωτικές αμφιβολίες που αφορούν το χρήμα ή την οικειότητα δεν πρέπει να αγνοούνται, αλλά μην τις αφήνετε να υπονομεύσουν την πρόοδό σας και την εμπιστοσύνη σας. Κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Οι όψεις της Αφροδίτης στον τομέα των μυστικών σας μπορούν να προκαλέσουν μυστική εμμονή, έντονη έλξη ή επιθυμία που σας εκπλήσσει με τη δύναμή της. Όσο περισσότερο είναι κρυμμένο ή αγνοείται κάτι, τόσο ισχυρότερο θα είναι - συνιστάται η πλήρης συνείδηση, ώστε να μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Μια ιδέα, μια συζήτηση ή μια ανακοίνωση θα τροφοδοτηθεί από αυτό, και μπορεί να είναι θαυμάσια δημιουργική και επίκαιρη καθώς θα έχετε πρόσβαση σε ιδιωτικές πηγές έμπνευσης. Ή, αν δεν είστε πλήρως συνειδητοί για το τι συμβαίνει, μπορείτε να πείτε πάρα πολλά ή να περιμένετε κάτι που έχει μηδενική βάση στην πραγματικότητα. Εκτιμήστε τα όριά σας και αναζητήστε αποδείξεις για να στηρίξετε μια μελλοντική ποθητή εξέλιξη. Επίσης, θεωρήστε ότι ίσως να μην μπορείτε να έχετε ό, τι θέλετε.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 7/08/2017 – 13/08/2017

Η έκλειψη στον τομέα συνεργασίας σας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας ή να επιταχύνει τις εξελίξεις σε μια υπάρχουσα σχέση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το θέμα θα είναι η βεβαιότητα που καθορίζει το ρυθμό. Είτε κάνετε την πρώτη κίνηση είτε αποφασίσετε να πάρετε χρόνο, η μπάλα είναι στο γήπεδο σας. Η επικοινωνία και οι εισαγωγές είναι ευνοούμενες, αλλά προσέξτε για την ώθηση με βάση την πεποίθησή σας ότι ξέρετε τι είναι καλύτερο. Αυτή η έκλειψη θα προσφέρει μερικές μεγάλες αποκαλύψεις, αλλά ο συμβιβασμός δεν θα είναι ένα ισχυρό σημείο.

Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον κρυμμένο τομέα σας μπορεί να ανοίξει ένα δυναμικό υπόβαθρο, μυστική επιθυμία ή έλξη. Μπορούν επίσης να προκληθούν ιδιωτικά οικονομικά θέματα. Τα πράγματα μπορούν να αναπτυχθούν πίσω από τις σκηνές, αλλά ο Ερμής ανάδρομος στον τομέα που αφορά προσωπικούς σας πόρους θέλει να αναθεωρήσετε ανοιχτά, να επανεξετάσετε ή να αμφισβητήσετε οικονομικά ζητήματα και ζητήματα ασφάλειας. Μπορεί να είναι καιρός να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό που έχετε σε σχέση με αυτό που θα θέλατε να έχετε. Οι οικονομικές συζητήσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις λόγω σφαλμάτων, παραλείψεων ή κρυφών λεπτομερειών.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Η Αφροδίτη στον δωδέκατο Οίκο σας και στον τομέα των αποκλεισμών σας μπορεί να ενεργοποιήσει μια κρυφή έλξη / επιθυμία, ή, μπορεί να σας ενθαρρύνει να εστιάσετε σε μια ιδιωτική αγάπη ή μια περιοχή αυτοβελτίωσης. Αυτό που έχει σημασία για εσάς μόνο εσείς θα το γνωρίζετε. Επίσης, θα μπορούσατε να ανακαλύψετε πόσο χαρούμενοι είστε όταν είστε μόνοι (κατά επιλογή ή περίσταση).

Ο ανάδρομος Ουρανός στον τομέα των ευκαιριών σας μπορεί να σας κάνει να εξετάσετε αλλαγές που αφορούν το ταξίδι, την εκπαίδευση, τα νομικά θέματα ή τη δημοσίευση. Τα γεγονότα / οι διακοπές γεγονότων μπορεί να χτυπήσουν ξαφνικά, ειδικά εάν μια αλλαγή είναι πρόσφατη. Όμως, αυτό θα μπορούσε να είναι για σας τελικά καλό, να σας κάνει να αποφασίσετε να πάρετε αυτόν τον κίνδυνο, ή το άλμα στο άγνωστο.

Το τετράγωνο Δία/Πλούτωνα μπορεί να προσφέρει μεγάλες δηλώσεις, υποσχέσεις ή υποχρεώσεις. Θέματα εργασίας ή υγείας μπορεί να εμπλέκονται, καθώς διαμορφώνεται μια αισιόδοξη προοπτική. Για κάποιους από εσάς, νέες πληροφορίες σχετικά με την εργασία / υγεία μπορεί να έχουν αντίκτυπο που σας ωθεί να κάνετε τεράστιες αλλαγές (ή μια πλήρη αναμόρφωση της καθημερινής σας ρουτίνας). Θα μπορούσατε να αισθανθείτε συγκλονισμένοι, ακόμα κι αν οι αλλαγές είναι θετικές. Εάν εφαρμόζετε ένα σχέδιο, βεβαιωθείτε ότι η στάση σας δεν δημιουργεί σοβαρές ανισορροπίες - ορισμένες ενθουσιώδεις ιδέες μπορεί να είναι καλύτερες θεωρητικά παρά στην πρακτική εφαρμογή τους.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24/07 – 30/07/2017

Η Αφροδίτη στον κοινωνικό σας τομέα αντιτίθεται στον Ανάδρομο Κρόνο, φωτίζοντας έναν δημόσιο περιορισμό που περιλαμβάνει φίλους, ομάδες ή δημόσια εικόνα σας. Οι κανόνες σχέσης μπορεί να επιβληθούν δημόσια, ή θα μπορούσατε να δείτε τα αποτελέσματα μιας απόδοσης / εκτόξευσης. Η Αφροδίτη με τον Χείρωνα μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε ντροπιασμένοι, απροετοίμαστοι ή ευάλωτοι στις επικρίσεις άλλων.

Ωστόσο, ο Ερμής στο ζώδιο σας τείνει στον Ουρανό και λέει ότι υπάρχει κάτι σημαντικό πολύ πιο μπροστά από σας. Συνεχίστε να μιλάτε, εξερευνήστε τις επιλογές σας και θέστε ερωτήσεις - τα ταξίδια, η εκπαίδευση, τα νομικά θέματα ή η δημοσίευση είναι περιοχές όπου μπορείτε να προχωρήσετε και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Η έκλειψη του Αυγούστου 21ης νέας σελήνης στην πινακίδα σας υπόσχεται να ανοίξει μια νέα πόρτα, με βάση αυτό που μαθαίνετε τώρα.

Η είσοδος του Ερμή στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μετατοπίζει την εστίασή σας στα βασικά στοιχεία επιβίωσης. Οι λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να κερδίζετε περισσότερα, ή ποιες είναι οι απόλυτες αξίες / επιθυμίες σας, θα είναι έτοιμες για εξέταση και βελτίωση. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής στις 12 Αυγούστου αναφέρει ότι δεν πρόκειται για μια γρήγορη διαδικασία.

Η σύνοδος Ήλιου Άρη στο ζώδιο σας ολοκληρώνει ένα κεφάλαιο που ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου 2015. Διακυβεύονται θέματα υπερηφάνειας, αυτοπεποίθησης και προσωπικής εξουσίας, καθώς γυρίζετε να αντιμετωπίσετε μια νέα ευκαιρία που σας γεμίζει με ενθουσιασμό και αίσθηση ανανεωμένου σκοπού . Υπάρχει ένας τόνος ενέργειας εδώ - μην τον χάνετε. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Μπορεί να μην είστε σε θέση να συνεχίσετε να βγάζετε αυτό το γενναίο ή ευτυχισμένο πρόσωπο, Λέοντες, οπότε γιατί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να δείξει τι αισθάνεστε πραγματικά; Αυτή την εβδομάδα, ο παθιασμένος Άρης και ο ηγέτης σας, ο άγριος Ήλιος, είναι μαζί και οι δύο στον ευαίσθητο Καρκίνο στο δωδέκατο σπίτι του παρελθόντος, της συμπόνιας και της θεραπείας. Αυτό από μόνο του μπορεί να σας βυθίσει έντονα συναισθήματα, αλλά στις 17 και 20 αντιστοίχως, οι δύο αυτές ουράνιες οντότητες βαρέων βαρών είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό στην ειλικρινή και ανεξάρτητη ένατη κατοικία σας. Μετάφραση: Μετά από εβδομάδες ή μήνες που αντιμετωπίζετε  μια όλο και πιο απαράδεκτη κατάσταση, μπορεί να χτυπήσετε ένα σημείο θραύσης. Έχει έρθει για εσάς η στιγμή των ρήξεων με πρόσωπα και καταστάσεις. Τώρα είναι η ώρα να σταματήσετε και να αναρωτηθείτε: "Γιατί;" Ως Λέοντες, πρέπει - αξίζετε! – να βγάζετε κάποιο όφελος από κάθε σχέση, γιατί κι εσείς προσφέρετε πολλά. Αν δεν λαμβάνετε την αγάπη και την υποστήριξη που χρειάζεστε από κάποιον, σταματήστε να σπαταλάτε την αγάπη σας και κρατήστε την για κάποιον που θα την εκτιμήσει! Να είστε ειλικρινείς για το τι αισθάνεστε. Απλά να είστε έτοιμοι να ακούσετε την αλήθεια τους. Πιθανότατα δεν θα είναι εύκολο να καθίσετε σε αυτές τις συζητήσεις, αλλά σκεφτείτε πόσο χαρούμενοι και απελευθερωμένοι θα αισθανθείτε όταν βρίσκεστε στην άλλη πλευρά αυτού του δύσκολου επικοινωνιακού δρόμου.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/07 – 16/07/2017

Το 6ο σπίτι του εργασιακού χώρου και η σχέση με τους συναδέλφους του θα είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Η πανσέληνος φθίνει πάνω από το 6ο σπίτι σας και θα συζητήσετε σημαντικά θέματα με τους συναδέλφους σας. Μπορεί ακόμη και να σκεφτείτε ένα νέο έργο. Παρατηρούνται επίσης μικρά έργα.

Το 11ο σπίτι των κερδών μετατρέπεται από τον πλανήτη των χρημάτων και της πολυτέλειας, την Αφροδίτη. Θα προσπαθήσετε να βρείτε νέα επιχειρηματικά έργα. Αυτά τα έργα μπορούν να έχουν μια μακροχρόνια διάρκεια. Ταυτόχρονα, μπορείτε να δαπανήσετε χρήματα και για προσωπικούς σκοπούς.

Μπορείτε να έχετε ανησυχίες σχετικά με την υγεία, καθώς η πανσέληνος φθίνει πάνω από το 6ο σπίτι της υγείας σας. Θα προσπαθήσετε να πάρετε ιατρική βοήθεια. Μπορεί ακόμη και να δοκιμάσετε μια νέα δίαιτα. Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για το επίπεδο ευτυχίας σας επίσης. Επειδή ο Ερμής περνάει μέσα από το πρώτο σπίτι της προσωπικής ζωής, μπορεί να νιώθετε αποσπασματικά.

Ο Ερμής διέρχεται από το 1ο σπίτι της προσωπικής ζωής. Αυτό θα επηρεάσει και τις σχέσεις σας. Μπορεί να έχετε και νέες επαφές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 3/07 – 9/07/2017

Η πολύπλευρη πλανητική επιρροή στο δωδέκατο σπίτι σας με κρυμμένους φόβους, συναισθήματα, ψυχή, απομόνωση, μακρινά ταξίδια πνευματικότητας και φιλανθρωπίας είναι πολύ σημαντική. Το 12ο σπίτι είναι ένα υδατικό σπίτι και ένα άλλο υδατογράφημα καταλαμβάνει αυτό το σπίτι κατά τη διάρκεια αυτής της διαμετακόμισης. Ο ήλιος και ο Άρης, που είναι φλογεροί στη φύση, κινούνται μέσω αυτού του σημείου και είναι προφανώς δυσαρεστημένοι να βρίσκονται στα ρηχά νερά του Καρκίνου. Ο Ερμης είναι επίσης με αυτούς τους φλογερούς πλανήτες . Αυτό κάνει τον Ερμή επίσης δυσαρεστημένο και αποσπασματικό. Αυτές οι τοποθετήσεις και η διαμετακόμιση σηματοδοτούν την ανάγκη να είναι συναισθηματικά σταθερές. Μπορεί να αντιμετωπίζετε μια προσωρινή κρίση . Μπορεί να σχετίζεται με οποιαδήποτε περιοχή της ζωής σας. Μπορείτε να πάρετε διαταραχές του ύπνου. Μπορεί να έχετε παράξενα όνειρα . Αυτά τα όνειρα μπορεί να έχουν νόημα. Μπορεί να υπάρχουν και δευτερεύοντα θέματα υγείας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να περάσετε χρόνο στο διαλογισμό και την προσευχή . Μπορεί να προσπαθήσετε να είστε μόνοι. Μπορείτε να περάσετε χρόνο και σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/06 – 2/07/2017

Ακόμη και εσείς, ο ηλιόλουστος αισιόδοξος του ζωδιακού δεν μπορεί να είστε αισιόδοξοι όλη την ώρα! Ήρθε η ώρα να συμμετάσχετε σε ένα μικρό σκιώδες παιχνίδι και να δώσετε στον εαυτό σας κάποιο χώρο για να αισθανθείτε, να αντιμετωπίσετε και να θεραπεύσετε. Όλη την εβδομάδα, ο αναδευτήρας Άρης και ο ψυχικός Ερμής αναδεύονται στο υποσυνείδητο δωδέκατο σπίτι σας, στέλνοντας σας σε μια ενδοσκοπική διαδρομή. Ενδεχομένως να βρεθείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα, ανησυχώντας για το τι θα πρέπει να ακολουθήσει η επόμενη σας κίνηση και αναρωτιέστε τι έχει το μέλλον. Το κλειδί για να περάσετε από αυτή τη διάθεση είναι να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας - με τη βοήθεια υποστηρικτικών ανθρώπων. Έχετε σίγουρα την άγκυρα για άλλους περισσότερες φορές από ό, τι μπορείτε να μετρήσετε. Αυτή την εβδομάδα, εσείς είστε που χρειάζεστε ένα βράχο για να ακουμπήσετε. Η δημοσίευση και ο διαλογισμός μπορούν να σας βοηθήσουν στην αποσαφήνιση του εσωτερικού μονόλογου σας, ειδικά την Τρίτη, όταν ο παραγωγικός Δίας στέλνει μηνύματα στον Ερμή με κάποιες ισχυρές ιδέες. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες δραστηριότητες τείνουν να κάνουν τη δική σας joie de vivre - ή ίσως απλά θα νιώσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ λεπτό, προσπαθώντας να είστε χρήσιμοι σε όλους τους ανθρώπους. Κάτι πρέπει να περικόψετε όμως. Είτε εγκαταλείπετε τη δραστηριότητα από το πρόγραμμά σας είτε αρχίζετε να αναθέτετε καθήκοντα και μάλιστα προσλαμβάνετε έναν βοηθό.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19/06 – 25/06/2017

Υπάρχει μια κουραστική εβδομάδα μπροστά αλλά μπορεί να αποδειχθεί χαρούμενη και επεκτατική εάν το επιτρέψετε. Το να λέτε ναι σε προκλήσεις και να βρίσκετε κάτι που να είστε ευγνώμων σε κάθε περίπτωση είναι ένας αλάθητος τρόπος για να εξασφαλίσετε την ικανοποίησή σας. Σκεφτείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη ανάπτυξη και δημιουργήστε μια πρόθεση που θα σας οδηγήσει στη μέγιστη δυνατή ευρυχωρία. Οι σκιές είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστούν, αλλά δεν τους δίνετε την ενέργεια σας . Αντ 'αυτού, να λάμψετε με νέο Φως και να παρακολουθήσετε να εξαφανίζονται όλα τα παλιά μοτίβα. Όταν το κάνουν, καταστήστε το νέο σημείο ισορροπίας σας γνωστό σε όλο τον κόσμο. Όσο περισσότερο αναγνωρίζετε την ενδυνάμωσή σας, τόσο περισσότερο θα είστε σε θέση να πάρετε τη σωστή σας θέση στον νέο κόσμο. Κοιτάξτε προς το κέντρο, γιατί αυτό είναι πάντα το σημείο που θα καταλήξετε. Μπορεί επίσης να έχετε ήδη ξεκινήσει να φτάνετε εκεί.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12/06 – 18/06/2017

Μεγάλη νοσταλγία σας διακατέχει αυτήν την εβδομάδα. Πολλές φορές, δεν υπάρχει τίποτα κακό να κοιτάς πίσω στις καλές στιγμές για έμπνευση όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Μέσα από την αλλαγή και την κρίση, το να κοιτάζετε πίσω σε αυτό που έχετε υπομείνει είναι ένας καλός τρόπος να διαβεβαιώσετε τον εαυτό σας ότι, ανεξάρτητα από τις δοκιμασίες που προηγούνται, θα τις συναντήσετε και θα τις ξεπεράσετε καθώς ξεπερνάτε δισταγμούς και άλλους δύσκολους «δρόμους». Μετά από απώλειες όπως αυτές των τελευταίων ημερών, οι πλανήτες δείχνουν ότι πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να θεραπεύσετε, να κοιτάξτε πίσω το παρελθόν και το καλό που βρίσκεται εκεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προβληματισμού, δεν χρειάζεται να επικεντρωθείτε στα αρνητικά. Αντ 'αυτού, φέρτε όλη τη θετική ενέργεια από το παρελθόν στο παρόν και το μέλλον σας. Τώρα που κοιτάξατε πίσω, η πορεία προς τα εμπρός θα είναι σαφής και διαφωτιστική.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5/06 – 11/06/2017

Αυτή τη στιγμή ο δρόμος μπορεί να φαίνεται ασαφής, αλλά η αλήθεια είναι μια προθυμία να εμπιστευτείτε την εσωτερική καθοδήγησή σας να σας κατευθύνει με περισσότερη σαφήνεια από ό, τι γνωρίσατε ποτέ. Είναι μια σημαντική ευκαιρία να μάθετε να περιηγείστε τη ζωή σας διαφορετικά από πριν. Αλλά αν νομίζετε ότι δεν έχετε ιδέα πώς να το κάνετε αυτό, σκεφτείτε ξανά. Η καθοδήγησή σας είναι κάτι στο οποίο βασίζεστε σε μεγάλο βαθμό για να βεβαιωθείτε για όλες τις εκτελεστικές αποφάσεις που λαμβάνετε σε τακτική βάση. Το ξέρετε και το εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Η ιδέα ότι είστε κάπου άγνωστοι και δεν ξέρετε τι να κάνετε, αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Ξέρετε τι να κάνετε, έχετε πάντα επίγνωση, και η ικανότητά σας να αποκτάτε πρόσβαση σε όσα γνωρίζετε είναι παρούσα. Αφήστε το φόβο σας να φύγει και θα επιστρέψετε στο κάθισμα του οδηγού.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/05 – 4/06/2017

Καθώς η Σελήνη περνάει κατά μήκος της διαδρομής της μέσα από την θρησκευτική σας ζώνη αυτή την εβδομάδα, συναντάται με την Αφροδίτη, την Παλλάδα Αθηνά και τέλος με τον Ουρανό πριν μετακινηθεί σε νέα επικράτεια. Όλος ο φωτισμός αυτής της Σελήνης θέτει τα ένστικτά σας σε τροχιά και σε σχέση με το δικό σας σύστημα πεποιθήσεων και θα σας δώσει επίσης τη δημιουργική σοφία να αντέξετε την πίστη σας με έναν έξυπνο και ευγενικό τρόπο, έτσι ώστε να θεωρείστε ως ζωντανό παράδειγμα της αλλαγής που θέλετε να δείτε στον κόσμο. Προς το τέλος της εβδομάδας υπάρχει μια δημιουργική ενέργεια που εμπίπτει στον τομέα φιλίας, δίνοντάς σας την ευκαιρία για νέες αρχές όταν πρόκειται για επικοινωνία με τους φίλους σας. Ίσως υπάρχει μια συγκεκριμένη σχέση που έχει καταρρεύσει εξαιτίας της αποτυχίας της επικοινωνίας των προσωπικών σας αληθειών με αυτοπεποίθηση ή της κατανόησης της κατάστασης της ζωής κάποιου άλλου; Ο Πλούτωνας πρόκειται να σας φέρει μια πρόκληση να εργαστείτε σχετικά με αυτό το θέμα, αυτή τη σχέση με την επούλωση και τον μετασχηματισμό, έτσι να επιμένετε.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/05 – 28/05/2017

Βρίσκεστε ψηλά. Αυτή τη στιγμή ευνοείστε επειδή αυτή είναι η μοναδική φορά όλο το χρόνο, που ο Ήλιος βρίσκεται στην κορυφή του χάρτη σας - και αυτό το φως του κόσμου είναι κολακευτικό! Προφανώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γεγονός ότι οι άλλοι σας θαυμάζουν προς όφελός σας. Τα σχέδια ταξιδιού είναι ελπιδοφόρα μαζί με σχέδια που σχετίζονται με τις εκδόσεις, τα μέσα ενημέρωσης, την ιατρική, το δίκαιο και την τριτοβάθμια εκπαίδευση . Σταματήσατε πολλά γύρω από το 2003-05. Πιο πρόσφατα, μεταξύ του 2012 και του 2013, μεγάλες αλλαγές έγιναν στον πυρήνα της οικογένειάς σας και του σπιτιού σας. Σε αυτό το στάδιο της ζωής σας, τα παιδιά είναι μια αυξημένη ευθύνη, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Ωστόσο, πρέπει να αρχίσετε να ετοιμάζετε το έδαφος για να επεκτείνετε το σπίτι σας και την οικογένεια το επόμενο διάστημα. Αυτό θα αποτελέσει πηγή χαράς!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15/05-21/05/2017

Είστε υπεράνθρωποι; Αναγεννηθήκατε με εκπληκτικές δυνάμεις; Πώς γνωρίζετε ότι η απάντηση είναι «όχι»; Έχετε δοκιμάσει ποτέ πραγματικά τον εαυτό σας; Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα ακραίο παράδειγμα - αλλά τότε, πόσο συχνά χρησιμοποιείτε ακραία παραδείγματα για να περιορίσετε τον εαυτό σας; Εξετάστε τι είναι απολύτως ανέφικτο, αισθανθείτε απαισιόδοξοι γι 'αυτό και, στη συνέχεια, υποθέστε ότι μια δέσμη πιο λογικών στόχων πρέπει να είναι εξίσου εφικτή. Με την πλανητική ενέργεια αυτήν την εβδομάδα, εάν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, θα εκπλαγείτε από αυτό που μπορεί να επιτευχθεί. Στην αγάπη σας: Καθώς αναδιοργανώνετε συναισθηματικά, μπορείτε να ταξινομήσετε ένα μπέρδεμα. Ένας μικρός ερεθισμός μπορεί να παραμείνει. Χαρείτε που δεν είναι μεγάλο!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2017

Οι Λέοντες ξεκινάτε την εβδ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Καρκίνος - Εβδ. Προβλέψεις

Καρκίνος - Εβδ. Προβλέψεις

Καρκίνος - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/11 – 19/11/2017 Η Σύνοδος Αφροδίτη / Δία στον τομέα της αυτο-έκφρασής σας μπορεί να σας χτυπήσει με ένα κύμα χαράς,...

Παρθένος- Εβδ. Προβλέψεις

Παρθένος- Εβδ. Προβλέψεις

Παρθένος- Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/11 – 19/11/2017 Η Σύνοδος Αφροδίτη / Δία στον τομέα της επικοινωνίας σας προτείνει μια θέση εξαιρετικών ειδήσεων,...

Τοξότης - Εβδ. Προβλέψεις

 Τοξότης - Εβδ. Προβλέψεις

Τοξότης - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/11 – 19/11/2017 Η Αφροδίτη σε σχέση συνόδου με τον Δία στον κρυμμένο τομέα μπορεί να επεκτείνει μια κρυμμένη έλξη ή...

Αιγόκερως -Εβδ. Προβλέψεις

 Αιγόκερως -Εβδ. Προβλέψεις

Αιγόκερως -Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/11 – 19/11/2017 Η Σύνοδος Αφροδίτη / Δία στον κοινωνικό σας τομέα προτείνει μια τυχαία συνάντηση με κάποιον...

Ιχθείς - Εβδ. Προβλέψεις

 Ιχθείς - Εβδ. Προβλέψεις

Ιχθείς - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/11 – 19/11/2017 Η Σύνοδος Αφροδίτη / Δίας στον τομέα των ευκαιριών σας μπορεί να σας βυθίσει σε κάτι νέο και θαυμάσια...

Ιχθύς - Εβδ. Προβλέψεις

Ιχθύς - Εβδ. Προβλέψεις

Ιχθύς - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01/08/2016 – 07/08/2016 Την πρώτη Αυγούστου η Αφροδίτη είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα μπορέσετε να προβάλετε τις...