Λέων - Εβδ. Προβλέψεις

Λέων - Εβδ. Προβλέψεις
<p>Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/09 – 24/09/2017

Το Yod του ανάδρομου Χείρωνα στον τομέα των κοινών πόρων σας μπορεί να ανοίξει μια κρυφή ανασφάλεια, όσον αφορά τα χρέη, τους φόρους, τα δάνεια, τα οικονομικά του συνεργάτη σας ή τη σωματική / συναισθηματική οικειότητα . Οι προσδοκίες περισσότερων θα πρέπει να προσαρμοστούν με βαθύτερα ζητήματα που προτιμάτε να αγνοήσετε, ακόμα κι αν είστε ενθαρρυμένοι να εξερευνήσετε, να επεκτείνετε και να εξετάσετε ασυνήθιστες επιλογές. Μην ξεχνάτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Η Νέα Σελήνη στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε και να κάνετε ρεαλιστική αξιολόγηση του τι συμβαίνει πραγματικά. Αυτό θα περιλαμβάνει την άμεση, σαφή αποδοχή του τι πονάει. Κάποιος άλλος μπορεί να μην είναι σε θέση να σας δώσει ό, τι θέλετε, και αυτό μπορεί να έρθει σαν σοκ. Ή, οι οικονομικοί σας πόροι μπορεί να χρειαστούν κάποια εξομάλυνση. Η Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία για την αντιμετώπιση οικονομικών και συναισθηματικών δυσκολιών, εφ 'όσον εξετάζετε τα γεγονότα για το τι είστε υπεύθυνοι.

Η Αφροδίτη στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να σας δώσει περισσότερα για να εργαστείτε (μια ελπιδοφόρα ευκαιρία για αυξημένο εισόδημα ή λόγους για να αισθάνεστε καλύτερα για τον εαυτό σας) αλλά οι αντιθέσεις του Άρη και του Ερμή στο Ανάδρομο Ποσειδώνα μπορούν να σας βάλουν στον πειρασμό να αποφύγετε  ορισμένα γεγονότα ή να ξοδευτείτε. Αντί να παραβιάζετε τις συνήθειες / εθισμούς ως τρόπο αποφυγής δυσφορίας, επικεντρωθείτε σε αυτό που προσπαθείτε να αποφύγετε. Όλα τα οικονομικά ζητήματα (συζητήσεις για μισθούς, συζητήσεις για πληρωμές πελατών, δάνεια κ.λπ.) θα πρέπει να προσεγγίζονται με μεγάλη προσοχή - βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία είναι γραπτά.

Η κίνηση του Ήλιου στον τομέα επικοινωνίας σας και η σύνδεση του με τη Vesta, φωτίζουν μια ιδέα, ελπίδα ή τρόπο επικοινωνίας. Μπορεί να υπάρχει κάτι που αισθάνεστε ότι πρέπει να εκφράσετε. Η δημοσίευση, η δημόσια ομιλία ή η ακρόαση από άλλους μπορεί να αποκτήσουν εξαιρετική σημασία. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από το να είσαι στο προσκήνιο - η ιδέα που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε είναι ιερή τωρα. Ένα ζήτημα με τα αδέλφια θα μπορούσε επίσης να απαιτήσει την πλήρη προσοχή σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11/09 – 17/09/2017

Οι όψεις του Κρόνου στον τομέα της αυτο-έκφρασής σας μπορούν να παρουσιάσουν υπενθυμίσεις οικονομικού ελλείμματος ή περιοχής ανασφάλειας. Απαιτείται επιπλέον εργασία για την εκδήλωση ενός δημιουργικού στόχου, ενός νέου έρωτα ή ενός θέματος που αφορά παιδιά / εγκυμοσύνη . Ωστόσο, το τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, και ο συνδυασμός Αφροδίτη / Βόρειος Δεσμός, λένε ότι έχετε καλύψει αυτό το θέμα. Καθώς ασχολείστε με αυτά που δεν έχετε ή δεν έχετε αρκετά, συνεχίστε να εστιάζετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και προσπάθεια.

Ο Άρης και ο Ερμής στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να προσφέρει λύσεις σε απογοητεύσεις χρημάτων ή ασφάλειας. Οι ιδέες για την απόκτηση περισσότερων ή την έκφραση της αυτοεκτίμησής σας μπορούν να τεθούν σε δράση . Αλλά το κλειδί είναι "δράση." Θα πρέπει να θριαμβεύσετε για να κάνετε περισσότερα ή να αποδείξετε τον εαυτό σας. Τα λόγια δεν αρκούν.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Με τον Άρη στον τομέα των προσωπικών σας πόρων, και καθώς ο Ερμής είναι ορθός στο ζώδιο σας, σας δίνει κίνητρα για τα χρήματα και τις βασικές ανάγκες ασφάλειας. Η έκλειψη του Αυγούστου 21ης νέας σελήνης στο ζώδιο σας μπορεί να έχει προκαλέσει μια επιθυμία ή ευκαιρία - τώρα μπορείτε να αναλάβετε δράση και να συμβεί αυτό. Ασχοληθείτε με τα χρήματα που κερδίσατε, τις μισθολογικές συζητήσεις, τις νέες πηγές εισοδήματος και να κάνετε ό, τι καλύτερο για σας είναι όλα ευνοϊκά. Η κίνηση του Ερμή στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να σας κάνει να υπογράφετε οικονομικά έγγραφα ή να αναλύσετε τις βασικές απαιτήσεις σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Η πανσέληνος στον τομέα των κοινών πόρων σας μπορεί να ανοίξει βαθύτερη οικειότητα μεταξύ σας και κάποιον σύντροφο. Μπορεί επίσης να ανοίξει θέματα γύρω από τα χρήματα, ή μνήμες από το παρελθόν . Η επιθυμία να δώσετε / θυσιάσετε τα πάντα μπορεί να είναι ισχυρή, αλλά η παράκαμψη της Αφροδίτης στο ζώδιο σας αποτελεί προειδοποίηση για να διατηρήσετε κάποια όρια. Η παροχή περισσότερων δεν θα οδηγήσει στην υπέρτατη ευτυχία και κάποιος άλλος μπορεί να μην έχει την ίδια ιδέα για την οικειότητα όπως εσείς. Υπάρχει επίσης κίνδυνος υπέρβασης. Σε περίπτωση αμφιβολίας, θεωρήστε ότι δεν πρόκειται μόνο για τις επιθυμίες σας και οι προσπάθειες που επικεντρώνονται αποκλειστικά σε αυτό που επιθυμείτε μπορούν πραγματικά να σας υπονομεύσουν.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/08 – 3/09/2017

Οι όψεις του Άρη στο ζώδιο σας (συμπεριλαμβανομένης της συνόδου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης) μπορούν να σας προτρέψουν να προχωρήσετε σε ένα μονοπάτι που έχετε εξετάσει για λίγο. Μια πόρτα ανοίγει και απαιτεί το θάρρος, την πρωτοβουλία και την προθυμία σας να αναλάβετε μερικούς κινδύνους. Ο Άρης θα σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε το πάθος σας, να εκφράσετε το ταλέντο σας και να ακολουθήσετε ό, τι είναι σωστό για σας.

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας μπορεί να σας δει να ξαναεπισκεφτείτε κάποιες πληροφορίες και να αποφασίσετε ότι υπάρχει περισσότερη αξία από ό, τι αρχικά σκεφτήκατε. Ή μπορείτε να δώσετε σε κάτι το τελευταίο σουτ και να ανακαλύψετε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιμείνετε ή να κάνετε σαφή τα αιτήματά σας. Τα γεγονότα θα συνδεθούν με την έκλειψη της 21ης Αυγούστου.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21/08 – 27/08/2017

Η έκλειψη στο ζώδιό σας μπορεί να προκαλέσει ένα φλογερό νέο πάθος, για κάποιον ή κάτι νέο. Το υπο-θέμα θα είναι η εξερεύνηση - η κατεύθυνση προς μια νέα κατεύθυνση, η μετεγκατάσταση, η μάθηση, η επίτευξη του άγνωστου. Είστε πρόθυμοι να πάρετε μια ευκαιρία και έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας προσθέτει ακόμα περισσότερους λόγους να αισθάνεστε καλά, καθώς προσελκύετε άλλους κάνοντας αυτό που ξέρετε καλύτερα: να έχετε υπερηφάνεια και χαρά στον εαυτό σας. Ο Πλούτωνας Ανάδρομος απέναντι στην Δήμητρα λειτουργεί στο παρασκήνιο για να ολοκληρώσει μια κατάσταση ή υποχρέωση που δεν είναι πλέον δική σας (ίσως ποτέ δεν ήταν). Ένα τέλος μπορεί να σας αφήσει ελεύθερους. Επισημαίνονται τα σενάρια υγείας και εργασίας.

Η είσοδος του Ήλιου στον τομέα των οικονομικών και η σύνοδος Ήλιου - ανάδρομου Ερμή μπορούν να φέρουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με μια πηγή εισοδήματος, συζήτηση μισθοδοσίας ή ζήτημα αυτοεκτίμησης. Ο Ερμής Ανάδρομος σας ώθησε να ρωτήσετε τι αξίζετε και τώρα η σύνοδος Ήλιου / Ανάδρομου Ερμή θα σας δώσει την απάντηση. Εάν δεν πληρώνεστε αρκετά ή δεν αντιμετωπίζεστε κατάλληλα, το έλλειμμα θα είναι προφανές. Αλλά και η λύση.

Ο Κρόνος ορθός πια στον τομέα της αυτο-έκφρασης μπορεί να σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε με έναν προσωπικό στόχο, έναν νέο έρωτα, δημιουργική εργασία ή να λύσει ένα ζήτημα με παιδιά / εγκυμοσύνη. Η μετάβαση μπορεί να είναι αργή και η επιτυχία μπορεί να μην είναι εγγυημένη, αλλά τώρα ξέρετε τι είναι ρεαλιστικά κοντά σας και τι πρέπει να το ξεχάσετε ως απατηλό. Όπως πάντα, ο Κρόνος σας ζητάει να εργαστείτε σκληρότερα. Αλλά αν το θέλετε πραγματικά αυτό, αξίζει τον κόπο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14/08- 20/08/2017

Όψεις του Ήλιου στο ζώδιο σας μπορούν να σταθεροποιήσουν τα σχέδια για ένα δημιουργικό έργο, νέο έρωτα, παιδιά / εγκυμοσύνη ή οτιδήποτε σας ζητά να τοποθετήσετε τον εαυτό σας μπροστά και κέντρο. Επιτυγχάνεται κάθε στόχος σας - προσέξτε για μια σταθερή επιβεβαίωση ότι είστε στο σωστό δρόμο και η σκληρή δουλειά / επιμονή σας έχει αποδώσει. Οι ιδιωτικές αμφιβολίες που αφορούν το χρήμα ή την οικειότητα δεν πρέπει να αγνοούνται, αλλά μην τις αφήνετε να υπονομεύσουν την πρόοδό σας και την εμπιστοσύνη σας. Κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Οι όψεις της Αφροδίτης στον τομέα των μυστικών σας μπορούν να προκαλέσουν μυστική εμμονή, έντονη έλξη ή επιθυμία που σας εκπλήσσει με τη δύναμή της. Όσο περισσότερο είναι κρυμμένο ή αγνοείται κάτι, τόσο ισχυρότερο θα είναι - συνιστάται η πλήρης συνείδηση, ώστε να μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Μια ιδέα, μια συζήτηση ή μια ανακοίνωση θα τροφοδοτηθεί από αυτό, και μπορεί να είναι θαυμάσια δημιουργική και επίκαιρη καθώς θα έχετε πρόσβαση σε ιδιωτικές πηγές έμπνευσης. Ή, αν δεν είστε πλήρως συνειδητοί για το τι συμβαίνει, μπορείτε να πείτε πάρα πολλά ή να περιμένετε κάτι που έχει μηδενική βάση στην πραγματικότητα. Εκτιμήστε τα όριά σας και αναζητήστε αποδείξεις για να στηρίξετε μια μελλοντική ποθητή εξέλιξη. Επίσης, θεωρήστε ότι ίσως να μην μπορείτε να έχετε ό, τι θέλετε.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 7/08/2017 – 13/08/2017

Η έκλειψη στον τομέα συνεργασίας σας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας ή να επιταχύνει τις εξελίξεις σε μια υπάρχουσα σχέση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το θέμα θα είναι η βεβαιότητα που καθορίζει το ρυθμό. Είτε κάνετε την πρώτη κίνηση είτε αποφασίσετε να πάρετε χρόνο, η μπάλα είναι στο γήπεδο σας. Η επικοινωνία και οι εισαγωγές είναι ευνοούμενες, αλλά προσέξτε για την ώθηση με βάση την πεποίθησή σας ότι ξέρετε τι είναι καλύτερο. Αυτή η έκλειψη θα προσφέρει μερικές μεγάλες αποκαλύψεις, αλλά ο συμβιβασμός δεν θα είναι ένα ισχυρό σημείο.

Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον κρυμμένο τομέα σας μπορεί να ανοίξει ένα δυναμικό υπόβαθρο, μυστική επιθυμία ή έλξη. Μπορούν επίσης να προκληθούν ιδιωτικά οικονομικά θέματα. Τα πράγματα μπορούν να αναπτυχθούν πίσω από τις σκηνές, αλλά ο Ερμής ανάδρομος στον τομέα που αφορά προσωπικούς σας πόρους θέλει να αναθεωρήσετε ανοιχτά, να επανεξετάσετε ή να αμφισβητήσετε οικονομικά ζητήματα και ζητήματα ασφάλειας. Μπορεί να είναι καιρός να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό που έχετε σε σχέση με αυτό που θα θέλατε να έχετε. Οι οικονομικές συζητήσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις λόγω σφαλμάτων, παραλείψεων ή κρυφών λεπτομερειών.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Η Αφροδίτη στον δωδέκατο Οίκο σας και στον τομέα των αποκλεισμών σας μπορεί να ενεργοποιήσει μια κρυφή έλξη / επιθυμία, ή, μπορεί να σας ενθαρρύνει να εστιάσετε σε μια ιδιωτική αγάπη ή μια περιοχή αυτοβελτίωσης. Αυτό που έχει σημασία για εσάς μόνο εσείς θα το γνωρίζετε. Επίσης, θα μπορούσατε να ανακαλύψετε πόσο χαρούμενοι είστε όταν είστε μόνοι (κατά επιλογή ή περίσταση).

Ο ανάδρομος Ουρανός στον τομέα των ευκαιριών σας μπορεί να σας κάνει να εξετάσετε αλλαγές που αφορούν το ταξίδι, την εκπαίδευση, τα νομικά θέματα ή τη δημοσίευση. Τα γεγονότα / οι διακοπές γεγονότων μπορεί να χτυπήσουν ξαφνικά, ειδικά εάν μια αλλαγή είναι πρόσφατη. Όμως, αυτό θα μπορούσε να είναι για σας τελικά καλό, να σας κάνει να αποφασίσετε να πάρετε αυτόν τον κίνδυνο, ή το άλμα στο άγνωστο.

Το τετράγωνο Δία/Πλούτωνα μπορεί να προσφέρει μεγάλες δηλώσεις, υποσχέσεις ή υποχρεώσεις. Θέματα εργασίας ή υγείας μπορεί να εμπλέκονται, καθώς διαμορφώνεται μια αισιόδοξη προοπτική. Για κάποιους από εσάς, νέες πληροφορίες σχετικά με την εργασία / υγεία μπορεί να έχουν αντίκτυπο που σας ωθεί να κάνετε τεράστιες αλλαγές (ή μια πλήρη αναμόρφωση της καθημερινής σας ρουτίνας). Θα μπορούσατε να αισθανθείτε συγκλονισμένοι, ακόμα κι αν οι αλλαγές είναι θετικές. Εάν εφαρμόζετε ένα σχέδιο, βεβαιωθείτε ότι η στάση σας δεν δημιουργεί σοβαρές ανισορροπίες - ορισμένες ενθουσιώδεις ιδέες μπορεί να είναι καλύτερες θεωρητικά παρά στην πρακτική εφαρμογή τους.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24/07 – 30/07/2017

Η Αφροδίτη στον κοινωνικό σας τομέα αντιτίθεται στον Ανάδρομο Κρόνο, φωτίζοντας έναν δημόσιο περιορισμό που περιλαμβάνει φίλους, ομάδες ή δημόσια εικόνα σας. Οι κανόνες σχέσης μπορεί να επιβληθούν δημόσια, ή θα μπορούσατε να δείτε τα αποτελέσματα μιας απόδοσης / εκτόξευσης. Η Αφροδίτη με τον Χείρωνα μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε ντροπιασμένοι, απροετοίμαστοι ή ευάλωτοι στις επικρίσεις άλλων.

Ωστόσο, ο Ερμής στο ζώδιο σας τείνει στον Ουρανό και λέει ότι υπάρχει κάτι σημαντικό πολύ πιο μπροστά από σας. Συνεχίστε να μιλάτε, εξερευνήστε τις επιλογές σας και θέστε ερωτήσεις - τα ταξίδια, η εκπαίδευση, τα νομικά θέματα ή η δημοσίευση είναι περιοχές όπου μπορείτε να προχωρήσετε και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Η έκλειψη του Αυγούστου 21ης νέας σελήνης στην πινακίδα σας υπόσχεται να ανοίξει μια νέα πόρτα, με βάση αυτό που μαθαίνετε τώρα.

Η είσοδος του Ερμή στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μετατοπίζει την εστίασή σας στα βασικά στοιχεία επιβίωσης. Οι λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να κερδίζετε περισσότερα, ή ποιες είναι οι απόλυτες αξίες / επιθυμίες σας, θα είναι έτοιμες για εξέταση και βελτίωση . Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής στις 12 Αυγούστου αναφέρει ότι δεν πρόκειται για μια γρήγορη διαδικασία.

Η σύνοδος Ήλιου Άρη στο ζώδιο σας ολοκληρώνει ένα κεφάλαιο που ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου 2015. Διακυβεύονται θέματα υπερηφάνειας, αυτοπεποίθησης και προσωπικής εξουσίας, καθώς γυρίζετε να αντιμετωπίσετε μια νέα ευκαιρία που σας γεμίζει με ενθουσιασμό και αίσθηση ανανεωμένου σκοπού . Υπάρχει ένας τόνος ενέργειας εδώ - μην τον χάνετε. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Μπορεί να μην είστε σε θέση να συνεχίσετε να βγάζετε αυτό το γενναίο ή ευτυχισμένο πρόσωπο, Λέοντες, οπότε γιατί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να δείξει τι αισθάνεστε πραγματικά; Αυτή την εβδομάδα, ο παθιασμένος Άρης και ο ηγέτης σας, ο άγριος Ήλιος, είναι μαζί και οι δύο στον ευαίσθητο Καρκίνο στο δωδέκατο σπίτι του παρελθόντος, της συμπόνιας και της θεραπείας. Αυτό από μόνο του μπορεί να σας βυθίσει έντονα συναισθήματα, αλλά στις 17 και 20 αντιστοίχως, οι δύο αυτές ουράνιες οντότητες βαρέων βαρών είναι σε τετράγωνο με τον Ουρανό στην ειλικρινή και ανεξάρτητη ένατη κατοικία σας. Μετάφραση: Μετά από εβδομάδες ή μήνες που αντιμετωπίζετε  μια όλο και πιο απαράδεκτη κατάσταση, μπορεί να χτυπήσετε ένα σημείο θραύσης. Έχει έρθει για εσάς η στιγμή των ρήξεων με πρόσωπα και καταστάσεις. Τώρα είναι η ώρα να σταματήσετε και να αναρωτηθείτε: "Γιατί;" Ως Λέοντες, πρέπει - αξίζετε! – να βγάζετε κάποιο όφελος από κάθε σχέση, γιατί κι εσείς προσφέρετε πολλά. Αν δεν λαμβάνετε την αγάπη και την υποστήριξη που χρειάζεστε από κάποιον, σταματήστε να σπαταλάτε την αγάπη σας και κρατήστε την για κάποιον που θα την εκτιμήσει! Να είστε ειλικρινείς για το τι αισθάνεστε. Απλά να είστε έτοιμοι να ακούσετε την αλήθεια τους. Πιθανότατα δεν θα είναι εύκολο να καθίσετε σε αυτές τις συζητήσεις, αλλά σκεφτείτε πόσο χαρούμενοι και απελευθερωμένοι θα αισθανθείτε όταν βρίσκεστε στην άλλη πλευρά αυτού του δύσκολου επικοινωνιακού δρόμου.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/07 – 16/07/2017

Το 6ο σπίτι του εργασιακού χώρου και η σχέση με τους συναδέλφους του θα είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Η πανσέληνος φθίνει πάνω από το 6ο σπίτι σας και θα συζητήσετε σημαντικά θέματα με τους συναδέλφους σας. Μπορεί ακόμη και να σκεφτείτε ένα νέο έργο. Παρατηρούνται επίσης μικρά έργα.

Το 11ο σπίτι των κερδών μετατρέπεται από τον πλανήτη των χρημάτων και της πολυτέλειας, την Αφροδίτη. Θα προσπαθήσετε να βρείτε νέα επιχειρηματικά έργα. Αυτά τα έργα μπορούν να έχουν μια μακροχρόνια διάρκεια. Ταυτόχρονα, μπορείτε να δαπανήσετε χρήματα και για προσωπικούς σκοπούς.

Μπορείτε να έχετε ανησυχίες σχετικά με την υγεία, καθώς η πανσέληνος φθίνει πάνω από το 6ο σπίτι της υγείας σας. Θα προσπαθήσετε να πάρετε ιατρική βοήθεια. Μπορεί ακόμη και να δοκιμάσετε μια νέα δίαιτα. Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για το επίπεδο ευτυχίας σας επίσης. Επειδή ο Ερμής περνάει μέσα από το πρώτο σπίτι της προσωπικής ζωής, μπορεί να νιώθετε αποσπασματικά.

Ο Ερμής διέρχεται από το 1ο σπίτι της προσωπικής ζωής. Αυτό θα επηρεάσει και τις σχέσεις σας. Μπορεί να έχετε και νέες επαφές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 3/07 – 9/07/2017

Η πολύπλευρη πλανητική επιρροή στο δωδέκατο σπίτι σας με κρυμμένους φόβους, συναισθήματα, ψυχή, απομόνωση, μακρινά ταξίδια πνευματικότητας και φιλανθρωπίας είναι πολύ σημαντική. Το 12ο σπίτι είναι ένα υδατικό σπίτι και ένα άλλο υδατογράφημα καταλαμβάνει αυτό το σπίτι κατά τη διάρκεια αυτής της διαμετακόμισης. Ο ήλιος και ο Άρης, που είναι φλογεροί στη φύση, κινούνται μέσω αυτού του σημείου και είναι προφανώς δυσαρεστημένοι να βρίσκονται στα ρηχά νερά του Καρκίνου. Ο Ερμης είναι επίσης με αυτούς τους φλογερούς πλανήτες . Αυτό κάνει τον Ερμή επίσης δυσαρεστημένο και αποσπασματικό. Αυτές οι τοποθετήσεις και η διαμετακόμιση σηματοδοτούν την ανάγκη να είναι συναισθηματικά σταθερές. Μπορεί να αντιμετωπίζετε μια προσωρινή κρίση . Μπορεί να σχετίζεται με οποιαδήποτε περιοχή της ζωής σας. Μπορείτε να πάρετε διαταραχές του ύπνου. Μπορεί να έχετε παράξενα όνειρα . Αυτά τα όνειρα μπορεί να έχουν νόημα. Μπορεί να υπάρχουν και δευτερεύοντα θέματα υγείας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να περάσετε χρόνο στο διαλογισμό και την προσευχή . Μπορεί να προσπαθήσετε να είστε μόνοι. Μπορείτε να περάσετε χρόνο και σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/06 – 2/07/2017

Ακόμη και εσείς, ο ηλιόλουστος αισιόδοξος του ζωδιακού δεν μπορεί να είστε αισιόδοξοι όλη την ώρα! Ήρθε η ώρα να συμμετάσχετε σε ένα μικρό σκιώδες παιχνίδι και να δώσετε στον εαυτό σας κάποιο χώρο για να αισθανθείτε, να αντιμετωπίσετε και να θεραπεύσετε. Όλη την εβδομάδα, ο αναδευτήρας Άρης και ο ψυχικός Ερμής αναδεύονται στο υποσυνείδητο δωδέκατο σπίτι σας, στέλνοντας σας σε μια ενδοσκοπική διαδρομή. Ενδεχομένως να βρεθείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα, ανησυχώντας για το τι θα πρέπει να ακολουθήσει η επόμενη σας κίνηση και αναρωτιέστε τι έχει το μέλλον . Το κλειδί για να περάσετε από αυτή τη διάθεση είναι να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας - με τη βοήθεια υποστηρικτικών ανθρώπων. Έχετε σίγουρα την άγκυρα για άλλους περισσότερες φορές από ό, τι μπορείτε να μετρήσετε. Αυτή την εβδομάδα, εσείς είστε που χρειάζεστε ένα βράχο για να ακουμπήσετε. Η δημοσίευση και ο διαλογισμός μπορούν να σας βοηθήσουν στην αποσαφήνιση του εσωτερικού μονόλογου σας, ειδικά την Τρίτη, όταν ο παραγωγικός Δίας στέλνει μηνύματα στον Ερμή με κάποιες ισχυρές ιδέες. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες δραστηριότητες τείνουν να κάνουν τη δική σας joie de vivre - ή ίσως απλά θα νιώσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ λεπτό, προσπαθώντας να είστε χρήσιμοι σε όλους τους ανθρώπους. Κάτι πρέπει να περικόψετε όμως. Είτε εγκαταλείπετε τη δραστηριότητα από το πρόγραμμά σας είτε αρχίζετε να αναθέτετε καθήκοντα και μάλιστα προσλαμβάνετε έναν βοηθό.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19/06 – 25/06/2017

Υπάρχει μια κουραστική εβδομάδα μπροστά αλλά μπορεί να αποδειχθεί χαρούμενη και επεκτατική εάν το επιτρέψετε. Το να λέτε ναι σε προκλήσεις και να βρίσκετε κάτι που να είστε ευγνώμων σε κάθε περίπτωση είναι ένας αλάθητος τρόπος για να εξασφαλίσετε την ικανοποίησή σας. Σκεφτείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη ανάπτυξη και δημιουργήστε μια πρόθεση που θα σας οδηγήσει στη μέγιστη δυνατή ευρυχωρία. Οι σκιές είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστούν, αλλά δεν τους δίνετε την ενέργεια σας . Αντ 'αυτού, να λάμψετε με νέο Φως και να παρακολουθήσετε να εξαφανίζονται όλα τα παλιά μοτίβα. Όταν το κάνουν, καταστήστε το νέο σημείο ισορροπίας σας γνωστό σε όλο τον κόσμο. Όσο περισσότερο αναγνωρίζετε την ενδυνάμωσή σας, τόσο περισσότερο θα είστε σε θέση να πάρετε τη σωστή σας θέση στον νέο κόσμο. Κοιτάξτε προς το κέντρο, γιατί αυτό είναι πάντα το σημείο που θα καταλήξετε. Μπορεί επίσης να έχετε ήδη ξεκινήσει να φτάνετε εκεί.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12/06 – 18/06/2017

Μεγάλη νοσταλγία σας διακατέχει αυτήν την εβδομάδα. Πολλές φορές, δεν υπάρχει τίποτα κακό να κοιτάς πίσω στις καλές στιγμές για έμπνευση όταν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά. Μέσα από την αλλαγή και την κρίση, το να κοιτάζετε πίσω σε αυτό που έχετε υπομείνει είναι ένας καλός τρόπος να διαβεβαιώσετε τον εαυτό σας ότι, ανεξάρτητα από τις δοκιμασίες που προηγούνται, θα τις συναντήσετε και θα τις ξεπεράσετε καθώς ξεπερνάτε δισταγμούς και άλλους δύσκολους «δρόμους». Μετά από απώλειες όπως αυτές των τελευταίων ημερών, οι πλανήτες δείχνουν ότι πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να θεραπεύσετε, να κοιτάξτε πίσω το παρελθόν και το καλό που βρίσκεται εκεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου προβληματισμού, δεν χρειάζεται να επικεντρωθείτε στα αρνητικά. Αντ 'αυτού, φέρτε όλη τη θετική ενέργεια από το παρελθόν στο παρόν και το μέλλον σας. Τώρα που κοιτάξατε πίσω, η πορεία προς τα εμπρός θα είναι σαφής και διαφωτιστική.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5/06 – 11/06/2017

Αυτή τη στιγμή ο δρόμος μπορεί να φαίνεται ασαφής, αλλά η αλήθεια είναι μια προθυμία να εμπιστευτείτε την εσωτερική καθοδήγησή σας να σας κατευθύνει με περισσότερη σαφήνεια από ό, τι γνωρίσατε ποτέ. Είναι μια σημαντική ευκαιρία να μάθετε να περιηγείστε τη ζωή σας διαφορετικά από πριν. Αλλά αν νομίζετε ότι δεν έχετε ιδέα πώς να το κάνετε αυτό, σκεφτείτε ξανά. Η καθοδήγησή σας είναι κάτι στο οποίο βασίζεστε σε μεγάλο βαθμό για να βεβαιωθείτε για όλες τις εκτελεστικές αποφάσεις που λαμβάνετε σε τακτική βάση. Το ξέρετε και το εμπιστεύεστε το ένστικτό σας. Η ιδέα ότι είστε κάπου άγνωστοι και δεν ξέρετε τι να κάνετε, αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Ξέρετε τι να κάνετε, έχετε πάντα επίγνωση, και η ικανότητά σας να αποκτάτε πρόσβαση σε όσα γνωρίζετε είναι παρούσα. Αφήστε το φόβο σας να φύγει και θα επιστρέψετε στο κάθισμα του οδηγού.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 29/05 – 4/06/2017

Καθώς η Σελήνη περνάει κατά μήκος της διαδρομής της μέσα από την θρησκευτική σας ζώνη αυτή την εβδομάδα, συναντάται με την Αφροδίτη, την Παλλάδα Αθηνά και τέλος με τον Ουρανό πριν μετακινηθεί σε νέα επικράτεια. Όλος ο φωτισμός αυτής της Σελήνης θέτει τα ένστικτά σας σε τροχιά και σε σχέση με το δικό σας σύστημα πεποιθήσεων και θα σας δώσει επίσης τη δημιουργική σοφία να αντέξετε την πίστη σας με έναν έξυπνο και ευγενικό τρόπο, έτσι ώστε να θεωρείστε ως ζωντανό παράδειγμα της αλλαγής που θέλετε να δείτε στον κόσμο. Προς το τέλος της εβδομάδας υπάρχει μια δημιουργική ενέργεια που εμπίπτει στον τομέα φιλίας, δίνοντάς σας την ευκαιρία για νέες αρχές όταν πρόκειται για επικοινωνία με τους φίλους σας. Ίσως υπάρχει μια συγκεκριμένη σχέση που έχει καταρρεύσει εξαιτίας της αποτυχίας της επικοινωνίας των προσωπικών σας αληθειών με αυτοπεποίθηση ή της κατανόησης της κατάστασης της ζωής κάποιου άλλου; Ο Πλούτωνας πρόκειται να σας φέρει μια πρόκληση να εργαστείτε σχετικά με αυτό το θέμα, αυτή τη σχέση με την επούλωση και τον μετασχηματισμό, έτσι να επιμένετε.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/05 – 28/05/2017

Βρίσκεστε ψηλά. Αυτή τη στιγμή ευνοείστε επειδή αυτή είναι η μοναδική φορά όλο το χρόνο, που ο Ήλιος βρίσκεται στην κορυφή του χάρτη σας - και αυτό το φως του κόσμου είναι κολακευτικό! Προφανώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γεγονός ότι οι άλλοι σας θαυμάζουν προς όφελός σας. Τα σχέδια ταξιδιού είναι ελπιδοφόρα μαζί με σχέδια που σχετίζονται με τις εκδόσεις, τα μέσα ενημέρωσης, την ιατρική, το δίκαιο και την τριτοβάθμια εκπαίδευση . Σταματήσατε πολλά γύρω από το 2003-05. Πιο πρόσφατα, μεταξύ του 2012 και του 2013, μεγάλες αλλαγές έγιναν στον πυρήνα της οικογένειάς σας και του σπιτιού σας. Σε αυτό το στάδιο της ζωής σας, τα παιδιά είναι μια αυξημένη ευθύνη, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Ωστόσο, πρέπει να αρχίσετε να ετοιμάζετε το έδαφος για να επεκτείνετε το σπίτι σας και την οικογένεια το επόμενο διάστημα. Αυτό θα αποτελέσει πηγή χαράς!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15/05-21/05/2017

Είστε υπεράνθρωποι; Αναγεννηθήκατε με εκπληκτικές δυνάμεις; Πώς γνωρίζετε ότι η απάντηση είναι «όχι»; Έχετε δοκιμάσει ποτέ πραγματικά τον εαυτό σας; Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα ακραίο παράδειγμα - αλλά τότε, πόσο συχνά χρησιμοποιείτε ακραία παραδείγματα για να περιορίσετε τον εαυτό σας; Εξετάστε τι είναι απολύτως ανέφικτο, αισθανθείτε απαισιόδοξοι γι 'αυτό και, στη συνέχεια, υποθέστε ότι μια δέσμη πιο λογικών στόχων πρέπει να είναι εξίσου εφικτή. Με την πλανητική ενέργεια αυτήν την εβδομάδα, εάν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, θα εκπλαγείτε από αυτό που μπορεί να επιτευχθεί. Στην αγάπη σας: Καθώς αναδιοργανώνετε συναισθηματικά, μπορείτε να ταξινομήσετε ένα μπέρδεμα. Ένας μικρός ερεθισμός μπορεί να παραμείνει. Χαρείτε που δεν είναι μεγάλο!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2017

Οι Λέοντες ξεκινάτε την εβδομάδα με διάθεση να βγάλετε από πάνω σας πολλά βάρη, να κάνετε κινήσεις για να εξοικονομήσετε πόρους και να ταχτοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα πράγματα που σας έχουν φέρει στα όριά σας, από άποψη αντιμετώπισης των ανωτέρων σας και γενικά των ανθρώπων από τους οποίους εξαρτάται το μέλλον σας. Αν κινηθείτε χωρίς βιασύνες, θα έχετε θετική έκβαση με την Πανσέληνο στον Σκορπιό.

Ταλαιπωρείστε και όλη αυτή την εβδομάδα από προβλήματα επαγγελματικά και οικογενειακά. Η δουλειά σας δεν έχει τον χαρακτήρα που θα θέλατε, και προσπαθείτε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, χωρίς πάντα να μπορείτε. Δώστε σημασία στο γεγονός ότι οι κινήσεις που θα κάνετε θα αποδώσουν σύντομα, και μην σας πιάνει τάση φυγής και παραίτησης.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

 Οι Λέοντες είστε από τους ιδιαίτερα ευνοημένους αυτής της εβδομάδας, με πάρα πολύ καλές ευκαιρίες τόσο σε οικονομικό όσο και σε εργασιακό επίπεδο. Πράγματα και σχέδια που έχετε σκεφτεί εδώ και πάρα πολύ καιρό ήρθε ή ώρα να μπουν σε εφαρμογή για το καλό σας. Οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται και έχουν και άμεσο θετικό, πρακτικό αποτέλεσμα. Η Τετάρτη, η Πέμπτη, η Παρασκευή αλλά και το Σάββατο θα είναι εξαιρετικές μέρες για τα οικονομικά μεγέθη σας, ανεξάρτητα από τον μάλλον δεν θα είστε και στην καλύτερη δυνατή διάθεση. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση . Είστε αυτήν την εβδομάδα κάπως απασχολημένοι με ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν άμεσα με τη δουλειά σας. Πιθανόν να υπάρχει μια συναισθηματική θύελλα η οποία σας κουράζει και δεν σας αφήνει να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη σας, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά.  Ωστόσο την Τετάρτη θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα οικονομικά με αποτέλεσμα να ανέβει η αισιοδοξία σας. Εξίσου θετική ημέρα θα είναι και η Κυριακή όπου πιθανόν να δείτε χρήματα τα οποία δεν θα περιμένατε να επιστρέφουν στο πορτοφόλι σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24/04 – 30/04/2017

Οι σχέσεις θα είναι καθοριστικής σημασίας για σας αυτήν την εβδομάδα. Σταματά ο χρόνος για σας, γεύεστε την αγάπη, είστε αισθησιακοί και αναζητάτε την ευχαρίστηση. Ίσως ξεκινήσει ένας νέος έρωτας, ίσως μια εγκυμοσύνη και αναζητάτε ό, τι σας εμπνέει και όποιον δίνει νόημα στη ζωή σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες πόρτες θα πρέπει να κλείσουν και αυτό μπορεί να σας φέρει πόνο και θλίψη, αλλά μερικές φορές το να πείτε «αντίο» είναι απίστευτα ευεργετικό. Η Σελήνη και ο Άρης σας δείχνουν αν κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Απαιτείται θάρρος, προκειμένου να μετατρέψετε μια αρνητική κατάσταση στη σχέση σας. Κάποια πράγματα θα είναι παρελθόν και πίσω σας.

Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σας τίθενται υπό εξέταση. Η ανάβαση στην καριέρα σας ίσως επιβραδυνθεί λίγο, και ίσως αντί για επευφημίες, να ακούσετε πικρόχολα σχόλια. Αντίθετα, αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για να αναθεωρήσετε τους τρέχοντες στόχους σας: Είστε ο επικεφαλής στην καριέρα σας; Η κατεύθυνσή σας μπορεί να προβάλει και να υλοποιήσει τους στόχους σας Εάν ήσασταν απασχολημένοι με τη διευρυνόμενη πορεία σας, μπορεί να αποφασίσετε να πατήσετε το κουμπί της παύσης, έτσι ώστε να μπορέσετε να επεξεργαστείτε όλα αυτά που έχετε μάθει και ενδεχομένως να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17/04/2017 – 23/04/2017

Κάποιες υποχρεώσεις σας θα μπορέσετε να τις ρυθμίσετε όπως και τις σχέσεις σας με συνεργάτες σας ή ανωτέρους σας, αφού στις 17 Απριλίου θα είναι σε τρίγωνο ο Ήλιος με τον Κρόνο και σε εξάγωνο η Αφροδίτη με τον Άρη. Ακόμη στο αισθηματικό πεδίο θα είστε πολύ τρυφεροί και θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Από τις 19 Απριλίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο, έτσι θα προβάλλετε μια σημαντική δημόσια εικόνα και θα προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στις 20 Απριλίου ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Κριό ενώ ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, έτσι κάποιες υποθέσεις που σας προβληματίζουν θα τις δείτε με μια διαφορετική ματιά και θα μπορέσετε να τις προχωρήσετε. Ακόμη στις 20 Απριλίου ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Στις 21 Απριλίου θα είναι σε τετράγωνο η Αφροδίτη με τον Κρόνο και θα πρέπει να προσέξετε υποθέσεις που εκκρεμούν. Επίσης στις 21 Απριλίου ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους, έτσι θα ισορροπήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/04/2017 – 16/04/2017

Προσέξτε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σας και αν πρόκειται να ταξιδέψετε την ασφάλειά σας. Στις 10 Απριλίου ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο ζητήματα που σχετίζονται με νέες συμφωνίες και συνεργασίες ίσως να αναβληθούν και να πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Ακόμη κάποια συνάντηση με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας παρελθόν θα σας παρουσιάσει νέα δεδομένα σχετικά με τα σχέδιά σας. Στις 11 Απριλίου και στις 9:08 το πρωί θα έχουμε Πανσέληνο στις 21ο 32΄ του Ζυγού, έτσι θα έχετε διάθεση να βρεθείτε με τον σύντροφό σας και να εκφράσετε τα αισθήματά σας. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει και να σκέφτεστε να προχωρήσετε  σε σχέση. Στις 14 Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και θα είστε πολύ αισιόδοξοι. Ένα ζήτημα οικονομικό θα το επιλύσετε. Στις 15 Απριλίου η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς και θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με τον περίγυρό σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 03/04/2017 – 09/04/2017
Οι σχέσεις σας με τον περίγυρό σας και με τον σύντροφό σας θα είναι αυτές που χρειάζονται προσοχή το διάστημα αυτό. Από τις 3 Απριλίου η ανάδρομη Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς, έτσι θα θέλετε να εκφράσετε τον δημιουργικό σας χαρακτήρα, ωστόσο μπορεί να είστε υπερβολικοί και κουραστικοί προς τους άλλους. Στις 6 Απριλίου θα βρίσκεται ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ακόμη την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη φροντίστε να είστε συγκρατημένοι και να αποφύγετε εντάσεις με τον επαγγελματικό σας κύκλο, αλλά και με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Στις 7 Απριλίου ο Ήλιος θα είναι σε αντίθεση με τον Δία και θα πρέπει να προσέξτε πολύ τις οικονομικές σας κινήσεις, όπως και νομικά ζητήματα. Στις 8 Απριλίου θα βρίσκεται η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφό σας. Στις 9 Απριλίου θα είναι ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα πρέπει να αποφύγετε συμφωνίες και αγοροπωλησίες.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/03/2017 – 02/04/2017

Αυτή την περίοδο θα μπορείτε να προβάλλετε τις δεξιότητές σας αφού στις 27 Μαρτίου θα είναι ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα σας ευνοεί για μία εβδομάδα. Κάποια θέματα που αφορούν την καριέρα σας θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε και να έχετε θετικά αποτελέσματα. Στις 28 Μαρτίου θα έχουμε Νέα Σελήνη στον Κριό και θα έχετε ευδιαθεσία και αυτοπεποίθηση. Θα κάνετε πιθανόν ένα ταξίδι από το οποίο θα αποκομίσετε σημαντικά οφέλη. Ακόμη στον αισθηματικό τομέα μάλλον θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα την σχέση με τον σύντροφό σας. Στις 29 Μαρτίου θα είναι ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας κάνει πολύ επικοινωνιακούς και θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Στις 30 Μαρτίου ο Δίας θα είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Από τις 31 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και θα μπορέσετε να έχετε σταθερότητα στα οικονομικά σας. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/03/2017 – 26/03/2017

Τα νέα σας σχέδια και οι σχέσεις σας με τον περίγυρό σας πρόκειται να σας απασχολήσουν και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Άλλωστε στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό και θα έχετε μια τάση ανανέωσης και θα είστε πολύ δραστήριοι και αποφασιστικοί. Κάποια θέματα με τους συνεργάτες σας θα τα ισορροπήσετε και θα έχετε ευκαιρία για συνεργασία με ένα άτομο από μακριά. Στις 24 Μαρτίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Δία και θα πρέπει να προσέξετε την σχέση με τον σύντροφό σας, αποφύγετε την κτητικότητα και τις εντάσεις. Στις 25 Μαρτίου θα έχουμε τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, έτσι κάποιο άτομο με το οποίο πιθανόν να είχατε μια παλαιότερη συνεργασία μπορεί να σας κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Αισθηματικά θα μπορέσετε να ισορροπήσετε την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε συνάντηση με άτομο του πρόσφατου παρελθόντος. Στις 26 Μαρτίου με την σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό θα έχετε μια οικονομική εξέλιξη. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/03/2017 – 19/03/2017

Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αφού από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανόν να κάνετε ένα πολύ σημαντικό ταξίδι που θα φέρει θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, έτσι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις υποχρεώσεις σας και με τα οικονομικά σας. Αποφύγετε κυρίως νέες οικονομικές συμφωνίες και αγοραπωλησίες. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και θα είστε πολύ ευδιάθετοι, θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια σημαντική νέα γνωριμία που θα μπορεί να εξελιχθεί σε μακρόχρονη σχέση. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06/03/2017 – 12/03/2017

Οι ισορροπίες στις σχέσεις σας και στην καθημερινότητά σας θα αποκατασταθούν. Στις 7 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον Ερμή θα μπορέσετε να κατανοήσετε σε βάθος τις διάφορες επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στις 8 Μαρτίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα έχετε μια ευχάριστη οικονομική είδηση, ενώ θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας με την υποστήριξη των συνεργατών σας. Στις 9 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, αλλά και θα πείθεται τους άλλους με τις απόψεις σας. Από τις 10 Μαρτίου ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο και θα παραμείνει μέχρις τις 21 Απριλίου έτσι θα οργανώσετε με αυτοπεποίθηση τα σχέδιά σας και τις κινήσεις σας. Την Κυριακή στις 12 Μαρτίου στις 16:53 θα έχουμε Πανσέληνο στις 22ο 13΄ της Παρθένου, θα δείτε λοιπόν  να έχετε αποτελέσματα και να προχωρούν άμεσα τα σχέδιά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/02/2017 – 05/03/2017

Οι σχέσεις σας τόσο με το οικογενειακό σας περιβάλλον, όσο και με το επαγγελματικό ίσως να περάσουν κρίση. Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, έτσι θα πρέπει να είστε περισσότερο συγκρατημένοι και να μην κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τους γύρω σας. προσέξτε τα οικονομικά σας και μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις τρίτων. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα έχετε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που θα σχετίζεται με την καριέρα σας και θα έχει μια πολύ θετική εξέλιξη. Ακόμη με τον σύντροφό σας θα ισορροπήσετε την σχέση σας. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό θα πρέπει να αποφύγετε τις όποιες συμφωνίες, αφού δεν θα μπορείτε να έχετε μια καθαρή εικόνα. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο μ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Δίδυμοι - Εβδ. Προβλέψεις

Δίδυμοι - Εβδ. Προβλέψεις

Δίδυμοι - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/09 – 24/09/2017 Η δράση μέσω Γιοντ του Χείρωνα στον τομέα της καριέρας σας μπορεί να υποδηλώνει έναν επαγγελματικό...

Παρθένος- Εβδ. Προβλέψεις

Παρθένος- Εβδ. Προβλέψεις

Παρθένος- Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/09 – 24/09/2017 Η δράση μέσω Γιοντ του Χείρωνα στον τομέα των σχέσεών σας υποδηλώνει ότι οι αυξημένες προσδοκίες...

Ζυγός - Εβδ. Προβλέψεις

Ζυγός - Εβδ. Προβλέψεις

Ζυγός - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/09 – 24/09/2017 Το Yod του ανάδρομου Χείρωνα (συμπεριλαμβανομένου της όψης χιαστί με τον Δία στο ζώδιο σας) στον τομέα...

Σκορπιός - Εβδ. Προβλέψεις

Σκορπιός - Εβδ. Προβλέψεις

Σκορπιός - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/09 – 24/09/2017 Το Yod του ανάδρομου Χείρωνα στον τομέα της αυτο-έκφρασής σας μπορεί να προκαλέσει ανασφάλεια...

Υδροχόος - Εβδ. Προβλέψεις

Υδροχόος - Εβδ. Προβλέψεις

Υδροχόος - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/09 – 24/09/2017 Το Yod του ανάδρομου Χείρωνα στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να φωτίσει μια οικονομική ή...

Ιχθύς - Εβδ. Προβλέψεις

Ιχθύς - Εβδ. Προβλέψεις

Ιχθύς - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01/08/2016 – 07/08/2016 Την πρώτη Αυγούστου η Αφροδίτη είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα μπορέσετε να προβάλετε τις...