Λέων - Εβδ. Προβλέψεις

Λέων - Εβδ. Προβλέψεις
<p>Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/05 – 28/05/2017

Βρίσκεστε ψηλά. Αυτή τη στιγμή ευνοείστε επειδή αυτή είναι η μοναδική φορά όλο το χρόνο, που ο Ήλιος βρίσκεται στην κορυφή του χάρτη σας - και αυτό το φως του κόσμου είναι κολακευτικό! Προφανώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γεγονός ότι οι άλλοι σας θαυμάζουν προς όφελός σας. Τα σχέδια ταξιδιού είναι ελπιδοφόρα μαζί με σχέδια που σχετίζονται με τις εκδόσεις, τα μέσα ενημέρωσης, την ιατρική, το δίκαιο και την τριτοβάθμια εκπαίδευση . Σταματήσατε πολλά γύρω από το 2003-05. Πιο πρόσφατα, μεταξύ του 2012 και του 2013, μεγάλες αλλαγές έγιναν στον πυρήνα της οικογένειάς σας και του σπιτιού σας. Σε αυτό το στάδιο της ζωής σας, τα παιδιά είναι μια αυξημένη ευθύνη, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Ωστόσο, πρέπει να αρχίσετε να ετοιμάζετε το έδαφος για να επεκτείνετε το σπίτι σας και την οικογένεια το επόμενο διάστημα. Αυτό θα αποτελέσει πηγή χαράς!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15/05-21/05/2017

Είστε υπεράνθρωποι; Αναγεννηθήκατε με εκπληκτικές δυνάμεις; Πώς γνωρίζετε ότι η απάντηση είναι «όχι»; Έχετε δοκιμάσει ποτέ πραγματικά τον εαυτό σας; Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα ακραίο παράδειγμα - αλλά τότε, πόσο συχνά χρησιμοποιείτε ακραία παραδείγματα για να περιορίσετε τον εαυτό σας; Εξετάστε τι είναι απολύτως ανέφικτο, αισθανθείτε απαισιόδοξοι γι 'αυτό και, στη συνέχεια, υποθέστε ότι μια δέσμη πιο λογικών στόχων πρέπει να είναι εξίσου εφικτή. Με την πλανητική ενέργεια αυτήν την εβδομάδα, εάν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, θα εκπλαγείτε από αυτό που μπορεί να επιτευχθεί. Στην αγάπη σας: Καθώς αναδιοργανώνετε συναισθηματικά, μπορείτε να ταξινομήσετε ένα μπέρδεμα. Ένας μικρός ερεθισμός μπορεί να παραμείνει. Χαρείτε που δεν είναι μεγάλο!

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 8/05 – 14/05/2017

Οι Λέοντες ξεκινάτε την εβδομάδα με διάθεση να βγάλετε από πάνω σας πολλά βάρη, να κάνετε κινήσεις για να εξοικονομήσετε πόρους και να ταχτοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα πράγματα που σας έχουν φέρει στα όριά σας, από άποψη αντιμετώπισης των ανωτέρων σας και γενικά των ανθρώπων από τους οποίους εξαρτάται το μέλλον σας. Αν κινηθείτε χωρίς βιασύνες, θα έχετε θετική έκβαση με την Πανσέληνο στον Σκορπιό.

Ταλαιπωρείστε και όλη αυτή την εβδομάδα από προβλήματα επαγγελματικά και οικογενειακά. Η δουλειά σας δεν έχει τον χαρακτήρα που θα θέλατε, και προσπαθείτε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, χωρίς πάντα να μπορείτε. Δώστε σημασία στο γεγονός ότι οι κινήσεις που θα κάνετε θα αποδώσουν σύντομα, και μην σας πιάνει τάση φυγής και παραίτησης.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 1/05 – 7/05/2017

 Οι Λέοντες είστε από τους ιδιαίτερα ευνοημένους αυτής της εβδομάδας, με πάρα πολύ καλές ευκαιρίες τόσο σε οικονομικό όσο και σε εργασιακό επίπεδο. Πράγματα και σχέδια που έχετε σκεφτεί εδώ και πάρα πολύ καιρό ήρθε ή ώρα να μπουν σε εφαρμογή για το καλό σας. Οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται και έχουν και άμεσο θετικό, πρακτικό αποτέλεσμα. Η Τετάρτη, η Πέμπτη, η Παρασκευή αλλά και το Σάββατο θα είναι εξαιρετικές μέρες για τα οικονομικά μεγέθη σας, ανεξάρτητα από τον μάλλον δεν θα είστε και στην καλύτερη δυνατή διάθεση. Είναι λογικό να υπάρχει κούραση . Είστε αυτήν την εβδομάδα κάπως απασχολημένοι με ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν άμεσα με τη δουλειά σας. Πιθανόν να υπάρχει μια συναισθηματική θύελλα η οποία σας κουράζει και δεν σας αφήνει να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη σας, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά.  Ωστόσο την Τετάρτη θα έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα οικονομικά με αποτέλεσμα να ανέβει η αισιοδοξία σας. Εξίσου θετική ημέρα θα είναι και η Κυριακή όπου πιθανόν να δείτε χρήματα τα οποία δεν θα περιμένατε να επιστρέφουν στο πορτοφόλι σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24/04 – 30/04/2017

Οι σχέσεις θα είναι καθοριστικής σημασίας για σας αυτήν την εβδομάδα. Σταματά ο χρόνος για σας, γεύεστε την αγάπη, είστε αισθησιακοί και αναζητάτε την ευχαρίστηση. Ίσως ξεκινήσει ένας νέος έρωτας, ίσως μια εγκυμοσύνη και αναζητάτε ό, τι σας εμπνέει και όποιον δίνει νόημα στη ζωή σας. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι κάποιες πόρτες θα πρέπει να κλείσουν και αυτό μπορεί να σας φέρει πόνο και θλίψη, αλλά μερικές φορές το να πείτε «αντίο» είναι απίστευτα ευεργετικό. Η Σελήνη και ο Άρης σας δείχνουν αν κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση . Απαιτείται θάρρος, προκειμένου να μετατρέψετε μια αρνητική κατάσταση στη σχέση σας. Κάποια πράγματα θα είναι παρελθόν και πίσω σας.

Οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σας τίθενται υπό εξέταση. Η ανάβαση στην καριέρα σας ίσως επιβραδυνθεί λίγο, και ίσως αντί για επευφημίες, να ακούσετε πικρόχολα σχόλια. Αντίθετα, αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για να αναθεωρήσετε τους τρέχοντες στόχους σας: Είστε ο επικεφαλής στην καριέρα σας; Η κατεύθυνσή σας μπορεί να προβάλει και να υλοποιήσει τους στόχους σας Εάν ήσασταν απασχολημένοι με τη διευρυνόμενη πορεία σας, μπορεί να αποφασίσετε να πατήσετε το κουμπί της παύσης, έτσι ώστε να μπορέσετε να επεξεργαστείτε όλα αυτά που έχετε μάθει και ενδεχομένως να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17/04/2017 – 23/04/2017

Κάποιες υποχρεώσεις σας θα μπορέσετε να τις ρυθμίσετε όπως και τις σχέσεις σας με συνεργάτες σας ή ανωτέρους σας, αφού στις 17 Απριλίου θα είναι σε τρίγωνο ο Ήλιος με τον Κρόνο και σε εξάγωνο η Αφροδίτη με τον Άρη. Ακόμη στο αισθηματικό πεδίο θα είστε πολύ τρυφεροί και θα ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Από τις 19 Απριλίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο, έτσι θα προβάλλετε μια σημαντική δημόσια εικόνα και θα προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στις 20 Απριλίου ο ανάδρομος Ερμής εισέρχεται στον Κριό ενώ ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, έτσι κάποιες υποθέσεις που σας προβληματίζουν θα τις δείτε με μια διαφορετική ματιά και θα μπορέσετε να τις προχωρήσετε. Ακόμη στις 20 Απριλίου ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Στις 21 Απριλίου θα είναι σε τετράγωνο η Αφροδίτη με τον Κρόνο και θα πρέπει να προσέξετε υποθέσεις που εκκρεμούν. Επίσης στις 21 Απριλίου ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους, έτσι θα ισορροπήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/04/2017 – 16/04/2017

Προσέξτε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σας και αν πρόκειται να ταξιδέψετε την ασφάλειά σας. Στις 10 Απριλίου ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο ζητήματα που σχετίζονται με νέες συμφωνίες και συνεργασίες ίσως να αναβληθούν και να πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Ακόμη κάποια συνάντηση με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας παρελθόν θα σας παρουσιάσει νέα δεδομένα σχετικά με τα σχέδιά σας. Στις 11 Απριλίου και στις 9:08 το πρωί θα έχουμε Πανσέληνο στις 21ο 32΄ του Ζυγού, έτσι θα έχετε διάθεση να βρεθείτε με τον σύντροφό σας και να εκφράσετε τα αισθήματά σας. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει και να σκέφτεστε να προχωρήσετε  σε σχέση. Στις 14 Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό και θα είστε πολύ αισιόδοξοι. Ένα ζήτημα οικονομικό θα το επιλύσετε. Στις 15 Απριλίου η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς και θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με τον περίγυρό σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 03/04/2017 – 09/04/2017
Οι σχέσεις σας με τον περίγυρό σας και με τον σύντροφό σας θα είναι αυτές που χρειάζονται προσοχή το διάστημα αυτό. Από τις 3 Απριλίου η ανάδρομη Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς, έτσι θα θέλετε να εκφράσετε τον δημιουργικό σας χαρακτήρα, ωστόσο μπορεί να είστε υπερβολικοί και κουραστικοί προς τους άλλους. Στις 6 Απριλίου θα βρίσκεται ο Άρης σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, ακόμη την ίδια μέρα ο Κρόνος γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη φροντίστε να είστε συγκρατημένοι και να αποφύγετε εντάσεις με τον επαγγελματικό σας κύκλο, αλλά και με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Στις 7 Απριλίου ο Ήλιος θα είναι σε αντίθεση με τον Δία και θα πρέπει να προσέξτε πολύ τις οικονομικές σας κινήσεις, όπως και νομικά ζητήματα. Στις 8 Απριλίου θα βρίσκεται η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο αποφύγετε εντάσεις με τον σύντροφό σας. Στις 9 Απριλίου θα είναι ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα πρέπει να αποφύγετε συμφωνίες και αγοροπωλησίες.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/03/2017 – 02/04/2017

Αυτή την περίοδο θα μπορείτε να προβάλλετε τις δεξιότητές σας αφού στις 27 Μαρτίου θα είναι ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα σας ευνοεί για μία εβδομάδα. Κάποια θέματα που αφορούν την καριέρα σας θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε και να έχετε θετικά αποτελέσματα. Στις 28 Μαρτίου θα έχουμε Νέα Σελήνη στον Κριό και θα έχετε ευδιαθεσία και αυτοπεποίθηση. Θα κάνετε πιθανόν ένα ταξίδι από το οποίο θα αποκομίσετε σημαντικά οφέλη. Ακόμη στον αισθηματικό τομέα μάλλον θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα την σχέση με τον σύντροφό σας. Στις 29 Μαρτίου θα είναι ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας κάνει πολύ επικοινωνιακούς και θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Στις 30 Μαρτίου ο Δίας θα είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Από τις 31 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο και θα μπορέσετε να έχετε σταθερότητα στα οικονομικά σας. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/03/2017 – 26/03/2017

Τα νέα σας σχέδια και οι σχέσεις σας με τον περίγυρό σας πρόκειται να σας απασχολήσουν και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Άλλωστε στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό και θα έχετε μια τάση ανανέωσης και θα είστε πολύ δραστήριοι και αποφασιστικοί. Κάποια θέματα με τους συνεργάτες σας θα τα ισορροπήσετε και θα έχετε ευκαιρία για συνεργασία με ένα άτομο από μακριά. Στις 24 Μαρτίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Δία και θα πρέπει να προσέξετε την σχέση με τον σύντροφό σας, αποφύγετε την κτητικότητα και τις εντάσεις. Στις 25 Μαρτίου θα έχουμε τον Ήλιο σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη, έτσι κάποιο άτομο με το οποίο πιθανόν να είχατε μια παλαιότερη συνεργασία μπορεί να σας κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Αισθηματικά θα μπορέσετε να ισορροπήσετε την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να έχετε συνάντηση με άτομο του πρόσφατου παρελθόντος. Στις 26 Μαρτίου με την σύνοδο του Ερμή με τον Ουρανό θα έχετε μια οικονομική εξέλιξη. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/03/2017 – 19/03/2017

Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αφού από τις 13 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό και θα παραμείνει ως τις 31 Μαρτίου. Έτσι θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες στον επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανόν να κάνετε ένα πολύ σημαντικό ταξίδι που θα φέρει θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Στις 17 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, έτσι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις υποχρεώσεις σας και με τα οικονομικά σας. Αποφύγετε κυρίως νέες οικονομικές συμφωνίες και αγοραπωλησίες. Στις 18 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και θα είστε πολύ ευδιάθετοι, θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια σημαντική νέα γνωριμία που θα μπορεί να εξελιχθεί σε μακρόχρονη σχέση. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06/03/2017 – 12/03/2017

Οι ισορροπίες στις σχέσεις σας και στην καθημερινότητά σας θα αποκατασταθούν. Στις 7 Μαρτίου ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον Ερμή θα μπορέσετε να κατανοήσετε σε βάθος τις διάφορες επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στις 8 Μαρτίου έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα έχετε μια ευχάριστη οικονομική είδηση, ενώ θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας με την υποστήριξη των συνεργατών σας. Στις 9 Μαρτίου θα βρίσκεται ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, αλλά και θα πείθεται τους άλλους με τις απόψεις σας. Από τις 10 Μαρτίου ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο και θα παραμείνει μέχρις τις 21 Απριλίου έτσι θα οργανώσετε με αυτοπεποίθηση τα σχέδιά σας και τις κινήσεις σας. Την Κυριακή στις 12 Μαρτίου στις 16:53 θα έχουμε Πανσέληνο στις 22ο 13΄ της Παρθένου, θα δείτε λοιπόν  να έχετε αποτελέσματα και να προχωρούν άμεσα τα σχέδιά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/02/2017 – 05/03/2017

Οι σχέσεις σας τόσο με το οικογενειακό σας περιβάλλον, όσο και με το επαγγελματικό ίσως να περάσουν κρίση . Στις 27 Φεβρουαρίου θα έχουμε τον Άρη σε σύνοδο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Δία, έτσι θα πρέπει να είστε περισσότερο συγκρατημένοι και να μην κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τους γύρω σας. προσέξτε τα οικονομικά σας και μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις τρίτων. Στις 2 Μαρτίου με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα έχετε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που θα σχετίζεται με την καριέρα σας και θα έχει μια πολύ θετική εξέλιξη. Ακόμη με τον σύντροφό σας θα ισορροπήσετε την σχέση σας. Στις 3 Μαρτίου με τον Δία σε αντίθεση με τον Ουρανό θα πρέπει να αποφύγετε τις όποιες συμφωνίες, αφού δεν θα μπορείτε να έχετε μια καθαρή εικόνα. Στις 4 Μαρτίου με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα κάνετε μια σημαντική κίνηση που θα βοηθά την προώθηση των σχεδίων σας. Στις 5 Μαρτίου με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα προχωρήσετε σε πρωτότυπες κινήσεις.  

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/02/2017 – 26/02/2017

Διάφορες υποθέσεις που εκκρεμούν θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε κυρίως στις 21 Φεβρουαρίου που έχουμε τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό και σε τρίγωνο με τον Δία. Πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι επαγγελματικού ενδιαφέροντος και να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία . Θα υπάρχει επίσης μια ευχάριστη εξέλιξη στην αισθηματική σας σχέση, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Στις 22 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους ανωτέρους σας. Στις 23 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας γενικά. Κάποιο άτομο από το παρελθόν θα σας προσεγγίσει, ίσως να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία. Αν όμως είναι πρώην ερωτικός σύντροφός προσέξτε την επανασύνδεση . Στις 26 Φεβρουαρίου Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ στους Ιχθείς και ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθείς και θα κάνετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/02/2017 – 19/02/2017

Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας θα σας ενδιαφέρουν και θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας και γενικά της επαγγελματικής σας πορείας. Στις 14 Φεβρουαρίου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και θα μπορείτε να προχωρήσετε κάποια ζητήματα που σας απασχολούν σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας. Ακόμη στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει κινητικότητα, όπως και στον κοινωνικό, νέες γνωριμίες και συζητήσεις για νέες συνεργασίες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία σας. Στις 16 Φεβρουαρίου με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Άρη τα πράγματα θα είναι πολύ ενδιαφέροντα, αφού θα υπάρξουν ευνοϊκές συνθήκες για αύξηση των εσόδων σας και προτάσεις για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα. Αισθηματικά θα υπάρχει αρμονία με τον σύντροφό σας και θα νοιώθετε ασφάλεια μέσα στην σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα περάσετε ένα όμορφο διάστημα με νέες γνωριμίες και φλερτ. Από τις 18 Φεβρουαρίου ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθείς και θα ασχοληθείτε με την αισθηματική σας ζωή σοβαρά.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 6/02 – 12/02/2017

Ακριβώς στο ζώδιό σας γίνεται στις 10 του μήνα αυτή η τόσο αναμενόμενη Σεληνιακή Έκλειψη που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τους κανόνες του παιχνιδιού και να αφήσετε πίσω σας λάθη του παρελθόντος. Αυτή μπορεί να είναι μια δυναμική εβδομάδα για εσάς. Μπορεί να υπάρχουν επαρκή κέρδη που θα φέρουν εμπιστοσύνη στη ζωή σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά την αλληλεπίδραση με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους. Μπορεί να υπάρξει μια θετική έκβαση για τη συνέντευξή σας σε φημισμένους οργανισμούς. Επίσης θα είναι επιτυχής η απόπειρά σας στην παρουσίαση ενός προϊόντος ή στο να προωθήσετε τις ικανότητές σας. Όσοι από εσάς  για καιρό προσπαθείτε να έχετε επαγγελματική επιτυχία μπορεί να έχουν αποδεκτά αποτελέσματα για τις επιδόσεις τους. Υπάρχει μεγάλη αστρολογική εύνοια και μπορεί να έχουν μεγάλη επιτυχία στις προσπάθειές τους οι Λέοντες. Θα υπάρξουν νέες επιχειρηματικές προτάσεις από φίλους. Ένας σύντροφός σας ή συγγενής σας μπορεί να έχει απρόβλεπτες αλλαγές στην καριέρα. Έχετε εύνοια αν είστε σε διευθυντικές θέσεις ή αν ασχολείστε με χρηματιστηριακά θέματα. Ο καιρός όμως αυτός δεν θα είναι ανέφελος, θα έχετε πολύ άγχος που ίσως βλάψει τις σχέσεις σας. Ωστόσο, μπορείτε να είστε αισιόδοξοι για μια αξιοπρεπή πρόοδο σε κάθε είδους επιχειρήσεις . Μπορεί να έχετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο από μια διαφορετική κοινωνική τάξη. Πολλοί Λέοντες μπορεί να πάρουν μια σημαντική προαγωγή που να σχετίζεται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30/01/2017 – 05/02/2017

Μπορείτε να δείτε τα πράγματα με ένα πρωτότυπο τρόπο και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν και κυρίως σε επαγγελματικά και αισθηματικά . Στις 1 Φεβρουαρίου έχουμε τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό, έτσι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με κάποιες συμφωνίες οικονομικές και να αποφύγετε κινήσεις που είναι παρακινδυνευμένες. Ακόμη αποφύγετε νέες συνεργασίες. Στις 2 Φεβρουαρίου ο Ερμής θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία και θα πρέπει να προσέξετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Αισθηματικά επίσης διατηρείστε την ψυχραιμία σας, αφού θα έχετε την τάση να ρίχνετε τις όποιες ευθύνες στους άλλους. Έτσι μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις με τον σύντροφό σας και να φτάσετε στα άκρα. Από τις 3 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό και θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Κάποιο νέο πρόσωπο θα εισέλθει στη ζωή σας, είτε σαν ερωτικός σύντροφός\, είτε ως συνεργάτης. Η σχέση που θα δημιουργήσετε θα είναι μακρόχρονη.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/01/2017 – 29/01/2017

Κάποια προσωπικά σας θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα θα μπορέσετε να τα ξεκαθαρίσετε στις 23 Ιανουαρίου που ο Ερμής θα είναι σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ακόμη θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με τους γύρω σας και θα έχετε την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Στις 27 Ιανουαρίου θα είναι η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας, αλλά και με τυχόν εκκρεμότητες. Στις 28 Ιανουαρίου στις 02:06 το πρωί θα έχουμε Νέα Σελήνη στις 8 μοίρες και 15 πρώτα λεπτά του Υδροχόου και θα μπορείτε να προχωρήσετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Από τις 28 Ιανουαρίου ο Άρης εισέρχεται στον Κριό θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση και θα προβάλλετε τις δεξιότητές σας. Στις 29 Ιανουαρίου ο Ερμής θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα έτσι θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και θα μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και τις φιλοδοξίες σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16/01/2017 – 22/01/2017

Διάφορα θέματα της καθημερινότητάς σας θα τα ρυθμίσετε έτσι ώστε να περνάτε όμορφα. Από τις 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος θα διελαύνει στον Υδροχόο και θα νοιώθετε την ανάγκη να προωθήσετε τις νέες ιδέες σας και τα σχέδιά σας. Θα είστε πολύ επινοητικοί και θα ασχοληθείτε έντονα με την επαγγελματική σας πορεία. Την ίδια μέρα κορυφώνεται το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο που θα επηρεάσει όλη την εβδομάδα, έτσι θα είστε αρκετά επίμονοι στην εργασία σας και θα προσπαθήστε να πετύχετε τους στόχους σας, ωστόσο ίσως να νοιώθετε κουρασμένοι ή εξαντλημένοι. Είναι άλλωστε μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε και με την υγεία σας. Στις 20 Ιανουαρίου η Αφροδίτη θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα αναζωπυρώσετε την σχέση σας, πιθανόν μάλιστα να πάρετε αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε πιθανόν τον κεραυνοβόλο έρωτα και θα υπάρχει ανταπόκριση, αλλά και επιθυμία για ένα νέο ξεκίνημα. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09/01/2017 – 15/01/2017

Μάλλον θα έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία για να δείτε καθαρά τα σχέδιά σας. Στις 10 Ιανουαρίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει να είστε αρκετά ισχυρογνώμονες και πιθανόν να συγκρουστείτε με άτομα του στενού σας κύκλου. Προσέξτε την υγεία σας. Στις 11 Ιανουαρίου ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους και αποφασιστικούς, πιθανόν όμως να κάνετε βιαστικές κινήσεις και να μην έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στις 12 Ιανουαρίου με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ακόμη ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω ενώ ο Ήλιος θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Έτσι θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα, ίσως να απογοητευθείτε από την στάση κάποιων συνεργατών σας. Ακόμη σε οικογενειακό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν εντάσεις. Γενικά θα είστε απόμακροι και εσωστρεφείς. Δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και ψύχραιμα και αποφύγετε καταστάσεις που τα περιπλέκουν. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 02/01/2017 – 08/01/2017

Ο ενθουσιασμός σας για την νέα χρονιά θα παραμένει και στις 3 Ιανουαρίου που η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθείς και κάνει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, θα νοιώθετε πολύ όμορφα με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να βρεθείτε με ένα άτομο από το πρόσφατο παρελθόν σας και να επανασυνδεθείτε. Στις 4 Ιανουαρίου o ανάδρομος Ερμής περνά στον Τοξότη, πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις ή μεταβολές στα προγράμματά σας. Στις 7 Ιανουαρίου έχουμε σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, έτσι θα μπορέσετε να κυνηγήσετε μια παλιά σας ιδέα που θα σας ενδιαφέρει και θα βρείτε άτομα που θα σας υποστηρίξουν. Ακόμη αισθηματικά κυρίως οι αδέσμευτοι μπορεί να βρεθείτε με άτομο από το πρόσφατο παρελθόν και να επανασυνδεθείτε. Στις 8 Ιανουαρίου ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στον Τοξότη, έτσι ζητήματα που είχατε αφήσει πίσω και σας βάραιναν τώρα θα μπορείτε να τα επιλύσετε. Ακόμη θα ανανεώσετε τις αισθηματικές σας σχέσεις και θα είστε ευδιάθετοι.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/12/2016 – 01/01/2017

Αποφύγετε να κάνετε κινήσεις σχετικά με τα οικονομικά στις 26 Δεκεμβρίου που ο Δίας θα είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό. Στις 27 Δεκεμβρίου θα έχουμε τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, έτσι θα είστε ενθουσιώδεις και θα προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Στις 28 Δεκεμβρίου έχουμε τον Ήλιο σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, θα έχετε λοιπόν κάποια καλή είδηση σχετικά με την καριέρα σας. Στις 29 Δεκεμβρίου με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω οι αδέσμευτοι θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση με ένα άτομο που γνωρίσατε τελευταία. Στις 29 Δεκεμβρίου ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη, ενώ ο Ουρανός επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό και έτσι θα μπορέσετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Στις 31 Δεκεμβρίου ο Ήλιος θα είναι σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Την Πρωτοχρονιά με την σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα θα είστε αισιόδοξοι και θα περάσετε τέλεια.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19/12/2016 – 25/12/2016

Τα σχέδιά σας για την εορταστική περίοδο θα σας απασχολήσουν και γενικά θα είστε ευδιάθετοι. Στις 19 Δεκεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθείς, ενώ ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, έτσι διάφορες εκκρεμείς υποθέσεις θα προσπαθήσετε να τις τακτοποιήσετε, ωστόσο μην ασχοληθείτε με τα νέα σας σχέδια, μπορούν να περιμένουν. Με τον σύντροφό σας η σχέση σας θα είναι πολύ αρμονική και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Από τις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω κα θα έχετε διάθεση δημιουργική, θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και με νέες συνεργασίες. Στις 25 Δεκεμβρίου ανήμερα των Χριστουγέννων, θα έχουμε τις θαυμάσιες όψεις σε κορύφωση, δηλαδή το Τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό. Θα περάσετε πολύ όμορφα Χριστούγεννα με άτομα του περιβάλλοντός σας, αλλά θα κάνετε και νέες γνωριμίες. Οι αδέσμευτοι μάλιστα μπορεί να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12/12/2016 – 18/12/2016

Η ευδιαθεσία σας και η αυξημένη αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποια θέματα που σας πίεζαν το τελευταίο διάστημα. Στις 12 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό και θα προχωρήσετε τα σχέδιά σας με την υποστήριξη ενός σημαντικού προσώπου. Αισθηματικά θα έχετε πολύ ρομαντική διάθεση και θα έρθετε κοντά με τον σύντροφό σας. Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στις 2:05 το πρωί πραγματοποιείται Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 25 πρώτα λεπτά  των Διδύμων έτσι θα μπορέσετε να αναδείξετε τις ικανότητές σας και τις δεξιότητές σας, θα έχετε εξελίξεις στην καριέρα σας και θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Στις 16 Δεκεμβρίου η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας και θα μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας στους συνεργάτες σας και τους ανωτέρους σας. Θα είστε δραστήριοι και πολύ κοινωνικοί. Αισθηματικά θα περάσετε τρυφερές στιγμές. Στις 18 Δεκεμβρίου η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο και θα οργανώσετε τα σχέδιά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 05/12/2016 – 11/12/2016

Με τον τρόπο που θα βλέπετε τα πράγματα θα ταξινομήσετε τις εκκρεμότητές σας και θα μπορέσετε να οργανώσετε τις υποχρεώσεις σας . Από τις 7 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο θα ανανεώσετε την σχέση με τον σύντροφό σας και θα προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία τελείως απρόσμενη που θα σας συναρπάσει και ίσως εξελιχθεί σε σχέση. Στις 7 Δεκεμβρίου επίσης ο Άρης θα είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό έτσι θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα, ωστόσο προσέξτε τις βιαστικές αποφάσεις. Στις 9 Δεκεμβρίου ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από τον σύντροφό σας και θα περάσετε πολύ ρομαντικά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε γοητευτικοί και θα προσελκύεται το αντίθετο φύλο. Στις 10 Δεκεμβρίου ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο προσέξτε τις συμφωνίες που πρόκειται να προχωρήσετε. Στις 10 Δεκεμβρίου επίσης ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έτσι θα μπορέσετε να υλοποιήσετε ένα παλαιότερο σχέδιό σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/11/2016 – 4/12/2016

Με πολύ καλή διάθεση θα σας βρει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου, θα κάνετε νέες γνωριμίες και οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα και να ξεκινήσετε μια πολύ ρομαντική σχέση. Με τον σύντροφό σας και το στενό σας περιβάλλον ίσως να οργανώσετε ένα ταξίδι. Στις 29 Νοεμβρίου επίσης με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε κάποιες υποθέσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας. Στις 1 Δεκεμβρίου και με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας με τον σύντροφό σας και να μην κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή να διελαύνει στον Αιγόκερω θα οργανώσετε και θα προωθήσετε τα σχέδιά σας, θα μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή να αλλάξετε επαγγελματικό αντικείμενο. Στις 3  Δεκεμβρίου με το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα ισορροπήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21/11/2016 – 27/11/2016

Η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη και θα επιλύσετε οικογενειακά σας θέματα από τις 21 Νοεμβρίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη. Στις 22 Νοεμβρίου με το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία θα έρθετε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Στις 23 Νοεμβρίου η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο θα μπορέσετε να κάνετε πολύ επιτυχημένες κινήσεις στα επαγγελματικά σας και θα έχετε πολύ μεγάλη εξέλιξη στην καριέρα σας. Η δημόσια εικόνα σας θα είναι πολύ φιλική και θα έχετε την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας. Στις 25 Νοεμβρίου με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και σε τετράγωνο με Δία θα είστε πολύ βιαστικοί και υπερβολικοί στις απόψεις σας. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στις 26 Νοεμβρίου έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα είστε ευδιάθετοι και ελκυστικοί πιθανόν να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14/11/2016 – 20/11/2016

Σημαντικές αλλαγές θα προκύψουν στις επιλογές σας από τις 14 Νοεμβρίου όπου στις 15:51έχουμε Πανσέληνο στις 22 μοίρες και  37 πρώτα λεπτά  του Ταύρου. Θα δείτε πολύ ουσιαστικά τα θέματα που σας απασχολούν και θα αναθεωρήσετε σε πολλά θέματα την στάση σας. Αισθηματικά θα προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε μια σταθερή σχέση. Στις 15 Νοεμβρίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη έτσι θα είστε πολύ προσεκτικοί και θα αναδείξετε τις ικανότητές σας, πράγμα που θα βοηθήσεις την καριέρα σας. Με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα  στις 18 Νοεμβρίου ίσως προσπαθήσετε να επιβληθείτε σε συνεργάτες και το στενό σας περιβάλλον. Προσέξτε την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 20 Νοεμβρίου, θα σας κάνει να θέλετε να βρείτε την αρμονία με το ταίρι σας και με την τρυφερότητά σας θα τα καταφέρετε. Στις 20 Νοεμβρίου ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς και θα έχετε δημιουργική φαντασία

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 7/11/2016 – 13/11/2016

Τα οικονομικά σας θα ισορροπήσουν στις 7 Νοεμβρίου με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μάλιστα θα έχετε και έσοδα από πηγές που μάλλον είχατε πλέον ξεχάσει. Επίσης θα κάνετε κάποιες κινήσεις που θα σας εξασφαλίσουν σταθερότητα. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε κάποια πρόταση που θα είναι ενδιαφέρουσα και θα πρέπει να την ελέγξετε. Από τις 9 Νοεμβρίου που ο  Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο θα αποφασίσετε να κάνετε αυτό που πραγματικά είστε. Έτσι θα θέσετε κάποιους όρους στον σύντροφό σας και δεν θα φοβηθείτε να πάτε στα άκρα, προκειμένου να είστε ο εαυτός σας. Στον επαγγελματικό τομέα θα πάρετε οριστικές αποφάσεις και θα κάνετε ριζικές αλλαγές. Θα είστε παράτολμοι, αλλά και σίγουροι για τον εαυτό σας. Στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη, θα προχωρήσετε σε αναθεωρήσεις και οργάνωση του τρόπου που ασχολείστε με θέματα καριέρας οικονομικά και επαγγελματικά και θα έχετε επιτυχία στις αποφάσεις σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/10/2016 – 6/11/2016

Κάθε ζήτημα που σας απασχολεί θα το αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα ρεαλισμό και θάρρος, θα είστε αδιέξοδοι και την 1η Νοεμβρίου με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα κάνετε κάποιες κινήσεις που θα έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα στην καριέρα σας και στην επαγγελματική σας πορεία. Ακόμη με τον σύντροφό σας θα υπάρχει αρμονία στην σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες και θα είστε ελκυστικοί. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 3 Νοεμβρίου διάφορα θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας θα τα τακτοποιήσετε, πιθανόν να κάνετε και κάποια αγοραπωλησία. Κάποιες εκκρεμότητες νομικές ή γραφειοκρατικές θα μπορέσετε να τις ρυθμίσετε, θα έχετε την υποστήριξη του στενού σας κύκλου. Στις 5 Νοεμβρίου με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα είστε αρκετά ανέμελοι και ευχάριστοι, μια νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει καιν πιθανόν οι αδέσμευτοι να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Ίσως βέβαια να επανασυνδεθείτε με παλιό σας έρωτα. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24/10 – 30/10/2016

Με τον Ήλιο να έχει εγκατασταθεί στον Σκορπιό και να περιμένει με την λάβα του να πυροδοτήσει την Νέα Σελήνη – που θα συμβεί την Κυριακή στις 30 του Οκτώβρη αυτή η αναγέννηση του φωτός – έχετε ακραία ερωτικά φαινόμενα. Η οικογένειά σας επίσης σας αφορά πολύ και έχετε θετικές εξελίξεις μέσα στον ευρύτερο οικογενειακό σας κύκλο που σας γεμίζουν χαρά. Από την άλλη η παράξενη και όμορφη σχέση της Αφροδίτης από τον φιλικό σας Τοξότη με τον Δία – που είναι ένας από τους κυβερνήτες σας – από τον Ζυγό, δημιουργεί την τέλεια χημεία για να μετατρέψετε μια φιλική σχέση σε ερωτική, ειδικά αν το άτομο που σας ενδιαφέρει είναι Ζυγός . Ακόμα και χωρίς να το θέλετε αυτή η κατάσταση, αυτό το φλερτ σας έχει ήδη συνεπάρει και θα εξελιχθεί σίγουρα με πολλαπλούς τρόπους. Όσο κι αν αυτή τη στιγμή ντρέπεστε να πείτε τα αισθήματά σας είναι τόσο δυνατή η έλξη μεταξύ Δία και Αφροδίτης που θα έχετε εξελίξεις άμεσα και θετικά. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17/10/2016 – 23/10/2016

Κάποια σχέδιά σας από παλιά θα τα επανεξετάσετε από τις 18 Οκτωβρίου που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη και θα βρείτε τρόπους για την ανάδειξή τους. Αισθηματικά ίσως να θέλετε να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα την σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσετε κάποιο άτομο σε ένα ταξίδι σας. Στις 19 Οκτωβρίου η  σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αισθηματικές σας επιλογές, πιθανόν να σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια παράλληλη σχέση η οποία όμως δεν θα έχει διάρκεια. Οικονομικά θα πρέπει να αποφύγετε συμφωνίες ή δεσμεύσεις. Στις 20 Οκτωβρίου με την αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό θα έχετε κάποια αντιπαράθεση με άτομο που σχετίζεται με την καριέρα σας, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και μην οδηγείται τα πράγματα στα άκρα. Από τις 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και θα αναλάβετε διάφορες πρωτοβουλίες για να προχωρήσετε την καριέρα σας και αν αυξήσετε τα έσοδά σας. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 10/10/2016 – 16/10/2016

Τα οικονομικά σας θα είναι το μέλημά σας με το εξάγωνο Άρη Ποσειδώνα στις 11 Οκτωβρίου, έτσι θα μπορέσετε να τα βελτιώσετε και να ασχοληθείτε και με νέες πηγές εσόδων. Προσέξτε κάθε σας κίνηση στον επαγγελματικό τομέα για να έχετε επιτυχία, όχι μόνο άμεση, αλλά και μελλοντική. Οι σχέσεις σας με τον επαγγελματικό σας περίγυρο θα είναι εξαιρετικές. Στις 13 Οκτωβρίου με το τετράγωνο Ερμή Άρη δεν θα έχετε καθαρή ματιά στα πράγματα και θα είστε πολύ βιαστικοί, έτσι μπορεί να συγκρουστείτε με συνεργάτες σας και να κάνετε ζημιά στα σχέδιά σας.  Με την αντίθεση Ήλιου Ουρανού στις 15 Οκτωβρίου, προσέξτε πολύ τις οικογενειακές σας σχέσεις και τις αισθηματικές σας, αφού θα εκφράζεστε με περίεργο τρόπο και θα είστε ισχυρογνώμονες. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου, θα σας κάνει να θέλετε κάτι καινούριο, θα έχετε διάθεση για σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Πιθανόν να οργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι ή να αλλάξετε αντικείμενο στην επαγγελματική σας καριέρα. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 3/10 – 9/10/2016

Πολύ δυνατή και σύνθετη εβδομάδα για τους Λέοντες. Ο Ήλιος κάνει μια δυναμική και άκρως θετική όψη εξαγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Τοξότη, ευνοώντας εμπορικές συναλλαγές που μπορούν να σας αποφέρουν μεγάλα κέρδη. Ίσως να σας προβληματίσει κάπως η δύσκολη σχέση του Άρη με τον Δία, μιας και θα έχετε νεύρα, εντάσεις, καθυστερήσεις, ματαιώσεις κάποιων συμφωνιών, κυρίως όμως θα έχετε μια τάση να μπερδέψετε τα οικονομικά  σας θέματα με τα προσωπικά, κάτι που πρέπει να το αποφύγετε οπωσδήποτε. Με σύνεση, ψυχραιμία και μετριοπάθεια στο τέλος της εβδομάδας που θα κάνετε ταμείο σε όλες σας τις υποθέσεις τα κέρδη θα είναι περισσότερα από τις ζημιές. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 26/09 – 2/10/2016

Είναι μια εξαιρετική εβδομάδα για τους Λέοντες, καθώς ακριβώς στην έναρξή της, στις 26 του μήνα έχουμε την ολοκλήρωση της συνόδου στον Ζυγό ανάμεσα στον Δία και τον Ήλιο που είναι κυβερνήτης σας. Έχετε πολλές δυνατότητες να λάμψετε, να αυξήσετε τα κέρδη σας, να δείτε φίλους και να απολαύσετε την παρέα των αγαπημένων σας προσώπων με πολύ μεγάλη αισιοδοξία. Η τύχη σας αυξάνει, τα χρήματα έρχονται πιο εύκολα και με περισσότερη συχνότητα, είστε γενικά πολύ ανεβασμένοι, κάτι που κάνει αυτόματα καλό και στην ερωτική σφαίρα . Οι δεσμευμένοι με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω ίσως να έχετε κάποια νεύρα παραπάνω, αλλά έχετε και περισσότερη ζωτικότητα.

&l

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός- Εβδ. Προβλέψεις

Κριός- Εβδ. Προβλέψεις

Κριός- Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/05 – 28/05/2017 Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αποφασίσετε για τα μελλοντικά ταξιδιωτικά σχέδια. Επίσης,...

Ταύρος- Εβδ. Προβλέψεις

Ταύρος- Εβδ. Προβλέψεις

Ταύρος- Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/05 – 28/05/2017 Το μεγάλο θέμα που σας ευνοεί είναι ότι αυτό είναι το διάστημα όχι μόνο είναι κατάλληλο για να...

Αιγόκερως -Εβδ. Προβλέψεις

 Αιγόκερως -Εβδ. Προβλέψεις

Αιγόκερως -Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/05 – 28/05/2017 Αυτή είναι μια θετική στιγμή για το ζώδιό σας. Αυτή τη στιγμή, οι διακοπές, οι τέχνες, οι αθλητικές...

Υδροχόος - Εβδ. Προβλέψεις

Υδροχόος - Εβδ. Προβλέψεις

Υδροχόος - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/05 – 28/05/2017 Το σπίτι, η οικογένεια και η ιδιωτική σας ζωή, ειδικά οι επισκευές στο σπίτι είναι αυτές που απαιτούν...

Ιχθείς - Εβδ. Προβλέψεις

Ιχθείς - Εβδ. Προβλέψεις

Ιχθείς - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/12/2015 – 03/01/2016 Στις 29 Δεκεμβρίου έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη δεν θα έχετε την αντοχή να περιμένετε...

Ιχθύς - Εβδ. Προβλέψεις

Ιχθύς - Εβδ. Προβλέψεις

Ιχθύς - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01/08/2016 – 07/08/2016 Την πρώτη Αυγούστου η Αφροδίτη είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα μπορέσετε να προβάλετε τις...