Λέων - Εβδ. Προβλέψεις

Λέων - Εβδ. Προβλέψεις
<p>Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15/1-21/1/2018

Αυτή είναι μια σημαντική περίοδος για την επαγγελματική σας ανάπτυξη . Οι μεταβαλλόμενες συνθήκες που αφορούν τον τομέα της ζωής σας θα οδηγήσουν σε μετασχηματισμούς ή έχετε πολλές επαγγελματικές δεσμεύσεις αλλά και πολλές προσωπικές ευθύνες που σας τονίζουν και επηρεάζουν τη δουλειά σας.

Είστε πολύ παρακινημένοι και αποφασισμένοι να επιτύχετε τους στόχους σας και έχετε πραγματικά την ευκαιρία να κάνετε σημαντικούς μετασχηματισμούς στη ζωή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο κύριος λόγος μπορεί να είναι η βαθιά δυσαρέσκεια σας με το status quo ή την απροθυμία σας να κάνετε συμβιβασμούς ή ίσως να μην υπάρχουν άλλες επιλογές για εσάς και είστε αναγκασμένοι να αλλάξετε τη στρατηγική σας ή / και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας.

Η εμμονή, η εστίαση και η αφοσίωσή σας θα σας βοηθήσουν να διεκδικήσετε την εξουσία σας. Ίσως να είστε αρκετά συναισθηματικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ίσως να ανακαλύπτετε κάποια αλήθεια ή να κάνετε επαναξιολογήσεις, να δείτε άλλους από διαφορετική οπτική γωνία ή να αντιδράσετε στην πρόκληση κάποιου άλλου προς σας ... έτσι ή αλλιώς τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια.

Αυτή είναι η τέλεια περίοδος για να αλλάξετε τις συνθήκες που ζείτε.          Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 8/1 – 14/1/2018

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας μπορεί να αισθανθείτε ότι είστε αναγκασμένοι από τις συνθήκες ή άλλους σημαντικούς παράγοντες στη ζωή σας και πρέπει μόνο να κάνετε τι πρέπει να γίνει όχι αυτό που θέλετε να κάνετε. Αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια σπουδαία περίοδο για να αναδιατάξετε τις προτεραιότητές σας, να κάνετε μια επιλογή τι είναι πολύτιμο για εσάς και τι πρέπει να θυσιάσετε. Μπορείτε να βασιστείτε στους φίλους και την οικογένειά σας κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Για μερικούς από εσάς αυτό είναι μια ξεχωριστή στιγμή - συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να σταματήσετε να κάνετε συμβιβασμούς και να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Ένα ανεπίλυτο πρόβλημα από το παρελθόν ή μια επιπλοκή που σχετίζεται με το σπίτι σας θα κλιμακωθεί, γεγονός που θα έχει σημαντική επίδραση στη ζωή σας κατά το επόμενο έτος ή ακόμα και περισσότερο. Αυτό μπορεί να έχει κάτι να κάνει με θέματα ανακαίνισης ή ιδιοκτησίας κλπ., Αλλά μπορεί να είναι κάτι σχετικό με την οικογένειά σας. Αν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να ορίσετε με σαφήνεια και ακρίβεια όλες τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις της οικογένειας. Αυτό μπορεί να είναι ένας κοινός σκοπός που θα σας ενώσει και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις παρεξηγήσεις που έχετε ή θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια σοβαρή σύγκρουση η οποία θα γίνει μεγαλύτερη με το χρόνο. Λοιπόν, στο δεύτερο σενάριο θα πρέπει να προσπαθήσετε να σταματήσετε την κλιμάκωση του προβλήματος, διαφορετικά θα υπάρξουν συνέπειες.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 1/1 – 7-1-2017

Ξεκινάτε μια νέα περίοδο στην επαγγελματική σας ανάπτυξη ή θα δείτε τα πρώτα σημάδια ότι ο τομέας αυτός στη ζωή σας θα περάσει από σοβαρές μεταμορφώσεις στο εγγύς μέλλον καθώς και την πιθανή πορεία των γεγονότων.

Εάν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και η τρέχουσα δουλειά σας είναι η σωστή για εσάς τότε οι απαιτήσεις προς εσάς θα αυξηθούν και έτσι θα γίνει η θέση σας στην ομάδα. Άλλοι άνθρωποι θα εκτιμήσουν το έργο σας, την εμπειρία και την επαγγελματική γνώμη σας και θα έχετε την άξιζε αναγνώριση και μια ηγετική θέση. Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με το status quo και έχετε υψηλότερες φιλοδοξίες και προσδοκίες τότε θα είστε κίνητρο να αρχίσετε να ψάχνετε για μια νέα δουλειά συν τα αστέρια θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας και υπάρχει μεγάλη δυνατότητα να βρεθείτε σε καλύτερη θέση. Ωστόσο, εάν δεν είστε ανεξάρτητοι ή δεν έχετε ό, τι χρειάζεται για να προστατέψετε τα συμφέροντά σας, θα πέσετε κάτω από την επιρροή κάποιου άλλου. Ο έλεγχος θα βρίσκεται στα χέρια ενός ηλικιωμένου ατόμου ή μιας αρχής. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, αλλά και ποιες είναι οι πραγματικές επιλογές μπροστά σας. Από αυτή την εβδομάδα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε την εξουσία σας και να επωφεληθείτε από αυτήν.

Θα είναι δύσκολο να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ προσωπικών ευθυνών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ίσως θα έχετε επιπλέον δεσμεύσεις που θα κάνουν την καθημερινή σας ζωή αρκετά δυναμική. Βρείτε έναν τρόπο προσαρμογής στις αλλαγές ή το άγχος θα επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις.

Ανακατατάξτε τις προτεραιότητές σας και εστιάστε την προσοχή και τις προσπάθειές σας σε ένα μόνο στόχο που μπορείτε να επιτύχετε. Αυτό το σχέδιο εγγυάται την επιτυχία, διαφορετικά θα σπαταλάτε μόνο την ενέργειά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/12 – 24/12/2017

Καλωσορίστε μια πλανητική μετατόπιση που θα αρχίσει να δίνει νόημα στους τελευταίους μήνες σύγχυσης, προσαρμογής και απώλειας των ορίων. Δεδομένου ότι η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας στα τέλη Αυγούστου, τόσο πολύ αναθεώρησε το τι ήταν ασφαλές ή στερεό τώρα ξεκινάτε ένα 18ετή κύκλο προσωπικής ανάπτυξης. Στις 19 Δεκεμβρίου ο Κρόνος διασχίζει τον άξονα εργασίας και υπηρεσίας του χάρτη σας και μπορείτε να αρχίσετε σιγά-σιγά να δημιουργήσετε κάποιο σχήμα και μορφή στην εσωτερική σας κλήση. Η σύγχυση και το φαινομενικό χάος ήταν μια χονδρική εκκαθάριση από την παλιά οικογενειακή αποτύπωση και / ή περιορισμό των πεποιθήσεων για το τι είναι δυνατό για εσάς. Τώρα μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας γύρω από το πιο σημαντικό για εσάς. Ο Κρόνος στο 6ο Οίκο σας μέχρι το 2020 έχει να κάνει με τη δημιουργία εργασίας με προστιθέμενη αξία.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11/12 – 17/12/2017

Οι όψεις του Ήλιου, της Αφροδίτης και του Ερμή Ανάδρομου στον Οίκο της αυτο-έκφρασής σας σας μεταφέρουν σε μια περιοχή εστίασης γύρω από την καλλιτεχνική δουλειά, τα παιδιά / την εγκυμοσύνη ή μια νέα έλξη. Αλλά αυτή τη φορά, υπάρχει περισσότερη σαφήνεια και πιθανές όψεις του βόρειου κόμβου στο ζώδιο σας δείχνουν ότι υπάρχει αρκετό περιθώριο για πρόοδο. Ακόμα κι αν δεν παίρνετε ακριβώς αυτό που θέλετε τώρα, ή αν αγωνίζεστε να ακούσετε τον εαυτό σας, ξέρετε ότι η συνεχής αφοσίωσή σας θα ανοίξει το δρόμο προς τα εμπρός. Κάποιος από το παρελθόν θα μπορούσε να επανεμφανιστεί και να προσφέρει μια εναλλακτική λύση σε αυτό που προσπαθείτε. Ή θα μπορούσαν να σας ενθαρρύνουν να συνεχίσετε.

Τα τραύματα ή τα δυσάρεστα θέματα που αφορούν τα χρέη, τους φόρους, τα δάνεια, τα οικονομικά του συντρόφου ή την οικειότητα θα συνεχίσουν να ενεργοποιούνται, όπως έχουν γίνει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό, καθώς δεν θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του τι συμβαίνει. Παρόλα αυτά, σας παροτρύνει ο ουρανός να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό που έχετε - το χαρισματικό σας ταλέντο και την ικανότητά σας να λάμπετε. Εξακολουθεί να είναι όλα σχετικά με εσάς, ακόμα κι αν πρέπει να κάνετε κάποια επιπλέον υπομονή .

Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή - Κρόνου στον τομέα της αυτο-έκφρασής σας σας μεταφέρει πίσω στις 28 Νοεμβρίου. Μια απάντηση, ένας στόχος ή μια συζήτηση που περιλαμβάνει δημιουργική εργασία, παιδιά ή μια νέα έλξη θα επανεξεταστεί. Ένα "όχι" μπορεί να μην είναι τελικό. Ή, μπορεί να εξετάζετε πιο προσεκτικά τις παραμέτρους γύρω από αυτό που θέλετε ή το έργο που πρέπει να γίνει. Ο αγώνας για ανοιχτή επικοινωνία μπορεί να είναι μια συνεχής διαδικασία (μην το εγκαταλείπετε). Οι όψεις του Ερμή Ο Ουρανός Ανάδρομο και ο Χείρωνας θα σας μεταφέρουν πίσω στις 24 έως 25 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσετε και πάλι μια αμηχανία, ανασφάλεια ή κρυμμένη αδυναμία. Αυτή τη φορά, όμως, ο Χείρων σημαίνει άμεση πρόοδος και αυξημένη ικανότητα να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις νέες / ασυνήθιστες λύσεις.

Ο Άρης στον εγχώριο τομέα μπορεί να εντείνει τις οικογενειακές συγκρούσεις ή να σας δει να σκάβετε βαθύτερα στις επισκευές στο σπίτι, σε μια επιχείρηση στο σπίτι ή σε θέματα μετεγκατάστασης. Η επιθυμία να σημειωθεί πρόοδος στο σπίτι μπορεί να γίνει αρκετά ισχυρή, αλλά η Σχέση Αφροδίτη / Ποσειδώνα μπορεί να σας βάλει εκτός δρόμου με έλξη, απόσπαση της προσοχής ή εορτασμό. Αυτή η πτυχή είναι ώριμη με τον πειρασμό, και δεν υπάρχει τίποτα κακό με λίγη απόλαυση. Αλλά βεβαιωθείτε ότι το δέλεαρ κάτι / κάποιον μεγαλύτερο από τη ζωή δεν θέτει σε κίνδυνο τους οικονομικούς ή συναισθηματικούς πόρους σας. Ο εθισμός είναι ένας κίνδυνος.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/11 – 3/12/2017

Η σύνοδος Ερμή - Κρόνου στον τομέα της αυτοέκφρασής σας μπορεί να καθορίσει μια νέα έλξη, δημιουργική εργασία ή ζήτημα που αφορά παιδιά / εγκυμοσύνη. Αυτό μπορεί να είναι μια εκδήλωση εκδήλωσης, ή ένα "όχι". Πολλά εξαρτώνται από τις προσπάθειες που έχετε καταβάλει για την επίτευξη αυτού του στόχου και την προοπτική σας στην πραγματικότητα. Ωστόσο, η πανσέληνο στον κοινωνικό σας τομέα και ο Ανάδρομος Ερμής μπορούν να θέσουν τις εξελίξεις σε αναμονή, καθώς οι απαντήσεις από φίλους, ομάδες ή το κοινό δημιουργούν περισσότερες ερωτήσεις . Επίσης, μπορεί να υπάρξει αλλαγή των σχεδίων, αλλαγή της καρδιάς ή ερωτήσεις για το τι θέλετε πραγματικά. Τα ζητήματα γύρω από τα οικονομικά ή την οικειότητα μπορούν να προκαλέσουν σύγχυση.

Η Αφροδίτη στον τομέα της αυτο-έκφρασής σας και ο Άρης / Ουρανός θα προσθέσει μια άλλη διάσταση, με εκπληκτική πληροφορία, απροσδόκητη ανακοίνωση ή συνομιλία που προσθέτει κάτι νέο για να προσβλέπετε. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δώσετε μια τελική απάντηση ή να μιλήσετε απότομα, προτού να γνωρίζετε όλα τα γεγονότα. Προσοχή - Ο Ερμής Ανάδρομος σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερα για να το αποκαλύψετε. Το τρίγωνο Δία - Ποσειδώνα μπορεί να σας ενθαρρύνει να ανοίξετε σε βαθύτερο επίπεδο, να πετάξετε τα όριά σας ή να ξοδέψετε / επενδύσετε περισσότερα. Τα οικονομικά στο σπίτι φαίνονται πολλά υποσχόμενα, ειδικά αν αναβαθμίζετε ή προσθέτετε περισσότερα στο σπίτι / στην οικογένειά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 20/11 – 26/11/2017

Ο Ήλιος στον Οίκο της αυτοεκδήλωσής σας ενεργοποιεί την επιθυμία σας να πάτε δημόσια, να είστε δημιουργικοί ή να ξεκινήσετε κάτι μεγάλο. Η επιθυμία για γιορτή μπορεί να αυξηθεί επίσης. Οι όψεις του Ερμή σε αυτόν τον Οίκο θα σας ενθαρρύνουν να μιλήσετε, αλλά θα συναντήσετε και ορισμένες θαμμένες ευαισθησίες που θα περιλαμβάνουν κοινά οικονομικά ή οικειότητα. Θα είναι εύκολο να πούμε πάρα πολύ, και να το πείτε με ενθουσιασμό, στη ζέστη της στιγμής.

Η Αφροδίτη / Χείρωνας ενθαρρύνει την εξερεύνηση αυτών των ευαίσθητων θεμάτων, αλλά με πιο ιδιωτικό τρόπο. Οι σχέσεις με την οικογένεια ή με έναν εγχώριο συνεργάτη μπορεί να είναι χαλαρωτικές καθώς αντιμετωπίζετε την κατανόηση και την υποστήριξη. Ίσως να είναι καλύτερα να διατηρήσετε ορισμένα θέματα περιορισμένα σε όσους βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς.

Ο Ποσειδώνας ορθός  στον Οίκο των κοινών πόρων σας προτείνει τη σταδιακή πρόοδο όσον αφορά τα χρέη, τους φόρους, τα δάνεια, τα οικονομικά του συντρόφου σας ή τη σωματική / συναισθηματική οικειότητα. Οι περιοχές σύγχυσης ή οικονομικής "διαρροής" δεν θα επιλυθούν καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά κινούνται προς μια βαθύτερη κατανόηση, βασισμένη στην απελευθέρωση υπονομευτικών συνηθειών και ενώσεων.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 13/11 – 19/11/2017

Η Σύνοδος Αφροδίτη / Δία στον οικιακό σας τομέα μπορεί να αυξήσει την αγάπη και την αφθονία στο σπίτι / με την οικογένεια. Θα μπορούσε να υπάρξει μια μεγάλη γιορτή, αγορά στο σπίτι ή προσθήκη στην οικογένεια. Ή, η αγορά νέου σπιτιού. Άλλες όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου στον οικιακό σας τομέα μπορούν να αυξήσουν τη ροή του ιδεαλισμού, της εγγύτητας και της επούλωσης μέσα στην οικογένεια. Ωστόσο, ο Ερμής / Ποσειδώνας σας προειδοποιεί να παρακολουθείτε τα κοινά οικονομικά (θα είναι εύκολο να υπερβείτε) και την επικοινωνία. Μεγάλες, ρομαντικές λέξεις μπορεί να κυλούν γύρω, αλλά ίσως να μην υπάρχει μεγάλη ουσία σε αυτές. Απολαύστε την ενέργεια, αλλά μείνετε ενήμεροι για τις λεπτομέρειες.

Η Νέα Σελήνη στον οικιακό σας τομέα σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο, με βάση τα παραπάνω. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αντιφάσεις μεταξύ της περιοχής οικίας / άνεσης και του ταξιδιού ή των εξωτερικών υποθέσεων. Το γενικό θέμα είναι μια εντατική δέσμευση σε όσους βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς ή στην προσωπική σας ασφάλεια. Αλλά ο Άρης / Πλούτωνας υποδεικνύει ότι τεταμένες / θυμωμένες συζητήσεις μπορεί να είναι μέρος της διαδικασίας. Οι διαφωνίες ή οι ανησυχητικές ειδήσεις που αφορούν την υγεία ή την εργασία θα προσθέσουν κάποια επείγουσα ανάγκη στις οικογενειακές εξελίξεις. Να είστε προσεκτικοί με όλους τους τύπους επικοινωνίας, επειδή οι αντιδράσεις μπορεί να καταστρέφονται γρήγορα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 6/11 – 12/11/2017

Ο Ερμής στον τομέα της αυτο-έκφρασης σας δίνει τη δημιουργικότητα και την εμπιστοσύνη να μιλήσετε έξω. Ο νέος ρομαντισμός, η καλλιτεχνική δουλειά και οι επιδόσεις ευνοούνται και οι νέες δυνατότητες περιορίζονται μόνο από αυτά που μπορείτε να σκεφτείτε. Η Αφροδίτη στον οικιακό σας τομέα μπορεί να αυξήσει την επιθυμία σας να ανακαινίσετε, να έχετε μια ήσυχη γιορτή με την οικογένεια ή να φέρει περισσότερη αγάπη και αφθονία στο σπίτι σας.

Το τρίγωνο της Φωτιάς (συμπεριλαμβανομένης της Σελήνης στο ζώδιο σας) σας βοηθά να εκδηλώσετε μια ιδανική, δημιουργική δουλειά ή επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εστίασή σας και η πρόθεσή σας θα τροφοδοτήσουν τα αποτελέσματα, καθιστώντας το όραμα πραγματικό ενώ γείρετε τις ελπίδες / τις επιθυμίες σας με την εργασία. Η εκπαίδευση, τα ταξίδια, η δημοσίευση, τα νομικά θέματα ή ο έρωτας μπορούν να μεταφερθούν στο επόμενο επίπεδο. Ωστόσο, ο Ήλιος στον εγχώριο τομέα σας κοσμεί τους Δεσμούς της Σελήνης (συμπεριλαμβανομένου του Βόρειου Δεσμού στο ζώδιο σας) που σημαίνει ότι υπάρχει ένα οικογενειακό ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί. Κάτι στο σπίτι ή από το παρελθόν μπορεί να παρεμβαίνει στη ροή της εμπιστοσύνης σας ή να σας κρατάει κολλημένο σε αυτό που υπήρχε. Μπορεί να είναι καιρός να αναπτύξετε μια νέα αίσθηση του ποιοι είστε.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30/10 –5/11/2017

Οι όψεις του Χείρωνα στον τομέα των κοινών πόρων σας μπορούν να προκαλέσουν ευαίσθητα ζητήματα γύρω από τα χρέη, τους φόρους, τα δάνεια, τα οικονομικά του συντρόφου σας ή την οικειότητα. Το να μην έχετε αρκετό χρόνο για να μοιράσετε / ξοδέψετε ή να ασχοληθείτε με την αγάπη κάποιου μπορεί να είναι οδυνηρό. Αλλά οι συζητήσεις με όσους βρίσκονται κοντά σας (που αφορούν την οικογένεια, την εγχώρια συνεργασία ή τα εγχώρια οικονομικά) μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε μερικές από τις δυσκολίες.

Η πανσέληνος στον τομέα της σταδιοδρομίας σας, σε τετράγωνο με την Δήμητρα στο ζώδιο σας, προτείνει αποτελέσματα γύρω από την καριέρα / τους μελλοντικούς στόχους που υψώνουν την ένταση γύρω από αυτό που προσπαθείτε να καλλιεργήσετε. Αυτό θα μπορούσε να είναι γύρω απ΄ τα θέματα εργασίας ή τις προσπάθειές σας ως γονέας. Μια νέα δουλειά, αναζήτηση εργασίας ή ζητήματα με επιτυχία / φιλοδοξία μπορεί να σας ωθήσει να πνιγείτε υπερβολικά, ή να προκαλέσετε την ικανότητά σας να παρέχετε. Η αντίθεση Αφροδίτης / Ουρανού προσθέτει ξαφνικές ανακοινώσεις / συνομιλίες / αποχαιρετισμοούς. Αυτό που μαθαίνετε θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς το μυαλό σας για το τι θέλετε. Σε περίπτωση αμφιβολίας, κοιτάξτε βαθύτερα ή πηγαίνετε πίσω από τις γραμμές. Μια στενή σχέση ή πηγές κοινών εισοδημάτων μπορεί να έχουν περισσότερα για εσάς από ό, τι συνειδητοποιείτε. Ίσως είναι καιρός να συγκεντρώσετε τους πόρους σας ή να παραδεχτείτε κάτι που έχετε κρατήσει πίσω.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23/10 – 29/10/2017

Ο Ήλιος θα μεταφερθεί στο 4ο σπίτι σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα λάβετε κέρδη από την εργασία. Η απόκτηση κρατικής στέγης και οχήματος είναι πιθανή. Η βελτίωση της κατάστασής σας είναι προωθημένη. Οι νοητικές διαταραχές και η δυσαρμονία στην οικογενειακή ζωή σας μπορεί να επικρατήσουν.

Η υγεία της μητέρας σας ή κάποια σημαντικής γυναίκας κοντά σας που έχει μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να μειωθεί και ο / η σύντροφος σας να βιώσει μια ανύψωση της θέσης του / της. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα νέο ακίνητο, σπίτι ή όχημα.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16/10 – 22/10/2017

Όλη την εβδομάδα θα πρέπει να έχετε μεγάλες ελπίδες για το μέλλον. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να κάνετε σχέδια ενώ έχετε αυτή τη θετική και ευρεία προοπτική. Θα έχετε μια ευρεία κάλυψη ή τη θέση σας, αλλά θα είναι σημαντικό να εστιάσετε στις μικρότερες λεπτομέρειες. Η έλλειψη συγκέντρωσης ή η αδυναμία εστίασης μπορεί να οδηγήσει σε σφάλματα κρίσης ή λάθη . Μην υποσχεθείτε πάρα πολύ ή υπερτιμάτε τις ικανότητές σας.

Το νέο φεγγάρι της Πέμπτης βρίσκεται σε καλή θέση για τον Λέοντα. Η πρόοδος και η αναγνώριση είναι δυνατές στην επαγγελματική ζωή σας εάν εργάζεστε σκληρά και παραμένετε υπομονετικοί. Να είστε ανοιχτοί και ευέλικτοι για να επωφεληθείτε από ορισμένες σπάνιες ευκαιρίες για πλούτη και τιμή. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να στρέψετε σε ένα νέο μονοπάτι ή να ξεκινήσετε ένα νέο έργο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 9/10 – 15/10/2017

Ο Ήλιος και ο Ερμής σε σύνοδο στην πλατφόρμα επικοινωνίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ενεργοποιούν μια απάντηση, κατανόηση ή συνομιλία με προκλητικές νότες. Μπορεί να αποδείξετε τις ιδέες σας ή να δώσετε αποτελέσματα (που φαίνονται άδικα) σε ένα θέμα εργασίας ή υγείας. Επίσης, θα μπορούσατε να είστε αυτός που κάνει το pushing, καθώς προσπαθείτε να ασκήσετε τον έλεγχο ή επιμένοντας σε κάποιο αποτέλεσμα. Κάτι που μαθαίνετε θα μπορούσε να αποκαλύψει βαθύτερες δυσάρεστες εντυπώσεις. Θα μπορούσαν επίσης να παρουσιαστούν συζητήσεις με τα αδέλφια. Σε όλες τις περιπτώσεις, να είστε ενήμεροι για τη σκιά πίσω από τις λέξεις. Υπάρχουν περισσότερα κάτω από την επιφάνεια, και αν προσπαθείτε να χειριστείτε κάποιους, να ξέρετε ότι αυτό μπορεί να αντιστραφεί.

Ο Δίας στον οικιακό σας Οίκο μπορεί να σηματοδοτήσει μια μετεγκατάσταση ή επέκταση της οικογένειάς σας. Οι βελτιώσεις στο σπίτι είναι μια πιθανότητα, καθώς αυξάνεται η οικειότητα και η ασφάλεια σε μια οικογενειακή συνεργασία. Μπορείτε να αποκαλύψετε περισσότερους συναισθηματικούς ή οικονομικούς πόρους στις περιοχές που βρίσκονται πιο κοντά σε σας. Ωστόσο, αφού ο Δίας επεκτείνει τα πάντα, τυχόν αρνητικά οικογενειακά ζητήματα θα ενισχυθούν επίσης - οι μνήμες / εμπειρίες του παρελθόντος μπορεί να φουσκώσουν.

Οι όψεις της Αφροδίτης και του Άρη στον Οίκο των προσωπικών σας πόρων μπορούν να ασχοληθούν με ένα οικονομικό έλλειμμα ή κάτι που λείπει. Μπορεί να θέλετε να συμπληρώσετε αυτό το κενό, αλλά θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί ως προς το πώς το κάνετε - οι επιλογές σας θα περιοριστούν προσωρινά και θα ζητηθεί η αυτάρκεια και η υπομονή. Ίσως πρέπει να αντιμετωπιστούν τα κοινά οικονομικά ή τα χρέη . Η αντίθεση του Ερμή / Ουρανού μπορεί να επιστήσει την προσοχή σας στα παραπάνω με ένα εκπληκτικό αίτημα ή ανακάλυψη - μπορείτε να αποκαλύψετε περισσότερα από όσα έχετε διαπραγματευτεί και οι πληροφορίες θα είναι πολύτιμες.

Η κίνηση της Αφροδίτης στον Οίκο επικοινωνίας σας εμπλουτίζει όλες τις συνομιλίες / αλληλεπιδράσεις με τη χάρη, τη συνεργασία και τη γοητεία . Η προσέγγιση των άλλων πρέπει να είναι ευκολότερη και μπορείτε να προσελκύσετε με τα λόγια ή την ικανότητά σας να πείτε το σωστό στην κατάλληλη στιγμή.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 2/10 – 8/10/2017

Η Αφροδίτη (και ο Άρης) στον τομέα των προσωπικών σας πόρων τριγωνίζουν τον Πλούτωνα, δίνοντάς σας οικονομική ώθηση και αυτοεκτίμηση. Οι αλλαγές στο εργασιακό και / ή το υγειονομικό σας καθεστώς μπορούν να αποδώσουν ωραία, βοηθώντας σας να εμφανίσετε ορατά αποτελέσματα. Ωστόσο, τα τετράγωνα Αφροδίτης/ Άρη στον Κρόνο θα σας κρατήσουν σε στενό μονοπάτι, καθώς συναντάτε όρια που περιορίζουν τα οικονομικά σας ή χαλάνε την εμπιστοσύνη σας. Αυτό που θέλετε απαιτεί επιπλέον εργασία και συγκράτηση - τα αποτελέσματα μπορεί να μην έρθουν γρήγορα, αλλά είστε στο σωστό δρόμο.

Η πανσέληνος στον τομέα των ευκαιριών σας μπορεί να φέρει αποτελέσματα γύρω από ταξίδια, εκπαίδευση, νομικά θέματα ή εκδόσεις σε μεγάλες αποστάσεις. Μια επίσημη ανακοίνωση ή απάντηση μπορεί να προκαλεί σύγχυση ή να υπάρχουν κρυφές πληροφορίες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι προσπάθειες για την ενίσχυση του χρήματος / της ασφάλειας θα συνδεθούν με αυτή την πανσέληνο και θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα γεγονότα (ειδικά τα ανυποψίαστα). Μην αφήνετε τα μυστικά ή τις θαμμένες πληροφορίες να υπονομεύσουν τη σκληρή δουλειά σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 25/09 – 1/10/2017

Οι όψεις του Ερμή στον Οίκο των προσωπικών σας πόρων μπορούν να εντοπίσουν ένα οικονομικό έλλειμμα ή μια περιοχή ανασφάλειας. Οι οικονομικές συζητήσεις μπορούν να δώσουν έμφαση στο τι δεν παίρνετε ή τι λείπει. Η εκδήλωση των αναγκών σας θα είναι σημαντική, αλλά είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε δυσμενείς αντιδράσεις. Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι ένας πολύτιμος χρόνος που σας αναγκάζει να διευκρινίσετε τι ακριβώς χρειάζεστε και να υπολογίσετε έναν τρόπο να το δώσετε στον εαυτό σας.

Η αντίθεσή της Αφροδίτης προς τον Ανάδρομο Ποσειδώνα μπορεί να σας παροτρύνει να εγκαταλείψετε ή να προσπεράσετε όσα δεν έχετε, ακριβώς όταν χρειάζεται να γίνετε πιο αυτάρκεις. Επίσης, μπορεί να ανακαλύψετε ότι αυτό που νομίζατε ότι χρειάζεστε απελπισμένα δεν είναι τόσο σημαντικό τελικά. Η κίνηση του Ερμή στον Οίκο επικοινωνίας σας την ίδια ημέρα υποδηλώνει θολά κίνητρα, κενές υποσχέσεις ή ελπιδοφόρες λέξεις χωρίς ουσία. Από τη θετική πλευρά, η δημιουργικότητα μπορεί να αυξηθεί. Αλλά αυτή η επιρροή δεν είναι μεγάλη για ακριβή γεγονότα ή σαφείς αλήθειες .

Ο Δίας στον Οίκο επικοινωνίας σας απέναντι από το Ουρανό Ανάδρομο μπορεί να φέρει μια απροσδόκητη απάντηση, έμπνευση ή αποτέλεσμα δημόσιας ανακοίνωσης. Μια μεγάλη ιδέα μπορεί να ξεδιπλώσει τους ορίζοντές σας πολύ ανοιχτά, αλλά βεβαιωθείτε ότι υπάρχει σταθερό περιεχόμενο πίσω από τις λέξεις. Αυτή η επιρροή μπορεί επίσης να φέρει ένα εκπληκτικό τυχερό σερί.

Ο Πλούτωνας ορθός στον Οίκο της ρουτίνας (και το τρίγωνο στον Άρη) ξεκινά το επόμενο κεφάλαιο μετασχηματισμών σε ένα ζήτημα υγείας ή εργασίας. Οι εντεινόμενες αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή μπορούν να σας ωθήσουν πέρα από το όριο σε ένα νέο περιβάλλον ή έναν νέο τρόπο φροντίδας του εαυτού σας. Οι μετασχηματισμοί αυτοί θα οδηγηθούν από την επιδίωξη περισσότερων χρημάτων, αυξημένης ασφάλειας και καλύτερης ζωής.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 18/09 – 24/09/2017

Το Yod του ανάδρομου Χείρωνα στον τομέα των κοινών πόρων σας μπορεί να ανοίξει μια κρυφή ανασφάλεια, όσον αφορά τα χρέη, τους φόρους, τα δάνεια, τα οικονομικά του συνεργάτη σας ή τη σωματική / συναισθηματική οικειότητα. Οι προσδοκίες περισσότερων θα πρέπει να προσαρμοστούν με βαθύτερα ζητήματα που προτιμάτε να αγνοήσετε, ακόμα κι αν είστε ενθαρρυμένοι να εξερευνήσετε, να επεκτείνετε και να εξετάσετε ασυνήθιστες επιλογές. Μην ξεχνάτε τη μεγαλύτερη εικόνα. Η Νέα Σελήνη στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε και να κάνετε ρεαλιστική αξιολόγηση του τι συμβαίνει πραγματικά. Αυτό θα περιλαμβάνει την άμεση, σαφή αποδοχή του τι πονάει. Κάποιος άλλος μπορεί να μην είναι σε θέση να σας δώσει ό, τι θέλετε, και αυτό μπορεί να έρθει σαν σοκ. Ή, οι οικονομικοί σας πόροι μπορεί να χρειαστούν κάποια εξομάλυνση. Η Νέα Σελήνη μπορεί να αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία για την αντιμετώπιση οικονομικών και συναισθηματικών δυσκολιών, εφ 'όσον εξετάζετε τα γεγονότα για το τι είστε υπεύθυνοι.

Η Αφροδίτη στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να σας δώσει περισσότερα για να εργαστείτε (μια ελπιδοφόρα ευκαιρία για αυξημένο εισόδημα ή λόγους για να αισθάνεστε καλύτερα για τον εαυτό σας) αλλά οι αντιθέσεις του Άρη και του Ερμή στο Ανάδρομο Ποσειδώνα μπορούν να σας βάλουν στον πειρασμό να αποφύγετε  ορισμένα γεγονότα ή να ξοδευτείτε. Αντί να παραβιάζετε τις συνήθειες / εθισμούς ως τρόπο αποφυγής δυσφορίας, επικεντρωθείτε σε αυτό που προσπαθείτε να αποφύγετε. Όλα τα οικονομικά ζητήματα (συζητήσεις για μισθούς, συζητήσεις για πληρωμές πελατών, δάνεια κ.λπ.) θα πρέπει να προσεγγίζονται με μεγάλη προσοχή - βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία είναι γραπτά.

Η κίνηση του Ήλιου στον τομέα επικοινωνίας σας και η σύνδεση του με τη Vesta, φωτίζουν μια ιδέα, ελπίδα ή τρόπο επικοινωνίας. Μπορεί να υπάρχει κάτι που αισθάνεστε ότι πρέπει να εκφράσετε. Η δημοσίευση, η δημόσια ομιλία ή η ακρόαση από άλλους μπορεί να αποκτήσουν εξαιρετική σημασία. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από το να είσαι στο προσκήνιο - η ιδέα που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε είναι ιερή τωρα. Ένα ζήτημα με τα αδέλφια θα μπορούσε επίσης να απαιτήσει την πλήρη προσοχή σας.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11/09 – 17/09/2017

Οι όψεις του Κρόνου στον τομέα της αυτο-έκφρασής σας μπορούν να παρουσιάσουν υπενθυμίσεις οικονομικού ελλείμματος ή περιοχής ανασφάλειας. Απαιτείται επιπλέον εργασία για την εκδήλωση ενός δημιουργικού στόχου, ενός νέου έρωτα ή ενός θέματος που αφορά παιδιά / εγκυμοσύνη. Ωστόσο, το τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, και ο συνδυασμός Αφροδίτη / Βόρειος Δεσμός, λένε ότι έχετε καλύψει αυτό το θέμα. Καθώς ασχολείστε με αυτά που δεν έχετε ή δεν έχετε αρκετά, συνεχίστε να εστιάζετε σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος και προσπάθεια.

Ο Άρης και ο Ερμής στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να προσφέρει λύσεις σε απογοητεύσεις χρημάτων ή ασφάλειας. Οι ιδέες για την απόκτηση περισσότερων ή την έκφραση της αυτοεκτίμησής σας μπορούν να τεθούν σε δράση . Αλλά το κλειδί είναι "δράση." Θα πρέπει να θριαμβεύσετε για να κάνετε περισσότερα ή να αποδείξετε τον εαυτό σας. Τα λόγια δεν αρκούν.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 4/09 – 10/09/2017

Με τον Άρη στον τομέα των προσωπικών σας πόρων, και καθώς ο Ερμής είναι ορθός στο ζώδιο σας, σας δίνει κίνητρα για τα χρήματα και τις βασικές ανάγκες ασφάλειας. Η έκλειψη του Αυγούστου 21ης νέας σελήνης στο ζώδιο σας μπορεί να έχει προκαλέσει μια επιθυμία ή ευκαιρία - τώρα μπορείτε να αναλάβετε δράση και να συμβεί αυτό. Ασχοληθείτε με τα χρήματα που κερδίσατε, τις μισθολογικές συζητήσεις, τις νέες πηγές εισοδήματος και να κάνετε ό, τι καλύτερο για σας είναι όλα ευνοϊκά. Η κίνηση του Ερμή στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μπορεί να σας κάνει να υπογράφετε οικονομικά έγγραφα ή να αναλύσετε τις βασικές απαιτήσεις σας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Η πανσέληνος στον τομέα των κοινών πόρων σας μπορεί να ανοίξει βαθύτερη οικειότητα μεταξύ σας και κάποιον σύντροφο. Μπορεί επίσης να ανοίξει θέματα γύρω από τα χρήματα, ή μνήμες από το παρελθόν. Η επιθυμία να δώσετε / θυσιάσετε τα πάντα μπορεί να είναι ισχυρή, αλλά η παράκαμψη της Αφροδίτης στο ζώδιο σας αποτελεί προειδοποίηση για να διατηρήσετε κάποια όρια. Η παροχή περισσότερων δεν θα οδηγήσει στην υπέρτατη ευτυχία και κάποιος άλλος μπορεί να μην έχει την ίδια ιδέα για την οικειότητα όπως εσείς. Υπάρχει επίσης κίνδυνος υπέρβασης. Σε περίπτωση αμφιβολίας, θεωρήστε ότι δεν πρόκειται μόνο για τις επιθυμίες σας και οι προσπάθειες που επικεντρώνονται αποκλειστικά σε αυτό που επιθυμείτε μπορούν πραγματικά να σας υπονομεύσουν.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/08 – 3/09/2017

Οι όψεις του Άρη στο ζώδιο σας (συμπεριλαμβανομένης της συνόδου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης) μπορούν να σας προτρέψουν να προχωρήσετε σε ένα μονοπάτι που έχετε εξετάσει για λίγο. Μια πόρτα ανοίγει και απαιτεί το θάρρος, την πρωτοβουλία και την προθυμία σας να αναλάβετε μερικούς κινδύνους. Ο Άρης θα σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε το πάθος σας, να εκφράσετε το ταλέντο σας και να ακολουθήσετε ό, τι είναι σωστό για σας.

Η επιστροφή του Ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σας μπορεί να σας δει να ξαναεπισκεφτείτε κάποιες πληροφορίες και να αποφασίσετε ότι υπάρχει περισσότερη αξία από ό, τι αρχικά σκεφτήκατε. Ή μπορείτε να δώσετε σε κάτι το τελευταίο σουτ και να ανακαλύψετε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιμείνετε ή να κάνετε σαφή τα αιτήματά σας. Τα γεγονότα θα συνδεθούν με την έκλειψη της 21ης Αυγούστου.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21/08 – 27/08/2017

Η έκλειψη στο ζώδιό σας μπορεί να προκαλέσει ένα φλογερό νέο πάθος, για κάποιον ή κάτι νέο. Το υπο-θέμα θα είναι η εξερεύνηση - η κατεύθυνση προς μια νέα κατεύθυνση, η μετεγκατάσταση, η μάθηση, η επίτευξη του άγνωστου. Είστε πρόθυμοι να πάρετε μια ευκαιρία και έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας προσθέτει ακόμα περισσότερους λόγους να αισθάνεστε καλά, καθώς προσελκύετε άλλους κάνοντας αυτό που ξέρετε καλύτερα: να έχετε υπερηφάνεια και χαρά στον εαυτό σας. Ο Πλούτωνας Ανάδρομος απέναντι στην Δήμητρα λειτουργεί στο παρασκήνιο για να ολοκληρώσει μια κατάσταση ή υποχρέωση που δεν είναι πλέον δική σας (ίσως ποτέ δεν ήταν). Ένα τέλος μπορεί να σας αφήσει ελεύθερους. Επισημαίνονται τα σενάρια υγείας και εργασίας.

Η είσοδος του Ήλιου στον τομέα των οικονομικών και η σύνοδος Ήλιου - ανάδρομου Ερμή μπορούν να φέρουν πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με μια πηγή εισοδήματος, συζήτηση μισθοδοσίας ή ζήτημα αυτοεκτίμησης. Ο Ερμής Ανάδρομος σας ώθησε να ρωτήσετε τι αξίζετε και τώρα η σύνοδος Ήλιου / Ανάδρομου Ερμή θα σας δώσει την απάντηση. Εάν δεν πληρώνεστε αρκετά ή δεν αντιμετωπίζεστε κατάλληλα, το έλλειμμα θα είναι προφανές. Αλλά και η λύση.

Ο Κρόνος ορθός πια στον τομέα της αυτο-έκφρασης μπορεί να σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε με έναν προσωπικό στόχο, έναν νέο έρωτα, δημιουργική εργασία ή να λύσει ένα ζήτημα με παιδιά / εγκυμοσύνη. Η μετάβαση μπορεί να είναι αργή και η επιτυχία μπορεί να μην είναι εγγυημένη, αλλά τώρα ξέρετε τι είναι ρεαλιστικά κοντά σας και τι πρέπει να το ξεχάσετε ως απατηλό. Όπως πάντα, ο Κρόνος σας ζητάει να εργαστείτε σκληρότερα. Αλλά αν το θέλετε πραγματικά αυτό, αξίζει τον κόπο.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 14/08- 20/08/2017

Όψεις του Ήλιου στο ζώδιο σας μπορούν να σταθεροποιήσουν τα σχέδια για ένα δημιουργικό έργο, νέο έρωτα, παιδιά / εγκυμοσύνη ή οτιδήποτε σας ζητά να τοποθετήσετε τον εαυτό σας μπροστά και κέντρο. Επιτυγχάνεται κάθε στόχος σας - προσέξτε για μια σταθερή επιβεβαίωση ότι είστε στο σωστό δρόμο και η σκληρή δουλειά / επιμονή σας έχει αποδώσει. Οι ιδιωτικές αμφιβολίες που αφορούν το χρήμα ή την οικειότητα δεν πρέπει να αγνοούνται, αλλά μην τις αφήνετε να υπονομεύσουν την πρόοδό σας και την εμπιστοσύνη σας. Κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Οι όψεις της Αφροδίτης στον τομέα των μυστικών σας μπορούν να προκαλέσουν μυστική εμμονή, έντονη έλξη ή επιθυμία που σας εκπλήσσει με τη δύναμή της. Όσο περισσότερο είναι κρυμμένο ή αγνοείται κάτι, τόσο ισχυρότερο θα είναι - συνιστάται η πλήρης συνείδηση, ώστε να μπορείτε να το αντιμετωπίσετε. Μια ιδέα, μια συζήτηση ή μια ανακοίνωση θα τροφοδοτηθεί από αυτό, και μπορεί να είναι θαυμάσια δημιουργική και επίκαιρη καθώς θα έχετε πρόσβαση σε ιδιωτικές πηγές έμπνευσης. Ή, αν δεν είστε πλήρως συνειδητοί για το τι συμβαίνει, μπορείτε να πείτε πάρα πολλά ή να περιμένετε κάτι που έχει μηδενική βάση στην πραγματικότητα. Εκτιμήστε τα όριά σας και αναζητήστε αποδείξεις για να στηρίξετε μια μελλοντική ποθητή εξέλιξη. Επίσης, θεωρήστε ότι ίσως να μην μπορείτε να έχετε ό, τι θέλετε.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 7/08/2017 – 13/08/2017

Η έκλειψη στον τομέα συνεργασίας σας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας ή να επιταχύνει τις εξελίξεις σε μια υπάρχουσα σχέση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το θέμα θα είναι η βεβαιότητα που καθορίζει το ρυθμό. Είτε κάνετε την πρώτη κίνηση είτε αποφασίσετε να πάρετε χρόνο, η μπάλα είναι στο γήπεδο σας. Η επικοινωνία και οι εισαγωγές είναι ευνοούμενες, αλλά προσέξτε για την ώθηση με βάση την πεποίθησή σας ότι ξέρετε τι είναι καλύτερο. Αυτή η έκλειψη θα προσφέρει μερικές μεγάλες αποκαλύψεις, αλλά ο συμβιβασμός δεν θα είναι ένα ισχυρό σημείο.

Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον κρυμμένο τομέα σας μπορεί να ανοίξει ένα δυναμικό υπόβαθρο, μυστική επιθυμία ή έλξη. Μπορούν επίσης να προκληθούν ιδιωτικά οικονομικά θέματα. Τα πράγματα μπορούν να αναπτυχθούν πίσω από τις σκηνές, αλλά ο Ερμής ανάδρομος στον τομέα που αφορά προσωπικούς σας πόρους θέλει να αναθεωρήσετε ανοιχτά, να επανεξετάσετε ή να αμφισβητήσετε οικονομικά ζητήματα και ζητήματα ασφάλειας. Μπορεί να είναι καιρός να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό που έχετε σε σχέση με αυτό που θα θέλατε να έχετε. Οι οικονομικές συζητήσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις λόγω σφαλμάτων, παραλείψεων ή κρυφών λεπτομερειών.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 31/07 – 6/08/2017

Η Αφροδίτη στον δωδέκατο Οίκο σας και στον τομέα των αποκλεισμών σας μπορεί να ενεργοποιήσει μια κρυφή έλξη / επιθυμία, ή, μπορεί να σας ενθαρρύνει να εστιάσετε σε μια ιδιωτική αγάπη ή μια περιοχή αυτοβελτίωσης. Αυτό που έχει σημασία για εσάς μόνο εσείς θα το γνωρίζετε. Επίσης, θα μπορούσατε να ανακαλύψετε πόσο χαρούμενοι είστε όταν είστε μόνοι (κατά επιλογή ή περίσταση).

Ο ανάδρομος Ουρανός στον τομέα των ευκαιριών σας μπορεί να σας κάνει να εξετάσετε αλλαγές που αφορούν το ταξίδι, την εκπαίδευση, τα νομικά θέματα ή τη δημοσίευση. Τα γεγονότα / οι διακοπές γεγονότων μπορεί να χτυπήσουν ξαφνικά, ειδικά εάν μια αλλαγή είναι πρόσφατη. Όμως, αυτό θα μπορούσε να είναι για σας τελικά καλό, να σας κάνει να αποφασίσετε να πάρετε αυτόν τον κίνδυνο, ή το άλμα στο άγνωστο.

Το τετράγωνο Δία/Πλούτωνα μπορεί να προσφέρει μεγάλες δηλώσεις, υποσχέσεις ή υποχρεώσεις. Θέματα εργασίας ή υγείας μπορεί να εμπλέκονται, καθώς διαμορφώνεται μια αισιόδοξη προοπτική. Για κάποιους από εσάς, νέες πληροφορίες σχετικά με την εργασία / υγεία μπορεί να έχουν αντίκτυπο που σας ωθεί να κάνετε τεράστιες αλλαγές (ή μια πλήρη αναμόρφωση της καθημερινής σας ρουτίνας). Θα μπορούσατε να αισθανθείτε συγκλονισμένοι, ακόμα κι αν οι αλλαγές είναι θετικές. Εάν εφαρμόζετε ένα σχέδιο, βεβαιωθείτε ότι η στάση σας δεν δημιουργεί σοβαρές ανισορροπίες - ορισμένες ενθουσιώδεις ιδέες μπορεί να είναι καλύτερες θεωρητικά παρά στην πρακτική εφαρμογή τους.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 24/07 – 30/07/2017

Η Αφροδίτη στον κοινωνικό σας τομέα αντιτίθεται στον Ανάδρομο Κρόνο, φωτίζοντας έναν δημόσιο περιορισμό που περιλαμβάνει φίλους, ομάδες ή δημόσια εικόνα σας. Οι κανόνες σχέσης μπορεί να επιβληθούν δημόσια, ή θα μπορούσατε να δείτε τα αποτελέσματα μιας απόδοσης / εκτόξευσης. Η Αφροδίτη με τον Χείρωνα μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε ντροπιασμένοι, απροετοίμαστοι ή ευάλωτοι στις επικρίσεις άλλων.

Ωστόσο, ο Ερμής στο ζώδιο σας τείνει στον Ουρανό και λέει ότι υπάρχει κάτι σημαντικό πολύ πιο μπροστά από σας. Συνεχίστε να μιλάτε, εξερευνήστε τις επιλογές σας και θέστε ερωτήσεις - τα ταξίδια, η εκπαίδευση, τα νομικά θέματα ή η δημοσίευση είναι περιοχές όπου μπορείτε να προχωρήσετε και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Η έκλειψη του Αυγούστου 21ης νέας σελήνης στην πινακίδα σας υπόσχεται να ανοίξει μια νέα πόρτα, με βάση αυτό που μαθαίνετε τώρα.

Η είσοδος του Ερμή στον τομέα των προσωπικών σας πόρων μετατοπίζει την εστίασή σας στα βασικά στοιχεία επιβίωσης. Οι λεπτομέρειες για το πώς μπορείτε να κερδίζετε περισσότερα, ή ποιες είναι οι απόλυτες αξίες / επιθυμίες σας, θα είναι έτοιμες για εξέταση και βελτίωση. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής στις 12 Αυγούστου αναφέρει ότι δεν πρόκειται για μια γρήγορη διαδικασία.

Η σύνοδος Ήλιου Άρη στο ζώδιο σας ολοκληρώνει ένα κεφάλαιο που ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου 2015. Διακυβεύονται θέματα υπερηφάνειας, αυτοπεποίθησης και προσωπικής εξουσίας, καθώς γυρίζετε να αντιμετωπίσετε μια νέα ευκαιρία που σας γεμίζει με ενθουσιασμό και αίσθηση ανανεωμένου σκοπού . Υπάρχει ένας τόνος ενέργειας εδώ - μην τον χάνετε. 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17/07 – 23/07/2017

Μπορεί να μην είστε σε θέση να συνεχίσετε να βγάζετε αυτό το γενναίο ή ευτυχισμένο πρόσωπο, Λέοντες, οπότε γιατί να μην αφήσετε τον εαυτό σας να δείξει τι αισθάνεστε

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος- Εβδ. Προβλέψεις

Ταύρος- Εβδ. Προβλέψεις

Ταύρος- Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15/1-21/1/2018 Αυτή είναι μια ευοίωνη περίοδος για εσάς, η οποία θα προσφέρει υπέροχες ευκαιρίες ανάπτυξης και...

Δίδυμοι - Εβδ. Προβλέψεις

Δίδυμοι - Εβδ. Προβλέψεις

Δίδυμοι - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15/1-21/1/2018 Αυτή είναι μια περίοδος σοβαρών μεταμορφώσεων στη ζωή σας που θα επηρεάσουν όλα όσα έχετε (γενικά...

Καρκίνος - Εβδ. Προβλέψεις

Καρκίνος - Εβδ. Προβλέψεις

Καρκίνος - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15/1-21/1/2018 Ο μετασχηματισμός στις συνεργασίες σας θα συνεχιστεί ίσως επειδή υπάρχουν αλλαγές στη ζωή σας που...

Σκορπιός - Εβδ. Προβλέψεις

Σκορπιός - Εβδ. Προβλέψεις

Σκορπιός - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15/1-21/1/2018 Το να γνωρίσετε κάτι πολύ σημαντικό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο, μπορεί να σας δώσει δύναμη και...

Τοξότης - Εβδ. Προβλέψεις

 Τοξότης - Εβδ. Προβλέψεις

Τοξότης - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 15/1-21/1/2018 Η κορυφαία προτεραιότητα για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα είναι ό, τι κατέχετε, γενικά....

Ιχθύς - Εβδ. Προβλέψεις

Ιχθύς - Εβδ. Προβλέψεις

Ιχθύς - Εβδ. Προβλέψεις

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 01/08/2016 – 07/08/2016 Την πρώτη Αυγούστου η Αφροδίτη είναι σε τρίγωνο με τον Ουρανό, θα μπορέσετε να προβάλετε τις...