καρκινος με σκορπιο

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-4-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Πολύ δυνατή κάρτα και θα λέγαμε και πολύ θετική. Ο έρωτας για σένα αυτή τη στιγμή δεν έχει πολλά πρέπει και περιορισμούς. Ακόμα κι αν όλοι γύρω σου επιμένουν ότι «δεν είναι κατάλληλο» το άτομο που αγαπάς, εσύ περνάς όλες τις διαχωριστικές για το χατίρι του έρωτα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Κριός Η ημέρα είναι μάλλον φτιαγμένη από παράξενα υλικά με αντιφατικά μηνύματα. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου θέλει να σου δώσει ευκαιρίες για επανασύνδεση, αλλά επιδιώκει να σου δείξει νέους δρόμους για να προσεγγίσεις ένα πρώην ταίρι σου.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 28-4-2017

Κριός Η εκπληκτική και πολλά υποσχόμενη σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου θα σου δημιουργήσει πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Σε έλκουν – αλλά και γητεύονται από εσένα – Υδροχόοι, Δίδυμοι και Παρθένοι. Έχεις πολλές πιθανότητες να ζήσεις κάτι εντελώς έξω από τα συνηθισμένα στην ερωτική σφαίρα, που αν μη τι άλλο θα το θυμάσαι για καιρό.

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29 – 30/4/2017

Κριός Νευράκια και πολλά παράπονα από τους Κριούς! Να δώσετε προτεραιότητα στην πάθος που αισθάνεστε, να την μεταμορφώσετε σε ερωτική ορμή, και όχι σε μούτρα! Τα αδέσμευτα βλέπετε κάποιο πρόσωπο που ενδιαφέρεστε πολύ, αλλά και εδώ κυριαρχεί η διάθεση σας για πόλεμο! Αν αποφασίσετε να κατεβάσετε ρυθμούς, θα ανεβάσετε την λίμπιντο! Συμφέρει!

Σεληνιακή αντανακλαστική δράση

Η ιατρική αστρολογία έχει εντοπίσει μια τάση για μια αντανακλαστική δράση στο αντίθετο σημείο όταν δεν ικανοποιούνται οι ανάγκες της γενέθλιας Σελήνης. Η Σελήνη είναι ένας ανακλαστήρας του φωτός, όχι μια γεννήτρια, και χρησιμοποιεί αυτό το ανακλαστικό αποτέλεσμα για να προβάλλει τα αγνοούμενα ή άστοχα συναισθήματα πάνω στα μέρη του σώματος και τις ...

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Ωροσκόπου 27-4-2017

Κριός Σήμερα θα είναι μια μεγάλη μέρα για να ξεκινήσετε εκ νέου ότι είστε έτοιμοι να κάνετε για διασκέδαση, γέλιο και φιλία και παρόλο που είστε ικανοποιημένοι με τα πράγματα όπως είναι σήμερα, υπάρχει πάντα ένας καλύτερος τρόπος και αυτό είναι μέσα από τη διασκέδαση.

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις για Single 27-4-2017

Κριός Η συνομιλία που είναι πολύ σοβαρή ας είναι αργή, είναι για πολύ καιρό. Είναι σαφές: χρησιμοποιήστε. Αν τελειώσατε με το να αισθάνεστε σαν ένα ευπρόσδεκτο χαλάκι, ήρθε η ώρα να το τερματίσετε.

Γενέθλιο Ωροσκόπιο Ημέρας 27-4-2017

Κριός Υπαίθρια γλυκύτητα ρέει μέσα από τις φλέβες σας, μαλακώνοντας τις άκρες σας και επηρεάζοντας σας για να ηρεμήσετε για μια φορά. Συνδεθείτε με τους πιο ειδικούς ανθρώπους στη ζωή σας - η αγάπη σας υπομένει και δεν φοβάστε τίποτα. Θα εκπλαγούν και θα χαρούν με το καλό χιούμορ σας. Αυτό θα είναι μια εύκολη στιγμή, ίσως την επόμενη εβδομάδα δεν θα είστε ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρα με Άντρα 27-4-2017

Κριός Αφήστε τις πιστωτικές σας κάρτες στο σπίτι σήμερα - θα μπείτε στον πειρασμό με μια «καλή συμφωνία», αλλά θα λυπηθείτε πολύ σύντομα αυτή την αγορά. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι μια ιδιαίτερα κακή ιδέα. Περιμένετε και δείτε αν το θέλετε ακόμα σε μερικές ημέρες.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 27-4-2017

Κριός Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να το αφήσετε αυτό να πάει πριν μετατραπεί σε κάτι που σας κρατά από την πρόοδο. Μπορείτε να νικήσετε τον εαυτό σας από κάτι που δεν έχετε κανέναν έλεγχο, αφήστε το πριν σας τρώει.

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 27-4-2017

Κριός Τα πράγματα δεν πηγαίνουν στον δρόμο σας, αλλά προσπαθήστε να μην δείξετε την απογοήτευσή σας. Ίσως να μην μπορείτε να το βοηθήσετε σε ένα σημείο, αλλά ως επί το πλείστον, οι άνθρωποι πρέπει να μένουν μόνοι για να κάνουν το καλύτερό τους.

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-4-2017

Με επιμονή και επιμονή θα ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια αφού σας βοηθάει η Σελήνη. Έτσι θα μπορέσετε να αναδιοργανωθείτε και να κάνετε σημαντικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν στην παραπέρα πορεία σας. Με τον σύντροφό σας θα ισορροπήσετε την σχέση σας. Ταυτόχρονα και θα είστε πολύ ευαίσθητοι και ειλικρινείς, κάποιο νέο πρόσωπο θα έρθει στη ζωή ...

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 27-4-2017

Εκεί που νομίζατε ότι η ζωή σας έχει ένα τέλμα και ένα μόνιμο μοτίβο έχει μπει ένα νέο πρόσωπο στο κάδρο και τα έχει ανατρέψει όλα. Καλά συναισθήματα σας κατακλύζουν και θυμόσαστε πάλι πόσο πολύ σας αρέσει και σας ανανεώνει ο έρωτας. Η Αφροδίτη σε παράξενη σχέση με τον ανάδρομο από τους Ιχθείς ενώνει δύο θέματα – το οικονομικό και το ερωτικό. Συνεργασίες ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Σε πλήρη αρμονία με τα αστρολογικά δεδομένα, η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ σου λέει να ανοιχτείς με εμπιστοσύνη στις αλλαγές που θα σου φέρει η μοίρα, για να μπορέσεις να χαρείς τον έρωτα. Κλείδωσε μακριά σου τις ανασφάλειες, χαμογέλα και ο έρωτας θα σου χαμογελάσει.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-4-2017

Κριός Και νεύρα και αγάπη, και μοναξιές! Όλα τα έχει αυτή η μέρα για τους Κριούς, που περνάτε μία στο κρύο και μία στο ζεστό της αγάπης! Πολλά από τα πράγματα που θέλετε να κάνετε, σας βγαίνουν λίγο επιθετικά και απότομα, ενώ στην πραγματικότητα εσείς έχετε πολύ ρομαντική διάθεση. Αν προσέξετε, όλα μια χαρά θα πάνε.

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 27-4-2017

Κριός Νύχτα έρωτα, με την επίδραση του Ουρανού και της Σελήνης! Μια μέρα σκέτη φωτιά! Η καταπληκτική επίδραση του Ουρανού στο ζώδιό σας συνεχίζεται, και θα νιώσετε πολλές από τις ανάγκες σας να γίνονται απόλυτα επιτακτικές. Οι περισσότεροι από εσάς, θα θελήσετε να κάνετε πολύ έντονα ξεκαθαρίσματα, είτε με τον άνθρωπο που έχετε σχέση, είτε με κάποιον που ...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 26-4-2017

Αυτήν η Νέα Σελήνη ευνοεί την καθημερινότητα και μειώνει κατά πολύ τις αγωνίες και τα άγχη που σας ταλαιπωρούν. Ανεξάρτητα από τα συμπεράσματα που βγάζετε και τα αποτελέσματα ή τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν τις ερχόμενες ημέρες, το πλανητικό σκηνικό θα σας ανανεώσει και θα νιώσετε σε πολύ καλύτερη φόρμα και διάθεση.

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 26-4-2017

Η Νέα Σελήνη αυτή σας δίνει πολλές ευκαιρίες ευνοώντας το ξεκαθάρισμα πιεστικών για εσάς καταστάσεων, με την πανσέληνο να σας βοηθάει τόσο στον προσωπικό, όσο και στον επαγγελματικό οικονομικό και οικογενειακό τομέα, αλλά και μια νέα αρχή που θα στηρίζεται σε ισορροπημένες και δίκαιες «συμφωνίες», αλλά και ώριμες επιλογές. Η δράση του Πλούτωνα ...