ζυγος

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-11-2017

Αναγνωρίστε ποιες είναι οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματά σας επάνω σε αυτά με τα οποία ασχολείστε και το τι από αυτά ανήκει σε κάποιον άλλο. Αυτό μπορεί να μην είναι μια εύκολη υπόθεση. Τα συναισθήματά σας δεν είναι ο τελικός διαιτητής, αλλά η λογική.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων αντιδράσεών σας, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη.

Αφροδίτη – Άρης: Πάθος και έρωτας!

Η Αφροδίτη και ο Άρης, οι μυθικοί ερωτικοί σύντροφοι, βρίσκονται τώρα σε ένα εξαιρετικό ημι-εξάγωνο, ενώ ταυτόχρονα, η θέση των ζωδίων από την οποία σχηματίζεται η όψη, δηλαδή με την Αφροδίτη στον Σκορπιό (που ως αρχαίο κυβερνήτη έχει τον Άρη) και με τον Άρη στον Ζυγό (που κυβερνάται από την Αφροδίτη), ευνοεί ιδιαίτερα, μιας και ο κάθε πλανήτης είναι στον ...

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 23-11-2017

Κριός Έχεις πολλά, διαφορετικά και έξαλλα κέφια τελευταία. Θέλεις να κάνεις τα πάντα και να τα κάνεις τώρα με τον καλό σου, ενώ το γεγονός πως τα γούστα σας συμβαδίζουν άψογα είναι εξαιρετικό σημάδι για την αποψινή βραδιά. Οι ελεύθεροι είστε σε μουντ για εξαλλιές και τρέλες.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περνάτε μία φάση που ο εκνευρισμός σας διακατέχει και δεν είσαστε τώρα έτοιμοι για σημαντικές συζητήσεις. Η επιρροή του τετραγώνου της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 23-11-2017

Κριός Είχες αρχίσει ένα πολύ όμορφο σεράκι γουστοσύνης, αλλά κάπου μας τα χάλασες. Ίσως νιώθεις λίγο κουρασμένη σήμερα και γι αυτό σου βγαίνουν νεύρα. Δεν είναι τίποτα, θα χαλαρώσεις και θα είσαι πάλι κουκλί με το κουκλί σου. Οι αδέσμευτες, έξω για κυνήγι!

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 23-11-2017

Κριός – Εννέα των Σπαθιών Είστε εγκλωβισμένοι σήμερα σε έναν βρόγχο αρνητικών σκέψεων. Όλα σας φαίνονται μαύρα κατά κάποιον τρόπο. Φροντίστε να καθαρίσετε την ψυχή σας από τα πάντα για να μπει ο φρέσκος αέρας της αισιοδοξίας.

Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 23-11-2017

Μια ολόφρεσκια σαφήνεια έρχεται σήμερα στο συναισθηματικό και ερωτικό πεδίο, σχεδόν σαν να έχει ανασηκωθεί μια ομίχλη - και μάλιστα, αυτό ακριβώς έχει γίνει, έχει φύγει ένα πέπλο αβεβαιότητας. Ο Ποσειδώνας, ο πιο αόρατος από πλανήτες, στρέφεται κατευθείαν σήμερα, ενώ εχθές ήταν σε στάση, τελειώνει την οπισθοδρομική κίνηση του και σηκώνει ένα πέπλο ...

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 22-11-2017

Έχετε σημειώσει ουσιαστική πρόοδο τον περασμένο μήνα. Πάρτε μια στιγμή για τον εαυτό σας και αναλογιστείτε το μέγεθος αυτού που έχετε καταφέρει και το πώς το έχετε πετύχει. Με απλά κίνητρα, έχετε βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση και αισθάνεστε καλύτερα για τον εαυτό σας. Κρατήστε την εστίασή σας και μην λάβετε τίποτα για δεδομένο.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να είσαστε έτοιμοι να δεχθείτε ακόμα και παράλογες συμπεριφορές, τις οποίες με την λογική επεξεργασία δεν μπορούσατε ούτε εσείς, ούτε κανείς άλλος να προβλέψει. Όλα είναι στο παιχνίδι.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 22-11-2017

Κριός Θεά μου εσύ! Ξέρεις τον τρόπο να απογειώσεις τη σχέση σου και δεν έχεις κανένα θέμα να το κάνεις. Ο έρωτας κυλάει στις φλέβες σας και τα γούστα σας ταιριάζουν απόλυτα. Η βραδιά σου με το μουσουδάκι σου θα είναι υπέροχη. Οι ελεύθερες κάντε πέσιμο στρατηγικό.

Ημερήσιες Προβλέψεις Άντρας με Άντρα 22-11-2017

Κριός Καλέ, τι εξαλλιές είναι αυτές; Φτου σου αγορίνα μου! Είσαι σκέτη τρέλα με τον δικό σου και τα κέφια σας, όχι απλά συμβαδίζουν, αλλά κάνουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ απόλυτης γουστοσύνης που ήρθε για να μείνει. Οι αδέσμευτοι γουστάρετε τα' αλλιώτικο, το βάρβαρο.

Ήλιος στον Τοξότη: ερωτικές εκρήξεις!

Ο Ήλιος, ο κοσμικός αυτός φάρος που μας δίνει το ιδιαίτερο σήμα μίας περιόδου, εισέρχεται τώρα στον Τοξότη, το τελευταίο ζώδιο της φωτιάς. Αυτή είναι περίοδος που πολλά ζώδια θα συμπεριφερθούν με διαφορετικούς τρόπους, για να μάθουν όμως τα ίδια πράγματα. Το ερωτικό αυτό ζώδιο θα επηρεάσει πολύ τα τεκταινόμενα. Ας δούμε πώς θα συμπεριφερθούν τα ζεύγη ...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον Ήλιο, ο οποίος είναι και ο κυβερνήτης του δεύτερου δεκανού σας, να εισέρχεται τώρα στον Τοξότη, ο οποίος κυβερνάται από τον τρίτο δεκανό σας, θα νοιώσετε τώρα την ελευθερία στον έρωτα.

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 22-11-2017

Κριός – Έξι των Σπαθιών Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε νέες ερωτικές εμπειρίες. Ίσως μέσα στην σχέση σας να αισθάνεστε ότι ήρθε ο καιρός για λίγο προσωπικό χώρο, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα χωρισμό. Αν είστε αδέσμευτοι έχετε περιπετειώδες πνεύμα.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 21-11-2017

Με το εξάγωνο της κυβερνήτη σας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πιθανόν να εμφανιστεί μπροστά σας κάποια πολύ σημαντική ευκαιρία, που θα αφορά κυρίως τα επαγγελματικά σας σχέδιά ή τον οικονομικό σας τομέα. Προσέξτε πολύ όμως, διότι θα πρέπει να έχετε θάρρος, αλλά και να μην χάσετε από απροσεξία την ευκαιρία σας.

Ημερήσιες Προβλέψεις Γυναίκα με Γυναίκα 21-11-2017

Κριός Είσαι μες την τρέλα και το γούστο, ακόμη και όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν ακριβώς όπως θα τα ήθελες. η δικιά σου τρελαίνεται με την πάρτη σου και οι εξαλλιές είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Αν είσαι ελεύθερη, κάνε καμιά κίνηση προς το μανάρι που ποθείς απελπισμένα.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είσαστε ένα ερωτικό ζώδιο, το οποίο δεν φοβάται να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν έχετε λοιπόν σήμερα κανέναν λόγο να μην ανοίξετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας.